01 Αυγούστου 2014

Ποια είναι η πιο διάσημη μελωδία στον κόσμο; Ο συνθέτης ήθελε να την ακούν μόνο οι φίλοι του αλλά κατέληξε να παίζει 20 χιλιάδες φορές ανά δευτερόλεπτο

H μελωδία ακούγεται 2 δισεκατομμύρια φορές τη μέρα, σχεδόν 20 χιλιάδες φορές ανά δευτερόλεπτο. Ο συνθέτης της μελωδίας  είναι ένας Ισπανός κιθαρίστας του 19ου αιώνα.

Το όνομά του ήταν Φρανσίσκο Ταρέγκα και το 1902, συνέθεσε το κομμάτι «Grand Vals» που έμελλε να γίνει η πιο αναγνωρίσιμη μελωδία στον κόσμο.Βέβαια όχι με το όνομά του.

Μετά το Σήφη τον κροκόδειλο η Κρήτη έχει και το Θόδωρο τον ιπποπόταμο

Το νησί ήταν πάντα ένας ζωολογικός κήπος, αφού κατοικείται κατά 80% από ζώα ΠΑΣΟΚους, αλλά τον τελευταίο καιρό εμφανίστηκαν και εξωτικά ζώα εκτός απ'τα πρόβατα! 

Έντρομοι οι κάτοικοι της Ελούντας είδαν να αναδύεται από τα νερά θαλάσσιος ιπποπόταμος τεραστίων διαστάσεων...

Βίντεο βγαλμένο από ταινία: Απίστευτη καταδίωξη φορτηγού σε κεντρικό δρόμο!

Μεθυσμένος οδηγός φορτηγού κατάφερε -προσωρινά- να αποφύγει τα περιπολικά που τον καταδίωκαν.

Μία απίστευτη καταδίωξη ενός φορτηγού κατέγραψε η κάμερα περιπολικού από την επιχείρηση ακινητοποίησης του οχήματος.

ΦΩΤΟ-ΖΩΑ!! Φιλορώσοι αντάρτες και Ρώσος αλεξιπτωτιστής ποζάρουν μπροστά σε πτώματα Ουκρανών στο Ντόνετσκ

Ρώσος αλεξιπτωτιστής τις ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα

Φιλορώσοι αντάρτες και ένας ρώσος αλεξιπτωτιστής ποζάρουν μπροστά σε πτώματα ουκρανών στρατιωτών στο Ντονέτσκ. Η φωτογραφία αναρτήθηκε στη σελίδα του ρώσου αλεξιπτωτιστή, ο οποίος αποκαλύπτει πως η Μόσχα έχει στείλει συστρατιώτες στο έδαφος της Ουκρανίας.

ΚΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ! Απίστευτοι απατεώνες: Εκλεβαν καύσιμα από την Πολεμική Αεροπορία και τα πουλούσαν σε πρατήρια [εικόνες]

Εξιχνιάστηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας η εγκληματική δράση τριμελούς σπείρας, που αφαιρούσε μεγάλες ποσότητες υγρών καυσίμων από αγωγό της Πολεμικής Αεροπορίας, στην ευρύτερη περιοχή της Οινόης Βοιωτίας και στη συνέχεια τις διακινούσε στην εγχώρια αγορά.

Η Αργεντινή χρεοκόπησε και επισήμως -O ISDA ζητά την πληρωμή των CDS

Η ατάκα της Κίρχνερ που χρησιμοποιούν και οι πατριώτες του κ@λου "Δεν συνέβη τίποτα, συνεχίζουμε τη ζωή μας κανονικά" είναι παράφραση του γνωστού ανέκδοτου με τον Μανωλιό ("πονάνε μωρέ τα παλικάρια"): "Χρεοκοπούν μωρέ οι χρεοκοπημένοι"... και βέβαια δεν αλλάζει κάτι ... είναι χρεοκοπημένοι εδώ και 10 χρόνια και θα είναι για άλλα 100...

Σε κατάσταση χρεοκοπίας κήρυξε πριν από λίγο την Αργεντινή η Διεθνής Ενωση Συμβάσεων Ανταλλαγής και Παραγώγων (International Swaps and Derivatives Association, ISDA), θέτοντας σε κίνηση μια διαδικασία η οποία μπορεί να πυροδοτήσει απαιτήσεις για την άμεση εξόφληση συμβάσεων αντιστάθμισης πιστωτικού κινδύνου (CDSs) η αξία των οποίων υπολογίζεται πως ανέρχεται σε 1 δισεκ. δολάρια.

Ενας αμφίβιος άνθρωπος -Δύτης κρατάει την αναπνοή του για 22 λεπτά και σπάει όλα τα ρεκόρ [εικόνες&βίντεο]

Ο Stig Severinsen ή ο «άνθρωπος που δεν αναπνέει», όπως τον αποκαλούν πολλοί, είναι κάτοχος πολλαπλών ρεκόρ στην κατάδυση.Η τεχνική του σχετίζεται με διαλογισμό.Ο ίδιος λέει ότι καταφέρνει να κρατάει την αναπνοή του μέσα στο νερό επειδή μπαίνει σε μια κατάσταση Zen.

Φερόμενοι ΧΑυγίτες επιτέθηκαν σε κατάληψη αναρχοάπλυτων στο Μαρούσι -2 τραυματίες

Ενταση επικράτησε το απόγευμα της Παρασκευής στο Μαρούσι, όταν ομάδα ατόμων που πραγματοποιούσε μηχανοκίνητη πορεία και φέρονται να είναι μέλη της Χρυσής Αυγής, επιτέθηκαν...

ΦΩΤΟ-Η Όλγα με διάσημο Ιάπωνα σεφ

Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία με τον παγκοσμίου φήμης Ιάπωνα σεφ Nobu Matsuhisa.

«Έπεσε» το Facebook!

Αγανάκτησαν οι Έλληνες χρήστες το απόγευμα της Παρασκευής

​Facebook πληκτρολογούσαν και Facebook δεν έβλεπαν οι Έλληνες χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης, το απόγευμα της Παρασκευής!

ΑΥΤΟΣ είναι το κάθαρμα υποδιευθυντής Δημοτικού που ασελγούσε σε ανήλικη!

​Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες του 49χρονου υποδιευθυντή δημοτικού σχολείου στην πόλη των Σερρών, ο οποίος φέρεται να ασελγούσε σε βάρος ανήλικης μαθήτριας από το καλοκαίρι του 2011, όταν το παιδί ήταν 10 ετών έως τον περασμένο Μάιο, ο ίδιος όμως αρνείται τις κατηγορίες.

Πρόκειται για τον...

Τι αλλαγή έκανε το Facebook και δεν πρόσεξε κανείς;

Μια αλλαγή που πέρασε σχεδόν απαρατήρητη, έκανε το Facebook στο σημείο όπου εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις, τα αιτήματα φιλίας κλπ.

Μέχρι προ ημερών από όποιο μέρος κι αν συνδέονταν οι χρήστες στη σελίδα, στη γραμμή εργαλείων, εμφανίζονταν...

Οι πρώτες φώτο από την αποστολή απεγκλωβισμού των Ελλήνων της Λιβύης

Σκηνές χολιγουντιανής ταινίας θύμιζαν τα όσα εκτυλίχθηκαν στη Λιβύη όταν κατέπλευσε η φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού «Σαλαμίς» για να απεγκλωβίσει Έλληνες από την εμπόλεμη ζώνη.

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΡΕ! Συμβουλές της ΕΛΑΣ για την προφύλαξη και προστασία των παιδιών από πράξεις ασέλγειας ή κακοποίησης

Οι γονείς θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις συναναστροφές και τη συμπεριφορά των παιδιών τους.

Tο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με τη συνδρομή των ψυχολόγων της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Σώματος απευθύνει ορισμένες χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες σε γονείς και παιδιά, με σκοπό την προφύλαξη των ανηλίκων από περιστατικά αποπλάνησης και ασέλγειας σε βάρος τους.

ΟΛΟΙ ΑΡΙΣΤΑ ΕΤΣΙ; Οι αλλαγές στην αξιολόγηση σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ

Προτάσεις για αλλαγές στον τρόπο αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων θα έχει έτοιμες τη Δευτέρα, 4 Αυγούστου, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, τις οποίες θα θέσει υπόψη του πρωθυπουργού, Αντ. Σαμαρά και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Ευ. Βενιζέλου, σύμφωνα με πηγές του ΠΑΣΟΚ.

Σαν σήμερα "πσόφησαν" οι ίδιοι τον Ζαχαριάδη... τον πέταξαν σε κόκκινο φέρετρο και το 'κλεισαν με οξυγονοκόλληση

Για όσους ασχολούνται με τη νεώτερη πολιτική Ιστορία του τόπου ο Νίκος Ζαχαριάδης είναι μεγάλο πρόσωπο. Τον βάζεις στη σέντρα. Αν τον αγνοείς, αν τον κάνεις πέρα, τότε δεν ασχολείσαι σοβαρά με το τι μπάλλα παίζεται στην Ελλάδα. Και ποιο είναι το μοναδικό κόμμα, το ΚΚΕ.

Σωματείο Ειδικών Φρουρών: Μας γυρίζουν πίσω στα μαύρα μεσάνυχτα της τεχνολογίας, θα μας ακούνε κακοποιοί και εγκληματίες

Το Σωματείο Ειδικών Φρουρών με επίσημη ανακοίνωση του καταγγέλλει πως η ΕΛ.ΑΣ. γυρίζει στο παλιό σύστημα επικοινωνίας με τους ασυρμάτους, που χρησιμοποιείτο πριν από το 2004 και παύει το ειδικό σύστημα ενδοεποικοινωνίας TETRA.

Ο εκνευρισμένος Χούλιο Ιγκλέσιας: Πήρε 335.000 ευρώ τους φώναζε «σκάστε» και τα ζώα το απόλαυσαν

Πολλά και διάφορα έχουν γραφτεί ήδη για το πάρτι του καλοκαιριού στη Μύκονο και την εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου μαζί με τον Χούλιο Ιγκλέσιας, αλλά σίγουρα αυτά που έγιναν στην πραγματικότητα είναι πολλά περισσότερα.

BINTEO-Μυστήριο στην έρημο της Τυνησίας: Μια... λίμνη εμφανίστηκε ξαφνικά!

Ερευνούν το φαινόμενο οι επιστήμονες που προειδοποιούν τους Τυνήσιους πως μπορεί το νερό να είναι ακόμα και ραδιενεργό - Παρά τις προειδοποιήσεις δεκάδες άνθρωποι βουτούν περιχαρείς στα γαλανά νερά

Iσραηλινός πύραυλος μπροστά από τα μάτια αμάχων στη Γάζα

Σοκάρουν οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και αποτυπώνουν την φρίκη του πολέμου στη Γάζα...

«Σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά να βαφτιστώ χριστιανή ορθόδοξη»

«Δεν μπορώ να παραστώ ως κουμπάρα στην εκκλησία»

Παρότι κατάγεται από την Τουρκία, η ψυχή της είναι ελληνική! Η Νεσχάν Μουλαζίμ μιλάει στο περιοδικό ΕΓω και τη Νίκη Κώτσου και αποκαλύπτει ότι ίσως βαπτιστεί Χριστιανή Ορθόδοξη.

ΒΙΝΤΕΟ-Ένταση στη Βουλή με φόντο… την Αργεντινή

Ένταση επικράτησε μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Κουρουμπλή και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Καραγκούνη, με αφορμή τη χρεοκοπία της Αργεντινής.

Ξεκαρδιστική φωτογραφία μυστικού αστυνομικού από το 1969 [εικόνα]

Μέχρι που μπορεί να φτάσει ένας αστυνομικός για να κάνει σωστά τη δουλειά του; Την απάντηση δίνει αυτό το ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο από το 1969 που δείχνει έναν πραγματικό μαίτρ των μεταμφιέσεων.

Το Υπουργείο Υγείας παρέχει κίνητρα σε γιατρούς για τη στελέχωση ακριτικών περιοχών

Το Υπουργείο Υγείας παρέχει κίνητρα για τη στελέχωση των υγειονομικών δομών των ακριτικών και άγονων περιοχών της χώρας στους επικουρικούς γιατρούς, με υπουργική απόφαση (Β' ΦΕΚ 2050/29-7-2014).

Κρήτη: "Κατάμαυρη" εργασία αξίας... 1,5 εκατομμυρίου ευρώ!

Ζει και αναπνέει η μαύρη εργασία στην Κρήτη, αφού οι εργοδότες δεν φαίνεται να βάζουν μυαλό και έχουν ανθρώπους να εργάζονται στις επιχειρήσεις τους χωρίς να φαίνονται… πουθενά.

Ρε Ευαγγελάτε είσαι σίγουρος ότι είναι είναι μικροτσούτσουνοι; Μπας και τις μεγαλώνουν για να σας σκίζουν περισσότερο;

"Εξηγούνται πολλά;" αναρωτιέται ο Ευαγγελάτος παρουσιάζοντας την είδηση ότι οι περισσότερες επεμβάσεις αυξητικής πέους γίνονται στη Γερμανία... το να πηγαίνουν και πολλοί ξένοι για να τις κάνουν εκεί όπως πάνε για να κάνουν όλες τις άλλες επεμβάσεις που να περάσει απ το μυαλό του τρομοκράτη της ενημέρωσης...

Πολύ καλά κάνει η Αργεντινή και δεν πληρώνει

Του Γιώργου Καισάριου

Πολύ ντόρος και φασαρία γίνεται με το ότι η Αργεντινή δεν θα πληρώσει 1,5 δισ. δολάρια σε ομολογιούχους, που δεν δέχτηκαν να συμπεριληφθούν στις συμφωνίες προηγούμενων ετών, όταν έκανε στάση πληρωμών η εν λόγω χώρα.

Κατ΄ αρχάς γιατί όλοι λένε ότι η Αργεντινή χρεοκόπησε;; Η χώρα είναι χρεοκοπημένη εδώ και πολλά χρόνια, δεν χρεοκόπησε ξαφνικά.

Die Zeit: Ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας δείχνει ο δείκτης... του χάμπουργκερ!!!!!!

Ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας δείχνει ο δείκτης... του χάμπουργκερ, σύμφωνα με την γερμανική Zeit ή καλύτερα, σύμφωνα με έρευνα οικονομικών αναλυτών που επικαλείται.

ΒΙΝΤΕΟ-Γελάν κι οι πέτρες! Τώρα οι ΣΥΡΙΖΑίοι λένε: «Ο Τσίπρας δεν είπε ''Μακάρι να γίνουμε Αργεντινή''»

Διευκρινίσεις για την δήλωση του Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με την Αργεντινή έδωσαν ο Τατσόπουλος και ο Μητρόπουλος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, σε μια προσπάθεια να μας βγάλουν όλους τρελούς!

Παπαγεωργόπουλος: Άνθρωποι φθονεροί με κατηγορούν για ένα άδειο χώρο που δεν χρησιμοποίησα ποτέ!

Ομιλούν 2 ημέρες συνέχεια στα ραδιόϕωνα και στις τηλεοράσεις για το ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ των 15  τ.μ. (!) και το κουζινάκι των 2  τ.μ. (!) που σχεδίασε ο Καθηγητής Πανεπιστημίου Αρχιτέκτων κ. Αναστάσιος Μπίρης για τις ανάγκες του ΕΚΑΣΤΟΤΕ Δημάρχου Θεσσαλονίκης, που πολλές ϕορές...

Ζημιές 69 εκ και υποχρεώσεις 700 εκ κλονίζουν τους νταβατζήδες-Τι ζημιές είχε ο καθένας τους

Ζημιές 69 εκατομμυρίων ευρώ (μόνο για το 2013) και συνολικές υποχρεώσεις της τάξης των 700 εκατομμυρίων ευρώ συσσώρευσαν οι 58 μεγαλύτερες εκδοτικές επιχειρήσεις της χώρας. Αυτό προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία των ισολογισμών που δημοσίευσαν οι εταιρείες και τα οποία επεξεργάστηκε η STAT BANK.

ΒΙΝΤΕΟ-Νέο ξύλο Άδωνι σε Βούτση: Ξύπνα βόδι! Έχουμε τριπλάσιο κατά κεφαλή εισόδημα!

Νέος γύρος αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημειώθηκε στη Βουλή, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην Αργεντινή.

Ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Αθανάσιος Μπούρας, απαντώντας στον γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Βούτση, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση για ανακρίβειες, διχαστικές κραυγές και νοοτροπίες, καταλόγισε πλήρη σύγχυση στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Υποχωρούν τα spread εν αναμονή της αναβάθμισης της Ελλάδας από τη Moody's

Υποχώρησαν οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων την Παρασκευή, καθώς οι επενδυτές αναμένουν την αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας από την Moody's, αργότερα μέσα στην ημέρα.

ΕΝΟΧΛΟΕΙΤΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ: Της «Αργεντινής» στη Βουλή

Τον πολιτικό διάλογο στην Ελλάδα εξακολουθούν να επηρεάζουν οι δραματικές εξελίξεις στην Αργεντινή με τους βουλευτές της συγκυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ανταλλάσσουν κατηγορίες για το αν οι χειρισμοί της πολιτικής ηγεσίας της λατινοαμερικάνικης χώρας αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση ή προς αποφυγή.

ΦΩΤΟ-Ελληνική σημαία 19 τ.μ. κυματίζει κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα

Μια μεγάλη ελληνική σημαία 19 τετραγωνικών μέτρων κυματίζει σε ένα ύψωμα στην άκρη του χωριού Κεραμίτσα Φιλιατών του νομού Θεσπρωτίας, στον ορεινό όγκο της Μουργκάνας, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος στη Μύκονο

Σε ξενοδοχείο  της Μυκόνου φιλοξενήθηκε ο Πρίγκιπας του Μονακό, Αλβέρτος, στις 26 και 27 Ιουλίου, προκειμένου να παρευρεθεί σε συνέδριο για την προστασία της μεσογειακής φώκιας, αλλά και για να επισκεφτεί τη Γυάρο, όπου βρίσκεται το πιο σπάνιο είδος φώκιας τύπου monk seal.

«Το πολύ δημοσιονομικό ξύλο το έχουμε φάει, αλλά δεν έχουμε τελειώσει ακόμα»

Προαναγγελία νέων δημοσιονομικών μέτρων κρύβει η πρώτη τοποθέτηση του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη στην Βουλή κατά την συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων.

ΡΕ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΙ ΑΣΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ: Παρέμβαση Δένδια για την απόφαση στην υπόθεση της Μανωλάδας

Αιχμές, για την απόφαση του Μικτού ορκωτού Εφετείου της Πάτρας με την οποία αθωώνονται ομόφωνα οι κατηγορούμενοι της Μανωλάδας, άφησε ο υπουργός Ανταγωνιστικότητας και Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας.

Στην Αθήνα για ανάπτυξη και επενδύσεις προανήγγειλε πως έρχεται ο Γιούνκερ

Από την Αθήνα ξεκινάει τα ταξίδια του ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ως νέος Πρόεδρος της Κομισιόν. Στις 4 Αυγούστου θα βρεθεί στην πρωτεύουσα και αυτό θα είναι το παρθενικό ταξίδι του κάνει σε μια χώρα-μέλος της ΕΕ.

Απειλούν με προσφυγή στο ΣτΕ για το γήπεδο της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Άγνωστοι πέταξαν φέιγ βολάν στη Νέα Φιλαδέφλεια στα οποία γράφουν ότι θα προσφύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να την Αγιά Σοφιά.

ΜΑΛΑΚ@Σ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΡΑ; Το τέλος της ελευθερίας στο ρωσικό διαδίκτυο

Νόμος που εγκρίθηκε απ' τις αρχές της Ρωσίας, τον Απρίλιο περιλαμβάνει μέτρα για να διασφαλίσει ότι οι bloggers δε θα διατηρούν την ανωνυμία τους και ότι οι κοινωνικές ιστοσελίδες θα αποθηκεύουν τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών για τουλάχιστον 6 μήνες

Μπιλ Κλίντον μια ημέρα πριν την 9/11: Θα μπορούσα να είχα σκοτώσει τον Μπιν Λάντεν αλλά δεν το έκανα! Ηχητικό ντοκουμέντο

- Μια μέρα πριν τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου τους Δίδυμους Πύργους η αποκάλυψη σοκ: Δεν τον σκότωσα για να μη γίνω σαν εκείνον
- Για να σκοτώσω τον Οσάμα Μπιν Λάντεν έπρεπε να καταστρέψω την Κανταχάρ και να δολοφονήσω αμάχους, είπε ο Μπιλ Κλίντον
- Ηχητικό ντοκουμέντο από την ομιλία του στην Αυστραλία στις 10 Σεπτεμβρίου του 2001
- Η αποκάλυψη βλέπει το φως της δημοσιότητας λίγες μέρες μετά το νέο video με αμοντάριστα πλάνα από την κατάρρευση του World Trade Center

Γιατί η Βιέννη έχει γίνει άντρο 7.000 κατασκόπων;

Άντρο των... κατασκόπων έχει γίνει η Βιέννη καθώς περισσότεροι από επτά χιλιάδες μυστικοί πράκτορες εργάζονται στην αυστριακή πρωτεύουσα εδώ και χρόνια. Tην πληροφορία αυτή αποκαλύπτει ο ερευνητής δημοσιογράφος, Εμίλ Μπόμπι, στο βιβλίο του, υπό τον τίτλο: Die Shattenstadt.

Πέφτει στο «Ποτάμι» και ο Χάρης Θεοχάρης;

Ο τέως Γενικός Γραμματέας Εσόδων Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος απομακρύνθηκε μετά τις εκλογές από τη θέση του, ήταν μεταξύ των φίλων του Σταύρου Θεοδωράκη που συμμετείχαν σε δείπνο που παρέθεσε ο επικεφαλής του «Ποταμιού» το βράδυ της Πέμπτης στο «Αλάτσι», το εστιατόριο που παραμένει στην ιδιοκτησία του, καθώς δεν έχει βρεθεί ακόμη αγοραστής.

ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ! Σύλληψη 49χρονου δασκάλου δημοτικού για ασέλγεια σε μαθητές του

Συγκλονίζει την κοινωνία των Σερρών ένα νέο περιστατικό ασέλγειας σε μαθητές δημοτικού από τον 49χρονο δάσκαλό τους, ο οποίος συνελήφθη χθες.

Στις ΗΠΑ έφτασε η Σουδανή που είχε καταδικαστεί σε θάνατο (ΦΩΤΟ)

Την υποδέχθηκε ο Δήμαρχος της Φιλαδέλφειας ο οποίος την χαρακτήρισε “αγωνίστρια της ελευθερίας.”

Μετά από μεγάλη περιπέτεια η Σουδανή Μέριαμ Ιμπραχίμ Τεχία Ισάκ κατάφερε τελικά να φτάσει τις Ηνωμένες Πολιτείες μαζί με το σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά.

Γάζα: «Εσπασε» η εκεχειρία

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα τον τερματισμό της τριήμερης εκεχειρίας στη Λωρίδα της Γάζας μετά την πιθανή απαγωγή ενός στρατιώτη στον παλαιστινιακό θύλακα και πρόσθεσε ότι διεξάγονται ήδη επιχειρήσεις στο πεδίο αφού ισραηλινοί στρατιώτες δέχθηκαν πυρά από παλαιστίνιους.

Ρύθμιση Γ. Βρούτση για το Επικουρικό Ταμείο των ενστόλων

Τέλος στην υποχρεωτική υπαγωγή του Επικουρικού Ταμείου των ενστόλων στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ), έδωσε τελικά ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης με σχετική «νομοτεχνική βελτίωση» που κατέθεσε στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.

Ο όμιλος Volkswagen ίσως να λέγεται στο μέλλον Auto Union

Ο γερμανικός όμιλος της VW είναι, μετά την Toyota, ο δεύτερος μεγαλύτερος παγκοσμίως από πλευράς ύψους παραγωγής, ενώ φυσικά έχει βάλει στο στόχαστρό του την πρώτη θέση.

Σήμερα αποτελείται από συνολικά 10 μάρκες (Audi, Lamborghini, Skoda, Seat, Bugatti, Bentley, MAN, Scania, Ducati, Volkswagen & Volkswagen επαγγελματικά), ενώ το γεγονός ότι δύο από αυτές φέρουν την επωνυμία Volkswagen δημιουργεί ενίοτε συγχύσεις και λάθος εντυπώσεις.

Economist: Η Ελλάδα επέστρεψε από τη χρεοκοπία σε χρόνο ρεκόρ – Η σύγκριση με την Αργεντινή

Έφτασε στο χείλος του γκρεμού, είδε το… βάθος της πτώσης και τελικά μέσα σε δύο χρόνια επέστρεψε στις αγορές με έκδοση ομολόγων.

Αυτή η fast track πορεία της Ελλάδας από την καταστροφή στην ελπίδα, σημειώνεται τώρα λόγω της κατάρρευσης της Αργεντινής.

Τι είδε η Πιπιλή σε παραλία και εξοργίστηκε; - ΦΩΤΟ

Εκτός εαυτού βγήκε η Φωτεινή Πιπιλή όταν είδε σε παραλία στο νομό Ηλείας έναν "ελληναρά" όπως τον αποκάλεσε να έχει κατεβάζει το τζιπ του στην παραλία. Με το δημοσιογραφικό δαιμόνιο να μην την έχει εγκαταλείψει ποτέ, φωτογράφισε το σκηνικό και έγραψε: