07 Αυγούστου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΙΣΧΟΣ! :) Η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους… γυμνή στην πισίνα!

Η συγκεκριμένη σκηνή προέρχεται από τη σειρά της ΝΕΤ «Σχεδόν Ποτέ», που είχε προβληθεί το 2003.

Η συγκεκριμένη σειρά προσπαθούσε να μιμηθεί τη δημοφιλή ξένη σειρά SexandtheCity, αφηγούμενη την ιστορία τεσσάρων γυναικών στην Αθήνα, αντί στη Νέα Υόρκη.

ΒΙΝΤΕΟ-Απαπα κ. Παπαδημούλη! Τι αίσχη είναι αυτά! Κάντε κάτι επιτέλους! Μπεεεε

Που θα πάει αυτή η ιστορία κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ; Θα κάνετε επιτέλους κάτι; Έστω μια ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο; Σαν τα μανιτάρια ξεφυτρώνουν τα βίντεο με τους Λοκατζήδες να βρίζουν την Τουρκία! Δείτε τα αίσχη 

Ιράκ: Ποιος είναι ο «χίπστερ» τζιχαντιστής του ΙΚΙΛ

Από το πανεπιστήμιο του Καΐρου στους κόλπους του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και το Λεβάντε

Ανεβασμένος σε ένα άλογο, στροβιλίζει στον αέρα ένα μαχαίρι, ενώ οι μπούκλες από τα μαλλιά του τραντάζονται σαν ελατήρια. Η όψη του άγρια, αλλά τα γυαλιά με το μαύρο σκελετό προδίδουν διαφορετικό ύφος από αυτό που επιχειρεί να προβάλει…

KATOYΡΗΘΗΚΑΝ ΑΠ'ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ! Η Αργεντινή προσέφυγε στο Διεθνές Δικαστήριο κατά των ΗΠΑ

Το Μπουένος Άιρες αναφέρει ότι οι ΗΠΑ «προέβησαν σε παραβιάσεις της κυριαρχίας και της ετεροδικίας της Αργεντινής»

Στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης κατά των ΗΠΑ προσέφυγε την Πέμπτη η Αργεντινή.

Γελάει η Άννα Καραμανλή με τον Τσίπρα στο Άγιο Όρος

Με ειρωνικό τρόπο η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας  Άννα Καραμανλή σχολίασε την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στο Άγιο Όρος.

ΜΕ ΣΦΕΝΤΟΝΑ ΤΟ'ΡΙΞΑΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ! Ρωσόφωνοι αντάρτες κατέρριψαν ουκρανικό μαχητικό κόντα στο Ντόνετσκ

Ένα καταδιωκτικό που πετούσε σε χαμηλό ύψος σε μια ζώνη που ελέγχουν οι αντάρτες στην ανατολική Ουκρανία κατερρίφθη σήμερα, όπως διαπίστωσε μια δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου, ενώ στη συνέχεια το γεγονός επιβεβαιώθηκε επίσημα από την ουκρανική κυβέρνηση.

ΦΩΤΟ-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ! Βρετανία: Αστυνομικοί έκαναν παμπ «φύλλο και φτερό» για να βρουν το Άγιο Δισκοπότηρο!

Είχαν μαζί τους κάμερες οπτικών ινών και έναν ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο - «Σίγουρα το είχαν δει πολύ σοβαρά», είπε η ιδιοκτήτρια της παμπ

Βρετανοί αστυνομικοί επέδραμαν σε μια επαρχιακή παμπ της Αγγλίας αναζητώντας ένα κλεμμένο ξύλινο κειμήλιο που ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι το... Άγιο Δισκοπότηρο, το κύπελλο από το οποίο ήπιε κρασί ο Ιησούς στον Μυστικό Δείπνο, πριν από τη σταύρωση.

Σαμαράς στο υπουργικό συμβούλιο: Θέλω να ξέρω πού θα πάτε διακοπές -Δεν υπάρχει περιθώριο χαλάρωσης

Περίπου μία ώρα διήρκεσε το υπουργικό συμβούλιο που συγκάλεσε το απόγευμα της Πέμπτης ο Αντώνης Σαμαράς. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα στα στελέχη της κυβέρνησης ότι δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού και τους ζήτησε να δηλώσουν πού θα κάνουν τις ολιγοήμερες διακοπές τους.

Ινδονησία: Κοριτσάκι επανενώθηκε με τους γονείς του δέκα χρόνια μετά το τσουνάμι

Μια τυχαία συνάντηση ήταν η αφορμή για να ξαναβρεί την οικογένειά της η 14χρονη σήμερα κοπέλα που για δέκα χρόνια ζούσε μόλις μερικά χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της

Άλλο «@έξι» και άλλο «σεξιστική» - Η διαφήμιση που προκάλεσε σάλο

Στο πλαίσιο της καμπάνιας Back to School αμερικανική φίρμα ανέβασε φωτογραφία υποτιθέμενης μαθήτριας, της οποίας η φούστα ήταν τόσο κοντή που φαινόταν το εσώρουχο - Πλήθος αντιδράσεων στο Διαδίκτυο ανάγκασαν την εταιρεία να την αποσύρει

ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΑΔΙΚΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΒΑΦΤΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! Τσίπρας στο Άγιο Όρος: Όποιος δεν έχει έρθει αδικεί τον εαυτόν του

Ανταπέδωσε την επίσκεψη Μοναχών του Αγίου Όρους στο γραφείο του ο Αλέξης Τσίπρας, πηγαίνοντας στην Αθωνική Πολιτεία και Μονές του Αγίου Όρους ώστε να ενημερωθεί και από κοντά για τα θέματα που αφορούν την Αθωνική Πολιτεία.

Επικό βίντεο: Οι τυχεροί στο ραντεβού με τον θάνατο

Μηχανές που παραλίγο να πάρουν κεφάλια, σκιέρ που σώθηκαν την τελευταία στιγμή, skaters που είχαν Άγιο, άνθρωποι που έπαιξαν με την τύχη τους και γλίτωσαν τον θάνατο στις λεπτομέρειες.

Ποια είναι τα προϊόντα που εξάγουμε στη Ρωσία

Κάθε πτυχή του προβλήματος που έχει ανακύψει με το ρωσικό εμπάργκο στις εισαγωγές προϊόντων από ευρωπαϊκές χώρες, εξετάζει με προσοχή το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με στόχο την προστασία των Ελλήνων παραγωγών.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΩ! Ο Χαρδούβελης αποκάλυψε στον Τέρενς ότι μικρός τις έτρωγε... τώρα που μεγάλωσε όμως, μόνο ρίχνει ξύλο

Τέρενς τι γελάκια είναι αυτά με τονδήμιο της ελληνικής κοινωνίας; Από πότε κάνεις χαβαλέ με τους προδότες; ΑΙΣΧΟΣ!

Την αποκάλυψη πως μικρός έτρωγε ξύλο έκανε στην Βουλή ο Υπουργός Οικονομικών  Γκίκας Χαρδούβελης.

Η Παυλίνα τραγουδά και ο Βουλγαράκης …ακολουθεί (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε πελαγη ευτυχίας φαίνεται να πλέει ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης κάθε φορά που η κόρη του Παυλίνα πιάνει το μικρόφωνο. Ως γνωστό η κόρη του κ. Βουλγαράκη σταδιοδρομεί στο πεντάγραμμο. Μπορεί φέτος να ολκλήρωσε το τελευταίο έτος Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, όμως η μεγάλη της αγάπη είναι το τραγούδι.

Οι Τούρκοι καταγγέλλουν για εγκλωβισμό τα ελληνικά F-16!

Τη δική του ανακοίνωση για το χθεσινό περιστατικό παραβίασης του εθνικού μας εναέριου χώρου εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο της Τουρκίας και δημοσίευσε η εφημερίδα «HaberTurk». Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή, το ελληνικό αεροσκάφοςω υποτίθεται πως «εγκλώβισε» το τουρκικό και μάλιστα δύο φορές, ενώ το δημοσίευμα έχει τίτλο «Παρενόχληση από ελληνικό αεροσκάφος».

Αθλητές που επέλεξαν τον....πληρωμένο έρωτα...!

Με τα χρήματα και τη φήμη που απολαμβάνουν οι επαγγελματίες παίκτες, θα περίμενε κανείς ότι δεν θα χρειαζόταν να πληρώνουν για να βρουν γυναικεία συντροφιά.

Αν δεν μπορούν δηλαδή να «σκοράρουν» οποιαδήποτε στιγμή το θελήσουν, τότε τι τύχη έχει ο μέσος -και άσημος- άντρας;

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΤΕ! "Παράθυρο" Λοβέρδου να παραμείνουν οι αιώνιοι φοιτητές στα πανεπιστήμια... το πήρε πίσω κι αυτό ο σαλτιμπάγκος

ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!

Οι βουλευτές είχαν ζητήσει από τον κ. Λοβέρδο να απαντήσει και αν θα πρέπει τα εκπαιδευτικά ιδρύματα να εξετάζουν και τις κατά περίπτωση δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές που δεν μπορούν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους και αναλόγως να κρίνουν και να αποφασίζουν.

ΡΑΧΗΛ ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ; Ο Στιβ Τζομπς είναι ζωντανός; -Μία φωτογραφία που προκάλεσε σάλο [εικόνα]

Σάλο στους λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας έχει προκαλέσει μία selfie φωτογραφία που δημοσίευσε το βράδυ της Τετάρτης ένας χρήστης του Reddit. Στην εικόνα εκτός από τον χρήστη με το όνομα TheHorseSizedDuck, φαίνεται ένας άνδρας σε αναπηρικό αμαξίδιο, ο οποίος μοιάζει εκπληκτικά με τον συνιδρυτή της Apple Στιβ Τζομπς.

ΕΛΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ! Ένστολοι: Αυτοί είναι οι 50 βουλευτές που ψήφισαν την καταστροφή των ταμείων μας

Ρε μάγκες δε βγαίνουν τα νούμερα πως να το κάνουμε!! 25 χρόνια δουλειά και μετά τα 45 σας άλλα 40 χρόνια σύνταξη δεν βγαίνει ο λογαριασμός! Τι να κάνουμε τώρα;

Δηλώνουν ότι θα εξαντλήσουν όλες τις μορφές αγώνα - Καταθέτουν προσφυγή στην Επιτροπή Συμμόρφωσης του ΣτΕ

Τα ονόματα των 50 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ που υπερψήφισαν το επίμαχο άρθρο για τα ταμεία των ενστόλων δίνουν στη δημοσίοτητα σε ανακοίνωση τους οι ομοσπονδίες των εργαζομένων στα σώματα ασφαλείας.

ΦΩΤΟ-Ο «τετρακίνητος» Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Μια φωτογραφία με τα νέα τετρακίνητα οχήματα του Λ.Σ. ανάρτησε στο twitter o Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης λίγο πριν αρχίσει η μεταφορά τους στα κατα τόπους Λιμεναρχεία για να ενισχύσουν το Λιμενικό Σώμα στο έργο του.

Αυτός είναι ο σκατόγερος παιδεραστής από την Καρδίτσα

Υστερα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καρδίτσας, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 77χρονου άνδρα, ο οποίος συνελήφθη στις 27 Ιουλίου στον Παλαμά Καρδίτσας, κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου έναντι αμοιβής.

Πρόκειται για τον...

ΓΡΑΦΗΜΑ! Χρυσή Αυγή: Μια οικογενειακή επιχείρηση

Εκεί καταντήσατε τον "εθνικισμό" σούργελα πατριώτες του κ@λου! Να γελάει μέχρι και το ΣΥΡΙΖΑϊκο left.gr μαζί σας δημοσιεύοντας το παρακάτω γράφημα:

Αυτός ο Χίτλερ είναι ο αληθινός; (pics)

Τον πρόδωσε το μήκος από το μουστάκι του;
Αυτή η φωτογραφία που τραβήχτηκε όταν ο Χίτλερ ήταν 25 ετών τον έχει απαθανατίσει να βρίσκεται μέσα στο πλήθος και να αντιδρά με ενθουσιασμό στο άκουσμα της είδησης ότι η Γερμανία κήρυξε πόλεμο.

Δείτε τους ισχυρούς και πλούσιους που μένουν στην πιο θρυλική πολυκατοικία του κόσμου

Δείτε τους ισχυρούς και πλούσιους που μένουν στην πιο θρυλική πολυκατοικία του κόσμου

Το 740 της Park Avenue είναι μια θρυλική διεύθυνση. Η πολυκατοικία που βρίσκεται εκεί θεωρείται η πιο πολυτελής και με τους ισχυρότερους ενοίκους σε όλη τη Νέα Υόρκη.

ΦΩΤΟ-Ο ΣΥΡΙΖΑίος νταβάς των καθαριστριών... νταβάς και των αλυσοδεμένων στις Σκουριές

[Στη φώτο ο νταβάς υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ με το κίτρινο φωτοστέφανο...]

Ασφαλής προορισμός οι... #skouries για πολιτικό καπέλωμα!

Το ότι οι... #Skouries έχουν αναχθεί σε «Μέκκα» των επαγγελματιών του πολιτικού ακτιβισμού δεν αμφισβητείται πλέον από κανένα...

Ακόμη και από τους ίδιους τους επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι σεβόμενοι την ιδιότητα τους, πρέπει έστω για μια φορά, αν όχι περισσότερες, να λάβουν μέρος σε δράση κατά...

Αγνώριστη η κάποτε καλλίγραμμη και s@xy ηθοποιός!

Είστε σίγουροι ότι μπορείτε να μαντέψετε για ποια πρόκειται;

Σήμερα είναι 42 ετών με πολλά παραπανίσια κιλά και με τον χρόνο να έχει αφήσει τα σημάδια του πάνω της...

Αυτοί είναι οι 10 πάμπλουτοι και ισχυροί του κόσμου που προτιμούν να ζουν λιτά, σχεδόν σπαρτιάτικα [εικόνες]

Τα πάντα είναι θέμα ιδεολογικής τοποθέτησης, στάσης ζωής και φιλοσοφίας. Υπάρχουν μεγαλοστελέχη σε εταιρείες κολοσσούς που προκαλούν με τον έκλυτο βίο τους, που είναι βουτηγμένοι μέσα στη χλιδή, τα πανάκριβα ρούχα, τα γρήγορα αυτοκίνητα και τις υπέρλαμπρες επαύλεις.

Η επεισοδιακή συναυλία του Σάκη Ρουβά στην Κύπρο. Όταν ο Ψινάκης ξέχασε τον Αττίλα και τη γενοκτονία των Ποντίων

Ο Σάκης Ρουβάς, από το ξεκίνημα της καριέρας του, ήταν συνηθισμένος στις έντονες εκδηλώσεις θαυμασμού, ιδιαίτερα από τις νεαρές κοπέλες, γνωστές και ως «ρουβίτσες». Το 1997, στη συναυλία που έδωσε στην πράσινη γραμμή στην Κύπρο, μαζί με τον Τούρκο τραγουδιστή Μπουράκ Κούτ, όχι μόνο δεν άκουσε το κοινό να φωνάζει ρυθμικά «Σάκη, Σάκη», αλλά δέχτηκε γιαούρτια, ντομάτες και πέτρες. Η συναυλία, που διοργανώθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη και με την έγκριση της Κυπριακής κυβέρνησης, είχε στόχο την επαναπροσέγγιση Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων.

ΣΟΦΑΚΙ ΤΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ ΞΕΡΝΑΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΤΑΪΣΕΙΣ! "Έγινε λάθος με το λογισμικό στον ΕΝΦΙΑ"

Το λάθος λοιπόν δεν το έκανε το λογισμικό έτσι αορίστως αλλά αυτός που έβαλε τις παραμέτρους και χρέωσε τα χωράφια σαν οικόπεδα πόλης ή ξέχασε να τις βάλει και χρέωσε τα ημιτελή σαν κανονικά... άρα κόψτε το δούλεμα και πείτε μας ποιον θα τιμωρηθεί

Για λάθη που προέκυψαν από το λογισμικό που διαχειρίστηκε τα στοιχεία για τον ΕΝΦΙΑ έκανε λόγο η Σοφία Βούλτεψη στηρίζοντας τον Γκίκα Χαρδούβελη με δηλώσεις της στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου στον Real Fm 97,8.

Λύθηκε το μυστήριο: Ιδού πού πηγαίνουν οι χαμένες βαλίτσες στα αεροδρόμια [εικόνες]

Πού πηγαίνουν οι βαλίτσες που χάθηκαν ή που ο κάτοχός τους δεν τις αναζήτησε ποτέ; Ιστορίες αεροδρομίων και ιστορίες χαμένων πραγμάτων, μπορεί να διηγηθεί ο οποιοσδήποτε από τα ταξίδια του. Συμβαίνουν καθημερινά. Βαλίτσες να περιφέρονται μόνες τους στους ιμάντες των αεροδρομίων και τελικά να μένουν στα αζήτητα. Πού καταλήγουν όμως;

Ρακιντζής για την κομπίνα των πρώην ΠΑΣΟΚων και νυν ΣΥΡΙΖΑίων στα ΕΛΤΑ : Απολύτως παράνομες οι επιχορηγήσεις σε συνδικαλιστές

Απολύτως παράνομες χαρακτήρισε ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέναδρος Ρακιντζής, με ανακοίνωσή του, τις επιχορηγήσεις και ενισχύσεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομικών αλλά και τις οικονομικές ατασθαλίες στις εκροές χρηματικών ποσών που έφερε στο φως η έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας.

Γελάει ο κόσμος με τα λαμόγια που θίχτηκαν όταν τους είπε ο Βρούτσης ότι καταργεί νόμο για τη φυματίωση των υπαλλήλων του ΟΤΕ!

Αυτά τα ρεμάλια του ΟΤΕ που μαζί με αυτούς της Ολυμπιακής έφαγαν μέχρι και τα κουτάλια σε μισθούς επιδόμακα και εφάπαξ, ζητάνε και τα ρέστα 

Συνεχίζεται η κόντρα του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση με τους υπαλλήλους του ΟΤΕ μετά τη δήλωση του πρώτου πως η κυβέρνηση προχωράει στην κατάργηση συντεχνιακών φόρων όπως αυτός για την αντιμετώπιση της φυματίωσης των υπαλλήλων του ΟΤΕ.

Πανελλήνια συγκίνηση για τον κύριο Νίκο! «Αναγκαζόμαστε να πουλάμε μεζονέτες για να πληρώσουμε φόρους»

Αφοσιωμένος με την ενασχόλησή του με την «έβδομη τέχνη» είναι τον τελευταίο καιρό ο Νίκος Παπανδρέου.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη» ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού αναζητάει 2 εκατομμύρια ευρώ από εθελοντές, προκειμένου να γυριστεί ταινία για τον Μίκη Θεοδωράκη.

Επικός Μπέος! Ζητάει προκαταβολικά τις εν λευκώ παραιτήσεις όσων διορίσει σε θέσεις ευθύνης του Δήμου!!

Τουλάχιστον έτσι καταγγέλλει δημοτικός του σύμβουλος!

Ο δημοτικός του σύμβουλος πήρε τηλέφωνο και... δεν πίστευε στα αυτιά του - Σιγή ιχθύος για την ώρα από τον κύριο Μπέο...

ΒΙΝΤΕΟ-«Σώζεται» το ελληνικό κρασί και πιθανώς το λάδι και οι ελιές από το ρωσικό εμπάργκο – Οι «κερδισμένοι» των κυρώσεων

Παιδικές τροφές και αλκοολούχα -συμπεριλαμβανομένου του κρασιού- εξαιρούνται από το εμπάργκο στις εισαγωγές προϊόντων, που αποφάσισε η ρωσική κυβέρνηση από χώρες της ΕΕ, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, τον Καναδά και τη Νορβηγία.

Έντονο επεισόδιο Μπούρα- ενστόλων, που είχαν μπει στη Βουλή και "κυνήγαγαν" βουλευτές

Γιατί ο γραμματέας της Κ.Ο της Ν.Δ απαίτησε την απομάκρυνσή τους από το περιστύλιο;
 
Φορτισμένο είναι το κλίμα αυτή την ώρα στη Βουλή καθώς οι ένστολοι όχι μόνο δεν ικανοποιήθηκαν από τις τροποποιήσεις του κ. Βρούτση στα ασφαλιστικά τους, αλλά αντιθέτως θεωρούν ότι ο Υπουργός Εργασίας τους εμπαίζει.

Απίστευτο τουρκικό δημοσίευμα για τον ηλίθιο πανηγυρισμό Μήτρογλου

Οργισμένη αντίδραση από τον Μητρογκολ που κανονικά πρέπει να κόψει τον ηλίθιο πανηγυρισμό (που έκανε και ο αλήτης ο Τζιμπούρ) για τον οποίο στην Αγγλία έχει πέσει καμπάνα σε ποδοσφαιριστή

Την αντίδραση του Κώστα Μήτρογλου προκάλεσε δημοσίευμα της Sabah που αφορούσε τον τρόπο που πανηγυρίζει τα γκολ του. Η ιστοσελίδα της τουρκικής εφημερίδας, ισχυρίζεται πως...

Το 52% των Γερμανών δεν θεωρεί ότι το Ισλάμ έχει θέση στην γερμανική κοινωνία

Το 52% των Γερμανών θεωρεί ότι το Ισλάμ δεν έχει θέση στην γερμανική κοινωνία, ωστόσο το 53% εκτιμά ότι η εχθρική στάση απέναντί του θα πρέπει να αντιμετωπίζεται τόσο σοβαρά όσο και ο αντισημιτισμός.

Χρυσαυγίτες ψηφοφόροι: Οι μεγαλύτεροι υπονομευτές και η χαρά των νταβατζήδων

Γα…ωτο, η κυβέρνηση μας τα πήρε όλα, θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή.

Είμαι πατριώτης ενώ οι άλλοι είναι προδότες, θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή.

Με πρόδωσε ο Σαμαράς που έκανε κυβέρνηση με τον Βενιζέλο, θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή.

Η αναστήλωση της παράταξης θα γίνει με ουσία και όχι με τεχνάσματα επικολλώντας φιγούρες συνοικιακού θεάτρου σκιών

ΚΩΣΤΑΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ

Σε περιόδους παρακμής, όταν οι βασικές συντεταγμένες του συστήματος κλονίζονται επικίνδυνα, επιστρατεύονται τεχνάσματα και ένα εξ αυτών είναι η προσπάθεια αναστηλώσεως της «δεξιάς» φυσιογνωμίας της Νέας Δημοκρατίας. Το εγχείρημα άρχισε με τον ανασχηματισμό και την τοποθέτηση κάποιων ανάρθρων σε κυβερνητικά και άλλα αξιώματα, προς αναχαίτιση της εξόδου των δεξιών ψηφοφόρων από τη Ν.Δ.

Αισιόδοξος ο Μίχαλος για εξαίρεση των ελληνικών προϊόντων από το ρωσικό μποϊκοτάζ

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, μετά την σύσκεψη στο υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα εξαιρεθούν τα ελληνικά προϊόντα από το ρωσικό μποϊκοτάζ εισαγωγής προϊόντων.

Ανακοινώθηκε και επίσημα: Αναβάλλεται για έναν μήνα η καταβολή του ΕΝΦΙΑ

- Αντί τέλος Αυγούστου μεταφέρεται για το τέλος Σεπτεμβρίου η πληρωμή της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ, όπως ανακοίνωσε ο Ευ. Βενιζέλος μετά από συνάντηση του με τον Α. Σαμαρά στο Μαξίμου
- Έντονο πολιτικό παρασκήνιο με υπουργούς να κατηγορούν ανοιχτά τους Στουρνάρα και Θεοχάρη για τα λάθη στο φόρο ακινήτων και τον Θεοχάρη να κάνει λόγο για ρεζιλίκια υπουργών

Και πάλι οριακή μείωση της ανεργίας

Το ποσοστό ανεργίας τον Μάιο του 2014 έφτασε στο 27,2%, έναντι 27,3% τον Απρίλιο του 2014, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ, ενώ μειώθηκαν οι απασχολούμενοι σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2013.

ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ο άνθρωπος που δεν φρόντισε να μπουν αντικειμενικές όπου δεν υπήρχαν... ο Θεοχάρης ντε!

Δηλ. ρε Θεοχάρη, επί ένα χρόνο δεν είχε προσέξει κανείς ότι σε χιλιάδες περιοχές δεν υπάρχουν αντικειμενικές και δεν μπορούσες να υπολογίσεις σωστά το φόρο; Προσομείωση του φόρου με αγροτεμάχια, που έκανες; Στην Ομόνοια;

«Βλέπω Υπουργό στο Σκάι να ξεφτιλίζεται. Αν δεν ξέρει τα θέματα ας μην μιλάει καλύτερα». Με αυτές τις 15 λέξεις, ο πρώην γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, Χάρης Θεοχάρης σχολίασε την εμφάνιση του υπουργού.

ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΑ ΗΡΕΜΗΣΤΙΚΑ ΣΑΣ! Πρωτογενές πλεόνασμα 1,8 δισ. το πρώτο εξάμηνο

Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 1,8 δισ. ευρώ παρουσιάζει ο προϋπολογισμός το πρώτο εξάμηνο το 2014 όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, αν συνυπολογίσουμε μάλιστα και ότι πληρώθηκαν 400 εκ ευρώ ληξιπρόσθες οφειλές παρελθόντων ετών, το πλεόνασμα ανεβαίνει στα 2,2 δις.

Τη σκότωσε την ώρα που έκαναν σεξ... Ουκρανός φυσικά [ΑΡΧΕΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ]

Επειδή οι αριστεράντζες του ΣΥΡΙΖΑ ξεχνάνε και με λένε ρατσιστή, να τους θυμίσουμε τι έχουμε τους τελευταίους μήνες:

24.02.2014 -> Μεσσηνία: Τη βίασαν μέσα στο σπίτι της... Πακιστανοί φυσικά
28.02.2014 -> Άρτα: Την έδεσε, την βασάνισε και την λήστεψε μέσα στο σπίτι της... Ρουμάνος φυσικά
03.03.2014 -> Ρέθυμνο: Τη βίασε και προσπάθησε να τη σκοτώσει... Πακιστανός φυσικά
04.03.2014 -> ΛΑΘΡΟΖΩΑ -ΕΛΛΗΝΕΣ 4-0! Β. προάστια: Ληστές βασάνισαν με καυτό σίδερο γυναίκα... Γεωργιανοί φυσικά
17.04.2014 -> Κως: Ζώο έσφαξε 43χρονη Ρουμάνα... Αλβανός φυσικά
29.04.2014 -> Συνελήφθη ο δολοφόνος του επιχειρηματία στην Αλεξανδρούπολη... Γεωργιανός φυσικά και αναζητείται ο Αλβανός φυσικά συνεργός του
3.05.2014 -> Λαμία: Συνέλαβαν 27χρονο που έδειρε γριούλα για να τη ληστέψει... Αλβανός φυσικά
7.05.2014 -> Ζώο χτύπησε και βίασε ηλικιωμένη... Αλβανός φυσικά
8.05.2014 -> Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ηλικιωμένου ζευγαριού στον Πειραιά... τους έσφαξαν 3 Αλβανά ζώα φυσικά
20.05.2014 -> Τον έσφαξε για μια θέση πάρκινγκ... Αρμένιος φυσικά
21.05.2014 -> Συνέλαβαν ζώο δράστη βιασμών ηλικιωμένων γυναικών... Πακιστανός φυσικά
25.05.2014 -> Ζώο κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 10χρονο κοριτσάκι... Πακιστανός φυσικά 
28.05.2014 -> 23χρονο ζώο ασέλγησε σε ανήλικη που γνώρισε στο facebook... Ιορδανός φυσικά
29.05.2014 -> Ηγουμενίτσα: Τη βίασε και την παράτησε αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου... Αλβανός φυσικά
14.06.2014 -> Έσφαξε με μπαλτά ομοεθνή του και αποπειράθηκε να βιάσει ελληνίδα... Πακιστανός φυσικά
11.07.2014 -> Σκότωσαν 56χρονο στον Αγ.Παντελεήμονα για να τον ληστέψουν... Γεωργιανοί φυσικά
27.07.2014 -> Συνελήφθη ο δολοφόνος του 50χρονου στη Μύκονο... φυσικά Αλβανός
04.08.2014 -> Έπιασαν και τον αρχηγό της σπείρας που σκότωσε και λήστευε ηλικιωμένους... Πακιστανός φυσικά

Οι επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας προκαλούν ανατριχίλα - Η δολοφονία της 34χρονης έγινε μέσα στο σπίτι της...

Την εξιχνίαση της δολοφονίας 34χρονης Βουλγάρας, που διαπράχθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, σε διαμέρισμα όπου διέμενε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε η Αστυνομία. Ως δράστης φέρεται...

Ο Βαρβιτσιώτης χρεώνει στον Θεοχάρη τα λάθη στον ΕΝΦΙΑ

Ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, έριξε ευθύνες στο προηγούμενο οικονομικό επιτελείο για τα λάθη στον ΕΝΦΙΑ, χρεώνοντας, μάλιστα, τις όποιες αβλεψίες προσωπικά στον προηγούμενο γγ. Δημοσίων Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη.

ΒΙΝΤΕΟ-Έκανε τον καραγκιόζη το νούμρο στον Alpha και ξαφνικά... εξαφανίστηκε

Από τη χαρά του χορευτικού στην αμηχανία της τούμπας πέρασε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο παρουσιαστής του Alpha Παύλος Σταματόπουλος. Τη στιγμή που χόρευε στο σκοπό του ικαριώτικου ρυθμού δίπλα στην Κατερίνα Καινούργιο ξαφνικά εξαφανίστηκε σαν να άνοιξε η Γη και τον κατάπιε.

Φεύγει στο Άγιο Όρος ο Τσίπρας... θα επισκεφθεί γονατιστός 6 Μονές μπας πάρει κανα ψηφαλάκι

​Την ώρα που οι περισσότεροι Έλληνες σκέφτονται αποδράσεις σε θάλασσες και ακτές, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζει βαλίτσες για του Αγίου Όρους τις μονές αφού προφανώς βαρέθηκε να κάνει διακοπές.

ΦΩΤΟ-Σοκ (γιατί δεν βλεπόταν καθόλου)! Καθηγήτρια πήγε πρώτη μέρα στο σχολείο μεθυσμένη και χωρίς εσώρουχο

Συνελήφθη έπειτα από τηλεφώνημα των υπευθύνων του σχολείου
 
Ξεχάσατε να κάνετε την εργασία σας; Μικρό το κακό.  Η 49χρονη Lorie Ann Hill από την Οκλαχόμα, εμφανίστηκε στο Λύκειο Wagover μεθυσμένη και δίχως εσώρουχο, σύμφωνα με το Fox 23.

ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΡΕ!Ψινάκης:Ο Μαραθώνας θα γεμίσει με ηλιοκαμένους λεβέντες (πούστ@δες εννοεί;), ravers, ατελείωτα πάρτι και πολυτελή σκάφη

Υπάρχει υποσχέσεις και... υποσχέσεις! Συνήθως οι υποψήφιοι δήμαρχοι δελεάζουν τους ψηφοφόρους τάζοντας πάρκα, πλατείες και κοινωνικές παροχές για τους χαμηλόμισθους ή τους ανέργους. Ο Ηλίας Ψινάκης έχει άλλα όνειρα για τον Μαραθώνα.

Διαγραφή χρεών προς το ΙΚΑ

Διαγραφή χρεών από οφειλόμενα «οικοδομικά ένσημα» πρόστιμα και προσαυξήσεις για χιλιάδες αυθαίρετα που «νομιμοποιούνται» με καταβολή προστίμου και δόσεων για τις πολεοδομικές παραβάσεις και υπερβάσεις, προβλέπει νέα εγκύκλιος του ΙΚΑ, κατόπιν αίτησης των ενδιαφερομένων.

ΒΙΝΤΕΟ-Χαμός στον "αέρα" με Βούλτεψη - Λαφαζάνη

Λεκτικά πυρά αντάλλαξαν στον "αέρα" της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1 η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης.