09 Ιουλίου 2014

Το... δράμα Ελληνίδας star: "Παίζω σε ταινίες πορν@ για να μην κάνω... βίζιτες!

"Στα 19 μου διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει modeling στην Ελλάδα. Υπάρχει ένα καλά στημένο εργοστάσιο Βίζιτας. Όσες πετυχαίνουν δεν είναι στην Ελλάδα αλλά στο εξωτερικό. Κι αυτές που κάνουν κάτι εντός των συνόρων ή έχουν χορηγό ή έχουν συγγένεια με κάποιους με επιρροή.

Αδήλωτες καταθέσεις στο πόθεν έσχες βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ! Δείτε ποια είναι και ποιο το πρόβλημα

Οι αδήλωτες καταθέσεις του συζύγου καίνε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Μπλεξίματα με την τακτική Δικαιοσύνη… από σπόντα κινδυνεύει να έχει σύντομα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ολγα Γεροβασίλη, καθώς στη Βουλή βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ένας ογκώδης φάκελος με καταγγελία κατά του συζύγου της, υπαλλήλου της Πολεοδομίας Αρτας, για χρηματισμό και παράνομο πλουτισμό.

Το σχόλιο της Ελεονώρας για τον αγώνα Βραζιλίας - Γερμανίας

Ποιο αγώνα θυμήθηκε;

«Εννιά έχουμε σήμερα; Νόμιζα επτά» είπε με νόημα ξεκινώντας το Μελέτησε το η παρουσιάστρια και πλησιάζοντας στην κάμερα άρχισε να μετράει σύμφωνα με τον ρυθμό που έμπαιναν τα γκολ στον χθεσινό αγώνα του Μουντιάλ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ'ΚΟΥΝΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! Χρυσοβελώνη: Θέλουν να τελειώνουμε για να δουν ποδόσφαιρο

Στην επισήμανση του αντιπροέδρου της Βουλής να συντομεύει, καθώς είχε ξεπεράσει τον χρόνο που δικαιούνταν για την ομιλία της στη Βουλή, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, απάντησε δεικτικά ότι ...

ΒΙΝΤΕΟ-Πώς η Γερμανία πέτυχε πέντε γκολ σε 20 λεπτά επί της Βραζιλίας

Ολα άρχισαν με μια απαράδεκτη - ιδίως για επίπεδο ημιτελικού Παγκοσμίου Κυπέλλου - αντίδραση της άμυνας της Βραζιλίας στο 10ο λεπτό: Ο Τόμας Μίλερ, μόνος στο ύψος της μικρής περιοχής του Ζούλιο Σέζαρ πλάσαρε με το δεξί του πόδι και άνοιξε το σκορ για τη Γερμανία.

Αυτό που ακολούθησε ήταν μια βραζιλιανική τραγωδία, ένα έπος του γερμανικού ποδοσφαίρου:

Eντυπωσιακά αυξημένες οι αφίξεις ξένων τουριστών στην Ελλάδα, το πρώτο εξάμηνο του 2014

Ενισχυμένες κατά 17,1% ήταν οι αφίξεις ξένων τουριστών στην Ελλάδα μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2014, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία επιβατικής κίνησης που προέρχονται σχεδόν από το σύνολο των αεροδρομίων της χώρας, στο διάστημα Ιανουαρίου - Ιουνίου 2014 την Ελλάδα επισκέφθηκαν περίπου...

ΒΙΝΤΕΟ-Το μήνυμα της Μέρκελ για τα γατάκια που ονειρεύονται να την εκβιάσουν

Με ξέφρενο τρόπο γιόρτασαν οι Γερμανοί φίλαθλοι μέχρι το πρωί την εκπληκτική νίκη της εθνικής τους ομάδας με 7-1 επί της διοργανώτριας Βραζιλίας. Η ατμόσφαιρα στην Πύλη του Μαγδεμβούργου εκρηκτική. Η Άνγκελα Μέρκελ δεν βρέθηκε στο γήπεδο στον ημιτελικό, αλλά θα παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια των παικτών της νασιονάλμανσαφτ στον τελικό της Κυριακής.

Γιούνκερ: «Είχα ενστάσεις ως προς τη συμμετοχή του ΔΝΤ στην τρόικα»

Με ελαφρώς κριτικές διαθέσεις, αλλά και με θετικά σχόλια για τα έργα και τις ημέρες της τρόικας στις χώρες-μέλη της ευρωζώνης, εμφανίσθηκε στις Βρυξέλλες ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

ΒΙΝΤΕΟ-F - 22 Raptor, το αεροσκάφος που διχάζει ("διχάζει" είναι άλλη λέξη του "για τον πούτ@ο";)

Το F-22 Stealth Raptor της Lockheed Martin αρέσει σε κάποιους και σε άλλους όχι και τόσο… Ενώ φέρεται να είναι ενα απο τα πιο προηγμένα μαχητικά αεροσκάφη στον ουρανό σήμερα, είχε και αυτο τα προβλήματα του.

Ο Σεραφείμ Πειραιώς μετά τις πεολειχίες και τη ΧΑ ασχολείται και με τον Μαρινάκη... τον αθωώνει φυσικά

Δήλωση εξέδωσε πριν από λίγο το γραφείο τύπου του Σεβ. Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, αναφορικά με τα δημοσιεύματα που αφορούν τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η δήλωση έχει ως εξής:

O μαλάκ@ς της ημέρας: Εγραψε οδηγό επιβίωσης από τους ταύρους στην Παμπλόνα, αλλά τραυματίστηκε από τα κέρατά τους [εικόνες]

Σε ένα φανταστικό κόσμο, στον οποίο οι ταύροι θα μπορούσαν να διαβάσουν ένα βιβλίο, τότε θα ήταν το απόλυτο... ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Στην πραγματικότητα, ο Μπιλ Χίλμαν απέτυχε να τηρήσει όσα ο ίδιος δίδαξε. Γιατί ο συγγραφέας του βιβλίου για το πώς θα επιβιώσει κανείς από τους ταύρους στην Παμπλόνα, τραυματίστηκε από τα κέρατά τους. 

Υπερψήφισε το νομοσχέδιο για τη «μικρή ΔΕΗ» η Βουλή

Υπερ του νομοσχεδίου ψήφισαν οι 51 βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, κατά 46 βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης, «παρών» δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης, ενώ από τη διαδικασία απουσίαζαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και Ηλίας Παναγιώταρος

Φόνος στην Google: Ιερόδουλη πολυτελείας σκότωσε στέλεχος μέσα στο σκάφος του

Μία παράξενη ιστορία συγκλονίζει την Google. Ιερόδουλη πολυτελείας συνελήφθη, με την κατηγορία ότι δολοφόνησε στέλεχος της εταιρείας στο γιοτ του. Αφότου του έκανε ένεση ηρωίνης, τον άφησε να πεθάνει αβοήθητος από υπερβολική δόση, ενώ απολάμβανε το κρασί της, λέει η αστυνομία.

Κορυφαίο ΑΕΙ στην Ελλάδα το Πανεπιστήμιο της Κρήτης

Στην Ευρώπη την πρώτη θέση καταλαμβάνει το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, ενώ ακολουθεί η Πολυτεχνική Σχολή της Λοζάνης

Μπορεί να βρίσκεται στην 333η θέση της λίστας του ολλανδικού πανεπιστημίου Leiden για τα καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα στον κόσμο, όμως το Πανεπιστήμιο της Κρήτης αναδεικνύεται στο κορυφαίο πανεπιστημιακό ίδρυμα στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας.

Στις 20/8 οι εξηγήσεις του Β. Μαρινάκη στις δικαστικές αρχές - Εγκληματική οργάνωση στο χώρο του ποδοσφαίρου «βλέπει» ο Εισαγγελέας


[Και φυσικά όπως έγραψα χθες, σήμερα το μεσημέρι στον ΣΠΟΡ ΦΜ (σ'αυτή την εκπομπή του παπαγάλου του Μαρινάκη, του «Μπάμπη») αρνούνταν να αναφέρουν το όνομα Μαρινάκη, κατηγορούσαν τις δικαστικές αρχές ότι διαρρέουν ονόματα και εννοείται μίλησαν για ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ;)]

Στις 20 Αυγούστου αναμένεται να κληθεί σε εξηγήσεις ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος εγκαλείται από τις δικαστικές αρχές για σωρεία κακουργηματικών πράξεων.

Απίστευτο tweet από την Ριάνα για την 7άρα!

Η Ριάνα είναι φαν του Μουντιάλ και δεν χάνει ευκαιρία να ποστάρει tweets που αφορούν το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δείτε το “επικό” σχόλιο που έγραψε για το 7-1 στο Βραζιλία -Γερμανία

ΒΙΝΤΕΟ- Ένταση στη Βουλή με Μανιάτη και Ουζουνίδου

Την αντίδραση του υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής  Γιάννη Μανιάτη προκάλεσε η αναφορά της Ευγενίας Ουζουνίδου, της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Κοζάνης στον Πάρι Κουκουλόπουλο σχετικά με τα όσα είχε πει νωρίτερα.

Η ταπείνωση της Βραζιλίας, βατερλό των golden boys: Πώς Goldman Sachs, Bloomberg, Deutsche Bank απέτυχαν στις προβλέψεις

Η ήττα - συντριβή της Βραζιλίας από την Γερμανία δεν ταπείνωσε μόνο ολόκληρο το βραζιλιάνικο έθνος, αλλά, έδωσε και ένα «ηχηρό» χαστούκι στους απανταχού οικονομολόγους, οι οποίοι, ως εκπρόσωποι μεγάλων εταιρειών έδιναν την «Σελεσάο» ως ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Οι δύο ελληνικές οικογένειες που κατέκτησαν τις ΗΠΑ -Ανάμεσα στις πλουσιότερες της χώρας

Στις αρχές του προηγούμενου αιώνα στοίβαξαν τις ελπίδες τους για μία καλύτερη ζωή σε ένα πλοίο, μπάρκαραν από την Ελλάδα, διέσχισαν τον Ατλαντικό και έφτασαν στις ΗΠΑ για να ζήσουν το αμερικανικό όνειρο. Τα κατάφεραν και πλέον είναι δύο από τις οικογένειες που κατέκτησαν τις ΗΠΑ, φιγουράροντας ανάμεσα στις πλουσιότερες της χώρας.

ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ! Η πρόβλεψη της Παπαρήγα για τον τελικό

Ποδοσφαιρόφιλη αποδεικνύεται η επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα η οποία πριν από λίγο σε πηγαδάκι στο περιστύλιο της Βουλής προέβη σε ανάλυση του χθεσινοβραδινού ημιτελικού μεταξύ Βραζιλίας και Γερμανίας προβλέποντας μάλιστα τον τελικό του Μουντιάλ:

Του ξέφυγε του βλάκα και κάρφωσε: Υπόγειες επαφές ΣΥΡΙΖΑ με την Τρόικα

[Μόλις κατάλαβε τη γκάφα του ο βλάκας, είπε ότι το έλεγε για πλάκα...]

Για υπόγειες επαφές του ΣΥΡΙΖΑ με την τρόικα κάνει λόγο ο ειδικός αγορητής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τριανταφύλλος, επικαλούμενος δηλώσεις του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, Βασίλειου Χατζηλάμπρου.

ΒΙΝΤΕΟ-36 χρόνια μετά τον Κέμπες, τον Ρέζενμπρικ και τον... Βιντέλα, η τύχη χρωστάει στην Ολλανδία

Ο ημιτελικός του Μουντιάλ της Βραζιλίας εγείρει μνήμες από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1978 και την επική» κλοπή με 3-1 των «γκάουτσος»... σε ένα ματς όπου η Ολλανδία αδικήθηκε και από τη διαιτησία και από την τύχη

Αργεντινή και Ολλανδία είναι οι δύο αντίπαλες ομάδες στο δεύτερο ημιτελικό του φετινού Μουντιάλ, που θα διεξαχθεί στις 11 το βράδυ της Τετάρτης. Ένα ζευγάρι, το οποίο φέρνει αυτομάτως στη μνήμη τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1978, στην Αργεντινή του δικτάτορα Χόρχε Βιντέλα.

Βούλτεψη κατά Τσίπρα: Δεν θα του επιτρέψουμε να καταστρέψει τη χώρα

Για υποκριτική συμπεριφορά κάνει λόγο η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βουλτεψη, αναφερόμενη στην εμφάνιση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο του Economist.

ΦΩΤΟ-Έπαιξε ακριβές σκορ 7-1 και να σκοράρει ο Κεντίρα - Δείτε πόσα έβγαλε!

Τίναξε την... μπάνκα στον αέρα ένας τυχερός που έπιασε το ακριβές σκορ στο Γερμανία - Βραζιλία!
Ένας φίλαθλος, αγνώστων στοιχείων, πόνταρε 20 δολάρια σε γκολ του Κεντίρα, σε συνδυασμό με νίκη της Γερμανίας με σκορ 7-1 κόντρα στη Βραζιλία!
Πόσα εισέπραξε;

Εντολή στις τράπεζες για την έκδοση τριετούς ομολόγου έδωσε το υπουργείο Οικονομικών

Εντολή στις τράπεζες να ξεκινήσουν την πώληση του τριετούς ομολόγου έδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης το οικονομικό επιτελείο, έπειτα από την έκδοση 5ετούς ομολόγου τον Απρίλιο και ύστερα από τέσσερα χρόνια αποκλεισμού από τις αγορές.

Τα αδέλφια Κοσκωτά σε... business

Ο Σταύρος επιστρέφει ελεύθερος στην Ελλάδα έπειτα από 25 χρόνια

Στιγμάτισε μια ολόκληρη εποχή στην πολιτική ιστορία της χώρας. Αποτέλεσε την πιο πολύκροτη υπόθεση στα ελληνικά δικαστήρια. Το Χόλιγουντ ενδιαφέρθηκε να την κάνει ταινία και έψαξε σε βάθος το πιο μεγάλο πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο της Ελλάδας, που ξέσπασε τη δεκαετία του 1980.

ΦΩΤΟ-Στα άδυτα της «Χριστίνας», της θαλαμηγού του Ωνάση -32 άγνωστες φωτογραφίες από το πλωτό παλάτι

Αγνωστες φωτογραφίες από τις δεξιώσεις που έδινε ο Αριστοτέης Ωνάσης στη χλιδάτη θαλαμηγό του, «Χριστίνα», φέρνει στο φως το Spiegel, ενώ ο νυν πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου του Αμβούργου, Πέτερ Ταμ, αφηγείται τις αναμνήσεις του από τα «χρυσά χρόνια» του Ελληνα κροίσου.

Οι συνήθειες του Έλληνα(ρα) στις καλοκαιρινές διακοπές

Σίγουρα θα έχετε εντοπίσει κάποιες συνήθειες του Έλληνα(ρα) στις καλοκαιρινές διακοπές που σπάνια απαρνιέται. Εμείς, σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω με χιουμοριστικό τρόπο. Τι λέτε; Ταυτίζεστε ή όχι;

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ: Δύο χρόνια φυλακή και 50 μαστιγώσεις σε γυναίκα μπλόγκερ

Η Ιρανή δημοσιογράφος και μπλόγκερ Μαρζιέχ Ρασουλί μεταφέρθηκε στη φυλακή Εβίν, βόρεια της Τεχεράνης, όπου θα εκτίσει ποινή φυλάκισης δύο ετών και θα υποστεί 50 μαστιγώσεις, καθώς κρίθηκε ένοχη για την κατηγορία...

ΒΙΝΤΕΟ-Όσοι χάσατε το χθεσινό παιχνίδι ξαναδείτε το σε 6 δευτερόλεπτα!!

Πολλά τα ανέκδοτα για τη χθεσινή επική πρόκριση των γερμανών στον τελικό μετά το 7-1 επί της Βραζιλίας και τα περισσότερα έχουν στόχο τους κακόμοιρους τους Βραζιλιάνους. Δείτε μερικά επιτυχημένα:

ΦΩΤΟ-Η γυμνή φωτογράφιση της Ζωής Λάσκαρη στη Δήλο που εξόργισε την -τότε- ΝΔ

Το 1985 η Ζωή Λάσκαρη ήταν 41 χρονών, φωτογραφίζεται γυμνή για το Playboy και γίνεται η πρώτη Ελληνίδα που ποζάρει με αδαμιαία περιβολή για το γνωστό περιοδικό. Οι φήμες έλεγαν τότε ότι πήρε 15 εκκατομύρια δραχμές.

ΓΙΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Δέκα έξυπνοι τρόποι για να κάνετε αποταμίευση -Πώς να σώσετε 50 ευρώ το μήνα

Η αποταμίευση, ειδικά για τους επιρρεπείς, είναι δύσκολο σπορ. Πολύ περισσότερο σε εποχές σαν αυτές που διανύουμε. Ομως και πάλι, ένα μικρό, έστω ελάχιστο ποσό στο τέλος του μήνα μπορεί να μπει στην άκρη. Παρακάτω παρουσιάζονται 10 έξυπνα tips που βοηθούν στη δύσκολη αυτή προσπάθεια.

Ο Λαλιώτης σε εκδήλωση για το χρέος

Παρέα με τον Χριστοδουλάκη
 
Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Λαλιώτης βρέθηκε σε εκδήλωση για την Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Δίπλα του κάθισε ο Νίκος Χριστοδουλάκης.

ΒΙΝΤΕΟ-"Τρολάρουν" τον Νεϊμάρ στην Αργεντινή

Αντικείμενο σάτιρας σε τηλεοπτικό σόου στην Αργεντινή έγινε ο τραυματισμός του Νεϊμάρ.

Ένας ηθοποιός εμφανίστηκε ντυμένος όπως ο σούπερσταρ της Βραζιλίας, έχοντας κολλημένο στην πλάτη του το...

ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ, ΓΑΤΑΚΙΑ: Στο Ρίο η Μέρκελ για τον τελικό

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ πρόκειται να ταξιδέψει στη Βραζιλία για να παρακολουθήσει την προσπάθεια της εθνικής ομάδας της να κερδίσει το Παγκόσμιο Κυπελλο για τέταρτη φορά στις 13 Ιουλίου, δήλωσαν σήμερα αξιωματούχοι.

To Facebook "υποκλίθηκε" στην ελληνική Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Ευχαρίστησε το Μανώλη Σφακιανάκη

Την μεγάλη της επιτυχία σε σχέση με τον εντοπισμό κακόβουλου λογισμικού αναγνώρισε η εταιρεία κολοσσός Facebook που μάλιστα για πρώτη φορά απέστειλε ειδική ανακοίνωση στον Μανόλη Σφακιανάκη της ΕΛ.ΑΣ. για να πλέξει το εγκώμιο της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Γεωργιάδης: «Πυροτέχνημα» η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για δημοψήφισμα

Ως «πυροτέχνημα» χαρακτήρισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για δημοψήφισμα για τη «μικρή ΔΕΗ».

Μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «με το πυροτέχνημα του δημοψηφίσματος έχει κατορθώσει σε έναν βαθμό να αποφύγει την πραγματική συζήτηση για το θέμα της ΔΕΗ».

ΔΗΛ. ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ «ΧΥΜΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ» ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ; Οι Γερμανοί προετοιμάζονταν δύο χρόνια για το ματς με τη Βραζιλία!

Μεθοδικά και συστηματικά 50 σπουδαστές του γερμανικού πανεπιστημίου «Deutsche Sporthochschule Koeln» συγκέντρωναν όλες τις πληροφορίες για την ομάδα του Σκολάρι - Είχαν αναλύσει από τις αντιδράσεις των Βραζιλιάνων σε συνθήκες πίεσης, μέχρι το πώς τρέχουν για τη μπάλα και ποιες είναι οι αγαπημένες τους ντρίμπλες!

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ;; Νοσοκομείο Λάρισας: 4 στους 6 είχαν πλαστά πτυχία!

Απολύθηκαν και οι τέσσερις - Ο έλεγχος των φακέλων πρόσληψης συνεχίζεται για όλους τους εργαζομένους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου

Περιπτώσεις εργαζομένων που είχαν προσληφθεί με πλαστογραφημένα πτυχία ή άλλα δικαιολογητικά εντοπίστηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, μετά από ελέγχους της αρμόδιας επιτροπής του Νοσοκομείου.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! Κύκλωμα διακίνησης φαρμάκων «υψηλού κόστους» εντόπισε η ΕΛΑΣ

Δυο μεταφορικές εταιρείες στην Αττική και μια ελληνικών συμφερόντων φαρμακευτική εταιρεία με έδρα στα Σκόπια βρέθηκαν να εμπλέκονται σε υπόθεση παράνομης διακίνησης λαθραίων φαρμάκων «υψηλού κόστους» στην Ελλάδα και σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης, μετά από εκτεταμένη έρευνα που διενήργησε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της ΕΛ.ΑΣ. μαζί με υπαλλήλους του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων!

Αύξηση 46,3% στις πωλήσεις αυτοκινήτων τον Ιούνιο

Μεγάλη αύξηση 46,3% σημείωσαν οι πωλήσεις των αυτοκινήτων στη χώρα τον Ιούνιο εφέτος, καθώς, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ, κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 10.475 αυτοκίνητα (καινούρια ή μεταχειρισμένα εξωτερικού) έναντι...

«Έφυγε» από τη ζωή ο δημοσιογράφος Νικήτας Γαβαλάς

Είχε εργαστεί σε πολλά και σημαντικά Μ.Μ.Ε. όπως η ΕΡΤ, η Καθημερινή και το MEGA και είχε διαγράψει μια ιδιαίτερη σημαντική πορεία στην αθλητική δημοσιογραφία

Έφυγε την Τετάρτη από τη ζωή ο δημοσιογράφος Νικήτας Γαβαλάς, έπειτα από μεγάλη μάχη με την επάρατη νόσο.

Σε κατ' οίκον περιορισμό ο χρυσαυγίτης βουλευτής Νίκος Μίχος

Νέα διαφωνία των ανακριτριών με τον εισαγγελέα για το αν θα προφυλακιστεί ο κατηγορούμενος της ΧΑ - Εντός πέντε ημερών η απόφαση

Σε κατ'οίκον περιορισμό τέθηκε ο κατηγορούμενος βουλευτής της Χρυσή Αυγής Νίκος Μίχος μετά την απολογία του στις ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου για το κακούργημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής αλλά και το πλημμέλημα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

ΒΙΝΤΕΟ-Δεν τους αφήνουν να πιουν φρέντο στις καφετέριες και ξεσηκώθηκαν 800 Πακιστανοί στη Λακωνία...

Από τη μία καταγγέλουν ότι δεν τους πληρώνουν και δεν έχουν λεφτά κι από την άλλη ότι δεν τους αφήνουν να κάτσουν στις καφετέριες!! Αεροπλάνο και πίσω στο Πακιστάν να πίνουν φρέντο όλη μέρα δεν τους περνάει απ' το μυαλό ή δεν τους το πρότειναν οι ΣΥΡΙΖΑίοι που οργανώνουν αυτά τα χάπενινγκ;

Την υπόθεση της «Νέας Μανωλάδας» θυμίζει η καταγγελία των Πακιστανών στη Σκάλα Λακωνίας. Για πέμπτη ημέρα περίπου 800 Πακιστανοί εργάτες, στα χωράφια και στα συσκευαστήρια, απεργούν, καθώς όπως λένε οι ίδιοι δέχονται ρατσιστικές επιθέσεις και μένουν απλήρωτοι για μέρες.

ΒΙΝΤΕΟ-Αγριεμένος ο Άδωνις λόγω αποχής, άρχισε στις «γρήγορες» την κακομοίρα τη Χρυσοβελώνη

Την έντονη αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, προκάλεσε η φράση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη ότι «μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο πρώτο θερινό τμήμα ο τέως υπουργός Υγείας, ο οποίος κανονικά μετέχει στο τρίτο τμήμα της Βουλής».

Παραιτήθηκαν από τους ψεκασμένους καταγγέλοντας τον Κουίκ

Τρία εκλεγμένα μέλη της συντονιστικής επιτροπής Δωδεκανήσου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, υπέβαλαν την παραίτησή τους.

Οι Σπύρος Κόκκινος, Σταύρος Σταυρίδης και η Παρασκευή Χατζηνικόλα, ενημέρωσαν με επιστολή για την παραίτησή τους.

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή:

ΦΩΤΟ-El Pais: Ολυμπιακά έργα ρημάζουν από την Αθήνα ως το Πεκίνο και από το Λονδίνο ως το Σαράγιεβο

[Κλαίω με τη φώτο από το ποδηλατοδρόμιο στο Μαρούσι όπου απεικονίζεται τύπος να κόβει βόλτες στην πίστα με το παπάκι!! Απίστευτο, όσο κι αν παίζει να είναι κανας προπονητής ξερωγω που τρέχει πίσω από τον ποδηλάτη...]

Κι αν οι Έλληνες νομίζαμε πως κατείχαμε το μονοπώλιο εγκατάλειψης των ολυμπιακών εγκαταστάσεων κάναμε λάθος. Η ισπανική εφημερίδα «El Pais» έρχεται με ένα αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ να μας διαψεύσει και να μας δείξει σε τι κατάσταση είναι σήμερα τα ολυμπιακά στάδια που το πάλαι ποτέ γνώρισαν ημέρες ολυμπιακής δόξας.

Έτσι υπολογίζονται οι αποδοχές των διευθυντών πολιτικών γραφείων υπουργών

Αντίστοιχες με το Μισθολογικό Κλιμάκιο 4 του Α' Βαθμού της ΠΕ κατηγορίας είναι οι αποδοχές κάποιου που διορίζεται διευθυντής πολιτικού γραφείου υπουργού, ανεξάρτητα εάν έχει πτυχίο ΑΕΙ ή μόνο απολυτήριο λυκείου. Ένας διευθυντής πολιτικού γραφείου υπουργού λαμβάνει επίδομα ευθύνης ύψους 400 ευρώ, συν την τυχόν οικογενειακή παροχή.

O Πούτιν άλλαξε ακόμα και την... ώρα -Τι δείχνουν από σήμερα τα ρολόγια στη Ρωσία

Ένας ηγέτης μπορεί να διαχειριστεί τον χρόνο όπως εκείνος επιθυμεί. Αν μάλιστα λέγεται Βλαντιμίρ Πούτιν μπορεί να τον... αλλάξει στα ρολόγια. Ο Ρώσος πρόεδρος το έπραξε και από την Τετάρτη στη Ρωσία ισχύει η χειμερινή ώρα.

Βούλτεψη: Ο Τσίπρας πήγε να κάνει τον Βελουχιώτη και μετά εξαφανίστηκε"... ΝΤΑΞ' ΕΦΥΓΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ... ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ;

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για το νομοσχέδιο που αφορά την πώληση της «μικρής ΔΕΗ», τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και τον νόμο περί αφαίρεσης ΑΦΜ σε όσους χρωστούν.