03 Αυγούστου 2014

ΦΩΤΟ-Κορμί θανατηφόρο για παίκτρια του The Voice!

Αυτό το σώμα δεν υπάρχει...

Η Κατερίνα Λιόλιου κατάφερε να κερδίζει τις εντυπώσεις με την συμμετοχή της στο "The Voice". Η νεαρή τραγουδίστρια απόλαυσε τον ηλιο και την θάλασσα, φορώντας ενα μικροσκοπικό bikini, κάνοντας τα μάτια όλων των αντρών στην παραλία να γυρίσουν...

ΚΛΑΙΩ! Επιτήδειος προς γίδια: Δεν είναι παράνομη η πρόσληψη της κόρης μου από τον συνέδελφο... δεν έφαγε δα και τη θέση κανενός ΜΠΕΕΕΕ

ΕΛΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ... ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΕΕΕΕ

Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής η οποία να θυμίσουμε “μάχεται” την οικογενειοκρατία επιβεβαιώνει με απάντησή του ότι η κόρη του προσελήφθη …από άλλον χρυσαυγίτη ευρωβουλευτή!

Δεν βλέπει τίποτα μεμπτό σ΄ αυτό . Αναμένουμε και την απάντηση του έτερου ευρωβουλευτή Συναδινού.

ΜΠΑ; ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΗΣ; Καρχιλάκη: Εχω στοχοποιηθεί επειδή εγκρίθηκε η πρόσληψή μου στη ΝΕΡΙΤ

Μέχρι τώρα ήταν όλα καλά έτσι Μαράκι; Όταν διέγραφαν τον Κεδίκογλου μούγγα... τώρα που σε θίξανε οι σύντροφοι το κατάλαβες;

Τη δική της απάντηση για την πολεμική που δέχθηκε από την ΕΣΗΕΑ, τον ΕΔΟΕΑΠ και συναδέλφους, έδωσε η δημοσιογράφος Μάρια Καρχιλάκη.

ΣΥΜΠΑΣΧΕΙ ΣΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ: Παρτάκι ο Αλέξης στην Αίγινα!

Τα γενέθλιά του είχε πριν λίγες μέρες ο Αλέξης Τσίπρας και τα γιόρτασε μεταξύ Αθήνας και Αίγινας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγινε 40 χρόνων και δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές από τα αγαπημένα του πρόσωπα, την οικογένειά του, τους φίλους και τους συναδέλφους του.

Βούλτεψη: Τα νούμερα που δεν βγαίνουν είναι αυτά για «το παράδειγμα της Αργεντινής» του ΣΥΡΙΖΑ

Περί αριθμών η απάντηση της κυβερνητικής εκπροσώπου στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Στη θέση του ΣΥΡΙΖΑ ότι τα νούμερα για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας «δεν βγαίνουν» απάντησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη υπενθυμίζοντας ότι αυτό το νούμερο που θέλει να κρύψει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι οι...

Ιταλία: Φωτογράφος έντυσε ελληνικά αγάλματα με λεοπάρ στρινγκ και ροζ φτερά

Οι «Πολεμιστές του Ριάτσε» χρονολογούνται τον 5ο αιώνα πΧ - Φρικτές χαρακτήρισε τις φωτογραφίες το μουσείο που φιλοξενεί τα αγάλματα

Χαμός έχει ξεσπάσει στην Ιταλία όταν είδαν τη δημοσιότητα οι φωτογραφίες που τράβηξε σε μουσείο ο φωτογράφος Τζέραλντ Μπουρνό.

Παύεται οριστικά από δικαστής το 49χρονο ζώο που ασελγούσε στο παιδί του

Εκτός δικαστικού σώματος ο 49χρόνος δικαστής που υποχρέωνε τον 5χρονο γιο του να δέχεται τις σεξουαλικές του επιθυμίες

Οριστικά και αμετάκλητα εκτός δικαστικού σώματος τέθηκε με απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας ο  49χρόνος  πρώην Πρωτοδίκης Διοικητικών Δικαστηρίων  Ε.Π. ο οποίος υποχρέωνε –σύμφωνα με την δικογραφία-  να δέχεται τις σεξουαλικές του επιθυμίες ο 5χρονος γιος του.

Ολοκληρώθηκε η ανάκριση για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής - Πότε αναμένεται η δίκη για να γελασουμε

Στον Εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο θα διαβιβαστεί η δικογραφία για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, καθώς οι ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου κήρυξαν το πέρας της ανάκρισης.

BINTEO-Νεκρός βρέθηκε ο νικητής του Americal Idol Μαικλ Τζονς

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στις ΗΠΑ μετά την είδηση για τον ξαφνικό θάνατο του 35χρονου ταλαντούχου μουσικού Μάικλ Τζονς, ο οποίος είχε κλέψει τις εντυπώσεις στον 7ο κύκλο του American Idol στον οποίο αναδείχθηκε νικητής.

ΦΩΤΟ-Σε αυτήν την παραλία δεν πέφτει καρφίτσα

Ούτε καρφίτσα δεν πέφτει στην παραλία της Καταλονίας και συγκεκριμένα στο Σαλού.

Χιλιάδες τουρίστες έσπευσαν να δροσιστούν σήμερα, Κυριακή με αποτέλεσμα ο ένας να είναι σχεδόν πάνω στον άλλον...

Ρόδος: Το ροζ βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου - Υπεύθυνοι μπαρ προτρέπουν γυναίκες να κάνουν στοματικό έρωτα (Φωτό)!

Βίντεο με δύο ζευγάρια μεθυσμένων Σουηδών να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις δημόσια, υπό τα βλέμματα δεκάδων θαμώνων νυχτερινού κέντρου που τους μαγνητοσκοπούν, κάνει τον γύρο του διαδικτύου...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ "ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ" ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ: Χρέος και φορολογικές ελαφρύνσεις ο βασικός στόχος της κυβέρνησης... αν είναι σαν τον "μειωμένο" ΕΝΦΙΑ αφήστε το καλύτερα... δεν θέλουμε "ελαφρύνσεις"

Βασικός στόχος της συνάντησης στο Παρίσι στις 3, 4 και 5 Σεπτεμβρίου θα είναι, σύμφωνα με ανώτατες κυβερνητικές πηγές, η έναρξη των διαπραγματεύσεων για το χρέος της χώρας.

Δεν άρεσε στην ανέραστη ότι ο Μαστοράκης ξεφτίλισε τη Χαρούλα και τον πλάκωσε στα μπινελίκια

Ένα μήνυμα του Νίκου Μαστοράκη στο facebook με αφορμή τη συναυλία που έδωσε η Χαρούλα Αλεξίου για τις απολυμένες καθαρίστριες ήταν και η αιτία να ξεσπάσει δημόσια και να δείξει τον εκνευρισμό της η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά.

ΒΙΝΤΕΟ-Κεφαλονιά: Προσγείωση αεροπλάνου μέσα από το πιλοτήριο

Προερχόμενο από τη βόρεια Ευρώπη, ένα αεροσκάφος ξένης αεροπορικής εταιρείας προσεγγίζει την Κεφαλονιά από τα δυτικά, με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο του νησιού - Οι εικόνες είναι εντυπωσιακές...

Η φωτογραφία με την οποία το “Russia Today”… κάνει πλάκα στον Κέρι για τις υποκλοπές

Το “Russia Today”έδειξε για άλλη μια φορά προχωρημένα δημοσιογραφικά αντανακλαστικά.

Και μόλις λίγη ώρα μετά τη διαρροή του αποκλειστικού ρεπορτάζ του γερμανικού περιοδικού “Spiegel”, ότι η Μοσάντ έκανε τηλεφωνικές υποκλοπές στον Αμερικανό Υπουργό Εξωτερικών Τζον Κέρι, την άνοιξη του 2013, δημοσίευσε μια…

ΒΙΝΤΕΟ-Πρόμαχος, η ταινία-ύμνος για τα γλυπτά του Παρθενώνα -Ηχηρό μήνυμα προς την Αγγλία για την επιστροφή τους

Λέγεται «Πρόμαχος» και είναι η ταινία που θα κάνει τους Βρετανούς να νιώσουν άβολα, τόσο για την κλοπή του λόρδου Έλγιν, όσο και για το γεγονός ότι συνεχίζουν να κρατούν τα γλυπτά του Παρθενώνα στο Βρετανικό Μουσείο.

ΠΛΗΡΩΝΕ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΛ@ΚΑ! Τροπολογία- δώρο της κυβέρνησης σε Μπόμπολα-Ψυχάρη

Μια χαρά τον πας Αντώνη! Συνέχισε να κάνεις τα χατιράκια του Βενιζέλου να δούμε κάτι.... ή όλα αυτά είναι στο πλαίσιο της φορολογικής ελάφρυνσης του λαού; Πάτε καλά ρε; Την περιουσία του Ψυχάρη άμα δεν έχει να πληρώσει όσα έφαγε, θα του την πάρετε ή μόνο στους μαλ@κες πουλάτε τσαμπουκά; Παλικάρια έτσι ξέρω και γω... και εκτός από μένα έτσι ξέρει κι ο Τσίπρας κι η Αλέκα κι ο Καμμένος κι ο Μιχαλολιάκος και όλοι...

Με μία σκανδαλώδη τροπολογία που πάνε να την περάσουν την προσεχή Τρίτη, μέσα στη ραστώνη του Αυγούστου, και σε ένα άσχετο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, η κυβέρνηση επιχειρεί να δώσει συνολική λύση στα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν τα μεγάλα υπερχρεωμένα εκδοτικά συγκροτήματα.

Ισχυροποιείται ο Τόμσεν στο ΔΝΤ: Ανέλαβε τα καθήκοντα του πρώην προϊσταμένου του

H τελευταία εβδομάδα πριν από τις διακοπές του Αυγούστου επιφύλασσε ειδήσεις από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, που αλλάζουν τις ισορροπίες στις μελλοντικές διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με την τρόικα.

Σημαντική αύξηση των καταθέσεων τον Ιούνιο

Οι καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα αυξήθηκαν σημαντικά κατά 1.067 εκατ. ευρώ τον Ιούνιο του 2014, σε μηνιαία βάση (νοικοκυριά: 224 εκατ.ευρώ, επιχειρήσεις: 843 εκατ.ευρώ), έναντι αύξησης κατά 770 εκατ. ευρώ, 207 εκατ. ευρώ και 472 εκατ. ευρώ τους Μάιο, Απρίλιο και Μάρτιο του 2014, σύμφωνα με την εβδομαδιαία ανάλυση της Alpha Bank.

Οι ΗΠΑ παρακολουθούν την ανθρωπότητα. Και το Ισραήλ… τις ΗΠΑ

Η υπερδύναμη… τσέπης, την οποία θυμίζουν οι Ηνωμένες Πολιτείες τα τελευταία χρόνια, με τη δυνατότητα πραγματικής παρέμβασής του στον πλανήτη να βρίσκεται σε… αναστολή, προσλαμβάνει πλέον (προχωρημένες) διαστάσεις θυμηδίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Τι λέει η εκπρόσωπος του Ρωσικού τουριστικού πρακτορείου που βάρεσε κανόνι-''Δεν υπήρχε σημάδι για το κανόνι'' - Οργή και νέα προβλήματα!

- ''Έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία αυτή η είδηση και εμείς τη μάθαμε μέσω των ΜΜΕ'' τονίζει μεταξύ άλλων η διευθύνουσα σύμβουλος της  LeGrand που εκπροσωπεί στην Ελλάδα τη Labirint 
- Ακυρώθηκαν τρεις πτήσεις σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο και Σαντορίνη, ενώ πολλά προβλήματα υπάρχουν στη Ρόδο

Η ανακοίνωση της πτώχευσης του πέμπτου μεγαλύτερου ρωσικού touroperator Labirint έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Ειδικά στην Ελλάδα, που μέχρι πρότινως ο Labirint είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, έχουν δημιουργηθεί τεράστια προβλήματα.

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σπάει το αεροδρόμιο του Ηρακλείου-Επέστρεψαν οι φτηνοεταιρίες στο Ελ. Βενιζέλος

Το αδιαχώρητο στο "Ν.Καζαντζάκης" από την έκρηξη τουρισμού μέσα στην καρδιά της σεζόν

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο ξεπερνά στην καρδιά της τουριστικής σεζόν το αεροδρόμιο Ηρακλείου "Νίκος Καζαντζάκης" που και σήμερα έχει "πλημμύρισει" από κόσμο εξυπηρετώντας χιλιάδες επιβάτες που είτε καταφτάνουν από κάθε σημείο του κόσμου για να απολαύσουν τις διακοπές τους στο νησί μας είτε αναχωρούν με τις αποσκευές τους γεμάτες αναμνήσεις.

Να γιατί ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής του LinkedIn δεν οδηγεί Ferrari αλλά... Honda

Όταν η εταιρεία on line πληρωμών PayPal εξαγοράστηκε από την eBay, αντί 1,5 δισ. δολαρίων, οι αρχικοί της μέτοχοι και επενδυτές,  η αποκαλούμενη και “Μαφία της PayPal”, πλούτισε ξαφνικά. Οι περισσότεροι το γιόρτασαν αγοράζοντας Ferrari και άλλα πανάκριβα αυτοκίνητα. Αλλά ο Reid Hoffman, μέλος της “Μαφίας” και ιδρυτής του site κοινωνικής δικτύωσης LinkedIn, ακολούθησε διαφορετικό δρόμο.

Προαναγγέλθηκαν οι συλλήψεις του Χριστόδουλου Ξηρού και της Πόλα Ρούπα!

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Β. Κικίλιας υποσχέθηκε επιτυχίες στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας, κάτι που συνδέεται άμεσα με τις συλλήψεις του Χριστόδουλου Ξηρού και της Π. Ρούπα, συντρόφου του Ν. Μαζιώτη.

Γνωρίστε τη ''γαζέλα της Θεσσαλονίκης'' που τρελαίνει τους Τούρκους - Βροχή οι προτάσεις και οι φωτογραφήσεις (Φωτό)!

Η εξωτική της ομορφιά της εξασφάλισε ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια στη γειτονική χώρα - Η νεαρή Σαββίνα έχει κάνει κροίσους της Τουρκίας να παραμιλάνε...

Η εξωτική ομορφιά της δεν εντυπωσιάζει μόνο τους λάτρεις του ωραίου στην Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης TV100 αλλά και τους παραγωγούς τουρκικών σήριαλ. 

Άνθιμος: Θα ξηλώσω τις πινακίδες με τούρκικα ονόματα του Μπουτάρη

"Θα βρω νεολαίους και θα ξηλώσω τις πινακίδες που θα βάλει ο Μπουτάρης και θα αναγράφουν Τουρκικά ονόματα, κάτω από τις Ελληνικές ονομασίες των Οδών της πόλης μας" προειδοποίησε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, Άνθιμος, κατά την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία, από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης, απαντώντας στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος ανακοίνωσε πως...

ΑΥΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ: Καλοκαιρινά δωράκια στον Κόκκαλη

Πληροφορία 1η: Στο "μίνι εξοπλιστικό" (2 δισ. ευρώ, το μεγαλύτερο εξοπλιστικό πρόγραμμα σε συνθήκες κρίσης των τελευταίων ετών - συνήθως τα προηγούμενα χρόνια, ετησίως ήταν 300- 400 εκατομμύρια) δίνεται με απευθείας ανάθεση στον Κόκκαλη (Ιντρακόμ) έργο 20 εκ ευρώ για το τηλεπικοινωνιακό σύστημα του Πολεμικού Ναυτικού "Αιγαίας"

Πληροφορία 2η:

Ανοιχτά καταστήματα τις Κυριακές: Μικρή συμμετοχή από εμπόρους -Κινητοποιήσεις από υπαλλήλους [εικόνες]

Με μικρή συμμετοχή από τους εμπόρους, εκτός τουριστικών περιοχών, εφαρμόστηκε και αυτή την Κυριακή η απόφαση για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, αλλά και με διαμαρτυρίες των εμποροϋπαλλήλων στην οδό Ερμού, όπου πολλοί έμποροι αποφάσισαν να μην ανοίξουν τα μαγαζιά τους.

Οι γυμνές καλλιτεχνικές φωτογραφίες στην Ακρόπολη, που προκάλεσαν σκάνδαλο

Το 1928, η Ελληνίδα φωτογράφος Έλλη Σουγιουλτζόγλου- Σεραϊδάρη, γνωστή με το ψευδώνυμο Νέλλυ, φωτογράφισε γυμνή στην Ακρόπολη τη χορεύτρια της Κομεντί Φρανσέζ, Μόνα Πάιβα. Όπως ανέφερε η ίδια η φωτογράφος, το γυμνό δεν ήταν προγραμματισμένο και προέκυψε τυχαία.

Αυτά είναι τα δέκα επαγγέλματα που προκαλούν πραγματική δυστυχία -Τα ψήφισαν οι εργαζόμενοι [λίστα]

Μπορεί οι υψηλές χρηματικές απολαβές σε μια εργασία να αποτελούν ισχυρότατο κίνητρο, ωστόσο, δεν αρκούν μόνο αυτές για να αισθάνεται κάποιος εργαζόμενος ευτυχισμένος στον χώρο εργασίας του.

Αυτό είναι το πιο παλιό ξενοδοχείο στον κόσμο - Δουλεύει ανελλιπώς από το 705 μ.Χ

Υπάρχει ένα ξενοδοχείο με ζεστά ιαματικά λουτρά που δουλεύει ανελλιπώς από από 705 μ.Χ, με αποτέλεσμα να είναι σύμφωνα με το βιβλίο Γκίνες το παλαιότερο σε λειτουργία ξενοδοχείο του κόσμου.

Πρόκειται για το ξενοδοχείο...

ΦΩΤΟ-Διαφημίσεις που σήμερα θα ήταν απαγορευτικές

Στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί βλέπουμε δημιουργίες που αν δημοσιεύονταν στις μέρες μας θα ήταν αντιμέτωπες με δημόσια κατακραυγή και βαριά πρόστιμα.

Πώς ξεκίνησε ο έρωτας του Κώστα και της Σίας

Για αρκετό χρονικό διάστημα… κυκλοφορούσε στα δημοσιογραφικά γραφεία η πληροφορία πως υπάρχει ένα κρυφό lοve story ανάμεσα στον νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, και τη γνωστή δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη. Οι φωτογραφίες του περιοδικού «Hello», που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, από τις ξέγνοιαστες διακοπές τού ζεύγους στην Αντίπαρο, ήρθαν να επιβεβαιώσουν την είδηση. Σε αυτές απεικονίζονται Μπακογιάννης-Κοσιώνη να περπατούν ανέμελα στα σοκάκια του νησιού, που σημειωτέον έχει γίνει hot προορισμός για πολλούς celebrities, διαχρονικά, αλλά και τώρα.

Τα σενάρια για τον θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Το 323 π.Χ., ο Μέγας Αλέξανδρος επέστρεψε στη Βαβυλώνα, το κέντρο της νέας αυτοκρατορίας του. Είχε υποσχεθεί να επισκεφτεί τη γιορτή ενός γνωστού, στις 29 Μαΐου. Το πρωί εκείνης της ημέρας, παραπονέθηκε ότι δεν ένιωθε καλά. Ωστόσο, πήγε στη γιορτή παρά την αδιαθεσία και ως γνήσιος Μακεδόνας στρατιώτης ήπιε πολύ αλκοόλ. Την επόμενη μέρα, είχε ανεβάσει υψηλό πυρετό.

4 ως τώρα οι δικαστικές αποφάσεις που δικαιώνουν τη Μονή Βατοπεδίου...Στις πόσες καταρρέει το "σκάνδαλο";

Η Μονή Βατοπεδίου ισχυροποίησε τη νομική της θέση όχι μόνο στο θέμα των ανταλλαγών των ακινήτων, αλλά και στα ουσιαστικά θέματα της κυριότητάς της για τη λίμνη Βιστωνίδα.

Οι αποφάσεις αυτές, που έρχονται να προστεθούν σε προγενέστερες δικαστηρίων της Αθήνας, δικαιώνουν τη μονή, ισχυροποιώντας τη νομική της θέση όχι μόνο στο θέμα των ανταλλαγών των ακινήτων, αλλά και στα ουσιαστικά θέματα της κυριότητάς της για τη λίμνη Βιστωνίδα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥΣ! Μαγιόρκα: Νέο βίντεο με Βρετανίδα να πρωταγωνιστεί σε live strip show

Η κοπέλα που εμφανίζεται με το σουτιέν πάνω στη σκηνή και επιδίδεται σε άσεμνες πράξεις είναι μόλις 21 χρονών - Πρόκειται για τις πιο άθλιες σκηνές που θα περίμενε να δει κανείς σε ένα κλαμπ κατά τη διάρκεια των διακοπών του

Για ακόμη μια φορά η εφημερίδα Sunday Mirror αποκαλύπτει σοκαριστικές εικόνες μεθυσμένων τουριστών που λαμβάνουν χώρα στο Magaluf, στο θέρετρο που επισκέπτονται χιλιάδες νεαροί Βρετανοί κάθε καλοκαίρι.

Ο Εσθονός πρωθυπουργός που πίνει ρακή, μένει σε room to let και δηλώνει μισός Κρητικός

Το όνομά του συζητήθηκε έντονα τις προηγούμενες ημέρες. Μπορεί οι περισσότεροι Ελληνες να μην είχαν ασχοληθεί ποτέ με την πολιτική σκηνή της Εσθονίας, αλλά σίγουρα θα θυμούνται για καιρό τον πρωθυπουργό της χώρας που έκανε διακοπές στην Ελλάδα νοικιάζοντας ένα... σεμνό και ταπεινό δωμάτιο στο Λασίθι.

Πώς θα είναι το νέο δελτίο ειδήσεων του MEGA;

Ποια ονόματα "φλερτάρουν" με την παρουσίαση;
 
Με δομή που θα θυμίζει περισσότερο εκείνη των ειδήσεων του ΑΝΤ1 επιλέγουν να προχωρήσουν στο στήσιμο του ανανεωμένου κεντρικού δελτίου ειδήσεων τα στελέχη του MEGA.

Σε 100 δόσεις τα χρέη σε εφορία και ταμεία

Την ένταξη σε ρύθμιση 100 δόσεων της πλειονότητας των οφειλετών προς εφορία και ταμεία προβλέπει το τελικό σχέδιο της ρύθμισης που έχει σταλεί στους εκπροσώπους της τρόικας.

Ρε δεν τελειώνει η μάσα!1,2 εκ τομογραφίες σε ένα χρόνο-«Νυστέρι» από τον ΕΟΠΥΥ στις διαγνωστικές εξετάσεις

«Φρένο» στις διαγνωστικές εξετάσεις θέλει να βάλει ο ΕΟΠΥΥ, θεσπίζοντας πλαφόν στην εκτέλεση ανά περιφέρεια και ανά πάροχο, ενώ παράλληλα θα μπει ένα όριο και στην υπερσυνταγογράφηση.

Τρία εκατ. ευρώ το ρώσικο φέσι της Labirint σε Ρόδο και Κω - Επεισόδια με ρώσους τουρίστες

Παράγοντες της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με την αρμόδιους του υπουργείου Τουρισμού, επιδιώκοντας να υπάρξει λύση με πολιτική παρέμβαση και να αποφευχθούν τα προβλήματα.

Γιον Βόιτ εναντίον Πενέλοπε Κρουζ-Χαβιέ Μπαρδέμ για το Ισραήλ:«Θα έπρεπε να σκύψτε το κεφάλι από ντροπή»

Ο Γιον Βόιτ στρέφεται με άρθρο του στο The Hollywood Reporter εναντίον της Πενέλοπε Κρουζ και του Χαβιέ Μπαρδέμ και της επιστολής που υπέγραψαν μαζί με άλλους Ισπανούς καλλιτέχνες για την «γενοκτονία του Ισραήλ» στη Γάζα.

Σπεύδουν οι Αμερικάνοι – Μπάιντεν στο Σαμαρά: Αστάθμητος παράγοντας ο Ερντογάν

Του Κώστα Βενιζέλου

ΧΑΡΑΜΑΔΑ φωτός αναζητούν οι εν δυνάμει μεσολαβητές στο Κυπριακό, καθώς αξιολογούν όλες τις παραμέτρους και τις πολιτικές εξελίξεις για να καθορίσουν το χρόνο εφαρμογής των σχεδιασμών τους. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι Αμερικανοί θεωρούν πως μετά τις προεδρικές εκλογές στην Τουρκία, στις 10 Αυγούστου μέχρι και τις βουλευτικές εκλογές στη χώρα αυτή, που είναι προγραμματισμένες για τις 15 Ιουνίου, ο χρόνος προσφέρεται για να υπάρξουν εξελίξεις, οι οποίες θα βγάλουν από το σημερινό τέλμα το Κυπριακό.

Πρύτανης ΑΠΘ: Οι καταλήψεις δεν αποτελούν δημοκρατικό δικαίωμα

Από την ακριτική Φλώρινα εισάγεται πρώτος στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων του ΑΠΘ, από εκεί βρίσκεται καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Κολοράντο στις ΗΠΑ, μετά η επιστροφή -«η νοσταλγία βλέπετε»- και από τον Ιούνιο νέος, εκλεγμένος πρύτανης στο ΑΠΘ, το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της χώρας.

ΡΕ ΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΟΛΑ ΚΙ ΕΣΥ!Νίκος Παπανδρέου: Οι σημερινοί κυβερνήτες έριξαν τον Γιώργο

«Αν οι νόμοι δεν αγγίξουν τις συντεχνίες και τη διαπλοκή, αν οι νέοι θεσμοί δεν τους αποδυναμώνουν, τότε οι παθογένειες πάντα θα κερδίζουν το παιχνίδι», εκτιμά στο άρθρο του

Η ΝΔ προωθεί τον Αγοραστό για να “αλώσει” την ΕΝΠΕ

Μετά την ΚΕΔΕ, στην οποία η Νέα Δημοκρατία θέλει να επικρατήσει, προωθώντας στο αξίωμα του προέδρου τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, η Συγγρού σχεδιάζει αντίστοιχη “έφοδο” και στην ΕΝΠΕ, με τη στήριξη του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού.

Η Ελληνίδα πίσω από το πιο επικίνδυνο site του κόσμου: Το πρότυπο για το WikiLeaks και τις αποκαλύψεις του Ασάνζ

Ως το πιο επικίνδυνο site στον κόσμο και πρότυπο για όλες τις αποκαλυπτικές ιστοσελίδες όπως το WikiLeaks χαρακτηρίζεται το Cryptome.org, πίσω από το οποίο βρίσκεται η Ελληνίδα Ντέμπορα Νάτσιος.

Ε, ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ!! Αντωνία Ηλία: Φοβάμαι ότι αν επιστρέψω θα βρεθώ νεκρή στο κελί -Εξετάζεται το 5ο ένταλμα για την έκδοσή της στην Ελλάδα

Το πέμπτο ένταλμα για την έκδοση της Αντωνίας Ηλία στην Ελλάδα θα εξεταστεί σε ένα μήνα. Η κατηγορούμενη από τις ελληνικές αρχές για αδικήματα διαφθοράς, στην υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος, είναι φυγόδικη από το 2005. Η πρώην ανακρίτρια δηλώνει ότι φοβάται πως αν επιστρέψει, θα βρεθεί νεκρή στο κελί της.

ΣΔΟΕ: Συνταξιούχος 92 ετών δήλωνε 7.000 και είχε "καβάντζα" 190 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ (190.000.000)

Λαβράκια» υπολογίζεται ότι θα φέρει ο έλεγχος που διενεργείται από το ΣΔΟΕ και τους οικονομικούς εισαγγελείς στα 64 CD που έχουν ήδη παραδώσει όλες οι τράπεζες.

Στον… αέρα το εφάπαξ και η συνοχή των Σωμάτων Ασφαλείας

Με το όπλο παρά πόδα βρίσκονται τα χιλιάδες στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, χαρακτηρίζοντας απαξιωτική και προσβλητική την αντιμετώπισή τους από το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Αιτία πολέμου, τα όσα προβλέπει γι’ αυτούς το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή και θα ψηφιστεί στις 8 Αυγούστου.

ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Ήταν οι 5 δόσεις για καταβολή του ΕΝΦΙΑ... αν γίνουν 7 φεύγουμε για διακοπές

[Δηλ. είναι δυνατόν να είναι τόσο σαλτιμπάγκοι στο ΥΠΟΙΚ ή στην κυβέρνηση, που να νομίζουν ότι το πρόβλημα είναι οι 5, οι 7 ή οι 157 δόσεις, αν ο άλλος δεν έχει; Ωραία θα γίνουν 100 δόσεις τα χρωστούμενα.... με αυτά που θα δημιουργηθούν από δώ και πέρα τι θα γίνει; Πάλι 100 δόσεις του χρόνου; Και πάλι 100 δόσεις του παραχρόνου; Ή νομίζουν ότι έστω κι αν γίνουν 100 δόσεις τα παλιά ο κόσμος θα πληρώσει κανονικά τα τωρινά και δεν θα δημιουργηθούν νέα χρέη; Για τί μαλακίες συζητάμε και τι περιμένουν να κάνει ο κόσμος όταν ζορίζεται και βλέπει να ευνοούνται οι γνωστοί μεγαλοαπατεώνες εκδότες, ξενοδόχοι, επιχειρηματίες των οποίων τα φέσια στις τράπεζες πληρώνουμε εμείς...]

Σχέδιο για αύξηση σε 7 από 5 των μηνιαίων δόσεων για την πληρωμή Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών, καθώς διαβλέπει αδυναμία των φορολογουμένων να «σηκώσουν τον βαρύ λογαριασμό» και φοβάται ότι ένα σημαντικό ποσό του φόρου θα μείνει απλήρωτο με αποτέλεσμα να προκληθεί «τρύπα» στον προϋπολογισμό.