15 Ιουλίου 2014

ΑΓΡΙΟ ΚΑΜΠΑΝΙΔΙ! Έκανε σ@ξ με τον 12χρονο γιο της φίλης της

Με δέκα χρόνια φυλάκισης θα πληρώσει μια 36χρονη Αμερικανίδα την τραγική απόφασή της να έχει σεξουαλικές επαφές με τον μόλις 12 ετών γιο της φίλης της.

ΦΩΤΟ: Επικό πρωτοσέλιδο βραζιλιάνικης εφημερίδας: «Μέσι, ρούφα το»

Μια χαρά κάνουν και τους δουλεύουν. Οι Βραζιλιάνοι πολύ πιο τίμιοι και καθαροί δεν έχουν ρίξει τόσο ξύλο που έριξαν οι Αργαντίνοι στον τελικό, σε όλα τα μουντιάλ που έχουν παίξει...

Η κόντρα μεταξύ Βραζιλιάνων και Αργεντίνων είναι γνωστή και ήταν αναμενόμενο μαζί με τους Γερμανούς να πανυγηρίσουν και οι Βραζιλιάνοι για την ήττα της Αργεντινής. Έτσι και το πρωτοσέλιδο της Βραζιλιάνικης εφημερίδας «Aqui Pe» είναι ιδιαίτερα σκληρό.

Συγκεκριμένα το εν λόγω πρωτοσέλιδο απεικονίζει έναν Γερμανό παίκτη που...

Βυζαντινή αυλή για τον Αλέξη Τσίπρα!

Οι άνθρωποι-κλειδιά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στα δύο στρατηγεία του και οι αρμοδιότητές τους

Παίζουν τον ρόλο της «σκιάς», του κυματοθραύστη ή του alter ego του Αλέξη Τσίπρα και είναι τα πρόσωπα που συνθέτουν το παζλ των στενών του συνεργατών. Από τα χέρια τους περνούν οι ομιλίες του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τα ραντεβού του, σημαντικά και ενίοτε απόρρητα έγγραφα, ενώ υπάρχει και ένα ξεχωριστό team, που ασχολείται αποκλειστικά με τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του, όπως και με το dress code του.

Διαψεύδει ο Χρύσανθος για πρόωρες εκλογές

Τι λέει στα "πηγαδάκια"
 
Όπου βρεθεί  κι  όπου σταθεί  ο Χρύσανθος Λαζαρίδης διαψεύδει   κατηγορηματικώς  ότι εισηγήθηκε  στον Σαμαρά   πρόωρες εκλογές το Φθινόπωρο .

Της Βάσιας Μπάκα, εφημερίδα Παραπολιτικά Φωτ.: Βαγγέλης Ρασσιάς

Το όνομά του ανασύρει πολλές και δυνατές μνήμες στις παλαιότερες γενιές, που θυμούνται τον «Ηρακλή» της εποχής να δίνει υπαίθριες παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα και να κάνει πράγματα που φαίνονταν και ήταν υπερφυσικά. Ολόκληρες πέτρες έσπαγαν στο κεφάλι του, φορτηγά περνούσαν από πάνω του και αυτοκίνητα μετακινούνταν με τη δύναμη των δοντιών του, με το κοινό να παραληρεί για τις επιδόσεις του.

Ο Ντινόπουλος απαντά στον Πάγκαλο

Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργού Αργύρη Ντινόπουλου στις δηλώσεις που έκανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Ο βουλευτής της ΝΔ μετά από την δήλωση του πρώην υπουργού, ο οποίος υποστήριξε πως...

Στην "γραμμή" της ΝΔ το "Ποτάμι"

Γιούνκερ ψήφισαν οι ευρωβουλευτές του Θεοδωράκη
 
Την στήριξη τους και την ψήφο τους έδωσαν οι δυο ευρωβουλευτές του Ποταμιού στον Γιούνκερ. Οι Γιώργος Γραμματικάκης και ο Μίλτος Κύρκος ψήφισαν για Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τον Ζαν Κλωντ Γιούνκερ και στη συνέχεια δήλωσαν ότι τον στήριξαν γιατί "...

ΒΙΝΤΕΟ-Γιγάντια Boeing εκτελούν επικίνδυνα ακροβατικά

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η πρόβα των γιγάντιων Boeing 787-9 που εκτέλεσαν  ανατριχιαστικά ακροβατικά για την αεροπορική επίδειξη του Farnborough.

ΟΤΙ ΡΕΜΑΛΙΚΙ ΚΑΙ ΡΕΚΛΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ! Τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ για τις εκπρόθεσμες φορολογικές δηλώσεις -Ζητά ακύρωση των προστίμων

[Έτρεξαν πρώτοι να ζητήσουν ακύρωση προστίμων... μη τυχόν και το κάνει η κυβέρνηση και φανούν ότι δεν στηρίζουν το κράτος "έλα μωρέ πως κάνεις έτσι, έχουμε καιρό"]

Την ακύρωση των προστίμων για την εκπρόθεσμη υποβολή των φορολογικών δηλώσεων θα ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με τροπολογία, που θα κατατεθεί την επόμενη εβδομάδα στη Βουλή.

ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ: Πώς θα ελέγχονται πολιτικοί, δήμαρχοι, δημοσιογράφοι

Το σχέδιο της κυβέρνησης για τον αυστηρό και αποτελεσματικό έλεγχο των δηλώσεων «πόθεν έσχες» τόσο των πολιτικών όσο και των υπολοίπων υπόχρεων (γενικοί και ειδικοί γραμματείς υπουργείων, νομάρχες, δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι ΝΠΔΔ, δημοσιογράφοι) παρουσίασε ο Ιωάννη Τέντες στους εκπροσώπους της Τρόικα.

Ισραήλ: Ο πρώτος νεκρός πολίτης από ρουκέτα της Χαμάς

Ένας Ισραηλινός έχασε τη ζωή του την Τρίτη τη έπειτα από την εκτόξευση ρουκέτας από το στρατιωτικό σκέλος της Χαμάς, από τη Λωρίδα της Γάζας.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Σήφης ο κροκόδειλος τους «δουλεύει» όλους: Νέο βίντεο τον δείχνει να λιάζεται χαλαρός στη λίμνη

Ενα νέο βίντεο κυκλοφορεί τις ημέρες στο Διαδίκτυο και παρουσιάζει τον κροκόδειλο -σταρ του Ρεθύμνου να αγνοεί παντελώς την επιχείρηση παγίδευσής του και να λιάζεται στη λίμνη του Φράγματος Ποταμών στο Αμάρι.

Ο Κασιδιάρης ζητάει την αποφυλάκισή του: Δεν είμαι βίαιος -Έσπρωξα τους ρεπόρτερ γιατί αγανάκτησα

Προσφυγή κατά του εντάλματος κράτησης του κατέθεσε στο δικαστικό συμβούλιο, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ζητώντας την άμεση αποφυλάκισή του, αφού όπως υποστηρίζει δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις του νόμου για να βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Αυτοί είναι οι 4 επενδυτές που ενδιαφέρονται για τα «φιλέτα» της Ρόδου -Στο «σφυρί» άλλα 26 ακίνητα

Τις δεσμευτικές προσφορές τους υπέβαλαν την Τρίτη τα τέσσερα επενδυτικά σχήματα που ενδιαφέρονται για την αξιοποίηση των ακινήτων «φιλέτων» στην περιοχή Αφαντού της Ρόδου.

Το ΤΑΙΠΕΔ, με ανακοίνωσή του, έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των ενδιαφερομένων οι οποίοι είναι αναλυτικά:

ΕΔΕ στον Ευαγγελισμό για τον θάνατο του ασθενούς που δεν έδωσε φακελάκι στον γιατρό

Ενορκη Διοικητική Εξέταση, προκειμένου να διερευνηθεί εάν η αναβολή του χειρουργείου του 67χρονου ασθενούς του Καρδιοχειρουργικού Τμήματος του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», συνέβαλε, ή όχι, στον θάνατο του, διενεργείται από τη Διοίκηση του Ιδρύματος.

ΕΚΠΟΙΖΩ: Αυτά είναι τα δικαιώματα όσων ταξιδεύουν με πλοίο στην Ελλάδα

Τη στιγμή που οι Ελληνες ετοιμάζονται σιγά σιγά για τη μεγάλη έξοδο η Ενωση Καταναλωτών Ποιότητα Ζωής, με ανακοίνωσή της, υπενθυμίζει στους καταναλωτές τα βασικά τους δικαιώματα όταν ταξιδεύουν με πλοίο.

Τηλεφωνική επικοινωνία Σαμαρά-Μπάιντεν-Γιούνκερ

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τον οποίο συνεχάρη για την εκλογή του στη θέση του προέδρου της Κομισιόν, και με τον οποίο θα συναντηθεί αύριο στις Βρυξέλλες.

Πάγκαλος για Δούρου: Της έδωσαν μία μαύρη μαλαπέρδα

Ξεπέρασε τα όρια για ακόμη μια φορά ο  Θεόδωρος Πάγκαλος, χρησιμοποιώντας έναν άκρως σεξιστικό χαρακτηρισισμό για το αναφερόμενος στο δώρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου μιλώντας για «μαύρη μαλαπέρδα»

ΧΑΛΑΛΙ ΤΟ ΠΟΥΣΤΡ@ΛΙΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! Ο αγαπημένος των gay που έρχεται (;) στον ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού, του 25χρονου...

ΒΙΝΤΕΟ-Η αποθέωση της παγκόσμιας πρωταθλήτριας: 500.000 Γερμανοί υποδέχθηκαν την εθνική τους

Την αποθέωση από περίπου 500.000 φιλάθλους γνώρισε στην Πύλη του Βραδεμβούργου η Εθνική Γερμανίας, κατά την επιστροφή της από την Βραζιλία, όπου και κατέκτησε το Μουντιάλ. Δείτε ΦΩΤΟ και VIDEO

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΥΤ@ΝΕΣ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ! ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ: Διαβάστε τι κάνουν για να αλλάξουν τη σύνθεση του δικαστηρίου στη δίκη εναντίον του Κύπριου Μιχαηλίδη για μίζες του Άκη

Για μία ακόμη φορά η δίκη του Ντίνου Μιχαηλίδη, του γιου του Μιχάλη, και άλλων 3 κατηγορουμένων στην υπόθεση δωροληψίας και νομιμοποίησης παράνομου χρήματος κατά την αγορά ρωσικού αντιπυραυλικού συστήματος από την Ελλάδα επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου, διεκόπη προτού καν αρχίσει ουσιαστικά, και ορίστηκε νέα δικάσιμος για τις 24 Ιουλίου.

Συνελήφθη η "επαναστάτρια" Αντωνίου... με το φούτερ GAP... άντε και και με Burberry ο επόμενος

[Η Φωτογραφία της Στέλλας Αντωνίου είναι μετά τη σύλληψη της με τη κατηγορία της συμμετοχής στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» στις αρχές Δεκεμβρίου 2010]

Με την κατηγορία της παραβίασης περιοριστικών όρων διαμονής συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Τρίτης η κατηγορούμενη για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» Στέλλα Αντωνίου.

ΑΣΕ ΡΕ ΤΑΣΟΥΛΑ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ; Καταγγέλλεις όσους "φαντασιώνονται πως είναι καλλιτέχνες" και κρατάς το Λούκο; Τον Λούκο ρε;

[Κλασικός πολιτικός παλαιάς κοπής ο Τασούλας... καταγγέλλει σπατάλες, φαγοπότια, αστακομακαρονάδες και γενικά όσους φαντασιώνονται πως είναι καλλιτέχνες και μόλις φτάνει η κουβέντα σε ονόματα "όχι τον Λούκο θα τον κρατήσουμε γιατί είναι πολύ καλός"... Τον Λούκο ρε; Τον Λούκο που έδωσε τα λεφτά μας στην ξεβράκωτη να ανεβάσει έργο παρουσιάζοντας τον Καραισκάκη σουβλατζή, που σφάζει τη γυναίκα του επειδή τον κεράτωνε με Κούρδο λάθρο; Ή νομίζετε ότι είμαστε γίδια και ξεχνάμε; Ρε άι στο διάολο κι εσείς κι ο ΠΑΣΟΚος ο Λούκος σας.... καραγκιόζηδες... Ότι και να καταγγείλλεις άμα κρατάς τον Λούκο, άντε γειά...]

Ετοιμος να μπει στο μεγάλο και συνάμα αποδεκατισμένο τοπίο του πολιτισμού χωρίς να νιώθει δεσμευμένος από προηγούμενες αποφάσεις φαίνεται ο υπουργός Κώστας Τασούλας. Στην πρώτη του συνάντηση με τους δημοσιογράφους, μίλησε ανοιχτά και με σαφή διάθεση δέσμευσης για μια σειρά θεμάτων που επείγουν και που η καθυστέρηση στην αντιμετώπισή τους καταρρακώνει τον πολιτισμό, σε μια συγκυρία που έχουμε απόλυτη ανάγκη δημιουργικών κινήτρων και εξωστρέφειας.

Καρέ - καρέ η κινηματογραφική καταδίωξη Αλβανού οδηγού

Την κινηματογραφική καταδίωξη ενός αυτοκινήτου που οδηγούσε ένας άντρας από την Αλβανία, από την αστυνομία και τους άνδρες του τελωνείου της Κακαβιάς, κατέγραψε πριν από λίγο, καρέ καρέ ο φακός του Epirusgate.

Παραιτήθηκε η Τρέμη-: Τρεις γυναίκες και ένας άνδρας για τη θέση της

Σε φάση μεγάλων ανακατατάξεων φαίνεται να εισέρχεται το ενημερωτικό τμήμα του Mega μετά την απόφαση της Ολγας Τρέμη να μην παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού από την ερχόμενη σεζόν.

Merkel: "Βάρος" η διαφορά Ελλάδας - Σκοπίων

«Βάρος» χαρακτήρισε η Γερμανίδα καγκελάριος, Άγγελα Μέρκελ, τη διαφορά μεταξύ Σκοπίων - Ελλάδας για το ζήτημα του ονόματος, σε δηλώσεις της κατά τα διάρκεια της ετήσιας συνάντησης ηγετών της Νοτιανατολικής Ευρώπης, υπό τον τίτλο «Διαδικασία Μπρντο-Μπριούνι», η οποία πραγματοποιείται σήμερα στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας.

Πανούτσος: Στο δάσος της γραφειοκρατίας

Ο Γιάννης Κόττης είναι ζωγράφος. Γεννήθηκε στο Κοκκώνι Κορινθίας πριν από 65 χρόνια, έκανε καριέρα στο Παρίσι, εκθέσεις σε διάφορες πόλεις του κόσμου, αλλά είχε μία αδυναμία.

Του άρεσε η Υδρα....

Η σχέση της Καρπασίας με το Μεσολόγγι

Του Πέτρου Θ. Ασσιώτη

Εάν κάποιος ρωτήσει τι σχέση έχει το Μεσολόγγι με την Καρπασία, η απάντηση είναι πολύ απλή. Τόσο το Μεσολόγγι όσο και η Καρπασία έχουν πολλά κοινά, με πρώτιστο τον Τούρκο κατακτητή, την πολιορκία, τον ηρωισμό και την αντίσταση. Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα με την σειρά. Το Μεσολόγγι, γνωστό και σαν Ιερά πόλις, με πολλούς ήρωες και αγωνιστές  έπαιξε σημαντικό ρόλο στην Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Ο καραμπουζουκλής υπουργός, το σακάκι του, και η Τίμια Ζώνη

Ατυχώς, η ποιότητα της φωτογραφίας δεν επέτρεπε τη δημοσίευσή της, οπότε θα σας την περιγράψω.

Βλέπουμε τον Ανδρέα το Λοβέρδο τον καραμπουζουκλή τον υπουργό, να επιθεωρεί το σχολείο σε κάποια γραφική νησίδα του Αιγαίου. Φορεί εφαρμοστό παντελόνι (Μάσσιμο Ντούτι, πάω στοίχημα…) και μπλουζάκι τύπου πόλο λευκό.

Πόσο λέτε να τσιμπάει κυρία στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά που είναι σε κατάσταση “εκτάκτου ανάγκης”

1,3 εκατομμύρια το μήνα κοστίζει στο ναυτικό η μισθοδοσία του προσωπικού των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Και καλά κάνει αφού το ζητούμενο είναι να τελειώσουν τα υποβρύχια που έχουν τον…ατελείωτο .

Επέστρεψε το παλικαράκι ο Χρήστου

Στην Αθήνα επέστρεψε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης ο Απόστολος Χρήστου μαζί με τον προπονητή μας Νίκο Γέμελο. Η αποστολή της εθνικής ομάδας Κολύμβησης γύρισε στο "Ελ. Βενιζέλος" με τον Απόστολο Χρήστου, που κατέκτησε ένα χρυσό και δυο ασημένια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σημειώνοντας παράλληλα και Παγκόσμιο Ρεκόρ στα 100μ ύπτιο, να είναι το...τιμώμενο πρόσωπο.

Ο Πάκης με τα καινούργια δόντια, δεν έλεγε όταν φύγει ο Καραμανλής θα φύγει κι αυτός; Γιατί μας τα ζαλίζει ακόμα και ξεφτιλίζει τον Καραμανλή;

Συνομίλησαν πρόσφατα οι δυο διαμαρτυρόμενοι της κεντροδεξιάς, ο Νικήτας Κακλαμάνης και ο Προκόπης Παυλόπουλος και ο δεύτερος έλεγε στον πρώτο ότι δεν μπορεί άλλα να λέει στο πανεπιστήμιο, στη νομική σχολή Αθηνών και άλλα να ψηφίζει στη Βουλή.

Η Σ. Βούλτεψη για την 40η επέτειο του πραξικοπήματος στην Κύπρο

Η εκπρόσωπος της κυβέρνησης Σοφία Βούλτεψη, με ανακοίνωσή της, τοποθετήθηκε για την 40η επέτειο του πραξικοπήματος κατά της νόμιμης Κυπριακής κυβέρνησης.

ΤτΕ: Στο 1,366 δισ. το πρωτογενές πλεόνασμα 6μηνου

Τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού στο α' εξάμηνο του 2014 διαμορφώθηκαν σε 21.912 εκατ. ευρώ, από 20.276 εκατ. ευρώ πέρυσι. Οι δαπάνες ήταν 24.151 εκατ. ευρώ, από 28.647 εκατ. ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουνίου 2013.

Εισαγγελέας για τις συνθήκες θανάτου του ασθενούς που κατήγγειλε το "φακελάκι"

Εντολή για τη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου του ασθενούς που κατήγγειλε πρόσφατα για χρηματισμό καρδιοχειρουργό του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, έδωσε η Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Εξελέγη πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ

Εξελέγη πριν από λίγο πρόεδρος της νέας Ευρωπαϊκής Επιτροπής ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, στην ψηφοφορία η οποία διεξήχθη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο της Γαλλίας.

ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ... ΑΠΟ ΚΗΔΕΙΑ: Υποδέχθηκε την Εθνική η Πρόεδρος της Αργεντινής

Την αποστολή της Εθνικής Αργεντινής καλωσόρισε η Πρόεδρος της χώρας Κριστίνα Φερνάντεζ, η οποία αγκάλιασε τον προπονητή και όλα τα μέλη, ενώ τους ευχαρίστησε που έφεραν την ομάδα ένα βήμα πριν από την κατάκτηση του Μουντιάλ.

ΝΑ'ΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΟΜΩΣ: Ηλικιωμένος κατηγορείται ότι αποπλάνησε 16χρονη. Την καλόπιασε με σοκολάτες και την οδήγησε σπίτι του...

Άσχετα με τον πορνόγερο το βλάκα, να είμαστε και λίγο σοβαροί... δεν μπορεί από τη μία να λέμε έχουν δικαίωμα στην κατάληψη και από την άλλη να λέμε την ξεγέλασε με σοκολάτα... Έλεος κάπου...

Μία νέα υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικο κορίτσι ήρθε στο φως μετά από καταγγελία που έγινε από το θύμα στις αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με την καταγγελία, ένας 70χρονος από το Ρέθυμνο ασέλγησε σε βάρος μίας 16χρονης.

ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ! Βαλίτσες για Ιταλία ετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας

Για τρίτη φορά μέσα σε έξι μήνες ετοιμάζεται να επισκεφθεί την Ιταλία ο Αλέξης Τσίπρας, αφού θα συμμετέχει στη συνάντηση «για την υπεράσπιση της δημοκρατίας και των κοινών αγαθών στην Ευρώπη και την Ιταλία» που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στο θέατρο Βάλε της Ρώμης.

ΑΗΔΙΑ! Η νέα μόδα που σαρώνει -Γυναίκες αφήνουν αξύριστα τα πόδια τους και ποστάρουν φωτογραφίες στο Ιντερνετ [εικόνες]

Για όσες γυναίκες βαριούνται να κάνουν αποτρίχωση και αναθεματίζουν κάθε φορά που αυτό χρειάζεται το κίνημα υπέρ της... τρίχας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελεί σίγουρα ένα καλό νέο.

Ομορφες γυναίκες με τολμηρά μαγιό, ποτά και χαμόγελα -Γιατί στις πλαζ του Τελ Αβίβ δεν φοβούνται τις ρουκέτες [εικόνες]

Η απειλή της βίας κρέμεται πάνω από τα κεφάλια των κατοίκων της περιοχής από το 1948. Ως εκ τούτου, δεν είναι και εντελώς παράλογες οι εικόνες από τις κοσμοπολίτικες παραλίες του Ισραήλ με τους χαρούμενους ανθρώπους που κάνουν τις βουτιές τους στη θάλασσα, οι οποίοι σπεύδουν να προφυλαχθούν στα γειτονικά ξενοδοχεία μόλις...

Αναγνώστες περιοδικού έβγαλαν τη Σαντορίνη, το πιο ωραίο νησί στον κόσμο-Δείτε ποια νησιά πέρασε!

Η Σαντορίνη ψηφίστηκε ως το πιο ωραίο νησί στον κόσμο σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας του περιοδικού Travel + Leisure, "World's Best Awards" 2014, κατακτώντας μία ακόμα πρωτιά.
Στους καλύτερους προορισμούς του κόσμου για μια ακόμη χρονιά συγκαταλέγονται νησιωτικοί προορισμοί της Ελλάδας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας του περιοδικού Travel + Leisure, «World's Best Awards» 2014. 

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ; O Σουλτζ πέταξε έξω από την ευρωβουλή τον κομμουνιστή Παπαδάκη -Τι έκανε και τον εξόργισε

Καλά και μόνο η ιδεολογία του εξοργίζει αλλά τέλος πάντων....

Από αλλού το περίμεναν οι Ευρωπαίοι και από αλλού του ήρθε. Με τα έδρανα του νέου Ευρωκοινοβουλίου να έχουν... καταληφθεί από ακραίους πολιτικούς, όλοι πιστεύουν πως είναι θέμα χρόνου να συμβεί η έκρηξη.

Η χειρότερη φωτογραφία γάμου που έχει βγει ποτέ -Η κλωτσιά στο κεφάλι και το σκισμένο παντελόνι [εικόνες]

Σε επικίνδυνο... σπορ εξελίχθηκε η φωτογράφιση ζευγαριού αμέσως μετά το γάμο του καθώς λίγο έλειψε να υπάρξουν και... θύματα.

ΕΛΑ ΠΕΙΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΝΑΖΙ ΗΤΑΝ! "Συνταξιούχος αρχιφύλακας έκλεβε παράβολα του Δημοσίου και στη συνέχεια τα πουλούσε"

Συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με την υποδιεύθυνση ασφαλείας Δυτικής Αττικής, 47χρονος συνταξιούχος αρχιφύλακας και 54χρονος ιδιώτης, καταστηματάρχης, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση κλοπής και παράνομης διάθεσης παραβόλων του Δημοσίου.

Σε κατ' οίκον περιορισμό ο βουλευτής της ΧΑ, Νίκος Μίχος

Σε κατ' οίκον περιορισμό, με δικαίωμα μετάβασης μόνο στη Βουλή, θα παραμείνει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μίχος, με απόφαση που εξέδωσε το Συμβούλιο Εφετών, το οποίο συνεδρίασε προκειμένου να λύσει τη διαφωνία που είχε προκύψει ανάμεσα στις ανακρίτριες της υπόθεσης και στον εισαγγελέα για το αν θα πρέπει να κρατηθεί ή όχι.

Ιατροδικαστής: Θα ζούσε ο 67χρονος ασθενής αν το κάθαρμα τον είχε εγχειρίσει!

Αν είχε χειρουργηθεί νωρίτερα θα ζούσε ο 67χρονος που εξέπνευσε στον «Ευαγγελισμό» και είχε καταγγείλει τον καρδιοχειρουργό για «φακελάκι»!

Χολιγουντιανή φιλανθρωπία: Δείτε το υπέρογκο ποσό που δώρισε η Beyonce στους άστεγους

Βαθιά φιλάνθρωπος αποδείχτηκε η pop star Beyonce, η οποία επειδή έχει πολύ μεγάλη καρδιά θέλησε να βοηθήσει τους συμπολίτες της στο Houston.

Το ποσό των...

Nέα ατρόμητοι θαλασσοπόροι κάνουν το πρώτο ταξίδι του ανθρώπου στη θάλασσα -Από τα Κύθηρα στην Κρήτη, με σχεδία [εικόνες]

Λέγονται «First Mariners» και μπορεί να μην είναι οι πρώτοι «θαλασσοπόροι» της γης, όπως διατείνονται, όμως, είναι αρκετά παράτολμοι και αποφασισμένοι να αναπαραστήσουν τα πρώτα ταξίδια του ανθρώπου στη θάλασσα. Οχι με βάρκα ή πλοίο, αλλά με σχεδία!

Τζούλια... ο Αντεροβγάλτης

Ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης – ένας από τους πιο διάσημους κατά συρροήν δολοφόνους όλων των εποχών – δεν ήταν άνδρας, αλλά μία σατανική γυναίκα με…ευγενή, όμως, κίνητρα, ονόματι «Τζούλια».

Προς παράταση η πληρωμή του φόρου ακινήτων

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να δοθεί ένας μήνας παράταση για την πληρωμή του φόρου ακινήτων (ΕΝΦΙΑ), καθώς προβλήματα στην εκκαθάριση δεν έχουν ακόμα επιτρέψει στα σταλούν (ηλεκτρονικά) οι... λυπητερές στους φορολογουμένους.