04 Αυγούστου 2014

BINTEO-ΚΛΑΙΩ με την προπαγάνδα του μικρού Στάλιν! Έσβησαν την κουτσουλιά από το βίντεο και λένε ότι ήταν fake!

Να πούμε βέβαια στα παπαγαλάκια και τους πατριώτες του κ@λου ότι όπως προσθέτεις μια κουτσουλιά... ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ! Οπότε μη μας τα κάνετε μπαλόνια...

Ανακουφίστηκε πτηνό στο σακάκι του Ρώσου προέδρου ή πρόκειται για φάρσα; Οι Ρώσοι υποστηρίζουν ότι το βίντεο που έκανε το γύρο του κόσμου είναι πλαστό

Το βίντεο με το ιδιαίτερο… παράσημο στον ώμο του Ρώσου προέδρου, Βλάντιμιρ Πούτιν, έκανε το γύρο του κόσμου, διασκεδάζοντας πολλούς χρήστες του Διαδικτύου.

Αλαλούμ και σοκ από επιβαρύνσεις στον ΕΝΦΙΑ-ΟΙ ΣΤΟΚΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΦΟΡΟ ΣΕ ΗΜΙΤΕΛΗ ΚΤΙΣΜΑΤΑ!!

Να χ@σω τα προγράμματά σας ηλίθιοι καρεκλοκένταυροι...

Επιβαρύνσεις που προκαλούν σοκ σε χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων έφερε το αλαλούμ στην εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ, η οποία αφορά σε οικόπεδα εντός οικισμών και εκτός αντικειμενικού συστήματος, ενώ "παραφουσκωμένα" εμφανίζονται τα εκκαθαριστικά του νέου φόρου και στις περιπτώσεις ημιτελών κτισμάτων, τα οποία κανονικά έχουν μείωση φόρου κατά 60%.

ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ! ΥΠΟΙΚ: 'Ετσι θα διορθωθούν τα λάθη στον ΕΝΦΙΑ

Π.χ. να χρεώνετε ημιτελές κτίσματα που δεν ηλεκτροδοτήθηκαν ποτέ σαν κανονικά αντί να εφαρμόσετε το Συντελεστή Ημιτελών Κτισμάτων (Σ.Η.Κ.) 0,4... εμείς μια χαρά γράψαμε ότι είναι ημιτελή αλλά εσείς τα είδατε κατοικίσημα... Τις δικές σας τις μαλακ@ες λοιπόν πότε θα τις διορθώσετε;

Το υπουργείο Οικονομικών, μετά τις αντιδράσεις τόσο των φορολογουμένων όσο και των κομμάτων παραδέχεται με ανακοίνωσή του ότι υπάρχουν λάθη στον ΕΝΦΙΑ ωστόσο αυτά θα διορθωθούν.

Η ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ

Έρχεται κίνηση Ανατροπής : 60 δήμαρχοι κατέθεσαν μανιφέστο για την αυτοδιοίκηση!

Τη δημιουργία ανεξάρτητης κίνησης στο χώρο της αυτοδιοίκησης ανακοίνωσαν πριν λίγο εξήντα δήμαρχοι από όλη τη χώρα, οι οποίοι δημιουργούν παράταξη με τίτλο "Κίνηση Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση".
 Πρόκειται για ένα ισχυρό μήνυμα ενόψει των εκλογών ανάδειξης επικεφαλής στην

Ολγ. Κεφαλογιάννη: Διασφαλίζονται οι Ρώσοι τουρίστες

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο υπουργείο Τουρισμού, με θέμα το συντονισμό των ενεργειών σχετικά με τη διακοπή λειτουργίας του ρωσικού τουριστικού πρακτορείου.

Βίντεο: Ζωγράφος καμουφλάρει γυμνά μοντέλα στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Για φόντο χρησιμοποιεί το Empire State Building, τη γέφυρα του Μανχάταν, το Σέντραλ Παρκ και άλλα διάσημα τοπία

Τεχνικές καμουφλάζ για τα γυμνά μοντέλα της χρησιμοποιεί η αμερικανίδα καλλιτέχνης Τρίνα Μέρι.

Βίντεο: Εκσκαφέας εμβιλίζει λεωφορείο στην Ιερουσαλήμ και αστυνομικοί σκοτώνουν τον οδηγό!

Ένας εκσκαφέας προσέκρουσε σε ένα λεωφορείο στην Ιερουσαλήμ ανατρέποντάς το, σε ένα συμβάν το οποίο η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ενδέχεται να είναι τρομοκρατική επίθεση.

Ανατριχιαστικός τραυματισμός σε αγώνα βόλεϊ γυναικών! (VIDEO)

Έκανε το άλμα, κάρφωσε, πήρε τον πόντο, αλλά αυτό που ακολούθησε... έκανε τις συμπαίκτριες της να μην πιστεύουν στα μάτια τους!

Ρινγκ η βουλή της Τουρκίας -Μπουνιές, κλωτσιές και ματωμένοι βουλευτές [εικόνες&βίντεο]

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν για μία ακόμη φορά με πρωταγωνιστές Τούρκους βουλευτές, καθώς μετέτρεψαν σε ρινγκ την Ολομέλεια της Βουλής. Εκπρόσωποι του κόμματος του Ταγίπ Ερντογάν και του εθνικιστικού MHP πιάστηκαν στα χέρια ανταλλάσσοντας μπουνιές και κλωτσιές, ενώ όταν τους χώρισαν ήταν γεμάτοι αίματα.

Μικρές "αστυνομίες" σε όλη την χώρα, Τι προβλέπει η τροπολόγια Κικίλια

Τροπολογία με την οποία επανακαθορίζεται η διάρθρωση των κεντρικών και περιφερειακών υπηρεσιών της ΕΛΑΣ, κατέθεσαν στη Βουλή οι υπουργοί Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας, Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης και Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.

Σοκαριστικό βίντεο -Οπαδός έχασε το χέρι του από χειροβομβίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων σε γήπεδο [βίντεο]

Σε εμπόλεμη ζώνη μετατράπηκε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο στην ΠΓΔΜ, όταν ξέσπασαν επεισόδια, κατά τη διάρκεια των οποίων ένας οπαδός έχασε το χέρι του από χειροβομβίδα κρότου λάμψης.

ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ!ΠΡΕΠΕΙ Ν'ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ! "Έρχονται ανταλλαγές Ελλήνων και Γερμανών βουλευτών"

Τόσο στο ελληνικό όσο και στο γερμανικό κοινοβούλιο λειτουργούν Επιτροπές Ελληνογερμανικής Φιλίας. Αντικείμενο τους είναι η ενίσχυση της κοινοβουλευτικής διπλωματίας σε διμερές επίπεδο, καθώς και η προβολή και προώθηση των θέσεων της εκάστοτε xώρας σε εθνικά και διεθνή θέματα. Το πρόγραμμα ανταλλαγής ελλήνων και γερμανών βουλευτών το οποίο ξεκινά τώρα δεν αφορά σχεδόν τίποτα από αυτά.

Σάλος στο διαδίκτυο: Έβγαλε βόλτα με το λουρί το... γυμνό της φίλο

Σάλος ξέσπασε στη Δυτική Βιρτζίνια όπου ένα ζευγάρι αποφάσισε να βγάλει στο δρόμο τα... ερωτικά του βίτσια

Όπως αναφέρει η Huffington Post το ζευγάρι από τις ΗΠΑ εθεάθη να κάνει βόλτα στο δρόμο.

Διακοπές στην Πάργα για την πριγκίπισσα του Μαρόκου

Στην Πάργα βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής η πριγκίπισσα του Μαρόκου, Λάλα Σάλμα, η οποία σχεδόν κάθε καλοκαίρι επιλέγει την Ελλάδα για τις διακοπές της.

Υπεγράφησαν οι προκυρήξεις-Τι θα εισπράξει το ελληνικό δημόσιο από τις γεωτρήσεις πετρελαίου σε Ιόνιο, Κρήτη και Δυτική Ελλάδα

Ποσοστό επί της αξίας των υδρογονανθράκων τουλάχιστον 4%, φόρο εισοδήματος 20% και περιφερειακό φόρο 5% θα καταβάλουν στο Δημόσιο οι επιχειρήσεις που θα αναλάβουν τις έρευνες στις περιοχές Ιονίου και νότια της Κρήτης, αλλά και σε τρεις χερσαίες περιοχές (Άρτα, Αιτωλοακαρνανία, ΒΔ Πελοπόννησος), για τις οποίες υπεγράφησαν οι σχετικές προκηρύξεις από τον υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννη Μανιάτη.

Το ΤΙΤΑΝΙΑ διορθώνει: Ο Μαλάμος δεν άφησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών στο Χαμόγελο του Παιδιού

Το μειοψηφικό πακέτο μετοχών του ΤΙΤΑΝΙΑ και όχι το πλειοψηφικό άφησε τελικά ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία «ΑΕΞΕ ΤΙΤΑΝΙΑ» κατά τη διαθήκη του εκλιπόντος αφήνεται μειοψηφικό πακέτο μετοχών στο ίδρυμα «Χαμόγελο του Παιδιού» και μάλιστα με τον ρητό όρο μη αναμίξεως του ιδρύματος στην εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

Τα παίρνει πίσω ο Μπουτάρης... για τη "γκαρσονιέρα" Παπαγεωργόπουλου

Απάντηση εξέδωσε ο Γιάννης Μπουτάρης για τα δημοσιεύματα σχετικά με τη γκαρσονιέρα του Β. Παπαγεωργόπουλου στο νέο δημαρχείο.

"Επειδή εμφανίζονται πρόσφατα πολλά δημοσιεύματα σχετικά με το θέμα της διαμόρφωσης του Γραφείου Δημάρχου και προς αποκατάσταση της αλήθειας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης δεν έχει ποτέ...

ΦΩΤΟ-ΞΕΦΤΙΛΑ η Marca: Μετέτρεψε κόκκινο (ManU) γήπεδο σε μπλε (Real)

Σε ατόπημα υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται ότι υπέπεσε η ισπανική εφημερίδα Marca η οποία κατηγορείται ότι δημοσιεύσε στην ιστοσελίδα της «πειραγμένη» φωτογραφία από τις εξέδρες του αγώνα Ρεάλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Μίσιγκαν.

Ισραηλινοί στρατιώτες άνοιξαν πυρ κατά τουρκικού τηλεοπτικού συνεργείου στη Γάζα

Ισραηλινοί στρατιώτες άνοιξαν πυρ εναντίον συνεργείου του πρακτορείου ειδήσεων Ανατολή, όπως μεταδίδει το CNN-Türk από τη Λωρίδα της Γάζας.

Οι τζιχαντιστές έσφαξαν επτά αδέλφια

Συνεχίζουν να προκαλούν σοκ με τη δράση τους οι φανατικοί τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ).

Ένοπλοι εξτρεμιστές εισέβαλαν στο σπίτι μίας οικογένειας Ισμαηλιτών στην πόλη Σαλαμίγιε  της επαρχίας Χάμα της κεντρικής Συρίας και σκότωσαν επτά αδέλφια, περιλαμβανομένων δύο ηλικίας 13 και 15 ετών, και τραυματίζοντας άλλα τέσσερα άτομα.

Reuters: Τρόικα τέλος για την Ελλάδα

Το σχέδιο στις Βρυξέλλες προβλέπει την αντικατάσταση της τρόικας από μια ειδική task force της Κομισιόν - Οι έλεγχοι θα είναι εξαμηνιαίοι αντί για τριμηνιαίοι - Προϋπόθεση ότι η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί νέο πακέτο βοήθειας

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ! Το on air στριπτίζ της Τζούλιας Μπάρκα

Ένα σπάνιο βίντεο εντοπίσαμε ψάχνοντας στο διαδίκτυο. Σε αυτό μπορείτε να δείτε την Τζούλια Μπάρκα νεότερη να κάνει στριπτίζ on air στην εκπομπή του Νίκου Μαστοράκη στον ΑΝΤ1. Βέβαια να υπενθυμίσουμε ότι η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα υγείας και δεν εμφανίζεται…

Περισσότεροι από 1.000 Τούρκοι μάχονται για το Ισλαμικό χαλιφάτο!

Λίγο περισσότεροι από χίλιοι είναι οι Τούρκοι μαχητές που έχουν βρεθεί στο πλευρό των πολεμιστών του ISIL, (Ισλαμικό κράτος της Συρίας και του Λεβάντε), το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων, οι οποίοι παραδέχονται ότι δεν μπορούν να γνωρίζουν τον ακριβή αριθμό των Τούρκων που έχουν προσχωρήσει στις τάξεις των τζιχαντιστών μαχητών.

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ: Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι Αμερικανοί σε κάθε πολιτεία

Μεταξύ αυτών βέβαια και ο Μπιλ Γκέιτς που είναι ο πλουσιότερος κάτοικος της πολιτείας Ουάσιγκτον, στις βορειοανατολικές ΗΠΑ, με περιουσία 76 δισεκατομμύρια δολάρια

Ένας πρωτότυπος χάρτης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής δημιουργήθηκε με βάση τον πλουσιότερο κάτοικο κάθε πολιτείας από την κτηματομεσιτική ιστοσελίδα Movoto.

Αυτό είναι το πιο... εξωγήινο μέρος της γης - Δείτε φωτογραφίες

Περίπου 240 χιλιόμετρα ανατολικά του Κέρατος της Αφρικής, στον Ινδικό Ωκεανό, βρίσκεται το μικρό σύμπλεγμα τεσσάρων νησιών, Σοκότρα.

Αργεντινή: Ψεύτικη η φωτογραφία των συγκεντρώσεων υποστήριξης. Είναι από το 2012 !!!!

Δεν μπορεί να μην την είδατε...

Διακινείται ευρέως σε όλους, μα όλους, τους αντι-μνημονιακούς κύκλους (από αριστερά μέχρι δεξιά) η παραπάνω φωτογραφία η οποία είναι...

Μήπως ρε Αντωνάκη να μας γαμ@σεις κιόλας, επειδή κάνατε το αναπόφευκτο και κόψατε αποδείξεις υπό την επίβλεψη του ΣΔΟΕ

Μέσα από τα social media θέλησε ο Αντώνης Ρέμος να «απαντήσει» με τον τρόπο του σε όλους όσοι τον περίμεναν... στη γωνία για τη συναυλία που δίνει κάθε χρόνο στο Nammos στη Μύκονο, μιας και άλλες χρονιές έχει διαπιστωθεί όργιο φοροδιαφυγής.

Το ανέκδοτο της ημέρας: Πως οι χρεοκοπημένοι εγχώριοι μηντιάρχες – κατσαπλιάδες επιχειρούν να “καταργήσουν” την Google

-Ξεχάστε τις μετρήσεις της Google. Από δω και στο εξής θα μετράμε μόνο εμείς με δική μας πατέντα!…

Αυτό λέει ο κ. Θωμάς Σιωζόπουλος στις διαφημιστικές εταιρίες και στα media shops τα οποία έχει πάρει σβάρνα όλο αυτό το διάστημα για να πουλήσει την πραμάτεια του.

ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ: Επιδόματα ΤΕΛΟΣ αν έχεις σπίτια και αυτοκίνητα, σκάφη κ.λπ!

Τα σχέδια κυβέρνησης-τρόικας για την καταβολή των βοηθημάτων

​Νέο σχέδιο καταβολής των επιδομάτων για χιλιάδες πολίτες εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών έπειτα από συζητήσεις με τους εκπροσώπους των δανειστών μας.

ΦΩΤΟ-Έξαλλη με τον γύφτο η Πιπιλή!

Αυτή τη φορά δεν ήταν κάποιος... τζιπαράς που έκανε έξω φρενών τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή, αλλά ένας πλανόδιος πωλητής, που μπήκε μπροστά της και δεν μπορούσε να προσπεράσει. 

Και αυτή τη φορά, η κα Πιπιλή φωτογράφισε το σκηνικό και έγραψε: 

ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΙ ΥΠΝΟΙ ΤΗΣ ΝΔ: Ενημέρωση για τον ΕΝΦΙΑ ζητά από τον Χαρδούβελη το ΠΑΣΟΚ

Δηλ. η ΝΔ δεν μπορούσε 2-3 μέρες τώρα να ζητήσει συνάντηση και να του πει "ρε φίλε τι θα πει μας βγήκε 3,7 δις το χαράτσι στα ακίνητα ενώ είχαμε προυπολογίσει 3,2 για να εισπράξουμε 2,7 δις; Τι είναι τα 500 εκ παραπάνω στραγάλια; Και όταν έβγαζες τους συντελεστές θες να μας πεις ότι δεν ήξερες τι θα σου βγεί όταν έχει μέσα στο taxis όλα τα Ε9 και με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείς ανά πάσα στιγμή να εφαρμόσεις διάφορα σενάρια και να υπολογίσεις πόσα θα πάρεις σε κάθε σενάριο από το χαράτσι;" Δεν πειράζει παλικάρια κοιμηθείτε λίγο ακόμα τον ύπνο του δικαίου και θα τα δείτε όλα στις εκλογές...

Ο τομεάρχης Οικονομίας του κόμματος Φίλιππος Σαχινίδης ζήτησε συνάντηση από τον υπουργό Οικονομικών προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις

Επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο Οικονομικών για τις αλλαγές που προτίθεται να κάνει όσον αφορά τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων ζήτησε το ΠΑΣΟΚ δια του τομεάρχη οικονομίας του κόμματος Φίλιππου Σαχινίδη.

Ρώσοι με χίλια δίκια: «Αν δε μας στέλνετε τα σάπια δεν θα υπάρξει πρόβλημα»

«Δεν πρέπει να υπάρχουν φόβοι για τις ενέργειές μας» υποστηρίζει ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Ρωσίας

Να καθησυχάσει τις ανησυχίες που έχουν δημιουργηθεί από τις πληροφορίες για επιβολή περιορισμών στην εισαγωγή φρούτων στη Ρωσία από την Ελλάδα επιχείρησε ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της χώρας.

Έντονες αντιδράσεις ΟΛΩΝ των βουλευτών μη θιχτούν οι τοπικοί νταβατζήδες

Λένε «όχι» στην άρση της υποχρεωτικής δημοσιεύσεις συμβάσεων Δημοσίου - ΟΤΑ σε περιφερειακές φυλλάδες που ζούν από το κράτος
Σε διάσταση βρίσκονται βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας (οι της αντιπολίτευσης βρίσκονται ούτως ή άλλως) με την κυβέρνηση για το ζήτημα της διάταξης που έχει περιληφθεί στο πολυνομοσχέδιο και αφορά τον περιφερειακό Τύπο, προβλέποντας ότι αίρεται η υποχρεωτικότητα δημοσίευσης συμβάσεων Δημοσίου και ΟΤΑ.

Spiegel: Ερντογάν, ο νέος Σουλτάνος

Εκτενείς αναφορές στον Ταγίπ Ερντογάν κάνει σήμερα ο γερμανικός Τύπος, με αφορμή τις προεδρικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, όπου ο Τούρκος πρωθυπουργός είναι το φαβορί για την επικράτηση.

Ο Νεϊμάρ ανάρρωσε και κάνει πάρτι για τα γενέθλια του Σβάισταϊνγκερ με την Πάρις Χίλτον στην Ιμπιζα [εικόνες]

Αφού διαπιστώθηκε ότι απέφυγε την παράλυση στη σπονδυλική στήλη μετά τον τραυματισμό του στο Μουντιάλ κατά τον αγώνα με την Κολομβία, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής το έριξε στις διακοπές και συγκεκριμένα στην Ιμπιζα.

Ο Εβρος δεν ειναι πια «ξεφραγο αμπελι»

Τίποτα δεν θυμίζει την κατάσταση που επικρατούσε εδώ τρία χρόνια πριν. Στην εθνική οδό Αλεξανδρούπολης - Ορεστιάδας δεν συναντάς πλέον ομάδες νεοεισερχόμενων Αφροασιατών, που αυθημερόν αφήνονταν ελεύθεροι και κατηφόριζαν πεζή προς τους σταθμούς των ΚΤΕΛ και του ΟΣΕ. Τα ημιυπαίθρια κρατητήρια των τμημάτων συνοριακής φύλαξης είναι σχεδόν άδεια. Ελάχιστα είναι και τα ίχνη στην ελληνική όχθη του ποταμού, τα πεταμένα ρούχα, τα σκισμένα έγγραφα, οι πλαστικές σακούλες.

Γιούνκερ: «Πάλεψα για την Ελλάδα γιατί δεν μπορεί ο Πλάτωνας να παίζει Β'Εθνική»-Σαμαράς: «Η Ελλάδα δεν είναι Αργεντινή»

- Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, θερμά λόγια για τον Ζαν Κλώντ Γιούνκερ και απαρίθμηση των οικονομικών επιτυχιών της χώρας μας από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά
- Γιούνκερ: «Θαυμάζω οτι οι έλληνες αποφάσισαν να διώξουν τη δικτατορία το 1974-Αγαπώ τους Έλληνες ελπίζω και αυτοί εμένα-Η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη-Δεν μπορεί ο Πλάτωνας να παίζει στην Β Εθνική»

«Έδωσα δύο μάχες: Να πείσω την Ελλάδα και τους υπουργούς της να αλλάξουν πολιτική και να πείσω τους άλλους ότι η Ελλάδα αξίζει την εμπιστοσύνη τους», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφερόμενος στο πρόσφατο παρελθόν είπε: «Οι σχέσεις μου με τον Ευάγγελο Βενιζέλο όταν ήταν υπουργός Οικονομικών ήταν θυελλώδεις, όμως ήταν πάντα ειλικρινείς».

ΣΤΟΚΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ! Η πλέον ηλίθια ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο

Δηλ. ρε Μητσάρα, τι περιμένεις να σου απαντήσουν (ακόμα και αν υπάρξει δημοσιονομικό κενό) για να χαρείς; "Ναι θα τσακίσουμε μισθούς συντάξεις και θα καταργήσουμε τον ΕΟΠΥΥ"; Είσαι σοβαρός ρε ή τις ερωτήσεις τις κάνεις για να βρίσκεσαι σε δουλειά και να δικαιολογείς τα 25.000 το μήνα;

Διαβάστε τι ερώτηση χωρίς ουσία έκανε ο Παπαδημούλης να γελάσετε:

Η οργή για τους (δίκαιους και άδικους) φόρους και το… ραντεβού στις κάλπες

Οι Έλληνες υπήρξαν διαχρονικά λαός ψυχολογίας. Με τα θετικά και τα (πολλά) αρνητικά τους. Τη συγκεκριμένη παράμετρο του γονιδίου του λαού μας άλλωστε, αξιοποίησαν όσοι πολιτικού ηγέτες κατάφεραν να πείσουν την κοινωνία να ακολουθήσει το όραμά τους, και αντιστοίχως πλήρωσαν όσοι… παραμέλησαν.

ΑΜΑ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥΣ, ΖΩΗΔΕΣ ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Ψάχνει στελέχη για το νέο κόμμα ο Τάκης Μπαλτάκος!

Ο Τζιτζικώστας, οι συνατήσεις και το... μυστικό δείπνο στη Γλυφάδα
 
Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι ζυμώσεις στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας για τον σχηματισμό νέου κόμματος μέχρι το ερχόμενο φθινόπωρο. Κομβικό ρόλο στις συγκεκριμένες συζητήσεις συνεχίζει να παίζει ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης, Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος ήδη από την επομένη της αποπομπής του από την κυβέρνηση έκανε λόγο για την ανάγκη δημιουργίας ενός νέου, «καθαρά» δεξιού κόμματος, το οποίο μάλιστα προέβλεψε ότι μπορεί να πάρει ποσοστό πάνω από 15%.

Ολα τα ονόματα των νέων επιτρόπων της Κομισιόν [λίστα]

Τα περισσότερα κράτη-μέλη έχουν ήδη γνωστοποιήσει στον νέο πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τα ονόματα των υποψηφίων και μόνο τέσσερις χώρες, η Ολλανδία, το Βέλγιο, η Δανία και η Βουλγαρία, δεν έχουν ακόμη υποβάλει τα ονόματα των δικών τους υποψηφίων. Από τα ονόματα που έχουν δοθεί προκύπτει πως οι νέοι επίτροποι θα είναι πρώην πρωθυπουργοί, υπουργοί και εν ενεργεία επίτροποι.

Συγκλονιστικό βίντεο: Ο αλκοολικός γονέας, μέσα από τα μάτια του παιδιού του

Πόσο φοβάται το παιδί, τι σκέψεις κάνει; Πως βλέπει τον γονέα του όταν από το πρωί τρεκλίζει, όταν δεν του δίνει σημασία, ή στην χειρότερη περίπτωση, όταν επάνω στο μεθύσι του το βαράει και το κακοποιεί;

Μόλις τους εντόπισε η κανονιοφόρος, έσκισαν το φουσκωτό και από λάθρο έγιναν "ναυαγοί"

Θρίλερ στο Αιγαίο τα ξημερώματα.

Στις 03.45 η κανονιοφόρος ΝΙΗΦΟΡΟΣ εντόπισε φουσκωτό σκάφος να πλέει από τα τουρκικά προς τα χωρικά μας ύδατα. Το φουσκωτό “μπήκε” στα ελληνικά νερά ανατολικά του Φαρμακονησίου υπό το άγρυπνο βλέμμα του πληρώματος της κανονιοφόρου.

Η βροχή έσωσε τα 9 άλογα μετά την κτηνωδία στον Αχέροντα

Κριθάρι εμποτισμένο με κάποιο φυτοφάρμακο ήταν το θανατηφόρο δόλωμα με το οποίο ασυνείδητοι επιχείρησαν να εξοντώσουν 11 πανέμορφα νεαρά άλογα σε αγροτουριστική επιχείρηση που διοργανώνει ιππικές περιηγήσεις στις πηγές του ποταμού Αχέροντα.

ΣΟΚ για χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων από τον ΕΝΦΙΑ-Οδηγός "επιβίωσης"

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου βρήκε χιλιάδες φορολογούμενους κολλημένους στις οθόνες των υπολογιστών τους αναζητώντας το εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ. Άλλοι τόσοι και περισσότεροι όμως, αντιμετωπίζοντας με δέος τις επιβαρύνσεις που φέρνει ο νέος διπλός φόρος στα ακίνητα, κράτησαν αποστάσεις ασφάλειας.

Έπιασαν και τον αρχηγό της σπείρας που σκότωσε και λήστευε ηλικιωμένους... Πακιστανός φυσικά [ΑΡΧΕΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ]


Επειδή οι αριστεράντζες του ΣΥΡΙΖΑ ξεχνάνε και με λένε ρατσιστή, να τους θυμίσουμε τι έχουμε τους τελευταίους μήνες:

24.02.2014 -> Μεσσηνία: Τη βίασαν μέσα στο σπίτι της... Πακιστανοί φυσικά
28.02.2014 -> Άρτα: Την έδεσε, την βασάνισε και την λήστεψε μέσα στο σπίτι της... Ρουμάνος φυσικά
03.03.2014 -> Ρέθυμνο: Τη βίασε και προσπάθησε να τη σκοτώσει... Πακιστανός φυσικά
04.03.2014 -> ΛΑΘΡΟΖΩΑ -ΕΛΛΗΝΕΣ 4-0! Β. προάστια: Ληστές βασάνισαν με καυτό σίδερο γυναίκα... Γεωργιανοί φυσικά
17.04.2014 -> Κως: Ζώο έσφαξε 43χρονη Ρουμάνα... Αλβανός φυσικά
29.04.2014 -> Συνελήφθη ο δολοφόνος του επιχειρηματία στην Αλεξανδρούπολη... Γεωργιανός φυσικά και αναζητείται ο Αλβανός φυσικά συνεργός του
3.05.2014 -> Λαμία: Συνέλαβαν 27χρονο που έδειρε γριούλα για να τη ληστέψει... Αλβανός φυσικά
7.05.2014 -> Ζώο χτύπησε και βίασε ηλικιωμένη... Αλβανός φυσικά
8.05.2014 -> Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ηλικιωμένου ζευγαριού στον Πειραιά... τους έσφαξαν 3 Αλβανά ζώα φυσικά
20.05.2014 -> Τον έσφαξε για μια θέση πάρκινγκ... Αρμένιος φυσικά
21.05.2014 -> Συνέλαβαν ζώο δράστη βιασμών ηλικιωμένων γυναικών... Πακιστανός φυσικά
25.05.2014 -> Ζώο κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 10χρονο κοριτσάκι... Πακιστανός φυσικά 
28.05.2014 -> 23χρονο ζώο ασέλγησε σε ανήλικη που γνώρισε στο facebook... Ιορδανός φυσικά
29.05.2014 -> Ηγουμενίτσα: Τη βίασε και την παράτησε αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου... Αλβανός φυσικά
14.06.2014 -> Έσφαξε με μπαλτά ομοεθνή του και αποπειράθηκε να βιάσει ελληνίδα... Πακιστανός φυσικά
11.07.2014 -> Σκότωσαν 56χρονο στον Αγ.Παντελεήμονα για να τον ληστέψουν... Γεωργιανοί φυσικά
27.07.2014 -> Συνελήφθη ο δολοφόνος του 50χρονου στη Μύκονο... φυσικά Αλβανός

Συνελήφθη, χθες μεταμεσονύχτιες ώρες στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς και της Α' Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Βοιωτίας, το τρίτο μέλος της σπείρας αλλοδαπών, η οποία ενέχεται σε ανθρωποκτονία, ληστείες και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων στα σπίτια τους, στην περιοχή των Πλαταιών Θηβών Βοιωτίας.

ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΜΗΣ! Γιάννης Παπαλέκας: Αγοράζει το «Nammos» με 10,5 εκατ. ευρώ

Ο Κορίνθιος επιχειρηματίας που πρωταγωνιστεί στο ρουμανικό real estate και σαρώνει τα Βαλκάνια, αγοράζοντας από εμπορικά κέντρα μέχρι επιχειρηματικούς πύργους, βρίσκεται μπροστά από εφοπλιστικά κεφάλαια και οι σχέσεις του με τις ελληνικές τράπεζες έχουν περάσει από σαράντα κύματα

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ; Οπισθεν ολοταχώς από το ΥΠΟΙΚ για τον ΕΝΦΙΑ -Ερχονται απαλλαγές και εκπτώσεις

[Οι μειώσεις πχ σε όσους έχουν εισόδημα μέχρι 9.000 ή 12.000 για 4μελή δεν θα αποφέρουν τίποτα και είναι της πλάκας... αυτοί με 1000 ευρώ το μήνα ούτως ή άλλως δεν θα πλήρωναν γιατί δεν μπορούσαν να δίνουν εκτός από φόρους και 100 ευρώ ΕΝΦΙΑ. Το θέμα είναι να μη δημιουργήσεις και άλλους οφειλέτες και κάποιος που έχει πχ. εισόδημα 15.000, ένα διαμέρισμα, άλλο ένα "διαμέρισμα" στα μπετά δεν μπορεί να σου δώσει 1000 και πλέον ευρώ! Εκεί που δεν χρώσταγε θα τον κάνεις να χρωστάει γιατί η λογική είναι "δεν τα έχω ΟΛΑ γιαυτό δεν πληρώνω ΤΙΠΟΤΑ" και όχι "δίνω τα μισά και χρωστάω τα άλλα μισά" αφού σκέφτεται "τι τα μισά χρωστάω τι όλα, πάλι θα είμαι οφειλέτης, άρα γάμ@ τους θα τα χρωστάω όλα"...]

Μετά το πρώτο σοκ από την ανάρτηση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ στους λογαριασμούς κάθε φορολογουμένου και τις πρώτες αντιδράσεις, στο υπουργείο Οικονομικών εξετάζουν τώρα απαλλαγές και εκπτώσεις.

ΒΙΝΤΕΟ-Έφαγε τα μούτρα του το χούφταλο! Η τούμπα της Χαρούλας

H Χαρούλα Αλεξίου έδωσε συναυλία στην Σύρο, αυτή τη φορά όμως χωρίς κόκκινο γάντι και με το αζημίωτο ...

Την ώρα που ερμήνευε το κομμάτι «Ζήλεια μου»...

Η επιχείρηση της κυβέρνησης με κωδικό "Διπλή διαπραγμάτευση"

Η μυστική συμφωνία με την Τρόικα
  
«Το πρώτο βήμα έγινε», λένε κυβερνητικά στελέχη βλέποντας ήδη προς τη γαλλική πρωτεύουσα, όπου η ελληνική αντιπροσωπία θα επιχειρήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου να περάσει τη δική της γραμμή, όχι μόνο στα επιμέρους θέματα που συνθέτουν την πολύ βαριά ατζέντα της πέμπτης αξιολόγησης, αλλά κυρίως στο πώς θα διεξαχθεί εφεξής το... παζάρι με τους δανειστές. 

Στη Μύκονο η Λίντσεϊ Λόχαν: Πίνει μέχρι τελικής πτώσης -Το Σάββατο σερνόταν στο πάτωμα γνωστού club από το μεθύσι [εικόνες]

Το κακό κορίτσι του Χόλιγουντ, η Λίτσεϊ Λόχαν επέλεξε και το φετινό καλοκαίρι για τις διακοπές της τη Μύκονο. Υπενθυμίζεται ότι και πέρυσι ύστερα από τον διάρκειας 90 ημερών εγκλεισμό της σε κλινικές αποτοξίνωσης, η ηθοποιός ήρθε για ολιγοήμερες διακοπές στο Νησί των Ανέμων.