29 Ιουνίου 2014

Τι κάνουν σήμερα τα κορίτσια των «μπούνγκα-μπούνγκα»

Δείτε το βίο και την πολιτεία των καλλονών που «σημαδεύτηκαν» από τη συμμετοχή τους στα πάρτι του Μπερλουσκόνι

Κέρδισαν χιλιάδες ευρώ, άλλες απέκτησαν πολυτελή διαμερίσματα, πολλές εμφανίστηκαν σε επιτυχημένες τηλεοπτικές εκπομπές και λίγες μεταπήδησαν στην πολιτική. Τα κορίτσια μπούνγκα-μπούνγκα έζησαν για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στη χλιδή, χάρη στη...

Έχουμε και αστρολογική προσέγγιση! Κόστα Ρίκα-Ελλάδα, οι αστρολογικές εκτιμήσεις

Τι λένε τα... άστρα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με βάση τις ημερομηνίες γέννησης των δύο προπονητών, του Ζυγού Φερνάντο Σάντος και του Τοξότη Χόρχε Λουίς Πίντο...

Πιστή και... υπάκουη στις αστρολογικές εκτιμήσεις που την ήθελαν να πετυχαίνει τον στόχο της, να περνάει δηλαδή για πρώτη φορά στους 16 του θεσμού, η Εθνική Ελλάδος βρίσκεται μπροστά σε μια ακόμη μεγάλη πρόκληση, την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου κυπέλλου της Βραζιλίας.

Οι ποδοσφαιρικές πλάκες των Γερμανών στον Σαμαρά

Δεν έλειψαν στη Σύνοδο Κορυφής οι πλάκες προς τον Αντώνη Σαμαρά  επειδή η Ελλάδα προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στους "16" του Μουντιάλ.

«Όχι μόνο εκτός τόπου και χρόνου αλλά και εκτός ηπείρου ο ΣΥΡΙΖΑ»

«Η σύγχυση και η αγωνία που διακατέχουν τον ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο μεγάλες, που συνεχίζει να κανοναρχεί το τροπάρι της «ανατροπής», ακόμη και την ώρα που ηχούν παιάνες για την Εθνική μας Ομάδα, με τις ευχές όλων των Ελλήνων, ενωμένων, να τη συνοδεύουν», τονίζει στην απάντησή της σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

Την Τρίτη σύσκεψη με ένστολους για επιστροφή αναδρομικών

Σε μεθαυριανή σύσκεψη με τους νομικούς εκπροσώπους των ενστόλων θα αναζητήσει το οικονομικό επιτελείο πεδίο συνεννόησης, με στόχο να περιοριστεί το δημοσιονομικό κόστος από την εφαρμογή των αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας για τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις, χωρίς να δημιουργηθεί πολιτικό πρόβλημα για την κυβέρνηση.

Από την Τρίτη θα εκπέμπει και πάλι ο Kosmos FM της ΝΕΡΙΤ

Λάτιν, ρέγκε, τζαζ, σόουλ και έθνικ μελωδίες

Το Τέταρτο ραδιοφωνικό Πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ -τo γνωστό από την εποχή της ΕΡΤ Kosmos FM- ξεκινάει να εκπέμπει και πάλι από την Τρίτη.

ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕ΅Σ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ! Μαραντόνα: «Χαζοί ο Πελέ και ο Μπεκενμπάουερ»

Πολύ βαριές κουβέντες για τους Πελέ και Μπεκενμπάουερ ξεστόμισε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, επειδή συμφώνησαν με την τιμωρία που επιβλήθηκε στον Σουάρες, τονίζοντας πως αμφότεροι ακολουθούν εντολές Μπλάτερ!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ: Κοντοπίδης και Τσίπρας στην Πανελλήνια Επιτροπή του ΠΟΤΑΜΙού-Διαβάστε όλα τα ονόματα

Με ανάταση καρτών από πλευράς των συνέδρων, το «Ποτάμι» όρισε σήμερα και τυπικά ως επικεφαλής -ο όρος προτιμήθηκε από τον αντίστοιχο του «προέδρου»- τον ιδρυτή του κόμματος, Σταύρο Θεοδωράκη.

Αποζημίωση μαμούθ με Έλληνα χειρουργό που έφεραν από τις ΗΠΑ για κλινική που δεν λειτούργησε ποτέ

Το Α' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την υπ' αριθμ. 2202/2014 απόφασή του, έκρινε ότι είναι υπερβολικά μεγάλο το «ποσό-μαμούθ» των 250.000 ευρώ που είχε επιδικαστεί ως αποζημίωση σε καρδιοχειρουργό, τον οποίον έπεισαν να έρθει στην Ελλάδα από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, προκειμένου να γίνει καθηγητής σε πανεπιστημιακή κλινική καρδιοχειρουργικής στην Ελλάδα, η οποία όμως ουδέποτε λειτούργησε.

Συναθλητής Σουμάχερ: Δεν έχει παραλύσει, ούτε θα μείνει ανάπηρος σε καροτσάκι

Εντυπωσιάζει τους θεράποντες ιατρούς ο θρύλος της F1 Μίκαελ Σουμάχερ, που μετά απο 5 μήνες ξύπνησε από το κόμμα, παρόλο που έχασε σχεδόν 20 κιλά.

Όπως έγινε γνωστό, το εξειδικευμένο ιατρικό επιτελείο της νευρολογικής πτέρυγας του νοσοκομείου της Λωζάνης που ανέλαβε την δύσκολη φάση της αποθεραπείας του θεωρεί την κατάστασή του αισθητά βελτιωμένη. Άνθρωποι που βρίσκονται στο πλευρό του επίσης δηλώνουν αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

ΣΤΑΛΙΝ-ΜΑΟ-ΧΙΤΛΕΡ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ-Οι μεγαλύτεροι ψυχοπαθείς ηγεμόνες της Ιστορίας: Οταν η εξουσία γίνεται το πιο φονικό όπλο [εικόνες]

Είναι παγκοσμίως γνωστές οις θηριωδίες που διαπράχθηκαν από τον Αδόλφο Χίτλερ, ενώ πολλοί γνωρίζουν επίσης κατά την ηγεσία του Ιωσήφ Στάλιν, ο αριθμός των νεκρών από την πείνα και τις δολοφονίες κυμαίνεται από 10.000.000 έως 60.000.000 άτομα. Δυστυχώς, όμως αυτοί δεν ήταν οι μόνοι ψυχοπαθείς ηγεμόνες που έβαψαν με αίμα την παγκόσμια ιστορία.

Ακολουθούν μερικοί λιγότερο γνωστοί ηγεμόνες που μετέτρεψαν την εξουσία που τους δόθηκε, σε φονικό όπλο μαζικής καταστροφής

ΑΣΤΕΙΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ... Ν.Δ.: Προς τα δεξιά ή προς το Κέντρο;

[Αστεία διλήμματα από πολυλογάδες και φαφλατάδες που θέλουν να κάνουν μεγάλο κόμμα αποκλείοντας ανθρώπους που αγαπάνε την πατρίδα τους... δηλ. ο Αβραμόπουλος ας πούμε είναι πιο μεταρρυθμιστής από τον Άδωνι; Ρε άντε από κει που θα μας πείτε λαϊκιστές και αντιμεταρρυθμιστές χρεώνοντάς μας τους Γιακουμάτους επειδή διαφωνούμε με σούργελα στύλ Χατζηδάκη, Στυλιανίδη και Γιαννάκου που δεν έχουν καμία απήχηση στον κόσμο της ΝΔ. Κόψτε τις μπαρούφες ρε αργόσχολοι και πάρτε το απόφαση ότι στη ΝΔ πάντα υπήρχαν και δεξιοί και πιο μετριοπαθείς-κεντρώοι... μόνο έτσι έπαιρνε τα ποσοστά για να κυβερνήσει.Και ψιτ πριν μας διώξετε θα σας διώξουμε...]

Στο περιθώριο του προβληματισμού που προκαλούν στο Μαξίμου οι δικαστικές αποφάσεις για τα λεγόμενα ειδικά μισθολόγια, εντός της Ν.Δ. (οι ανύπαρκτοι αστείοι που ονειρεύονται την κατάληξη της ΕΔΗΚ) «ανοίγει» η συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης.

ΦΩΤΟ: Παραλία... Σαμαρά στην Κόστα Ρίκα και άλλα "ελληνικά"

Μακρινή και για τους περισσότερους από εμάς απρόσιτη, η Κόστα Ρίκα είναι μια από τις πιο ανεπτυγμένες χώρες στην κεντρική Αμερική που, χωρίς στρατό τα τελευταία 60 χρόνια, έχει γίνει διάσημη για τους ευτυχισμένους κατοίκους της και για την φιλική προς το φυσικό της περιβάλλον πολιτική της. Ανεξάρτητα από την έκβαση του σημερινού αγώνα, η Κόστα Ρίκα μάς βάζει... γκολ σε αρκετά σημεία.

Συναγερμός σε όσους χρησιμοποιούν e -banking: Κακόβουλο λογισμικό «μπαίνει» σε τραπεζικούς λογαριασμούς

Η Διεύθυνση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προειδοποιεί όσους χρησιμοποιούν e -banking για την εμφάνιση ενός νέου κακόβουλου λογισμικού, που στοχεύει στην παράνομη πρόσβαση του τραπεζικού τους λογαριασμού (Banking Malware).

Η απάντηση της συντρόφου του Μπογδάνου στα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να παντρεύτηκαν κρυφά

Δημοσίευμα ήθελε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο πριν λίγες ημέρες να παντρεύτηκε κρυφά τη σύντροφό του, Τζίνα Μοσχολιού με πολιτικό γάμο.

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ! Ο Σταύρακας "επικεφαλής" δια βοής και τα μέλη "εθελοντές"... λες και τα μέλη των άλλων είναι υπάλληλοι

«To χειροκρότημά σας είναι αφιερωμένο σε όλους τους συνέδρους, που ήρθαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας και αποτελούν την καλύτερη απόδειξη, ότι αυτή η  χώρα θα αλλάξει.» Με τα λόγια αυτά απάντησε ο Σταύρος Θεοδωράκης στους αντιπροσώπους του Ιδρυτικού Συνεδρίου του Ποταμιού στο Λαύριο, οι οποίοι λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα είχαν υψώσει τις κάρτες τους, εκλέγοντας τον ως "επικεφαλής" του Ποταμιού και στη συνέχεια σηκώθηκαν όρθιοι ξεσπώντας σε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα.

Βίντεο-σοκ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε δημόσια στην καρδιά του Τόκιο

Ένας Ιάπωνας αυτοπυρπολήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο του Τόκιο αφού έβγαλε μια ομιλία στην οποία εξέφρασε την αντίθεσή του στο σχέδιο του πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε να μεταρρυθμίσει το ειρηνιστικό σύνταγμα της χώρας.

Ο μυστηριώδης πληροφοριοδότης που πήρε 2 εκατ. ευρώ για το κύκλωμα της ηρωίνης

Δύο εκατομμύρια ευρώ πήρε ως αμοιβή ο Έλληνας πληροφοριοδότης που διείσδυσε στο καρτέλ της ηρωίνης και έδωσε συγκεκριμένα στοιχεία στις Αρχές για να ξετυλίξουν το κουβάρι της πολύκροτης υπόθεσης.

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ! Θράκη: Συσσίτια μόνο για... τουρκόφρονες!

Αλλά και το «Καραβάνι της αφθονίας», που χρηματοδοτεί το τουρκικό ΥΠΕΞ, θα περάσει και πάλι τα σύνορα, για να προσφέρει πιλάφι με κοκκινιστό κρέας στους μουσουλμάνους της Θράκης

Συσσίτια μόνο για... τουρκόφρονες ετοιμάζει το μειονοτικό Κόμμα Ισότητας Ειρήνης Φιλίας (ΚΙΕΦ) στη Θράκη, ακολουθώντας το παράδειγμα της Χρυσής Αυγής.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ: Μουσουλμάνος δολοφονεί έγκυο ιερόδουλη επειδή έκανε πιάτσα κοντά σε τζαμί [εικόνες]

Ένοχος για τη δολοφονία της ιερόδουλης από τη Ρουμανία κρίθηκε από δικαστήριο του Έσεξ ο 21χρονος Μουσουλμάνος Φαρούκ Σαχ, στον οποίο επιβλήθηκε κάθειρξη 29 ετών.

Το... ραντεβού Μέρκελ- Σαμαρά στον τελικό του Μουντιάλ και η πρόσκληση στον Τσίπρα που κάνει τον δύσκολο

[Αλέξη δεν πιστεύω να προδώσεις τους νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ που μπουκοτάρουν το μουντιάλ]

Ο λόγος της συνάντησής τους ήταν βέβαια πολύ πιο σοβαρός, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι ηγέτες που βρέθηκαν στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής ήταν εκτός του ποδοσφαιρικού κλίματος των ημερών. Οι συζητήσεις για το Μουντιάλ λοιπόν έδωσαν και πήραν, με την Ανγκελα Μέρκελ να δίνει...

Πέστε απ΄τα σύννεφα! Ποιοι εργαζόμενοι έχουν «αδυναμία» στα νοσοκομεία του εξωτερικού

Μεγάλα ερωτήματα προκάλεσε στους ελεγκτές του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας και του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης το εύρημα πως σχεδόν οι μισοί (47%) από τους ασφαλισμένους του Δημοσίου που έκαναν χρήση νοσηλείας στο εξωτερικό προέρχονταν από το υπουργείο Παιδείας! Επιπλέον, υπάλληλοι του υπουργείου Υγείας αποτελούν το...

Μετά από διαπραγμάτευση Βρούτση η ΕΕ δίνει άλλα 50 εκ ώστε και φέτος να επιδοτηθούν 68.502 παιδιά σε βρεφονηπιακούς σταθμούς-Τα κριτήρια επιλογής

[Προκειμένου να εξασφαλιστούν επιπλέον κονδύλια για να φιλοξενηθεί και φέτος ιδιος αριθμός παιδιών σε βρεφονηπιακούς σταθμούς ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, επισκέφθηκε τον αρμόδιο επίτροπο στις Βρυξέλλες και κατάφερε να αποσπάσει άλλα 50 εκ ευρώ από τα 70 που έδινε αρχικά η ΕΕ, συγκεντρώνοντας συνολικά 120 εκ ευρώ από κοινοτικούς πόρους. Επιπλέον διπλασίασε την συμμετοχή του ελληνικού κράτους από 20 σε 40 εκ μεταφέροντας από 10 εκ ευρώ απο τους κοινωνικούς πόρους τους 2014 και 2015... Έτσι για να ξέρετε ποιοι υπουργοί τρέχουν καθημερινά χωρίς να φαίνονται (η σχετική ειδησεογραφία δεν αναφέρει καν το όνομά του!) και για να καταλάβετε γιατί ο Βρούτσης είναι ο μόνος που έχει επιβιώσει από την πρώτη μέρα... εκτός το βύσμα τον Αβραμόπουλο]

Η φιλοξενία 68.502 παιδιών σε παιδικούς και βρεφικούς σταθμούς, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) και ΚΔΑΠ για παιδιά με ειδικές ανάγκες εξασφαλίστηκε με χρηματοδότηση από κοινοτικούς πόρους και από τον προϋπολογισμό του υπουργείου Εργασίας.

ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΦΟΥ! Η ιστορία που επαναλαμβάνεται κάθε σεζόν: Οι Έλληνες πληρώνουν περισσότερα για διακοπές από όσα οι ξένοι

Αφού, όπως διαβάζαμε τις προηγούμενες μέρες, δεν έχουν λεφτά για να πάνε διακοπές γιατί θα πληρώσουν ακριβότερα απ' τους ξένους;

«Αν ήμουν πλούσιος». Το συγκεκριμένο τραγούδι θα το τραγουδήσουν φέτος πολλοί Έλληνες που θα αναζητήσουν στιγμές δροσιάς τους για τις διακοπές τους, καθώς θα διαπιστώσουν πως τα τουριστικά καταλύματα έχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά για τους εγχώριους και τους ξένους τουρίστες.

Επικοινωνία Σαμαρά με τους παίκτες της Εθνικής και απάντηση στο αίτημα για προπονητικό κέντρο

Επικοινωνία με τους παίκτες της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου που βρίσκονται στη Βραζιλία είχε σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αργά το βράδυ του Σαββάτου μέσω της ΕΠΟ.

Η “γαλάζια” εξέγερση κατά του ΠΑΣΟΚ και η… Εξεταστική

Η πρωτοβουλία 11 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας να δηλώσουν ανοιχτά στη “Real News” ότι θα επιθυμούσαν τη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής για το πώς η Ελλάδα οδηγήθηκε στον μηχανισμό στήριξης του Μνημονίου την άνοιξη του 201ο, από τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ήρθε ως… κερασάκι στην τούρτα της “γαλάζιας” εξέγερσης κατά του ΠΑΣΟΚ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ! Πάγκαλος: "Ο Ανδρέας πρόδωσε τον Καραμανλή"

Τι δήλωσε για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο τέως υπουργός
 
Πρόσωπο «περιορισμένης νομιμοποίησης» είναι σύμφωνα με τον Θεόδωρο Πάγκαλο ο εκάστοτε Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφού εκλέγεται από τη Βουλή και όχι από το λαό.

Ανάλυση Γάλλου για την Εθνική: Στο Μουντιάλ έχουμε δυο ομάδες στην καρδιά!Τη δική μας και την Ελλάδα

Εβγαλε Ελληνες στο δρόμο, όχι μόνο σε κάθε γωνιά της χώρας, αλλά όπου υπάρχουν σε αυτό τον πλανήτη. Η επιτυχία της Εθνικής ομάδας όμως στο Μουντιάλ ξεσήκωσε και ξένους. Τους γέμισε ενθουσιασμό και τους έκαναν να αναφωνήσουν... η Ελλάδα είμαστε. Αυτό τουλάχιστον γράφει ένας Γάλλος αθλητικογράφος, στην ιστοσελίδα SO FOOT. 

«Κεραυνοί» Φαήλου εναντίον της κυβέρνησης!

Για το θέμα των στρατιωτικών

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης δεν δείχνει να ρίχνει τους τόνους στην κριτική του απέναντι στην κυβέρνηση και με νέο άρθρο του στην εφημερίδα Δημοκρατία εξαπολύει σφοδρή επίθεση.

Εννοείται ότι υπάρχει και δρόμος με 3 κολώνες στη μέση... και με 5 θα υπάρχει και με 10 και κλειστός από κολώνες θα υπάρχει στην Ελλάδα

Kι όμως. Υπάρχει δρόμος στον νομό Θεσσαλονίκης με τρεις κολώνες στη μέση. Δείτε την φωτογραφία

Χθες σας παρουσιάσαμε το θέμα με την κολώνα στη μέση του δρόμου σε εναν καινούριο δρόμο της Φθιώτιδας. Αυτή η άναρτηση....

ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΦΤΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ! Πόση ώρα αντέχουν στο σεξ οι Έλληνες–Οι χρόνοι των άλλων χωρών

[Πάλι τους κοροϊδέψαμε τους κουτόφραγκους που απάντησαν ειλικρινά... ρε τους μαλάκες! Μια κακιά συνήθεια που έχουν να λένε αλήθεια... Απόλαυση η ανάλυση από το ψεκασμένο Χαρδαβελοσάιτ:]

Αρκετές δυνατότητες και άκρως κολακευτικά χαρίσματα διαθέτουν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες στο σεξουαλικό τομέα της ζωής τους

Βιοπαλαιστές και εξόριστοι οι ποδοσφαιριστές της πρώτης μεταπολεμικής Εθνικής Ελλάδος

Ήταν Παρασκευή 23 Απριλίου1948 και η Εθνική Ελλάδος αντιμετώπισε για πρώτη φορά μεταπολεμικά τους Τούρκους στο κατάμεστο γήπεδο του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας!

ΦΩΤΟ-Το αεροσκάφος του Μουσολίνι που εντοπίστηκε στην Ελλάδα

Μία σημαντική ιστορικά ανακάλυψη, το πρώτο ιταλικό αεροσκάφος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, το οποίο εντοπίστηκε στην ελληνική επικράτεια, τεκμηριώθηκε φωτογραφικά πριν από λίγες ημέρες από την καταδυτική ομάδα του Αντώνη Γραφά.

Κόστα Ρίκα: Οι φιλέλληνες της Λατινικής Αμερικής, αντίπαλοι μας στο Μουντιάλ

Είτε κερδίσουμε εμείς, είτε η Κόστα Ρίκα, η Ελλάδα ή η "Grecia", θα πανηγυρίσει. Θα καταλάβετε γιατί διαβάζοντας τις παρακάτω γραμμές.

Έκταση 51.100 km², 4,5 εκατομμύρια κάτοικοι, άρωμα Καραϊβικής και φήμη επίγειου παράδεισου. Η Κόστα Ρίκα είναι ο επόμενος αντίπαλος της εθνικής μας μετά τον θρίαμβο του πρώτου γύρου και την ιστορική πρόκριση στη φάση των "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου της Βραζιλίας.

ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΝΔ ΣΤΟ «ΚΕΝΤΡΟ» ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΠΑΡΕΣ, ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ: Έγινε το ραντεβού Μπαλτάκου Φράγκου - Που συμφώνησαν

Ας μείνει με Παπαμιμίκο και Αβραμόπουλο... τον Χρυσοχοϊδη μην ξεχάσουν να γλύψουν για να τον πάρουν μαζί τους...

Σε μία ταβέρνα της Πεντέλης έγινε το ραντεβού του Τάκη Μπαλτάκου, πρώην γραμματέα της κυβέρνησης Σαμαρά και του Φραγκούλη Φράγκου πρώην Α/ΓΕΣ και πρώην ΥΕΘΑ. Το ραντεβού κανονιζόταν εδώ και πάρα πολύ καιρό αλλά πάντα κάτι το οδηγούσε σε αναβολή. Το θέμα της συζήτησης πολιτικό και φυσικά είχε να κάνει με την φημολογία για την δημιουργία νέου κόμματος που ετοιμάζει ο κ. Μπαλτάκος.

ΑΒΕΡΤΑ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ: “Βόμβες” στα συρτάρια των δικαστών – Εκκρεμούν 30 προσφυγές κατά μέτρων της τελευταίας τετραετίας

Τριάντα προσφυγές που έχουν κατατεθεί κατά μέτρων, τα οποία ελήφθησαν την τελευταία τετραετία, περιμένουν τις αποφάσεις των ανώτατων δικαστηρίων ενώ το “κόστος” των δέκα σημαντικότερων εξ αυτών υπολογίζεται στα 20 δισ. € .

Δείτε τις κυρίαρχες εταιρείες σε όλους τους κλάδους

Η εξάπλωση των μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών, συχνά επηρεάζει την παγκόσμια οικονομία και τους χρηματιστηριακούς δείκτες.

Στα πλαίσια αυτά, το Bloomberg παρουσιάζει τις μεγαλύτερες εταιρείες που έχουν...

Ο ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: Γιατρός «εξέτασε» 150 ασθενείς σε μία ημέρα -Το κόλπο των... εργασιομανών του ΕΟΠΥΥ

Για να τα καταφέρει θα έπρεπε να αφιερώνει 5,5 λεπτά σε κάθε ασθενή και να δουλεύει συνεχόμενα, επί δεκατέσσερις ώρες, χωρίς να πάρει ούτε μία ανάσα. Κάπως έτσι θα μπορούσε να εξηγηθεί το γεγονός ότι κάποιοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ δηλώνουν ότι δέχθηκαν 150 ασφαλισμένους σε μία ημέρες!

Στρίμωξε τους Τούρκους ο Άδωνις!

Στην κοινοβουλευτική συνέλευση του ΟΑΣΕ
 
Στο Μπακού βρίσκεται ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Ανδρέα Ψυχάρη και τη Ζέττα Μακρή στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του ΟΑΣΕ.

“Σπάσιμο” της Β’ Αθηνών και πρόωρες εκλογές (το φθινόπωρο);

Δυο σημαντικές αποκαλύψεις κάνει σήμερα η “Real News”, για το ενδεχόμενο να “σπάσει” η Β’ Αθηνών σε 4 επιμέρους περιφέρειες, και η κυβέρνηση να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές, τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο του 2014.

Συνελήφθη στην Αυστρία 22χρονος Αλβανός που «γάζωσε» με καλάσνικοφ μπαρ στη Βαλαωρίτου

Πιάστηκε μετά από τρία χρόνια περίπου ο δράστης του "μακελειού" σε μπαρ στην Βαλαωρίτου.
Ο 22χρονος, τώρα, Αλβανός εντοπίστηκε από την ιντερπόλ στην Αυστρία και...

Μόνο ηλεκτρονικά από την 1η Ιουλίου οι αιτήσεις συνταξιοδότησης στο ΙΚΑ

Ηλεκτρονικά θα γίνεται η υποβολή της αίτησης για συνταξιοδότηση από τους ασφαλισμένους του ΙΚΑ -ΕΤΑΜ από την 1η Ιουλίου.

Η διαδικασία αφορά τόσο την κύρια όσο και την επικουρική σύνταξη, ενώ εξαιρούνται...

Οι ευχές του μικρού Τζέι σε Σαμαρά και Ελλάδα! (video)

Φορώντας μπλούζα με τη σημαία της Ελλάδας ο μικρός φίλος του Γιώργου Σαμαρά, Τζέι Μπίτι, έστειλε το δικό του μήνυμα στον Έλληνα επιθετικό. Ο μικρός Τζέι εύχεται στο ίνδαλμά του να σκοράρει στο ματς με την Κόστα Ρίκα και εύχεται η Εθνική ομάδα να πανηγυρίσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Εικόνες φρίκης στη Συρία: Οι τζιχαντιστές σταύρωσαν δημόσια σύντροφό τους που εκβίαζε οδηγούς [εικόνες]

Σκηνές φρίκης από τη Συρία κάνουν το γύρο του κόσμου. Οι τζιχαντιστές του εξτρεμιστικού Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και το Λεβάντε (ΙΚΙΛ) εκτέλεσαν έναν σύντροφό τους, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για εκβιασμούς, και στη συνέχεια τον σταύρωσαν σε κοινή θέα, στην επαρχία του Χαλεπιού.

Εκκαθάριση φορολογικών δηλώσεων: Τι δείχνουν τα στοιχεία, ποιος ο μέσος φόρος (παραδείγματα)

Αυτοί που θα βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στη τσέπη, είναι τελικά αυτοί που απομένουν να υποβάλουν φορολογική δήλωση, όπως προκύπτει από τη διαδικασία της εκκαθάρισης.

Τι «καρφώνουν» οι πολίτες για τους φόρους υπέρ τρίτων -Εξοδα καβοδέτη κι άλλα παράλογα που τους τρελαίνουν

Από τις 24 Ιουνίου οι πολίτες έχουν στα χέρια τους ένα εργαλείο για να εκφράσουν το θυμό τους για τα όσα καλούνται να πληρώσουν. Είναι η ιστοσελίδα του υπουργείου Ανάπτυξης για τους φόρους υπέρ τρίτων, όπου καλούνται οι φορολογούμενοι να γράψουν τα όσα σχετικά διαπιστώνουν από την καθημερινότητά τους προκειμένου να καταργηθούν κάποιες από αυτές τις χρεώσεις.

Επιστολή των διεθνών ποδοσφαιριστών στον Σαμαρά!

Θα σταλεί σήμερα ανήμερα του αγώνα με την Κόστα Ρίκα
 
Λύση στο θέμα με το προπονητικό κέντρο της Εθνικής Oμάδας θα ζητήσουν από τον Πρωθυπουργό της χώρας οι 23 ποδοσφαιριστές της αποστολής που βρίσκεται στη Βραζιλία για το Μουντιάλ.

Ξύλο έξω από το στάδιο Μαρακανά

Καβγάδες μεταξύ οπαδών έξω από το στάδιο Μαρακανά του Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας ξέσπασαν μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη 2-0 της Κολομβίας επί της Ουρουγουάης, μετέδωσαν το Σάββατο μέσα ενημέρωσης της χώρας αυτής.

Οι σταρ θέλουν κίνητρα για να γυρίσουν ταινίες στην Ελλάδα - Όλα ξεκίνησαν από το τετ α τετ Άιρονς-Στουρνάρα

Φορολογικά κίνητρα, όπως ο μειωμένος συντελεστής ΦΠΑ, αλλά και άρση της γραφειοκρατίας που θα συνεπάγεται έγκριση κινηματογραφικών γυρισμάτων σε σύντομο χρονικό διάστημα, είναι τα κύρια αιτήματα των μεγάλων στούντιο και εταιρειών παραγωγής ταινιών του Χόλιγουντ, προκειμένου να επιλέξουν την Ελλάδα για να γυρίσουν τα φιλμ τους.

Στην ουρά για το εφάπαξ -Αναμονή έως και 3,5 χρόνια για την καταβολή

Πέρα από το γεγονός ότι το εφάπαξ έχει «ψαλιδιστεί» σε μεγάλο ποσοστό, παρουσιάζονται και τεράστιες καθυστερήσεις στην καταβολή του. Ακόμη και 3,5 χρόνια μπορεί να χρειαστεί να περιμένει κάποιος, από τη στιγμή της υποβολής της αίτησης, στοιχείο που σκιαγραφεί την εικόνα στην οποία έχει περιέλθει το Ταμείο Πρόνοιας των Δημοσίων Υπαλλήλων.