30 Ιουλίου 2014

ΦΩΤΟ-Γυμνές φωτογραφίες της συντρόφου του Ετό τον βάζουν σε μπλεξίματα

Τις ανέβασε στο Ίντερνετ

Σε μπλεξίματα βρίσκεται ο Σαμουέλ Ετό. Οι γαλλικές Αρχές ξεσκονίζουν τα ηλεκτρονικά αρχεία του Καμερουνέζου έπειτα από εντολή της εισαγγελίας στο Παρίσι.

ΕΓΓΡΑΦΟ-ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ! Δείτε πόσα δίνει το ΥΠΕΞ για "καθαρίστριες"

Έλα καραγκιόζηδες μας έχετε ζαλίσει με τις καθαρίστριες! Το ΥΠΕΞ προκήρυξε διαγωνισμό για καθαρισμό του κτηρίου του με κόστος ...

«Τσαμπουκάς» στην Ιμπιζα: Γιατί ο Ορλάντο Μπλουμ πήγε να δείρει τον Τζάστιν Μπίμπερ [εικόνες&βίντεο]

Ενα περιστατικό έντασης απασχολεί τα σκανδαλοθηρικά έντυπα του Χόλιγουντ τις τελευταίες ώρες, καθώς ο δημοφιλής ηθοποιός Ορλάντο Μλουμ προσπάθησε να δείρει τον Τζάστιν Μπίμπερ σε εστιατόριο στην Ιμπιζα.

Εξέταση αίματος προβλέπει την αυτοκτονία -Επιστήμονες πιστεύουν πως θα σώσει εγκαίρως χιλιάδες ζωές

Αμερικανοί ερευνητές ανέπτυξαν ένα νέο τεστ αίματος το οποίο μπορεί να προβλέψει την πιθανότητα ένας άνθρωπος να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει. Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς ανακάλυψαν τις μεταλλάξεις ενός γονιδίου στον ανθρώπινο οργανισμό, οι οποίες φαίνεται πως δείχνουν αν ένα άτομο θα προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Συμφωνία ανάσα 65 εκ δολ για την ΕΑΣ με αμερικανική εταιρεία για συμπαραγωγή πυρομαχικών

Συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων και της αμερικανικής εταιρείας ATK υπέγραψαν ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΑΣ, Σωτήρης Χριστογιάννης και ο αντιπρόεδρος της αμερικανικής εταιρείας, Νταν Όλσον, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας.

ΦΩΤΟ-Επίθεση Πλεύρη σε ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη Μανωλάδα

Με το "καλημέρα" κόντρα για τον νέο βουλευτή
 
Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου για τους κατηγορούμενους στην υπόθεση της Μανωλάδας εξαπέλυσε ο Θάνος Πλεύρης.

Απίστευτο! Αλληλοπυροβολήθηκε με το γιο του ο πρώην διοικητής με το «μαϊμού» πτυχίο

Κατήγγειλε ότι ο γιος του τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο - Ο 18χρονος «απάντησε» με καταγγελία ότι ο πατέρας του τον τραυμάτισε ελαφρά με αεροβόλο όπλο

Σε ανταλλαγή πυρών με το...

ΑΨΟΓΟΙ!! Έφοδος εφορίας στους Έλληνες πελάτες των ακριβών ξενοδοχείων

«Check-in» και στην Εφορία θα κάνουν όσοι κλείσουν φέτος πολυτελείς σουίτες και κότερα για τις διακοπές τους. Πρόκειται για έναν από τους νέου τύπου ελέγχους που σχεδιάζονται στο υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την ομάδα Ράιχενμπαχ.

Lionel Messi: Τα υπέροχα οπίσθια της αγαπημένης του Antonella

O Messi και η Roccuzzo είναι ζευγάρι από το 2009 και έχουν μαζί ένα γιο, τον Thiago

Μπορεί η ομάδα του να έχασε στο τελικό του Μουντιάλ 1-0 από τη Γερμανία, εκείνος όμως συνεχίζει απτόητος τις διακοπές που ξεκίνησε μετά το τέλος των επαγγελματικών υποχρεώσεών του.

Αυστηρό μήνυμα Κωσταράκου προς Τίρανα: "Καθίστε καλά"

Ενεργοποίησε αιφνιδιαστικά το βόρειο τμήμα της Δύναμης Ταχείας Αντιδράσεως με κατεύθυνση τη Θεσπρωτία
 
 Σαφές μήνυμα προς την Αλβανική πλευρά θεωρείται η σημερινή αιφνιδιαστική ενεργοποίηση με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου, στο πλαίσιο της ασκήσεως «Πυρπολητής 5/14», του τμήματος της Δυνάμεως Ταχείας Αντιδράσεως του Βορείου Τομέως, με αντικειμενικό σκοπό στην ακριτική Σαγιάδα της Θεσπρωτίας.

Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του Στ. Μπούκουρα

Απορρίφθηκε από το δικαστικό συμβούλιο η αίτηση αποφυλάκισης με περιοριστικούς όρους που είχε υποβάλλει ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Μπούκουρας.

Πως η αγόρευση του δικηγόρου Παπαδημητρίου ακύρωσε το κατηγορητήριο για την Μανωλάδα

Με ομόφωνη απόφαση το δικαστήριο των Πατρών έκρινε αθώους τον φραουλοπαραγωγό από τη Μανωλάδα και έναν από τους επιστάτες του, που αντιμετωπίζουν τη βαριά κατηγορία για εμπορία ανθρώπων και επίθεση σε βάρος μεταναστών.

Στο αρχείο η υπόθεση για το Φαρμακονήσι-Στο κενό οι καταγγελίες που τους έβαλαν να κάνουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι

Κλείνει η δικαστική έρευνα για την τραγωδία
 
Την απόφαση της Εισαγγελείας Πειραιά να θέσει στο αρχείο την υπόθεση του ναυαγίου στο Φαρμανκονήσι καταγγέλλει το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες.

Δείτε τον Μαραντόνα «σκνίπα» να τραυλίζει!

Ο Ντιέγκο... λιώμα δε μπορεί καλά - καλά να μιλήσει - Τον «συνέλαβαν» οι τηλεοπτικές κάμερες

Για ακόμα μια φορά ο Ντιέγκο Μαραντόνα κατάφερε να απογοητεύσει τους θαυμαστές του. Το γύρο του κόσμου κάνει βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο θρύλος του ποδοσφαίρου να μην μπορεί να μιλήσει κανονικά και να μπερδεύει τα λόγια του.

Παίρνει... προαγωγή ο Τόμσεν

Αποχωρεί από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο

Βαλίτσες ετοιμάζει ο Πολ Τόμσεν, γνωστός στην Ελλάδα ως ένας εκ των τροϊκανών, καθώς πήρε πρoαγωγή από το πόστο του στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Θετική εξέλιξη: Ξανά μετά από 3 χρόνια η διαπραγμάτευση Ελληνικών cds

Ξεκίνησαν οι πρώτες συναλλαγές επί των ασφαλίστρων κινδύνου χρεοκοπίας της ελληνικής οικονομίας (cds).

Οι επενδυτές έδιναν εδώ και αρκετό καιρό τιμές και αποδόσεις στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες.

Μία πόρτα χωρίζει πλέον Άδωνι και Καραμανλή

Η ατάκα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου για την γειτνίαση
 
Μπορεί το Γ’ Θερινό Τμήμα να αργεί, ωστόσο ο Αδωνις Γεωργιάδης ανέλαβε επισήμως καθήκοντα κοινοβουλευτικού εκπροσώπου από το Β’ Θερινό, έστω κι αν δεν είναι τυπικά μέλος του. Ετσι, τη Δευτέρα...

Ο Θόδωρος Πάγκαλος με μαγιό και μούσι σε κυριλέ παραλία

Ο Mr "Μαζί τα φάγαμε" απόλαυσε το μπάνιο του στο "Grand Resort"
 
Στα πράσα έπιασε το Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ τον Θεόδωρο Πάγκαλο την ώρα που απολάμβανε το απογευματινό του μπανάκι στο «Grand Resort», στο Λαγονήσι. Βλέπετε, όλα αυτά τα χρόνια, ο, πρώην πλέον, κορυφαίος υπουργός του ΠΑΣΟΚ ουδέποτε έκρυβε πως τα καλοκαίρια ήθελε να τα περνάει με όλα τα κομφόρ, σε κυριλέ παραλίες και ταβέρνες με εκλεκτό ψαράκι.

Αυτές είναι οι έξη εταιρείες που διεκδικούν για 20 χρόνια την πλαζ της Βουλιαγμένης (λίστα)

Εξι δεσμευτικές προσφορές κατατέθηκαν, χθες, από ισάριθμα επιχειρηματικά σχήματα στον διαγωνισμό που πραγματοποίησε η Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου για τη μακροχρόνια μίσθωση της πλαζ Βουλιαγμένης.

Οι προσφορές κατατέθηκαν από τα σχήματα:

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! ΔΕ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ! Ομαδικές εκτελέσεις από ισλαμοφασίστες

Ως μέρος του ψυχολογικού πολέμου τους για να δημιουργήσουν ένα χαλιφάτο μεσαιωνικού στιλ, το Ισλαμικό Κράτος έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο ένα νέο σοκαριστικό βίντεο που δείχνει σκηνές μαζικών εκτελέσεων, προειδοποιώντας τους ιρακινούς στρατιώτες και άλλους που τολμούν να αντισταθούν ότι απλά η αντίσταση θα φέρνει μαζί της και τον θάνατο.

ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ! 1.000 ευρώ το άτομο για την συναυλία του Ρέμου!

Δύο μηνιάτικα και βάλε θα πρέπει να πληρώσουν όσοι δουν απόψε τη συνύπαρξη του Αντώνη Ρέμου με τον Χούλιο Ιγκλέσιας στη Μύκονο: η τιμή κατ’ άτομο «πιάνει» τα 1.000 ευρώ!

Σου φαίνονται πολλά βρε; Με το χιλιαρικάκι σου θα δεις τους δύο τραγουδιστές, καθισμένος σε τραπέζι...

Ψάχνεις δουλειά; Γίνε δοκιμαστής για ανδρικά s@x toys

Αναζητά έναν part-time «μηχανικό του οργασμού», που θα εργάζεται ελεύθερα, ό,τι ώρα εκείνος επιθυμεί!Η εταιρεία Hot Octopuss είναι από τις καλύτερες εταιρείες στο χώρο των ανδρικών sex toys και βέβαια η δημιουργός του γνωστού Pulse -μιας κορυφαίας συσκευής αυτοικανοποίησης (και όχι μόνο), για άνδρες.

Γ. Βρούτσης: «Ρήτρα αξιόμαχου» για τα εφάπαξ των ένστολων - Σταδιακά η μείωση

Την πρόβλεψη ειδικής ρήτρας που θα μειώνει σταδιακά και σε μικρότερο ποσοστό το εφάπαξ των ένστολων, περιλαμβάνει το τελικό κείμενο του πολυνομοσχεδίου.

Δεκτές οι τροπολογίες για το προπονητικό του ΠΑΟΚ-Γήπεδο για την ΑΕΚ και με την έγκριση της Βουλής

Θετική εξέλιξη για το θέμα του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ στη Θέρμη, καθώς την Τετάρτη ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης, δέχτηκε τις τροπολογίες που αφορούσαν τη δυνατότητα των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης να εκμεταλλευτούν εκτάσεις για αθλητικούς και τουριστικούς σκοπούς.

Πως καθιερώθηκε η φράση "Το …. σέρνει καράβι";

Αντέχει 2500 χρόνια και είναι απόλυτα τεκμηριωμένη
 
Στην αρχαία Ελλάδα, πριν τη διάνοιξη της διώρυγας της Κορίνθου, οι ναυτικοί προκειμένου να αποφύγουν τον γύρο της Πελοποννήσου, κατέφευγαν στη μέθοδο της διόλκησης, δηλαδή της ρυμούλκησης των πλοίων στο στενό τμήμα γης του ισθμού, με τη βοήθεια κορμών δέντρων.

Είμαστε όλοι καθαρίστριες όπως λέει και η ταλαίπωρη Χαρούλα

Σ​​τη Δημοκρατία μας υπάρχουν θεσμοί που είναι πιο δημοκρατικοί από τους υπόλοιπους. Είναι οι θεσμοί οι οποίοι στηρίζονται στα λεγόμενα ιερά δικαιώματα. Το δικαίωμα των εργαζομένων να απεργούν, για παράδειγμα, θεωρείται ιερό. Οπως και το δικαίωμα στη συναυλία. Αν μάλιστα συνδυάζονται και τα δύο, το ένα ενισχύει το άλλο με αποτέλεσμα να έχουμε ένα ιερότατο δικαίωμα στην απεργία μετά μουσικής.

Ένα άρθρο αφιερωμένο σε όσους γεννήθηκαν μεταξύ 1950-1980!

Θα σας προκαλέσει συγκίνηση και νοσταλγία...

Ήμαστε μια γενιά σε αναμονή: περάσαμε την παιδική μας ηλικία περιμένοντας. Έπρεπε να περιμένουμε δύο ώρες μετά το φαγητό πριν κολυμπήσουμε, δύο ώρες μεσημεριανό ύπνο για να ξεκουραστούμε και τις Κυριακές έπρεπε να μείνουμε νηστικοί όλο το πρωί για να κοινωνήσουμε. Ακόμα και οι πόνοι…περνούσαν με την αναμονή…

BINTEO-Τεράστιο ψάρι κλέβει τον εξοπλισμό ψαροντουφεκά

Ενώ ο Αρίφ Σαμπίρ έκανε ψαροντούφεκο, σε βάθος 25 μέτρων, στα ανοιχτά της Φλόριντα των ΗΠΑ, από… κυνηγός έγινε θήραμα.

Ο τορπιλισμός της "ΕΛΛΗΣ". Πώς "πλήρωσε" την ύβρι το ιταλικό υποβρύχιο;

Στις αρχές Αυγούστου 1940 η διοικούσα επιτροπή του Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου ζητούσε με επιστολή της προς το Υπουργείο Ναυτικών, την αποστολή πολεμικού πλοίου στο νησί ώστε να λαμπρύνει με την παρουσία του τις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή της Παναγίας. Το υπουργείο ανταποκρίθηκε θετικά και έστειλε το καταδρομικό «ΕΛΛΗ», παρά τις τεκμηριωμένες αντιρρήσεις του Αρχηγού Στόλου Επ. Καββαδία.

ΒΙΝΤΕΟ. Η Bugatti Veyron Super Sport Pur Blanc "χτυπάει" 396.8 χλμ./ώρα σε δημόσιο δρόμο

Το να οδηγήσεις μια Bugatti Veyron Super Sport, έστω και σε πίστα, είναι κάτι από δύσκολο έως αδύνατο, ακόμη και για τους δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου που εργάζονται σε μεγάλα Μέσα στην Ευρώπη ή τις ΗΠΑ.

ΦΩΤΟ-Χεράκι-χεράκι πασίγνωστος πολιτικός και η Σία Κοσιώνη

Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι η anchorwoman του Σκάι, Σία Κοσιώνη είναι ζευγάρι με πασίγνωστος γόνο πολιτικής οικογένειας.

Πρόκειται για τον γιο της...

Η «Λάρα Κροφτ» της Ουκρανίας

Είναι νέα, ξανθιά και φορά τζιν, λευκό τοπάκι, γυαλιά ηλίου και ροζ σαγιονάρες. Αν τη συναντούσε κανείς στο δρόμο, σίγουρα θα την κοιτούσε καθώς είναι μία πολύ όμορφη κοπέλα.

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου

Το Ειδικό Δικαστήριο τον έχει καταρρακώσει
 
Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται πλέον ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Η Ρούλα Βροχοπούλου ψαχνεί φαγητό στα σκουπίδια!(ΦΩΤΟ)

Έγινε γνωστή για δυο δεδομένα. Το κλάμα και την πολυτάραχη αλλά μέσα στα λούσα ζωή της. Η Ρούλα Βροχοπούλου ήταν τότε το 2003 όταν περνούσε την πόρτα του The Wall. Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να υφαίνει κίτρινα ψυχογραφήματα και όλη η Ελλάδα να χτυπιέται με την Ρoύλα, τον Aλβανό, τον γάμο τα οικόπεδα, τα ταξίδια η Ολυμπιακή και τα λούσα.

ΦΩΤΟ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ: Από… μποξέρ, επιστημονικός συνεργάτης ευρωβουλευτή

Αυτά είναι! Από… μποξέρ της Χρυσής Αυγής, που έπαιζε ξύλο (και) με τους φωτορεπόρτερ, έγινε επιστημονικός συνεργάτης ευρωβουλευτή!

Άνοιξε η ρόμπα της ενώ τραγουδούσε κι έμεινε γυμνή: «Όσοι το είδαν, το είδαν. Άλλωστε έχω το ίδιο με όλες τις υπόλοιπες»

Απίστευτο αποκαλυπτικό ατύχημα πασίγνωστης τραγουδίστριας - Δείτε το βίντεο!

Η Laura Pausini είχε ένα άκρως αποκαλυπτικό ατύχημα πάνω στην σκηνή, όταν άνοιξε η ρόμπα που φορούσε και... τα είδαμε όλα!

ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ: Το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος έχει πλέον μορφή και προχωρά ολοταχώς για την ολοκλήρωση [εικόνες]

Συμβαίνει κάθε φορά που περνάς με το αυτοκίνητο από το Δέλτα Φαλήρου: Να ξαφνιάζεσαι καθώς βλέπεις να γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα το Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος που σχεδίασε ο μέγα σταρ της αρχιτεκτονικής Ρέντσο Πιάνο. Να ξαφνιάζεσαι και έστω για λίγο να νιώθεις αισιόδοξος ξανά, καθώς βρίσκεσαι μπροστά σε ένα ένα έργο που προχωρά απρόσκοπτα, με πείσμα, με δέσμευση σε μια χώρα που όλα δείχνουν να βαλτώνουν, που θέλει κόπο για να κάνεις πράγματα.

Ηθοποιός της πλάκας δίνει ρέστα υπερ των φυλακισμένων βουλευτών της ΧΑ

«Θα σας αγκαλιάσουμε με την ψήφο μας και την στήριξή μας, για να αποδράσουμε όλοι μαζί από τις φυλακές των ιδεών, του Ελληνικού λόγου, τις φυλακές των διεφθαρμένων, των μιζαδόρων, των δολοφόνων του Έθνους μας»

Ο ηθοποιός...

ΦΩΤΟ-Ο Τζήμερος, το... «Μητρόω» και η φωτογραφία που σαρώνει

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο επικεφαλής της Δημιουργίας Ξανά, Θάνος Τζήμερος.

Πρόκειται για μία ανακοίνωση που είναι τοιχοκολλημένη σε κάποια Εφορία, στην οποία, ωστόσο, ο συντάκτης έχει προχωρήσει σε ορθογραφικά λάθη.

Μήνυμα απόγνωσης στους βομβιστές: «Δεν έχουμε καμία σχέση με τον Σμπώκο» [εικόνες]

Απόγνωση έχει πιάσει τους ενοικιαστές του ακινήτου της αδερφής του Γιάννη Σμπώκου και ιδιοκτήτες εστιατορίου που στεγάζεται εκεί μετά από τις δύο βομβιστικές επιθέσεις που έχουν σημειωθεί στο κατάστημα. Μην ξέροντας πως να προστατευθούν από το ενδεχόμενο μίας νέας επίθεσης έγραψαν μηνύματα προς τους βομβιστές έξω από το εστιατόριο ενημερώνοντας τους πως δεν έχουν καμία σχέση με τον πρώην γενικό γραμματέα εξοπλισμών επί υπουργίας Ακη Τσοχατσόπουλου.

Η απολογία Πετρακάκου που συγκίνησε τους "δικαστές" και τον άφησαν ελεύθερο: Λήστευα τράπεζες για τη δόση μου και για τη θεραπεία ασθενούς συγγενή μου!

"Εντάξει παιδί μου μπορεί να πηγαίνεις αφού είμαστε σίγουροι ότι δεν θα ξαναληστέψεις" του είπαν οι στόκοι το 2002 στον μέχρι τότε δημόσιο υπάλληλο (κηπουρός στο Δήμο Αγ. Παρασκευής!)... και δεν ξαναλήστεψε... απλά έγινε "τρομοκράτης" μαζί με τον Μαζιώτη...
«Κηπουρός» στον Δήμο Αγίας Παρασκευής που προχωρούσε σε ληστείες για να βοηθήσει ασθενή συγγενή του αλλά και «εχθρός της βίας» δήλωνε στις απολογίες του το 2002, ο 35χρονος κατηγορούμενος για ληστείες Γιώργος Πετρακάκος, ο οποίος εμφανίζεται ως βασικός συνεργός σε ένοπλες επιθέσεις του 43χρονου αντάρτη πόλης Νίκου Μαζιώτη.

Βίντεο: Μέσα σε μόνο μία ώρα κατεδαφίστηκε μια ολόκληρη γειτονιά στη Γάζα

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλυπτικές εικόνες από τη δράση του Ισραήλ στη Γάζα.

Μια ολόκληρη γειτονιά στη Γάζα ισοπεδώθηκε μέσα σε μόλις μία ώρα από Ισραηλινά πυρά. Το βίντεο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στο Twitter από ανταποκριτή του Buzzfeed και...

Οι γυναίκες στην Τουρκία αντιδρούν και γελούν δημοσίως κόντρα στην απαγόρευση [εικόνες]

Γυναίκες από όλη την τουρκική επικράτεια απαντούν με τον δικό τους τρόπο στις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου αντιπροέδρου Μπουλέντ Αρίντς ο οποίος σε ομιλία του την Τρίτη τους συνέστησε να μην γελούν δυνατά σε δημόσιους χώρους γιατί έτσι δεν διατηρούν την ηθική ορθότητά τους.

«Ζύγισαν» τον γαλαξία μας και τον βρήκαν αδυνατισμένο

Επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου πραγματοποίησαν την ακριβέστερη μέχρι σήμερα μέτρηση της μάζας του γαλαξία μας. Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν ο γαλαξίας μας είναι ελαφρύτερος από όσο πιστεύαμε μέχρι σήμερα.

Ποιοί θα επενδύσουν πάνω από 300 εκατ. στην Αφάντου Ρόδου

Είναι αυτοί που κέρδισαν τον διαγωνισμό και καλούνται να δημιουργήσουν έναν τουριστικό προορισμό υψηλών προδιαγραφών στην περιοχή επενδύοντας πάνω από 300 εκατ. ευρώ. Χθες το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε την επιτυχή κατάληξη του διαγωνισμού ο οποίος φέρνει στα ταμεία έσοδα 42,1 εκατ. ευρώ.

Νέα Μάκρη: Ξανά στην παραλία η ράμπα για ανθρώπους με αναπηρία

Τοποθετήθηκε ξανά στην παραλία της Νέας Μάκρης η ηλεκτροκίνητη ράμπα κολύμβησης για ανθρώπους με κινητικά προβλήματα που είχε απομακρυνθεί στα μέσα του Ιουλίου, έπειτα από διαμαρτυρίες κατοίκων της περιοχής.

«Αν έχετε ναρκωτικά, πετάξτε τα στην τουαλέτα», συμβούλευσε η αεροσυνοδός τους επιβάτες!

Η προειδοποίησή της ώθησε αρκετούς να κατευθυνθούν σχεδόν τρέχοντας προς την τουαλέτα - «Τι καλός Σαμαρείτης, ο υπάλληλος της Jetstar αξίζει προαγωγή» έγραψαν στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook

Αρχιδιαιτητής της Σούπερ Λίγκας ο Σκοτσέζος Χιου Ντάλας!

Η ΕΠΟ αποφάσισε κατά πλειοψηφία να αναθέσει στον Χιου Ντάλας τις τύχες της ελληνικής διαιτησίας θέλοντας να περιορίσει τη γκρίνια για τις επιλογές της ΚΕΔ.

Γράμματα πολιτών στον Βαγγέλα πέρα από κάθε φαντασία

Ξεπερνούν και τα πιο τρελά σενάρια επιστημονικής φαντασίας όσα βλέπουν τα μάτια των προέδρων

Εχετε αναρωτηθεί ποτέ τι μπορεί να ζητούν οι Ελληνες πολίτες από τον πρόεδρο της Βουλής; Οσο κι αν προσπαθήσετε να μαντέψετε, είναι σίγουρο πως δεν θα τα καταφέρετε, αφού κάποιες από τις χιλιάδες επιστολές που φτάνουν κάθε χρόνο στο γραφείο του προέδρου του Κοινοβουλίου ξεπερνούν ακόμα και την πιο προχωρημένη φαντασία.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ;Στη Μύκονο με την αγαπημένη του ο Άρης Σπηλιωτόπουλος

Ζήτησε από τους παπαράτσι να μην το βγάλουν φωτογραφία... και αυτοί οι άχρηστοι τον τράβηξαν βίντεο

Στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στη Μύκονο με την αγαπημένη του Νάνσυ Λεονάρδου βρέθηκε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.