16 Ιουλίου 2014

ΦΩΤΟ-Μολδαβία: «Βασίλισσα της ομορφιάς» πουλήθηκε για ένα ζευγάρι σκουλαρίκια!

Την οικογένειά της, έπειτα από 16 ολόκληρα χρόνια, συνάντησε μία Λευκορωσίδα, η οποία είχε πέσει θύμα απαγωγής και πουλήθηκε για ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια!

Συγκλονιστικό βίντεο από το "πιστολίδι" με τον Νίκο Μαζιώτη-Τουρίστες πέφτουν στο έδαφος για να σωθούν

Την καταδίωξη Μαζιώτη στο κέντρο της Αθήνας κατέγραψε καρέ-καρέ κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας καταστήματος εστίασης στο Μοναστηράκι. Απίστευτα γρήγορη αντίδραση των τουριστών που χώθηκαν σε χρόνο dT κάτω απ' τα τραπέζια. Δείτε βίντεο με τον Αυστραλό τραυματία να τρέχει μέσα στο μαγαζί...

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της ΕΛΑΣ και τις μαρτυρίες, ο Νίκος Μαζιώτης πυροβόλησε συνολικά 8 φορές κατά των αστυνομικών και αθώων πολιτών, δείχνοντας για άλλη μία φορά πόσο αδίστακτος εγκληματίας είναι, αφού προκειμένου να διαφύγει δεν δίστασε να πυροβολεί ανεξέλεγκτα.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ταβέρνας στο Μοναστηράκι!

Η Μεγάλη Τραγωδία του Φάρνμπορο-ΦΙΛΜ ΕΠΟΧΗΣ

Η Τραγωδία του Φάρνμπορο, που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Αεροναυπηγικής του Φάρνμπορο το 1952, ακολούθηθηκε από σκηνές φρίκης και πανικού. Σε ένα σπάνιο φιλμ εποχής μπορούμε να δούμε τι ακολούθησε όταν ο πιλότος Τζον Ντέρρυ, έσπασε το φράγμα του ήχου με το DH 110 ενώ πέταγε πάνω από 120.000 θεατές.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ "ΜΠΑΤΣΟ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ: Σε ολόκληρο τον κόσμο ταξιδεύει η σύλληψη Μαζιώτη

Από τη Γαλλία, στα Βαλκάνια, μέχρι τις ΗΠΑ και τη Σαγκάη έφτασε η επιτυχημένη επιχείρηση της ελληνικής αστυνομίας για τη σύλληψη του διαβόητου τρομοκράτη

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η σύλληψη του αρχηγού της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας», Νίκου Μαζιώτη, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης κάλυψαν με αμείωτο ενδιαφέρον τις εξελίξεις σχετικά με την επιτυχημένη επιχείρηση των ελληνικών αστυνομικών αρχών.

Έτσι κυκλοφορούσε ο στόκος Μαζιώτης και κατάφερε να αγοράσει και Ι.Χ.

Με πλαστή ταυτότητα και με διαφορετικό όνομα κυκλοφορούσε ο αρχιτρομοκράτης,Νίκος Μαζιώτης, ο οποίος μάλιστα με τα πλαστά αυτά στοιχεία είχε καταφέρει να αγοράσει και αυτοκίνητο.

Είχαν εντοπίσει τον Μαζιώτη από τις κάμερες στο Μετρό - Ο ρόλος παγίδα του "ερωτευμένου ζευγαριού" που τον παρακολουθούσε χεράκι χεράκι

- Τρείς ημέρες ήξεραν ότι θα εμφανιστεί στην περιοχή - Ανδρες της Αντιτρομοκρατικής είχαν "ζώσει" την περιοχή
- 'Εστησαν επιχείρηση για την πάταξη του παραεμπορίου για να μην τους καταλάβει!

Νεα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το πως η αστυνομικοί έφτασαν στην κινηματογραφική σύλληψη του καταζητούμενου τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη μέρα - μεσημέρι στο Μοναστηράκι.

Ψάχνουν για τη γιάφκα του Μαζιώτη σε Μαραθώνα, Σεπόλια, Πατήσια και Κυψέλη

Στο μικροσκόπιο της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας οι κάλυκες από τους πυροβολισμούς και πλάνα από κάμερες ασφαλείας – Σίγουροι οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ πως ο Μαζιώτης είχε τουλάχιστον δύο συνεργούς, τους οποίους γνωρίζουν οι διωκτικές αρχές

ΓΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ! Επιχείρηση-σκούπα με 660 συλλήψεις για παιδοφιλία στη Βρετανία

Συνολικά 660 ύποπτοι παιδόφιλοι, ανάμεσά τους γιατροί και δάσκαλοι, συνελήφθησαν στη Βρετανία στη διάρκεια μιας τεράστιας αστυνομικής επιχείρησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε διάστημα έξι μηνών.

Νέα αδυναμία αποπληρωμής ομολόγου από θυγατρική της Espirito Santo

Εταιρεία του ομίλου αθέτησε πληρωμή 847 εκ. ευρώ

Η Rioforte Investments SA, μονάδα της πορτογαλικής Espirito Santo International, δεν κατάφερε να αποπληρώσει βραχυπρόθεσμο χρέος ύψους 847 εκατ. ευρώ που έληγε την Τρίτη, αποτελώντας την δεύτερη εταιρεία του ομίλου που προχωρά σε αθέτηση πληρωμών.

Ότι να'ναι: Η KGB του Πούτιν βρήκε το Boeing με τους επιβάτες ζωντανούς

Τι αναφέρει η μαλαισιανή εφημερίδα Daily Star για την τύχη των 239 επιβατών;
 
Μία νέα πτυχή στο μυστήριο με το εξαφανισμένο Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ την 8η Μαρτίου, θέτουν στο τραπέζι των ερευνών οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.

Ο Νίκος Μαζιώτης συνελήφθη – Ποιοι είναι οι άλλοι πέντε επικηρυγμένοι για 1 εκατ. ευρώ

Μετά την επεισοδιακή σύλληψη του Μαζιώτη η ΕΛ.ΑΣ. «σβήνει» ένα όνομα από την λίστα με τους πλέον καταζητούμενους στην Ελλάδα και οι οποίοι είναι επικηρυγμένοι για το ίδιο ακριβώς ποσό.

Η λίστα του ενός εκατομμυρίου:

Ο Οζίλ δίνει στα παιδιά της Παλαιστίνης το πριμ του από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Σε μία απίστευτη κίνηση φέρεται πως αποφάσισε να προχωρήσει ο Μεσούτ Οζίλ. Ο σταρ της εθνικής ομάδας της Γερμανίας θέλει να δωρίσει το πριμ του από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλο στα παιδιά από τη Λωρίδα της Γάζας.

Παγωμάρα στον ΣΥΡΙΖΑ από τη σύλληψη Μαζιώτη-Καμία επίσημη αντίδραση-Ανεπίσημα ο στόκος Καραμέρος έδειξε το δρόμο...

Καμία κότα εκτός από τον στόκο με περικεφαλαία δεν είχε το θάρρος να βγει να στηρίξει τον επαναστάτη Μαζιώτη...

Σιγή ιχθύος επικρατεί στην Κουμουνδούρου από την ώρα που συνελήφθη ο Νίκος Μαζιώτης στο Μοναστηράκι από τις δυνάμεις της ΕΛΑΣ. Συγκεκριμένα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν προχωρήσει ούτε σε επίσημη τοποθέτηση για το γεγονός αλλά ούτε και σε ανεμίσημο σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΟΝ ΞΑΠΛΩΣΑΝ ΜΕ 1 ΜΟΝΟ ΣΦΑΙΡΑ! Ανακοινώσεις Κικίλια-Αρχηγού ΕΛΑΣ: Με το όνομα «Μιχελάκης Μιχάλης» κυκλοφορούσε ο Μαζιώτης-

Οκτώ σφαίρες έριξε ο τρομοκράτης και τραυμάτισε δύο τουρίστες και έναν αστυνομικό - Μία σφαίρα έριξαν οι αστυνομικοί και πέτυχαν τον Μαζιώτη - Τηλεφώνημα Σαμαρά στον τραυματία αστυνομικό

Λεπτομέρειες για τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη έδωσε και επισήμως, με συνέντευξη Τύπου, η Ελληνική Αστυνομία.

Τετ-α-τετ Σαμαρά με Μέρκελ

Διμερή συνάντηση στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής έχουν η Άνγκελα Μέρκελ και ο Αντώνης Σαμαράς. Όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, στην ατζέντα των συνομιλιών βρίσκονται όλα τα θέματα που άπτονται των ευρωπαϊκών εξελίξεων και της οικονομικής πολιτικής.

Πωλείται με 18 εκατ. ευρώ (έκπτωση 2.000.000) η βίλα Σφηνιά

Αναζητείται ο αγοραστής που θα διαθέσει τα χρήματα που ζητά ο σημερινός ιδιοκτήτης για να αγοράσει το παλάτι του Σουνίου - Γιατί ναυάγησαν οι διαπραγματεύσεις με Ρώσους και Αραβες επιχειρηματίες

Πωλητήριο έχει μπει στη βίλα του εφοπλιστή Παντελή Σφηνιά στο Σούνιο, το ακριβότερο παραλιακό ακίνητο σε όλη την Αττική.

"Έσπασε" τα τηλέφωνα ο Σαμαράς για τον Μαζιώτη-Επικοινώνησε και με τον ειδικό φρουρό

Συνεχής ενημέρωση για τον πρωθυπουργό
 
Όπως αναφέραμε νωρίτερα ο Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε απευθείας με τον Βασίλη Κικίλια έτσι ώστε να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στο θέμα του Βασίλη Κικίλια.

Οι 30 νέες δωρεές του Ιδρύματος Νιάρχος -26,5 εκατομμύρια ευρώ σε Υγεία, Πολιτισμό, Παιδεία, Πρόνοια

Ενα νέο πλέγμα δωρεών, στην Ελλάδα και το εξωτερικό για την αντιμετώπιση της κρίσης και τη δημιουργία εφαλτηρίων για δημιουργία και ανάπτυξη σε όλους τους τομείς άπλωσε το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την ίδια ώρα που βαίνει προς την ολοκλήρωση το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο Φάληρο. Η καταπολέμηση της νεανικής ανεργίας αποτελεί πλέον σταθερό άξονα, και συναντιέται σε πλήθος δωρεών σε όλους τους τομείς.

«Καρφί» Αδωνι στους δικαστές για σύλληψη Μαζιώτη-Τι είπε ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ για Τσίπρα-Μαζιώτη

Συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ. έδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ για τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη, χωρίς, ωστόσο, να παραλείψει να αφήσει σαφείς αιχμές για την Δικαιοσύνη.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης έγραψε στον λογαριασμό Twitter του:

Αίγυπτος: Ισόβια σε επτά ισλαμοφασίστες για σεξουαλικές επιθέσεις

Δικαστήριο της Αιγύπτου καταδίκασε επτά άνδρες σε ισόβια κάθειρξη για σεξουαλικές επιθέσεις στην πλατεία Ταχρίρ του Καΐρου, ορισμένες εκ των οποίων διαπράχθηκαν στους εορτασμούς για τη νίκη του Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι στις προεδρικές εκλογές.

Απίστευτο γέλιο ο τρομοκράτης της πο@τσας που πήγε για ψώνια στο Attica εν ώρα επιχείρησης της ΕΛΑΣ

[Γελάνε μέχρι και οι αριστεροί με τον στόκο: "Πιάστηκε με τσάντα απ'το Attica και το iPhone στο χέρι" έγραψε κάποιος...]

Τρία είναι τα πιθανά, μέχρι στιγμής, σενάρια που κυκλοφορούν, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, για το λόγο που ο Νίκος Μαζιώτης βρέθηκε σε ώρα αιχμής, στο πιο πολυσύχναστο σημείο του κέντρου της Αθήνας, όπου σημειώθηκε η συμπλοκή με την αστυνομία, η ανταλλαγή πυροβολισμών, οι τραυματισμοί δύο τουριστών και ο δικός του και τελικά η σύλληψή του.

ΒΙΝΤΕΟ-Με χειροπέδες στην ΓΑΔΑ ο οδηγός του ταξί με το οποίο επιχείρησε να διαφύγει ο Μαζιώτης!

Ο Νίκος Μαζιώτης από την στιγμή που εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς και έγινε η πρώτη συμπλοκή, προσπάθησε να διαφύγει με ένα ταξί. Όμως τελικά ο τρομοκράτης εγκλωβίσθηκε από τους αστυνομικούς, έγινε η δεύτερη συμπλοκή, τραυματίσθηκε και συνελήφθη. Αυτό όμως που έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής είναι το γεγονός ότι....

Όλγα, Βορίδης και Κικίλιας επισκέφτηκαν τον τουρίστα που τραυματίστηκε-Ο Κικίλιας επισκέφθηκε και τον τραυματία Αστυνομικό στο 401

Τον ελαφρά τραυματισμένο – κατά τη διάρκεια της συμπλοκής του τρομοκράτη Μαζιώτη με αστυνομικούς – 19χρονο Αυστραλό τουρίστα επισκέφθηκαν νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», οι Υπουργοί Υγείας, Μάκης Βορίδης και Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.

ΚΡΙΜΑ! ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ! Επιτυχής η επέμβαση στον Μαζιώτη

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ορθοπαιδική επέμβαση στον Νίκο Μαζιώτη, επέμβαση που διήρκεσε περισσότερο από δυόμισι ώρες. Ο τραυματίας υποβλήθηκε σε οστεοσύνθεση βραχιονίου, κατά την οποία οι γιατροί προσπάθησαν να επανασυνθέσουν το οστό, που καταστράφηκε, καθώς η σφαίρα διαπέρασε το σώμα του από την πίσω πλευρά με φορά προς τα εμπρός.

ΒΙΝΤΕΟ-Η υποβρύχια σπηλιά που καταπίνει τους δύτες

Οι λάτρεις της κατάδυσης το θεωρούν ως την απόλυτη πρόκληση καθώς αποτελεί δίχως αμφιβολία το βαθύτερο σημείο στον πλανήτη. Με την φήμη ότι «καταπίνει ανθρώπους» το πηγάδι του Ιακώβ στο Τέξας δικαίως προκαλεί σοκ και δέος και μόνο στο άκουσμά του.

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΑΛ@ΚΕΣ ΑΓΓΛΟΙ! Δημοσιογράφος κατάπιε μύγα ενώ μιλούσε... Δείτε πως αντέδρασε

Τι τον ρώτησε ο παρουσιαστής;

Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Adam Boulton μιλούσε για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης την ώρα που ένα έντομο βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή και για να είμαστε ακριβείς... στο στόμα του, την ώρα μου μετέδιδε στο Skywnews τα τελευταία νέα για τις αποφάσεις του πρωθυπουργού.

ΣΤΟΚΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ! Καραμέρος: Οι μπάτσοι έπρεπε να κάτσουν να τους καθαρίσει ο Μαζιώτης

Ο γνωστός ηλίθιος ΣΥΡΙΖΑίος Αντιπεριφερειάρχης της Ρένας Δούρου, Γ.Καραμέρος, έγινε ο πρώτος από τους τρομολάγνους του ΣΥΡΙΖΑ που έσπευσε να πάρει θέση και να κατηγορήσει την Αστυνομία για τη σύλληψη του αγαπημένου τους Μαζιώτη!

Πετάχτηκε σαν την τσουτσού στο twitter...

Reuters: Για πρώτη φορά με χαμηλό προφίλ η Τρόικα στην Αθήνα

Με απρόσμενα χαμηλό προφίλ ήρθαν οι επικεφαλής της Τρόικα στην Αθήνα και με το ίδιο... ύφος αποχώρησαν από την Αθήνα. Προηγουμένως, όμως, έδωσαν ραντεβού με τους Έλληνες αξιωματούχους για τον Σεπτέμβριο.

ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΜΑΖΙΩΤΗ! Το κάθαρμα πυροβόλησε τον αστυνομικό στο στήθος-Ο άνδρας της ΔΙΑΣ σώθηκε από το αλεξίσφαιρο-

[Δεν κινδυνεύει η ζωή του τρομοκράτη της πλάκας αλλά το χέρι του έχει θρυμματιστεί... ελπίζουμε λοιπόν να μείνει ανάπηρος ή οι γιατροί να σταθούν στο ύψος τους και κατά λάθος να του το κολλήσουν στην πλάτη]

Συνελήφθη στην συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Καπνικαρέας, ο καταζητούμενος Νίκος Μαζιώτης από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Συγκεκριμένα το μεσημέρι γύρω στις 12.30 αστυνομικοί ειδοποιούνται ότι ένα άτομο που μοιάζει με τον Νίκο Μαζιώτη βρίσκεται στο Μοναστηράκι.

Γελάει ο κόσμος με τον τρομοκράτη της πούτ@ας

Για άλλη μια φορά οι χρήστες του Τwitter έδωσαν ρεσιτάλ... ατάκας μετά τη σύλληψη του καταζητούμενου τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη. Θέμα που δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο το γεγονός ότι ο τρομοκράτης συνελήφθη αλλά ο.... Σήφης ο κροκόδειλος μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να διαφύγει τη «σύλληψή» του.

ΒΙΝΤΕΟ-Μαρτυρία ΗΡΩΑ αστυνομικού που ξεφτίλισε τον Μαζιώτη-Δένδιας: Συγχαρητήρια σε ΕΛ.ΑΣ. και υπουργείο

Τη σκληρή καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας περιέγραψε αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, αναφέρει ότι, λίγο μετά τις 12:00, δόθηκε σήμα από το κέντρο της άμεσης δράσης για έναν άκρως επικίνδυνο κακοποιό στην περιοχή Μοναστηράκι.

Τα "χτυπήματα" του Επαναστατικού Αγώνα

Ο Νίκος Μαζιώτης είναι 42 ετών, στο βιογραφικό του έχει συλλήψεις για επεισόδια και τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών, ενώ στρατιωτική θητεία δεν υπηρέτησε ως αρνητής στρατεύσεως.

Από τα ιδρυτικά στελέχη του Επαναστατικού Αγώνα ήταν ο Λάμπρος Φούντας, που έπεσε νεκρός στις 10 Μαρτίου του 2010 στη Δάφνη, μετά από συμπλοκή με αστυνομικούς. Ο 35χρονος βιολόγος και άλλοι δυο άνδρες είχαν επιχειρήσει να κλέψουν αυτοκίνητο.

ΒΙΝΤΕΟ-Η μελαχρινή που έβαλε γκολ στην καρδιά του Γλύκου

[Πολύ γέλιο το βίντεο! Δείτε που εστιάζουν συνέχεια οι τύποι του Mykonos TV... μπορείτε και να το φανταστείτε από τον τίτλο που του έβαλαν: "Η μελαχρινή που έβαλε γ-κολάρα στην καρδιά του Γλύκου" :)))]

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Παναγιώτης Γλύκος απολαμβάνει τις διακοπές του στην Μύκονο με την μελαχρινή σύντροφό του.

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!Συγκέντρωση συμπαράστασης στους Πυρήνες

Συγκέντρωση συμπαράστασης, από μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, στην 30χρονη κατηγορούμενη για συμμετοχή στη "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς" πραγματοποιήθηκε έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ! Σοβαρή η κατάσταση του τρομοκράτη της πλάκας

[Απορώ γιατί εκνευρίζονται οι αναρχοΣΥΡΙΖΑίοι όταν γράφω "ΠΣΟΦΟΣ"! Δεν υπάρχει πιο ένδοξος τρόπος να πσοφήσει ο επαναστάτης, απ'ότι από σφαίρα του κράτους που θέλει να εκτελέσει! Τι όχι; Αν πάθει ότι θέλει να κάνει στους άλλους είναι μαλ@κας;]

Σοβαρό κρίνεται το τραύμα του καταζητούμενου για τρομοκρατία Νίκου Μαζιώτη σύμφωνα με πληροφορίες από το Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ο οποίος έχει υποστεί τρώση...

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ-«ΠΣΟΦΟΣ»!ΕΤΣΙ ΓΑΜ@ΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΡ@ΤΖΕΣ: Ο Μαζιώτης τραυματισμένος και πεσμένος στο πεζοδρόμιο μέσα στα αίματα

ΤΟΝ ΓΑΜ@ΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣ ΚΑΙ Η ΓΑΤΑ ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΑΣ!

Λίγο μετά τη συμπλοκή και την ανταλλαγή πυροβολισμών στο κέντρο της Αθήνας ανάμεσα σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και τον Νίκο Μαζιώτη, ο κατηγορούμενος για τρομοκρατία έπεσε τραυματισμένος στο πεζοδρόμιο.

Έξαλλος ο Άδωνις με τον διοικητή νοσοκομείου με το πλαστό πτυχίο!

"Εγώ τον έπιασα" λέει
 
Πρόκειται για τον Θεόδωρο Κουκάκη, του οποίου ο διορισμός στο ΕΣΥ ανακλήθηκε από τον υπουργό κ. Μάκη Βορίδη, αμέσως μόλις διαπιστώθηκε η «παθογένεια» των τυπικών προσόντων του. Ένας ακόμη διοικητής δημόσιου νοσοκομείου χωρίς νόμιμο τίτλο σπουδών εντοπίστηκε από τον ελεγκτικό μηχανισμό του υπουργείου Υγείας.

Τα εγκαταλειμένα νεοκλασικά στην Πλάκα που «βγάζει στο σφυρί» το ΤΑΙΠΕΔ

Θα μπορούν να αξιοποιηθούν για 99 έτη, ώστε μετά το τέλος της συγκεκριμένης περιόδου, η κυριότητα των ακινήτων να επιστρέψει στο Ελληνικό Δημόσιο

Δώδεκα ακίνητα, στην πλειοψηφία τους διατηρητέα, που βρίσκονται στη σκιά του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης, βγαίνουν στο... σφυρί μέσω του ΤΑΙΠΕΔ.

Eλάχιστο εγγυημένο εισόδημα 400 ευρώ για 380.000 φτωχές οικογένειες

Η πιλοτική εφαρμογή της χορήγησης του εγγυημένου εισοδήματος θα ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο σε δύο έως πέντε δήμους με βάση συγκεκριμένα κριτήρια - Μεταξύ αυτών, το συνολικό επίπεδο εισοδήματος, το ποσοστό φτώχιας και ανεργίας

Θέλεις δάνειο; Πέρνα πρώτα από το ΣΔΟΕ

Σε υποκαταστήματα της Εφορίας έχουν μεταβληθεί πλέον οι τράπεζες, καθώς οι φορολογικές αρχές έχουν ζητήσει έλεγχο σε βάθος δεκαετίας στις κινήσεις λογαριασμών περίπου 7.000 καταθετών.

Τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στον πλανήτη ανέκτησε ο Μεξικανός Carlos Slim

Τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο ανέκτησε ο  Carlos Slim Helú, χάρη στην εκτόξευση της μετοχής του τηλεπικοινωνιακού κολοσσού América Móvil στις αμερικανικές και μεξικανικές αγορές.

Εξωγήνιοι... με την υπογραφή της NASA

Aξιωματούχοι της ΝΑSA εξήραν την σπουδαιότητα της προηγμένης τεχνολογίας στην έρευνα για τον  εντοπισμό εξωγήινης ζωής

Μέσα στα επόμενα είκοσι χρόνια οι άνθρωποι θα ανακαλύψουν πως δεν είναι μόνοι..., υποστηρίζουν αξιωματούχοι της ΝΑSΑ, ξεκαθαρίζοντας πως,πλέον είναι θέμα χρόνου να εντοπίσουμε εξωγήινους.

Πού καταλήγουν τα πλαστικά σκουπίδια; Αυτοί είναι οι ωκεανοί «χωματερές» του πλανήτη [εικόνες]

Πού καταλήγουν όλα τα πλαστικά σκουπίδια που βρίσκουμε στις θάλασσες και τις ακτές και πόσο πραγματική είναι τελικά η περιβαλλοντική απειλή; Την απάντηση δίνει ο θαλάσσιος περιβαλλοντολόγος Αντρέ Κοζάρ Καμπάνας που μαζί με τους συνεργάτες του ολοκλήρωσε τον πρώτο χάρτη σκουπιδιών στους ωκεανούς της Γης.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΠΑΛΙ! Συνελήφθη ο τρομοκράτης της «πουτσ@ς» Μαζιώτης στο κέντρο της Αθήνας, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών

[Τον πιάσανε πάνω στη λύσσα του, όπως όλων των αριστερών, για λεφτά, την ώρα που προσπαθούσε να ληστέψει κοσμηματοπωλείο! 

Τώρα το βάρος της επανάστασης πέφτει στις πλάτες της χοντρής φίλης του της Ρούπα, που αναμένεται να είναι η επόμενη... ΤΡΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΣΥΡΙΖΑίοι ΕΞΩ ΑΠ'ΤΗ ΓΑΔΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΕΡΩΣΗ ΤΟΥ!]

Μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς, οι οποίοι διενεργούσαν ελέγχους στα πλαίσια της επιχείρησης Θησέας - Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός

Στη σύλληψη του τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη προέβη, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αστυνομία πριν από λίγο σε συμπλοκή στο Μοναστηράκι. Έγινε...

Γιακουμάτος: Ψωμί με το ζύγι από την 1η Αυγούστου

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης προανήγγειλε και μειώσεις στις τιμές του γάλακτος

To ψωμί θα ζυγίζεται υποχρεωτικά από 1ης Αυγούστου, όπως ορίζει σαφώς ο νόμος.

Σύνοδος Κορυφής: Τον πούλο και σήμερα ο Κάμερον που «πληρώνει» την αντι-Γιούνκερ εκστρατεία του


Με άδεια τα... χέρια θα μείνει σήμερα κατά την έκτακτη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, πληρώνοντας το τίμημα της αποτυχημένης εκστρατείας αντι-Γιούνκερ για την προεδρία στην Κομισιόν.

Resistance! ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΖΙΧΑΝΤ!! Οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Αγ.Νικολάου αντιδρούν στην αξιολόγηση- 9 στους 10 δεν συμπλήρωσαν τα έντυπα

[Και να φανταστείτε ότι πρόκειται για αξιολόγηση δομών ή αυτοαξιολόγηση... δηλ. να γράψει ο καθένας μόνος του αν θεωρεί τον εαυτό του τέλειο ή απλά τιτανοτεράστιο... Φανταστείτε τι θα γίνει αν σκάσει μύτη κλιμάκιο να ελέγξει αν οι νοσοκόμες καπνίζουν τσιγαριλίκια ή αν οι τραπεζοκόμοι πετάνε το φαγητό στους ασθενείς όπως στα σκυλιά ή αν τους το πετάνε στο κεφάλι... Θα υπάρξει σοβαρό κίνδυνος για το πρώτο τζιχάντ σε χώρα του δυτικού (λέμε και καμιά μαλακία...) κόσμου...]

Καθολική ήταν η άρνηση συμμετοχής στο μέτρο της αξιολόγησης από τους εργαζόμενους του νοσοκομείου στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης καθώς το 98.5% των υπαλλήλων παρέδωσαν τα φύλλα αξιολόγησης στο Σύλλογο Εργαζομένων αρνούμενοι στην πράξη να συμμετάσχουν στην διαδικασία αξιολόγησης.

Αύξηση 56% των εξαγωγών την περίοδο 2009 - 2013

Αθροιστική αύξηση 56% κατέγραψαν οι ελληνικές εξαγωγές την περίοδο 2009-2013 ενώ ο μέσος ετήσιος ρυθμός ανόδου διαμορφώθηκε στο 11,7%.

Μελέτη της Infobank Hellastat για την εξέλιξη των εξαγωγών αναφέρει πως η ανοδική πορεία των εξαγωγών αποδίδεται σε...

Πάτρα: Ο ιδιοκτήτης της Ferrari έφαγε το ξύλο της ζωής του - Τι κρύβεται πίσω από το καρτέρι και την άγρια επίθεση...

Το θύμα κατέληξε σε νοσοκομείο, αλλά φαίνεται πως τα σοβαρά του προβλήματα δεν τελειώνουν εδώ...

Έχει «φεσώσει» τον Πύργο και... έφαγε το ξύλο της ζωής του, στην Πάτρα! Ο λόγος για έναν κατασκευαστή που έχει τη συνήθεια να κυκλοφορεί με πολυτελή αυτοκίνητα, αλλά φαίνεται πως ... δεν πλήρωνε κάποιες από τις υποχρεώσεις του.