22 Ιουλίου 2014

Νέο βίντεο-σοκ από το Μάγκαλουφ με ξεφτιλίκια Βρετανών: Έκαναν σ@ξ στη μέση του δρόμου

Νέο σοκαριστικό βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τα όργια των Βρετανών τουριστών στο Μάγκαλουφ της Ισπανίας
Στο βίντεο που κατέγραψε περαστικός, ένα ζευγάρι κάνει σ@ξ, μέρα-μεσημέρι, στη μέση του δρόμου, ανάμεσα σε δυο παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

BINTEO-Δείτε γίδια μεταξύ ποιών γίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία

Είστε και πατριώτες τρομάρα σας και κάθεστε και υποστηρίζετε τους κομμουνιστές που...

Τυχερός ο Σαμαράς! Έσφιξε το χέρι του ήρωα που με μία σφαίρα ξάπλωσε τον επαναστάτη του κ@λου-Τι βίντεο είδε στη ΓΑΔΑ

Η κλειστή σύσκεψη, το νέο υλικό για τον Μαζιώτη και το νέο video

Η συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής και τον Βασίλη Κικίλια στη ΓΑΔΑ εκτός από την απαραίτητη ενημέρωση για τον Νίκο Μαζιώτη και τα θέματα της τρομοκρατίας ήταν πλούσια σε περιεχόμενο.

Γεροντόπουλος: "Οι ομογενείς πρέπει να έχουν δικαίωμα ψήφου"

Καλεσμένος στα Παραπολιτικά fm 90,1 και στον Σταύρο Παπαντωνίου,  ο υφυπουργός, Άκης Γεροντόπουλος μίλησε για την επικαιρότητα αλλά και όσα ζητήματα απασχολούν τη χώρα.

Ξεκινώντας τη συζήτησή με την κατάσταση που επικρατεί στη Γάζα ο κος Γεροντόπουλος ανέφερε:

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΩ! Παλαιστινιακό μαντήλι φόρεσε ο Αλέξης... πάνω απ'το Ralph Lauren

Θυμήθηκε τα νιάτα του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Με παλαιστινιακό μαντήλι στο λαιμό εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα για τις ισραηλινές επιθέσεις στη Λωρίδα της Γάζας.

Δυσαρέσκεια για BlackRock από το ΥΠΟΙΚ

Η έκθεση αυτή «είναι η φωτογραφία στιγμής, από έναν συγκεκριμένο αναλυτή» - «Άλλες εκθέσεις βλέπουν θετικές τις εξελίξεις» αναφέρουν πηγές του υπουργείου Οικονομικών

Την ενόχλησή τους για την έκθεση της Blackrock που εμφανίζει τη χώρα μας ως «υπ’αριθμόν 1» υποψήφια για χρεοκοπία στον κόσμο, εξέφρασαν στελέχη του υπουργείου Οικονομικών.

Παπαγεωργόπουλος: Κρυστάλλινοι οι τραπεζικοί μου λογαριασμοί

«Οι τραπεζικοί λογαριασμοί μου είναι κρυστάλλινοι, με υπογραφή δύο δικαστικών πραγματογνωμόνων», αναφέρει ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος σε δήλωσή του που αναρτήθηκε στο προσωπικό του ιστολόγιο, σχετικά με δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για χρηματικά ποσά που βρέθηκαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς του και δεν μπόρεσαν να δικαιολογηθούν.

Κατέβασαν την αστερόεσσα από τη γέφυρα του Μπρούκλιν

Οι αμερικανικές σημαίες που βρίσκονταν, μέχρι και σήμερα το πρωί, στους δύο πύργους της γέφυρας του Μπρούκλιν στο Μανχάταν, κατέβηκαν από αγνώστους και αντικαταστάθηκαν από δύο λευκές σημαίες.

ΧΑ: Άλλαξαν οι περιοριστικοί όροι για την Ζαρούλια-Καθυστερεί η ολοκλήρωση της ανάκρισης και γίνονται πιθανές αποφυλακίσεις λόγω 18μηνου

Δεκτή έγινε η προσφυγή της Ελένης Ζαρούλια σχετικά με την τροποποίηση των περιοριστικών όρων που της έχουν επιβληθεί.

Πλέον η βουλευτής Β΄ Αθηνών και σύζυγος του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής  στην οποία έχει επιβληθεί κατ΄οίκον περιορισμός, θα μπορεί...

ΚΛΑΙΩ!Το ύψος ενός υποψήφιου αστυνομικού έφτασε στο ΣτΕ αφού ο καθένας τον μέτραγε διαφορετικά... κι αυτό αποφάσισε να τον ξαναμετρήσουν

Μια περίεργη περίπτωση, αυξομείωσης του ύψους υποψηφίου που επρόκειτο να δώσει εισαγωγικές εξετάσεις στην Σχολή Αστυφυλάκων της ΕΛΑΣ απασχόλησε την δικαιοσύνη.

ΦΩΤΟ-Ο Χάρισον Φορντ και η… εξελιγμένη πατερίτσα του

Το ατύχημα που είχε στα γυρίσματα της ταινίας «Star Wars: Episode VII», τον έθεσε… νοκ άουτ για οκτώ εβδομάδες, όμως, ο Χάρισον Φορντ δεν το βάζει κάτω.

ΜΟΝΟ Η ΖΩΙΤΣΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ! Την προσλαμβάνουν για να τους ...πνίγει -Θηριώδες μοντέλο «σφίγγει» τους πελάτες της [εικόνες]

Αποφάσισε να… εκμεταλλευτεί τα πλούσια σωματικά της προσόντα για να βγάλει χρήματα. Ο λόγος για το μοντέλο Άμαζον Αμάντα. Η 38χρονη είναι από το Λας Βέγκας των ΗΠΑ έχει ύψος 1.92 και ζυγίζει 127 κιλά.

Στην Γάζα γιατί πρέπει να είμαστε με κάποιον; (Και αν πρέπει, είναι ο σωστός;)

Μόλις δυο μέρες μετά την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Αμπντουλάχ Γκιούλ (Abdullah Gül,) στο πλαίσιο των "εορτασμών" για την εισβολή του 1974: "Τριήμερο πένθος κήρυξε το ψευδοκράτος για τα θύματα των βομβαρδισμών στη Γάζα.

Tο λεγόμενο «υπουργικό συμβούλιο» κήρυξε τριήμερο πένθος κατά το οποίο οι «σημαίες» του ψευδοκράτους θα κυματίζουν μεσίστιες.

ΦΩΤΟ-Ο Μπουφόν με το νέο του αμόρε στις Σποράδες

Ο Τζίτζι Μπουφόν απολαμβάνει τις διακοπές του στη χώρα μας και συγκεκριμένα στις Σποράδες. Το περιοδικό "Chi", που θα κυκλοφορήσει αύριο Τετάρτη στην Ιταλία, δημοσιεύει αποκλειστικές φωτογραφίες του τερματοφύλακα της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας μαζί με το νέο του αμόρε, την εντυπωσιακή...

ΤΑΙΠΕΔ: 5 Δεσμευτικές προσφορές για τα ακίνητα στην Αφάντου της Ρόδου

Δύο προσφορές για το Γκολφ και τρεις δεσμευτικές προσφορές για το ακίνητο «Φωνή της Αμερικής» αποσφράγισε την Τρίτη το ΤΑΙΠΕΔ.

Επειτα από σχεδόν μισό αιώνα το ακίνητο της Αφάντου στη Ρόδο φαίνεται πως περνάει λοιπόν σε ιδιώτες.

ΦΩΤΟ-ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΛΕΜΕ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ! Ετσι είναι σήμερα η καταζητούμενη Πόλα Ρούπα

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες της Πόλας Ρούπα, της καταζητούμενης συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη.

Στις φωτογραφίες που έχουν ληφθεί από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης είναι εμφανής η αλλαγή των εξωτερικών της χαρακτηριστικών.

ΒΙΝΤΕΟ-Άγριος καυγάς στην ουκρανική βουλή

Άγριος καυγάς ξέσπασε σήμερα στην ουκρανική βουλή, στο Κίεβο, μεταξύ των βουλευτών του κόμματος Περιφερειών και των μελών του κόμματος του Σβόμποντα.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι Αμαζόνες του Ουκρανικού στρατού -Η μελαχρινή γαλανομάτα για την οποία παραμιλούν όλοι

Κάτω από τις στρατιωτικές στολές και τα foul face των μελών του εθελοντικού τάγματος των «Donbass» της Ουκρανίας δεν βρίσκονται, όπως θα φανταζόταν κανείς, μόνο άνδρες. Οπως φαίνεται και από σχετικό βίντεο που πόσταρε το Euromaidan κάτω από τις στολές μπορεί να κρύβονται και εκπλήξεις. Οπως στην περίπτωση αυτής της γαλανομάτας μελαχρινής του παρακάτω βίντεο (2o).

ΒΙΝΤΕΟ-Παπούς πετάει τις πατερίτσες και χορεύει ένα ροκ εν ρολ

Aυτός ο ηλικιωμένος άντρας έχει το ρυθμό στο πετσί του. Βρισκόμενος σε γάμο, στις ΗΠΑ, επιχείρησε αρχικά να χορέψει με τις πατερίτσες του αλλά όταν η μουσική τον συνεπήρε, τις πέταξε και οργίασε!

Για αυτά τα τούνελ ξεκίνησε το Ισραήλ τον πόλεμο στη Γάζα

Το ισραηλινό υπουργείο Αμυνας διαμηνύει ότι η επιχείρηση προστασίας των συνόρων που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα με την επίθεση στη Γάζα είχε ως στόχο να αποτρέψει τις επιθέσεις της Χαμάς κατά του Ισραήλ. Επιθέσεις που στηρίζονταν στα τούνελ που έχουν αναπτυχθεί κάτω από τη Λωρίδα της Γάζας.

ΒΙΝΤΕΟ-Ισραηλινοί και Αιγύπτιοι ειρωνεύονται τον αρχηγό της Χαμάς που ζει στο Κατάρ

«15 δευτερόλεπτα: Για μερικούς είναι ο χρόνος που χρειάζεται για να τρέξουν να βρουν καταφύγιο. Για κάποιους άλλους, όμως, είναι απλά ο χρόνος που χρειάζονται για να κερδίσουν μαι παρτίδα πινγκ πονγκ» είναι το «τιτίβισμα» που έκανε το μεσημέρι της Τρίτης η πρώην εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, Αβιτάλ Λίμποβιτς

Όλο και καλύτερα γίνεται ο Σουμάχερ

Ο Γερμανός πιλότος - θρύλος της Formula 1 σημειώνει πολύ μεγάλη πρόοδο από τότε που μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο στην Γκρενόμπλ της Γαλλίας, σε μια ειδική μονάδα κοντά στο σπίτι που έχει στην Ελβετία.

«Ιστορική ημέρα για το ΧΑ»

Η εταιρία ΕΛΤΕΧ-Ανεμος εισήχθη σήμερα στο χρηματιστήριο και διαπραγματεύεται με τον κωδικό ΑΝΕΜΟΣ. Ιστορική για το ΧΑ χαρακτήρισε την σημερινή συνεδρίαση ο Σ. Λαζαρίδης. Τι δήλωσαν Καλλιτσάντσης, Μποτόπουλος.

Η Λαϊκή Τράπεζα κατάθεσε αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Είναι η πρώτη φορά που κυπριακή κρατική εταιρεία προσφεύγει εναντίον του ελληνικού δημοσίου.

Προσφυγή στο Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο (International Centre For Settlement of Investment Disputes - ICSID) κατά του Ελληνικού Δημοσίου κατέθεσε η υπό κρατική εκκαθάριση Cyprus Popular Bank.

Με το Κρανίδι και τον… βασιλιά του τα βαλαν τώρα οι ΣΥΡΙΖΑίοι

Γιατί και το Κρανίδι θέλει τον… Ολλανδό του και, για να ακριβολογούμε, τον Ολλανδό βασιλιά του. Δέκα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλουν με ερώτησή τους στη Βουλή ότι «έγινε παράνομη εκχώρηση δημόσιας παραλίας στην περιοχή "Δορούφι" με κοινή Υπουργική Απόφαση προς όφελος ιδιωτικής βίλας του Ολλανδού βασιλιά».

ΒΙΝΤΕΟ-Ο άνθρωπος στη Σελήνη κι ο Ελληναράς συνωμοσιολόγος

Αναφερόμενος στο σημείωμα της στήλης του Σ. Κασιμάτη, την Κυριακή, υπό τον τίτλο «Υπάρχει Θεός!», ο επιστολογράφος Ε. Π. γράφει: «Φοβάμαι ότι σφάλλετε όταν αποδίδετε σε βλακεία το γεγονός ότι το 27% των Ελλήνων πιστεύει ότι η προσσελήνωση του 1969 ήταν σκηνοθετημένη. Είναι πιθανό να οφείλεται στο ότι, πολύ απλά, οι ερωτηθέντες στην έρευνα...

Ο Κουφοντίνας, ο Αμερικανός πρέσβης και ο κοσμήτορας της Νομικής

Αφού ούτε ο πρύτανης του πανεπιστημίου, ούτε ο υπουργός παιδείας αντέδρασαν, το έκανε ο πρέσβης των ΗΠΑ. Ο κ. Πιρς έστειλε επιστολή στον κοσμήτορα της Νομικής Σχολής κ. Μιχάλη Σπουρδαλάκη, διαμαρτυρόμενος για την «εκδήλωση προς τιμήν του καταδικασθέντα τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα». Παρατηρεί ότι...

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΛΟΓΑΚΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!Κίνα: Απεσύρθη κρέας γαιδάρου με ιχνη DNA... αλεπούς

Ένα νέο διατροφικό σκάνδαλο ξέσπασε στην Κίνα, προκαλώντας τριγμούς σε μεγάλες αλυσίδες όπως McDonalds, Starbucks, KFC και Pizza Hut, μετά την αποκάλυψη ότι εταιρεία προμηθειών τους πωλούσε παρτίδες  ληγμένου κρέατος.

ΦΩΤΟ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ! Πουλάνε τις παραλίες αντι να τις δώσουν στο λαό για αυτοδιαχείριση... ή έστω σε ένα Δήμο ρε αδερφέ!

Να αγωνιστούμε όλοι μαζί για να μην ξεπουληθούν οι παραλίες μας! Να γίνουν όλες όπως η πρότυπη...

"Μοναδική κοινωνική γενοκτονία" βλέπει ο Μαζιώτης, "Μοναδική ανθρωπιστική κρίση" βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ...

«Τα μέλη του “Επαναστατικού Αγώνα” δεν απολογούνται. Παλεύουν για την ανατροπή του συστήματος εκμετάλλευσης. Αλλοι θα έπρεπε να είναι κατηγορούμενοι στη θέση τους, καθώς συντελείται μια κοινωνική γενοκτονία, που είναι μοναδική στην ιστορία της χώρας».

Ποιοί είναι οι «μοναχικοί στρατιώτες» του Ισραήλ -Αφήνουν τα σπίτια τους και πάνε στον πόλεμο

Το Ισραήλ αποκαλεί αυτούς τους νέους, που έρχονται από όλο τον κόσμο να υπηρετήσουν τη θητεία τους, «μοναχικούς στρατιώτες» -Lonely Soldiers. Υπάρχουν μάλιστα και ενημερωτικά σάιτ και οργανώσεις που παρέχουν πληροφορίες για την εθελοντική κατάταξη.

Αρνείται όλες τις κατηγορίες το λαμόγιο του Ευαγγελισμού παρότι πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη!

Εμμένει στην απόλυτη άρνηση των γεγονότων, όπως τα καταγγέλλουν οι συγγενείς του άτυχου 67χρονου, αλλά και η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ

Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής (ΥΠΕ) παρέπεμψε την Τρίτη το ΔΣ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» τον καρδιοχειρουργό Αντώνη Τσούκα, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη 10 Ιουλίου με προσημειωμένα χαρτονομίσματα 500 ευρώ στο γραφείο του, μετά από καταγγελία του εκλιπόντος πλέον Δημήτρη Παπαδόπουλου για εκβιασμό και χρηματισμό.

Γιακουμάτος: Μέσα στον Ιούλιο η τιμή για το γάλα

Στο θέμα της τιμής του γάλακτος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γεράσιμος Γιακουμάτος, μιλώντας στον Real FM και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή.

Βελτιώθηκε η εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην Ελλάδα το β' τρίμηνο του 2014

Η καταναλωτική εμπιστοσύνη στην Ελλάδα βελτιώθηκε στο δεύτερο τρίμηνο του 2014, σύμφωνα με διεθνή έρευνα της εταιρείας Nielsen που διεξάγεται μεταξύ περισσότερων από 30.000 καταναλωτών μέσω του διαδικτύου σε 60 χώρες.

Νεκρός ο κακοποιός με τις εκατομμύρια θαυμάστριες;

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι ο κακοποιός Jeremy Meeks, που έκλεψε τις καρδιές των γυναικών ανά τον κόσμο με την εντυπωσιάκή του εμφάνιση, είναι νεκρός.

Πάνω από 40.000 Ρώσοι στρατιώτες στα σύνορα

Περισσότεροι από 40.000 Ρώσοι στρατιώτες και εκατοντάδες βαρέα όπλα έχουν συγκεντρωθεί στα ρωσο-ουκρανικά σύνορα, δήλωσε σήμερα ο γραμματέας του ουκρανικού συμβουλίου εθνικής ασφάλειας και άμυνας Αντρίι Παρούμπιι ενώπιον του Κοινοβουλίου, το οποίο ενέκρινε προεδρικό διάταγμα για την επιστράτευση...

Χούλα χουπ -Το όργανο γυμναστικής που εμπνεύστηκαν οι Αρχαίοι Ελληνες είναι η μόδα που σαρώνει τελευταία -Τα οφέλη της άσκησης αυτής

Aξεσουάρ ακροβατών, παιχνίδι που παιζόταν με μανία στη δεκαετία του 1950. Το χούλα χουπ μετά από χρόνια κάνει come back, ως όργανο γυμναστικής για το οποίο μάλιστα οι ειδικοί αναφέρουν ότι έχει ιδιαίτερα θετική επίδραση στη λειτουργία της καρδιάς και βοηθά και στο διαλογισμό.

ΕΙΠΑΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚ@Σ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ! Βίντεο-σοκ: Ισραηλινοί σκοτώνουν εν ψυχρώ νεαρό Παλαιστίνιο

Ο νεαρός άντρας περπατούσε στα συντρίμμια του σπιτιού του, ψάχνοντας για μέλη της οικογένειάς, όταν δέχτηκε τα πυρά ενός ελεύθερου σκοπευτή
Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το παρακάτω βίντεο το οποίο δόθηκε τη Δευτέρα στη δημοσιότητα και απεικονίζει την εν ψυχρώ δολοφονία ενός νεαρού Παλαιστίνιου από τα πυρά ελεύθερου σκοπευτή στη Λωρίδα της Γάζας.

Η ξανθιά ερωμένη του Bill Clinton με τον κωδικό "Energizer"

O Bill Clinton φέρεται να είχε μια ξανθιά ερωμένη που τον επισκέπτεται όταν από το σπίτι λείπει η σύζυγός του Hillary. Πρόκειται για μια ερωτική ιστορία που τις τελευταίες ώρες προκαλεί τεράστια αναταραχή στις Η.Π.Α.

BINTEO-Ο Σαμαράς στη ΓΑΔΑ: «O Ελληνας αστυνομικός είναι η ασπίδα του απλού πολίτη»

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε στις 14:30 το μεσημέρι τη ΓΑΔΑ. Ο πρωθυπουργός συνοδευόμενος από τον υπουργό Δημόσια Τάξης Βασίλη Κικίλια μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση καθώς ήθελε να συγχαρεί προσωπικά τους αστυνομικούς, για τη μεγάλη επιτυχία της σύλληψης του Νίκου Μαζιώτη.

BINTEOΟ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ! Ο Μώραλης θέλει τα έσοδα του λιμανιού και αντιτίθεται στην ιδιωτικοποίησή του

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά είχε στο Μέγαρο Μαξίμου ο νέος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, έπειτα από πρωτοβουλία του πρωθυπουργού, όταν έλαβε επιστολή από τον κ. Μώραλη.

ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ + ΠCΟΦΟC! Αδελφή Ρούπα: «Εγώ και η μητέρα μου υφιστάμεθα βάναυσο βιασμό προσωπικότητας»

Δηλ. δεν κατάλαβα; Απαγορεύεται η Αστυνομία να κάνει έρευνες; Στο απυρόβλητο είναι οι συγγενείς τρομοκρατών; Μωρή άι στα διάολα....

Μετά την έρευνα που πραγματοποίησαν δυνάμεις της αστυνομίας στο πατρικό σπίτι της Πόλας Ρούπα στην Καλαμάτα, η αδελφή της Χριστιάνα με ανοιχτή επιστολή καταγγέλει πως η ίδια και η άρρωστη μητέρα της βιώνουν «βάναυσο βιασμό προσωπικότητας από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς της χώρας.

ΒΙΝΤΕΟ-O Καρατζαφέρης για τον Άδωνι: Ήρθε να με δει o γιος μου το απολωλός πρόβατο

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης μίλησε για την συνάντησή του με τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκάλυψε τι είπε στο τηλέφωνο με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Βρέθηκε κρεμασμένος ο ισοβίτης που δολοφόνησε συγκρατούμενό του στις φυλακές Δομοκού

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατό του
 
Κρεμασμένος μέσα στο κελί του στις Φυλακές Δομοκού με ένα σεντόνι  βρέθηκε ο 48χρονος ισοβίτης, ο οποίος είχε δολοφονήσει...

Το παρασκήνιο της ρήξης ΑΝΕΛ με Κουμουνδούρου

Στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον αιγιαλό, την περασμένη Τετάρτη, δεν εμφανίστηκε εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Η απόφαση ελήφθη κεντρικά. Οι ΑΝΕΛ, που ώς τότε είχαν στηρίξει όλες τις αντιμνημονιακές πρωτοβουλίες της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θέλησαν να δείξουν έμπρακτα τη διαφοροποίησή τους.

Το φαινόμενο «Αγκελα Μέρκελ»: Η ψυχοθεραπεύτρια του Πούτιν

LOENID BERSHIDSKY / BLOOMBERG

Μέρκελ είναι μια από τις σπάνιες περιπτώσεις πολιτικών που προτιμά να ακούει παρά να μιλά η ίδια. Αυτός είναι, ο λόγος που μερικές φορές δημιουργείται η εντύπωση ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν την καλεί τόσο συχνά διότι θεωρεί ότι οι συναντήσεις τους είναι θεραπευτικές για τον ίδιον

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Αγκελα Μέρκελ που είναι η μακροβιότερη και δημοφιλέστερη ηγέτης μιας χώρας των G7, δηλαδή των επτά ισχυρότερων χωρών του ανεπτυγμένου κόσμου. Προ μιας δεκαετίας, η πρώην χημικός γιόρτασε τα 50 της χρόνια παρακολουθώντας μια διάλεξη με τίτλο «Ο εγκέφαλος: Ενα περίπλοκο σύστημα χωρίς μαέστρο: Επιπτώσεις της εικόνας του εαυτού μας».

Σίβυλλα alert!Τρώει παντόφλα ο Ρονάλντο απ'την Ιρίνα;

Ένα club sandwich σε περιώνυμο spot κοσμοπολίτικης παραλίας στοιχίζει 30 ευρώ. Ο χυμός πορτοκάλι 20 ευρώ. Μια ξαπλώστρα 45 ευρώ. Έστω και αν δεν βρίσκεται στην «πρώτη» και ασφαλώς περιζήτητη θέση. Εκεί ακριβώς όπου σκάει το γαλανόλευκο κύμα της Μυκόνου και τερματίζουν την ξέφρενη πορεία τους πάνω στο νερό τα χειροποίητα πανάκριβα Riva.

ΦΩΤΟ-Με το μετρό ο Αργύρης Ντινόπουλος στο υπουργείο

Χωρίς υπουργικά αυτοκίνητα και συνοδείες

Νέα ήθη φαίνεται ότι φέρνει ο Αργύρης Ντινόπουλος αφού επέλεγε το μετρό για να πάει στο υπουργείο του που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνα.

ΒΙΝΤΕΟ-«Ξύλο» Άδωνι σε Στρατούλη: «Σε όλες τις ρεμούλες είστε μέσα»

Κατακόρυφα ανέβηκαν οι τόνοι σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με πρωταγωνιστές τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Δημήτρη Στρατούλη. Κάποια στιγμή μάλιστα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ εξερράγη λέγοντας στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:

Μειωμένες οι πτωχεύσεις εταιρειών στην Ελλάδα το 2013 - Λιγότερες σε σχέση με τη Δυτ. Ευρώπη ελέω… Πτωχευτικού Κώδικα

Ο συνολικός αριθμός των εταιρειών που πτώχευσαν στη Δυτική Ευρώπη το 2013 ανήλθε σε 192.340 επιχειρήσεις έναντι 190.161 επιχειρήσεων το 2012 (αύξηση 1,1% ή 2.179 επιχειρήσεις). Στην Ελλάδα σημειώθηκαν...

CNN: Ποιο είναι το ιδανικό ελληνικό νησί για κάθε τύπο διακοπών

Εννέα ελληνικοί προορισμοί για κάθε τύπου ταξιδιώτη...

Εκτενές αφιέρωμα σε εννέα από τα καλύτερα ελληνικά νησιά έκανε το CNN, όπως πολλά διεθνή πρακτορεία συνηθίζουν το καλοκαίρι, αποδεικνύοντας ότι στην Ελλάδα ο κάθε ταξιδιώτης μπορεί να βρει ακριβώς το νησί που του ταιριάζει.