19 Ιουλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Σ@ξι κωπηλάτριες πόζαραν γυμνές και το facebook τις έριξε ban!

Ένας σύλλογος κωπηλασίας γυναικών σε Πανεπιστήμιο δημιούργησε ένα ιδιαίτερο ημερολόγιο προκειμένου να μαζευτούν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.

ΦΩΤΟ-Πως λέμε "έχουν τη φωλιά τους χ@σμένη"; Έ, αυτό!

Κορόμηλο το δάκρυ στις χθεσινές ρώσικες εφημερίδες για το θάνατο σχεδόν 300 ανθρώπων!! Καμία δεν είχε...

XA XA XI... γελάσαμε 2,5 φορές ρε...

«Δύο φίλοι συζητούν για τον τελικό του Μουντιάλ. Σε κάποια φάση, λέει ο πρώτος:

- Ήταν ένας Γερμανός, ένας Πολωνός κι ένας Τούρκος!
- Πάλι ανέκδοτο λες ρε φίλε;

Ποιοι ήταν οι μουσουλμάνοι εθελοντές SS με το φέσι που φωτογραφίζονταν ο "εθνικιστής" (μη χ@σω) Παππάς-Κατέσφαξαν τους Σέρβους

Το 1943 αποτέλεσε έτος καμπής για την πορεία του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου. Οι γερμανικές ήττες στο Στάλινγκραντ και τη Βόρεια Αφρική δημιούργησαν δυσαναπλήρωτες απώλειες έμπειρου προσωπικού.

Σε ειδικό θάλαμο με αλεξίσφαιρα τζάμια και κάμερες ο Μαζιώτης

Στις φυλακές του Κορυδαλλού οδηγήθηκε αργά το απόγευμα ο Νίκος Μαζιώτης, μετά την μεταγωγή του νωρίτερα στο Εφετείο Αθηνών από το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, όπου νοσηλευόταν μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Ουκρανία-Μεθυσμένοι κομμουνιστοσυμμορίτες του Πούτιν διώχνουν τους εμπειρογνώμονες

Εικόνες φρίκης φέρνουν στη δημοσιότητα οι έρευνες από τα συντρίμμια του Boeing των Μαλαισιανών Αερογραμμών στην Ανατολική Ουκρανία. Η διαδικασία περισυλλογής των πτωμάτων γίνεται με πολύ αργούς ρυθμούς καθώς Ρωσόφωνοι ένοπλοι, οι οποίοι συχνά είναι μεθυσμένοι, εμποδίζουν  και παρενοχλούν τα συνεργεία των επιθεωρητών.

Οργή της Ολλανδίας για τη σκύλευση των νεκρών του μαλαισιανού Boeing

«Πόλεμος» πάνω από τους 298 νεκρούς: το Κίεβο κατηγορεί τη Μόσχα για την κατάρριψη του Boeing
Εξοργισμένη δηλώνει η Ολλανδία, χώρα καταγωγής πολλών από τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας στην ανατολική Ουκρανία, από τις πληροφορίες που θέλουν τους αυτονομιστές να σέρνουν από εδώ κι από εκεί τις σορούς των θυμάτων στην περιοχή της συντριβής του αεροσκάφους.

ΒΙΝΤΕΟ-Καμένα Βούρλα-Βρέθηκε όπλο στο σπίτι του συνεργού του Μαζιώτη-Ποιος είναιο σύνδεσμος με τον Παλαιοκώστα;

Συνεχίζει την έρευνα η Αντιτρομοκρατική στο σπίτι του συνεργού του Νίκου Μαζιώτη στα Καμένα Βούρλα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες πρόκειται για σπίτι μονοκατοικία, στην οποία διαμένουν δυο γυναίκες, συγγενείς του 35χρονο Γιώργου...

Αντώνης Σαμαράς: Η Νέα Μεταπολίτευση άρχισε

Στην τροχοπέδη του λαϊκισμού, την οποία αντιμετώπισε επιτυχώς ο Κωνσταντίνος Καραμανλής την περίοδο 1974-1981, αναφέρεται με άρθρο του στην «Καθημερινή», για την επέτειο των 40 χρόνων από τη Μεταπολίτευση, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Σ. Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει "σχέδιο πρόκλησης πολιτικής ανωμαλίας"

Για "σχέδιο πρόκλησης πολιτικής ανωμαλίας προκειμένου να μην ξεκινήσει ποτέ η συζήτηση για το χρέος" κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη μιλώντας στην κυριακάτικη Real News.

Η ΔΗΜΑΡ έχει φύγει από την κυβέρνηση αλλά 36 στελέχη της δεν ξεκολλάνε απ'την καρέκλα-Παραμένουν σε κρατικά πόστα-Ποιοι είναι;

Εχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τη στιγμή που η ΔΗΜΑΡ αποχώρησε από την κυβέρνηση. Παρόλα αυτά, αρκετά στελέχη της... ξεχάστηκαν. Και παραμένουν σε κρατικές θέσεις και οργανισμούς μέχρι και σήμερα.

Τα εν λόγω 36 στελέχη της Αγ. Κωνσταντίνου είναι αμετακίνητα στη θέση τους, αν και- σύμφωνα με τη στήλη «Μικρο-πολιτικός» στην εφημερίδα «Τα Νέα»- στο Μέγαρο Μαξίμου είχαν έτοιμη τη λίστα...

Άδωνις Γεωργιάδης: "Ο ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει την τρομοκρατία"

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 αναφερόμενος στο ενωτικό συνέδριο από τον Αντώνη Σαμαρά είπε χαρακτηριστικά "Πιστεύω ότι αν την αναλάβει δεν έχει κανείς το δικαίωμα να μείνει απαθής" ενώ συμπλήρωσε:

Το Δημόσιο συρρικνώνεται -80.000 λιγότεροι υπάλληλοι κάθε χρόνο, ποια υπουργεία έχουν τους περισσότερους

Το χαώδες ελληνικό Δημόσιο δεν αποτελεί ακόμη παρελθόν, αλλά την τελευταία τετραετία παρουσιάζει σταθερές τάσεις συρρίκνωσης. Είναι η περίοδος που οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι κατά 80.000 λιγότεροι κάθε χρόνο.

Το γατάκι έχει φάει ήδη 50 χρόνια κι ο ΣΥΡΙΖΑίος λέει: «Ο Μαζιώτης έχει ένα τεκμήριο αθωότητας»

Στον real fm μίλησε ο Κώστας Χρυσόγονος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Νίκο Μαζιώτη βάζοντας έναν αστερίσκο στον χαρακτηρισμό τρομοκράτης λεγοντας:

ΚΛΑΙΩ!! Μέχρι και τέλη κυκλοφορίας πλήρωνε το γατάκι επαναστάτης του π@ους... κι ο Κατρούγκαλος ζητάει ΑΝΥΠΑΚΟΗ!

Και μετά έχεις τον σύντροφο Κατρούγκαλο και ζητάει από τους άλλους ανυπακοή!! Ρε μαλ@κες ψηφοφόροι ΣΥΡΙΖΑίοι, σας δουλεύουν ή μου φαίνεται;

Ο καταζητούμενος τρομοκράτης Νίκος Μαζιώτης και ο νομοταγής πολίτης Μιχέλης Μιχελάκης. Κι όμως, ήταν το ίδιο πρόσωπο. Γιατί όπως προκύπτει, ο 42χρονος έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να αποφύγει τα λάθη που θα αποκάλυπταν την πραγματική ταυτότητά του. Μεταξύ άλλων, φρόντιζε να πληρώνει ακόμη και τα τέλη κυκλοφορίας, για το ΙΧ που είχε αγοράσει.

Λεηλασία από κομμουνιστοσυμμορίτες στα συντρίμμια του Boeing -Κλέβουν κοσμήματα και πιστωτικές κάρτες των νεκρών, αλλοιώνουν τα στοιχεία

Ο καπνός βγαίνει ακόμη από τα συντρίμμια του Boeing και οι οικογένειες των θυμάτων δεν έχουν συνειδητοποιήσει το χτύπημα της μοίρας. Κι όμως, κάποιοι λεηλατούν το σημείο κατάρριψης του αεροσκάφους της Malaysia Airlines στην ανατολική Ουκρανία, ενώ το Κίεβο κατηγορεί τους αυτονομιστές και για αλλοίωση των στοιχείων της τραγωδίας.

Προς μείωση φορολογίας των ελεύθερων επαγγελματιών

Σοκ προκάλεσαν τα εκκαθαριστικά σημειώματα σε εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίους ελεύθερους επαγγελματίες.

Αιτία είναι η φορολόγηση από το πρώτο ευρώ με συντελεστή από 26%, το ύψος του τέλους επιτηδεύματος (650 ευρώ) και ο συντελεστής 55% για την προκαταβολή φόρου έναντι του επόμενου έτους.

Να κι ένα μπράβο του Αλέξη στον Σαμαρά

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει συνηθίσει να μιλάει με σκληρά λόγια για τον Αντώνη Σαμαρά αλλά όπως φαίνεται αυτό ισχύει μόνο για την Ελλάδα. Αυτό γιατί από τη Ρώμη όπου βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε για τη συνάντηση του πρωθυπουργου με τον Ματέο Ρέντσι.

Αφιέρωμα της Γερμανικής Ραδιοφωνίας στην 40η επέτειο από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Εκτενές αφιέρωμα στην επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, παρουσιάζει η Γερμανική Ραδιοφωνία υπό τον τίτλο «Κύπρος, 40 χρόνια μετά την διχοτόμηση». Χθεσινό ρεπορτάζ του ίδιου σταθμού είχε τίτλο «Ένα νησί δύο χώρες».

Λειτουργούν οι εγκαταστάσεις της COSCO - συμφωνία για μέρος των αιτημάτων των εργαζομένων

Κανονικά λειτουργούν, περίπου από τις 11:00 σήμερα οι εγκαταστάσεις της COSCO στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς τερματίστηκαν οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων.

Πού βρίσκονται σήμερα οι γελοίοι που κατέστρεψαν τον Καραμανλή

Πέντε χρόνια μετά από το τελευταίο καλοκαίρι στο Μέγαρο Μαξίμου, αρκετοί από τους «ανθρώπους του προέδρου» έχουν ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους. Ο Κώστας Καραμανλής έχει επιλέξει μία διακριτική δημόσια παρουσία, δίνοντας τροφή για αρκετά σενάρια για τις επόμενες κινήσεις του, αλλά οι περισσότεροι από τους πρώην στενούς συνεργάτες του δεν ασχολούνται με την ενεργό πολιτική.

Στα 25 δισ. ευρώ ανέρχονται τα "κόκκινα δάνεια" από μη βιώσιμες επιχειρήσεις

Το 20% των οφειλών επιχειρήσεων προς τις τράπεζες, ένα ποσό της τάξης των 25 δισ. ευρώ,  προέρχεται από μη βιώσιμες εταιρείες, ενώ το ένα τρίτο των επιχειρήσεων βρίσκεται σε απολύτως υγιή κατάσταση, όπως αναφέρει η εφημερίδα Καθημερινή.

Συρία: Μαζική σφαγή 270 ανθρώπων από τους ισλαμοφασίστες του Ισλαμικού Κράτους

Το Συριακό Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανέφερε ότι διαθέτει στοιχεία για 270 νεκρούς οι οποίοι σκοτώθηκαν χθες Παρασκευή, όταν τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους ( πρώην Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και στο Λεβάντε) επιτέθηκαν και κατέλαβαν ένα κοίτασμα φυσικού αερίου στην περιφέρεια της πόλης Χομς, στην κεντρική Συρία.

ΒΙΝΤΕΟ-Φιλορώσοι συζητούν πως θα κρύψουν πύραυλο στην Ουκρανία-Σύγχυση για τα μαύρα κουτιά

Ερασιτεχνικό βίντεο το οποίο φέρεται να απεικονίζει φιλορώσοι αυτονομιστές με ένα φορτηγό να μεταφέρουν αντιαεροπορικό σύστημα Buk, σαν αυτό που κατέρριψε το επιβατικό αεροσκάφος της Malaysia Airlines πάνω από την ανατολική Ουκρανία, περίπου δύο ώρες μετά τη συντριβή του μοιραίου Boeing, κυκλοφόρησε στο internet. Στο εν λόγω βίντεο περιλαμβάνεται και συνομιλία ρώσων αυτονομιστών για το πως θα κρύψουν το αντιαεροπορικό BUK

Boeing-Πλήρης πανικός μετά τη μαλ@κία που έκαναν: "Ήταν νεκροί για μέρες"!

[Μ'αρέσει ότι οι Έλληνες δημοσιοκάφροι αναπαράγουν σαν πραγματικό γεγονός ότι μαλακία πούνε οι κομμουνιστοσυμμορίτες του Πούτιν... Χωρίς καμία απόδειξη εννοείται...]

Νέα τροπή (;) στην κατάρριψη του Boeing 777 των Malaysia Airlines στην Ουκρανία, δίνει ο αρχηγός των φιλορώσων αυτονομιστών, Ιγκόρ Γκίρκιν, ο οποίος υποστηρίζει ότι οι 298 επιβάτες της αεροπορικής τραγωδίας ήταν νεκροί για πολλές ημέρες και μάλιστα πριν απογειωθεί το αεροσκάφος!

Δε θα πιστεύετε ποιες είναι οι αμοιβές των Τούρκων σταρ

Χαλίτ Εργκέντς, Τουμπά Μπουγιουκουστούν, Μπερέν Σαάτ, Μεριέμ Ουζερλίμ, Κιβάτς Τατλιτούγ, Κενάν Ιμιρζαλίογλου, Μπεργκιουζάρ Κορέλ, Εγκίν Ακιουρέκ, Νεμπαχάτ Τσεχρέ έχουν μπει στην καθημερινότητα των τηλεθεατών μέσα από τις τουρκικές σειρές που κάνουν επιτυχία όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής και των Βαλκανίων.

ΒΙΝΤΕΟ-Ξεκίνησε η μεταγωγή του στόκου στον Κορυδαλλό. "Επαναστάτης" της πο@τσας δήλωσε στον ανακριτή

Σε εξέλιξη, η μεταγωγή του Νίκου Μαζιώτη από τον "Ευαγγελισμό" στο νοσοκομείο του Κορυδαλλού. Ο Νίκος Μαζιώτης θα μεταφερθεί πρώτα στο Εφετείο, όπου θα του απαγγελθούν κατηγορίες.

2 ΙΣΤΟΡΙΚΑ BINTEO-Δάκρυσε η Όλγα και μας θύμισε τις πιο επικές στιγμές της στο MEGA

Δείτε στο τέλος τα 2 βίντεο με επικές της στιγμές στο MEGA

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega μετά από εννέα χρόνια ολοκλήρωσε όπως η ίδια είπε, ένα μεγάλο κύκλο στον τηλεοπτικό σταθμό. Φανερά συγκινημένη έκλεισε το δελτίο ειδήσεων απευθυνόμενη στους τηλεθεατές αλλά και τους συνεργάτες της.

ΦΩΤΟ-Η Ραχήλ διαβάζει... το μπισκότο κι οι άσχετοι την κράζουν!

Καιρό είχε να μας προσφέρει γέλιο η δημόσιος υπάλληλος, Ραχήλ Μακρή, που φίλαγε κατουρημένες ποδιές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, για να παίρνει μετατάξεις σε λουφαδόρικες θέσεις για να καταλήξει λίγο μετά την άνοδο του ΓΑΠ, στο υπουργείο της Μπιρμπίλη... Διάβασε το τυχερό μπισκοτάκι της και το δούλεμα πήγε σύννεφο:

ΕΠΙΚΗ ΦΩΤΟ-Πως λέμε «στα παπάρια του όλα»; Ε, αυτό!

Ο ήρωας της εβδομάδας είναι ο πιλότος της τουρκικής φτηνοεταιρίας Onur Air, που εκτελεί την πτήση Καζάν-Αττάλεια... στα παπάρια του όλα!

Σας έλειψε; ΔΕΙΤΕ το «ντου» της Ελένης Λουκά στο δελτίο του Σκάι!

​Καλέ ποια σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη και ποια κατάρριψη του αεροπλάνου; Πουλιέται η Ελλάδα λέμε και η Ελένη Λουκά έκανε ένα από τα γνωστά της «ντου», δίνοντας για ακόμα μία φορά ρεσιτάλ!

ΦΩΤΟ-Ρε δεν γίνονται αυτά! Άκου κει ο "ΣΥΡΙΖΑ ξεπλένει Μαζιώτηδες"

Έπεσα από τα σύννεφα! Είναι δυνατόν;; Ο ΣΥΡΙΖΑ να ξεπλένει τρομοκράτες, Μαζιώτηδες και άλλους "ένοπλους παλαιστές";;; Μάλλον προβοκάτσια θα είναι το παρακάτω:

ΦΩΤΟ-Αυτοί είναι οι «σύντροφοι» της ληστοσυμμορίας Μαζιώτη (μετά σας ενοχλεί που σας λέμε "συμμορίτες"...)

Ψάχνει τα όπλα, τους συνεργούς και τη Ρούπα η Αντιτρομοκρατική -Πάνοπλοι αστυνομικοί «χτενίζουν» σπίτια σε Αττική, Φθιώτιδα και κεντρική Πελοπόννησο - Γενετικό υλικό και δακτυλικά αποτυπώματα αναζητούνται στο κρησφύγετο του Αμαρουσίου

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα η Ελληνική Αστυνομία φωτογραφίες από ληστείες και στοιχεία ταυτότητας του Νίκου Μαζιώτη, του συντρόφου του Γιώργου...

Οι φιλορώσοι μπλοκάρουν τις έρευνες για την κατάρριψη του Boeing-Εξι και όχι 100 οι επιστήμονες που επέβαιναν στη μοιραία πτήση

Η ομάδα των παρατηρητών του ΟΑΣΕ καταγγέλλει ότι οι αυτονομιστές της ανατολικής Ουκρανίας παρέχουν περιορισμένη πρόσβαση στα συντρίμμια του αεροσκάφους στους διεθνείς ερευνητές, σύμφωνα με το BBC.

Έτοιμο το σπίτι του Tom Hanks και της Rita Wilson στην Πάτμο!

Ανάμεσα σε Πάτμο και Αντίπαρο θα ζει πλέον ο Tom Hanks και η σύζυγός του Rita Wilson αφού το σπίτι που έχτιζε εδώ και λίγο καιρό στο νησί της Αποκάλυψης είναι πλέον έτοιμο.

Βίντεο: Αστυνομικοί έπνιξαν κατά λάθος πολίτη! "Δεν μπορώ να αναπνεύσω" φώναζε

"Δεν μπορώ να αναπνεύσω, δεν μπορώ να αναπνεύσω", φωνάζει ο άνδρας στο έδαφος, τουλάχιστον τρεις φορές. Ο Έρικ Γκαρνέρ, 43 ετών, φώναζε ενώ από πάνω του βρίσκονταν πέντε αστυνομικοί της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, μπροστά σε κατάστημα με καλλυντικά.

Απίστευτοι φόροι υπέρ Ταμείων και Οργανισμών που δεν υπάρχουν πλέον!!

Ακόμη πληρώνουμε φόρους της βασίλισσας Φρειδερίκης

Γιατί ένα στεγαστικό δάνειο πρέπει να επιβαρύνεται με εισφορά υπέρ των εξαγωγέων; Τι σχάση έχει ένας μηχανικός με τον ΟΓΑ, για να πληρώσει στην αναγνώριση του μεταπτυχιακού του χαρτόσημο υπέρ του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων;

«Γιατί το Boeing 777 πιθανότατα κατερρίφθη από ουκρανούς αυτονομιστές»

Ο δρ Mark Galeotti, καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Κέντρο Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης και ειδικός σε θέματα Ρωσίας, γράφει ποιούς θεωρεί υπεύθυνους για τη συντριβή της πτήσης ΜΗ17:

Φυσικά, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να πούμε οριστικά τι συνέβη, αλλά αυτό είναι ένα προσωπικό blog, δεν είναι ένα άρθρο εφημερίδας ή μια κυβερνητική έκθεση, κι έτσι έχω το χώρο για να εικάσω και να εκφράσω αυτό που νομίζω μάλλον ότι ξέρω. Ιδού λοιπόν.

Η γελοιογραφία των “Times” για τον Πούτιν που εξόργισε τη Ρωσία

Στον πόλεμο της προπαγάνδας, οι γελοιογραφίες έχουν πάντοτε ξεχωριστό, διακριτό και παρεμβατικό ρόλο, και στην περίπτωση της κατάρριψης του Boeing των Malaysia Airlines δεν θα ήταν δυνατό να λειτουργήσουν ως εξαίρεση.

Νέο βίντεο με το γατάκι να τρέχει σαν τρελό, πριν το ξαπλώσει κάτω ο ήρωας της ΔΙΑΣ

Δείτε ένα βίντεο-ντοκουμέντο από την καταδίωξη του Νίκου Μαζιώτη στο κέντρο της Αθήνας. Ο τρομοκράτης τρέχει με το όπλο στο χέρι, ενώ τον καταδιώκουν οι αστυνομικοί. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στους δρόμους του κέντρου της πρωτεύουσας θυμίζουν κινηματογραφική ταινία.

Παραιτήθηκε από το RT για να «μην μεταδίδει τα ψέμματα του Πούτιν για το boeing»

Μία δημοσιογράφος του ρωσικού αγγλόφωνου δικτύου Russia Today (RT) ανακοίνωσε σήμερα ότι παραιτείται, καταγγέλλοντας την προπαγάνδα της Ρωσίας κυρίως όσον αφορά την κάλυψη της κατάρριψης του Μπόινγκ 777 των αερογραμμών της Μαλαισίας στην ανατολική Ουκρανία.

ΕΠΕΣΕ ΚΙ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ; Ο Χαρδούβελης πήγε στη λαϊκή και δεν του έκοβαν αποδείξεις!

Ο υπουργος Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης επισκέφθηκε πριν από 15 ημέρες τη λαϊκή αγορά στο Μαρούσι και διαπίστωσε ψωνίζοντας τα φρούτα του και τα κηπευτικά του πως οι πωλητές δεν έκοβαν αποδείξεις

ΒΙΝΤΕΟ-Προσήχθησαν η μητέρα και η αδελφή της Ρούπα

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης της Ασφάλειας Καλαμάτας μαζί με τη συμβολή ανδρών της ομάδας ΟΠΚΕ από την Τρίπολη , απέκλεισαν την οδό Πολυχάρους στο Κέντρο της Καλαμάτας από την οδό Αριστομένους έως και την οδό Αναγνωσταρά.

Βίντεο με τη «φυγάδευση» από τους ρώσους κομμουνιστές του «BUK» με το οποίο έριξαν το Boing– Μπλοκ στον ΟΑΣΕ

Ερασιτεχνικό βίντεο το οποίο φέρεται να απεικονίζει ουκρανούς αυτονομιστές με ένα φορτηγό να μεταφέρουν αντιαεροπορικό σύστημα Buk, σαν αυτό που κατέρριψε το επιβατικό αεροσκάφος της Malaysia Airlines πάνω από την ανατολική Ουκρανία, περίπου δύο ώρες μετά τη συντριβή του μοιραίου Boeing, δημοσιεύτηκε στο ίντερνετ.

Βίντεο: Ελικόπτερο συνετρίβη σε πόλη της Κορέας

Νεκροί οι 5 επιβαίνοντες του ελικοπτέρου που συνετρίβη σε πόλη της Νότιας Κορέας. Δείτε το βίντεο της πτώσης.

Ελικόπτερο της πυροσβεστικής συνετρίβη την Πέμπτη σε μια πόλη της Νότιας Κορέας, οδηγώντας στο θάνατο τους 5 επιβαίνοντες.

Ρώσοι κομμουνιστές αυτονομιστές εμπόδισαν τους παρατηρητές να φτάσουν στο Boeing

Οι φιλορώσοι αυτονομιστές εμπόδισαν τους παρατηρητές του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) να επιθεωρήσουν πλήρως την τοποθεσία όπου συνετρίβη την Πέμπτη το Μπόινγκ 777 της Malaysia Airlines, ανέφερε ένας Ελβετός διπλωμάτης.

Καραγκιόζηδες εμπόδισαν την εγκατάσταση συστήματος αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα για άτομα με αναπηρία!

Λουόμενοι εμπόδισαν τη δωρεάν εγκατάσταση στην παραλία της Νέας Μάκρης συστήματος που επιτρέπει σε άτομα με αναπηρία να έχουν αυτόνομη πρόσβαση στη θάλασσα. «Μας ενοχλεί» και «είναι άχρηστο, κανείς δεν το χρησιμοποιεί», είπαν.

Αυτοί είναι οι νεκροί του ηρωϊκού 336 Τάγματος στην Λευκωσία - Φωτογραφίες βίντεο

Η κυπριακή τραγωδία με το προδοτικό πραξικόπημα κατά του Μακάριου και η τουρκική εισβοή που ακολούθησε όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσοι και όσο κι σν προσπαθήσουν δεν πρέπει και δεν μπορεί να ξεχαστεί. Μέσα στο κλίμα προδοσίας και διάλυσης αναδείχτηκαν ηρωϊκές μορφές που πολέμησαν και υπερασπίστηκαν μόνοι και αβοήθητοι ότι μπορούσαν. Και κατάφεραν πολλά.

Προστασία από τους πιστωτές της ζητά η Espirito Santo

Προστασία από τους πιστωτές της καθώς είναι ανήμπορη να αποπληρώσει τα χρέη της δήλωσε την Παρασκευή η Espirito Santo International, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα «μούδιασε» τις ευρωπαϊκές αγορές και «επισκίασε» την έκδοση του τριετούς ελληνικού ομολόγου, λόγω της αδυναμίας της να ανταποκριθεί στις δανειακές της υποχρεώσεις.

Οι Χριστιανοί εγκατέλειψαν τη Μοσούλη, λόγω των τζιχαντιστών! Ισλαμοφασίστες εκτέλεσαν δια λιθοβολισμού γυναίκα για μοιχεία

Το τελεσίγραφο των τζιχανιστών ανταρτών που ελέγχουν τη Μοσούλη δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους χριστιανούς κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι είναι την Παρασκευή εγκατέλειψαν τα σπίτια τους.

Παρείσφρυσαν και την COSCO τα κομμούνια

Σε απεργία προχώρησαν από το πρωί της Παρασκευής οι εργαζόμενοι στο χώρο διακίνησης εμπορευμάτων στις εγκαταστάσεις της Cosco διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες εργασίας. Οι εργαζόμενοι έκλεισαν την πρόσβαση στο χώρο των κοντέινερ, ενώ καταγγέλλουν την παρουσία αντρών των ΜΑΤ έξω από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Κερατσίνι.

ΝΔ για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο

«Συμπληρώνονται εφέτος σαράντα χρόνια από την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο και τη μεγαλύτερη εθνική τραγωδία στη νεότερη Ιστορία μας. Σαράντα χρόνια κατοχής ενός μεγάλου τμήματος ανεξάρτητου κράτους, μέλους των Η.Ε. και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.