12 Αυγούστου 2014

ΒΙΝΤΕΟ από το ΓΕΣ-APACHE κόβει την ανάσα με εναέρια επίδειξη

Εντυπωσιακό όσο και "φονικό" το ελικόπτερο Apache. Έχουμε την τύχη να το διαθέτουμε στο οπλοστάσιό μας. Όπλο μεγάλων δυνατοτήτων ,φόβος και τρόμος για τα άρματα μάχης του αντιπάλου.

Οι πολίτες της Καβάλας είχαν την ευκαιρία να δουν μερικούς από τους εντυπωσιακούς ελιγμούς που μπορεί να κάνει αυτό το ελικόπτερο.

Βέροια: Βρέθηκε το πτώμα του Αλβανού που δολοφονήθηκε από εκτελεστές κατόπιν "παραγγελίας" των κάφρων πεθερικών του

Σε δασική περιοχή στην τοποθεσία Πατρίδα, έξω από τη Βέροια, εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του Αλβανού, 43 ετών, ο οποίος ήταν ‘persona non grata’ για τα ελληνικής καταγωγής πεθερικά του που πλήρωσαν 48χρονο για να τον σκοτώσει. O άτυχος άνδρας βρέθηκε το πρωί στη συγκεκριμένη περιοχή, που -σύμφωνα με πληροφορίες- υποδείχθηκε από πρόσωπο που κατηγορείται ήδη για την υπόθεση.

O Χαρδούβελης απαντά στην σκηνοθέτιδα της ταινίας “Mamma Mia” για τον αιγιαλό

Άμεση ήταν η απάντηση του Έλληνα υπουργού Γκίκα Χαρδούβελη στην επιστολή που δέχθηκε από την Phyllida Lloyd, σκηνοθέτιδα της ταινίας “Mamma Mia”, σχετικά με την ιδιωτικοποίηση του αιγιαλού.

Ανακοίνωση Αστυνομίας: Ο Robin Williams κρεμάστηκε στο σπίτι του!

Η Αστυνομία παραχώρησε την Τρίτη συνέντευξη Τύπου σχετικά με το θάνατο του ηθοποιού, Robin Williams και επιβεβαίωσε πως πρόκειται για αστυνομία.

ΦΩΤΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; Η Ραχήλ Μακρή ανέβασε φωτογραφία με τους γιους της και τα τατουάζ τους

Μια φωτογραφία με τους γιούς της και την σημείωση: «Τα αγοράκια μου και εγώ. Tattoo maniacs» ανέβασε στο twitter η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων  Ραχήλ Μακρή δείχνοντας ξανά και το δικό της τατουάζ με την αρχαιοελληνική περικεφαλαία
Δείτε τη φώτο:

Συγκλονιστικό βίντεο: Διάσωση Γεζίντι εν μέσω πυρών -Συνετρίβη ελικόπτερο που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια

Ο φακός του αμερικανικού δικτύου CNN κατέγραψε συγκλονιστικές εικόνες, κατά τη διάρκεια αποστολής της Ιρακινής Πολεμικής Αεροπορίας στο Όρος Σιντζάρ, όπου μετέφερε στους Γεζίντι παιδικές πάνες, γάλα, νερό και τρόφιμα.

Τζούλια Αλεξανδράτου: Με ύφος… χιλίων καρδιναλίων ποζάρει στην Μύκονο

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έκανε τις βουτιές της στην Ψαρού και παράλληλα έκανε και το... "κομμάτι" της.

Η persona-celebrity συνεχίζει τις διακοπές της στο νησί των ανέμων ξέροντας όσο καμιά άλλη να κλέβει την παράσταση και τα φλας.

Αποχώρησε ο Σαουδάραβας κροίσος από την Κρήτη - Το χλιδάτο τζετ και τα δεκάδες πολυτελή τζιπ που τον συνόδευαν

Πανικός επικράτησε στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου, όταν περίπου στις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης, κατέφτασε η... πομπή του Σαουδάραβα κροίσου, Αλ Ουαλίντ μπιν Ταλάλ, και της οικογενείας του, που συνοδεύονταν από ένα πούλμαν και σειρά από πολυτελή βαν, ακολουθούμενα από δυο περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.

Βαυαρία-CSU: Η Τουρκία του Ερντογάν δεν έχει θέση στην Ευρώπη

«Η Τουρκία του Ερντογάν δεν έχει θέση στην Ευρώπη», τόνισε Την Τρίτη ο Γενικός Γραμματέας των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) Αντρέας Σόιερ, ζητώντας την διακοπή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Προσπαθεί να πάρει πίσω ο αποτυχημένος ΣΥΡΙΖΑίος του ΑΠΘ τις προσβολές εναντίον των συναδέλφων του

Θύελλα αντιδράσεων από συναδέλφους του καθηγητές, περιλαμβανομένου και του διαδόχου του Περικλή Μήτκα, προκάλεσε άρθρο του απερχόμενου πρύτανη του ΑΠΘ Γιάννη Μυλόπουλου στον ιστότοπο www.tvxs.gr υπό τον τίτλο «Το κυβερνητικό... Colpo Grosso στα πανεπιστήμια».

Πόσοι Έλληνες είναι άνεργοι στη Γερμανία;

Αύξηση κατά 21,6% από το 2013 σημειώνεται στον αριθμό των μεταναστών από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι λαμβάνουν επίδομα ανεργίας στην Γερμανία.

Τον Απρίλιο ο αριθμός τους ξεπέρασε τις 300.000, μεταξύ των οποίων και...

Ο πρώην CEO της Microsoft, Steve Ballmer, νέο αφεντικό των Clippers

Ο Steve Ballmer είναι οριστικά ο νέος ιδιοκτήτης των Los Angeles Clippers, παίρνοντας τις μετοχές της ομάδας από τον Donald Sterling, τον οποίο απέκλεισε διά βίου το NBA, λόγω ρατσιστικών σχολίων.

Φωτογραφίες: Με κρητικό μαντήλι ο Κικιλίας στην περιοδεία του στη Μεγαλόνησο

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης επισκέφθηκε αστυνομικούς και πυροσβέστες στην Κρήτη

Για δεύτερη ημέρα συνέχισε την περιοδεία του στην Κρήτη ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικιλίας.

Ζέον θέμα στη Θράκη με το ζεόλιθο

Εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων στη μη αξιοποίηση του ζεόλιθου της Θράκης καταγγέλλουν δύο βουλευτές Θράκης της Ν.Δ. Είναι οι Αλέξανδρος Κοντός και Ευριπίδης Στυλιανίδης, πρώην υπουργοί, που όμως δεν κατονομάζουν τα προσωπικά συμφέροντα που καταγγέλλουν.

ΒΙΝΤΕΟ-Δείτε πώς βλέπουν τον κόσμο τα ζώα

Τα ζώα βλέπουν πράγματα που εμείς δε μπορούμε να φανταστούμε. Η οπτική γωνία τους είναι διαφορετική από την ανθρώπινη, λόγω διαφορών στη δομή του ματιού.

ΒΡΟΥΤΣΗΣ: Αυξήθηκαν οι προσλήψεις την περίοδο ελέγχων για την αντιμετώπιση της αδήλωτης εργασίας

Μεγάλη αύξηση του αριθμού των προσλήψεων παρατηρήθηκε σε 25 περιοχές της χώρας, όπου το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι από κλιμάκια του Υπουργείου Εργασίας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η αδήλωτη εργασία.

Ξύπνησε από την καλοκαιρινή ραστώνη η Ραχήλ: Το ΣΔΟΕ θα μας βρει έξω από τα σπίτια των κλεφτών

Και βέβαια η απόφαση μιλάει για είσοδο του ΣΔΟΕ σε σπίτια που λαμόγια δηλώνουν σαν επαγγελματική στέγη, προκειμένου να αποφύγουν τους ελέγχους που υφίστανται οι υπόλοιποι μαλάκ@ς και όχι σε σπίτια οφειλετών γενικά όπως λένε οι δημοσιοκάφροι και εννοείται οι ΑΕροψεκασμένοι

Δήλωση σχετικά με τις επιδρομές του ΣΔΟΕ σε σπίτια φορολογουμένων χωρίς την παρουσία δικαστικού λειτουργού έκανε η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή.

Τι είπε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας για τα "νησιά που έχουν καταλάβει οι Έλληνες στο Αιγαίο"!

Απάντηση στους - εντός της Τουρκίας - προβοκάτορες που -όπως επεσήμανε το OnAlert - επιχείρησαν  να στήσουν παιχνίδι σε βάρος της Ελλάδας για ενδο-τουρκικούς εκλογικούς/κομματικούς λόγους, ανήμερα των τουρκικών εκλογών, έδωσε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας κ. Ισμέτ Γιλμάζ, αναφορικά με τους ισχυρισμούς εφημερίδων ότι δήθεν η Ελλάδα κατέλαβε 2 νησιά στο Αιγαίο και εγκατέστησε φρουρές.

Λέτε να είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου ο τάφος στην Αμφίπολη;

Του Strange Attractor

Περιμένουμε εν μέσω καύσωνα και θερινής ραστώνης, την είδηση που θα ξαναβάλει τη χώρα μας και τη Μακεδονία στο κέντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος...

Εδώ και λίγο καιρό υπάρχει έντονη κινητικότητα, και σπουδαίο αρχαιολογικό ενδιαφέρον για τη περιοχή της Αμφίπολης Σερρών.

Βαριά ονόματα στην τσιμπίδα του ΣΔΟΕ-ΑγροτοσυνδικαλΗστής με περιουσία 714.000 και μεγαλοδικηγόρος με αύξηση περιουσίας 3,6 εκ

Σωρεία παραβάσεων κυρίως φοροδιαφυγής εντόπισε το ΣΔΟΕ σε ελέγχους που διενήργησε τον Ιούλιο.

Κατά τους ελέγχους εντοπίστηκαν πολλές επιχειρήσεις που είχαν εικονικά τιμολόγια, γιατροί και δικηγόροι που δεν έκοβαν αποδείξεις αλλά και περιπτώσεις φορολογουμένων που αύξησαν την περιουσία τους χωρίς αυτό να δικαιολογείται από τις φορολογικές τους δηλώσεις.

Ενδοιασμούς έχει ο Χαράλαμπος Αθανασίου για τις εφόδους της εφορίας στα σπίτια -Να κριθεί στο πλαίσιο του Συντάγματος

Τον προβληματισμό του για την προοπτική των εφόδων της εφορίας σε σπίτια εξέφρασε ο Χαράλαμπος Αθανασίου. Ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν έκρυψε τους ενδοιασμούς του, σημειώνοντας με νόημα ότι το θέμα θα πρέπει να κριθεί στο πλαίσιο των διατάξεων του Συντάγματος.

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ! Ο πατέρας που ανέβασε τον 10χρονο στην κουλούρα ρωτάει αν επιτρέπεται να λειτουργεί με 7 μποφόρ! Όταν το ανέβαζες βρε ηλίθιε δεν το έβλεπες;

Αυτοκριτική ΜΗΔΕΝ! Ανεβάζεις το παιδί σου σε σπορ ενώ φυσάει 7 μποφόρ και μετά λες στον άλλο "γιατί το δέχθηκες ή γιατί έκανες απότομους ελιγμούς!" ΕΛΕΟΣ ΚΑΠΟΥ! Έτσι είναι το σπορ αυτό και αυτό γουστάρουν όποιοι το κάνουν! Τον κυματισμό και τους απότομους ελιγμούς! Είδαν πουθενά τέτοιες κουλούρες να πηγαίνουν σαν τις χελώνες! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ που προκαλούν την απίστευτη απάντηση από τους υπόλοιπους φταίχτες (ιδιοκτήτη και οδηγό) "τα ίδια μποφόρ είχε και οι ίδιοι ελιγμοί έγιναν για τους άλλους 3 ανήλικους που δεν έπεσαν, δεν φταίμε εμείς"... 

Διαβάστε τα βασικά επιχειρήματα των νομικών της οικογένειας του άτυχου αγοριού που έχασε τη ζωή του στην παραλία Καλό Λιβάδι της Μυκόνου - Η προπέλα του σκάφους σκότωσε το 10χρονο αγόρι, σύμφωνα με το Λιμενικό... κι ο μαλάκας που οδηγούσε το σκάφος δεν είδε τίποτα ρε πούστη μου!

Δωρεάν wi-fi σε περιοχές της Θεσσαλονίκης

Δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο παρέχει ο δήμος Θεσσαλονίκης σε 16 περιοχές της πόλης, στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου για την ανάπτυξη ευρυζωνικών υποδομών ασύρματης δικτύωσης (wi-fi hotspots).

Δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα ευρήματα στην Αμφίπολη-Το BBC για τα σημαντικά ευρήματα στην Αρχαία Αμφίπολη

Οι μεγαλοπρεπείς Σφίγγες, το εσωτερικό του περιβόλου του τάφου και η σφραγισμένη χιλιάδες χρόνια είσοδος του αρχαίου τύμβου - Όλα είναι μελετημένα με γεωμετρική ακρίβεια δηλώνουν οι αρχαιολόγοι που εξηγούν πώς συνδέεται ο «Λέων της Αμφίπολης» με τον τύμβο - Σε λίγες μέρες οι ανακοινώσεις

ΓΓΔΕ: Κανένα πρόβλημα με τη φορολογική ενημερότητα όσων χρωστούν

Η ύπαρξη βεβαιωμένων μη ληξιπρόθεσμων οφειλών στη Φορολογική Διοίκηση (π.χ. ΕΝΦΙΑ, φόρος εισοδήματος) δεν εμποδίζει τη χορήγηση αποδεικτικού ενημερότητας, διευκρινίζει με ανακοίνωση της η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ο τραυματισμός βουλευτή από πυροβολισμό και ενός στρατηγού με ξιφολόγχη, μέσα στη Βουλή των Ελλήνων

9 Σεπτεμβρίου 1935. Στον προθάλαμο του υπουργικού συμβουλίου, που συνεδρίαζε στη Βουλή, ακούστηκαν φωνές και πυροβολισμοί. Με εντολή του υπολοχαγού Λουκίδη, η φρουρά του κτιρίου, με ξιφολόγχες στα όπλα, έσπευσε για την επιβολή της τάξης.

Απίστευτη σύμπτωση! Όταν σκοράρει ο Ράμσεϊ, πεθαίνει ένας διάσημος (VIDEO)

Δεν είναι λίγοι που πιστεύουν στις συμπτώσεις και ψάχνουν τα πάντα. Ρίχοντας κανείς μία ματιά στους θανάτους πασίγνωστων ανθρώπων τα τελευταία χρόνια θα δει ότι... συνδέονται με τις ημερομηνίες που σκόραρε ο Άαρον Ράμσεϊ της Άρσεναλ. Από τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, μέχρι τον Ρόμπιν Γουίλιαμς.

Ο Έλληνας σκηνοθέτης που «έκοψε» τον Γκίμπσον από τη συνέχεια του Mad Max

Ο ομογενής σκηνοθέτης Τζορτζ Μίλερ ή Γιώργος Μηλιώτης που βοήθησε τον διάσημο ηθοποιό και σκηνοθέτη Μελ Γκίμπσον στο ξεκίνημα της εντυπωσιακής του καριέρας πριν τρεις δεκαετίες, δίνοντάς του ρόλο πρωταγωνιστή στη σειρά ταινιών Mad Max, δήλωσε ότι «συγκλονίστηκε» όταν ξέσπασαν τα σκάνδαλα με πρωταγωνιστή τον διάσημο Αυστραλό ηθοποιό.

Ποιο είναι το υπουργείο με τη μεγαλύτερη μισθοδοσία υπαλλήλων

Δύο υπουργεία μαζί μας κοστίζουν πάνω από 2 δισ. ευρώ - Συνολικά 6.124,25 εκατ. ευρώ και ακόμα 1.422 εκατ. ευρώ για Νομικά Πρόσωπα, ΟΤΑ, ΟΚΑ δαπανήθηκαν το α' εξάμηνο του 2014

Με συνολικό κόστος πάνω από 1,1 δισ. ευρώ, η μισθοδοσία του υπουργείου...

Όταν ο Στάλιν κυνηγούσ τον Τρότσκι

Όταν πέθανε ο «πατέρας» της Οκτωβριανής επανάστασης, Βλάντιμιρ Λένιν, ο στενός συνεργάτης του, Λέων Τρότσκι, κινδύνευε θανάσιμα. Ο Στάλιν, που είχε καταφέρει να πάρει τα ηνία του κόμματος, τον έβαλε στο στόχαστρό του.

ΤΟΝ ΗΠΙΕ Η ΣΥΡΙΖΑία!! Τι αποφάσισε το δικαστήριο στην κόντρα Μαστοράκη-Γκολεμά;

Η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων εναντίον της Ντέπυς Γκολεμά είχε ως αποτέλεσμα να απαγορευθεί με δικαστική εντολή να κάνει η έγκριτη τηλεκριτικός οποιαδήποτε αναφορά στον Νίκο Μαστοράκη τουλάχιστον μέχρι τις 10 Οκτωβρίου οπότε θα γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης. Επίσης υποχρεώθηκε να...

Βρούτσης: "Λερναία ύδρα" η αδήλωτη και ανασφάλιστη εργασία

Όπως επισημαίνει ο υπουργός Εργασίας, «είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι σε 25 ενδεικτικές περιοχές στις οποίες πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι οι προσλήψεις παρουσίασαν απότομη και εκρηκτική αύξηση».

Τρομακτικό ατύχημα με ρυμουλκό- Συγκρούεται με πλοίο, ανατρέπεται και παρασύρει στη θάλασσα το πλήρωμα [βίντεο]

Ενα συγκλονιστικό βιντεάκι με «πρωταγωνιστές» ένα πλοίο και ένα ρυμουλκό κάνει το γύρο του διαδικτύου. Προφανώς όλα ξεκίνησαν όταν το ρυμουλκό προσπάθησε να συνοδεύσει το πλοίο στον προορισμό του, ωστόσο ένας λάθος χειρισμός ήταν αρκετός για να φέρει την καταστροφή. Το πλοίο χτύπησε το ρυμουλκό και εκείνο μέσα σε δευτερόλεπτα ανατράπηκε.

ΚΛΑΙΩ! 12 εκ η ζημιά απ'το εμπάργκο-Τόση ήταν η στήριξη του ομόδοξου Πούτιν στη Β. Ελλάδα

Σε 12 εκατ. ευρώ ανέρχεται, μόνο στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, η πιθανολογούμενη απώλεια τζίρου από το ρωσικό εμπάργκο στα κυριότερα φρούτα που εξάγει η περιοχή, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Περιφέρειας.

Οι Τούρκοι γιορτάζουν τον Αττίλα στον… αέρα

Οι Τούρκοι ετοιμάζονται να γιορτάσουν τον Αττίλα 2 και ετοίμασαν αναπαράσταση της Ρίψεως των Τούρκων Αλεξιπτωτιστών δίνοντας ένα πανηγυρικό και εορταστικό χαρακτήρα στην επιχείρηση Αττίλας Ι&ΙΙ.

Άδωνις: «Αυτοί που ψήφισαν ΓΑΠ θα ψηφίσουν και Τσίπρα-Υπήρχε μεγάλη φοροδιαφυγή από όλους μας»

Την πεποίθηση ότι δεν πρόκειται να μπαίνουν οι εφοριακοί στα σπίτια των φορολογουμένων που χρωστούν στην εφορία και να παίρνουν τα χρήματα και τα αντικείμενα αξίας που βρίσκουν μέσα σε αυτά, εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου, στον Real Fm 97.8.

Έχει δίκιο ο Νικήτας-Κανονίστε να χάσετε και τα τελευταία ερείσματα στο χώρο της δεξιάς

Το θέμα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου που σχεδιάζει να φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή προς ψήφιση στα τέλη Αυγούστου, προκαλεί ήδη τις πρώτες έντονες αντιδράσεις στον χώρο της Κεντροδεξιάς, με τον ανεξάρτητο βουλευτή και πρώην δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη να “πυροβολεί” μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter.

ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠ'ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ Ο ΡΩΣΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: "Θα έρθουν αεροπορικώς 19 εκ τουρίστες, παρά τις απώλειες από Ρωσία και Ουκρανία"

[Μερικά νούμερα για τους ΣΤΟΚΟΥΣ: Μόνο το επτάμηνο μέχρι τον Ιούλιο, 2,1 εκ Ρώσοι ΟΜΟΔΟΞΟΙ και πούτσ@ς μπλε, τουρίστες έφτασαν στην μουσουλμανική Αττάλεια, αριθμός αυξημένος κατά 300.000 σε σχέση με το 2013. Την ίδια περίοδο οι Γερμανοί που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα τουριστών μετά τους Ρώσους στην Αττάλεια μειώθηκαν ελαφρά από 1,424 σε 1,417 εκ. Την Τουρκία που έχει κοντά 35 εκ τουρίστες αναμένεται να επισκεφθούν πάνω από 4 εκ Ρώσοι... Αντίθετα την "ομόδοξη" Ελλάδα αναμένεται να επισκευφθεί λιγότερο από 1 εκ Ρώσων από 1,2 εκ που την επισκέφθηκαν πέρσι... Για ποιους ομόδοξους και μαλακ@ες μιλάτε λοιπόν ρε στόκοι; Αυτοί το ξέρουν ότι είναι "ομόδοξοι" και τους γλύφετε;]

Τη βεβαιότητα του ότι ο στόχος των 19 εκατομμυρίων τουριστών για το 2014 θα επιτευχθεί, παρά τα προβλήματα που έχουν προκύψει στη ρωσική και την ουκρανική αγορά, τονίζει σε ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

ΒΙΝΤΕΟ-Ο "ιπτάμενος δίσκος" της NASA σε πτήση

Η NASA συνεχίζει τις έρευνες για να πραγματοποιήσει ολοκληρωμένη αποστολή στον πλανήτη Άρη, αυτή τη φορά δοκιμάζοντας ένα νέο διαστημικό σκάφος με σχήμα ιπτάμενου δίσκου (επίσημη ονομασία Low Density Supersonic Decelerator – LDSD).

Κράτησαν... κρυφό 15 μέρες το κρησφύγετο συνεργών του Μαζιώτη στα Πατήσια - Δεν βρέθηκαν ούτε DNA ούτε αποτυπώματα του

Κράτησαν τα πάντα κρυφά και αποφάσισαν, άγνωστο γιατί, να το ανακοινώσουν ξαφνικά ένα πρωί του Αυγούστου, 15-20 μέρες μετά την επιχείρηση.

Το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη, Πόλας Ρούπα και των άλλων συνεργών του διαβόητου αρχιτρομοκράτη συνεχίζεται και στο πλαίσιο αυτό η Αντιτρομοκρατική εντόπισε κρησφύγετο στα Πατήσια. Άμεσα σήμανε συναγερμός και το σπίτι τέθηκε υπό... παρακολούθηση.

Ο Ιμπραϊμοβιτς έδειξε και πάλι το φιλανθρωπικό του πρόσωπο

Βγάζει πολλά λεφτά κάθε χρόνο και απ'ότι φαίνεται το αξίζει! Ο λόγος για τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς ο οποίος έδειξε για ακόμα μια φορά το φιλανθρωπικό του πρόσωπο, αφού πλήρωσε τα έξοδα για την...

Αφέθηκε ελεύθερος ο ΗΛΙΘΙΟΣ οδηγός του μοιραίου ταχύπλοου στη Μύκονο

Ελεύθερος αφέθηκε το μεσημέρι ο ο χειριστής του ταχύπλοου, μετά την απολογία του στον εισαγγελέα Σύρου, όπου οδηγήθηκε μαζί με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης θαλάσσιων παιχνιδιών, για τη χθεσινή τραγωδία που σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή Καλό Λιβάδι Μυκόνου, όπου το 10χρονο αγόρι τραυματίστηκε θανάσιμα, στη διάρκεια παιχνιδιού.

Ο.Κωνσταντινόπουλος: 200 εκατ. ευρώ για 89.000 παιδιά

Την εξασφάλιση της χρηματοδοτικής κάλυψης των 89.000 διαθεσίμων θέσεων για  παιδιά σε Δημοτικούς και Ιδιωτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης ανακοίνωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

ΟΑΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ: Αυτός είναι ο παλίκαρος που παρέδωσε τα 2.500 που βρήκε!

Ο Μιχάλης Δόριζας ειναι ένας νεαρός σερβιτόρος του BASS με καταγωγή απο το Θιάκι αλλα ζει στο νησί ας με την οικογένειά του πάνω απο 17 χρονια.

Σημερα (Δευτέρα 11/8) μεταξύ 11.30 πμ και 12,00μμ ρήκε σήμερα κάτω από κάθισμα της καφετέριας φάκελο με το ποσό των 2500 ευρώ.

Μαζί με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον, αλλά και τον μικρότερο γιο τους, Truman Έχει έρθει στη χώρα μας εδώ και αρκετές εβδομάδες και όπως όλα δείχνουν δεν σκοπεύει και να φύγει άμεσα, μιας και δείχνει να περνάει πολύ καλά! Ο λόγος για τον Tom Hanks όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα μαζί με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον, αλλά και τον μικρότερο γιο τους, Truman. Το ζευγάρι, που διατηρεί εξοχική κατοικία στην Αντίπαρο, εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του περιοδικού Hello! σε βραδινή του έξοδο στην Πάρο την ώρα που περπατούσαν στα σοκάκια της Νάουσας, ενώ στη συνέχεια δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο.

Μαζί με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον, αλλά και τον μικρότερο γιο τους, Truman

Έχει έρθει στη χώρα μας εδώ και αρκετές εβδομάδες και όπως όλα δείχνουν δεν σκοπεύει και να φύγει άμεσα, μιας και δείχνει να περνάει πολύ καλά!

Η διαφορά οργανωμένου κράτους και μπουρδ@λου η Ελλάς: Καρότσι με μωρό έπεσε στις ράγες του τρένου και η Αστυνομία ψάχνει τους γονείς για εξηγήσεις

[Οι Άγγλοι τους ψάχνουν για να λογοδοτήσουν για την ανευθυνότητα... εμείς είμαστε συγκινημένοι με τη μάνα που έχασε το μονοχογιό της στη Μύκονο και σε λίγο θα ζητάει αποζημίωση εκατομμυρίου... φυσικά κανείς δεν θα πει "ρε ηλίθιοι ελάτε δω! Πως τον βάλατε το δεκάχρονο στο καναπέ να χοροπηδάει στα κύματα; Όταν του φορούσατε το σωσίβιο καμαρώνατε που τον στέλνατε αδιάβαστο;" Σκληρές αλήθειες που εδώ στην Ελλάδα όποιος τις πει θα τον θεωρήσουν άκαρδο, φασίστα, ρατσιστή και δεν ξέρω τι άλλο! Η αλήθεια όμως είναι ότι πολλοί γονείς ρισκάρουν τη ζωή των παιδιών τους σε παιχνίδια "αναψυχής" χωρίς να υπολογίζουν ότι το 1 ατύχημα στις χίλιες φορές μπορεί να κάτσει σε αυτούς... Όταν παίρνεις το ρίσκο πρέπει να αναλαμβάνεις και τις ευθύνες ή τις συνέπειες... Φυσικά στην Ελλάδα όλοι παίρνουν το ρίσκο και μετά ζητάνε ευθύνες μόνο από τους άλλους ή τα φορτώνουν στο κράτος]

Σοκάρει το βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα από την βρετανική αστυνομία και παρουσιάζει μωρό μέσα σε καρότσι να πέφτει στις ράγες του τρένου, σε σταθμό του υπόγειου σιδηρόδρομου στο Λονδίνο... Οι φωτογραφίες δόθηκαν στη δημοσιότητα προκειμένου να βρεθούν οι "ανεύθυνοι" γονείς γιαυτό και δόθηκε στη δημοσιότητα ειδικά φώτο των γονιών

Ο Λέων "δείχνει" ανδρική ταφή στην Αμφίπολη

Στον ταφικό δρόμο που οδηγεί προς την είσοδο του μακεδονικού τάφου, συνεχίζεται η αρχαιολογική ανασκαφή στον λόφο Καστά της Αμφίπολης. Ο δρόμος εντοπίσθηκε τις τελευταίες ημέρες και τώρα διερευνάται, χωρίς προς το παρόν να δίνει στοιχεία για την ταυτότητα ή τη σημασία του νεκρού που έχει ταφεί εκεί.

Σαμαράς: "Κάντε υπομονή λίγες μέρες. Εξαιρετικό εύρημα, η γη της Μακεδονίας μας εξακολουθεί να μας συγκινεί"

Με τη σύσταση "κάντε υπομονή λίγες μέρες", απευθύνθηκε στους κατοίκους της αρχαίας Αμφίπολης, με τους οποίους είχε σύντομη συνάντηση στο δημοτικό αναψυκτήριο λίγο προτού μεταβεί στον χώρο της αρχαιολογικής ανασκαφής, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Ποια είναι η διάσημη βίλα του Μουσολίνι στη Ρόδο που πουλάει το ΤΑΙΠΕΔ

Χτισμένη στον Προφήτη Ηλία, σε μια τεράστια έκταση 8.100 στρεμμάτων με πεύκα, η ετοιμόρροπη πλέον βίλα στέκει ακόμα επιβλητική, ενθύμιο από την ιταλική κυριαρχία στα Δωδεκάνησα

Στη λίστα των ακινήτων του ΤΑΙΠΕΔ βρίσκεται άλλο ένα κρυμμένο “διαμάντι”, η διάσημη βίλα του Μουσολίνι στη Ρόδο.

Πέθανε ο Iσπανός ιερέας που είχε μολυνθεί από Έμπολα στη Λιβερία

Ο 75χρονος Παζάρες μεταφέρθηκε αεροπορικώς από τη Λιβερία στην πατρίδα του στις 7 Αυγούστου

Κατέληξε στο νοσοκομείο όπου είχε διακομιστεί ο ισπανός ιερέας Μιγκουέλ Παζάρες, ο πρώτος Ευρωπαίος που μολύνθηκε από τον ιό Έμπολα, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει στοιχίσει τη ζωή σε 1.000 ανθρώπους στη Δυτική Αφρική, ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος των αρχών υγείας στη Μαδρίτη.

FAZ: Η Τρόικα δεν φεύγει πριν το 2016 από την Ελλάδα

«Στην Αθήνα φαίνεται να ξεχνούν ότι το πρωτογενές πλεόνασμα αποτελεί μόνο μία από τις προϋποθέσεις για περαιτέρω διευκολύνσεις» σημειώνει η Frankfurter Allgemeine Zeitung
To «τέλος της τρόικας» μπορεί να είναι απλώς μία «επιθυμία» των Ελλήνων, υποστηρίζει η εφημερίδα Frankfurter Allgemeine, σχολιάζοντας παράλληλα ότι οι πιστωτές αναβάλλουν συνεχώς μία αποτελεσματική λύση για το ελληνικό χρέος.