27 Ιουλίου 2014

ΦΩΤΟ-ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΡΕ!! Ισραηλινές "βόμβες" ποζάρουν με τα εσώρουχα για να στηρίξουν τους στρατιώτες τους

Όμορφες ισραηλινές ποζάρουν φορώντας …ελάχιστα σε φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει στο facebook με σκοπό να στηρίξουν όπως λένε τους στρατιώτες που πολεμούν τη Χαμάς!

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ! Το ΣΔΟΕ κατάσχεσαν τις εισπράξεις λαμόγιου που χρωστούσε και δεν πλήρωνε

Ακομη πιο αγριεμένο τρόπο δράσεις ακολουθεί τις τελευταίες ημέρες το ΣΔΟΕ, καθώς, τα κλιμάκια της Δίωξης, με συνοδεία αστυνομικών, πραγματοποιούν εφόδους και κατάσχουν τις εισπράξεις από τα ταμεία των επιχειρήσεων που χρωστάνε και όπως φαίνεται βγάζουν τα μαλλιοκέφαλά τους!

ΒΙΝΤΕΟ-Τρομακτικό ατύχημα στο Spa-Σε κρίσιμη κατάσταση ένας οδηγός

Σοκάρουν οι εικόνες από το ατύχημα που σημειώθηκε στο ράλι 24 ωρών στο Σπα του Βελγίου. Συγκεκριμένα συγκρούστηκαν δύο Ferrari 458, του Άγγλου Marcus Mahy και του Vadim Kogay από το Καζακστάν.

Πολύ ακριβά πλήρωσε τα... φιλάκια με την Kristen Stewart ο σκηνοθέτης της!

Ο Rupert Sanders θα πρέπει να πληρώνει πάνω από 29.000 ευρώ το μήνα ως διατροφή στην πρώην σύζυγό του, Liberty Ross

Πολύ ακριβά στοίχισε στον σκηνοθέτη Rupert Sanders η εξωσυζυγική ερωτική περιπέτεια που είχε με την ηθοποιό Kristen Stewart.

Ρωσία: Ξαναβρήκε η υπερδύναμη τις... σαύρες που προορίζονται για σεξ!

Αντικείμενο της έρευνας είναι το σεξ μεταξύ ζώων σε μηδενική βαρύτητα

Η Ρωσία λέει ότι ανέκτησε τον έλεγχο του δορυφόρου Foton-M4 που μετέφερε τις σαύρες «Γκέκο», οι οποίες είναι το αντικείμενο έρευνας για το σεξ μεταξύ ζώων σε μηδενική βαρύτητα.

Spiegel: «Σταματήστε τον Πούτιν τώρα!»

Ρώσοι ολιγάρχες φοβούνται τις κυρώσεις από την Ευρώπη και εγκαταλείπουν τον Πούτιν, αναφέρει το γερμανικό περιοδικό

Το έγκριτο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel στην έντυπη έκδοση που θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 28 Ιουλίου με εξώφυλλο «Σταματήστε τον Πούτιν τώρα!» αναλύει...

ΓΡΑΦΗΜΑ: Αυτές είναι οι δέκα εταιρείες που ελέγχουν όλη την αγορά χωρίς να το γνωρίζουν οι καταναλωτές

Η αγορά είναι γεμάτη από εκατοντάδες χιλιάδες καταναλωτικά προϊόντα με τους υποψήφιους αγοραστές να έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν ανάμεσα σε ποικιλία επιλογών, ωστόσο, πόσο διαφορετικά είναι τα εν λόγω προϊόντα;

ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΣΑ ΜΑΣΗΣΑΤΕ ΡΕ ΚΗΦΗΝΕΣ! Στο ΣτΕ προσέφυγαν συνταξιούχοι της ΑΤΕ για τις επικουρικές

[Οι πλέον ευνοημένοι και καλοταϊσμένοι τραπεζουπάλληλοι ζητάνε και τα ρέστα!]

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων της ΑΤΕ, ο Σύλλογος Συνταξιούχων Αγροτικής Τραπέζης της Ελλάδος και δύο συνταξιούχοι και ζητούν να ακυρωθεί η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΤΕΑ της 21ης Μαΐου 2014 με την οποία σταμάτησε η καταβολή των επικουρικών συντάξεων στους συνταξιούχους της ΑΤΕ.

Με προκήρυξη τους οι "Πυρήνες Μηδενιστών" ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση με χειροβομβίδα στον ΣΚΑΙ

Η ομάδα "Πυρήνες Μηδενιστών" ανέλαβε την ευθύνη για την για την επίθεση με χειροβομβίδα στα κεντρικά γραφεία του ΣΚΑΙ, τα ξημερώματα του Σαββάτου, 12 Ιουλίου.

ΗΠΑ: Η Ρωσία έπληξε με ρουκέτες την Ουκρανία (δορυφορικές φωτό)

Δορυφορικές φωτογραφίες που φέρεται να δείχνουν πως η Ρωσία έχει εκτοξεύσει ρουκέτες στο έδαφος της ανατολικής Ουκρανίας έδωσε στη δημοσιότητα την Κυριακή το υπουργείο Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σαμαράς: Ρε Γιώργο τι έγινε; Μας κατατρόμαξες

Ευχές από συναδέλφους και φίλους δέχθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, μετά από την περιπέτεια της υγείας του από το πρόσφατο καρδιακό επεισόδιο που είχε.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ-> Αντάρτες κάρφωσαν κεφάλια Σύρων στρατιωτών σε στύλους

Ένα μακάβριο video κάνει το γύρο του κόσμου, με τους Τζιχαντιστές να έχουν βιντεοσκοπήσει την αποτρόπαιη πράξη τους να αποκεφαλίσουν Σύριους στρατιώτες και να καρφώσουν τα κεφάλια σε στύλους. Το video είναι πολύ σκληρό!

Αυτές είναι οι οκτώ συνηθέστερες ασθένειες που προκαλούνται από τα κινητά τηλέφωνα

Είναι ένα από τις πιο σημαντικές συσκευές στον σύγχρονο κόσμο, κομμάτι της ζωής μας, εργαλείο στο επάγγελμά μας και μέσω επικοινωνίας και κοινωνικοποίησης. Για αυτούς ακριβώς τους λόγους, πάντως, το κινητό δεν θα μπορούσε παρά να έχει και βλαβερές συνέπειες στη ζωή μας.

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Οι "γκάφες" στα γυρίσματα του Game of Thrones

Δείτε τη δίκη του Νάνου όπως δεν την έχετε δει ποτέ. Με εντυπωσιακή είσοδο, τραγούδι, γέλιο και συγχρονισμένο τραγούδι.

Το βίντεο μας δίνει μια μικρή μόνο γεύση από όλα όσα συμβαίνουν στα απαιτητικά και εξαντλητικά γυρίσματα της σειράς που έχει σπάσει τα ταμία.

Video: Η Κατερίνα Ριμπολόβλεφ τα σπάει πάνω στα τραπέζια…

Ο μπαμπάς έκανε το χρέος του απέναντι στην κόρη του. Έκλεισε όλο το εστιατοριο «Μανος»  στη Σύμη για να διασκεδάσει η καψούρα του έναντι του ποσού των 50.000 ευρώ. Το ποσό βεβαίως όσο περνάει ο καιρός αυξάνει γεωματρικά σε τέτοιο βαθμό που ακουμπά τα όρια του αστικού μύθου.

Στο αεροπλάνο της... φυγής οι ξένοι σταρ στην Ουκρανία

[ΦΩΤΟ-Ο Ντάγκλας Κόστα, που αγωνίζεται στη Σαχτάρ από το 2010 δήλωσε ότι φοβάται να επιστρέψει στην Ουκρανία.]

Η κρίση στην Ουκρανία, που  προσέλαβε περαιτέρω διεθνή διάσταση με την πτώση του αεροσκάφους των Μαλαισιανών Αερογραμμών πριν από 10 ημέρες, έχει σοβαρές συνέπειες και στο ποδόσφαιρο της χώρας, καθώς όλο και πιο πολλοί ξένοι ποδοσφαιριστές σκέφτονται να αποχωρήσουν από το ουκρανικό πρωτάθλημα, ενώ οι ομάδες της χώρας «στριμώχνονται» στα δυτικά, μακριά από τις εστίες έντασης.

ΒΙΝΤΕΟ-Dwayne Johnson (πρωταγωνιστής του "ΗΡΑΚΛΗΣ"):"Εύχομαι να έκανα τους Έλληνες περήφανους"

Στις 23 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ η παγκόσμια πρεμιέρα της υπερπαραγωγής του Χόλυγουντ με θέμα τον μυθικό Ηρακλή. Τον Ηρακλή υποδύθηκε ο Dwayne «The Rock» Johnson που στις δηλώσεις στο κόκκινο χαλί δήλωσε πως

ΚΛΑΙΕΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ!! Η τσετσενία του επέβαλε κυρώσεις!

Ανεπιθύμητα πρόσωπα είναι από σήμερα Κυριακή στην Τσετσενία ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα και κορυφαίοι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως δήλωσε υποστηριζόμενος από το Κρεμλίνο πρόεδρος του αυτόνομου κρατιδίου, Ραμζάν Καντίροφ.

«Ο Γκουαρντιόλα θα μείνει όσα χρόνια θέλει» δήλωσε ο Ρουμενίγκε

Ξεκάθαρος ήταν ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου, λέγοντας ότι ο Ισπανός δεν θα πρόκειται να φύγει τουλάχιστον μέχρι να λήξη το συμβόλαιο του.

ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ ΑΦΡΟΔΙΤΟΥΛΑ! Πως σχολίασαν Αλ Σάλεχ και Βουλγαράκης την είσοδο του Πλεύρη στη Βουλή

Από τη βουλευτική του έδρα, την οποία θα καταλάβει ο πρώτος επιλαχών στην Α’ Αθηνών, δηλαδή ο Θάνος Πλεύρης, θα παραιτηθεί ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, αφού ο πρωθυπουργός τον επέλεξε για την θέση του έλληνα Επιτρόπου στην Κομισιόν.

Στοίχημα 31,4 δις ευρώ στο δεύτερο 6μηνο: Τι προβληματίζει το οικονομικό επιτελείο

Ενα στοίχημα… αξίας 31,4 δισ. ευρώ καλείται να κερδίσει μέχρι το τέλος του έτους το υπουργείο Οικονομικών.

Το ποσό αυτό θα πρέπει να εισρεύσει στα δημόσια ταμεία στο δεύτερο εξάμηνο του έτους, για να εκτελεστεί ο φετινός προϋπολογισμός και να επιτευχθεί ο στόχος για πρωτογενές πλεόνασμα γενικής κυβέρνησης ύψους 1,5% του ΑΕΠ ή 2,8 δισ. ευρώ..

ΦΩΤΟ-Γελάει ο Τζήμερος με τον Δημήτρη τον Μεγαλοπρεπή

Δεν άρεσε στον Θάνο Τζήμερο η επιλογή του Δημήτρη Αβραμόπουλου ή «Μεγαλοπρεπή», όπως τον χαρακτηρίζει», από τον Αντώνη Σαμαρά για τη θέση του επιτρόπου στην Κομισιόν.

Ρεκόρ στη μαύρη εργασία στον τουρισμό

Τουριστικό ρεύμα υπάρχει στην χώρα μας αποδεδειγμένα. Υπάρχει όμως ταυτόχρονα και ένα μεγάλο πρόβλημα. Δεν υπάρχει αλλαγή στις προσλήψεις και η αδήλωτη εργασία παραμένει ευρέως διαδεδομένη.

ΒΙΝΤΕΟ-Περιμένουν τον Σήφη στο Ενυδρείο της Κρήτης

Την πρόθεσή του να φιλοξενηθεί ο Σήφης, ο κροκόδειλος, σε ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις στο Ηράκλειο εξέφρασε σήμερα ο πρόεδρος του Ενυδρείου Κρήτης, Μιχάλης Παπαδάκης.

Τα θαλάσσια οικόπεδα των 150 δισ.: Αρχίζει ο διαγωνισμός για τα «φιλέτα» με τους υδρογονάνθρακες

Στην τελική ευθεία μπαίνει η διαδικασία για τη χάραξη των «οικοπέδων» για τις έρευνες υδρογονανθράκων, καθώς ο υπουργός Γιάννης Μανιάτης έστειλε τους επίσημους χάρτες προς δημοσίευση στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ "ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΘΕΟΣ" ΡΕ!! Ο Σβαϊνστάιγκερ βρίζει τη Ντόρτμουντ: “Πουτ@@@ς γιοι”

Ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ βιντεοσκοπήθηκε σε πάρτι να βρίζει την αντίπαλο της Μπαγερν Μονάχου στην Μπουντεσλίγκα, Μπορούσια Ντόρτμουντ
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Γερμανίας ακούγεται να λέει: "Δεν είμαι ο άνθρωπος για τις μεγάλες κουβέντες γι αυτό μόνο...

Βούλτεψη: "Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με τον Τσίπρα"

Σφοδρή επίθεση μέσα από τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 εξαπέλυσε στον Αλέξη Τσίπρα η Σοφία Βούλτεψη μιλώντας στην Κέλλυ Κοντογεώργη. Η κυβερνητική εκπρόσωπος αναφερόμενη στις προκλήσεις του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είπε χαρακτηριστικά:

ΦΩΤΟ! Οι Ισραηλινοί στρατιώτες φοράνε πάνες;

[Μπορεί βέβαια να είναι και καμιά αραβική φοτοσοπιά στα πλαίσια του ψυχολογικού πολέμου που γίνεται μεταξύ των δύο πλευρών]

Πάνες φοράνε οι ισραηλινοί στρατιώτες έτσι ώστε να μη χρειάζεται να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους και να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Τον σχετικό ισχυρισμό έρχεται να επιβεβαιώσει μία φωτογραφία στο twitter.

Κατηγορείται για μαστροπεία ο Ετό!

Δεν λέει να ηρεμήσει ο Σάμουελ Ετό. Ο άλλοτε επιθετικός της Μπαρτσελόνα έχει μπελάδες με την δικαιοσύνη μετά την μηνυτήρια αναφορά της πρώην συντρόφου του στο Γιαουντέ του Καμερούν.

Ο Αβραμόπουλος που αγαπάμε: Τιμή η νέα καρέκλα που πήρα αλλά δεν ξεκολλάω ακόμα την παλιά

Θα παραμείνει υπουργός Εθνικής Άμυνας μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου δήλωσε στο αγαπημένο του ΒΗΜΑ που τον Νοέμβριο του 2011 τον είχε κάνει Πρωθυπουργό για μερικές ώρες

«Μεγάλη τιμή» χαρακτήρισε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος το χρίσμα από την κυβέρνηση  για τη θέση του Έλληνα Επιτρόπου στη σύνθεση της νέας Κομισιόν, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε ότι προτίθεται να ασκεί τα καθήκοντά του ως Υπουργός μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου.  

ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ! Στο κενό οι διαρροές της Διαμαντοπούλου

Διακινούσε μόνη της το όνομά της για την Κομισιόν
 
Την περασμένη εβδομάδα η   Άννα Διαμαντοπούλου διακινούσε μόνη της  το  όνομα της ως  επικρατέστερης υποψηφίας διαδόχου της  Μαρίας  Δαμανάκη στην  Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ με τον “εκτελεστή” Ερντογάν! Χατ τρικ σε 15 λεπτά (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φόρεσε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, στην εγκαινίαση του νέου σταδίου της Κωνσταντινούπολης και εντυπωσίασε με την... εκτελεστική του δεινότητα!

BINTEO-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΡΕ ΠΟΥ@ΤΗ ΜΟΥ! Κωστόπουλος με άλλους γνωστούς στη Βίσση... αλίμονο στους μαλάκες εργαζόμενους που φέσωσε...

Αξέχαστο θα μείνει στους τυχερούς που το είδαν από κοντά το μεγάλο πάρτι για τα 40 χρόνια καριέρας της Άννας Βίσση: με την τραγουδίστρια στα καλύτερά της και μία αξιοζήλευτη παραγωγή, το κέφι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με celebrities στα πρώτα τραπέζια και πλήθος κόσμου να αποθεώνει την τραγουδίστρια!

ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΒΡΑΜΟ Ή ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ΔΗΛ.: Τροχαίο μπροστά στον Κικίλια που πρόσφερε βοήθεια

[Καλά το ότι ο Κικίλιας είναι υπουργός από άλλη διάσταση δεν θέλει και πολύ για να το καταλάβει κανείς. Όλα μπορείς να του τα προσάψεις αλλά το μόνο που δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις είναι ότι δεν έχει επαφή με την κοινωνία, σε αντίθεση από κάτι Αβραμόπουλους, Παναγιωτόπουλους ή Χατζηδάκηδες...]

Βγήκε από το αυτοκίνητό του και προσέφερε τις ιατρικές του υπηρεσίες ο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη

Τους κεντρικούς πυροσβεστικούς σταθμούς της Αττικής επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά σήμερα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας, συζητώντας με το προσωπικό τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς και τα θέματα της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου.

«Το διαζύγιο» -Η Μαργαρίτα Παπανδρέου βγάζει στη... φόρα τα πάντα για το χωρισμό της με τον Ανδρέα

Την εποχή που στη ζωή του Ανδρέα Παπανδρέου- και κατά συνέπεια τη δική της- έμπαινε η Δήμητρα Λιάνη, η Μαργαρίτα Παπανδρέου κρατούσε ημερολόγιο. Σε αυτό κατέγραφε τα πάντα, ακόμη και τα πιο ασήμαντα. Και τώρα ετοιμάζεται να τα βγάλει στη... φόρα.

H μυστηριώδης οικογένεια Πούτιν -Δύο κόρες με διάσημο επίθετο, που αποφεύγουν τη δημοσιότητα

Οταν ο δήμαρχος μίας ολλανδικής πόλης, οργισμένος μετά από την τραγωδία με την κατάρριψη του Boeing στην Ουκρανία, ζήτησε την απέλαση της Μαρία Πούτινα, θύμισε κάτι βασικό. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει κόρες. Δύο νεαρές γυναίκες με διάσημο επίθετο, που είναι όμως εξαφανισμένες από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σκόπια: «Μακεδονικές βασιλικές… γαλέρες» στην πρωτεύουσα του κιτς

«Βασιλικές μακεδονικές γαλέρες» εφεύραν και στήνουν στον ποταμό Βαρδάρη (Vardar), ο οποίος διασχίζει την πόλη των Σκοπίων, οι άνθρωποι του Νίκολα Γκρούεφσκι.

ΦΩΤΟ-Θεσσαλονίκη: Αυτά είναι τα ακίνητα του Παναγιώτη Ψωμιάδη που... πωλούνται όπως είναι επιπλωμένα

Τα οικονομικά προβλήματα και οι αυξημένες υποχρεώσεις προς τις τράπεζες που επικαλείται, τον αναγκάζουν όπως λέει, να βάλει πωλητήριο σε σπίτια, οικόπεδα και καταστήματα που έχει στην κατοχή του...

Το tweet του Άδωνη για Αβραμόπουλο και… Πλεύρη

Άμεσα αντανακλαστικά στα social media έδειξε και πάλι ο Άδωνις Γεωργιάδης... αλλά που να'ξερε ότι ο Αβραμό δεν ξεκολλάει απ' την καρέκλα μέχρι την τελευταία μέρα!

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Υγείας χρησιμοποίησε τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter για να δώσει συγχαρητήρια στον Δημήτρη Αβραμόπουλο, για την επιλογή του ως νέου Επιτρόπου της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αλλά...

ΤΗΝ ΠΟΥΤ@ΝΑΣ ΣΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ: «Μου έβαζαν λεφτά κρυφά στα χέρια μόνο και μόνο επειδή διεκπεραίωνα έγγραφα»

Παρά τον ηλεκτρονικό εκσυγχρονισμό των εργασιών, τα τελωνεία παραμένουν σημεία καθιερωμένων «συναλλαγών» μεταξύ εκτελωνιστών και τελωνειακών υπαλλήλων.

«Μην είσαι χαζή, πάρτα, όλοι τα παίρνουν». Πόσες φορές έχει ακούσει αυτή τη φράση, ούτε μπορεί να θυμηθεί. Ηξερε για το «γρηγορόσημο», αλλά πριν πιάσει δουλειά στο τελωνείο (σ.σ.: ένα από τα μεγαλύτερα τελωνεία της χώρας), δεν φανταζόταν την έκταση του φαινομένου. Δεν είχε ούτε μία εβδομάδα στη νέα δουλειά, όταν έγινε το πρώτο περιστατικό:

Ο Άδωνις… δεν κατεβάζει ταχύτητα

Ούτε… τέλη Ιουλίου δεν κατεβάζει ταχύτητα ο Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας εξακολουθεί να δίνει μάχες χαρακωμάτων για την κυβέρνηση στα ΜΜΕ.

ΦΩΤΟ-ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΤΟΥ defencenet.gr: Ξεφτιλίζουν τον Παύλο Μελά οι άχρηστοι

Εννοείται ότι οι Βούλγαροι ιδιοκτήτες και πατριώτες του κ@λου (ΜΠΕΕΕΕ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ) γράφουν ότι τους πει η Πρεσβεία γιατί αν ήταν πραγματικοί πατριώτες δεν θα ξεφτίλιζαν τον Παύλο Μελά παρομοιάζοντάς τον με...

ΑΓΓΛΟΣ ΜΑΛ@ΚΑΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ; Πελάτης κλέβει τηλεόραση 52 ιντσών

Eξαιρετικά θρασύς ήταν ένας πελάτης που επισκέφτηκε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στο Walsgrave του Coventry της Βρετανίας.

ΛΙΓΟ ΜΟΝΟ ΜΩΡΕ! Η Ιρίνα... δέρνει τον Ρονάλντο;

Ήρθαν, πέρασαν τέλεια στα πιο όμορφα μέρη της χώρας μας παίρνοντας μαζί τους τις καλύτερες αναμνήσεις, άφησαν όμως και έναν... μύθο πίσω τους. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τρώει... ξύλο από την Ιρίνα Σάικ;

ΚΛΑΙΩ! Ο Νικολάκης προτρέπει τους πολίτες να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους! Δηλ. τι; Να τον πάρουν στο κυνήγι

Γιατί αν οι σοβαροί πολίτες πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους θα θυμηθούν ποιος προμόταρε τον ΓΑΠ το 2009 και ποιος μιλούσε για το ανύπαρκτο όπως αποδείχθηκε "σκάνδαλο Βατοπαιδίου"... άσε που θα κυνηγήσουν και κάτι λαμόγια που μασάνε κρατικές διαφημίσεις από δικά μας λεφτά... οι Τράπεζες που διαφημίζει με αντάλλαγμα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, ανακεφαλαιοποιήθηκαν από δικά μας λεφτά αν δεν κάνω λάθος!

Την άποψη ότι η Μεταπολίτευση… χρεοκόπησε, διατυπώνει με άρθρο του στη “Real News” ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο Φραγκούλης Φράγκος επικρατέστερος διάδοχος του Αβραμόπουλου

Θα είναι αυτή η δεύτερη φορά που ο Φραγκούλης Φράγκος θα διαδεχθεί τον Δημήτρη Αβραμόπουλο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας;

Μετά την επισημοποίηση της επιλογής του Δημήτρη Αβραμόπουλου ως Επιτρόπου της Ελλάδας στη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπό τον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, το ενδιαφέρον στρέφεται στο πρόσωπο που θα τον διαδεχθεί στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ρόδος: Βίασε τη δασκάλα των παιδιών του - Η απίστευτη παγίδα με ασκήσεις γιόγκα και η σύλληψη του δράστη!

Η Αμερικανίδα είπε ότι οι ασκήσεις που της έκανε ο 42χρονος την χαλάρωσαν τόσο πολύ που δεν είχε κουράγιο να αντιδράσει στο παραμικρό...

Η Εφορία βγάζει στο σφυρί τη βίλα Παπανδρέου στο Καστρί-Η αδερφή του χρωστάει πάνω από 500.000 ευρώ!

Μπορεί οι Έλληνες να στενάζουν με τα υπέρογκα χαράτσια, τις μειώσεις μισθών και το μνημόνιο που τους φόρτωσε ο αδελφός της και πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου, όμως η κυρία Σοφία Παπανδρέου, από τον Καναδά όπου ζει, δείχνει...

Ο Σ. Κασιμάτης ανησυχεί για την υγεία του Καρύδη

Ο Δημήτρης ο Καρύδης του ΠΑΣΟΚ είναι καλά; Εννοώ, στην υγεία του. Πώς είναι η όψη του; Κυκλοφορεί με κανένα μάτι μαυρισμένο και τίποτε τσιρότα στο πρόσωπο; Μήπως του λείπει κανένα δόντι; Ρωτώ διότι, προχθές, διέπραξε ένα ασυγχώρητο λάθος, το οποίο φαντάζομαι ότι θα εξόργισε το Βαγγέλη το Βενιζέλο (χωρίς ευφωνικό νι).

Εξυγίανση στη ΝΔ από τον Ανδρέα Παπαμιμίκο

Αξιολογήσεις και περιστολή δαπανών με απολύσεις στο επόμενο βήμα

Το ταμείο είναι μείον στη λεωφόρο Συγγρού και το επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας, έχοντας εξαντλήσει τους τρόπους μείωσης των δαπανών και περιστολής της σπατάλης, αποφάσισε να «αγγίξει» το ευαίσθητο σώμα των υπαλλήλων.

Ο πραγματικός Ροβινσώνας Κρούσος ήταν Σκωτσέζος πειρατής

Κατέβηκε οικειοθελώς στο νησί για λίγες μέρες και έμεινε 4 χρόνια και 4 μήνες. Ποια είναι η ιστορία του πραγματικού Ροβινσώνα Κρούσου

Ο Αλεξάντερ Σέλκιρκ ήταν ένας Σκωτσέζος ναυτικός σε πειρατικό πλοίο. Η ειδικότητά του ήταν πλοηγός και η απόστολή τους ήταν να κουρσεύουν ισπανικά πλοία. Η οδύσσειά του ξεκίνησε το 1704, όταν το πειρατικό του πλοίο έφτασε στο Αρχιπέλαγος Χουάν Φερνάντες και αγκυροβόλησε σε ένα νησάκι κοντά στις ακτές της Χιλής.