18 Ιουλίου 2014

Μα, τί πίνεις; Η διάσημη κυρία με την κορμάρα στη φωτογραφία είναι 50 ετων!

Στον αστραφτερό κόσμο της showbiz τίποτα δεν είναι τυχαίο! Όταν τα περιοδικά από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε την καριέρα της της χάρισαν το παρατσούκλι το "Τhe Body" προφανώς μπορούσαν να δουν μπροστά. Μία φωτογραφία που δημοσίευσε η...

ΦΩΤΟ-Καλαμάτα: "Φύλλο και φτερό" το σπίτι της χοντρούλας που τρέχει σαν τρελή

Στο σπίτι της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη εστιάζονται οι έρευνες της αστυνομίας στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, αστυνομικές δυνάμεις εχουν αποκλείσει το χώρο γύρω από την οδό Πολυχάρους στο κέντρο της Καλαμάτας.

Γλιτώνουν την έκπτωση φόρου αλλά πληρώνουν το πρόστιμο όσοι υπέβαλαν εκπρόθεσμα την φορολογική τους δήλωση

Εκπρόθεσμες φορολογικές δηλώσεις θα μπορούν να υποβάλλουν οι πολίτες χωρίς να χάνουν το ειδικό αφορολόγητο των αποδείξεων και των άλλων δαπανών που εκπίπτουν από το εισόδημα. Παραμένουν όμως σε ισχύ τα πρόστιμα όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία.

Σήμερα η Ολγα Τρέμη εκφωνεί το τελευταίο της δελτίο στο Mega -Αποχωρεί μετά από εννέα χρόνια

Το τελευταίο της δελτίο ως κεντρική παρουσιάστρια του τηλεοπτικού σταθμού Mega θα εκφωνήσει σήμερα η Ολγα Τρέμη η οποία αποχωρεί από το κανάλι της Μεσογείων μετά από εννέα χρόνια.

ΒΙΝΤΕΟ-Δίπλα σε υπαρχηγό της ΕΛΑΣ έμενε ο στόκος τρομοκράτης-Έρευνα στη Στερεά Ελλάδα για τον συνεργό του Μαζιώτη

Στην οδό Υψηλάντου 27, στα όρια Πεύκης - Αμαρουσίου, στον 5ο όροφο πολυκατοικίας, βρέθηκε το κρησφύγετο του συλληφθέντος Νίκου Μαζιώτη, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στο διπλανό κτίριο διέμενε ο προσφάτως αποστρατευθείς υπαρχηγός της ΕΛΑΣ, ο οποίος είχε αστυνομική συνοδεία.

Φλωρεντία: Σε θερμό και φιλικό κλίμα η συνάντηση Σαμαρά - Ρέντζι

Τι περιλάμβανε το «μενού» της συνάντησης - Ευρωπαϊκά θέματα και λαθρομετανάστευση κυριάρχησαν στην ατζέντα

Στην ταράτσα του ξενοδοχείου Exelsior, με θέα ολόκληρη τη Φλωρεντία, αφού είναι το πιο ψηλό σημείο της ιστορικής πόλης, γευμάτισαν το μεσημέρι τα πρωθυπουργικά ζεύγη της Ελλάδας και της Ιταλίας.

Αυτή είναι η ομάδα Δίας που συνέλαβε τον Μαζιώτη -Η επίσκεψη Κικίλια και οι ευχαριστίες Σαμαρά

Τετ α τετ με τους αστυνομικούς που κατάφεραν να συλλάβουν τον Νίκο Μαζιώτη στο κέντρο της Αθήνας είχε ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας.

Οργή και μπινελίκια σε γνωστό ηθοποιό του Χόλιγουντ: Το χιουμοριστικό tweet του που εξόργισε τους πάντες

Εξω από τα ρούχα τους έβγαλε τους πάντες γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ ο οποίος αποφάσισε να κάνει χιουμοριστική ανάρτηση στο Twitter για την τραγωδία με το Boeing που κόστισε τη ζωή σε 298 ανθρώπους.

Ελικόπτερο συνετρίβη σε πολυκατοικία στη Ν. Κορέα- Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε καρέ καρέ την συντριβή ενός ελικοπτέρου διάσωσης πάνω σε μια πολυκατοικία στην επαρχία Gangwon της Νοτίου Κορέας.

Κατηγορηματικός ο Ομπάμα: Οι αυτονομιστές κατέρριψαν το Boeing

Απορρίπτει την εκδοχή το αεροσκάφος να συνετρίβη από πύραυλο του ουκρανικού στρατού - Ο πρόεδρος των ΗΠΑ προειδοποίησε με νέες κυρώσεις τη Ρωσία - «Μόνο συγκεκριμένα αντιαεροπορικά συστήματα μπορούν να καταρρίψουν ένα αεροσκάφος και αυτά προέρχονται από τη Ρωσία» δήλωσε.

Σε ποιους θα δοθούν τα 24,79 δισ. ευρώ από το νέο ΕΣΠΑ [πίνακας]

Υποβλήθηκαν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή προς έγκριση τα Επιχειρησιακά Προγράμματα του Συμφώνου Εταιρικής Σχέσης (νέο ΕΣΠΑ) για την περίοδο 2014-2020. Συγκεκριμένα τα επιχειρησιακά προγράμματα που υπεβλήθησαν είναι 5 τομεακά, 13 περιφερειακά και 1 πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης. Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αλιεία και Θάλασσα» αναμένεται να υποβληθεί εντός του Οκτωβρίου 2014 σύμφωνα με τις απαιτήσεις του σχετικού κανονισμού.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΑΡΧ@ΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΥΟ! Τι δήλωσε ο συνήγορος Μαζιώτη για το ανάπηρο χέρι-Δεν βρέθηκαν όπλα στο σπίτι

ΑΔΕΡΦΙΑ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΗΡΟΣ! ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ; ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ;

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Νίκου Μαζιώτη, Σπύρος Φυτράκης, βγαίνοντας από το νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" δήλωσε σχετικά με την κατάσταση της υγείας του ότι είναι καλύτερα μεν αλλά υπάρχει ο κίνδυνος....

"Μετά την έκρηξη άρχισε να βρέχει πτώματα"-Οι ιστορίες πίσω από τους επιβάτες του Boeing

Πρώτα ακούστηκε μια δυνατή έκρηξη που έκανε τα κτίρια να τρέμουν, μετά άρχισε να βρέχει πτώματα στο χωριό Γκράμποβε της ανατολικής Ουκρανίας.

ΦΩΤΟ-Το ανάποδο σπαγγάτο της Ζιζέλ σε τροπική παραλία που τρέλανε κόσμο

Mε μια άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία, μας ενημέρωσε ότι ήρθε ο καιρός να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα η Ζιζέλ.

Το τοπ μόντελ, το οποίο σύμφωνα με τελευταίους υπολογισμούς βγάζει περίπου...

Δελτίο Mega: Δε θα πιστεύετε τι έκανε περαστικός την ώρα της ζωντανής σύνδεσης για την σύλληψη Μαζιώτη!

Τα δελτία ειδήσεων πρώτο θέμα είχαν φυσικά την σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη.

Χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, oι αστυνομικές αρχές άνοιξαν πυρ όταν αντιλήφθησαν τον Μαζιώτη και ακολούθησε ανταλλαγή πυρών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός, ένας τουρίστας και ο ίδιος ο τρομοκράτης.

Κλεισμένοι στον μικρόκοσμό μας

Κώστας Γιαννακίδης

Αργά τη νύχτα κατάλαβα ότι μου λείπουν ακόμα δύο ζευγάρια μάτια και τουλάχιστον άλλα έξι αυτιά. Κατασκευαστικά θα ήταν γελοίο και βιολογικά αδύνατο, όμως, με συγχωρείτε, αυτά χρειαζόμουν. Στην τηλεόραση πήγαινα από CNN σε BBC. Πέρασα λίγο και από το CCTV Africa όπου διέκοψαν την κάλυψη για το Boeing προκειμένου να δείξουν ένα ρεπορτάζ για την επιτυχία της ανακύκλωσης στην Ουγκάντα. Εναλλακτικό, αλλά δεν με ενδιέφερε εκείνη τη στιγμή.

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΑΞΕΒΑΝΗ! «Αυτός είναι ο λόγος που έπιασαν Μαζιώτη, έριξαν το Boing και εισέβαλαν στη Γάζα!!!»

Με μια αποκάλυψη βόμβα ο γνωστός "έγκριτος" δημοσιογράφος της πούτ@ας αποκαλύπτει γιατί αυτοί που κινούν τα νήματα αποφάσισαν να πιάσουν προχθές τον Μαζιώτη, ενώ χθες εντείνοντας τον πόλεμο εναντίον του "έγκριτου" αποφάσισαν πως έπρεπε να ρίξουν κι ένα Boing και να εισβάλουν στη λωρίδα της Γάζας προκειμένου να θάψουν τις αποκαλύψεις της "πούτ@ας". Δείτε τι στοχεύουν:

ΦΩΤΟ-Αθάνατο Δημόσιο: Πέντε χρόνια για την έγκριση ενός ποδηλατόδρομου...

Του Δημήτρη Δελεβέγκου

Τον Ιούνιο του 2009 ο τότε υπουργός Περιβάλλοντος και Χωροταξίας Γιώργος Σουφλιάς εξήγγειλε την κατασκευή ενός δικτύου ποδηλατοδρόμου μήκους 26,6 χλμ που θα συνδέει την Κηφισιά με το Φαληρικό Όρμο. Είχε προηγηθεί, το 2008, η εξαγγελία του υπουργείου Μεταφορών για δημιουργία ποδηλατοδρόμου-καθώς υπήρχαν διαθέσιμα 15 εκατ. ευρώ από το Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης- σε περιφερειακούς δήμους και κυρίως στη Δυτική Αθήνα.

Οι υποψήφιοι αντικαταστάτες της Όλγας Τρέμη

Σήμερα κρίνεται η επόμενη μέρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega!

Θα διεξαχθεί η σύσκεψη των μετόχων και του Δ.Σ του Μega κατά την οποία θα αποφασιστεί εκτός απροόπτου το ποιος ή ποια θα αναλάβει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού!

Αθωώθηκε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Το εφετείο του Μιλάνου αθώωσε πριν από λίγο τον Ιταλό Πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι από τις κατηγορίες προαγωγής ανηλίκων στην πορνεία και κατάχρησης εξουσίας στην υπόθεση Ρούμπι Γκέιτ.

Υπό το φάσμα της ολικής κατάρρευσης η Malaysia Airlines -Αβέβαιο το μέλλον της λόγω των δυστυχημάτων

Το αίμα και οι ψυχές των 668 θυμάτων δύο τελευταίων αεροπορικών δυστυχημάτων των μαλαισιανών αερογραμμών, φαίνεται πως μπορούν να χτυπήσουν κατάστηθα την εταιρεία.

ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ ΠΟΛΑ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ! Εντοπίστηκε το κρησφύγετο του Μαζιώτη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά την επεισοδιακή σύλληψη του θεωρούμενου ως ηγετικού στελέχους της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας» Νίκου Μαζιώτη την Τετάρτη το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας. Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, έγινε γνωστό πως οι Αρχές εντόπισαν το κρησφύγετό του, επί της οδού Υψηλάντου στα όρια Πεύκης-Αμαρουσίου.

100 επιβάτες της μοιραίας πτήσης πήγαιναν στο 20ο Διεθνές Συνέδριο για το AIDS

Ένας σημαίνων ολλανδός εμπειρογνώμονας του AIDS ήταν ανάμεσα στους 298 επιβάτες του αεροσκάφους που κατερρίφθη στην Ουκρανία, μαζί με άλλους που μετέβαιναν στο διεθνές συνέδριο για το AIDS στη Μελβούρνη, ανακοίνωσε σήμερα αυστραλός συνεργάτης του.

ΦΩΤΟ-Τιμή ρεκόρ για το πατρικό σπίτι της Τζάκι Κένεντι! Δείτε πόσο πουλήθηκε

Το σπίτι όπου η Τζάκι Κένεντι Ωνάση έζησε τα παιδικά της χρόνια πωλείται και η τιμή αποτελεί πραγματικά νούμερο ρεκόρ, αγγίζοντας τα...

Ερευνα της ΕΣΕΕ: Δεν αποδίδει το μέτρο των ανοιχτών μαγαζιών την Κυριακή

Με το μέτρο των ανοιχτών μαγαζιών την Κυριακή να έχει προκαλέσει αρκετές τριβές και να διχάζει, μια έρευνα της ΕΣΕΕ που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, δείχνει πως μάλλον όχι γίνονται για το τίποτα.

ΚΟΙΝΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ: Συνεργός του Παλαιοκώστα, ο υπαρχηγός του Μαζιώτη που ψάχνει η ΕΛΑΣ

Συνεργός του Παλαιοκώστα,  σε πολλές από τις ενέργειές του και συμμέτοχος στην απαγωγή του Θεσσαλονικιού επιχειρηματία Μυλωνά, είναι ο υπαρχηγός του Νίκου Μαζιώτη που αναζητούν οι διωκτικές αρχές.

Οι Ειδικοί φρουροί ζητούν το 1 εκατ. της επικήρυξης Μαζιώτη για εξοπλισμό και ελλείψεις

Τις τραγικές ελλείψεις στα μέσα και τον εξοπλισμό εκτέλεσης υπηρεσίας και αντιμετώπισης του σκληρού εγκλήματος επισημαίνει με νέα ανακοίνωσή του το Σωματείο Ειδικών Φρουρών, ενώ ζητούν από τον πρωθυπουργό να δώσει το ένα εκατομμύριο ευρώ της επικύρηξης του Νίκου Μαζιώτη στην ΕΛ.ΑΣ. για την αγορά εξοπλισμού.

Ψαράδες σκότωσαν καρχαρία αλλά εκείνος τους... τιμώρησε! (VIDEO)

Σκότωσαν καρχαρία αλλά όταν τον ανέβασαν στο σκάφος τους περίμενε μία έκπληξη…

Μία παρέα ανθρώπων έπιασε και σκότωσε έναν καρχαρία. Όμως όταν τον ανέβασαν στο σκάφος, μετά από λίγο ο καρχαρίας...

ΒΙΝΤΕΟ-Ρέθυμνο: Ο κροκόδειλος απέφυγε την παγίδα την τελευταία στιγμή - Τι δείχνουν οι κάμερες στο φράγμα των Ποταμών!

Την ώρα που οι ειδικοί παρακολουθούν αδιάκοπα τις κινήσεις του κροκόδειλου, ο ''Σήφης'' γίνεται θέμα συζήτησης στην Ιαπωνική τηλεόραση...

Παγκόσμια είδηση έχει γίνει ο κροκόδειλος που ζει τελευταία στο Φράγμα Ποταμών στο Ρέθυμνο. Ο γνωστός σε όλους πλέον ως…

ΒΙΝΤΕΟ: Μέσα στην μοιραία πτήση της Malaysian Airlines λίγο πριν την απογείωση!

Δυο ντοκουμέντα τα οποία ανέβασαν επιβάτες της μοιραίας πτήσης της Malaysian Airlines στο Ιnstagram, μας βάζουν μέσα στο αεροπλάνο λίγο πριν την απογείωσή του από το Άμστερνταμ για την Κουάλα Λουμπούρ.

ΒΙΝΤΕΟ-Και ο τάπας ο Βαλμπουενά στην Μύκονο

Τη Μύκονο διάλεξε για τις διακοπές του ο διεθνής Γάλλος ποδοσφαιριστής Ματιέ Βαλμπουενά.

ΓΡΑΦΗΜΑ: Όσο μεγαλύτερη η μαλακ@α τόσο πιο πιστευτή από τον Έλληνα!

Φυσικά και μπορεί να ισχύουν κάποιες από τις θεωρίες συνωμοσίας (δολοφονία Κέννεντι) ή ορθώς απάντησαν σε κάποια οι ερωτώμενοι (πχ. ότι οι μουσουλμάνοι της Θράκης αλλά και όλου του κόσμου, αισθάνονται πρώτα μουσουλμάνοι και μετά Έλληνες ή ότι άλλο)... αλλά η μανία να βλέπουν οι ψεκασμένοι παντού συνωμοσίες αντί να λειτουργήσει η κοινή λογική ("ρε πούστη μου μήπως η αμερικάνικη σημαία στο φεγγάρι δεν κούναγε επειδή η σκηνή γυρίστηκε στην Αριζόνα αλλά επειδή στο φεγγάρι δεν έχει ατμόσφαιρα -τριβή- και η ταλάντωση που έφαγε όταν ο αστροναύτης την έβαλε στο χώμα είναι αέναη και μπορεί -λέμε τώρα- να την κουνάει ακόμα;"), απαξιώνει τις λίγες υπαρκτές σκοτεινές υποθέσεις και τους καταντάει γραφικούς όταν δεν βλέπουν ότι η μέση σύνταξη στη Γερμανία που παράγει ότι θες είναι μικρότερη απ'ότι στην Ελλάδα που δεν παράγει τίποτα...

Την ελληνική κρίση μάς τη «δημιούργησαν», την 11η Σεπτεμβρίου την προσχεδίασαν και την προσελήνωση του Αρμστρονγκ την είχαν σκηνοθετήσει! Οι αστικοί μύθοι ζουν μέρες δόξας, όπως αποδεικνύει έρευνα που εκπόνησαν από τις 23 έως τις 27 Ιουνίου 2014 σε τυχαίο δείγμα 1.045 ατόμων ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (Λεόν Σαλτιέλ), το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας (Γιώργος Αντωνίου) και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης (Σπύρος Κοσμίδης, Ηλίας Ντίνας) και παρουσίασαν πριν από λίγες μέρες στο Βερολίνο σε συνέδριο με θέμα τον αντισημιτισμό.

Αποσύρεται από την Εθνική Γερμανίας ο Λαμ αφού έφτασε στην κορυφή

Ο εμβληματικό αρχικός της «νάτιοναλμανσαφτ», Φίλιπ Λαμ, γνωστοποίησε την απόσυρση του από την Εθνική Γερμανίας έχοντας κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Βραζιλίας.

ΡΕ ΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΟΛΑ! ΓΑΠ από χλιδάτο ξενοδοχείο στις Σπέτσες: Οι πολιτικές της ΝΔ και το πελατειακό μας οδήγησαν στο μνημόνιο


Αντί-Δεξιό και αντί- Αριστερό κοστούμι φόρεσε ο πατριάρχης των πολιτικών αζήτητων που ακούει στο όνομα Γιώργος Α. Παπανδρέου, κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του στο λεγόμενο Συμπόσιο της Σύμης, το οποίο φέτος πραγματοποιείται σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο των Σπετσών.

Η αλήθεια για το σταυροπόδι της Σάρον Στόουν

Η σκηνή με την Σάρον Στόουν να κάθεται με σταυρωμένα τα πόδια έχει μείνει στην ιστορία του κινηματογράφου, της έχει αποφέρει εκατομμύρια δολάρια και φυσικά την καθιέρωσε ως s@x symbol.

Οι Ελληνες ποντάρουν στην ανάπτυξη με... καφετέριες και σουβλατζίδικα!

Μπορεί η ανάπτυξη να περνάει μέσα από νεοφυείς επιχειρήσεις, από την τεχνολογία και το μοντέρνο επιχειρείν, ωστόσο στην Ελλάδα οι περισσότερες επιχειρήσεις είναι σχεδόν «κολλημένες» στο χώρο της εστίασης.

Φήμες ότι υπάρχει «βαθύ λαρύγγι» για τον Μαζιώτη -Ο άνθρωπος που έδωσε πληροφορίες και θα πάρει 1 εκατ. ευρώ

Η σύλληψη του επικίνδυνου τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη, όπως διαμηνύει η κυβέρνηση, μόνο τυχαία δεν ήταν. Το τελευταίο διάστημα η Αντιτρομοκρατική βρισκόταν στα ίχνη του, έχοντας πληροφορίες ότι βρίσκεται στην Αθήνα και κινείται σε συγκεκριμένες περιοχές. Η πληροφορία αυτή, φημολογείται, ότι είχε έρθει σε γνώση της ΕΛ.ΑΣ. από άνθρωπο που γνώριζε πρόσωπα και πράγματα.

Ο κατάλογος με τις εθνικότητες των επιβαινόντων που έχασαν τη ζωή της στη μοιραία πτήση της Malaysia Airlines

Η συντριβή του μαλαισιανού αεροπλάνου με 298 επιβαίνοντες σε μια περιοχή στην οποία μαίνεται ο ουκρανικός εμφύλιος πόλεμος, προκαλεί οδύνη στη διεθνή κοινότητα. Οπως έγινε γνωστό πολλοί από τους επιβάτες επρόκειτο να μεταβούν στην Αυστραλία, μέσω της Κουάλα Λουμπούρ, για να συμμετάσχουν σε ένα διεθνές συνέδριο για το AIDS το οποίο διεξάγεται κάθε δύο χρόνια, ανακοίνωσαν σήμερα οι οργανωτές.

Eντάλματα σύλληψης κατά του Μαζιώτη και συνεργού του

'Ενταλμα σύλληψης σε βάρος του Νίκου Μαζιώτη, αλλά και ενός συνεργού του -που είναι γνωστός στις αρχές- εξέδωσαν την Παρασκευή οι δικαστικές αρχές. Το επίμαχο πρόσωπο, βάσει των στοιχείων που διαβιβάστηκαν στη Δικαιοσύνη, από την Αστυνομία, θεωρείται συνεργός του μέχρι προχθές φυγόποινου Νίκου Μαζιώτη.

ΦΩΤΟ-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ! Δείτε γιατί το ΣΔΟΕ Αργεντινής έκατσε πρόστιμο σε διάσημες Ελληνίδες οπαδούς της «αλμπισελέστε»

[Εντάξει το χω ξαναγράψει: Ασφαλέστερη μέθοδο για να βρεις τους Έλληνες είναι οι κατάλογοι φοροφυγάδων αφού η φοροδιαφυγή είναι αποτυπωμένη στο DNA μας]

Διάσημες Ελληνίδες οπαδοί της Εθνικής Αργεντινής, σε "σκάνδαλο" με τουριστικά πακέτα στο Μουντιάλ!

Χιλιάδες ήταν οι Αργεντίνοι που ταξίδεψαν στη γειτονική Βραζιλία κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου για να δουν από κοντά την "αλμπισελέστε". Ωστόσο απ' ότι φαίνεται όμως οι απάτες με τα πακέτα των εισιτηρίων δεν έλειψαν.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Cadena3" της Αργεντινής,  η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Δημοσίων Εσόδων της χώρας (AFIP) διεξήγαγε έρευνα...

Ο πραγματικός Μιχάλης Μιχελάκης και ο πρώην ιδιοκτήτης του ΙΧ που αγόρασε ο Μαζιώτης

Από τα πρώτα πρόσωπα που αναζήτησαν οι Αρχές αμέσως μετά τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη ήταν ο Μιχάλης Μιχελάκης, το όνομα που χρησιμοποιούσε στην πλαστή του ταυτότητα ο κακοποιός και ο πρώην ιδιοκτήτης του ΙΧ που ο 42χρονος τρομοκράτης αγόρασε για τις μετακινήσεις και τα χτυπήματα του.

ΒΙΝΤΕΟ-Βορίδης: Μιζέρια η απαξίωση του ΣΥΡΙΖΑ στη σύλληψη Μαζιώτη

«Μιζέρια» σε πολιτικό επίπεδο χαρακτήρισε ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης «τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να θεωρεί τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη τυχαίο γεγονός».

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ: Μπόμπολας-Ψυχάρης διάλεξαν τον Μυλόπουλο του Τσίπρα για Αντιπρόεδρο!

Οι μεγαλοεκδότες βάζουν στο παιχνίδι τον Τσίπρα, θέλουν να τον δελεάσουν προκειμένου να έχουν… μια πόρτα ανοικτή στην Κουμουνδούρου.

Μια είδηση που πέρασε στα ψιλά αλλά έχει μεγάλη σημασία και έντονο παρασκήνιο. Στη γενική συνέλευση της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, του κλαμπ των εκδοτών δηλαδή εξελέγησαν πρόεδρος ο Στ. Ψυχάρης (ΔΟΛ), αντιπρόεδρος ο Β. Μουλόπουλο (πρόεδρος ΔΣ «Αυγής») και ταμίας ο Γ. Μπόμπολας (Πήγασος).

ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ LEVEL ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: Στη φυλακή 16χρονος γύφτος που ασέλγησε σε 14 αλβανό που είχε βιάσει 6χρονη!

Αλλάζει το καθεστώς κράτησης για έναν 16χρονο τρόφιμο του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων Βόλου, που φέρεται ότι προέβη σε ασελγή πράξη σε βάρος 14χρονου ανηλίκου, αν και ιατροδικαστική έκθεση δεν έδειξε παρά φύση βιασμό.

Θέλει πολύ ο άνθρωπος Αντώνη;

Κώστας Στούπας

Μερικές φορές το καλύτερο ρεπορτάζ και οι εμβριθέστερες οικονομικές αναλύσεις δεν βρίσκονται στα βαρύγδουπα οικονομικά στοιχεία, αλλά στη διέξοδο ή τα αδιέξοδα του καθημερινού ανθρώπου.

Το που ακριβώς βρισκόμαστε και το τι μέλλει γενέσθαι το περιγράφει το μήνυμα που έλαβα χθες το βράδυ, από συνάδελφο. Δεν τον έχω συναντήσει ποτέ και τον γνωρίζω μόνο μέσα από τη δημοσιογραφική του παρουσία.

«Καλησπέρα…

ΚΛΑΙΩ! Ο ηλίθιος ο Μαζιώτης ψώνισε από το "The Mall" και κράτησε και την απόδειξη που οδηγεί τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Στην κατοχή του Νίκου Μαζιώτη βρέθηκε μια απόδειξη αγοράς ρούχων από το εμπορικό κέντρο Τhe Mall. Η εν λόγω απόδειξη μπορεί να βοηθήσει την ΕΛ.ΑΣ. σε ότι αφορά τον εντοπισμό του κρησφύγετου του 42χρονου και της συντρόφου του Πόλας Ρούπα στο Μαρούσι και τις γύρω περιοχές που ερευνώνται τις τελευταίες ώρες.

Αναστασιάδης: "Με σκευωρίες και συκοφαντίες ήθελαν να ρίξουν τον Καραμανλή"

Με αφορμή την απόφαση για το Βατοπέδι
 
Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε ο βουλευτής της Νεάς Δημοκρατίας στην Β’ Θεσσαλονίκης, Σάββας Αναστασιάδης, με αφορμή την απόφαση για το Βατοπαίδι. Ο κ. Αναστασι΄παδης λέει ότι η υπόθεση ήταν ένα κατασκεύασμα σκευωριών, συκοφαντιών και συμφερόντων που στόχο είχε να ρίξουν την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή.

Τι είναι οι πύραυλοι Buk που κατέρριψαν το αεροπλάνο της Malaysia -Ποιος θα μπορούσε να τους είχε εκτοξεύσει

Θυσία στον εμφύλιο της Ουκρανίας, όπως όλα δείχνουν, έγιναν οι 298 επιβαίνοντες της πτήσης ΜΗ17 της Malaysia Airlines, το οποίο, σύμφωνα με το πιθανότερο σενάριο, κατερρίφθη από πύραυλο Buk.

ΗΠΑ: Αντιαεροπορικός πύραυλος ρωσικής κατασκευής έπληξε το Μπόινγκ, αλλά δεν ξέρουμε ποιος τον εκτόξευσε

Αντιαεροπορικός πύραυλος, ρωσικής κατασκευής, έπληξε σύμφωνα με αμερικανούς αξιωματούχους, το Μπόινγκ 777 των Μαλαισιανών αερογραμμών, το οποίο εξερράγη στα 33.000 πόδια και συνετρίβη στην ανατολική Ουκρανία, με αποτέλεσμα τον θάνατο των 298 επιβαινόντων. Η Ουκρανία κατηγορεί τους αυτονομιστές για "τρομοκρατική επίθεση" και αξιωματούχοι του αμερικανικου στρατού και των υπηρεσιών ασφαλείας υποστηρίζουν ότι το αεροσκάφος κατεστράφη απο έναν ρωσικό πύραυλο SA, σύμφωνα με στοιχεία απο δορυφόρους που δείχνουν την τελική πορεία και την έκρηξη του πυραύλου αλλά όχι και την προέλευσή του.

Ισραήλ: Βίντεο που δείχνει την προετοιμασία και την εισβολή του στρατού στη Γάζα

Βίντεο που δείχνει Ισραηλινούς στρατιώτες να ετοιμάζονται για τη χερσαία επιχείρηση στη Γάζα αλλά και βίντεο από τη στιγμή που Ισραηλινοί στρατιώτες και τάνκς εισβάλλουν στη Γάζα, δημοσίευσε πριν από λίγο ο στρατός του Ισραήλ.

Διαβάστε πόσα αεροπλάνα έχουν ρίξει οι Ρώσοι κομμουνιστές για να γελάσετε με όσους λένε ότι δεν έχουν τις δυνατότητες να ρίξουν ένα Boeing 777

Το timeline των αεροπλάνων που έχουν πέσει στην Ουκρανία
Η πτώση του boeing 777 στον ουρανό της Ουκρανίας, ήταν η τελευταία – μέχρι στιγμής- πτώση εναέριου μέσου, από τον καιρό που ξέσπασε ο «εμφύλιος» στα Ουκρανικά εδάφη.