13 Ιουλίου 2014

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ: Έπιασαν τον αγαπημένο του Τσίπρα Σλαβόι Ζίζεκ να «αντιγράφει» από εθνικιστές

Ο Slavoj Žižek, είναι ένας από τα πιο ευρέως γνωστούς μαρξιστές φιλοσόφους του 21ου αιώνα. Τώρα όμως κατηγορείται για για λογοκλοπή από τηνιστοσελίδα "American Rennaisance", ένα συντηρητικό περιοδικό που επικεντρώνεται στην «φυλή και στις φυλετικές συγκρούσεις» και το οποίο το γνωστό "αντιρατσισικό" Southern Poverty Law Center (κάτι σαν τα Παρατηρητήρια του Δημητρά εδώ) κατατάσσει ως μία ακόμη εθνικιστική ομάδα μίσους .

Τώρα η Ραχήλ την πέφτει και στη Μίκα: «... μας την έλεγες και από πάνω»

Πυρά κατά της Μίκας Ιατρίδου εξαπέλυσε η Ραχήλ Μακρή μέσω Facebook. Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέβασε δύο δημοσιεύσεις από τη σελίδα της ανεξάρτητης βουλευτού στο Facebook.

ΦΩΤΟ-ΚΑΙ Θ'ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ: Θα «κάψει» το Καραϊσκάκη η σύντροφος του Κασάμι

“Εγκεφαλικά” προβλέπεται να έχουμε την νέα χρονιά στο Καραϊσκάκης, αφού ο Κασάμι φέρνει μαζί του την εντυπωσιακή σύντροφο του…

Ο άσος της Φούλαμ, είχε βρεθεί στη Μύκονο στο περιθώριο των συζητήσεων για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό...

ΒΙΝΤΕΟ-Οι διάσημοι επισκέπτες του Ιουλίου

Πολλοί είναι οι σταρ που επιλέγουν την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Άντονι Χόπκινς, βρέθηκε στην Πάτμο, ενώ τα μέλη του συγκροτήματος Red Hot Chili Peppers επέλεξαν την Ελούντα.

Επιτυχής η εκτόξευση του “ελληνικού” δορυφόρου!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκτόξευση του δορυφόρου Λ-sat της NASA που σχεδίασε και κατασκεύασε μια ελληνική επιστημονική ομάδα ονόματι Lambda Team, με έδρα της τη Silicon Valley.

Βίντεο: Η Μέρκελ στις κερκίδες του Μαρακανά-Ο Γερμανός ΥΠΕΞ «οργανωτής» της κερκίδας-Ο Κλίσμαν θέλει να... τα κάνουν 4!

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΖΟΥΡΑ ΣΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑίους!

Στις κερκίδες του θρυλικού Μαρακανά βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ για να παρακολουθήσει από κοντά τον σπουδαίο τελικό ελπίζοντας ότι τα «πάντσερ» θα ράψουν το τέταρτο αστέρι στη φανέλα τους νικώντας την Αργεντινή.

Έχει κυτταρίτιδα και δεν το κρύβει! Για ποια πασίγνωστη πρόκειται;

Αν και 56 ετών εξακολουθεί αν είναι το αντικείμενο του πόθου χιλιάδων αντρών...
Μιλάμε για μία από τις ελάχιστες ηθοποιούς στον κόσμο που κατέχουν τον τίτλο του s@x symbol και έχουν ταυτιστεί με αυτό που αποκαλούμε είδωλου του σεξ και της γυναικίας ομορφιάς. Οι ταινίες στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν άφησαν εποχή και εκατομμύρια άνδρες με το στόμα ανοιχτό. 

Ο λόγος φυσικά για την...

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΙ Ο ΠΑΟ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ! Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ΟΧΙ σε κονδύλι για την ανακαίνιση της Λεωφόρου

Οι μετεκλογικές κ#λοτούμπες σύννεφο από το ΣΥΡΙΖΑ...Τώρα βάζουν εμπόδια και για την ανακαίνιση του «Απόστολος Νικολαΐδης»

ΤΑ ΨΗΦΑΚΙΑ θελανε μονο......

Η παράταξη που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε από τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και δήλωσε ότι δεν αναγνωρίζει τις αποφάσεις που ελήφθησαν, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται το ...

ΒΙΝΤΕΟ-"Σίδερα μασάει ο Κουταλιανός". Η ιστορία του παντοδύναμου μασίστα

Ο Παναγής Κουταλιανός γεννήθηκε το 1853 στην Κούταλη, ένα χωριό στην Προποντίδα. Σύμφωνα με την προφορική παράδοση, λίγο πριν φύγει από τον τόπο του, έσκισε στα δυο έναν Τούρκο, ο οποίος του έκλεψε τα ρούχα, όταν έκανε μπάνιο στο ποτάμι.

ΦΩΤΟ-Συγκλονιστικό φωτορεπορτάζ για τα 40 χρόνια από την εισβολή στην Κύπρο από την Daily Mail

Ενα εκτενές φωτογραφικό ρεπορτάζ με αφορμή την θλιβερή επέτειο των 40 ετών από την εισβολή και την έναρξη της τουρκικής κατοχής στην Κύπρο φιλοξενεί η Daily Mail στην ηλεκτρονική της έκδοση.

ΦΠΑ: Απαλλαγή 400.000 μικρών επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών

Την απαλλαγή από το καθεστώς ΦΠΑ περίπου 400.000 μικρών επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών με χαμηλό τζίρο δρομολογεί το υπουργείο Οικονομικών.

Ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης θα θέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την τρόικα το σχέδιο με βάση το οποίο θα εξαιρούνται από την...

Σι Τζινμπίνγκ: Θέλω να γίνω εθελοντής για τον ελληνικό τουρισμό

Αντ. Σαμαράς: Στρατηγική η σχέση Ελλάδας – Κίνας

Στρατηγική χαρακτήρισε τη σχέση Ελλάδας και Κίνας ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ, στη Ρόδο, παρουσία υπουργών της κυβέρνησης.

Εντοπίστηκε ομάδα πρακτόρων στην Ελλάδα. Πως μεταφέρονται οι πληροφορίες στις ξένες υπηρεσίες

"Υπάρχουν ενδείξεις ότι παρακολουθήσεις γίνονταν και μετά το καλοκαίρι του 2012 σε υψηλά πρόσωπα", αναφέρει στο Βήμα της Κυριακής δικαστής.

Υπάρχει όμως και άλλο σημαντικό στοιχείο. με την παρουσία εισαγγελέα έγινε επιχείρηση σε σπίτι στα νότια προάστια.

ΚΛΑΙΩ! Κομμούνια ορειβάτες επιχείρησαν να ακολουθήσουν τα ίχνη της "Σουλτάνας" και χάθηκαν

Σε μια επικίνδυνη περιπέτεια εξελίχθηκε η εξόρμηση τριών ορειβατών του ΕΟΣ Ξάνθης, οι οποίοι θέλησαν να ακολουθήσουν τα ίχνη του Άρη Βελουχιώτη κατά τις τελευταίες ημέρες της ζωή του το 1945, στο όρος Χατζή, ύψους 2.000 μέτρων.

ΚΗ ΑΜΑ ΓΗΝΗ ΚΑΜΗΑ ΣΤΡΑΒΙ ΠΡΩΕΔΡΕ; Καμμένος:Somos todos Argentinos

Το δικό του σχόλιο έκανε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στο twitter για τον αποψινό μεγάλο τελικό του Μουντιάλ ανάμεσα στην Αργεντινή και την Γερμανία, για να ξέρουμε πόσο πολυ θα τον τσούξει άμα κερδίσουν οι Γερμανοί.

ΑΓΟΡΑΣΕ Κ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ Ο ΤΙΓΡΗΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΦΑΧΤΕΙ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ: Ο Μελισσανίδης "μπήκε" σε Δημοκρατία και Espresso

Τα νέα ποσοστά στην εταιρεία του Γ. Φιλιππάκη

Πριν από ένα μήνα "έκλεισε" οριστικά η συμφωνία με τους Γιάννη Φιλιππάκη και Δημήτρη Μελισσανίδη να δίνουν τα χέρια. Το deal προβλέπει...

ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ ΕΙΣΑΙ! Διαμαντόπουλος: Αποφασίστε αν είμαι τρομοκράτης ή συστημικός

Είναι δυνατόν ο δημόσιος υπάλληλος να μην είναι συστημικός; Θα μας τρελάνεις ρε μπετόβλακα; Εννοείται ότι δεν λέει πως διορίστηκε και πως μετατέθηκε από την Αθήνα στην Καστοριά... απλά λέει ένα "τα διαψεύδω όλα" και καθάρισε

Επίθεση στην εφημερίδα «Έθνος» εξαπέλυσε ο βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος με αφορμή το ρεπορτάζ της κυριακάτικης έκδοσης της εφημερίδας ότι με τη συνδρομή του Πετσάλνικου διορίστηκε στον ΟΤΕ.

Βίντεο: Όλα όσα έγιναν στο Μουντιάλ σε... καρτούν!

Δείτε πώς σχεδιάστηκε η ήττα των Βραζιλιάνων από τους Γερμανούς - Το «γυάλισμα» στα παπούτσια του Μέσι κ.ά.

Τις καλύτερες στιγμές του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία συνέλεξε μία άλλη ομάδα στο Youtube, η οποία δημιούργησε τη δική της καρτούν εκδοχή.

Τζον Κατσιματίδης: Ο πρώην μανάβης που έγινε κροίσος και θέλει το Hilton

Στη χώρα μας για business επιστρέφει ο Τζον Κατσιματίδης, ο οποίος προσφέρει το αστρονομικό ποσό των 93.000.000 ευρώ, για την απόκτηση του Hilton.

Ο ομογενής κροίσος, που αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα του αμερικανικού ονείρου, κάνοντας τα πρώτα του επιχειρηματικά βήματα με το μικρό παντοπωλείο του στο Μανχάταν,  παζαρεύει το ιστορικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Η γυναίκα που πρόσφερε σ@ξ για να κλέψει μυστικά υπέρ της Βόρειας Κορέας – Η Μάτα Χάρι της Πιονγιάνγκ ζει εξόριστη και συντηρείται με επιδόματα

- Η Won Jeong-hwa ήταν κατάσκοπος της Βόρειας Κορέας στη Σεούλ
- Αποσπούσε με... σ@ξ μυστικά από αξιωματικούς της Νότιας Κορέας και τα μετέφερε στο καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ιλ
- Η Πιονγιάνγκ την αποκήρυξε όταν συνελήφθη
- Έμεινε πέντε χρόνια στη φυλακή και τώρα ζει έξω από τη Σεούλ
- "Έχω σκεφτεί να αυτοκτονήσω" λέει

ΦΑΗΛΟΣ: Η ορφανή Δεξιά

του Φαήλου Κρανιδιώτη

Όταν ξεκίνησε ο εσωκομματικός προεκλογικός αγώνας το 2009 δεν είχαμε τίποτα. Το χρήμα, τα κανάλια, οι μεγάλες εφημερίδες, η συντριπτική πλειοψηφία βουλευτών και στελεχών, ακόμη κι οι «αδέκαστοι» δημοσκόποι, ήταν απέναντι. Ο Αντώνης Σαμαράς κέρδισε αυτόν τον αγώνα, ενώ ξεκίνησε πολλά μήκη πίσω, γιατί κέρδισε την κοινωνία. Και την κέρδισε κυρίως υποσχόμενος την έπαρση των σημαιών των ιδεών μας, το τέλος της οικογενειοκρατίας, το τέλος της συνεχούς υποχώρησης μέσα στην κοινωνία εμπρός σε μια παρηκμασμένη αριστερά, βροντόσαυρο μιας άλλης εποχής. Εξήγγειλε το τέλος της «ενοχικής δεξιάς», το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ.

Αυτός είναι ο μαροκινός «κροκοδειλάκιας» που έρχεται να πιάσει τον Σήφη

Ο κροκόδειλος κάνει βόλτες στη λίμνη και... κοροϊδεύει τις παγίδες που του έστησαν - Μαροκινός προσφέρθηκε να έρθει για να βοηθήσει στην επιχείρηση σύλληψης του Σήφη

Μπορεί στη «μάχη» για να πιαστεί στα... δίχτυα ο «Σήφης» ο κροκόδειλος να έχει μπει στη «μάχη» μέχρι και Μαροκινός κυνηγός κροκοδείλων, αυτό όμως...

Οι προβλέψεις των διάσημων για τον τελικό-Όλοι βλέπουν Γερμανία

Ο επίσημος δικτυακός τόπος της FIFA λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του μεγάλου τελικού στο Ρίο, δίνει στη δημοσιότητα τις προβλέψεις που... μάζεψε από διάσημους σχετικά με το νικητή ανάμεσα σε Γερμανία και Αργεντινή. Ας δούμε τι... ψηφίζουν Σακίρα, Κάρλος Σαντάνα και πολλοί άλλοι...

ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!Έπαιρνε επί ενάμισι χρόνο τη σύνταξη της νεκρής συζύγου του

Έκανε τακτικά αναλήψεις από τα Α.Τ.Μ. χρησιμοποιώντας την κάρτα της αποθανούσας.

Δικογραφία για απάτη σχηματίστηκε σε βάρος ενός 70χρονου που διαπιστώθηκε ότι εισέπραττε επί ενάμισι χρόνο τη σύνταξη της θανούσας συζύγου του, χωρίς να έχει δηλώσει το θάνατό της στο Ι.Κ.Α. ώστε να διακοπεί η καταβολή της.

Γιατί οι ΗΠΑ κατασκοπεύουν τη Γερμανία

Μέσω της Γερμανίας, η CIA στοχεύει στις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, γράφει ο Eli Lake.
Το σκάνδαλο κατασκοπείας που διχάζει Γερμανία και ΗΠΑ έχει βαθιές ρίζες. Για δεκαετίες, λένε νυν και πρώην στελέχη των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ, η CIA στέλνει πράκτορες στη Γερμανία εν αγνοία του Βερολίνου, ανησυχώντας ότι οι Ρώσοι γείτονες έχουν εισβάλει στην γερμανική κρατική ασφάλεια.

ΓΑΤΑΚΙΑ! Μουντιάλ 2014: Ο Ολυμπιακός “ψηφίζει” Αργεντινή! (VIDEO)

Το Olympiacos TV έκανε γκάλοπ μεταξύ των παικτών και του προπονητικού επιτελείου των “ερυθρόλευκων”, για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Γερμανία! Επική απάντηση από Μίτσελ

«Γιε μου, χαλάλι για την πατρίδα» είπε και σιγόψαλαν τον Εθνικό ύμνο

H γη της Καρπασίας, της χερσονήσου των αγίων και των ηρώων, στο βορειανατολικό άκρο της κατεχόμενης Κύπρου, δέχτηκε το Σάββατο στα σπλάχνα της τα οστά του Γιαννάκη Λιασή, από την Αγία Τριάδα Γιαλούσας, ο οποίος σκοτώθηκε σε μάχη κατά την τουρκική εισβολή και μέχρι τα τέλη Μαΐου ήταν αγνοούμενος.

Σαν σήμερα υπογράφεται η συνθήκη του Λονδίνου, με την οποία επιλέγεται ως βασιλιάς της Ελλάδας ο Γεώργιος Α”... ίσχυσε για 111 χρόνια

Ποιος ήταν ο δεύτερος βασιλιάς της Ελλάδος μετά τον Όθωνα, ο Γεώργιος ο Α';

13/07/1863… Υπογράφεται η συνθήκη του Λονδίνου, με την οποία επιλέγεται ως βασιλιάς της Ελλάδας ο Γεώργιος Α” και ορίζεται ότι οι διάδοχοι του θα πρεσβεύουν το ορθόδοξο δόγμα, ενώ η ενηλικίωσή του, για να μην επαναληφθεί ο θεσμός της Αντιβασιλείας, ορίζεται αμέσως. Με την ίδια συνθήκη ορίζεται ότι τα γεωγραφικά σύνορα του Ελληνικού Βασιλείου θα...

ΦΩΤΟ-Αυτός τι ομάδα να υποστηρίζει άραγε απόψε;

Τζιπ Πόρσε στην Εγνατία:

BINTEO-Τι θα γινόταν στη Γη αν έμενε 5 δευτερόλεπτα χωρίς οξυγόνο

Οι τρομακτικές συνέπειες για τον πλανήτη και τους ανθρώπους.

Οι συνέπειες που θα είχε για τους ανθρώπους, όλα τα έμβια όντα και τον πλανήτη γενικότερα η υποθετική εξαφάνιση του οξυγόνου από τη Γη, έστω και για πέντε δευτερόλεπτα, θα ήταν πραγματικά καταστροφικές.

ΦΩΤΟ-Μόνο οι Κνίτες!

Κάνουν διαδήλωση έξω από κατάστημα που είναι...

BINTEO-"Σιρκούϊ" σε αεροπλανοφόρο! Απίστευτη διαφήμιση της BMW

Οι διαφημιστές της BMW δεν θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη ιδέα για να πείσουν το κοινό για τα καλά "κρατήματα", τα φρένα και τις αντιδράσεις του αυτοκινήτου της γερμανικής ετιαρείας.

Δύο τελικοί, έξι μουντιαλικές αναμετρήσεις, αιώνια έχθρα!

Δύο τελικοί Παγκοσμίου Κυπέλλου και μια… έχθρα που κρατάει χρόνια συνοδεύουν τις προηγούμενες έξι μουντιαλικές αναμετρήσεις Αργεντινής και (Δυτικής) Γερμανίας, οι οποίες συνθέτουν το ζευγάρι του φετινού τελικού

1958: Το… πρώτο αίμα

Νέα δημοσκόπηση: Ποιος θέλετε να κατακτήσει το Μουντιάλ;

Ήρθε λοιπόν η στιγμή του τελικού. 

Σήμερα το βράδυ η Αργεντινή συγκρούεται με τη Γερμανία.

ΦΩΤΟ: Το σημερινό πρωτοσέλιδο της Frankfurter Allgemeine

Βλέπουν το μέλλον οι πούστ@δες;

Ποιος είναι ο αριστούχος 17χρονος χάκερ που συνεργάζεται με την ΕΛ.ΑΣ.

Σε ηλικία 15 ετών έβαλε τα γυαλιά στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος γεγονός που οδήγησε στη σύλληψη του αλλά και την πρόσληψη του από την ΕΛ.ΑΣ. Σήμερα, 2 χρόνια αργότερα, ο 17χρονος πια χάκερ συνεργάζεται με τους αξιωματικούς, προσφέροντας τις υπηρεσίες του για το κοινό όφελος.

ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΨΙΜΗ ΣΥΡΙΖΑία ΠΟΥ "ΣΥΜΠΑΣΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ": H «κομμένη» συνέντευξη της Γιάννας

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά της η Γιάννα Αγγελοπούλου όταν την περασμένη Παρασκευή την ενημέρωσαν από κυριακάτικη εφημερίδα ότι η συνέντευξη που παραχώρησε σε συνεργάτη του εντύπου, δεν θα δημοσιευτεί τελικά. Ξαφνιάστηκε αλλά φυσικά δεν αντέδρασε. Έμεινε ωστόσο με την απορία πώς είναι δυνατόν μια μεγάλη εφημερίδα να χειρίζεται έτσι δημόσια πρόσωπα και δημοσιογραφικό υλικό.

Ο Κυριάκος υπέγραψε για 7.000 απολύσεις στο Δημόσιο; Θα τις κάνει όμως;

Τους έκανε τα… μούτρα κρέας ο Κυριάκος Μητσοτάκης των εκπροσώπων των δανειστών κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν το Σάββατο. Ο υπουργός υποσχέθηκε ότι θα φύγουν σε πέντε μήνες γύρω στις 7.000 δημόσιοι υπάλληλοι και τώρα πρέπει να υλοποιήσει μια πολύ σημαντική δέσμευση μέσα σε πέντε μήνες.

Οι βουλευτές θα χτυπάνε κάρτα από τον Οκτώβριο

Ηλεκτρονικές ψηφοφορίες και «ηλεκτρονικές» διαγραφές για τους «αντάρτες» βουλευτές από τον Οκτώβριο, ενώ στο βάθος έτοιμο είναι και το ηλεκτρονικό παρουσιολόγιο, προς... θλίψη πολλών βουλευτών «αστραπή» που εντός δεκαλέπτου περνούν από Ολομέλεια και Κοινοβουλευτικές Επιτροπές, υπογράφουν και μετά είναι ελεύθεροι για τις άλλες «δουλειές» τους.

«Στο σφυρί» μέσω ίντερνετ πολυτελή ακίνητα

Στους πλειστηριασμούς πολυτελών ακινήτων προχωρά το Δημόσιο μέσω της Επιχειρησιακής Μονάδας Είσπραξης (ΕΜΕΙΣ) και του Κέντρου Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ), προκειμένου το Δημόσιο να εισπράξει φόρους από τους έχοντες και κατέχοντες που κρύβονται από την εφορία.

ΚΛΑΙΩ!! Στο ΙΚΑ όλοι οι δημόσιοι υπάληλλοι;

Μεγάλες ανατροπές στους όρους και τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης όλων των ασφαλισμένων προκαλούν οι σχεδιασμοί για την ενοποίηση όλων των ταμείων.

Ήδη το ΚΕΠΕ επεξεργάζεται την μελέτη για τη βιωσιμότητα και τους όρους του νέου ασφαλιστικού. Κυριότερη αλλαγή είναι η ένταξη όλων των δημοσίων υπαλλήλων στο συνταξιοδοτικό καθεστώς του ΙΚΑ.

Μουντιάλ 2014: Χάρισε το μετάλλιο του ο Φαν Πέρσι! (VIDEO)

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Ολλανδίας με την Βραζιλία είχαμε την απονομή των μεταλλίων στους νικητές, για την κατάληψη της τρίτης θέσης στο Μουντιάλ. Όμως, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι δεν κράτησε το χάλκινο μετάλλιο του...

ΠΑΡΤΑ ΡΕ ΠΟ@ΣΤΗ! Σάμος: Διακινητής ο ένας από τους νεκρούς του ναυαγίου

Έξι σοροί έχουν μέχρι τώρα ανασυρθεί μετά το τραγικό ναυάγιο που σημειώθηκε την Παρασκευή στη Σάμο, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ένας από τους δουλεμπόρους.
Την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των αγνοόουμενων μεταναστών πληροφορίες αναφέρουν πως η σορός του άνδρα που ανασύρθηκε χθες ανήκει σε έναν από τους διακινητές.

ΠΑΣΟΚος, ρουσφέτι του Πετσάλνικου, ο ΣΥΡΙΖΑίος επαναστάτης του κ@λου, Διαμαντόπουλος

Τι έγινε με τον ΟΤΕ Καστοριάς και τις 930 ψήφους

Εντονο εκνευρισμό έχει προκαλέσει στον ΣΥΡΙΖΑ η πρόσφατη τοποθέτηση του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου στη Βουλή για τον Σάββα Ξηρό. Πέρα όμως από την αντίδραση στην Κουμουνδούρου...

ΒΙΝΤΕΟ-Ο τηλεθεατής έκανε στριπτίζ την ώρα του ρεπορτάζ

Εκατοντάδες είναι τα περιστατικά με άγνωστους που κλέβουν τα φώτα της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια ζωντανών συνδέσεων. Αυτή τη φορά τα 15 λεπτά δημοσιότητας που του αναλογούν «κέρδισε» ένας νεαρός από το Ισραήλ.

Στο εδώλιο καθηγητής στη Ρόδο γιατί έκανε cyber s@x με 14χρονη μαθήτριά του

Οι απίστευτα απρεπείς συνομιλίες ενός καθηγητή στη Ρόδο με 14χρονη μαθήτριά του, που κατέληξαν μέχρι και σε διαδικτυακό σ@ξ, θα φέρουν τον εκπαιδευτικό στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Ο 37χρονος καθηγητής κατηγορείται για...

Νέα χειροβομβίδα έξω από τον ΣΚΑΪ

Νέα χειροβομβίδα εντοπίστηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής στον προαύλιο χώρο του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία του Σκάι και της «Καθημερινής».

ΒΙΝΤΕΟ-«Αγόρασε» τη σιωπή των Ιρλανδών η FIFA!

Η ιρλανδική έκδοση της Sun αναφέρει πως η FIFA πλήρωσε 5 εκατ. ευρώ στην ιρλανδική ομοσπονδία ποδοσφαίρου για… παρηγοριά μετά τη σκανδαλώδη πρόκριση της Γαλλίας επί της εθνικής ομάδας της χώρας.

ΦΩΤΟ-ΣΑΝ ΤΗ ΣΑΡΑ ΚΑΜΙΑ! Μουντιάλ: Αυτές θα είναι οι πιο «καυτές» παρουσίες στον τελικό του Μαρακανά

Οι σύζυγοι και οι φίλες των ποδοσφαιριστών θα δώσουν τον δικό τους... «αγώνα» στις κερκίδες το βράδυ της Κυριακής - Δείτε τις συντρόφους του Μέσι, του Ρομέρο, του Οζίλ, του Κεντίρα, του Σβάινσταϊγκερ που θα ανάψουν φωτιές στις εξέδρες

Ο Κεδίκογλου ζητάει… αποκατάσταση από την ΕΣΗΕΑ

Στην αντεπίθεση κατά της ΕΣΗΕΑ περνάει ο Σίμος Κεδίκογλου, ζητώντας την… αποκατάστασή του στην ιδιότητα του δημοσιογράφου.

Και τώρα; Τι θα κάνει ο Αλέξης χωρίς βαρβάρους;

Και ξαφνικά, εκεί που γινότανε χαμός όλη την εβδομάδα για τη «μικρή» ΔΕΗ… σιγή ασυρμάτου. Σα να μην υπήρξε το θέμα αυτό που απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης, τα κόμματα και τους λοιπούς παρατρεχάμενους του κρατικού τεμπελχανίου, αλλά καθόλου τον ελληνικό λαό.

Η φώτο απόλυτης απαξίωσης της Βραζιλίας-Απογοητευμένοι οι βραζιλιάνοι, στηρίζουν Γερμανία απόψε για να μην τους βρει συμφορά

Δείτε τη φωτογραφία που έκανε το γύρο του κόσμου από το χθεσινό μικρό τελικό (φωτό)
Εκτύπωση E-mail

Μια φωτογραφία (καθαρό μοντάζ) από τον χθεσινό μικρο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και την... ξεγυρισμένη τριάρα της Ολλανδίας στη Βραζιλία, έχει γίνει δημοφιλής στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες.

ΒΙΝΤΕΟ-Γιακουμάτος: Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος για το ζύγι στο ψωμί-Ρατσιστές όσοι "κυνηγούν" τους καπνιστές

Κατηγορηματικός εμφανίστηκε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος όσον αφορά στο ζύγισμα του ψωμιού, διευκρινίζοντας ότι, από την 1η Αυγούστου, αν δεν ζυγίζεται, θα υπάρχει πρόστιμο.