11 Αυγούστου 2014

ΦΩΤΟ-Η Ελένη Μενεγάκη με μαγιό για τους θαυμαστές της

Να… τρελάνει τους followers της στο twitter βάλθηκε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία ανέβασε μια φωτογραφία της με μαγιό.

Σε ποιες χώρες ζουν οι γυναίκες με… διαφορά στήθους από τις υπόλοιπες; (ΓΡΑΦΗΜΑ)

Είναι γεγονός πως το γυναικείο στήθος αποτελεί το σημείο εκείνο που συγκεντρώνει τα περισσότερα ανδρικά βλέμματα. Είναι κοινά παραδεκτό ακόμη και από την επιστήμη πως ξυπνάει πόθους και πάθη ενώ ξεσηκώνει ερωτικά τους άνδρες.

H πιο διάσημη ιδιοκτήτρια μπορντέλου στον κόσμο είναι Γαλλίδα και είχε πελάτες τον Κένεντι και τον Ωνάση που είχαν... εξωφρενικές απαιτήσεις [εικόνες]

Ο Κένεντι της ζήτησε μια πόρνη που να μοιάζει με τη γυναίκα του Τζάκι «αλλά να είναι καυτή». Ο Ωνάσης πήγε να την βρει μαζί με τη Μαρία Κάλλας και την έκανε να κοκκινήσει με αυτό που της ζήτησε. Η Γαλλίδα που έγινε μύθος παγκοσμίως ως Madame Claude και είχε πελάτες από τον Αμερικανό πρόεδρο μέχρι τον Μουαμάρ Καντάφι και τον Μάρλο Μπράντο, αποκαλύπτεται στο παγκόσμιο κοινό μέσα από ένα άρθρο ποταμό στο Vanity Fair που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες.

ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ! ΠΓΔΜ: Διάβημα διαμαρτυρίας για συνθήματα Ελλήνων πεζοναυτών

Τα συνθήματα φέρονται να ακούστηκαν στο πλαίσιο πρόσφατης άσκησης που πραγματοποιήθηκε στο Σταυροβούνι της Κύπρου

Σε διάβημα διαμαρτυρίας προς τον επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια, πρέσβη Θεοχάρη Λαλάκο, προχώρησε το υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, εξαιτίας ...

Βούλτεψη: «Να δώσουμε τη μισή Κύπρο για να σώσουμε τα ροδάκινα;»-Εκτακτα μέτρα από Κομισιόν για τους ροδακινοπαραγωγούς

Σύμφωνα με τους γραφικούς ΝΑΙ! Αφού τα γίδια στηρίζουν την προσάρτηση της Κριμαίας από τον Πούτιν θα στηρίξουν και την προσάρτηση της κατεβόμενης Κύπρου στην Τουρκία...

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχεδιάζει να λάβει έκτακτα μέτρα για να στηρίξει τους παραγωγούς ροδάκινων και νεκταρινιών, εν μέσω του σκληρού ανταγωνισμού μεταξύ της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας, μια κατάσταση που επιδεινώθηκε περαιτέρω από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και το εμπάργκο που κήρυξε η Ρωσία στα ευρωπαϊκά αγροδιατροφικά προϊόντα.

Αντίδραση των δημοσιογράφων της ΝΕΡΙΤ, για τις επιλογές της επιτροπής αξιολόγησης

Ανοιχτή επιστολή προς τον πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΝΕΡΙΤ, Αντώνη Μακρυδημήτρη και την επιτροπή αξιολόγησης, απέστειλαν οι δημοσιογράφοι της ΝΕΡΙΤ.

Οι δημοσιογράφοι καταγγέλλουν ότι οι επιλογές της επιτροπής θα διαλύσουν τα τμήματα παραγωγής ειδήσεων.

Ξανά στο εδώλιο ο Β. Παπαγεωργόπουλος

Μόλις 28 μέρες μετά την 12ετή κάθειρξη που του επέβαλε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπεξαίρεση των 17,9 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης, ο τέως δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος παραπέμπεται για μία ακόμη υπόθεση στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Μύκονος: Χειριστής ταχύπλου και ΜΑΛΑΚ@Σ πατέρας σκότωσαν 10 χρονο στον οποίο επέτρεψαν τα θαλάσσια σπορ

[Εμας που δεν επιτρέπουμε στα 10χρονα να κάνουν μαλακίες μας θεωρούν "μαλάκ@ς"... ο πραγματικός ΜΑΛΑΚΑΣ όμως, που ήθελε να κάνει τον δεκάχρονο γιό του "μάγκα" όχι μόνο θα μείνει ατιμώρητος αλλά θα ζητάει και τα ρέστα]

Τη ζωή του έχασε το απόγευμα της Δευτέρας ένα 10χρονο αγόρι, την ώρα που διασκέδαζε μαζί με την παρέα του στην παραλία Καλό Λιβάδι στη Μύκονο.

Η απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών για τις κατ'οίκον έρευνες

Τι λένε για τις καινούριες αρμοδιότητες της εφορίας
 
Την γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους σύμφωνα με την οποία μπορεί να γίνεται έλεγχος από την εφορία στα σπίτια φοροφυγάδων χωρίς την παρουσία του εισαγγελέα, σχολίασε το υπουργείο Οικονομικών σε ανακοίνωση που εξέδωσε επισημαίνοντας ότι το συγκεκριμένο ζήτημα θα το αποφασίσει ο Άρειος Πάγος.

Δεν "τσιμπάνε" στα καλοπιάσματα του ΣΥΡΙΖΑ οι καραμανλικοί

Προκαλούν γέλια οι εκδηλώσεις αγάπης της παρέας του Αλέξη Τσίπρα
 
Τα γέλια έχουν βάλει οι Νεοδημοκράτες με τις αναφορές των ΣΥΡΙΖΑίων στον Εθνάρχη Κώστα Καραμανλή και στον Κώστα Καραμανλή τον νεότερο.

Η αληθινή ιστορία των Ντάλτονς

Νομίζετε ότι οι Ντάλτονs είναι απλά ένα μύθευμα για το κόμικ του Λουκυ Λουκ, που δημιούργησαν οι Μορίς και Γκοσίνι; Χάσατε. Ήταν αληθινή συμμορία, που έδρασε από το 1890 ως το 1892 και έκαναν την πρώτη ληστεία αμαξοστοιχίας το 1891. Τα μέλη της ήταν, ο Gratton Dalton, ο William Dalton , ο Bob Dalton και ο Emmett Dalton. Ο Μπόμπ και ο Έμετ ήταν πρώην βοηθοί σερίφη, αλλά μιας και ήταν διεφθαρμένοι, σύντομα βρέθηκαν εκτός νόμου.

Γλύφει το "Σουλτάνο" ο Πούτιν όπως οι προηγούμενοι σύντροφοι

Τηλεφωνική συνομιλία είχαν ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Παρέα με τον Σνόουντεν ο Σαμαράς στις διακοπές

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα βιβλία της χρονιάς θα διαβάσει τις λίγες ημέρες των διακοπών του ο Πρωθυπουργός που φαίνεται ότι δεν μπορεί να ξεφύγει από την πολιτική.

Ν.Δ: Σοκ και δέος προκαλούν οι σφαγές στο Ιράκ-Να σταματήσουν εδώ και τώρα

Συγκλονισμένη με τις σφαγές στο Ιράκ είναι η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ασημακοπούλου, για αυτό και απευθύνει έκκληση στη διεθνή κοινότητα να συμβάλει αποφασιστικά ώστε να μπει ένα τέλος στη γενοκτονία που συντελείται στην περιοχή.

ΛΟΓΙΚΟ! ΟΙ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ! Αντιδρά το ΠΑΣΟΚ για τις έρευνες του ΣΔΟΕ σε σπίτια

Βολές κατά των εφόδων των «Ράμπο» του ΣΔΟΕ στο σπίτι και την επαγγελματική στέγη των οφειλετών εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, εκφράζοντας ενστάσεις για αυτό το ενδεχόμενο.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΑΛΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ! Ο φουσκωμένος απ'τα μπότοξ Μίκι Ρουρκ «διαδηλώνει»… γυμνός υπέρ του Πούτιν

Μπλουζάκι με τον Ρώσο πρόεδρο φόρεσε ο πρωταγωνιστής των «9 ½ εβδομάδων» που αποδεικνύεται λάτρης του Πούτιν - Παραβρέθηκε σε παρουσίαση ρούχων με στάμπα το σκληροτράχηλο πρόσωπο του «τσάρου»

Με μπανάκια, πούρα και ποτάκια χαλαρώνει ο Αντώναρος (ΦΩΤΟ)

Το Άνω Κουφονήσι φαίνεται πως επέλεξε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Ανώναρος, για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

13χρονη γέννησε το παιδί του ανήλικου αδελφού της

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιραλνδία η είδηση ότι ένα 13χρονο κορίτσι έμεινε έγκυος από τον 15χρονο αδελφό του και έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι.

Το παιδί γεννήθηκε το 2012, κι αν και στην αρχή ο 15χρονος αρνιόταν ότι είναι ο πατέρας του παιδιού...

Και οι μεταφορείς ζητούν αποζημίωση... θα ακολουθήσουν οι βενζινοπώλεις, τα συνεργεία, τα βουλκανιζατέρ, οι λογιστές οι κατασκευαστές τσίγκινων κουτιών κ.λπ

Αποζημίωση για τις ζημιές που θα προκληθούν από το ρωσικό εμπάργκο, ζητάει και οι αυτοκινητιστές και πιο συγκεκριμένα η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος.

Πούτσ@ς μπλε δηλ...Γύρω στα 50 εκατ. η ζημιά από το ρωσικό εμπάργκο

Σχετικά περιορισμένες επιπτώσεις στην Ελλάδα από το ρωσικό εμπάργκο στα ευρωπαϊκά αγροτικά προϊόντα, με ζημιές γύρω στα 50 εκατ. ευρώ, διαπιστώθηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο υπουργείο Εξωτερικών. Προσπάθειες για αποζημίωση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Πυρ και μανία» με Μουίζνιεκς ο Βαρβιτσιώτης για το Φαρμακονήσι

Την έντονη αντίδραση του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη προκάλεσε το σχόλιο του επιτρόπου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Νιλς Μουίζνιεκς σχετικά με το τραγικό συμβάν στο Φαρμακονήσι.

Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν ο βασιλιάς της βρώμας – Αποκαλύψεις σοκ πρώην υπαλλήλων του

- Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Μάικλ Τζάκσον έρχονται στο φως μέσα από καταθέσεις γυναικών που δούλευαν ως καθαρίστριες στη Nerverland
- "Ξαφνικά άνοιγε το φερμουάρ του και κατουρούσε όπου ήθελε" περιγράφουν
- "Κατουριόταν πάνω του" υποστηρίζει άλλη καμαριέρα
- Ο βασιλιάς της ποπ δεν ήθελε να του αλλάζουν τα σεντόνια στο κρεββάτι του
- Δεν πετούσε τίποτα απ’ όσα του έδιναν και κρατούσε μια χρησιμοποιημένη πάνα κι ένα μπλουζάκι

Die Welt: Στα… ύψη η ζήτηση για τα παραθαλάσσια ακίνητα της Ελλάδας - Εισροή επενδυτών από Ευρώπη και Μ. Ανατολή

Ακόμη και στα 13.000 ευρώ η αξία του τετραγωνικού μέτρου - Νέες "αγορές" για το ελληνικό real estate

Πόλο έλξης ξένων επενδυτών χαρακτηρίζει τα ελληνικά τουριστικά θέρετρα η γερμανική εφημερίδα Die Welt.

Με σημερινό της δημοσίευμα, η γερμανική εφημερίδα εξαίρει τις «εξωφρενικές» τιμές πώλησης των παραθαλάσσιων ακινήτων, τα οποία καθίστανται πόλος έλξης για πλειάδα ξένων επενδυτών.

Νεύρα Σαμαρά για "πολιτευτές" του κόμματος

Ζήτησε αναλυτική ενημέρωση από τους υπευθύνους
 
Αναλυτική ενημέρωση για τα όσα συμβαίνουν σε διάφορους οργανισμούς του Δημοσίου τελευταία ζήτησε ο Αντώνης Σαμαράς ύστερα από πληροφορίες ότι στελέχη της Ν.Δ. που διατηρούν γραφεία στο κόμμα ή διοικητικές θέσεις σε ΔΕΚΟ χρησιμοποιούν...

Αγγλία: Ο αρχηγός της αστυνομίας έκανε σύλληψη on air

O σερ Μπέρναρντ Χόγκαν-Χάουι διέκοψε ραδιοφωνική συνέντετυξη και ξεκίνησε το κυνήγι του πελάτη ενός ταξιτζή που δεν πλήρωσε για την κούρσα

Πάνω απ' όλα το καθήκον. Αυτό μάλλον είναι το «μότο» του αρχηγού της βρετανικής μητροπολιτικής αστυνομίας καθώς...

Καταδικάστηκε ο Γιάννης Ραπτόπουλος της Express Service -Για χρέη προς το Δημόσιο και το ΙΚΑ

Ενοχος, με το ελαφρυντικό των μη ταπεινών κινήτρων, κρίθηκε ο Γιάννης Ραπτόπουλος από το δικαστήριο. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Express Service είχε συλληφθεί για μία ακόμη φορά για ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο και το ΙΚΑ.

Η Τζένη Μπαλατσινού ποζάρει με την κόρη της και κόβει την ανάσα (Φωτό)

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram

Θα μπορούσαν να είναι αδελφές, κι όμως είναι η Τζένη Μπαλατσινού με την κόρη της Αμαλία. Οι δυο τους ποζάρουν με όμοιο τρόπο για να μας πουν «καλημέρα» και αποσπούν την αγάπη και τα κολακευτικά σχόλια όλων των φίλων στα social media.

Παίκτης της χρονιάς ο Νόιερ

Ο Μάνουελ Νόιερ αναδείχθηκε ο παίκτης της χρονιάς για την Μπουντεσλίγκα της προηγούμενης σεζόν στην ψηφοφορία των συντακτών.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΔΙΑ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ ΕΞΑΓΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΟΜΟΔΟΞΟ ΠΟΥΤΙΝ!

Εξαγωγικά ανήκουμε εις τη... Δύση

Του Χάρη Φλουδόπουλου

Η συζήτηση που προκλήθηκε με αφορμή το ρωσικό εμπάργκο στα δυτικά προϊόντα, επανέφερε στο προσκήνιο το ζήτημα των ελληνικών εξαγωγών, οι οποίες παρά τα θετικά σημάδια που εμφανίστηκαν το 2013, φέτος ακολουθούν τροχιά υποχώρησης προκαλώντας εύλογη ανησυχία για τις επιπτώσεις στην ελληνική οικονομία.

Video: Τάσος Ισαάκ - Σολωμός Σολωμού. Αυτοί που δεν ξέχασαν. Αυτοί που δεν ξεχνιούνται.

Ο Τάσος Χατζηαναστασίου (μέλος της ελληνικής ομάδας της αντικατοχικής πορείας των μοτοσυκλετιστών «Βερολίνο-Κερύνεια».) έγραψε στο Άρδην τ. 4 που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 1996 το Χρονικό της πορείας των μοτοσικλετιστών. Κλείνοντας το άρθρο του έγραφε: "...στην Κύπρο οι Έλληνες θυμήθηκαν επιτέλους ότι είναι Έλληνες, ας το θυμηθούν και στην Ελλάδα, και κυρίως αυτοί που μας κυβερνούν σε Ελλάδα και Κύπρο πως είναι ωραίο να είσαι Έλληνας, να ζεις σαν Έλληνας και να πεθαίνεις σαν Έλληνας και όχι σαν εκσυγχρονιστής από έμφραγμα ή από τροχαίο."

ΙΓΝΑΤΙΟΥ: Η “εκδίωξη” των Τροϊκανών να γίνει με προσοχή

[Τα παρακάτω τα λέει ο Ιγνατίου που μόνο παπαγαλάκι της Μέρκελ ή του Σαμαρά δεν μπορείς να τον πεις... αλλά η διαφορά του με τα παπαγαλάκια είναι ότι παρότι αριστερός είναι Έλληνας πατριώτης και προπαντός ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΡΙΤΗΣ!]

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Είναι μερικά πράγματα που ευχόμαστε να είναι όπως τα έχουμε φανταστεί, αλλά στην πραγματικότητα παραμένουν οδυνηρά για τον τόπο και τους ανθρώπους. Η αναφορά γίνεται για τα δημοσιεύματα που αφορούν την «εκδίωξη» της τρόικας από την Ελλάδα.

Πυρ και μανία ο Άδωνις με τον Τσίπρα

"Ποιό Άγιο Όρος; Μέχρι και στον Χομεϊνί θα πήγαινε προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός”
 
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης έκανε επίθεση στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Αγιο Ορος λέγοντας πως «ο κύριος Τσίπρας και στον Χομεϊνί θα πήγαινε, αν αυτός ζούσε, προκειμένου να γίνει πρωθυπουργός».

ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΟΙ ΝΑΖΙ! Συνελήφθη ο Δημοσθένης Βεργής

Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας ο Δημοσθένης Βεργής, πρόεδρος των Ελλήνων Οικολόγων, που καταζητούνταν μετά την πρόσφατη καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, το οποίο του είχε επιβάλει ποινή κάθειρξης 37 ετών και 6 μηνών, χωρίς αναστολή και πρόστιμο 150.000 ευρώ.

Η υπόθεση για την οποία καταδικάστηκε αφορά...

ΥΠΟΙΚ: "Πολύ κοντά στους δημοσιονομικούς στόχους το α’ 6μηνο"

Στοιχεία αναφορικά με την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων για το 1ο εξάμηνο του 2014 τόσο των φορέων του κρατικού προϋπολογισμού όσο και των νομικών προσώπων–φορέων της Γενικής Κυβέρνησης, με προϋπολογισμό άνω των 10 εκατ. ευρώ, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Νέα καινοτομία Βρούτση! Έκθεση ΚΕΑΟ: Το 84% των χρεών στα Ταμεία δημιουργήθηκε πριν το 2009! Το 0,4% των οφειλετών χρωστά 2,4 δισ.!

Μόλις 1,8 δισ. ευρώ χρέη δημιουργήθηκαν από τις επιχειρήσεις προς τα ασφαλιστικά ταμεία εντός της κρίσης. Παλιά χρέη σχεδόν το 83% από τα συνολικά 10,4 δισ. ευρώ που έχουν μεταφερθεί στο ΚΕΑΟ. Μάλιστα, σχεδόν το 1/3 οφείλονται από μόλις 833 επιχειρήσεις - ασφαλισμένους.
Ταμεία: Το 0,4% των οφειλετών χρωστά 2,4 δισ.! - Προ κρίσης δημιουργήθηκε το 83% των χρεών

Μιλάνε και οι νταβατζήδες των ΜΜΕ για κάθαρση

Αυτοί που μοιράστηκαν το κρατικό χρήμα επί δεκαετίες;

Βγήκε ξανά από το καβούκι της η διαπλοκή στα μέσα ενημέρωσης. Οι γνωστοί νταβατζήδες των ΜΜΕ οι οποίοι είχαν κρυφτεί για λίγο λόγω των υπέρογκων χρεών τους και της αδυναμίας τους να πληρώσουν ακόμη και τους μισθούς, επιστρέφουν δριμύτεροι. Προφανώς η σκανδαλώδης ρύθμιση που πέρασε πρόσφατα η κυβέρνηση με το αγγελιόσημο, το μοίρασμα της διαφημιστικής πίτας και τη δυνατότητα να συγχωνεύονται φαλιρισμένα μαγαζιά τους έδωσε δύναμη και απειλούν. Ποιοι, αυτοί που πνέουν τα λοίσθια και ικετεύουν ή εκβιάζουν για μια ρυθμισούλα που θα τους δώσει ανάσες ζωής.

Βγήκε στο Βήμα της Κυριακής ο Σταύρος Ψυχάρης...

Τελικά αυτοί οι ναζί γερμανοί, μεγάλοι απατεώνες! Ζημιά 12 εκ στο ΙΚΑ από τεράστιο κύκλωμα με εικονικές ασφαλίσεις εργαζομένων

- Ήταν τόσο αδίστακτοι που όταν τους εντόπιζαν μετέφεραν τους εργαζόμενους σε άλλη εταιρεία και συνέχιζαν την απάτη!
- Είχαν στήσει εικονικές επιχειρήσεις και μεταβιβάζονταν σε πρόσωπα, τα οποία χρησιμοποιουσαν ως αχυρανθρώπους
- Στην απάτη εμπλέκονται 18 άτομα - Εγκέφαλος ένας 54χρονος λογιστής
- Με τις εικονικές ασφαλίσεις άφησαν ανθρώπους χρόνια ολόκληρα χωρίς ένσημα και απλήρωτους
- Στο κόλπο και μεγάλη αλυσίδα γυμναστηρίων

Ο Τζαμτζής ζητάει το αυτονόητο για την προβοκάτσια ΕΝΦΙΑ και η κυβένρηση κωφεύει

Τα πράγματα είναι απλά! Να πέσουν καμπανίδια σε όποιον αποφάσισε να υπολογίσει οικόπεδα σε χωρία με τιμές πόλεων και σ'όποιον ξέχασε να βάλει στο πρόγραμμα το συντελεστή απομείωσης για τα ημιτελή με αποτέλεσμα αντί για μειωμένο κατά 60% φόρο να πληρώσουν ολόκληρο σαν κατοικίσιμα! Ποια διεύθυνση και ποιος προϊστάμενος είναι ο προβοκάτορας... απλά πράματα!

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ιορδάνης Τζαμτζής συνέχισε την κριτική του για τα λάθη στο θέμα του ΕΝΦΙΑ, και μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ζήτησε την απόδοση ευθυνών σε εκείνους που ευθύνονται.

Ο ρόλος του Μάκαρου στην “επιστροφή” Καρατζαφέρη στη ΝΔ

Η επιχείρηση επανασυσπείρωσης της Κεντροδεξιάς, ώστε να δοθεί η τελική μάχη απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, περνάει εκ των πραγμάτων… από τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

Στη ΔΕΘ με «πακέτο» φορολογικών ελαφρύνσεων

Το καθοριστικό ραντεβού της 3ης Σεπτεμβρίου στο Παρίσι αναμένει το Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να καθορίσει την ατζέντα των εξαγγελιών του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά από το βήμα της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ). Επί της ουσίας το ελληνικό κλιμάκιο, που θα αποτελείται από υπουργούς και τεχνοκράτες, θα επιδιώξει μια καλή συμφωνία για το χρέος που θα συνδυάζεται και με συγκεκριμένα μέτρα μείωσης των φορολογικών επιβαρύνσεων σταδιακά από το 2015.

Αγριο ξύλο με ρόπαλα και λοστούς μεταξύ οπαδών της Κορίνθιανς και της Σάντος [βίντεο]

Θλιβερά επεισόδια σε δρόμο της Βραζιλίας σημειώθηκαν πριν τον αγώνα της Κορίνθιανς και της Σάντος όταν οι οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν. Οι συγκρούσεις ήταν τόσο σφοδρές με τους χούλιγκαν να κρατούν και να χτυπούν ο λένας τον άλλο με λοστούς και σίδερα.

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΛΕΒΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ: Πλέον η εφορία θα μπουκάρει σε σπίτια και επιχειρήσεις

Ελέγχους ακόμα και στα σπίτια για φοροδιαφυγή και μάλιστα χωρίς την παρουσία εισαγγελέα θα μπορεί να διενεργεί η εφορία μετά από απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Βούλτεψη:Θα αποζημιωθούν οι αγρότες αλλά δεν αλλάζουμε συμμάχιες

Διαβεβαίωση πως οι παραγωγοί ροδάκινου και ακτινιδίου θα αποζημιωθούν, «είτε με κοινοτικά είτε με εθνικά κονδύλια» για το ρωσικό εμπάργκο, έδωσε το πρωί της Δευτέρας με τηλεοπτική της παρέμβαση στο Μega η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

ΑΜΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ: Παραμένουν… εξαφανισμένες οι 65 δημοτικές επιχειρήσεις

Το τελεσίγραφο του υπουργείου Εσωτερικών σε 65 δημοτικές επιχειρήσεις για να απογραφούν φαίνεται ότι δεν αποφέρει κάποιο αποτέλεσμα, καθώς παραμένουν… άφαντες.

ΚΛΑΙΩ με τον Κόκκαλη! «56 εκ είναι η προσφορά μας και όχι 5,25 όπως την απαξιώνουν κύκλοι»

Στην αντεπίθεση πέρασε σήμερα το πρωί η διοίκηση της Intralot, με αφορμή το διαγωνισμό για το ιπποδρομιακό στοίχημα. Μάλιστα, σε σχετική ανακοίνωση διαψεύδει το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ) το οποίο είχε ανακοινώσει την Παρασκευή πως "αποσφράγισε σήμερα την οικονομική προσφορά ύψους 5.250.000 ευρώ που είχε υποβάλει στις 31 Ιουλίου 2014 η Ένωση Προσώπων "Intralot (SPV No. 1) Limited" και "Intralot (SPV No.2) Limited"!

ΦΩΤΟ-ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ: Σοκ από φωτογραφία 7χρονου αγοριού που κρατά κομμένο κεφάλι στη Συρία

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αυστραλία η φωτογραφία ενός μικρού αγοριού, που φέρεται να είναι γιος ενός κατάδικου τζιχαντιστή τρομοκράτη, και εικονίζει το παιδί στη Συρία να κρατά το κομμένο κεφάλι ενός εκτελεσμένου σύρου στρατιώτη.

Τον έσφαξε μέσα στο διαμέρισμά του... Πακιστανός φυσικά [ΑΡΧΕΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ]

Επειδή οι αριστεράντζες του ΣΥΡΙΖΑ ξεχνάνε και με λένε ρατσιστή, να τους θυμίσουμε τι έχουμε τους τελευταίους μήνες:

24.02.2014 -> Μεσσηνία: Τη βίασαν μέσα στο σπίτι της... Πακιστανοί φυσικά
28.02.2014 -> Άρτα: Την έδεσε, την βασάνισε και την λήστεψε μέσα στο σπίτι της... Ρουμάνος φυσικά
03.03.2014 -> Ρέθυμνο: Τη βίασε και προσπάθησε να τη σκοτώσει... Πακιστανός φυσικά
04.03.2014 -> ΛΑΘΡΟΖΩΑ -ΕΛΛΗΝΕΣ 4-0! Β. προάστια: Ληστές βασάνισαν με καυτό σίδερο γυναίκα... Γεωργιανοί φυσικά
17.04.2014 -> Κως: Ζώο έσφαξε 43χρονη Ρουμάνα... Αλβανός φυσικά
29.04.2014 -> Συνελήφθη ο δολοφόνος του επιχειρηματία στην Αλεξανδρούπολη... Γεωργιανός φυσικά και αναζητείται ο Αλβανός φυσικά συνεργός του
3.05.2014 -> Λαμία: Συνέλαβαν 27χρονο που έδειρε γριούλα για να τη ληστέψει... Αλβανός φυσικά
7.05.2014 -> Ζώο χτύπησε και βίασε ηλικιωμένη... Αλβανός φυσικά
8.05.2014 -> Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ηλικιωμένου ζευγαριού στον Πειραιά... τους έσφαξαν 3 Αλβανά ζώα φυσικά
20.05.2014 -> Τον έσφαξε για μια θέση πάρκινγκ... Αρμένιος φυσικά
21.05.2014 -> Συνέλαβαν ζώο δράστη βιασμών ηλικιωμένων γυναικών... Πακιστανός φυσικά
25.05.2014 -> Ζώο κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 10χρονο κοριτσάκι... Πακιστανός φυσικά 
28.05.2014 -> 23χρονο ζώο ασέλγησε σε ανήλικη που γνώρισε στο facebook... Ιορδανός φυσικά
29.05.2014 -> Ηγουμενίτσα: Τη βίασε και την παράτησε αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου... Αλβανός φυσικά
14.06.2014 -> Έσφαξε με μπαλτά ομοεθνή του και αποπειράθηκε να βιάσει ελληνίδα... Πακιστανός φυσικά
11.07.2014 -> Σκότωσαν 56χρονο στον Αγ.Παντελεήμονα για να τον ληστέψουν... Γεωργιανοί φυσικά
27.07.2014 -> Συνελήφθη ο δολοφόνος του 50χρονου στη Μύκονο... φυσικά Αλβανός
04.08.2014 -> Έπιασαν και τον αρχηγό της σπείρας που σκότωσε και λήστευε ηλικιωμένους... Πακιστανός φυσικά
07.08.2014 -> Τη σκότωσε την ώρα που έκαναν σεξ... Ουκρανός φυσικά

Μεθοδικά και ταχύτατα ενήργησαν οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Λάρισας, με αποτέλεσμα να εξιχνιάσουν την ανθρωποκτονία του 32χρονου από την Γκάμπια που ανακαλύφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην πόλη!

Καμαρωτός-καμαρωτός σε εκδήλωση του Ερντογάν ο γνωστός προδότης του ΠΑΣΟΚ

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν παραβρέθηκε την Κυριακή 3 Αυγούστου, στην Κωνσταντινούπολη, σε προεκλογική συγκέντρωση του Ερντογάν για τις προεδρικές εκλογές που πραγματοποιούνται σήμερα Κυριακή 10 Αυγούστου στην Τουρκία.

ΦΩΤΟ-Ακόμα γελάνε οι Αγιορείτες Ζαπατίστας με τον Αλέξη

 Ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται ότι πέρασε από το Άγιο Όρος αλλά δεν ακούμπησε, όπως και κάτι παλτά που αγοράζουν οι ομάδες...

Αποκάλυψη σοκ - Διπλοεγγραφές ληξιπρόθεσμων οφειλών από την Εφορία σε βάρος χιλιάδων ελλήνων οφειλετών!

Αποκαλυπτική εγκύκλιος της Γενικής Γραμματέως Εσόδων Αικατερίνης Σαββαίδου
Την «μπάλα» με τα ληξιπρόθεσμα χρέη έχουν χάσει οι Εφορίες σε ολόκληρη την χώρα, που λόγω του τεράστιου όγκου δεν ξέρουν πια ποιες οφειλές έχουν ρυθμιστεί, ποιες έχουν εισπραχθεί και ποιες έχουν διαγραφεί από τα βιβλία τους.