13 Αυγούστου 2014

ΦΩΤΟ-Αυτά είναι: Δείτε selfie απο Ελληνίδα Δημοτική σύμβουλο…Κολάζεις λέμε

Έχω γράψει και στο παρελθόν για το κορίτσι αυτό. Ένα κορίτσι που ξαφνικά «οι πολλοί» ανακάλυψαν το τελευταίο διάστημα. Εντάξει. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει με το blog μας.

Αυστραλοί οι πιο ανοιχτοχέρηδες τουρίστες στην Ελλάδα

Δαπανούν 1.420 ευρώ όταν οι Καναδοί αφήνουν 1.207 ευρώ και οι Αμερικανοί 1.098 ευρώ

Εντυπωσιακή αύξηση παρουσιάζει η τουριστική κίνηση από την Αυστραλία προς Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια σύμφωνα με τον ομογενή επιχειρηματία Σπύρο Αλυσανδράτο, ιδιοκτήτη και γενικό διευθυντή της ταξιδιωτικής εταιρείας χονδρικής πώλησης εισιτηρίων Consolidated World Travel.

Bίντεο από τη συντριβή του αεροσκάφους στη Βραζιλία

Η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρουσέφ ακύρωσε όλες τις προεκλογικές υποχρεώσεις της ενόψει των προεδρικών εκλογών του Οκτωβρίου, μετά το θάνατο του υποψηφίου της αντιπολίτευσης Εντουάρντο Κάμπος, σε αεροπορικό δυστύχημα.

ΥΠΟΙΚ: Να γιατί δόθηκε η έγκριση για την εκταμίευση της δόσης του 1 δισ. ευρώ

Επίτευγμα η υλοποίηση μεταρρυθμίσεων σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, σημειώνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών

Σε απολογισμό των ενεργειών του που οδήγησαν στο να ανάψει το «πράσινο φως» το Euro Working Group για την εκταμίευση της δόσης του 1 δισ. ευρώ προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών.

Ντάρια Κλισίνα: Η σ@ξι Ρωσίδα αθλήτρια που λατρεύουν οι άνδρες

Η 23χρονη καλλονή δίνει πολλούς λόγους στο ανδρικό κοινό για να την παρακολουθήσει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου της Ζυρίχης

Μόνο απαρατήρητη δεν θα περάσει η Ντάρια Κλισίνα σε όποιον παρακολούθησε το απόγευμα της Τρίτης το αγώνισμα του μήκους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου της Ζυρίχης.

Απέρριψε το ΣτΕ αίτηση δημοσίων υπαλλήλων κατά της αξιολόγησης

Απέρριψε η επιτροπή αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) αίτηση του Συλλόγου Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας, οι οποίοι ζητούσαν να ανασταλεί πράξη με την οποία επιμερίζονται τα ποσοστά αξιολόγησης των υπαλλήλων της Γενικής Διεύθυνσης Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων, ανά κλίμακα αξιολόγησης και ανά οργανική μονάδα.

ΒΙΝΤΕΟ-Η στιγμή της συντριβής του ελικοπτέρου

Τραγωδία στη Βραζιλία από τη συντριβή ελικοπτέρου σε κατοικημένη περιοχή.

Δείτε το βίντεο στο youtube από το Jornal da VTV

Νεκρός υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της Βραζιλίας -Σε συντριβή αεροσκάφους

Ενα ιδιωτικό αεροσκάφος, που μετέφερε τον υποψήφιο για τις προεδρικές εκλογές της Βραζιλίας Εντουάρντο Κάμπος, συνετρίβη στην πόλη Σάντος, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο ίδιος και άλλα έξι άτομα.

ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ?

  Έκπληκτος ο πρωθυπουργός κ. Σαμαράς με το ΕΥΡΗΜΑ στο τάφο της Αμφίπολης.

   


    Το τελευταίο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΟΥΓΚ.

   ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

Σαράποβα η πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια για 10η συνεχόμενη φορά

Στην κορυφή της λίστας του περιοδικού Forbes με τις πιο ακριβοπληρωμένες αθλήτριες παρέμεινε για δέκατη συνεχή χρονιά η Μαρία Σαράποβα.

Με έσοδα ύψους...

Ο Γιώργος θυμάται τον «ανένδοτο» και την «αλλαγή»

Έκθεση του Ιδρύματος Παπανδρέου με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ

Ο Ανένδοτος αγώνας του Γεωργίου Παπανδρέου και η Διακήρυξη της 3ης Σεπτεμβρίου του Ανδρέα Παπανδρέου θα βρεθούν στο επίκεντρο έκθεσης των αντίστοιχων ιδρυμάτων των δύο πρώην πρωθυπουργών, όπου κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γιώργος Παπανδρέου.

Τα διεθνή ΜΜΕ για τις ανασκαφές στην Αρχαία Αμφίπολη

Εκτενή ρεπορτάζ για τις ανασκαφές στην Αρχαία Αμφίπολη και τη χθεσινή επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά στον χώρο, «φιλοξενούνται» στα διεθνή Μέσα.

Σουλβατζή: Ο Σημίτης σταμάτησε την ανασκαφή για τον τάφο του Αλέξανδρου

«Μεγάλο εύρημα» χαρακτηρίζει την ανασκαφή της η αρχαιολόγος Λιάνα Σουλβατζή που μίλησε στον Κώστα Χαρδαβέλλα και τη Μάρω Λεονάρδου στον RealFm 97,8 αλλά όπως είπε «δεν πιστεύω με τίποτα ότι ο τάφος ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο».

Παραλίγο τραγωδία με κολυμβήτρια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα -Ανασύρθηκε από το νερό λιπόθυμη [εικόνες]

Η εικόνα μίας κολυμβήτριας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ήταν η αφορμή για να «παγώσει» το αίμα όσων παρακολουθούσαν τον αγώνα 10 χλμ. σε ανοιχτή θάλασσα.

Η εξομολόγηση της Μελέτη: «Μέσα σε μια ώρα είδα να κάνει φτερά το 60% των καταθέσεών μου στην Κύπρο»

Η Ελεονώρα Μελέτη σε συνέντευξή της μεταξύ άλλων μίλησε για το πιο μαρτυρικό της βράδυ, που ήταν λίγο πριν την οικονομική καταστροφή.

«Ζω μόνη μου τον εαυτό μου και επειδή είχα καταθέσει τις νόμιμα φορολογημένες δηλωμένες οικονομίες τόσων χρόνων δουλειάς σε κυπριακή τράπεζα, είδα το 60% των αποταμιεύσεών μου μια Καθαρά Δευτέρα να κάνει φτερά», είπε η παρουσιάστρια στο περιοδικό OK.

Aηδιασμένη η κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς κλείνει twitter και instagram -Δέχεται επιθέσεις και μηνύματα μίσους

Συγκίνησε εκατομμύρια ανθρώπους ανά τη γη με την ανάρτηση που έκανε για τον πατέρα της αμέσως μετά το θάνατό του, αφιερώνοντας του ένα υπέροχο απόσπασμα από τον «Μικρό Πρίγκιπα» του Αντουάν Σαιντ Εξυπερύ. Δυο μέρες μετά κλείνει τους λογαριασμούς της σε twitter και instagram καθώς δέχεται επίθεση με κακοήθη μηνύματα και φωτογραφίες.

Καρατζαφέρης: Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να μην βγει ο Τσίπρας

Η συζήτηση για την επιστροφή του Γιώργου Καρατζαφέρη στη ΝΔ φαίνεται πως «φούντωσε» και πάλι, με τον Μάκη Βορίδη να κάνει την αρχή. 

Ο Ρομπέρτο Καβάλι ενεπλάκη σε καβγά στους Παξούς -Του επιτέθηκε επαγγελματίας της περιοχής [εικόνες]

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι προτιμά την Ελλάδα για τις διακοπές του.

Μετά, όμως, από το επεισόδιο στο λιμάνι του Γάιου, στους Παξούς, δεν είναι βέβαιο ότι θα πάρει εύκολα την απόφαση να επισκεφθεί και του χρόνου τη χώρα μας...

Εγκρίθηκε η εκταμίευση της δόσης του 1 δισ. ευρώ -Απομένει άλλη μία

Μετά από την τηλεδιάσκεψη της Ομάδας Εργασίας του Eurogroup που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, εγκρίθηκε η εκταμίευση της δόσης του 1 δισ. ευρώ.

Τα ωραιότερα οπίσθια της Βραζιλίας! (ΦΩΤΟ)

Ποιά θα είναι η μεγάλη νικήτρια;

Ο διαγωνισμός ομορφιάς για τα καλύτερα οπίσθια της Βραζιλίας επιστρέφει και φέτος, και κορίτσια από όλες πολιτείες της χώρας που ξετρελαίνουν τον ανδρικό πληθυσμό με την πίσω όψη τους, έσπευσαν να πάρουν μέρος. Είκοσι εφτά καλλονές που έχουν κάθε λόγο να υπερηφανεύονται για τα καλογυμνασμένα οπίσθια τους, θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό ομορφιάς που ξεκίνησε χτες, 11 Αυγούστου, στο Σάο Πάολο, και διεκδικούν τον τίτλο «Miss Bumbum 2014».

UNESCO: Τα κορυφαία μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Η UNESCO έχει καθιερώσει τον θεσμό των Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς. Πρόκειται για μνημεία, ομάδες κτισμάτων και χώρων με ιστορική, αισθητική, αρχαιολογική, επιστημονική, εθνολογική ή ανθρωπολογική αξία.

Η Βόρεια Κορέα «έσβησε» την έκθεση του ΟΗΕ και έγραψε μία δικιά της

Τα πάντα στη Βόρεια Κορέα είναι στα μέτρα του Κιμ Γιονγκ Ουν. Ετσι, δεν δίστασε ακόμη και να «σβήσει» τον ΟΗΕ. Γιατί μετά από την αναφορά για τα ανθρώπινα δικαιώματα που έκανε συγκρίσεις με το ναζιστικό καθεστώς, αποφάσισε να εκδώσει μία δική του.

BINTEO-Δυο Ελληνίδες πολιτικοί στις 12 πιο «καυτές» του κόσμου

Δύο γυναίκες  πολιτικοί, προερχόμενες απο το ΠΑΣΟΚ, η Εύα Καιλή και η Άντζελα Γκερέκου καταλαμβάνουν τις δυο απο τις δώδεκα θέσεις στην αξιολόγηση του ranker.com για τις πιο σέξι πολιτικούς στον κόσμο.

ΒΙΝΤΕΟ-Η Βόρεια Κορέα όπως θέλουν να τη βλέπουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι

Σε μια εποχή που ο καθένας μπορεί να δει οποιαδήποτε πόλη του κόσμου μέσα από τον υπολογιστή του, η πρωτεύουσα της Βόρειας Κορέας, Πιονγιάνγκ είναι ίσως η μοναδική που παραμένει... άβατο.

Όχι πια όμως, χάρη στον Βρετανό φωτογράφο Rob Whitworth και τον εμπειρογνώμονα JT Singh. Οι δυο τους έφτιαξαν ένα video όπου για πρώτη φορά «ταξιδεύει» όποιον το βλέπει στους δρόμους της βορειοκορεάτικης πρωτεύουσας.

Απλοποιημένη φόρμα ΦΠΑ έως τέλη Αυγούστου

Σειρά δράσεων, με στόχο την περαιτέρω μείωση των διοικητικών βαρών, αναλαμβάνει η ελληνική κυβέρνηση σε συνεργασία με τον ΟΟΣΑ.

Την εποπτεία και παρακολούθηση της υλοποίησής τους, η οποία θα γίνει τμηματικά από τα τέλη Αυγούστου μέχρι το τέλος του έτους, θα έχει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ! ΔΗΜΑΡ: Μεγάλο λάθος η διαγραφή όλων των αιώνιων φοιτητών

«Η αντιμετώπιση του ζητήματος των ‘αιώνιων’ φοιτητών έχει προβλεφτεί από την υφιστάμενη νομοθεσία  (ν.1268/192, ν.3549/2007, ν.4009/2011) και περιλαμβάνει ρυθμίσεις για τον μέγιστο χρόνο σπουδών, την απώλεια του δικαιώματος της φοιτητικής μέριμνας και εν τέλει τη διαγραφή. Συνεπώς, το θέμα αυτό δεν ενδείκνυται για επικοινωνιακή πολιτική της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας.

Παρουσιάστρια ειδήσεων ανακοινώνει την είδηση του θανάτου του Ρόμπιν Γουίλιαμς πάνω στο τραπέζι [βίντεο]

Το βράδυ της Τρίτης, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στην πρώτη δημόσια γερμανική τηλεόραση ARD επέλεξε έναν πρωτότυπο τρόπο για να τιμήσει τη μνήμη του ηθοποιού Ρόμπιν Γουίλιαμς.

Οι κληρονόμοι του Ρόμπιν Γουίλιαμς δεν θα είναι χρυσοί – Πώς εξανεμίστηκε πρόσφατα μεγάλο μέρος της περιουσίας του

Μέχρι πρόσφατα η περιουσία του ξεπερνούσε τα 130 εκατομμύρια δολάρια, είχε έτοιμες 4 νέες ταινίες και σχεδίαζε τη συνέχεια του σαρωτικού Mrs Doubdfire. Τα τρία παιδιά του Ρόμπιν Γουίλιαμς και η σύζυγός του Σούζαν Σνάιντερ είναι οι κληρονόμοι, μόνο που η περιουσία που τους άφησε είχε μειωθεί σημαντικά στα 50 εκατομμύρια, ενώ ο ίδιος δήλωνε σε συνέντευξη το 2013 πως είχε οικονομικές δυσκολίες και επρόκειτο να πουλήσει το σπίτι του έναντι 30 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΦΩΤΟ-Τον απέλυσαν και έδειξε τα παπάρια του στον Ατατούρκ στην κατεχόμενη Αμμόχωστο

Ένας νεαρός Τουρκοκύπριος έχασε τη δουλειά του και για να διαμαρτυρηθεί πήγε μπροστά από το άγαλμα του Ατατούρκ στην κατεχόμενη Αμμόχωστο και έβγαλε όλα του τα ρούχα.

Η... ΕΛΣΤΑΤ θα κρίνει τον αριθμό των δόσεων του ΕΝΦΙΑ

Την επέκταση των δόσεων του ενιαίου φόρου ακινήτων ακόμα και μετά το Φεβρουάριο εξετάζει η κυβέρνηση. Μπήκαν τόσοι φόροι στα κρατικά ταμεία που... περισσεύουν έσοδα. Αποκαλυπτικά τα στοιχεία του προϋπολογισμού στο επτάμηνο.

ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΗΠΙΑΝ ΟΣΟΙ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ1 Πρωτογενές πλεόνασμα 2,3 δισ. € στο επτάμηνο-Αυξημένα έσοδα τον Ιούλιο παρότι δεν πληρώθηκε ΕΝΦΙΑ

Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 2,3 δισ. ευρώ εμφάνισε ο προϋπολογισμός στο διάστημα Ιανουαρίου - Ιουλίου 2014, βάσει των προσωρινών στοιχείων που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών.

Η φωτογραφία που ανέβασε η Όλγα στο Twitter από το… χωριό της

Στα Ανώγεια της Κρήτης βρέθηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη, με αφορμή την 70η επέτειο από το Ολοκαύτωμα της μαρτυρικής περιοχής.

Καργάκος: «Εύχομαι να είναι ο τάφος του Αλέξανδρου»

Ο ιστορικός και συγγραφέας Σαράντος Καργάκος είπε στον Αιμίλιο Λιάτσο και στον Real Fm 97,8 ότι από το 1990 υποστήριζε "ότι αν βρεθεί τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα είναι στη Μακεδονία και προσδιόριζα την Αμφίπολη".

Αύξηση επισκεπτών και εσόδων σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Αύξηση των επισκεπτών των µουσείων κατά 11,9%, καθώς και των εισπράξεων κατά 33,9%, σε σχέση µε τον αντίστοιχο µήνα του 2013, σημειώθηκε κατά το μήνα Απρίλιο, 2014, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ.

Οι διάσημοι που ήταν άστεγοι πριν γίνουν πάμπλουτοι -Πώς οι ίδιοι έφεραν τα πάνω-κάτω στη ζωή τους [εικόνες]

Τους γνωρίσαμε στο μεσουράνημα της δόξας τους, με αμύθητη περιουσία. Τα πράγματα, όμως, δεν ήταν πάντα ρόδινα για κάποιους επιτυχημένους πλέον επιχειρηματίες και σταρ του Χόλιγουντ. Πριν από αρκετά χρόνια φλέρταραν με την απόλυτη φτώχεια και ζούσαν στον δρόμο.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΥΦΕΣΗΣ! Στο 0,2% περιορίστηκε η ύφεση το β’ τρίμηνο

Υψηλότερα των εκτιμήσεων τα στοιχεία για την πορεία της οικονομίας. Στο 0,2% η ύφεση του β' τριμήνου, επί τα χείρω αναθεώρηση της πρόβλεψης για το α' τρίμηνο (-1,1% του ΑΕΠ). Η πτώση του ΑΕΠ στο 0,65% το πρώτο εξάμηνο. Τι περίμεναν οι αναλυτές.

Η κολεγιά Σταμάτη με τη Βούλτεψη οδηγεί ολοταχώς τη ΝΔ στο 15%

Η αλαζονεία κάνει κακό και η μετριοπάθεια και η σύνεση δεν έβλαψε ποτέ κανένα...

Δεν ξέρω εάν ο Δημήτρης Σταμάτης φαντάζεται τον εαυτό του ως τον απόλυτο άρχοντα του Μεγάρου Μαξίμου ή ως την πιο σημαντική πολιτική μονάδα που διαθέτει ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά νομίζω ότι πρέπει να εμφανίζεται πιο μετριοπαθής…Η αλαζονεία κάνει κακό και η μετριοπάθεια και η σύνεση δεν έβλαψε ποτέ κανένα.

Χαμόγελα στη Νέα Δημοκρατία

Για πρώτη φορά στη Νέα Δημοκρατία βρίσκονται κοντά σε μια σημαντική επιτυχία, αυτή της κατάκτησης της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).

Τον Σεπτέμβριο η ρύθμιση για τα στεγαστικά με επιδοτούμενα επιτόκια από τον ΟΕΚ

Παρά τις εξαγγελίες, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία ρύθμιση για τα στεγαστικά δάνεια που χορηγήθηκαν με επιδότηση ενοικίου από τον πρώην Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ), με αποτέλεσμα περίπου 100.000 δανειολήπτες να βρίσκονται στον αέρα.

Η κακή φήμη που συνόδευε τη Λορίν Μπακόλ και η ιστορία για σεξουαλική πράξη του Μπόγκαρτ με τον Καπότε που την εξόργιζε [εικόνες]

«H υπομονή, δεν ήταν ποτέ το δυνατό μου σημείο», έγραψε στη βιογραφία της η ίδια η Μπακόλ. Εγκαταλελειμμένη από τον πατέρα της και κατορθώνοντας σε ηλικία 19 ετών να γίνει ο μεγάλος έρωτας του Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ, τα καπρίτσια, οι απαιτήσεις και η έντονη ιδιοσυγκρασία δεν θα μπορούσαν παρά να είναι βασικά στοιχεία της σπουδαίας Λορίν Μπακόλ που...

Η Μύκονος πριν από 22 χρόνια -Τα διάσημα κλαμπ του νησιού, που άφησαν εποχή και έγραψαν την δική τους ιστορία [βίντεο]

Το νησί των ανέμων, η Μύκονος διατηρούσε πάντα την πρωτιά στη διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Αυτό φαίνεται και στο βιντεάκι που έχει γυριστεί το 1992 και δείχνει τις μερικά από πιο διάσημα κλαμπ του νησιού, που άφησαν εποχή και έγραψαν την δική τους ιστορία στην νυχτερινή διασκέδαση.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΑΛΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΟΣΚΕΙ! Τζαμτζής: Να τους στείλει σπίτι τους ο Χαρδούβελης

[Να δεχθώ ότι οι λάθος αντικειμενικές που είχαν αποτέλεσμα οικόπεδα σε χωριά να πληρώνουν σαν την Εκάλη ήταν λάθος του Καραβίτη που δεν έδωσε σωστές οδηγίες ή που σχεδιάσε λάθος το φόρο... το ότι όμως παρότι περιγράφεται στο νόμο για τον ΕΝΦΙΑ δεν μπήκε ο συντελεστής απομείωσης (να πληρώνουν 0,4 του φόρου) για τα ημιτελή δεν είναι ούτε λάθος του Καραβίτη, ούτε λάθος του νόμου! Κάποιος υπάλληλος προβοκάτορας που έβαλε τους 5-6 συντελεστές στο πρόγραμμα ξέχασε εσκεμμένα να βάλει και τον εν λόγω συντελεστή! Αυτός ο προβοκάτορας πρέπει να βρεθεί και να πάει σπίτι του. Τελεία και παύλα]

Να στείλει στο σπίτι τους ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης αυτούς που έκαναν τα λάθη με τον ΕΝΦΙΑ ζήτησε ο βουλευτής της ΝΔ, Ιορδάνης Τζαμτζής, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Ανατριχιαστική selfie από διάσημη Μεξικανή τραγουδίστρια: Ποζάρει με τα πλευρά της σε γυάλα -Τα αφαίρεσε για να αδυνατίσει [βίντεο&εικόνες]

Στην Ελλάδα τη γνωρίσαμε ως ηθοποιό στη δεκαετία του '90 μέσω της πρωταγωνιστικής της παρουσίας σε μεξικάνικες σαπουνόπερες, ενώ ως τραγουδίστρια προσπάθησε να καθιερωθεί λίγο αργότερα, όταν παντρεύτηκε τον πρώην σύζυγο της Μαράια Κάρεϊ και επικεφαλής της Sony Music Τόμι Μοτόλα. Ο λόγος για την Αριάδνα Ταλία Σόντι Μιράντα, γνωστή ως Ταλία (Thalía).

«Time»: Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη συντριβή του ελικοπτέρου στο Ιράκ

Ένας Ιρακινός πιλότος σκοτώθηκε και μία βουλευτής τραυματίστηκε όταν συνετρίβη το στρατιωτικό ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν - Το ελικόπτερο μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στην περιοχή του όρους Σιντζάρ, στο βόρειο Ιράκ, στο οποίο έχουν καταφύγει δεκάδες χιλιάδες μειονοτικοί Γεζίντι για να γλιτώσουν από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους

ΕΛΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΠΟΥ ΚΞΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ! Υπέρ της επιστροφής Καρατζαφέρη στη ΝΔ τάχθηκε ο Βορίδης

Ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης έκανε άνοιγμα στον Γιώργο Καρατζαφέρη και μίλησε για επιστροφή του τελευταίου στη ΝΔ. Μιλώντας στο «Πρωινό MEGA» τάχθηκε υπέρ της διεύρυνσης της κεντροδεξιάς στην κατεύθυνση κατά την οποία ανοίγει μια συζήτηση για τον τρόπο που θα πορευτεί η χώρα με την υπέρβαση της διάκρισης «μνημόνιο - αντομνημόνιο».

ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ 75% ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ: Αυξημένη κίνηση στα λιμάνια της Αττικής εν όψει Δεκαπενταύγουστου

Η πληρότητα φτάνει έως και το 100% - Σε επιφυλακή για τη διευκόλυνση των εκδρομέων το Λιμενικό Σώμα - Λιγότεροι όσοι εγκαταλείπουν το κλεινόν άστυ σε σχέση με πέρυσι

Αυξημένη είναι η κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, εν όψει της εορτής του Δεκαπενταύγουστου.

Το μυστικό της Αμφίπολης, ο Σαμαράς και ο... Καραμανλής

Αιφνιδιαστικά το πρωί της Τρίτης ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Γεωργία, βρέθηκε στην Αμφίπολη και στον χώρο των αρχαιολογικών ανασκαφών. 

Το... παρασκήνιο της πρωθυπουργικής επίσκεψης στην Αμφίπολη, με την οποία δόθηκε ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα στις αρχαιολογικές ανακαλύψεις, αποκαλύπτει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης.

ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ! Δέκα χρόνια από τη μεγάλη γιορτή του "Αθήνα 2004" (VIDEO)

Η μαγευτική τελετή έναρξης που κατέστησε την Αθήνα πρωτεύουσα του κόσμου

13 Αυγούστου 2004. Δέκα χρόνια πριν, τέτοια ημέρα, η Αθήνα έβαλε «τα καλά της» και υποδέχτηκε για δεύτερη φορά στη σύγχρονη ιστορία της την επιστροφή του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος παγκοσμίως, των Ολυμπιακών Αγώνων, στην πατρίδα τους.

ΦΩΤΟ-Όλγα Τρέμη: Βουτιές με πουά μπικίνι

Η γνωστή δημοσιογράφος απολαμβάνει το μπάνιο της σε παραλία της Πάρου

Είναι το δεύτερο καλοκαίρι που αποφασίζει να περάσει τις διακοπές της στο νησί της Πάρου. Ο λόγος για την Όλγα Τρέμη, η οποία εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό σε γνωστή παραλία του νησιού να απολαμβάνει το μπάνιο της.

ΚΑΦΡΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ! «ΕΚΑΒ εκεί; Τι χρώμα εσώρουχο φοράτε;»

Τα τρελά τηλεφωνήματα και οι φάρσες που καθυστερούν το έργο των διασωστών - Τι καιρό θα κάνει την επόμενη μέρα μέχρι το χρώμα των εσωρούχων της υπαλλήλου, ρωτούν ορισμένοι - Από τις 5.500 κλήσεις που γίνονται κάθε μέρα στο ΕΚΑΒ μόνο οι 1500 αφορούν προβλήματα υγείας και διακομιδές

ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ! Η Πάρις Χίλτον και ο Σέρχιο Ράμος αποχαιρέτησαν τον... τραγουδιστή Ρόμπι Γουίλιαμς

Κανείς δεν πιστεύει ότι η Πάρις Χίλτον είναι ένα τέρας της γνώσης, ή κάτι το σοβαρό. Μια διασημότητα είναι που περιφέρει και επιδεικνύει τα κάλλη της σε έναν κόσμο που βουλιμικά καταναλώνει γυμνή σάρκα και πλατινέ μυαλά. Ετσι, αυτό που έγραψε στο Twitter για τον Ρόμπιν Γουίλιαμς προκαλεί απλά λίγο γέλιο και τίποτε άλλο. Οι περισσότεροι είπαν «η Πάρις Χίλτον το ξανάκανε».