12 Ιουλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΩ με το δήθεν... ατύχημα με το μαγιό της Μαρίας

Η Μαρία Λιαγουροπούλου περνάει τις διακοπές της στην Μύκονο και ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη σε κάθε της εμφάνιση στην παραλία...

Το Mykonos Live Tv την εντόπισε στην Ψαρού, όπου πήγε να απολαύσει το μπάνιο της. Το γνωστό μοντέλο βούτηξε στα καταγάλανα νερά και προκάλεσε...

ΦΩΤΟ-Οι ομορφότερες γυναίκες της Βουλής!

Η πολιτική είναι γένους θηλυκού

Η πολιτική παρόλο που είναι ουσιαστικό γένους θηλυκού συνηθίζεται να ταυτίζεται με τους άνδρες.Η ελληνική Βουλή ωστόσο διαθέτει ικανές και άξιες πολιτικούς οι οποίες συχνά αξιοποιούνται σε υπουργικές θέσεις. Οι Ελληνίδες πολιτικοί όμως είναι και ωραίες γυναίκες επιβεβαιώνοντας όσα λέγονται για την ελληνική ομορφία...

ΒΙΝΤΕΟ-Ρέντσι όπως λέμε Τσίπρας: Προσπάθησε να μιλήσει αγγλικά και τα... σκότωσε!

Αγγλικά; Ποια αγγλικά; Σε ποιο φροντιστήριο έμαθε άραγε τη γλώσσα ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Ματέο Ρέντσι;

Μιλώντας σε ξένο ακροατήριο και δίχως γραπτό κείμενο, όπως συνηθίζει να κάνει άλλωστε, προσπάθησε να μιλήσει τη γλώσσα του Σέξπιρ, αλλά μάλλον τα έκανε θάλασσα.

O «Σήφης» αποδείχθηκε... έξυπνος -Ο κροκόδειλος στο Ρέθυμνο δεν τσίμπησε με το δόλωμα που του έριξαν

Η επιχείρηση στο Ρέθυμνο για τον εντοπισμό του κροκόδειλου «Σήφη» είχε στηθεί με κάθε λεπτομέρεια, όμως έλειπε μια λεπτομέρεια: θα θέλει και ο ίδιος να τον πιάσουν.

BINTEO-Μεγάλη αναμένεται η νύχτα στην Κερατέα

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στην περιοχή

Στην πρώτη μεγάλη πυρκαγιά του καλοκαιριού εξελίσσεται αυτή στην Κερατέα, καθώς οι άνδρες της πυροσβεστικής αδυνατούν να θέσουν υπό έλεγχο τις φλόγες. Αντίπαλός τους οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή με αποτέλεσμα να σημειώνονται αναζοπυρώσεις.

ΦΩΤΟ-Στουρνάρας σε ρόλο... σταρ υπογράφει αυτόγραφα σε θαυμάστριες!

Είναι μια εικόνα που την συναντάει κανείς με αθλητές, τραγουδιστές και ηθοποιούς. Τώρα συνέβη και στον Γιάννη Στουρνάρα.

Το στοίχημα της Μέρκελ: Η Γερμανία θα το σηκώσει στο Μουντιάλ

Σίγουρη ότι η Γερμανία θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου δήλωσε η Άνγκελα Μέρκελ, παραμονή του τελικού με την Αργεντινή.

"Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Αργεντινή, αλλά η ομάδα μας θα δώσει τα πάντα. Στοιχηματίζω στο θρίαμβό της", τόνισε η καγκελάριος σε μια συνεδρίαση της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU).

ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΝΑ'ΡΧΕΤΑΙ και σκέφτεται «στο Ρέθυμνο έχει ακόμα γίδια»

"Mετακομίζει" στο Ρέθυμνο ο Κωστής Χατζηδάκης; Οι σκέψεις στο επιτελείο του πρώην υπουργού

Σκέψεις, έστω και σε αρχικό ακόμα στάδιο, για εκλογική μετακόμιση στην γενέτειρα του, το Ρέθυμνο, κάνει ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης. Το γεγονός εξάλλου ότι , όπως όλα δείχνουν...

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΞΕΦΤΙΛΑ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ: Καραμανλής- Αδαμόπουλος... αγκαλιά στην Καλαμάτα (ΦΩΤΟ)

Χαλαρός ο πρώην πρωθυπουργός... συνεχίζει να έλκει τους ξεφτιλισμένους... θα μου πεις "αν έρθει και κολλήσει ο άλλος δίπλα σου και σου πει «κάτσε Πρόεδρε να βγάλουμε μια φώτο», να τον διώξεις;"... κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσει να γίνεται και αυτό, γιατί δεν μπορούμε να τα δικαιολογούμε όλα....

Την πρώτη φωτογραφία από την επίσκεψη του Κώστα Καραμανλή στην Καλαμάτα...

Ελληνική ιθαγένεια πήρε ο Άντριου Λιβέρης (ΦΕΚ)

Το ΦΕΚ με την απόφαση πολιτογραφησης του ομογενή μεγιστάνα που έκανε το πάρτι στο Καστελόριζο

 
Την ελληνική ιθαγένεια απέκτησε και με τη βουλα ο μεγιστάνας ομογενής Αντριου Λιβέρης , ο οποιος την περασμένη βδομάδα έκανε τα πάρτι γενεθλίων στην γενέτειρα του παππού του στο Καστελόριζο όπου έδωσε το παρών και ο πρωθυπουργός Α. Σαμαρας.

Τουρκία: Έγκυος γυναίκα πηδάει από μπαλκόνι για να σωθεί από φωτιά

Συγκλονιστικό είναι το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ενός πολίτη στην Τουρκία και δείχνει έγκυο γυναίκα να πηδάει από μπαλκόνι κτηρίου προκειμένου να σωθεί από φωτιά που είχε ξεσπάσει.

Η Le Monde δημοσιεύει συνομιλίες που «καίνε» τον Σαρκοζί

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για διαφθορά, υποσχέθηκε να μεσολαβήσει για να βοηθήσει ανώτατο δικαστικό να καταλάβει υψηλό πόστο στο Μονακό, πριν ξαφνικά υπαναχωρήσει, σύμφωνα με αποσπάσματα του υλικού που προέκυψε από την παρακολούθηση των τηλεφωνικών του επικοινωνιών, τα οποία δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Le Monde.

ΒΙΝΤΕΟ-Αποκαλύφθηκε! Ίαν Θορπ: Είμαι γκέι

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό δίκτυο της Αυστραλίας και θα μεταδοθεί την Κυριακή, ο Ολυμπιονίκης Ιαν Θορπ παραδέχτηκε ότι είναι ομοφυλόφιλος

Η ΚΟΡΗ ΟΜΩΣ ΑΚΛΟΝΗΤΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: Αποχώρηση Σαμαρά "βλέπει" ο Πολύδωρας

Απαισιόδοξος για το πολιτικό μέλλον της ΝΔ ο πρώην Υπουργός... ενώ για το δικό του και της κόρης του είναι υπεραισιόδοξος...
 
Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο Βύρων Πολύδωρας. Σε συνέντευξή του στην στην “Σαββατιάτικη Ελευθεροτυπία”, ο κ. Πολύδωρας προέβλεψε ότι η ΝΔ θα ηττηθεί στις προσεχείς εκλογές, και στη συνέχεια ο Αντώνης Σαμαράς θα αποχωρήσει από την ηγεσία του κόμματος.

Βίκυ Καγιά: Της κάνουν έξωση - Δεν έχει πληρώσει τα ενοίκια των τελευταίων 10 μηνών

Την απόλυτη ευτυχία που ζει τους τελευταίους μήνες στο πλευρό του αγαπημένου της Ηλία Κρασσά, έρχεται να επισκιάσει η είδηση πως η η Βίκυ Καγιά είναι αντιμέτωπη με έξωση από τον χώρο τον οποίο μισθώνει στην περιοχή του Ψυρρή.

ΑΤΙΜΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! Συνελήφθησαν 10 οδηγοί ταξί για «πειραγμένα» ταξίμετρα

Στο πλαίσιο διενέργειας στοχευμένων δράσεων και εξειδικευμένων τροχονομικών ελέγχων σε Ε.Δ.Χ. αυτοκίνητα (ταξί), που πραγματοποιήθηκαν την 11-12/7/2014, από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, συνελήφθησαν...

Προκλητική απάντηση του Διαμαντόπουλου μέχρι και στον Σκουρλέτη!

Μετά το άδειασμα του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ προς τον βουλευτή
 
Το άδειασμα του Πάνου Σκουρλέτη προς τον Βαγγέλη Διαμαντόπουλο για όσα είπε στη Βουλή για τον Σάββα Ξηρό ήχησε δυνατά τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στη Νέα Δημοκρατία αφού είναι ίσως η πρώτη φορά που η Κουμουνδούρου παίρνει σαφείς αποστάσεις από κάποιον βουλευτή.

Βούλτεψη σε Τσίπρα: "Αποφάσισε τί θα κάνεις τελικά με το μνημόνιο..."

«Ηττημένος σε όλα τα μέτωπα, με τα σχέδιά του για πολιτική αποσταθεροποίηση και καταστροφή της οικονομίας της χώρας να αποκαλύπτονται, αφού συνειδητά δεν χρησιμοποίησε τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, επιλέγοντας την αποχή, ο ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει στη γνωστή ρητορική περί μνημονίων και "ανατροπής"» τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη.

Οδοιπορικό που πονάει: Η ελληνική πόλη Λιβίσι που οι Τούρκοι έχουν μετατρέψει σε φάντασμα [εικόνες]

Λίγα μίλια από τις νοτιοδυτικές ακτές της Τουρκίας, μια πόλη στέκεται στα ερείπιά της. Οι Τούρκοι την ονομάζουν Kayakoy, αλλά οι Έλληνες που έζησαν εκεί για αιώνες την ξέρουν ως Λιβίσι ή αλλιώς Καρμυλησσός.

Ο Βαρβιτσιώτης "τσάκωσε" λαθρομετανάστες - Βίντεο από επιχείρηση

Παρόντος του Υπουργού Ναυτιλίας, κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος συμμετείχε στην περιπολία του σκάφους του Λιμενικού, πραγματοποιήθηκε επιτυχής επιχείρηση διάσωσης δεκαοκτώ (18) παράνομων μεταναστών, από στελέχη του Λιμενικού Σώματος,με τη συνδρομή του πληρώματος σκάφους της Λεττονικής Ακτοφυλακής, στη θαλάσσια περιοχή πλησίον του λιμένα της νήσου Σύμης.

Στο ΕΚΑΒ «υπηρετεί» το ίνδαλμα του Έλληνα ΔΥ...ο εθνικός μας κοπανατζής

Έχει να πάει στη δουλειά του... πέντε χρόνια!  - Πώς ανακάλυψαν τον «αόρατο» υπάλληλο μετά από ένα μαραθώνιο καταγγελιών, ΕΔΕ και ερευνών

Η εποχή της ατιμωρησίας στο δημόσιο έχει περάσει ανεπιστρεπτί, διαμηνύουν σε όλους τους τόνους οι πολιτικοί άνδρες που κυβερνούν τη χώρα, κάθε χρόνο περί τα τέλη Ιουνίου - αρχές Ιουλίου...

Γερμανία ή Αργεντινή; Ποια ομάδα σου ταιριάζει;

Γερμανία ή Αργεντινή; Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις ποια από τις δύο φιναλίστ του αυριανού τελικού του Μουντιάλ της Βραζιλίας θα υποστηρίζεις, άσε την προσωπικότητά σου να… αποφασίσει για σένα.

Εργα ανάπλασης στη Θεσσαλονίκη: Πεζόδρομος η Αγίας Σοφίας, οικολογική η πλατεία

Ανανεώνεται η όμορφη Θεσσαλονίκη με μεγάλης κλίμακας αστικές αναπλάσεις σε κεντρικά σημεία. Από την οδό Αγίας Σοφίας μέχρι τν «Φραγκομαχαλά» η πόλη θα αποκτήσει νέο αέρα.

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ: Αλέξης Τσίπρας... ένας Βέγγος της Αριστεράς

Το πλήρωμα του χρόνου δείχνει ότι εκείνος ο πρόεδρος της Ν.Δ. που στήριξε αφειδώς τον Αλέξη Τσίπρα στα πρώτα του ηγετικά βήματα (προσφέροντας media training και άλλα τινά...) έβλεπε μακριά. Οχι επειδή ο Τσίπρας τελικά απορρόφησε την παλιά πασοκαρία στις τάξεις των στελεχών και των ψηφοφόρων του, όπως ήταν η αρχική σκοπιμότητα του κρυφού υποστηρικτή του. Συνέβη και αυτό, αλλά αρκετά αργότερα: επί ηγεσίας Βενιζέλου στο ΠΑΣΟΚ και όχι Γιωργάκη. Δικαιώθηκε, έστω και αν δεν το υπολόγιζε αυτό τότε, διότι ο Τσίπρας αποδεικνύεται ο καλύτερος σύμμαχος της σημερινής κυβέρνησης, κορμός της οποίας είναι η Ν.Δ.

Οταν φίλοι θέλουν να σε στρατολογήσουν σε εταιρείες-πυραμίδα

Είχαμε κλείσει ραντεβού μεσημέρι σε ένα καφέ κοντά στη δουλειά. Μου είχε τηλεφωνήσει προ ημερών με αφορμή ένα ρεπορτάζ. «Θέλω να σας μιλήσω για ένα σοβαρό θέμα, αλλά θα πρέπει να γίνει από κοντά», είχε πει. Ηταν ένας κύριος γύρω στα 55. Συνοδευόταν από τη σύζυγό του, μια νεότερη, όμορφη γυναίκα, που μιλούσε σπαστά ελληνικά. «Σας ακούω», ξεκίνησα. «Μη βιάζεστε», απάντησε εκείνος.

Ο τράγος του Μαρινάκη τα 'βαλε και με τα καταστήματα που θ'ανοίξουν Κυριακή

-Κάνει λόγο για «πονηρή» υπουργική απόφαση, σε εξάρτηση από ξένους εντολείς... ξέρετε τώρα: Εβραίους, μασώνους, εξωγήινους κ.λπ -Δριμύτατη επίθεση κατά Σαμαρά, Βενιζέλου
Για «αήθη, προκλητική, ασεβή και αντιχριστιανική ποδοπάτηση από την συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου της εντολής του Θεού για την ιερότητα της ημέρας Κυρίου (Κυριακής)» κάνει λόγο σε νέα καταιγιστική ανακοίνωσή του ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

Από τη Μάτα Χάρι στον Ρόμπερτ Χάνσεν: Διπλοί πράκτορες που έμειναν στην ιστορία [εικόνες]

Μπορεί να μοιάζει με σενάριο αστυνομικής ταινίας, στην πραγματικότητα, πρόκειται για μία υπόθεση πολύ πιο ρεαλιστική. Μετά την «παρεξήγηση» που έγινε μεταξύ ΗΠΑ και Γερμανίας, επανέρχεται στο προσκήνιο το ζήτημα των διπλών κατασκόπων. Ωστόσο οι Γερμανοί που συνεργάζονταν με τη CIA δεν αποτελούσαν μοναδική περίπτωση, αφού πριν από αυτούς υπήρξαν διπλοί πράκτορες που έμειναν στην ιστορία.

Ο Ηλίας του... 16ου

Αμίλητος, περίλυπος, με κομμένα τα φτερά του, πέρασε τον αναγκαστικό σωματικό έλεγχο που διενεργείται για όλους τους κρατουμένους ο Ηλίας Κασιδιάρης διαβαίνοντας την πύλη των γυναικείων φυλακών του Κορυδαλλού. Το γνωστό αλαζονικό ύφος του εξαφανίστηκε από το πρόσωπό του όταν οι φύλακες τον ρώτησαν εάν ...

Βίντεο τρέλας: Μοτοσικλετιστής τρέχει με 300 χλμ/ω στην Αθηνών-Λαμίας

Δείτε τα επικίνδυνα σλάλομ, τις "σφήνες" και τα προσπεράσματα που κάνει ένας Έλληνας μοτοσικλετιστής στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

Ο Στάλιν και ο Ισπανικός Εμφύλιος

Ο Ισπανικός Εμφύλιος Πόλεμος δεν απασχόλησε εξαρχής τον Σοβιετικό δικτάτορα Στάλιν. Το 1936 ο Στάλιν ετοιμαζόταν να αρχίσει τις διαβόητες εκκαθαρίσεις του και δεν επιθυμούσε εξωτερικές περιπλοκές. Εξάλλου, τυχόν εμπλοκή του ίσως προκαλούσε πόλεμο με τη Γερμανία, ενδεχόμενο που ο Στάλιν απευχόταν.

Φαήλος: Να απαλλαγεί το ΠΑΣΟΚ από τον Βενιζέλο

Την αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ προκρίνει ο Φαήλος Κρανιδιώτης, προκειμένου το Κίνημα το οποίο ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου να αποκτήσει μια καλύτερη πολιτική περπατησιά.

Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ! ΤΖΑΜΠΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ: Από την Δευτέρα οι αιτήσεις για τον κοινωνικό τουρισμό

Αρχίζει από το μεσημέρι της Δευτέρας η υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Επιδότησης Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών τους, με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2014-2015.

Μιχελάκης: Δεν θα γίνουν δεκτά νέα μέτρα

Την πρώτη συνέντευξή του μετά την απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση στον πρόσφατο ανασχηματισμό, παραχωρεί ο Γιάννης Μιχελάκης.

Μειώνεται ο φόρος ακινήτων: Σε ποιες περιοχές έρχονται ελαφρύνσεις, οι πέντε αλλαγές

Μία «ανάσα» σε χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων, σε 4.500 περιοχές της χώρας, θα φέρουν οι αλλαγές που δρομολογεί το υπουργείο Οικονομικών για τον τρόπο υπολογισμού του ΕΝΦΙΑ. Με τις νέες ρυθμίσεις, διορθώνονται αδικίες, αλλά ανοίγει και ο δρόμος για την εκκαθάριση του φόρου και την πληρωμή του από τους ιδιοκτήτες.

Στο Επικρατείας της ΝΔ (και πάλι) ο Χρύσανθος

Με τις πολιτικές εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος περίπου να προδικάζουν (λέμε τώρα) την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες το φθινόπωρο του 2014, έχουν ξεκινήσει ήδη οι πρώτες διεργασίες, σε επίπεδο σχεδιασμού, για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΥΣ: Ο Αλέξης και ο Σερ Σουργελοζίνης

Προξενήτρα η Δούρου

Μαθαίνω ότι ο Αλέξης Τσίπρας ασπάζεται ως ένα βαθμό τις απόψεις του σερ Βασίλη Μαρκεζίνη, οπαδού της ισορροπίας ισχύος στις διεθνείς σχέσεις. Ο μικρός Αλέξης γοητεύεται από το λόγο και τη γραφή του Μαρκεζίνη, τον οποίο έχει συναντήσει τουλάχιστον τέσσερις φορές τους τελευταίους μήνες.

WSJ: Το ΔΝΤ «να ζητήσει συγγνώμη» από την Ελλάδα

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα πρέπει «να ζητήσει συγγνώμη» από την Ελλάδα, επαναλαμβάνει σε δημοσίευμά της η «Γουόλ Στριτ Τζέρναλ». 

Η εφημερίδα συνεχίζει την κριτική της προς την πολιτική του ΔΝΤ και....

Φθηνότερο ρεύμα για 1,5 εκατ. εμπόρους και επαγγελματίες -Ποιους αφορούν τα νέα τιμολόγια

Η αλλαγή του τρόπου τιμολόγησης της ΔΕΗ φέρνει διπλές μειώσεις για περίπου 1,5 εκατομμύριο μικρούς εμπόρους και ελεύθερους επαγγελματίες μέσα στον Ιούλιο. Την ίδια ώρα, οι αλλαγές φέρνουν μικρές αυξήσεις στη χαμηλή κλίμακα χρέωσης (0-800 κιλοβατώρες) στα οικιακά τιμολόγια.

Κοζάνη: Γιατρός συνελήφθη για αποπλάνηση την ώρα της εξέτασης

Παραπέμφθηκε σε ανακριτή
 
Οι κινήσεις του γιατρού την ώρα που την εξέταζε οδήγησαν μία γυναίκα στην αστυνομία, όπου τον κατήγγειλε για αποπλάνηση.

H αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων στο τραπέζι με την Τρόικα -Συνάντηση με τον Κυριάκο

Από το πρωί ξεκίνησαν ξανά οι συναντήσεις των επικεφαλής της Τρόικα με στελέχη της κυβέρνησης. Σε εξέλιξη είναι η σύσκεψη με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη και της υφυπουργού, Εύης Χριστοφιλοπούλου, στο υπουργείο Οικονομικών.

Σαμαράς προς τρόικα: Ο σχεδιασμός δεν αλλάζει-Νέα αναβάθμιση για την ελληνική οικονομία

Αποφασισμένος να ακολουθήσει τον σχεδιασμό που έχει χαράξει η κυβέρνηση παρά τις αντιρρήσεις της τρόικας είναι ο πρωθυπουργός. Οι άμεσες προτεραιότητες είναι η αποκατάσταση των αδικιών, η επιστροφή των αναδρομικών σε δικαστικούς και ενστόλους και ακολουθούν οι φοροελαφρύνσεις.

Ο ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ ΑΠ'ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΠΙΑΝΕΤΑΙ: Ο Βενιζέλος θυμήθηκε τις… ευθύνες της ΝΔ!

Η ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, είχε έντονα πολιτικό, αν όχι… εκλογικό χαρακτήρα.

Απέτυχαν οι διαπραγματεύσεις Αργεντινής-πιστωτών-Έρχεται νέα χρεοκοπία

Οι εκπρόσωποι της Αργεντινής και των δύο κερδοσκοπικών κεφαλαίων που συνάντησαν την Παρασκευή, ξεχωριστά, τον Αμερικανό μεσολαβητή στη Νέα Υόρκη δεν κατέληξαν σε συμφωνία για την αποπληρωμή του χρέους της χώρας η οποία κινδυνεύει να κηρύξει στάση πληρωμών λόγω της υπόθεσης αυτής.

Τεράστιο σκάνδαλο με τη Βανέσα Μέι και συλλήψεις στη Σλοβενία

Μεγάλο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει με πρωταγωνίστρια τη Βανέσα Μέι και τα στοιχεία που δείχνουν πως η διάσημη Βρετανίδα μουσικός προκρίθηκε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι με πλαστές επιδόσεις.

Η ΔΗΜΑΡ “χρυσός χορηγός” του ΣΥΡΙΖΑ…

Στην τελική ευθεία για τις επόμενες βουλευτικές εκλογές, που φαντάζουν πλέον εξαιρετικά πιθανό να πραγματοποιηθούν εντός του 2014, μετά και τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, με τα μπλοκ που διαμορφώθηκαν στο Κοινοβούλιο και καθιστούν εξαιρετικά δύσκολη τη συγκρότηση προεδρικής πλειοψηφίας από την παρούσα Βουλή, η… τρικυμία που έχει επικρατήσει στη ΔΗΜΑΡ, μοιάζει να παίζει καθοριστικό ρόλο σε όσα έρχονται.

ΚΛΑΙΩ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚ@Σ; Η Γιαννάκου λέει ότι δέχεται προτάσεις να είναι υποψήφια στις εκλογές

Η Γιαννάκου γνώρισε την ελληνική πραγματικότητα και έπεσε απ' τα σύννεφα... είναι αυτό που λέμε "υπουργός χρόνια και μετά Ευρωβουλευτής εκτός τόπου και χρόνου"

Η Ελληνική πραγματικότητα φαίνεται ότι όχι μόνο δυσαρεστεί την Μαριέττα Γιαννάκου, αλλά η πρώην ευρωβουλευτής κατέληξε στο συμπέρασμα, ότι στην καθημερινότητα των Ελλήνων παρά τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση, δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα.

Ο Μπαζ Όλντριν θυμήθηκε την εμπειρία με το… "UFO" που είδε

Μετά τον Νιλ Άρμστρονγκ, ο Μπαζ Όλντριν έγινε ο δεύτερος άνθρωπος που πάτησε το ποδί του στη Σελήνη, στην ιστορική προσελήνωση του Apollo 11, το 1969.

Όταν μάλιστα το 2005 μίλησε για την…

Θεσσαλονίκη: Χρωστάει σχεδόν 30 εκατομμύρια ευρώ!

[Δηλ. για να χρωστάς 30 εκ σε ΦΠΑ πόσο τζίρο πρέπει να κάνεις; Ας πούμε 100 εκ (που είναι λίγα αλλά τέλος πάντων) συνολικά τα 5-10 χρόνια που δημιουργήθηκαν τα χρέα... δηλ. κάνουν ετήσιο τζίρο 10-15 εκ ευρώ; ... εταιρία μεταφοράς εμπορευμάτων για να κάνει τζίρο 10-15 εκ πόσες μεταφορές έκανε ρε πούστη μου; Τέτοιες περιπτώσεις κάνουν μπαμ ότι είναι ΦΠΑ από εικονικά τιμολόγια...]

Για οφειλές προς το Δημόσιο που ξεπερνούν τα 29 εκατομμύρια ευρώ συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης 55χρονος επιχειρηματίας.

ΗΠΑ: Σταμάτησαν να πετάνε τα F-35B και F-35C μετά από βλάβη σε κινητήρα

Στο έδαφος θα παραμείνουν τα μαχητικά αεροσκάφη του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, τύπου F-35 -μοντέλα B και C- τα οποία έχουν κατασκευαστεί από την εταιρεία Lockheed Martin Corp., δεδομένου ότι παραμένουν ασαφή τα αίτια που προκάλεσαν μια τεράστια βλάβη στον κινητήρα ενός F-35 της Πολεμικής Αεροπορίας στις 23 Ιουνίου.

Ομολόγησε ο εμπηστής του Καρέα: Μου άρεσε να βλέπω να τρέχουν τα πυροσβεστικά οχήματα

Έβαλε δύο φωτιές γιατί... του άρεσε να βλέπει πυροσβεστικά οχήματα και αεροπλάνα

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου 39χρονος ο οποίος συνελήφθη για εμπρησμό από πρόθεση, σε δύο περιπτώσεις, στον Καρέα Αττικής.