17 Ιουλίου 2014

ΦΩΤΟ-Έχουν ξεφύγει! Δυο ζευγάρια κάνουν σεξ έξω από κλαμπ!

Μόλις λίγες εβδομάδες μετά τα... όργια σε δυο νυχτερινά μαγαζιά στη Μαγιόρκα, όπου έβαζαν κοπέλες να κάνουν στοματικό έρωτα στους πελάτες με αντάλλαγμα δωρεάν ποτά, νέες σοκαριστικές φωτογραφίες είδαν το φως τη δημοσιότητας.

ΦΩΤΟ-Έγκυρη ενημέρωση από τον «Ταξίαρχο» Καραμέρο

Ο γνωστός στόκος προπαγανδιστής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπεριφερειάρχης της Δούρου, που δεν ξέρει που βρίσκεται η Θεσπρωτία και νομίζει ότι ο ΤΑP θα την καταστρέψει μαζί με τον Αξιό, ο δημοσιογράφος της πούτ@ας με τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ... ξαναχτύπησε πάλι με έγκυρη ενημέρωση:

Τι κι αν η ΕΛΑΣ έκανε επίσημες δηλώσεις ότι οι Αστυνομικοί έριξαν μόνο 1 σφαίρα και τον ξάπλωσαν κάτω, ενώ ο Μαζιώτης έριξε τουλάχιστον 8 κάτι που επιβεβαιώνουν και μάρτυρες που ακούσαμε στην ΤιΒι... Δεν έχει σημασία τι λέει η ΕΛΑΣ αλλά σημασία έχει τι λέει ο Ταξίαρχος Καραμέρος! Κι ο Ταξίαρχος μας ενημερώνει ότι...

Βίντεο -ντοκουμέντο: Η στιγμή της συντριβής του Boeing της Malaysia -Τεράστια έκρηξη και φλόγες

Με καταιγιστικούς ρυθμούς έρχονται οι εικόνες και λήψεις από το σημείο της συντριβής του τραγικού αεροσκάφους της Malaysia στο οποίο επέβαιναν 295 άνθρωποι (κυρίως Ευρωπαίοι και 30 αμερικανοί!).

ΒΙΝΤΕΟΟ Βασίλης Λεβέντης ξεσπάει στην εκπομπή: "Ρε πο#στη μου"

Η εκπομπή που δεν προβλήθηκε ποτέ
 
Ένα μοναδικό βίντεο κυκλοφορεί στο ίντερνετ με τον Βασίλη Λεβέντη να ξεσπάει On camera. συγκεκριμένα την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη συζήτηση με καλεσμένο του (μια χαρά τα λέει ο Λεβέντης εκείνη την ώρα και για τους Γερμανούς και για Καμπουράκηδες και Παπαδάκηδες) ξαφνικά αρχίζει να ακούγεται...

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτό θα πει γκολ και… ξύλο

Ο Νέτο πέτυχε ένα εκπληκτικό τέρμα και οδήγησε τη Σπορτ Ρεσίφε στη νίκη με 1-0 επί της Μποταφόγκο για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Ο σκόρερ είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός θέσης και τον «κρέμασε» με ένα εντυπωσιακό σουτ λίγο κάτω από το κέντρο.

«Πρωτιά» Χίτλερ στο Twitter λόγω Μουντιάλ και Γάζας

Τους τελευταίους μήνες το όνομα του Χίτλερ αναφέρθηκε πάνω από 10.000.000 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Τις τελευταίες ημέρες όμως οι αναφορές αυξάνονται όλο και περισσότερο, γεγονός που συνδέεται άμεσα με τις εξελίξεις στη Λωρίδα της Γάζας αλλά και με τη συντριβή της Βραζιλίας απο τη Γερμανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

ΒΙΝΤΕΟ-Τι έκανε στο Μοναστηράκι το γατάκι ο Μαζιώτης

Απαντήσεις για το τι έκανε στο κέντρο της Αθήνας, ο καταζητούμενος τρομοκράτης, Νίκος Μαζιώτης, αναζητούν οι Αρχές. Σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός αυτόπτη μάρτυρα, στη τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ, ο Μαζιώτης, κατά την προσπάθεια του να διαφύγει από την Αστυνομία, ειδοποίησε δύο  άτομα «να εξαφανιστούν» από το σημείο και την ίδια στιγμή, δύο άνδρες με κράνη διέφυγαν με μοτοσικλέτα.

ΦΩΤΟ-Με όμορφη μελαχρινή ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στο Ηρώδειο

Παρακολούθησαν μαζί συναυλία
 
Στο Ηρώδειο βρέθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας για να παρακολουθήσει τη συναυλία της Μόνικας.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο ήρωας ειδικός φρουρός πάλεψε σώμα με σώμα με τον στόκο πριν το γατόνι της ΔΙΑΣ τον ξαπλώσει με 1 βολή

Φυσικά οι κάφροι δημοσιογράφοι έχουν καβλώσει με το ότι το αλεξίσφαιρο το είχε αγοράσει μόνος του... ο καθένας με τον πόνο του...

Για τα κρίσιμα δευτερόλεπτα της συμπλοκής με τον Νίκο Μαζιώτη μίλησε ο ειδικός φρουρός που τραυματίστηκε από τα πυρά του τρομοκράτη.

ΦΩΤΟ-Το προφητικό μήνυμα ενός επιβάτη της μοιραίας πτήσης

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το προφητικό μήνυμα του Ολλανδού επιβάτη λίγο πριν επιβιβαστεί στο μοιραίο Boeing...

Ειδικότερα, ο Ολλανδός επιβάτης του Boeing των Μαλαισιανών Αερογραμμών, λίγο πριν ξεκινήσει την πτήση του ανέβασε από το αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ στο λογαριασμό του στο facebook μία φωτογραφία του αεροπλάνου στο οποίο επρόκειτο να επιβιβαστεί γράφοντας με μία δόση χιούμορ:

ΒΙΝΤΕΟ. Ο απίστευτα τυχερός οδηγός ενός SsangYong

Αυτό το περιστατικό, που συνέβη στην πόλη  Budyonnovsk στη Ρωσία,  θα πρέπει να χρησιμεύσει ως μια ανατριχιαστική υπενθύμιση για τη σημασία και τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από την τοποθέτηση μπαρών ασφαλείας και οπτικοακουστικών προειδοποιήσεων στις διαβάσεις των τρένων.

ΦΩΤΟ-Ακόμα στην Ελλάδα είναι οι Ronaldo-Shayk!

Μετά τη Μύκονο, την Κρήτη και τις Σπέτσες
 
Συνεχίζουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Irina Shayk, οι οποίοι φαίνονται να το απολαμβάνουν ιδιαίτερα!   Μετά τη Μύκονο, την Κρήτη και τις Σπέτσες, σειρά έχει το...

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: Προσοχή στον ιό “Shylock”

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες, για την εμφάνιση στη χώρα μας του κακόβολου λογισμικού «Shylock».

Το κακόβουλο λογισμικό «Shylock» στοχεύει στην υποκλοπή χρημάτων από Διαδικτυακά Τραπεζικά Συστήματα, καθώς και οικονομικών πληροφοριών και δεδομένων. Εξαπλώνεται γρήγορα μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και προγραμμάτων επικοινωνίας σε πραγματικό χρόνο.

Οι πρώτες εικόνες από τα συντρίμια του Boing στην Ουκρανία-Άρχισαν το πλιάτσικο οι φιλορώσοι κομμουνιστές!

Δεκάδες πτώματα, διασκορπισμένα ανάμεσα στα φλεγόμενα συντρίμμια του Μπόινγκ 777 της Malaysia Airlines, ανέφερε ότι αντίκρισε ένας δημοσιογράφος του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς ο οποίος έφτασε στο σημείο όπου κατέπεσε το αεροπλάνο, στην ανατολική Ουκρανία.

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΛΑΥΣΗ-Το γατάκι τρέχει σαν τρελό στην Ανδριανού και οι Αστυνομικοί το κυνηγάνε

Κλαίω με τον τρομοκράτη της πούτσ@ς! Μετά από 500 μέτρα τρέξιμο του βγήκε η γλώσσα έξω και πήγαινε περπατώντας!! Αυτοί θα κάνουν την ένοπλη επανάσταση ρε γίδια;

Δείτε τη καταδίωξη του Νίκου Μαζιώτη από τους αστυνομικούς στο κέντρο της Αθήνας. Ο τρομοκράτης τρέχει κρατώντας στο χέρι του ένα πιστόλι, με τους αστυνομικούς να τον καταδιώκουν. Σύμφωνα με πληροφορίες η καταδίωξη του Μαζιώτη από την στιγμή που βγήκε από το κατάστημα με είδη κάμπινγκ διήρκησε πέντε λεπτά.

ΦΩΤΟ-Το αψεγάδιαστο κορμί της Δήμητρας Ματσούκα -Οι βουτιές που αναστάτωσαν τη Σκιάθο

Oλα τα βλέμματα τράβηξε πάνω της η Δήμητρα Ματσούκα κατά την εμφάνισή της σε γνωστή παραλία της Σκιάθου.

Η ηθοποιός έκλεψε τις εντυπώσεις με το μαύρο της μπικίνι και την αψεγάδιαστη σιλουέτα της, «αναστατώνοντας» τους υπόλοιπους λουομένους.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι πρώτες κουβέντες του Μαζιώτη στον Ευαγγελισμό: «Νιάου νιάου νιαου νιάου»-Η κάμερα έπιασε το πρόσωπό του

Με μία διμοιρία παρατεταγμένη έξω από την κεντρική είσοδο του Ευαγγελισμού, πεζές και μηχανοκίνητες περιπολίες περιμετρικά του νοσοκομείου, με έντονη την παρουσία αστυνομικών ένστολων αλλά και με πολιτικά στους εσωτερικούς χώρους, το νοσοκομείο θυμίζει απόρθητο φρούριο.

Παπαμιμίκος: Η μικροψυχία του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τυχαίο γεγονός

Τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη, και την στάση που κράτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ο  γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, στο ΒΗΜΑ FM, επισημαίνοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ φέρεται μικρόψυχα και λαϊκίστικα όταν χαρακτηρίζει τυχαίο γεγονός τη σύλληψη Μαζιώτη».

«Φρούριο» το δωμάτιο που κρατείται ο Μαζιώτης

Με μία διμοιρία παρατεταγμένη έξω από την κεντρική είσοδο του Ευαγγελισμού, πεζές και μηχανοκίνητες περιπολίες περιμετρικά του νοσοκομείου, με έντονη την παρουσία αστυνομικών ένστολων αλλά και με πολιτικά στους εσωτερικούς χώρους, το νοσοκομείο θυμίζει απόρθητο φρούριο.

Βουλγαράκης: Ήρθε η ώρα να μιλήσει ο Πρόεδρος

Μετά την απόρριψη της αγωγής του Δημοσίου κατά της μονής Βατοπαιδίου ο πρώην υπουργός της ΝΔ έκανε μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook όπου καλεί τον Κώστα Καραμανλή να πει τα πράγματα με το όνομά τους.

ΖΩΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤ@ ΜΟΥ! Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους-Βίασαν 6χρονη στην Ινδία

Ένα κορίτσι 6 ετών καταγγέλθηκε πως βιάστηκε από δύο άντρες μέσα σε ένα σχολείο στην πόλη Μπάνγκαλορ, η οποία θεωρείται το κέντρο της ινδικής βιομηχανίας της τεχνολογίας, ανακοίνωσε η αστυνομία σήμερα.

Αποφυλακίζεται ο Στάθης Μπούκουρας; Παράθυρο από τον εισαγγελέα για τον προφυλακισμένο βουλευτή

Παράθυρο ελευθερίας ανοίγει ο εισαγγελέας στον Ευστάθιο Μπούκουρα με πρότασή του στο Δικαστικό Συμβούλιο. Πρόκειται για τον πρώτο από τους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής για τον οποίο εισαγγελέας εισηγείται αποφυλάκιση κάτι που ενδεχομένως να συνδέεται και με την διαγραφή του από την Χρυσή Αυγή.

Οι οκτώ διεθνείς που λιάστηκαν στο Νησί των Ανέμων [εικόνες]

Η Μύκονος κερδίζει με διαφορά στις προτιμήσεις των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Ελλάδος, αφού ο ένας μετά τον άλλον εμφανίζονται στις παραλίες του Νησιού των Ανέμων, καίγοντας τις γυναικείες καρδιές.

Καθαρό το πιστόλι του Μαζιώτη: 9 σφαίρες «έπεσαν» στο Μοναστηράκι -8 του τρομοκράτη και 1 των αστυνομικών

Καθαρό είναι τελικά το πιστόλι USP 9mm το οποίο χρησιμοποίησε την Τετάρτη ο Νίκος Μαζιώτης, πυροβολώντας εναντίον αστυνομικών για να διαφύγει τη σύλληψη.

ΒΙΝΤΕΟ-Συντριβή μαλαισιανού Boeing στην Ουκρανία με 295 επιβάτες-Το κατέρριψαν ρώσοι αυτονομιστές λέει το Κίεβο

Μπόινγκ 777 των Μαλαισιανών αερογραμμών έπεσε στην ανατολική Ουκρανία όπως μεταδίδει το πρακτορείο Ιντερφάξ.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι είδαν με τα μάτια τους τη συντριβή κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία, συγκεκριμένα στο Ντονιέτσκ. Στο Μπόινγκ επέβαιναν 280 επιβάτες και 15 μέλη του πληρώματος.

GP Γερμανίας: Η FIFA απαγόρευσε το... Μουντιαλικό κράνος στον Ρόσμπεργκ-Δείτε το!

Ο Νίκο Ρόσμπεργκ έχει πολλούς λόγους για να θέλει να έχει ένα ιδιαίτερο κράνος στο γερμανικό γκραν πρι. Την Τετάρτη ανανέωσε τη συνεργασία του με την Mercedes και η Γερμανία κατέκτησε το Μουντιάλ οπότε διάλεξε κράνος αφιερωμένο στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας του. Δυστυχώς γι αυτόν η FIFA του το απαγόρευσε.

Οι πιο «καυτές» παρουσίες του Μουντιάλ σε ένα βίντεο!

Πανέμορφες φίλαθλου απ' όλο τον κόσμο έδωσαν λάμψη και χρώμα στις εξέδρες, «κλέβοντας» λίγη από τη δόξα των παικτών

Στον ένα μήνα που διήρκεσε το Παγκόσμιο Κύπελλο είδαμε ωραία παιχνίδια, εκπληκτικά γκολ, μοναδικές αποκρούσεις. Θαυμάσαμε τους γνωστούς αστέρες του ποδοσφαίρου, αποδεχθήκαμε τα νέα...

ΦΩΤΟ-Ρε γατάκια το σώβρακο το έχει ακόμα ο τρομοκράτης της πο@τσας ή του το πήρε κι αυτό η ΕΛΑΣ

Διαβάστε πως σχολίασε ο άπαιχτος Σ. Κασιμάτης στην Καθημερινή μια φώτο από τη χθεσινή σύλληψη του τρομοκράτη της πλάκας Μαζιώτη:

Πέφτουμε απ' τα σύννεφα: Σελίδα στο Facebook υπερ του ανάπηρου στόκου Μαζιώτη

Όλα συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα, τώρα είδαμε κι αυτό. Ανοίχτηκε στο facebook σελίδα υπό τον τίτλο “Αλληλεγγύη στον επαναστάτη Νίκο Μαζιώτη” και ήδη μετρά (για όσους γνωρίζουν τη γλώσσα των social media) 61 like.

Σαρώνει η μαύρη εργασία στα νησιά -«Πρωταθλήτριες»η Μύκονος και η Σαντορίνη

Οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατών Επισιτισμού και Υπαλλήλων Τουριστικών Επαγγελμάτων σε συνεργασία με τους ελεγκτές του ΣΕΠΕ και του ΙΚΑ διενεργούσαν ελέγχους σε τουριστικούς προορισμούς και διαπίστωσαν πως η μαύρη εργασία βασιλεύει. Μύκονος και Σαντορίνη είναι στις πρώτες θέσεις και στη συνέχεια ακολουθούν η Εύβοια, η Αχαΐα, η Ήπειρος και η Θεσσαλονίκη.

Δικαίωση για τον τυφλό μαθητή: Θα παρακολουθεί μαθήματα στο Αριστοτέλειο με συνοδό

Έπειτα από πολύμηνη περιπέτεια, τελικά αποφασίστηκε πως ο αριστούχος τυφλός μαθητής θα μπορεί να παρακολουθεί μαθήματα στο τμήμα Φυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με τη βοήθεια συνοδού.

Γάζα: Συμφώνησαν σε κατάπαυση πυρός λέει το Ισραήλ - διαφωνεί η Χαμάς

Αντικρουόμενες είναι οι πληροφορίες που φθάνουν στον Τύπο σχετικά με το εάν επετέυχθη ή όχι εκεχειρία στη Γάζα, κατά τη διάρκεια των συνομιλιών στο Κάιρο μεταξύ ισραηλινών και Παλαιστινίων.

Βούλτεψη για τον ΣΥΡΙΖΑ που ακόμα να χωνέψει τη σύλληψη Μαζιώτη: Παρέχει πολιτική νομιμοποίηση στην τρομοκρατία

Πολιτική νομιμοποίηση παρέχει ο ΣΥΡΙΖΑ στην τρομοκρατία, όπως τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή δηλώσεις στελεχών του κόμματος, μετά τη σύλληψη του Ν. Μαζιώτη.

ΓΛΥΦΕΙ ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ Ο ΑΓΓΛΟΣ! Μετά τον “πόλεμο”, Γιούνκερ και Κάμερον κάνουν… high five (photo)

Το διάστημα που προηγήθηκε της υποψηφιότητας και εκλογής του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ στο αξίωμα του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον ήταν εκείνος που ενορχήστρωσε έναν ανηλεή πόλεμο κατά του πρώην πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου.

«Τύφλα» ο Charlie Sheen σε ερασιτεχνικό βίντεο!

Σε έναν άλλο κόσμο ταξιδεύει ο Charlie Sheen στο βίντεο που ανέβασε ερασιτέχνης και κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ο ηθοποιός με περπάτημα που θυμίζει Jack Sparrow και αναμαλλιασμένος πλησιάζει αυτοκίνητο - μοιάζει ο οδηγός να τον έχει φωνάξει προς τα εκεί - και τότε ξεστομίζει την ατάκα που έχει γίνει θέμα σε όλα τα ξένα δίκτυα. «Λυπάμαι, είμαι τόσο τύφλα!»

Ικανοποίηση για το "θετικό κλίμα" στη συνάντηση Σαμαρά-Μέρκελ

Την ικανοποίησή τους για το θετικό κλίμα που επικράτησε στη χθεσινή συνάντηση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, εξέφρασαν σήμερα από τις Βρυξέλλες κυβερνητικές πηγές.

ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Τ' ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ "ΡΩΣΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ": Ένα ακόμη χτύπημα στην τουριστική αγορά της Ρωσίας

[Μας γκάστρωσαν πέρσι για μια χούφτα Ρώσους τουρίστες που δήθεν "είναι λίγοι αλλά τους τρέχουν τα 500άρικα από τα μπατζάκια και θα απογειώσουν τον τουρισμό"... Φέτος μόκο τα γατάκια οι πατριώτες του κ@λου και οι ψεκασμένοι του Καμμένου: -25% η κίνηση από Ρωσία ενώ γραφεία χρεοκοπούν και φεσώνουν ηλίθιους που πίστεψαν τους Καμμένους... Έλα πείτε τώρα τις δικαιολογίες σας να γελάσουμε λίγο]

Της Βίκης Κουρλιμπίνη

Μέχρι και 25% πτώση παρουσιάζει η τουριστική κίνηση από τη Ρωσία, όπως επισημαίνουν παράγοντες της ξενοδοχειακής αγοράς, εξέλιξη που καθιστά πλέον απίθανη την αρχική αισιοδοξία πως οι ελληνικοί προορισμοί θα κατάφερναν έστω και την τελευταία στιγμή να δεχτούν τουλάχιστον τον ίδιο αριθμό Ρώσων τουριστών με πέρσι (περίπου 1,3 εκατ. επισκέφτηκαν το 2013 την Ελλάδα.

Κρανιδιώτης: Στο τέλος ποιος θα μας ψηφίσει, οι εξωγήινοι;

Στη συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ υπάρχουν όρια και πρέπει να τα θέσουμε χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι επεσήμανε σε συνέντευξή του o Φαήλος Κρανιδιώτης.

Το μέλος της πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ....

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ALERTT! ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ! H γερμανική Κάτω Βουλή προσφέρει 120 υποτροφίες σε νέους Ελληνες -Πού μπορούν να καταθέσουν αίτηση

Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία σε 120 νέους δίνει η γερμανική κάτω βουλή, καθώς τους προσφέρει υποτροφίες που θα περιλαμβάνουν σεμινάρια και πρακτική εξάσκηση δίπλα σε βουλευτές της γερμανικής Κάτω Βουλής.

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ: Το όνειρο του «έτσι γουστάρω» του Γλέζου

Η σκηνή ήταν για γέλια. Ενας ευρωβουλευτής του ΚΚΕ ονόματι Κ. Παπαδάκης σηκώθηκε και άρχισε να διαβάζει το χαρτί που του είχαν δώσει από το κόμμα. Σε κατάσταση χαύνωσης, με εκφορά αργόσυρτη και μονότονη, διάβαζε λες και ήταν μονάχος του εκεί μέσα. Διαρκώς σκυμμένος επάνω στο χαρτί του και πλήρως αδιάφορος για ό,τι συνέβαινε τριγύρω του.

ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ ΠΟΛΑ! Η ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται κοντα σε Ρούπα και Ξηρό -Σαρώνει την Αττική για τη γιάφκα του Μαζιώτη

Μετά την περιπετειώδη σύλληψη του τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη η ΕΛ.ΑΣ αναζητάει πλέον τα κρησφύγετα του συλληφθέντα, αλλά και τους συνεργάτες του με τους Παναγιώτα Ρούπα και Χριστόδουλο Ξηρό να είναι πρώτοι στη λίστα των αρχών.

Αστυνομικοί απέτρεψαν αυτοκτονία μέσω Διαδικτύου

Και νέα αυτοκτονία απετράπη το βράδυ της Τετάρτη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ., αυτή τη φορά μέσω της καινοτόμου online διαδικασίας «Cyberalert».

Τι (θα έπρεπε να) εύχονται οι Έλληνες στην Άνγκελα Μέρκελ

Γεννημένη στη… λάθος πλευρά του Τείχους του Βερολίνου, η κόρη του πάστορα που στα εφηβικά χρόνια της “φλέρταρε” με τη ΣΤΑΖΙ, όπως και όλοι πιθανότατα οι Ανατολικογερμανοί οι οποίοι περπάτησαν στον δημόσιο βίο, η Άνγκελα Μέρκελ γίνεται σήμερα 60 ετών.

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ: Θύματα έχουν οι Παλαιστίνιοι αλλά και οι Ισραηλινοί... μην το ξεχνάμε! Και οι δύο θρηνούν τα αδικοχαμένα παιδιά τους

Το ότι οι Παλαιστίνιοι έχουν περισσότερα οφείλεται στο ότι χρησιμοποιούν τους ανθρώπους τους σαν ασπίδες... Όταν γίνεται πόλεμος τα παιδιά δεν έχουν καμία δουλειά στους δρόμους και τις παραλίες. Μαλάκ@ς-μαλάκ@ς οι Εβραίοι αλλά μην τρελαθούμε ότι πολεμάνε για τη γκάβλα τους και επειδή ηδονίζονται να σκοτώνουν Παλαιστίνιους....

Σε βαθύ πένθος συγκεντρώθηκε το πλήθος στην ισραηλινή πόλη Γιεχούντ για την κηδεία του 37χρονου Ντρορ Κχενίν, του πρώτου Ισραηλινού που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων. Μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά, μία μητέρα ουρλιάζει από απόγνωση για το θάνατο του μικρού γιου της που σκοτώθηκε από βομβαρδισμό σε παραλία της Γάζας.

H μαρτυρία του ειδικού φρουρού που πάλεψε με τον Μαζιώτη: Ξαφνικά ένιωσα ένα κάψιμο από τα πυρά

Κεντρικό πρόσωπο στην καταδίωξη του Νίκου Μαζιώτη, όπως αποδείχθηκε, έπαιξε ο 29χρονος ειδικός φρουρός από την Πάτρα που τραυματίστηκε στην προσπάθειά τους να συλλάβει τον διαβόητο τρομοκράτη.

Δήμαρχος προσέλαβε DJ για να διώξει τους γύφτους κι αυτοί χορεύουν

Ο Δήμαρχος της πόλης Landen στο Βέλγιο, προσέλαβε έναν DJ για να παίζει δυνατά μουσική, ώστε να διώξει Ρομά που είχαν κατασκηνώσει στην πόλη του, η οποία βρίσκεται περίπου πενήντα χιλιόμετρα από τις Βρυξέλλες.

Κυρώσεις στους φαρμακοποιούς που δεν προτείνουν φθηνά φάρμακα

Αντιμέτωποι με κυρώσεις θα βρεθούν οι φαρμακοποιοί που δεν θα ακολουθήσουν τον αυστηρό καθορισμό των ορίων συνταγογράφησης φαρμάκων που έχει επιβάλει το υπουργείο Υγείας.

Βρούτσης: 16 δις για συντάξεις το 7μηνο-Στα 943 η μέση σύνταξη... και τέζα οι Γερμανοί που έχουν χαμηλότερη

«Για πολλά χρόνια οι λύσεις ήταν μπροστά μας, αλλά είτε δεν τις βλέπαμε είτε, ακόμη χειρότερα, δεν θέλαμε ή δεν τολμούσαμε να τις δούμε» δήλωσε ο υπουργός Εργασίας

Εντός των προγραμματισμένων στόχων της συνταξιοδοτικής δαπάνης και της απορρόφησης πόρων του Κρατικού Προϋπολογισμού, για το πρώτο επτάμηνο του 2014, κινείται η συνταξιοδοτική δαπάνη, σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης Ιουλίου του πληροφοριακού συστήματος «Ήλιος» του υπουργείου Εργασίας.

BINTEO-Το «τέλος του κόσμου» στη Σιβηρία: Μυστηριώδης γιγάντια τρύπα εμφανίστηκε σε ρωσικό έδαφος

Μία τεράστια τρύπα, η οποία έχει διάμετρο περίπου 79 μέτρα, εντοπίστηκε πρόσφατα στην χερσόνησο Γιαμάλ στη Ρωσία, γνωστή ως το «τέλος του κόσμου». Το βάθος της δεν είναι ακόμη γνωστό, αλλά ούτε και πώς δημιουργήθηκε.

‘Εντιμη πρόταση από Πιπιλή για το ποσό της επικήρυξης Μαζιώτη

Η βουλευτής Α΄Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται… πιο κοντά στην πραγματικότητα από τους περισσότερους άλλους συναδέλφους της, όταν εστίασε στην ουσία των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί και οι ειδικοί φρουροί, στον απόηχο της μεγάλης επιτυχίας της σύλληψης του Νίκου Μαζιώτη.

Παπαγεωργόπουλος: Ζητώ παρέμβαση Σαμαρά γιατί 2 εφέτες ζήτησαν την πλήρη αθώωσή μου και 3 άλλαξαν την εις βάρος μου κατηγορία

Διαβάστε ολόκληρη την τοποθέτηση του καταδικασθέντος πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης

Μέσα από τη φυλακή και μέσω ανάρτησης στο προσωπικό του ιστόλογιο ο καταδικασθείς πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, εξηγεί γιατί ζητά την παρέμβαση του πρωθυπουργού και αναφέρεται εκτενώς στην απόφαση του δικαστηρίου για τα 12 χρόνια κάθειρξης που του επέβαλε, με την κατηγορία της απλής συνέργειας.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΡΧΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥΣ: Κόντρα Κικίλια-Στρατούλη για το «τυχαίο περιστατικό»

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον Βασίλη Κικίλια και τον Δημήτρη Στρατούλη με αφορμή την δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στον τηλεοπτικό σταθμό Mega με την οποία χαρακτήρισε «τυχαίο περιστατικό» την σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη.