05 Ιουλίου 2014

ΦΩΤΟ-Πασίγνωστη Ελληνίδα το τερμάτισε! Βγήκε στο μπαλκόνι ΟΛΟΓΥΜΝΗ

Πόσα μαζεμένα εγκεφαλικά μπορεί να πάθει ένας άνθρωπος, κοιτάζοντας μία φωτογραφία;

Ο σκύλος θυμήθηκε το καυτό ατύχημα της σέξι Ρίας και προτείνει στους καρδιακούς να μην συνεχίσουν...

ΦΩΤΟ: Δείτε πως πανηγύρισε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ την «μεγάλη νίκη της Κόστα Ρίκα»

Υπήρχαν Έλληνες που ήθελαν να αποκλειστεί η Εθνική μας ομάδα από το Μουντιάλ; Ναι, υπήρχαν! Όχι για ποδοσφαιρικούς λόγους, αλλά για… πολιτικούς. Διότι είναι εναντίον κάθε τι ελληνικού και ταράζονται όταν δοξάζεται η Ελλάδα, έστω και στο ποδόσφαιρο. Πρόκειται για τους αθεράπευτους ανθέλληνες (δηλώνουν «απάτριδες, με ξεριζωμένο κάθε ίχνος εθνικής συνείδησης…) του ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΛΑΙΩ με επιστολή Κουρή σε Σαμαρά! «Εγώ πάντα σε στήριζα και ξέρεις ότι ποτέ δεν έκλεψα»

Εντάξει το ακούσαμε κι αυτό ή μάλλον αυτός είναι ο λόγος που θα έχουμε 50 χρόνια μνημόνιο... ώστε λαμόγια σαν τον Κουρή να μη μας δουλεύουν αλλά να είναι χωμένα σε υπόγεια φυλακής... το πλέον επικό βέβαια είναι αυτό που λέει ότι έκανε "φοβερές δημοσιογραφικές αποκαλύψεις"... προφανώς εννοεί τη μαιμού φώτο στην ΑΥΡΙΑΝΗ, που παρουσίαζε τον Μητσοτάκη ως συνεργάτη των Ναζί ή το άλλο πρωτοσέλιδο που τον παρουσίαζε να έχει γκόμενα στη Θεσσαλονίκη...

Διαβάστε τι λέει να λιώσετε στο γέλιο:

ΦΩΤΟ-Κουφό! Ποδοσφαιριστής πόσταρε τη γυναίκα του! Δείτε πως

Φάτε μάτια - ψάρια φαίνεται ότι σκέφτηκε ο γνωστός ποδοσφαιριστής και πόσταρε τα κάλλη της γυναίκας του στο Instagram!.. Ο λόγος για τον Ζερμέν Πέναντ, που βρέθηκαν με τη σύντροφό του στις Σεϋχέλλες και αποφάσισαν να μας τρελάνουν! Δείτε τη φωτογραφία της που πόσταρε ο αθεόφοβος:

ΚΛΑΙΩ!! Επική φωτο: Ηγέτης των τζιχαντιστών στη Συρία έχει σημειωματάριο... Hello Kitty

Όλοι έχουν δει τις σκληρές εικόνες των τζιχαντιστών στη Συρία τα τελευταία τρία χρόνια στο πλαίσιο του εμφυλίου πολέμου που μαίνεται ανηλεής.

Σε μια φωτογραφία όμως από βίντεο που ανέβηκε στο YouTube στις 2 Ιουλίου ένας από τους ηγέτες των τζιχαντιστών, ο Ζαχράν Αλούσι, επικεφαλής της ομάδας Τζαίς αλ-Ισλάμ δείχνει μια πιο...

ΦΩΤΟ-Στην πασαρέλα η κόρη του ΓΑΠ-Τα πρώτα βήματα της Μαργαρίτας στο χώρο του μόντελινγκ

Στην πασαρέλα η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου. Το μόντελινγκ φαίνεται πως «έκλεψε» τη Μαργαρίτα Παπανδρέου, την όμορφη κόρη του πρώην πρωθυπουργού.
Η 24χρονη φοιτήτρια βιολογίας γοητεύτηκε, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, από την ιδέα να φωτογραφηθεί στην ειδυλλιακή λίμνη Μπελέτσι στην Πάρνηθα για γνωστό οίκο γυναικείων ρούχων. Τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μόδας έκανε η όμορφη μοναχοκόρη του πρώην πρωθυπουργού.

Πώς οι Κλίντον έγιναν πάμπλουτοι



Οι επτά αυτές ημέρες ήταν φρενήρεις για τον Μπιλ Κλίντον. Απηύθυνε ομιλίες σε στελέχη επιχειρήσεων στην Ελβετία και τη Δανία, σε επενδυτές στη Σουηδία και σε ένα πλήθος επιχειρηματιών και πολιτικών ηγετών στην Αυστρία. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ολοκλήρωσε την ευρωπαϊκή περιοδεία του με μία θριαμβευτική ομιλία στο Κάστρο της Πράγας, όπου μοιράστηκε τις σκέψεις του για την ενέργεια με τσέχους επιχειρηματίες. Η αμοιβή του:

Το πετρέλαιο τελειώνει: Τα αποθέματα θα κρατήσουν άλλα 50 χρόνια -Τι αποκαλύπτει νέα μελέτη

Τα αποθέματα πετρελαίου εξαντλούνται καθώς οι πετρελαϊκοί πόροι μπορούν να μας τροφοδοτήσουν για ακόμα 53,3 χρόνια σύμφωνα με σχετική μελέτη που διεξήγαγε η εταιρία πετρελαιοειδών BP.

ΒΙΝΤΕΟ-Πώς συμπεριφέρθηκε ο Ρονάλντο στο σημείο ελέγχου του αεροδρομίου της Μυκόνου;

Με τις καλύτερες εντυπώσεις για την Μύκονο αναχώρησε από τον κρατικό αερολιμένα του νησιού ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Η κάμερα του Mykonos Live Tv ήταν εκεί και απαθανάτισε τον Πορτογάλο άσσο, που είπε «αντίο» στην «βασίλισσα των Κυκλάδων».

Δείτε βίντεο με τον κροκόδειλο στην Κρήτη

Οι καταγγελίες των δύο πυροσβεστών για τον κροκόδειλο που... έκοβε βόλτες στο φράγμα Ρεθύμνου - Δείτε το βίντεο που τράβηξαν νεαροί - Τι είναι αυτό που κάνει τους αρμόδιους να πιστεύουν ότι δεν πρόκειται για φάρσα κι ότι το μεγάλο ερπετό είναι υπαρκτό

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους δύο πυροσβέστες όταν κατά τη διάρκεια μία περιπολίας αντίκρισαν ένα κροκόδειλο να περιφέρεται και στη συνέχεια να βουτά στα νερά της λίμνης του Φράγματος των Ποταμών στην Κρήτη.

Η πρωταγωνίστρια του «The Ring» βγήκε στους δρόμους του Ηρακλείου -Πάγωσε το αίμα των Κρητικών [βίντεο]

Δεν είναι ό,τι καλύτερο θέλει να δει κανείς μέσα στο σκοτάδι. Η χλωμή φιγούρα, με τα μαλλιά ριγμένα όλα μπροστά στο πρόσωπο και το λευκό φόρεμα είναι εύκολα αναγνωρίσιμη, ακόμη και από εκείνους που δεν δηλώνουν φαν των θρίλερ. Οπότε, όταν αυτή η φιγούρα εμφανίστηκε στους δρόμους του Ηρακλείου, λογικό ήταν να προκληθούν... εμφράγματα.

Τί προβλέπει ο νόμος για όσους αρνηθούν την επίταξη-Μέχρι και φυλακή...

Του Παναγιώτη Στάθη

Ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 3 μηνών, ακόμα και απόλυση προβλέπει ο νόμος για τους απεργούς (εν προκειμένω τους υπαλλήλους της ΔΕΗ) που δεν συμμορφώνονται με την απόφαση πολιτικής επιστράτευσης που τους κοινοποιείται. Η άρνηση δε παραλαβής συνιστά αυτόφωρο αδίκημα για τους απεργούς, ενώ βέβαια υπάρχει η δυνατότητα θυροκόλλησης σε περίπτωση που δεν ανευρεθεί ο απεργός. Όλα αυτά με δεδομένο πως ξεκίνησε ήδη η διαδικασία επίδοσης σε 18.500 υπαλλήλους, η οποία σε περίπτωση άρνησής τους να τα παραλάβουν μπορεί να δημιουργήσει ένα εκρηκτικό δικαστικό κύμα.

Σπάρτακοι της ΔΕΗ, έχετε γραπτό μήνυμα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΟΥΛΑΣ

Σύντομα οι συνδρομητές της Telestet θα μπορούν να στέλνουν e-mail μέσω του κινητού τους τηλεφώνου και να έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τον καιρό, αλλά και να παίρνουν πληροφορίες για τις ταινίες που θα προβάλλονται στους κινηματογράφους. Ενα νέο σύστημα επικοινωνιών θα καθιερώσει και η Panafon λανσάροντας μια επαναστατική συσκευή που θα είναι μαζί δορυφορικό και κινητό τηλέφωνο. Πώς θα απαντήσει σε όλα αυτά ο ΟΤΕ;

ΑΕΙ ή ΤΕΙ; Στη Μολδαβία λειτουργούν σχολές στοματικού έρωτα

Μια νέα "σχολή", έχει γίνει δημοφιλής στη Μολδαβία, καθώς στην πρωτεύουσα της χώρας, στο Κισινάου, λειτουργεί ακαδημία στοματικού έρωτα.

Όταν ο τροτσικιστής, γάβρος Φωτόπουλος δήλωνε: «Δεν θα πάω στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν με ενδιαφέρει καμία καρεκλίτσα»

[Στη φώτο ο Φωτόπουλος με το λαμόγιο τον ΣΥΡΙΖΑίο Ρίζο Ρίζου που διώκεται ήδη από τη δικαιοσύνη...]

Οκτώβριος 2012

«Χίλιες φορές να με χαρακτηρίσουν λαϊκιστή παρά πουλημένο, συμβιβασμένο και συνδικαλιστή του σαλονιού. Χαίρομαι να αγωνίζομαι για το σύνολο και έτσι αισθάνομαι ευτυχισμένος», λέει ο ίδιος. Έτσι λέει ότι ήταν από μικρό παιδί. Από τα πρώτα χρόνια της εφηβείας του, είχε δείξει το θερμό του αίμα εκλεγόμενος πρόεδρος σε όλες τις τάξεις του γυμνασίου, μέχρι που αποφοίτησε.

Αυτή είναι η κουκλάρα Εζενί Μπουσάρ που έφτασε στον τελικό του Γουίμπλεντον και κάνει τους φαν να ξεχάσουν τα κάλλη της Σαράποβα

Μπορεί η ίδια να αρνείται τον τίτλο της «αντι-Σαράποβα», όμως στην πραγματικότητα έχουν δύο κοινά σημεία που δεν μπορεί να τα αρνηθεί κανείς: παίζουν και οι δύο σπουδαίο τένις και είναι πανέμορφες. Μόνο που η Εζενί Μπουσάρ υπερέχει της Ρωσίδας καθώς είναι το νιόβγαλτο, φρέσκο όνομα στο χώρο του τένις.

Μουντιάλ 2014: Η Κολομβιανή που… χάζεψε τον σκηνοθέτη (video)

Σε ένα γήπεδο γεμάτο Βραζιλιάνες, μια Κολομβιανή κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα με την ομορφιά της και το υπέροχο χαμόγελο της

Στο «Estádio Governador» είδαμε ποδοσφαιρικό θέαμα και λίγο «ξύλο» με πρωταγωνιστές τους παίκτες της Βραζιλίας και της Κολομβίας, όμως στις εξέδρες του γηπέδου την παράσταση...

ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΟ; Γιατί οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν πάντα έτοιμοι για σ@ξ;

Σε όλους τους αρχαίους πολιτισμούς, από την αρχαία Ελλάδα και τη Ρώμη έως την Αίγυπτο και την Κίνα, το σεξ κατείχε ιδιαίτερη θέση. Όπως τεκμηριώνεται οι Αρχαίοι υμών πρόγονοι σε αντίθεση με τους σημερινούς Έλληνες ήταν πάντα...έτοιμοι για σεξ.  Μάλιστα λέγεται πως για να αναχαιτίσουν τα πάθη τους έτρωγαν μαρούλι, το οποίο θεωρείται αντιαφροδισιακό. Ποιο ήταν όμως το μυστικό τους και ήταν πάντα έτοιμοι για σεξ;

ΦΩΤΟ-Αυτή είναι η φετινή Star Hellas!

Με ταχύτατα βήματα κατάφερε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να κατακτήσει τον χώρο της μόδας.
Ο λόγος για την Ισμήνη Νταφοπούλου, το γλυκύτατο κορίτσι, όπου κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο της φετινής Star Ελλάς και πρόκειται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα Miss Universe.

Κύργιος: Δεν έχει έρθει ποτέ Ελλάδα, ξέρει μόνο λίγες ελληνικές λέξεις, αλλά αισθάνεται πολύ περισσότερο Έλληνας από αρκετούς αριστερούς

Ξεκαθαρίζει ότι λατρεύει να περνάει τον χρόνο του με τον… Papouli και τη Yiayia ενώ δηλώνει περήφανος που ανήκει στην ελληνική κοινότητα της Αυστραλίας. Ο Νικ Κύργιος εξηγεί ότι οι Έλληνες της ξενιτιάς δεν ξεχνούν την κληρονομιά τους, την ώρα που κάνει… πλάκα στον Ράφα Ναδάλ!

Ο Γεωργιάδης προειδοποιεί: Οσοι εργαζόμενοι της ΔΕΗ δεν πάρουν τα φύλλα πορείας, θα απολυθούν

Την προειδοποίηση ότι όσοι εργαζόμενοι της ΔΕΗ δεν συμμορφωθούν με την κυβερνητική απόφαση για επίταξη θα χάσουν τη δουλειά τους έστειλε ο Αδωνις Γεωργιάδης, διαμηνύοντας ότι η κυβέρνηση θα εφαρμόσει ό,τι προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Έτσι θα μειώσετε τις δόσεις των δανείων

Στην αντιμετώπιση του φαινομένου των "κόκκινων" δανείων εστιάζουν την προσοχή τους τα εγχώρια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, με τις διοικήσεις των τραπεζών να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες προσέγγισης των πελατών τους για την εξεύρεση βιώσιμων λύσεων αναδιάρθρωσης των οφειλών τους, προς όφελος και των δύο πλευρών.

ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΠΡΩΞΙΜΟ: Τέλος το Μουντιάλ για τον Νεϊμάρ, σε κατάθλιψη η Βραζιλία

Εκτός Μουντιάλ τέθηκε ο Νεϊμάρ για τη Βραζιλία. Οι πρώτες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν κάταγμα στον 3ο οσφυϊκό σπόνδυλο. Ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα της «σελεσάο» με την Κολομβία που έληξε 2-1 υπέρ της πρώτης, για τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΜΠΕΡΟΣ 2014: Έγινε της… Κρανέας – Κατέβασαν το βουνό οι πιλότοι μας

Εντυπωσιακά ήταν τα πλάνα από την άσκηση «ΚΑΜΠΕΡΟΣ 2014» και τα κομάντο της Πολεμικής Αεροπορίας

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Πολεμική Αεροπορία πλάνα από την άσκηση «Κάμπερος 2014».

Η Πασοκαρία ζει και βασιλεύει

Η Πασοκαρία ζει και βασιλεύει σε κρίσιμα πόστα στο δημόσιο τομέα, ακόμη και αν τα ποσοστά του κόμματος με το ζόρι είναι πάνω από το εκλογικό όριο.

Στις εκλογές των τελωνειακών λοιπόν τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

Η τεράστια ακρίδα και ο ατάραχος Χάμες Ροντρίγκες (VIDEO)

Μία τεράστια ακρίδα προσπάθησε να κλέψει λίγη από τη δόξα του Χάμες Ροντρίγκες στο Μουντιάλ ττης Βραζιλίας. Δείτε το απίστευτο συμβάν στον δεύτερο προημιτελικό.

Βούλτεψη: Δεν μπορούν να κρατούν το λαό όμηρο αυτοί που έτρωγαν μέχρι τώρα

Αν ψάχνουν για ηλίθιους να μας το πουν. Έχουμε εξετάσει τα πάντα, έχουμε προειδοποιήσει σε όλους τους τόνους ότι θα διαφυλαχθεί το δημόσιο συμφέρον. Δεν θα μείνει ούτε ένας τουρίστας ούτε για μία ώρα χωρίς κλιματιστικό. Θα ήταν παράλειψη καθήκοντος από την πλευρά της κυβέρνησης εάν δεν προχωρούσαμε σε κάτι τέτοιο», σχολίασε αρχικά η κ. Βούλτεψη στον Realfm και συνέχισε:

ΒΙΝΤΕΟ-Φωτόπουλος: Να σκίσουμε τα φύλλα πορείας

Mετά την απόφαση του δικαστηρίου που έκρινε την απεργία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ παράνομη και καταχρηστική, ο πρόεδρός της, σήμερα το πρωί, τόνισε ότι οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται παρά την απόφαση της κυβέρνησης για επίταξη των εργαζομένων.

Σε επιστράτευση οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ

Τα φύλλα επιστράτευσης των εργαζόμενων και επίταξης των εγκαταστάσεων είναι έτοιμα να αρχίσουν να μοιράζονται με την κυβέρνηση να κάνει επίδειξη αποφασιστικότητας...

Μονόδρομος ήταν για την κυβέρνηση η απόφαση για πολιτική επιστράτευση των εργαζόμενων της ΔΕΗ καθώς...

ΒΙΝΤΕΟ- Σφαλιάρες Τζήμερου σε Φωτόπουλο

Κάθε χρόνο χώνουμε στο ταμείο σας 500 εκ ευρώ.... όσα πήραμε από τις μέχρι τώρα ιδιωτικοποιήσεις της ΔΕΗ (1,7 δις ευρώ) τα καταβρόχθισε το ταμείο σας μέσα σε 3 χρόνια είπε στο λαμόγιο τον Φωτόπουλο ο οποίος το μόνο που βρήκε να ψελλίσει ήταν "μα είναι νόμος του κράτους που έκαναν οι τότε πολιτικοί» ξεχνώντας να πει ότι και τότε το 1999 εκβίαζε να κατεβάσει τους διακόπτες αν η ΔΕΗ έμπαινε στο Χρηματιστήριο.

Πίνει αίμα κόμπρας το κομάντο ! Φωτογραφία

Πίνει αίμα κόμπρας ο λοχίας της 82ης Αερομεταφερόμενης Μεραρχίας των ΗΠΑ. Κάπου στην ζούγκλα της Ινδονησίας οι αμερικανοί έκαναν εκπαίδευση μαζί με τους αλεξιπτωτιστές του στρατού της χώρας στο πλαίσιο της άσκησης .

Οι ινδονήσιοι το ΄χουν…

Ο Ταγίπ Ερντογάν έκανε παρατήρηση σε ποδοσφαιριστή για τατουάζ

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν άσκησε δριμεία κριτική σήμερα σε ένα νεαρό, πολλά υποσχόμενο, ποδοσφαιριστή που είχε κάνει ένα τατουάζ στον καρπό του, υποστηρίζοντας ότι αυτή η «ξένη» πρακτική έμπνευσης θα μπορούσε να προκαλέσει έναν «καρκίνο του δέρματος».

Μάχη του Κούρσκ: Θα μπορούσε να επαναληφθεί;

71 χρόνια απο την μάχη του Κουρσκ την μεγαλύτερη αρματομαχία στην ιστορία μας και το BBC σε αφιέρωμα του θέτει το εξής εύλογο ερώτημα:Θα υπάρξει ποτέ μια άλλη μάχη που να περιλαμβάνει χιλιάδες τάνκς ή μήπως τα τάνκς δεν ειναι αναγκαία σήμερα;

Φωτομοντάζ ή πραγματικότητα; Βρέθηκε κροκόδειλος σε ελληνικά νερά [εικόνες]

Φωτομοντάζ ή πραγματικότητα; Η είδηση πάντως δημοσιεύεται σε όλα τα τοπικά ειδησεογραφικά site της Κρήτης παρουσιάζοντας και την φωτογραφία.

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους δύο πυροσβέστες όταν κατά τη διάρκεια περιπολίας αντίκρισαν...

Αργή η πρόοδος στην υγεία του Michael Schumacher - Επικοινωνεί κανονικά με τη σύζυγό του


"Η ανάρρωση θα απαιτήσει αρκετά χρόνια"

Αισιοδοξία επικρατεί για την κατάσταση της υγείας του Michael Schumacher, καθώς ο παγκόσμιος πρωταθλητής της «Formula 1» φαίνεται πως επικοινωνεί κανονικά με τη σύζυγο και τα παιδιά του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN...

Κόντρες υπουργών με υφυπουργούς απειλούν την κυβέρνηση!

Η μάχη των αρμοδιοτήτων

Βραδυφλεγή βόμβα, που είναι έτοιμη να σκάσει τις επόμενες ημέρες, αποτελεί η κατανομή των αρμοδιοτήτων των νέων υπουργών, αναπληρωτών και υφυπουργών, με τα κορυφαία κυβερνητικά στελέχη σε κρίσιμα υπουργεία να ακονίζουν τα μαχαίρια τους.

Παράνομη η απεργία των εργαζομένων στη ΔΕΗ-Ανοιχτό το εθνικό τυπογραφείο για το ενδεχόμενο της επίταξης

[Μ'αυτή τη φάτσα προσλήφθηκε ο Φωτόπουλος στη ΔΕΗ... για να καταλάβετε τα προσόντα του τότε πρασινοφρουρού και σημερινού ΣΥΡΙΖΑίου]

Παράνομη έκρινε το Πρωτοδικείο της Αθήνας την απεργία στη ΔΕΗ, σε μια μαραθώνια συνεδρίαση. Παράλληλα, έχει κρίνει καταχρηστικά κάποια από τα αιτήματα της κινητοποίησης των εργαζομένων.

ΒΙΝΤΕΟ-«ΠΣΟΦΗΣΤΕ» ΣΥΡΙΖΑίοι: Επικός Ρεχάγκελ τραγουδά τον Εθνικό ύμνο της Ελλάδας

Συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Ότο Ρεχάγκελ τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδας. Ο Γερμανός προπονητής που ηγήθηκε του θριάμβου της Εθνικής μας ομάδας στο euro 2004, μίλησε στη ΝΕΡΙΤ με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.