24 Ιουλίου 2014

Στρουμπουλό μοντέλο από την Αυστραλία σπάει ταμεία στη μόδα [εικόνες]

Τελικά, η Robyn Lawley δεν είναι ένα μοντέλο σαν όλα τα άλλα. Η 25χρονη μελαχρινή θεωρείται σήμερα η πιο ακριβοπληρωμένη στρουμπουλή μοντέλα στον κόσμο αφού συμμετείχε σε διαφημιστική εκστρατεία για τον Ralph Lauren, ο οποίος χρησιμοποιεί συνήθως σκελετωμένες γυναίκες.

ΚΛΑΙΩ! Συνεργάτης του Καμμένου μέτοχος και διευθυντής εισπρακτικής εταιρίας... ξέρετε αυτές που μας παίρνουν τα σπίτια για να τα δώσουν στη Μέρκελ (ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η νέα «μεγάλη πατριωτική συμμαχία» του Πάνου Καμμένου και του Νίκου Νικολόπουλου σε κοινό μέτωπο για την "προστασία" της περιουσίας των Ελλήνων... 

ΒΙΝΤΕΟ-Τα “χίλια” πρόσωπα Ρούπα-Μαζιώτη

Με πέντε ακόμη πλαστά ονόματα, εκτός από αυτά που είχε χρησιμοποιήσει για να νοικιάσει το διαμέρισμα στο Μαρούσι, φέρεται να κυκλοφορούσε η Παναγιώτα Ρούπα, ενώ και ο Νίκος Μαζιώτης κυκλοφορούσε με δύο ονόματα.

Απίστευτο: 17χρονος Ινδός είχε περίσσευμα 232 δόντια -Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί [εικόνες]

Χειρουργοί στη Βομβάη αφαίρεσαν 232 δόντια από το στόμα ενός εφήβου, 17ετών και όπως αναφέρουν οι ίδιοι πιστεύουν πως πρόκειται για παγκόσμιο ρεκόρ.

Φρίκη στην Ινδία -Βίασαν κοριτσάκι 8 ετών και το κρέμασαν σε δέντρο

Ένα κοριτσάκι μόλις 8 ετών στην ανατολική Ινδία φέρεται ότι βιάστηκε και δολοφονήθηκε από τους δράστες, οι οποίοι κρέμασαν το θύμα τους σε ένα δέντρο, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Γκάφα αξιωματούχων και διεθνών ΜΜΕ: Μετέδωσαν ότι στην πτήση της Air Algerie επέβαινε η ανιψιά του Φιντέλ Κάστρο

Γκάφα... μεγατόνων από αξιωματούχους και διεθνή ΜΜΕ, καθώς, μέσα στη χιονοστιβάδα εξελίξεων με την εξαφάνιση και συντριβή αεροπλάνου της Air Algerie, αξιωματούχοι χωρών, αλλά και όλα τα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ ανακοίνωσαν ότι στους επιβαίνοντες βρισκόταν και η ανιψιά του Φιντέλ Κάστρο και κόρη του σημερινού προέδρου της Κούβας, Μαριέλα.

Εισαγγελέας έδωσε εντολή για «κατάσχεση» γαϊδουριού γιατί το κακομεταχειρίζονταν ο ιδιοκτήτης του

Με εντολή εισαγγελέα «κατασχέθηκε» γαϊδούρι σήμερα στη Ρόδο λόγω κακομεταχείρισης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η αφαίρεση της επιμέλειας έγινε το μεσημέρι με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα και μετά την παρέμβαση του φιλοζωικού σωματείου «Τυχερές πατούσες».

Σοκαριστικό βίντεο: Οι ισλαμοφασίστες της Μπόκο Χαράμ αποκεφαλίζουν Νιγηριανό αξιωματικό

Με φρικιαστικό τρόπο οι αντάρτες έκοψαν το κεφάλι του και κρατώντας ψηλά το κεφάλι του πανηγύριζαν υμνώντας τον Αλλάχ

Ένα σοκαριστικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστές μέλη της Μπόκο Χαράμ να κόβουν το κεφάλι ενός αξιωματικού της νιγηριανής αεροπορίας.

ΩΡΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΟ! Δείτε τη σύζυγο Πατούλη στο πάρτι για την ονομαστική της εορτή

Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης (ρε Μάκη τι δουλειά έχεις με τα σούργελα;), ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο τέως υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης

Ένα πάρτι με λαμπερούς καλεσμένους διοργάνωσε, με αφορμή την ονομαστική της εορτή, η Μαρίνα Πατούλη -δημοτική σύμβουλος Πεύκης (πρώτη σε σταυρούς) και σύζυγός του Γιώργου Πατούλη- σε γνωστό μαγαζί του Αμαρουσίου.

Ισραήλ: Προειδοποιήσαμε τον Ερυθρό Σταυρό να εκκενώσει το σχολείο, δεν το επέτρεψε η Χαμάς

Διαψεύδει τους ισχυρισμούς ο Ρόμπερτ Τέρνερ, διευθυντής της ανθρωπιστικής οργάνωσης του ΟΗΕ στη Γάζα

Ανακοίνωση εξέδωσε το υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ για τον βομβαρδισμό του σχολείου του ΟΗΕ από τον οποίο έχασαν τη ζωή τους 15 άτομα και τραυματίστηκαν 200.

Η νύχτα θρίλερ πριν την άφιξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Αθήνα

Όλα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της 24ης Ιουλίου
 
Στις 2 μετά το μεσημέρι της 23ης Ιουλίου συνεκλήθη τελικώς η σύσκεψη των πολιτικών, υπό τον Γκιζίκη, στο γραφείο του στη Βουλή. Νωρίτερα οργίαζε το παρασκήνιο. Ο Μπονάνος βολιδοσκόπησε για την πρωθυπουργία τον Πέτρο Γαρουφαλιά, ο οποίος αποδέχθηκε. Ίσως εκείνη την ώρα να ήταν ο πιο αρεστός στους στρατιωτικούς πολιτικός.

ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗ BMW Ο ΜΠΕΝΥ! Το παρασκήνιο της μετακίνησης Σαμαρά - Βενιζέλου στη Βουλή

Η εντύπωση που έδωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και η τελική του απόφαση
 
Συνέβη το πρωί  όταν ολοκληρώθηκε η συνάντηση  Σαμαρά  - Βενιζέλου  και  αμφότεροι θα μετέβαιναν στην εκδήλωση  της  Βουλής για τα  40χρονα της  αποκατάστασης του πολιτεύματος.

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! 12 δισ. ευρώ «πόνταραν» οι Έλληνες το 2013 σε νόμιμο και παράνομο τζόγο

Αυτό αποκάλυψε ο επικεφαλής της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων Ευγένιος Γιαννακόπουλος στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής

Τι και αν η χώρα διέρχεται την χειρότερη οικονομική κρίση των τελευταίων δεκαετιών, οι Έλληνες«ποντάρουν» ετησίως περί τα 12 δις ευρώ στον νόμιμο και παράνομο τζόγο.

Υπέρ της έκδοσης Γριβέα και Βάτσικα η βρετανική Δικαιοσύνη

Υπερ της έκδοσης στην Ελλάδα των Κυριακού Γριβέα και Αναστασίας Βάτσικα για την υπόθεση των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου αποφάνθηκε ο βρετανός πρωτοδίκης που εξέτασε το αίτημα των ελληνικών Αρχών στο Λονδίνο.

Στις 9:30μμ μια αποκάλυψη με πολλά γέλια για τον Πανάρα...

Καλομελέτα και έρχεται Πάνο μου

Αυστριακά εύσημα για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα

Στην πρόοδο που σημειώνει η Ελλάδα στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής αναφέρονται αυστριακά ΜΜΕ, τονίζοντας επίσης πως υπάρχει βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος στη χώρα μας.

ΦΩΤΟ-Αυτές οι σκατ@φατσες κατηγορούνται ότι αποπλάνησαν 11χρονη

Οι δύο άντρες συνελήφθησαν την προηγούμενη Τετάρτη στο Ίλιον, και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για αποπλάνηση παιδιού, μαστροπεία και παράβαση του Νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση.

ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ! Τα 84 SMS του Αργύρη Ντινόπουλου - Σε ποιους τα έστειλε και τι έγραψε

Με SMS ειδοποίησε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών, Αργ. Ντινόπουλος τους δημάρχους, των οποίων οι δημοτικές επιχειρήσεις δεν απογράφονται, ότι πρέπει να το κάνουν άμεσα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ντινόπουλος απέστειλε μήνυμα σε 74 δημάρχους και δέκα περιφερειάρχες, στην αρμοδιότητα των οποίων ανήκουν οι 133 δημοτικές επιχειρήσεις που δεν έχουν απογραφεί.

Γιατί να ψηφίσουμε ΝΔ αφού υπάρχει καλύτερος... ο Μπένυ δηλ.

Η ..."ανάλγητη ΝΔ" και η φωνή της λογικής του ...Βενιζέλου

Ήταν, λέει, πολύ εποικοδομητικό το κλίμα στην πρωινή συνάντηση του Αντ. Σαμαρά με τον Ευ. Βενιζέλο. Όπως λένε κυβερνητικές πηγές πρέπει η κυβέρνηση να μεταδίδει προς τους εταίρους και την κοινωνία το μήνυμα της σταθερότητας και της τήρησης των δεσμεύσεων, αλλά και το μήνυμα της αλλαγής σελίδας και της κοινωνικής ευαισθησίας.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ! Τη διάλυση του Κομμουνιστικού Κόμματος ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Ουκρανίας

Τη διάλυση του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ουκρανίας ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κοινοβουλίου της χώρας, Ολεξάντρ Τουρτσίνοφ, κατηγορώντας το ότι, υποστηρίζει τους αυτονομιστές αντάρτες.

Συνέλαβαν αρχιφύλακα του Τμήματος Αρχαιοκαπηλίας για... αρχαιοκαπηλία -Στο 1 εκατ. ευρώ η «λεία»

Μεγάλη σπείρα αρχαιοκάπηλων εξάρθρωσε έπειτα από έρευνα η ΕΛ.ΑΣ. Προχωρώντας σε εννέα συλλήψεις, ενώ ανάμεσα στα μέλη της οργάνωσης ήταν και ένας αρχιφύλακας ο οποίος υπηρετούσε στο Τμήμα... Αρχαιοκαπηλίας.

ΦΩΤΟ-Αν γινόταν νέος Παγκόσμιος Πόλεμος

Παρίσι, Βερολίνο, Μόσχα, Λονδίνο, Μελβούρνη, Νέα Υόρκη στις φλόγες. Μέσα από αυτές τις αποκαλύπτικές φωτογραφίες ο Πολωνός καλλιτέχνης Michal Zak, που ζει στο Βερολίνο, θέλησε να υπενθυμίσει σε όλους μας πόσο εύθραυστη είναι η ειρήνη.

Η αφίσα και το μήνυμα της ΟΝΝΕΔ για τον Εθνάρχη

Η ΟΝΝΕΔ κυκλοφόρησε αφίσα για την επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, με μια εμβληματική φωτογραφία του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, και ένα πολιτικό μήνυμα:

Αλλάζει πρόεδρο ο ΠΑΟΚ

Ένας Κύπριος για την προεδρία του ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως ο Ιάκωβος Αγγελίδης προορίζεται για να αναλάβει καθήκοντα προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου στην εταιρία.

Αυτή είναι η ταμπέλα που κάνει θραύση σε παραλία της Αττικής

Οικολογικά μηνύματα με χιούμορ προσπαθούν να περάσουν κάποιες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε παραλίες της Αττικής.

Στο Μάλι συνετρίβη το αεροσκάφος της Air Algerie-Ανάμεσα στους επιβάτες η ανηψιά του Φιντέλ Κάστρο-Παλιότερα το χρησιμοποιούσε και η Ρεάλ

- 50 λεπτά μετά την απογείωσή του από την Ουαγκαντούγκου της Μπουρκίνα Φάσο "χάθηκε" το αεροσκάφος
- Στη 1.38 το αεροσκάφος ζήτησε να αλλάξει πορεία, διότι πλησίαζε καταιγίδα
- Το αεροσκάφος, τύπου MD-83, είχε ναυλώσει η αλγερινή αεροπορική εταιρεία Air Algerie από την ισπανική Swiftair και με το ίδιο πετούσε επί 2 χρόνια η Ρεάλ
- Mεταξύ των επιβατών η κόρη του Ραούλ Κάστρο, Μαριέλα

Η ΔΕΗ απαντά στον λαϊκιστή Σταθάκη: Κανένα αίτημα για ευάλωτο άτομο και κανένας διακανονισμός

«Θα θέλαμε πρωτίστως να εκφράσουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας», επισημαίνει σε νέα ανακοίνωσή της η ΔΕΗ για το θάνατο της 56χρονης τετραπληγικής στα Χανιά και προσθέτει απαντώντας στον Σταθάκη που δήλωσε ότι είχε καταθέσει ο ίδιος φάκελο (!!) για την περίπτωση της άτυχης γυναίκας στο τοπικό κατάστημα της ΔΕΗ:

Οι 10 πόλεις που επιλέγουν οι εκατομμυριούχοι για να ζήσουν -Γιατί τις έχουν ξεχωρίσει

Νέα έρευνα του περιοδικού «Spear's», σε συνεργασία με την εταιρεία παροχής επενδυτικών συμβουλών WealthInsight αποκαλύπτει τις ευρωπαϊκές πόλεις που κατά κύριο λόγο επιλέγουν οι εκατομμυριούχοι ως τόπο κατοικίας.

Εξι ενδιαφέροντα στοιχεία για τα όνειρα που ίσως αγνοούμε

Η πιο καθημερινή, ακατάληπτη εμπειρία όλων των ανθρώπων είναι το όνειρο. Παραμυθένια ή εφιαλτικά τα όνειρα είναι συμβολικά, ψυχαναλυτικά,ή απλώς σουρεαλιστικά κατασκευάσματα, ιστορίες ενός εγκεφάλου που ξεκουράζεται,ξεκαθαρίζει και ταξινομεί τα «files» του ή απαλλάσσεται από ότι τον βαρύνει στη διάρκεια του ύπνου.

ΦΩΤΟ-BINTEO-Στο τέλος τα κατάφερε: Εγινε διάσημη μέσα από τα social media

Δεν είναι ακόμη ιδιαίτερα γνωστή, αλλά αυτό θα αλλάξει σύντομα. Η αμερικανίδα Αλεξάντρια Μόργκαν αναδείχτηκε μέσα από τα social media. Σχεδόν καθημερινά ανέβαζε στο Instagram μια φωτογραφία της με βαθύ ντεκολτέ, χωρίς ποτέ να ξεπερνάει τα όρια.

Ο ψυχεδελικός ροκάς γιος του Άλεξ Ρόντου (ΦΩΤΟ)

Ο νεαρός Ναθαναήλ κυκλοφορεί με τατουάζ και σκουλαρίκια και είναι μέλος συγκροτήματος

Τα προηγούμενα χρόνια, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου είχε την οικονομική δυνατότητα να διοργανώνει το περίφημο Συμπόσιο της Σύμης σε διάφορα νησιά της Ελλάδας, δίχως να επιβαρύνονται οι προσκεκλημένοι του, ανάμεσα στους εκλεκτούς φιλοξενούμενούς του ήταν ο επί σειράν ετών μυστικοσύμβουλός του στο υπουργείο Εξωτερικών, Αλεξ Ρόντος, με τον γιο του, Ναθαναήλ.

ΒΙΝΤΕΟ-Η Ιακωβίδου η μόνη που έμεινε Αθήνα να παλεύει: Τα σουρε του Κασσή για την αξιολόγηση

Όλοι έχουν πάει διακοπές και η Ιακωβίδου είναι η μόνη από τη ΝΔ (μαζί με Άδωνι εννοείται) η οποία έμεινε να παλεύει ακόμα και στη Βουλή όπως μπορείτε να δείτε από το έγγραφο στο τέλος

Ενδοκυβερνητική κόντρα ξέσπασε για το θέμα της αξιολόγησης μεταξύ της Τάνιας Ιακωβίδου και του Μιχάλη Κασσή.

Η κ. Ιακωβίδου άσκησε έντονη κριτική στον τρόπο αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Δυνάμεις Καταδρομών 1974: Το πραξικόπημα, η εισβολή, οι μάχες στον Πενταδάκτυλο

Δείτε τη συγκλονιστική μαρτυρία του Προέδρου του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων, Μάκη Οικονομίδη:

ΣΥΡΙΖΑ Βενεζουέλας: Ο Μαντούρο πετάει τους άστεγους έξω από τον γνωστότερο "πύργο" της χώρας

'Αρχισε χθες η εκκένωση του γνωστού ουρανοξύστη φάντασμα Torre David (Πύργος David από το όνομα του δημιουργού του David Brillembourg) στο Καράκας. Ο πύργος που έμεινε ημιτελής μετά το θάνατο του δημιουργού του, προορίζονταν για γραφεία τράπεζας και με 45 ορόφους είναι το τρίτο ψηλότερο κτήριο της πόλης.

Συνέδριο επανεκκίνησης της ΝΔ πρότεινε ο Μεϊμαράκης

Συνέδριο πανστρατιάς και επανεκκίνησης το φθινόπωρο, όταν το δίλημμα μνημόνιο ή αντιμνημόνιο θα έχει καταπέσει και η τρόικα θα έχει φύγει, πρότεινε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης εκτιμώντας πως η Νέα Δημοκρατία θα μπορεί να παρουσιάσει πρόγραμμα και να προχωρήσει σε διορθώσεις οικονομικές και κοινωνικές, πάντα βέβαια μέσα στο πλαίσιο δημοσιονομικής προσαρμογής, που θα της δώσουν αέρα υπεροχής.

ΦΩΤΟ-ΠΕΣΤΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Φιλορώσοι έκλεψαν και χρησιμοποίησαν τις πιστωτικές κάρτες από τα θύματα του Boeing

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τα όσα έγιναν στον τόπο της τραγωδίας μετά τη συντριβή του Boeing των μαλαισιανών αερογραμμών. Μετά από τις φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα και έδειχναν έναν φιλορώσο αυτονομιστή να κλέβει τη βέρα από νεκρό επιβάτη της πτήσης τώρα ήρθε να προστεθεί και η μαρτυρία μίας γυναίκας που....

Newsweek: Πούτιν o δικτάτορας των τελευταίων ημερών που λέει ότι μόνο ο Στάλιν εργαζόταν σκληρότερα απ' τον ίδιο!

Ένα πολυσέλιδο άρθρο-αφιέρωμα στα έργα και τις ημέρες του Ρώσου προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν δημοσιεύει το αμερικανικό περιοδικό Newsweek. Το εξώφυλλο του περιοδικού απεικονίζει τον Βλαντιμίρ Πούτιν που φοράει γυαλιά ηλίου και συνοδεύεται από την λεζάντα «Εισβάλλοντας στην αλεξίσφαιρη φούσκα του νούμερο ένα εχθρού-παρία της Δύσης» ενώ τίτλος του άρθρου είναι «Ποιες είναι οι κρυφές συνήθειες του Δικτάτορα των τελευταίων ημερών».

ΒΙΝΤΕΟ-Σαμαράς: Η δημοκρατία έχει πολύ βαθιές ρίζες

«Η δημοκρατία έχει πολύ βαθιές ρίζες στην Ελλάδα, ποτισμένες με αγώνες και με θυσίες του ελληνικού λαού. Δεν έχει να φοβάται τίποτα», δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για τα 40 χρόνια από την αποκατάσταση της δημοκρατίας.

Παραλίγο μαλλιοτράβηγμα Δούκισσας με την πρώην του Κασιδόκωστα!

Πήγε να "μπουκάρει" στη θαλαμηγό και να...
 
Tο ζευγάρι είχε ένα άκομψο μπέρδεμα με την χορεύτρια Μαρία Δελόνγκα, πρώην του Κασιδόκωστα για μεγάλο διάστημα.

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ! Με γιατρό για τους επισκέπτες λειτουργεί πλέον η Ακρόπολη

Ιατρική φροντίδα, για τυχόν προβλήματα υγείας που παρουσιάσουν στη διάρκεια της ξενάγησής τους, έχουν πλέον οι επισκέπτες της Ακρόπολης.

Ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Κώστας Τασούλας ζήτησε από τον υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη την απόσπαση ενός γιατρού γενικής Ιατρικής στην αρμόδια Α' ΕΠΚΑ.

Μ'ΑΥΤΟΝ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ! Εμετική επίθεση του εργατοπατέρα στον πολιτικό κόσμο

Με τον «αέρα» της  ασυλίας που του παράσχει ο ΣΥΡΙΖΑ και μ’ εκείνον των απολαβών του μέλους του Δ.Σ. της ΔΕΗ ο άλλοτε πράσινος εργατοπατέρας και νυν προνομοιακός συνομιλητής της Κουμουνδούρου, Νίκος Φωτόπουλος, ξιφούλκησε κατά του πολιτικού κόσμου.

ΨΩΛΙΑ 30.000 ευρώ σε κωλόγερο που βασάνισε και σκότωσε αδέσποτο σκύλο

Έτσι να πέσουν μερικά καμπανίδια μπας και συνετιστούν οι σκατόψυχοι που τα βάζουν με τους σκύλους! Να πέσουν όμως και μερικά καμπανίδια σε δήμους που δεν ασχολούνται με τα αδέσποτα!!

Διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ, για βασανισμό που επέφερε το θάνατο υποσιτισμένου αδέσποτου σκύλου, επιβλήθηκε σε κάτοικο του δημοτικού διαμερίσματος Χαρωπού, μετά από παρέμβαση του Φιλοζωικού Ομίλου Σερρών.

Πληροφορίες για πτώση του αλγερινού Airbus κοντά στην πρωτεύουσα του Νίγηρα

«Κόκκινος συναγερμός» για αεροσκάφος της αεροπορικής Air Algerie, η οποία ανακοίνωσε ότι έχασε την επαφή μαζί του, 50 λεπτά μετά την απογείωσή του από την Ουαγκαντούγκου της Μπουρκίνα Φάσο.

Αντ. Σαμαράς: «Η παρούσα Βουλή θα εκλέξει Πρόεδρο»

Με βουλευτές της ΝΔ συνομίλησε στο εντευκτήριο της Βουλής ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, αμέσως μετά το πέρας της επετειακής εκδήλωσης για τα 40 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

ΦΩΤΟ-Υπουργός αναζητεί δημόσια … σύζυγο!

Ναι μεν το πρόβλημα της μοναξιάς είναι υπαρκτό αλλά και το ν’ αναζητά υπουργός, σύζυγο , δημόσια, μέσω συνέντευξης σε περιοδικό, είναι κάτι περισσότερο από ασυνήθιστο!

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Αυτοκίνητο σηκώνει ποδηλάτη στον αέρα

Η κάμερα στο κράνος κατέγραψε τα πάντα.

Ένας ποδηλάτης με κάμερα GoPro στο κράνος του, κατέγραψε λεπτό προς λεπτό τη στιγμή που τον... χτύπησε αυτοκίνητο!

Διεθνής ποδοσφαιριστής στο μέγαρο Μαξίμου από την πλαϊνή πόρτα

Υπάρχουν δύο δεδομένα: Το ένα είναι ότι η εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου με τις πρόσφατες εμφανίσεις της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, έκανε όλους τους έλληνες υπερήφανους. Το δεύτερο ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είναι ποδοσφαιρόφιλος και μάλλον από τους φανατικούς.

Ο χάρτης των ελληνικών εξαγωγών στην 5ετία

Απ' την άνοδο στην κόπωση και τελικά στην πτώση οδηγήθηκαν το τελευταίο διάστημα οι ελληνικές εξαγωγές, υποστηρίζουν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Β.Ελλάδος (ΣΕΒΕ), δρ Κυριάκος Λουφάκης και ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος, δρ Τάσος Αλεξανδρίδης, παρουσιάζοντας σχετική ανάλυση.

Επικοινωνιακά νεκρό το Μαξίμου από την ώρα που ανέλαβαν Σταμάτης-Βούλτεψη αντί του Μουρούτη

Δεν αποτελεί και μεγάλη ανακάλυψη να σας πούμε ότι στην κυβέρνηση , ξεκινώντας από το Μαξίμου, επικρατεί επικοινωνιακό τέλμα , ή καλύτερα ...αφάνεια, μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό.

Το σύστημα που λειτουργούσε προηγουμένως με άξονα τον...

ΑΛΑ Η ΔΕΗ! ΧΛΙΔΑ: Με sms στο κινητό η ειδοποίηση για την κατανάλωση ρεύματος

Την προκήρυξη του πιλοτικού προγράμματος για την εγκατάσταση 170.000 «έξυπνων» μετρητών σε κατοικίες και μικρά εμπορικά καταστήματα δημοσίευσε ο Διαχειριστής του Ελληνικού Συστήματος Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ). Το έργο συνολικού προϋπολογισμού...

ΒΙΝΤΕΟ-Ξύλο τούρκων "οπαδών" και παικτών της Μακάμπι λόγω της Παλαιστίνης

Άδοξο τέλος είχε το φιλικό προετοιμασίας μεταξύ της Μακάμπι Χάιφα και της Λιλ στην Αυστρία. Λίγο πριν το φινάλε οπαδοί με σημαίες τις Παλαιστίνης μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και συγκρούστηκαν με τους παίκτες της ομάδας του Ισραήλ.

Αριζόνα ΗΠΑ: Θανατοποινίτης κατέληξε 2 ώρες μετά την ένεση

Και εδώ οι ισλαμιστές πολύ μπροστά από Αμερικάνους... κόβουν το κεφάλι και καθαρίζουν...

Δύο ώρες -και όχι δέκα λεπτά- μετά τη χορήγηση θανατηφόρου κοκτέιλ πέθανε θανατοποινίτης σε φυλακή της Αριζόνα των ΗΠΑ, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της πολιτείας.