06 Αυγούστου 2014

Γυμνές φωτογραφίες μέσα στη Βουλή της Ελβετίας έβγαλε υπάλληλος -Τις δημοσίευσε στο Twitter

Σαν στο σπίτι της ένιωθε μία υπάλληλος της Βουλής στον εργασιακό της χώρο. Σε βαθμό μάλιστα που θεώρησε λογικό να βγάλει γυμνές φωτογραφίες εκεί και να τις δημοσιεύσει στο Twitter.

ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΑΚΑΚΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ.

   'Εχετε πάει σε κανένα πανηγύρι του καλοκαιριού στην Αθήνα ,η,στην επαρχία? Δεν μπορεί κάπου,κάποια στιγμή θα έχετε πάει.
    Λοιπόν ούτε ένας (1) μικροπωλητής,σουβλατζής, γλυκατζής κ.λ.π δεν κόβει απόδειξη.
    Μιλάμε για το ΑΚΡΟΝ-ΑΩΤΟΝ της φοροδιαφυγής. Χιλιάδες κόσμος ψωνίζει τα...

ΑΔΙΚΗ ΖΩΗ! Ο ΑΚΗΣ ΜΕΣΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΞΩ!! Δικαστήριο απέρριψε τις λαμογιές Πετράν και της μουσίτσας του, για πτώχευση στον Πειραιά

Νέο "χαστούκι" για τον Πέτρο Κωστόπουλο αφού δικαστήριο απέρριψε την αίτηση πτώχευσης στο Πειραιά που έγινε με συνεργασία της μουσίτσας Μπαλατσινού!

Και ξαφνικά και για μια ακόμη φορά ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι στην μπούκα του κανονιού... όχι ότι θα σταματήσει τις διακοπές στη Μύκονο αλλά λέμε.... Τα δικαστήρια του Πειραιά έκριναν πώς είναι αναρμόδια για την πτώχευσή του... με αποτέλεσμα να μην θεωρείται ο Κωστόπουλος πτωχός. Τι σημαίνει αυτό για τους εργαζόμενους;

Σοκαρισμένος ο Παπαδημούλης από συνθήματα των ΛΟΚ στη Κύπρο, προτείνει καινούργια...

Γύρω στις 16:00 ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης μέσω Twitter ζητάει την άμεση αντίδραση της πολιτείας και την λήψη μέτρων από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο για συνθήματα που ακούγονται σε video από την Μονάδα των ΛΟΚ στο Σταυροβούνι, της Ελεύθερης Κύπρου.

Τα συνθήματα που τον σόκαραν ήταν:

Το ΒΙΝΤΕΟ που προκάλεσε υστερίες Παπαδημούλη και ΣΥΡΙΖΑίων επειδή οι Λοκατζήδες λένε αυτό για το οποίο εκπαιδεύονται

"Λοκατζής στο βουνό...μόνο αίμα, τι αίμα, τουρκικό, σκοπιανό, αλβανικό. Αίμα να ναι κι ότι να ναι" και "Η Κύπρος είναι ελληνική γ.....αι η Τουρκία" φωνάζουν οι λοκατζήδες που εκπαιδεύονται στο Σταυροβούνι στην Κύπρο. Καλά κάνουν αυτή είναι η δουλειά τους και γι'αυτό εκπαιδεύονται: Για να σκοτώσουν όποιον τολμήσει να επιτεθεί στη χώρα... αλλιώς θα φοιτούσαν σε σχολή...

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το πολυνομοσχέδιο του ΥΠΟΙΚ -Τροπολογία για τον ΦΠΑ, αναδίπλωση για τον ΕΝΦΙΑ

Νόμος του κράτους είναι πλέον το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της δόσης του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ. Το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία επί των άρθρων και του συνόλου του.

Φωτο: Κυνηγός κεραυνών στη Γλυφάδα ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού

Ο Λούκ Στιλ απαθανάτισε τη στιγμή που κεραυνός έπεσε στα νότια προάστια

Κακοκαιρία σήμερα στην Αθήνα, αλλά κι αυτή έχει την «μαγεία» της. Και ο Λουκ Στιλ φρόντισε να απαθανατίσει μια εντυπωσιακή στιγμή απ’ τη Γλυφάδα!

Το facebook κατέβασε τη σελίδα του Νίκου Μαστοράκη... μετά από report ΣΥΡΙΖΑίων ότι είναι fake

«Γράφω ένα ευπρεπέστατο σχόλιο για τη Χαρούλα του ΣΥΡΙΖΑ. Ξεκινάει μια άθλια δυσφημιστική εκστρατεία εναντίον μου»

Ενώ ο πόλεμος με ανταλλαγή βαρύτατων χαρακτηρισμών ανάμεσα στον Νίκο Μαστοράκη και την Ντέπυ Γκολεμά, με αφορμή την συναυλία που έδωσε η Χαρούλα Αλεξίου για τις απολυμένες καθαρίστριες, καλά κρατεί, το facebook κατέβασε»το προφίλ του γνωστού σκηνοθέτη.

Βίντεο-σοκ: Νιγηριανοί στρατιώτες σφάζουν αντάρτες της Μπόκο Χαράμ

Το οπτικό υλικό το οποίο περιήλθε στην κατοχή της ανθρωπιστικής οργάνωσης Διεθνής Αμνηστία

Ένα σοκαριστικό βίντεο στο οποίο απεικονίζονται Νιγηριανοί στρατιώτες να εκτελούν υπόπτους για συμμετοχή στη Μπόκο Χαράμ είδε το «φως» της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, προκαλώντας αποτροπιασμό για τον τρόπο με τον οποίο ο στρατός της χώρας επέλεξε να τιμωρήσει τους ισλαμιστές αντάρτες της οργάνωσης.

Το «όχι» στα πυροτεχνήματα έδιωξε το «Γεράκι της Μάλτας» από το Ηράκλειο

Τι ζήτησαν οι πλούσιοι επιβάτες του σούπερ ισιτιοφόρου και γιατί δεν δόθηκε άδεια

Από ώρα σε ώρα ανέμεναν να καταπλεύσει το απόγευμα της Τετάρτης το υπερπολυτελές ιστιοφόρο το «Γεράκι της Μάλτας» στο λιμάνι του Ηρακλείου μετά τη Σούδα, έχοντας ως επιβατες κάποιους πλούσιους που ταξίδευαν ιγκόγνιτο.

Ακυρώθηκε η εκλογή της Χριστιάνας Καλογήρου στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου!

Την ακύρωση της εκλογής της στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ανακοίνωσε η Χριστάνα Καλογήρου σε γραπτή δήλωσή της.

Όπως φαίνεται η προσφυγή που έκαναν πριν λίγο καιρό ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ζερδελής καθώς και στελέχη του κόμματος κατά της εκλογής της, έγινε η αιτία πριν ακόμη αναλάβει καθήκοντα η Χριστιάνα Καλογήρου να βρεθεί εκτός Περιφέρειας.

H Ισπανία έστειλε αεροσκάφος για τη διακομιδή ισπανού ιερέα που είναι θετικός στον Έμπολα

Σημειώνεται ότι οι ισπανικές αρχές δεν αποκαλύπτουν σε ποιο νοσοκομείο θα νοσηλευτεί ο ιεραπόστολος.

Αεροσκάφος με ιατρικό εξοπλισμό έστειλε η Ισπανία στη Λιβερία για τη διακομιδή ενός ισπανού ιερέα που διαγνώσθηκε θετικός με τον ιό του Έμπολα.

Κρήτη: Νέες ανασκαφές έφεραν στο φως μεγαλειώδες μινωικό κτήριο

Μετά από πεντέμιση εβδομάδες ανασκαφής στη Ζώμινθο το ήδη μεγάλο κτήριο της Ζωμίνθου στα 1187μ. ύψος επεκτάθηκε με την αποκάλυψη νέων χώρων.

ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ! Νωρίτερα στη σύνταξη οι σχολικοί φύλακες με τροπολογία του πολυνομοσχεδίου

Οσοι από τους σχολικούς φύλακες, που είναι σε διαθεσιμότητα, είναι κοντά στο όριο σύνταξης θα μπορούν να συνταξιοδοτηθούν με την αναγνώριση του χρονικού διαστήματος των προγραμμάτων κατάρτισης.

Ιστορική πρωτιά για τον κυνηγό κομητών Rosetta-BINTEO

Μια δεκαετία κυνηγητού στο Διάστημα τέλειωσε για το ευρωπαϊκό Rosetta, το οποίο έγινε την Τετάρτη το πρώτο σκάφος που παίρνει σταθερή θέση γύρω από έναν κομήτη. Η αποστολή θα συνοδεύσει την κοσμική χιονόμπαλα για 15 μήνες και θα την δει από κοντά να ξετυλίγει την κόμη της. Θα επιχειρήσει μάλιστα να αγγίξει και την επιφάνειά της.

BINTEO-Σταμάτης: Η κυβέρνηση θα πάει μέχρι την προεδρική εκλογή του Μαρτίου-Με έπιασες κορόϊδο όπως κάποτες ένας έξω απ'το Χαριλάου που έπαιζε τον παπά

«Δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές το φθινόπωρο» - Ο υπουργός Επικρατείας απέρριψε κατηγορηματικά πρόωρη ανάδειξη του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας - Σύγκρουση με Τσίπρα, που μίλησε για περιφρόνηση της Δημοκρατίας και επιτέθηκε στην κυβέρνηση με αφορμή την τροπολογία για τα ΜΜΕ

CNBC: Τεράστιο επίτευγμα για τον Σαμαρά η απομάκρυνση της τρόικας

Επιφυλάξεις για το εάν πρέπει να σταματήσουν οι τριμηνιαίες αξιολογήσεις στην Ελλάδα από στέλεχος της αμερικανικής συμβουλευτικής εταιρείας Teneo Intelligence

Τις επιφυλάξεις του για ενδεχόμενη απομάκρυνση της τρόικας από την Ελλάδα εξέφρασε ο Γουολφάνγκο Πίκολι της αμερικανικής συμβουλευτικής εταιρείας Teneo Intelligence, μιλώντας στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC.

Υπόθεση Σουμάχερ: Βρέθηκε κρεμασμένος ο ύποπτος για την κλοπή του ιατρικού φακέλου!

Εργαζόταν για ελβετική εταιρεία ελικοπτέρων, που εδρεύει στο καντόνι της Ζυρίχης

Κρεμασμένος μέσα στο κελί του βρέθηκε την Τετάρτη ο ύποπτος για την κλοπή του ιατρικού φακέλου του Μίκαελ Σουμάχερ!

Φωτο: Κεράτωσε η Γκαγιέ τον Ολάντ;

Η 42χρονη ηθοποιός εθεάθη να κάνει μπάνιο συνοδεία ενός άλλου άνδρα σε παραλία της Κορσικής

Μαύρα τα μαντάτα για τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ όσον αφορά τη σχέση του με τη Ζουλί Γκαγιέ.

Η ΤΡΟΛΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ! Μαθήματα ψυχραιμίας από τον καπετάνιο που εγκατέλειψε το Costa Concordia!

Άφησε τα πλοία και έπιασε τις πανεπιστημιακές έδρες ο πλοίαρχος του μοιραίου κρουαζιερόπλοιου, Φραντσέσκο Σκετίνο

Εγκατέλειψε επιβάτες και πλήρωμα και επιβιβάστηκε στη σωστική λέμβο καταφέρνοντας να διασωθεί, ενώ πίσω του εκατοντάδες ανθρώπων αγωνίζονταν για να κρατηθούν στη ζωή….

Παρέμβαση Σαμαρά για τα λάθη στον ΕΝΦΙΑ

Εντολή του πρωθυπουργού να επανέλθει η αποτίμηση των αξιών γης στα περυσινά επίπεδα - Άμεση ανταπόκριση από τον υπουργό Οικονομικών, που ανακοίνωσε στη Βουλή: Επιστρέφει στα περσινά επίπεδα η αποτίμηση αξιών σε 4.000 οικισμούς - Παράλληλα, απαλλάσσονται 400.000 επιχειρήσεις από την υποχρέωση καταβολής ΦΠΑ

Την παρέμβαση του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά προκάλεσε το ζήτημα που δημιουργήθηκε με τον ΕΝΦΙΑ.

ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Βρούτσης: «Οι κοινωνικοί πόροι που καταργήσαμε ήταν συντεχνιακοί φόροι»

Για ανεύθυνη πολιτική κατηγόρησε την αντιπολίτευση ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιάννης Βρούτσης, αναφερόμενος στην κριτική που ασκείται για την κατάργηση κοινωνικών πόρων τους οποίους θα στερηθούν τα ταμεία.

Βίντεο: Επικίνδυνο πράμα η οδήγηση στην Ουκρανία. Έσκασε ρουκέτα δίπλα στο όχημα του

Ένα σοκαριστικό βίντεο δόθηκε την Τετάρτη στη δημοσιότητα από Ουκρανό πολίτη που το ανέβασε στο διαδίκτυο. Το βίντεο αναμεταδόθηκε από το δίκτυο Russia Today.

O Ουκρανός οδηγός επέζησε από βλήμα που προσγειώθηκε μπροστά από το αυτοκίνητο του την ώρα που προσπαθούσε να προσεγγίσει την πόλη του Ντονέτσκ.

Χαμός με τις «πικάντικες» φωτογραφίες του Λαβέτσι

Ο Αργεντίνος επιθετικός φαίνεται ότι «γλέντησε» λίγο παραπάνω τα σενάρια που τον θέλουν να είναι στόχος της Λίβερπουλ

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στο Twitter με τις πικάντικες φωτογραφίες που δημοσίεσε στο Twitter o Εζεκιέλ Λαβέτσι.

Κλείνουν μέχρι τον Ιούνιο του 2015 τα ψυχιατρεία της χώρας με τη σημερινή τους μορφή

Ένα χρόνο ζωής έχουν τα ψυχιατρεία της χώρας με τη σημερινή μορφή τους. Τον Ιούνιο του 2015 μπαίνει «λουκέτο» στα άσυλα τα οποία μετασχηματίζονται σε δομές αποασυλοποίησης (ξενώνες, οικοτροφεία, κέντρα προεπαγγελματικής εκπαίδευσης κλπ).

Ιαπωνία: 69 χρόνια από τη ρίψη της ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα

Ο δήμαρχος της πόλης προσκάλεσε ηγέτες από όλον τον κόσμο για να τους πείσει ότι τα πυρηνικά όπλα είναι το «απόλυτο κακό»

Εκδηλώσεις μνήμης για τη «μαύρη επέτειο» των 69 χρόνων από τη ρίψη της ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα πραγματοποιούνται στην Ιαπωνία. Ο δήμαρχος της πόλης προσκαλεί ηγέτες από όλον τον κόσμο για να δουν τις πληγείσες πόλεις και να πειστούν ότι τα πυρηνικά όπλα δεν θα πρέπει να υφίστανται.

Απίστευτο επεισόδιο Οζίλ με διάσημο DJ στην σκηνή (φωτό)

Τις διακοπές του στην Αμερική συνεχίζει ο Γερμανός μεσοεπιθετικός Μεσούτ Oζίλ. Μάλιστα, δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τον αγαπημένο του DL Aoki. Ο άσος της Άρσεναλ ανέβηκε στην σκηνή μαζί με τον γνωστό περφόρμερ, χόρεψαν, έπαιξαν μουσική και...

Η Γιάννα ζήτησε μελέτη για τα 10 χρόνια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

[Η έρευνα θα περιλαμβάνει και τις δικές της σπατάλες; Π.χ. τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που έδωσε στον κολλητό της τον Κοτρώτσο;]

Ηλθε σε συμφωνία με το ΙΟΒΕ και θα καλύψει το κόστος

Ότι η σημαντική κληρονομιά των Ολυμπιακών Αγώνων δεν αξιοποιήθηκε επαρκώς από τη χώρα μας – για την ακρίβεια υπονομεύτηκε σκανδαλωδώς – είναι πασιφανές. Ουδέποτε όμως μέχρι τώρα δεν αποτιμήθηκε ποτέ επαρκώς το τι άφησε η μεγάλη διοργάνωση του 2004, ποιες ήταν οι επιπτώσεις, θετικές ή αρνητικές, στην ελληνική οικονομία και πού είναι οι ευθύνες για την εγκατάλειψη των υποδομών και των άλλων θετικών στοιχείων που περιλάμβαναν οι Αγώνες.

Παράταση στις διευκολύνσεις προς το Μέγαρο Μουσικής

Νέα παράταση στην «προσωρινή διευκόλυνση» λειτουργίας του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών επιχειρεί να δώσει η κυβέρνηση

Με μια ακόμη τροπολογία που κατέθεσε στο πολυνομοσχέδιο, το Μέγαρο Μουσικής της Αθήνας θα συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2014, χωρίς την υποχρέωση προσκόμισης αποδεικτικού φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας για τα χρέη του προς το ελληνικό Δημόσιο, το ΙΚΑ ή άλλους ασφαλιστικούς οργανισμούς, για όλες τις πράξεις και συναλλαγές, πλην της μεταβίβασης ακινήτου ιδιοκτησίας του.

ΦΡΙΚΑΡΕ ΤΟ BLOOMBERG:Στέλεχος της Εθνικής αγοράζει αρχοντικό αξίας 10,5 εκατ. ευρώ στο Λονδίνο, Πόρσε και Μπέντλεϊ

Λίγοι χρηματιστές στο Λονδίνο επιθυμούν να δουλέψουν για λογαριασμό μιας ελληνικής κρατικής τράπεζας. Ωστόσο, όπως αναφέρει το Bloomberg, μία ματιά στη Bentley ή το αρχοντικό του Παύλου Στελλάκη στην αριστοκρατική συνοικία Belgravia μπορεί να τους κάνει να αλλάξουν γνώμη.

ΕΠΙΚΟΣ ιδιώτης φτιάχνει παρακαμπτήριο δρόμο και βάζει διόδια [video]

Όταν το κράτος δεν επισκευάζει έναν δρόμο στη Μ. Βρετανία με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των οδηγών, είναι ώρα να αναλάβει δράση ένας ιδιώτης.

Ένας δρόμος που έχει καταστραφεί από τον Φεβρουάριο και οι ιθύνοντες λένε ότι θα επισκευαστεί στο τέλος του έτους προκαλεί εκνευρισμό. Αλλά προκαλεί και κάποιους να σκεφτούν δημιουργικά, αναιρώντας το πρόβλημα και αποκομίζοντας κέρδη.

Η Πόντια που παραβίασε το άβατο στο Άγιο Όρος και τα κίνητρά της (φωτό)

Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών που συνεδρίασε στο Μπουσάν της Νοτίου Κορέας αποφάσισε να καταργήσει το Άβατο το Αγίου Όρους, μια απαγόρευση 15 αιώνων… Φαίνεται πως εξάντλησαν όλα τα καυτά θέματα, όπως είναι οι διωγμοί των χριστιανών στις αραβικές χώρες, οι δολοφονίες πιστών, το κλείσιμο μονών και το κάψιμο εκκλησιών…

“Στώμεν καλώς” από τα παιδιά των εγκλωβισμένων του Ριζοκαρπάσου

Η δυνατή μπόρα χάλασε τον προγραμματισμό, ωστόσο αποδείχθηκε μικρό εμπόδιο μπροστά στις αντοχές των εγκλωβισμένων παιδιών, την αγάπη και τη θέληση της πολιτείας να τα στηρίξει. Το απρόσμενο της βροχής άνοιξε κάθε γωνιά της εξοχικής κατοικίας του Προεδρεύοντος της Δημοκρατίας, Προέδρου της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου για τα παιδιά, το τραγούδι και το παιγνίδι τους και επιβεβαίωσε το μήνυμα που έστειλε ο κ. Ομήρου ευρισκόμενος μεταξύ των παιδιών, “Στώμεν καλώς μέχρι την ελευθερία”.

ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΩ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ-ΣΕΤΕ: Η ρωσική τουριστική αγορά ήταν μια φούσκα και έσκασε

Ο ένας μετά τον άλλον οι Ρώσοι tour operators βρίσκονται μπροστά στο φάσμα της ολικής κατάρρευσης. Μάλιστα, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), Ανδρέας Ανδρεάδης έκανε λόγο για κίνδυνο νέων πτωχεύσεων που θα προέρχονται από τη ρωσική τουριστική αγορά.

Στην προπόνηση της Εθνικής μπάσκετ ο Αντώνης Σαμαράς (VIDEO)

Η επίσημη αγαπημένη αναχωρεί για την Γαλλία όπου θα δώσει τα τρία πρώτα της φιλικά ματς ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ και στην τελευταία της προπόνηση δέχθηκε την επίσκεψη του Πρωθυπουργού της χώρας.

Αντώνης Σαμαράς: Πακέτο μαμούθ 600 εκατομμυρίων ευρώ από το νεο ΕΣΠΑ για 145.000 νέους και μακροχρόνια ανέργους

- Η πρώτη προκήρυξη θα αφορά σε 30.000 ανέργους 25 - 29 ετων με προγράμματα στον ιδιωτικό τομέα
- Μέσα στον Αύγουστο θα προκηρυχθούν επισης θέσεις εργασίας για 12.000 ανέργους 18 - 24 ετων
- Τον Σεπτέμβριο θα προκηρυχθεί ειδικό πρόγραμμα για 8.000 ανεργους 18 - 29 ετων ειδικα για τον τουρισμό
- Κάθε δικαιούχος θα πάρει στο χέρι από 1.740 έως 1.950 ευρω

Ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε πακέτο μέτρων για την καταπολέμηση της ανεργίας μετά από σύσκεψη που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση.

Στο πολυνομοσχέδιο και ο ορισμός της κομμώτριας, της μανικιουρίστριας και της πεντικιουρίστριας! Δείτε την τροπολογία

Όταν η κυβέρνηση έχει… οίστρο, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Τώρα, ρυθμίζει και το υφιστάμενο νομικό καθεστώς που διέπει τα επαγγέλματα που σχετίζονται με την κόμμωση και την περιποίηση νυχιών, νυχιών και ποδιών, παρακαλώ.

Σε εμφανές σημείο στους λογαριασμούς της ΔΕΗ ο αριθμός για ευάλωτους πολίτες

Με παρέμβαση της υφυπουργού Υγείας, Κατερίνας Παπακώστα, στο εξής ο πενταψήφιος αριθμός εξυπηρέτησης για άτομα που χρειάζονται μηχανική υποστήριξη ή με αναπηρία θα αναγράφεται σε εμφανές σημείο στους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Χαρδούβελης στη Βουλή: Δεν δέχομαι μύγα στο σπαθί μου -Άφησα εκατομμύρια για να έρθω στην Ελλάδα

Ένα διαφορετικό πρόσωπο έδειξε χθες βράδυ στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης με αφορμή τις αιχμές του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Αθανασίου για τον... διορισμό του στη θέση του υπουργού Οικονομικών.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΩ! Φάπα περιφερειακών ΜΜΕ σε Καμμένο: Είμαστε υπερ της τροπολογίας των ΜΜΕ

Λάβρος εμφανίστηκε πάλι ο Καμμένος στη Βουλή κατηγορώντας την κυβέρνηση με τα γνωστά για τα CDS, για Αργεντινή, για νεοναζί στην Ουκρανία που σφάζουν ορθόδοξους και για τζιχαντιστές που σκοτώνουν χριστιανούς... Μέσα στην παραζάλη του είπε και το εξής:

Θαλαμηγός-μεγαθήριο έφτασε στην Κεφαλονιά

Ανήκει στον μεγαλομέτοχο της Μάντσεστερ Σίτι, σεϊχη Μανσούρ μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν του Άμπου Ντάμπι – Δείτε φωτογραφίες

Κρουαζιέρα στο Ιόνιο πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες ο σεΐχης Μανσούρ μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν, του Άμπου Ντάμπι με την οικογένειά του και φίλους του.

Οι ράμπο του ΣΔΟΕ στην συναυλία της Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή είχε προγραμματισμένη εμφάνιση στην Σκιάθο με τον Κώστα Μαρτάκη και τον Μηδενιστή.
Κατά την διάρκεια της συναυλίας, οι ράμπο του ΣΔΟΕ έκαναν την εμφάνιση τους.

Έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας για τον ιό Έμπολα -Οδηγίες του ΚΕΕΛΠΝΟ για πολίτες και ταξιδιώτες

Η ετοιμότητα των ελληνικών υγειονομικών αρχών για τον ιό ebola επιβεβαιώθηκε σε έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Υγείας με τη συμμετοχή στελεχών απο τη Γενική Δ/νση Δημόσιας Υγείας, το ΚΕΕΛΠΝΟ και το ΕΚΕΠΥ.

ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ! Στην τέταρτη θέση οι Έλληνες ανάμεσα σε όσους πήραν γερμανική υπηκοότητα

Περισσότεροι από 110.000 ξένοι, μεταξύ των οποίων 3.498 άτομα από την Ελλάδα, απέκτησαν τη γερμανική υπηκοότητα το 2013, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία της χώρας. Ιδιαίτερη αύξηση σημειώθηκε σε ό,τι αφορά τους προερχόμενους από την Ιταλία και την Ουκρανία.

ΑΞΙΟΙ! Επιβάτες σπρώχνουν βαγόνι του Μετρό για να... απεγκλωβίσουν άνθρωπο! (ΦΩΤΟ)

Η συγκλονιστική και συνάμα τρομακτική εικόνα έρχεται από την Αυστραλία και το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης στο σταθμό Στίρλινγκ του μετρό στο ΠερΘ. Ένας άντρας καθώς έβγαινε από το βαγόνι δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία στο κενό που υπάρχει και το πόδι του εγκλωβίστηκε ανάμεσα στο συρμό και την αποβάθρα...

Άξιος ο μισθός της κυρίας Βούλτεψη

Σοφία Βούλτεψη, πρώην δημοσιογράφος, κόρη του μεγάλου δημοσιογράφου Γιάννη Βούλτεψη και νυν υπουργός. Κι όπως όλοι ξέρουμε όταν κάποιος γίνεται πολιτικός και παίρνει κυβερνητικές θέσεις ξεχνάει και το επάγγελμά του, ξεχνάει και τους συναδέλφους του.

Την έτσουξαν την πατσαβούρα του ΣΥΡΙΖΑ οι μηνύσεις Μαστοράκη

"Εγώ το αει γ@.....σου, στο έδωσα για..."

Συνεχίζεται ο διαδικτυακός πόλεμος της ΣΥΡΙΖΑίας Ντέπυς Γκολεμά με τον Νίκο Μαστοράκη με αφορμή τη συναυλία της Χαρούλας Αλεξίου για τις απολυμένες καθαρίστριες.

«Κυνηγητό» σε σκαφάτους του Αιγαίου από το Λιμενικό

Κοινή δράση αναλαμβάνουν το Λιμενικό και η διεύθυνση οικονομικής αστυνομίας της ΕΛ.ΑΣ. με στόχο να πιάσουν στη… φάκα ιδιωτικές σκαφών αναψυχής.

Ο Φιλανδός οικοδόμος που έχει τη Ρόδο σαν δεύτερο σπίτι του -Έχει κάνει διακοπές στο νησί 105 φορές!

Φινλανδό τουρίστα που έχει έρθει ...105 φορές για διακοπές στο νησί της Ρόδου τίμησε σήμερα ο δήμος της Ρόδου στο πλαίσιο του προγράμματος επιβράβευσης των επαναλαμβανόμενων επισκεπτών.

Ο λαός πεινάει και οι νταβατζήδες χαίρονται

H ανοχή σε όλες τι εκφάνσεις της ζωής έχει και κάποια όρια. Και ο κόσμος έχει ανεχθεί πολλά, δεν αντέχει άλλο. Δε μιλάμε ακριβώς για την οικονομική κρίση και τις θυσίες του ελληνικού λαού. Μιλάμε γι’ αυτές σε συνδυασμό με τον υπέροχο, αγγελικά πλασμένο κόσμο των νταβατζήδων και πόσο αυτοί θυσιάστηκαν μέσα στο χαμό που βρήκε την Ελλάδα τα τελευταία έξι χρόνια.

Παρέμβαση Σαμαρά για ενστόλους-ανεργία

Δηλώσεις αναμένεται να κάνει ο πρωθυπουργός αμέσως μετά τη συνάντηση που θα έχει στις 14:00 το μεσημέρι με τον υπουργό Εργασίας Γ. Βρούτση.

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η συνεδρίαση στην Ολομέλεια της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο ο πρωθυπουργός καλεί στο Μέγαρο Μαξίμου τον υπουργό Εργασίας. Στον απόηχο σύσκεψης ο Αντώνης Σαμαράς θα...

Καλαντζής: Βρε ας ήμουν 20 χρονών να έβγαζα το γκομενάκι βόλτα κι ας μου κόστιζε

Συνήθως στα πρακτικά της Βουλής καταγράφονται διάλογοι που έχουν ένταση, πολλές ύβρεις, σκληρές εκφράσεις και ελάχιστα ήπιες συζητήσεις. Συμβαίνει, όμως, να λέγονται και κουβέντες που δεν τις περιμένεις από πολιτικούς.