14 Αυγούστου 2014

Ροζ περιπέτειες στη Malaysia Airlines -Αεροσυνοδός κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση επιβάτη

Δεν έφταναν οι τραγωδίες που έχουν στιγματίσει τη Malaysia Airlines, τώρα η εταιρεία βρέθηκε στο επίκεντρο και εξαιτίας των καμωμάτων ενός αεροσυνοδού. Ο συγκεκριμένος κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά μία επιβάτη, που φοβόταν τις πτήσεις.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης αποκαλύπτει την σχέση του Μητσοτάκη με τα ευρήματα της Αμφίπολης

Θραύση κάνει η ανάρτηση του Φαήλου Κρανιδιώτη στο twitter για τα ευρήματα της Αμφίπολης και τον Μητσοτάκη.

Όπως έγραψε ο γνωστός νομικός:

BINTEO-Πιάστηκαν στα χέρια Ουκρανοί βουλευτές

Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε στο κοινοβούλιο της Ουκρανίας, μεταξύ δύο βουλευτών, όταν οι δύο άντρες διαφώνησαν για το αν θα πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη στήριξη στους Ουκρανούς στρατιώτες που βρίσκονται στα ανατολικά της χώρας.

Γνωστός Βρετανός τραγουδιστής εμπλέκεται σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης -Ερευνα στο σπίτι του

Σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης, με θύμα ένα ανήλικο αγόρι, εμπλέκεται ο Κλιφ Ρίτσαρντ. Πρόκειται για μία ιστορία προ δεκαετιών, αλλά η αστυνομία κάνει τώρα έρευνες.

Ερωτηματικά από τη χαμηλή παραβατικότητα στους ελέγχους των εφοριών

Κάτι λιγότερο από το 14% των επιχειρήσεων που ελέγχθηκαν από τα ειδικά συνεργεία των εφοριών, βρέθηκαν να φοροδιαφεύγουν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, προκαλώντας έτσι εύλογα ερωτήματα για τον τρόπο που διενεργούνται οι προληπτικοί έλεγχοι αν αναλογιστεί κανείς ότι στους αντίστοιχους ελέγχους που πραγματοποιούσε ως πέρσι το ΣΔΟΕ, το ποσοστό παραβατικότητας ήταν σταθερά πάνω από 40%.

Αυτοί είναι οι 10 πλουσιότεροι νέοι στον κόσμο

Τι κοινό έχουν οι ιδρυτές του Facebook και της Google με τον γιο του βασιλιά της μπύρας της Κολομβίας; Είναι στη λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη, πριν καν γίνουν 40 ετών

Παραιτήσεις στο δήμο Μυκόνου μετά από την τραγωδία με τον 10χρονο -Καταγγελίες για καθυστερήσεις

Με την κοινωνία να είναι ακόμη συγκλονισμένη από τον άδικο χαμό του 10χρονου αγοριού, την ώρα που έκανε θαλάσσια σπορ στη Μύκονο, δύο δημοτικοί σύμβουλοι παραιτήθηκαν, με τη μία να καταγγέλλει ότι η στάση του δήμου είναι σκόπιμα ανεκτική στα θέματα των παραλιών.

Η Ιταλίδα υπουργός που θέλει να γίνει μάνα σε… νέες περιπέτειες

Μαγνητίζει τα βλέμματα η Μαρία Έλενα Μπόσκι με το μαύρο της μπικίνι - Ωστόσο, οι αναγνώστες δίνουν… ψήφο εμπιστοσύνης στην σύζυγο του πρωθυπουργού

Από την πρώτη στιγμή που ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Ματέο Ρέντζι, αποφάσισε το υπουργικό σχήμα η Μαρία Έλενα Μπόσκι μαγνήτισε τα βλέμματα χάρη στην εντυπωσιακή εμφάνισή της.

«Σκεπάστηκαν» οι Σφίγγες και ενισχύθηκε η αστυνομική φύλαξη στην Αμφίπολη

Οι αρχαιολόγοι συνεχίζουν να εργάζονται με εντατικούς ρυθμούς - Γύρω από την ανασκαφή υπάρχει αστυνομική δύναμη, η οποία έχει ενισχυθεί και φυλάσσει το χώρο

Με εντατικούς ρυθμούς παρά τις υψηλές θερμοκρασίες δουλεύουν οι αρχαιολόγοι στον τάφο της Αρχαίας Αμφίπολης, ενώ η είσοδος της ταφικής περιβόλου στον...

Τρεις νεκροί στη Λευκάδα από αναθυμιάσεις σε αποστακτήριο

Τρεις άνδρες έχασαν σήμερα τη ζωή τους στην Καρυά Λευκάδας, από τις αναθυμιάσεις σε αποστακτήριο.

Σύμφωνα με το lefkadapress.gr, ο διοικητής του νοσοκομείου Λευκάδας, Γιάννης Γρηγορόπουλος, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Μετά τη γκάφα, παίρνουν πίσω το χαράτσι στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Αφού τους ζήτησαν να πληρώσουν 95.000 ευρώ για τον ΕΝΦΙΑ, τώρα αναγνωρίζουν πως έγινε λάθος

Ως λανθασμένος χαρακτηρίζεται από τη Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνα Σαββαΐδου, ο ΕΝΦΙΑ ύψους 95.000 ευρώ που κλήθηκε να καταβάλει το Χαμόγελο του Παιδιού.

Μία στις επτά τουριστικές επιχειρήσεις φοροδιαφεύγει

Στις τουριστικές επιχειρήσεις η μεγαλύτερη φοροδιαφυγή – Τα στοιχεία των ελέγχων

Συνολικά 11.247 επιχειρήσεις ελέχθησαν από τις Δ.Ο.Υ. σε διάστημα 5 εβδομάδων, και από τα συνεργεία ελέγχων διαπιστώθηκαν σε 1.562 από αυτές, συνολικά 3.652 παραβάσεις. Η παραβατικότητα εντοπίζεται κατά κύριο λόγο στη μη έκδοση στοιχείων.

Ιταλία: Γνωστή δημοσιογράφος μαχαίρωσε τον σύντροφό της

Η Ελεονόρα Ντε Νάρντις συνελήφθη αφού τραυμάτισε τον σύντροφό της με μαχαίρι

Γνωστή Ιταλίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια επιτέθηκε με μαχαίρι στον σύντροφό της, τραυματίζοντάς τον στο χέρι.

ΗΠΑ: Οι Anonymous αποκάλυψαν την ταυτότητα του αστυνομικού που σκότωσε 18χρονο

Οι ακτιβιστές ανήρτησαν στο Διαδίκτυο το όνομα και τη φωτογραφία του αστυνομικού που φέρεται ότι πυροβόλησε τον άοπλο αφροαμερικανό

Λίγες ημέρες μετά τα βίαια επεισόδια που σημειώθηκαν στο Μιζούρι των ΗΠΑ, έπειτα από τη δολοφονία του 18χρονου άοπλου αφροαμερικανού, Μάικλ Μπράουν, από πυρά αστυνομικού, ακτιβιστές έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του αστυνομικού που φέρεται ότι πυροβόλησε τον νεαρό.

Μέτρα υποστήριξης φρούτων και λαχανικών ανακοινώνει την επόμενη εβδομάδα η ΕΕ

Μέτρα για τη «σταθεροποίηση της αγοράς» που θα «στοχεύουν» συγκεκριμένα φρούτα και λαχανικά που πλήττονται από το ρωσικό εμπάργκο θα ανακοινώσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας η Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο αρμόδιος επίτροπος Γεωργίας Ντάτσιαν Τσιόλος.

Έναντι 90 εκατ. ευρώ πωλήθηκε η ΑΤΕ Ασφαλιστική

Αγοραστής η ERGO Insurance Group, θυγατρική της Munich Re.

Συμφωνία για την πώληση του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της ATE Ασφαλιστικής στην ERGO Insurance Group, θυγατρική της Munich Re, ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς.

Γιατί καταργήθηκε ο πυροβολισμός εκκίνησης στους αγώνες στίβου -Από το πιστόλι στο νέο ηλεκτρονικό σύστημα

Λάβετε θέσεις, έτοιμοι, «μπαμ»! Είναι οι λέξεις που ακούνε οι αθλητές στις εκκινήσεις σε Αγώνες Στίβου. Το περίφημο «μπαμ» εδώ και πολλά χρόνια σε όλες τις διοργανώσεις ήταν ο περίφημος ήχος από το πιστόλι που είχε ο αφέτης και έδινε το σύνθημα της εκκίνησης.Τα τελευταία χρόνια όμως αν και ο ήχος παρέμεινε ο ίδιος, το σύστημα που τον αναπαράγει δεν είναι το ίδιο καθώς το πιστόλι αντικαταστάθηκε από ένα νέο ηλεκτρονικό σύστημα.

Ελεονώρα Μελέτη: Ποζάρει με σ@ξι μαγιό και αποκαλύπτει

Πιο σέξι από ποτέ και με άκρως καλοκαιρινή διάθεση η Ελεονώρα Μελέτη ποζάρει στη θάλασσα φορώντας μαγιό που αναδεικνύουν το καλογυμνασμένο κορμί της.

ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ: "Νικολόπουλος – Τσίπρας αγκαζέ"

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του κόμματος που δημιούργησε, του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής ανάρτησε στο twitter ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, με τον εκπρόσωπο τύπου που έχει εισπρακτική εταιρία, στο οποίο δεσπόζει η είδηση για το τετ-α-τετ που είχε...

Τι συμβαίνει στη Μηλιά Χανίων που δεν συμβαίνει πουθενά αλλού στην Ελλάδα;;

Μερικά χιλιόμετρα έξω από τα Χανιά, σε μια πλαγιά του Κισσάμου, κρυμμένος ανάμεσα στα βουνά, βρίσκεται ένας οικισμός βγαλμένος από άλλη εποχή. Στη Μηλιά δεν υπάρχει ηλεκτρικό και δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα. Οχι γιατί δεν έχουν φθάσει εκεί, αλλά από επιλογή. Γιατί όσοι επιλέγουν να περάσουν λίγες ημέρες εκεί...

ΒΙΝΤΕΟ-Ronda Rousey: Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη γυναίκα στον κόσμο

Είναι 27 χρονών. Είναι αθλήτρια MMA και αυτή τη στιγμή είναι η πρωταθλήτρια του UFC στην κατηγορία Bantam weight.

Σας παρουσιάζουμε την Ronda Rousey η οποία πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με τους αγώνες ΜΜΑ πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο τζούντο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου το 2008, ενώ στα 17 της έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας.

Τι ετήσιο μισθό λαμβάνουν οι οδηγοί στην F1;

H Ferrari είναι η ομάδα που πληρώνει τους οδηγούς της καλύτερα από κάθε άλλη

Οι Fernando Alonso, Kimi Raikkonen και Sebastian Vettel έχουν τις υψηλότερες απολαβές ως οδηγοί στην Formula 1 με...

BINTEO-''ΛΟΚ Ισαάκ, Σολωμέ, δεν σας ξεχνώ ποτέ''

Οι ΛΟΚατζήδες μας θυμίζουν τις δολοφονίες τους

Πολύς ντόρος έγινε για το βίντεο με τα συνθήματα που φώναζαν άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων. Νομίζουμε κι ελπίζουμε ότι με τους ΛΟΚατζήδες που θα δείτε στο πρώτο βίντεο δεν θα υπάρξει πάλι "διχασμός".

Απομακρύνουν τον Ε(ν)ΦΙΑ(λτη) από τους φορολογούμενους! - Αλλαγές από μηδενική βάση και αίτημα στην ΕΛΣΤΑΤ για αύξηση των δόσεων

Eξετάζεται η μείωση των συντελεστών υπολογισμού του φόρου για τα εκτός σχεδίου ακίνητα και αγροτεμάχια

«Ξηλώνουν» στο σύνολο του τον «νεωτεριστικό» ενιαίο φόρο στα ακίνητα που είχε κατασκευάσει ο στενός συνεργάτης του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, καθηγητής Νίκος Καραβίτης.

Αυτός ο χάρτης αποδεικνύει το βρώμικο ρόλο του Χένρι Κίσινγκερ εναντίον της Κύπρου, γι’ αυτό ΔΕΝ πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Τον Αύγουστο του 2001 -και μετά από 14 χρόνια έρευνας- είχαμε φτάσει στο γλυκό τέλος, για να ακολουθήσει ένα ντελίριο πανηγυρισμών έξω από τα αμερικανικά αρχεία, στο College Ρark της Πολιτείας του Μέριλαντ. Κρατούσαμε πια στα χέρια μας τον ΧΑΡΤΗ που αναζητούσαμε χρόνια, και ο οποίος -σύμφωνα με πρώην αξιωματούχο της εποχής Κίσινγκερ, που μας βοηθούσε- θα έλυνε όλες τις απορίες μας και θα απαντούσε στα πολλά βασανιστικά ερωτήματα, που έχουμε όλοι στην Κύπρο και αρκετοί στην Ελλάδα.

ΓΡΑΦΗΜΑ: Ο παγκόσμιος χάρτης αγοράς όπλων και αμυντικών εξοπλισμών -Ποιοι αγοράζουν από ΗΠΑ και ποιοι από Ρωσία

Τι και αν ο Ψυχρός Πόλεμος έχει τελειώσει εδώ και χρόνια, ΗΠΑ και Ρωσία παραμένουν οι χώρες που κάνουν τις μεγαλύτερες εξαγωγές όπλων και αμυντικών εξοπλισμών στον κόσμο. Καθεμιά έχει τους δικούς της συμμάχους και πελάτες κάτι που φαίνεται στο χάρτη που ακολουθεί.

ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟ -0,2% ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: Δυο ιστορικά ρεκόρ κάνει η Γερμανική οικονομία

[Το πρώτο είναι ότι για πρώτη φορά απόδοση 10ετούς ομολόγου πέφτει κάτω από 1% και το δεύτερο και σημαντικότερο (που το άρθρο δεν το λέει καθαρά αλλά το μπουρδουκλώνει) είναι ότι από του χρόνου η Γερμανία θα γίνει η πρώτη χώρα που δεν θα δανειστεί και θα αποσύρει ομόλογά της από την κυκλοφορία... όσοι μείνετε στην ύφεση του 0,2% περαστικά σας...]

Η ανακοίνωση απροσδόκητης συρρίκνωσης του γερμανικού ΑΕΠ το β' τρίμηνο έστειλε -για πρώτη φορά από τότε που άρχισαν να τηρούνται αρχεία- την απόδοση του γερμανικού 10ετούς bund κάτω από το 1%. Σε ιστορικό χαμηλό και το γαλλικό 10ετές.

H φωτογραφία της Σαντορίνης που έγινε viral και «έφαγε» τη Γαλλική Ριβιέρα [εικόνες]

Τα social media έχουν κατακλύσει τη ζωή μας και κατά συνέπεια και τις διακοπές μας. Οι απανταχού εκδρομείς φροντίζουν να κοινοποιούν φωτογραφίες από τους μαγευτικούς παραθαλάσσιους προορισμούς τους και οι εναπομείναντες στα αστικά κέντρα της κάνουν «pin» ή «share».

“Είναι προδοσία” φώναξε ο ήρωας Τάσος Μάρκου

Tου ΒΑΣΟY ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

«Είναι προδοσία», φώναξε ο ταγματάρχης Τάσος Μάρκου και εκστόμισε μια βρισιά, όταν είδε τα τουρκικά άρματα να προελαύνουν. Γύρισε σε έναν από τους στρατιώτες που ανέμεναν διαταγές και του είπε «φύγετε», θυμάται ο ίδιος, ο τότε έφεδρος Δημήτρης Δημητριάδης.

Ναυάγιο και άλλη μία ελληνική στην πρώτη 15άδα των ομορφότερων παραλιών στον κόσμο [εικόνες]

Τις 20 ωραιότερες παραλίες στον κόσμο συγκέντρωσε σε ένα φωτογραφικό αφιέρωμα η ισπανική έκδοση της Huffington Post. Στη δεύτερη θέση φιγουράρει το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο και στη 15η το...

ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΡΔΕΣ! Το ΠΑΣΟΚ για τον ΕΝΦΙΑ στο "χαμόγελο του παιδιού"

Εγώ βέβαια έχω μια απορία πέρα από το ότι κάτι πρέπει να γίνει στο εν λόγω θέμα... Πέρσι αυτοί δεν πλήρωσαν φόρο και ΦΑΠ; Γιατί δεν έκανα ντόρο;

Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με το ζήτημα που προέκυψε με τον ΕΝΦΙΑ και το «Χαμόγελο του Παιδιού», σημείωσε σε ανακοίνωσή του ότι αν τέθηκε ζήτημα, πρέπει να διορθωθεί.

Financial Times: Η Μέρκελ θέλει ένα σταθερό κόσμο

Λογικό αφού μόνο σ'ένα κόσμο που ευημερεί μπορούν να πουλήσουν ότι παράγουν... μόνο οι στόκοι οι Έλληνες νομίζουν ότι θέλουν να τους πάρει τον ήλιο, τα σπίτια και τις γυναίκες...

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν πέρασε πέντε χρόνια στην πρώην Λαοκρατική Δημοκρατία της Γερμανίας, κατά τη δεκαετία του '80, ως αξιωματικός της αντικατασκοπείας της σοβιετικής KGB. Υπερηφανεύεται λοιπόν ότι καταλαβαίνει καλά τη Γερμανία.

Προκλητική σπατάλη: Θα νοικιάσουν κτίριο με 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο ενώ το Δημόσιο είναι ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης ακινήτων!

Σε λίγο θ'αναζητάμε τον Θεοχάρη!

Μόνο ως προκλητική μπορεί να χαρακτηριστεί η απόφαση της Γενικής Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνας Σαββαϊδου, να προχωρήσει σε αναζήτηση κτιρίου στο οποίο θα στεγαστούν οι υπηρεσίες της αλλά και οι 400 νέοι ελεγκτές που πρόκειται να προσληφθούν.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΝΟΡΑΧΗΛ ALERT! ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ; "Βρήκαν τον Κολοσσό της Ρόδου... στη σελήνη!"

Μια σκιώδης φιγούρα στην επιφάνεια της σελήνης εντοπίστηκε από έναν χρήστη του διαδικτύου, μέσω της εφαρμογής «Google Moon» κι από τότε τα σενάρια και οι συζητήσεις έχουν… ανάψει. Το θέμα δημοσιεύεται σε ΜΜΕ κύρους, όπως η daily mail και η Huffington Post.

Η Ελλάδα βαδίζει τώρα στον δρόμο του Recovery

Σύμφωνα με τις ενδείξεις, η ανάκαμψη έχει ήδη αρχίσει και το ετήσιο ΑΕΠ θα ξεπεράσει ακόμη και τον επίσημο στόχο. Πώς σχολιάζουν οι αναλυτές το θετικό γύρισμα της ελληνικής οικονομίας. Ο νευραλγικός τουρισμός, η κατανάλωση και το βαρίδι των ακινήτων.

«Χάκαραν» τον λογαριασμό twitter του Μεντβέντεφ: «Πούτιν είσαι λάθος»

Με ανοικτό το στόμα έμειναν οι χρήστες του twitter που ακολουθούν τον λογαριασμό του Ντμίτρι Μεντβέντεφ καθώς είδαν κάποια… περίεργα τιτιβίσματα του Ρώσου πρωθυπουργού.

Τον Οκτώβριο η λύση στη μη απόδοση ΦΠΑ αν δεν έχει εξοφληθεί το τιμολόγιο

Από 1η Οκτωβρίου φαίνεται να τελειώνει το «σήριαλ» με τον ΦΠΑ, καθώς, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», όποιος δεν έχει πληρωθεί το φόρο για οποιαδήποτε συναλλαγή του, είτε με το Δημόσιο είτε με ιδιώτες, δε θα έχει την υποχρέωση να αποδώσει τον φόρο μέχρι να εξοφληθεί το σχετικό τιμολόγιο.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΑΠ'ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ: Η Γερμανία κέρδισε τον (παγκόσμιο οικονομικό) πόλεμο…

Το 2008, λίγο πριν τα γεράκια των Ρεπουμπλικανών που προκάλεσαν πολέμους και διέσπειραν πληθωρισμό τρόμου και ανασφάλειας ανά τον κόσμο, κρατώντας την ηγεσία της υπερδύναμης των ΗΠΑ από τις εκλογές… που δεν κέρδισαν, το 2000, το επιτελείο του Τζορτζ Μπους του νεώτερου είχε μια… έμπνευση.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑ'ΦΑΓΑΝ... 13 παράθυρα για σύνταξη χωρίς όριο ηλικίας-Με χαμηλό κόστος η εξαγορά για τα χρόνια σπουδών

Δεκατρείς ευνοϊκές ασφαλιστικές διατάξεις δίνουν τη δυνατότητα σε 100.000 ασφαλισμένους να αποχωρήσουν ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας. Όσον αφορά στα απαιτούμενα έτη ασφάλισης αυτά κυμαίνονται από 20 έως και 37 ανάλογα με το ταμείο αλλά και το φύλο (με τις ευνοϊκότερες ρυθμίσεις να ισχύουν για τις γυναίκες).

Οι άγνωστοι κίνδυνοι από τα τατουάζ, για τους οποίους δεν μιλάει κανείς

Οι κίνδυνοι από την τέχνη του τατουάζ – η οποία γίνεται ολοένα και πιο διαδεδομένη στον 21ο αιώνα, ιδιαίτερα σε άτομα κάτω των 30 ετών – είναι πολλοί και ως επί το πλείστον άγνωστοι, καθώς κανένας δεν ενδιαφέρεται πριν κάνει ένα τατουάζ στο σώμα του, να μάθει τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό στην υγεία του.

Ανεβοκατεβαίνουν τα ελληνικά νησιά -Οι σεισμοί βυθίζουν και ανυψώνουν τις ακτές

Η γεωλογική και γεωμορφολογική έρευνα και χαρτογράφηση της αναπληρώτριας καθηγήτριας του Τμήματος Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νίκης Ευελπίδου έδειξε πως τα νησιά των Κυκλάδων παρουσιάζουν μία σειρά από απότομες καταβυθίσεις της τάξης των 3 μέτρων.

Έτσι θα μπουν στον τύμβο οι αρχαιολόγοι

«Γιατί οι αρχαιολόγοι δεν ανοίγουν αμέσως τον τάφο στον τύμβο Καστά της Αμφίπολης, ώστε να δούμε τις έχει μέσα;». Είναι μια ερώτηση που τίθεται τις τελευταίες ημέρες, καθώς ιδιαίτερα μετά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην ανασκαφή έχουν αναζωπυρωθεί οι ελπίδες για μεγάλο εύρημα. Δεν είναι όμως τυχαίο ότι και ο Αντώνης Σαμαράς, που έχει χρηματίσει υπουργός Πολιτισμού, και ο νυν υπουργός Κ. Τασούλας συστήνουν υπομονή μέχρις ότου ο τάφος ανοίξει με αρχαιολογικό τρόπο.

Τι σημαίνει αυτό; Ας το εξηγήσουμε…

Ακυρώθηκε απόφαση Στουρνάρα: Το ΤΑΙΠΕΔ επέστρεψε στο δημόσιο «φιλέτα» της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Τον έως σήμερα απαράβατο όρο του Μνημονίου που ήθελε οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο που μεταβιβάζεται στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) να μην μπορεί να επιστρέψει πίσω στο κράτος ανέτρεψε προ ημερών η κυβέρνηση.

Βολές Καρατζαφέρη σε Τσίπρα: «Αν ανακάλυψε στα 40 του την Παναγία, είναι θαύμα»

Νέα επίθεση στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την επίσκεψή του στο Αγιο Ορος, εξαπέλυσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης λέγοντας πως πρόκειται για θαύμα αν ο Αλέξης Τσίπρας ανακάλυψε στα 40 του την Παναγία.

Μεθυσμένοι Βρετανοί σε δημόσιες περιπτύξεις σε beach party ποδοσφαιρικής ομάδας

Νέα αίσχη στη Ρόδο. Μεθυσμένοι Άγγλοι εκτός ελέγχου επιδίδονταν δημόσια σε "ρωμαϊκά όργια", παρότι είναι Βρετανοί. Δεν είναι η πρώτη φορά και μάλλον ούτε η τελευταία που μεθυσμένοι τουρίστες νιώθουν... σαν στο σπίτι τους στη χώρα μας.

Δύο άσσοι της κυβέρνησης στο παζάρι με τρόικα

Να «εξασφαλίσει» φορολογικές εξαγγελίες για τη ΔΕΘ επιχειρεί τώρα η κυβέρνηση. Τα νέα δεδομένα στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές. Οι ελπίδες οικονομικής ανάκαμψης και το «μαξιλάρι» από τα φορολογικά έσοδα.

Με δυο μεγάλα ατού προετοιμάζεται το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για τον πρώτο γύρο της διαπραγμάτευσης με την τρόικα το τριήμερο 3-5 Σεπτεμβρίου στο Παρίσι.

ΚΛΑΙΩ! Οι Ρώσοι αποκλείσει λόγω σαβούρας εδώ κι ένα χρόνο τα ψάρια μας... και κλαίγονται για το εμπάργκο!

Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά! Οι Ρώσοι έχουν μπλοκάρει λόγω "ποιότητας" τα ψάρια μας (προφανώς και βρήκαν μολυσμένα και επικίνδυνα φορτία) από τον Ιούνιο του 2013 και μας φταίει το εμπάργκο!! Τα ίδια λέμε για την Τουρκία! Μας έχουν πάρει τα σώβρακα τα τελευταία χρόνια στις ιχθυοκαλλιέργειες, έχουν χώσει χρήμα και προπάντων έκαναν ειδικό οργανισμό για την προώθησή τους στο εξωτερικό και εμάς μας φταίνε οι δεσμεύσεις της ΕΕ (ότι η ΕΕ τους έχει μπουκώσει στην επιδότηση δεν μετράει) και το ότι οι τούρκοι (επειδή είναι εκτός ΕΕ) βάζουν υψηλούς δασμούς στα εισαγόμενα! Προσέξτε στα εισαγόμενα! Δηλ. η μόνη σκέψη των δικών μας είναι να μπορούσε να έβαζε το κράτος δασμούς στα εισαγόμενα για να πουλάνε το ψάρι ακριβά εντός Ελλάδος! Να δούνε πως θα αυξήσουν τις εξαγωγές δεν τους περνάει απ'το μυαλό!

Οριστικό αντίο στη ρωσική αγορά και σε εξαγωγές χιλιάδων τόνων ψαριών κινδυνεύουν να πουν οι ελληνικές εταιρείες ιχθυοκαλλιέργειας εξαιτίας των ρωσικών αντίμετρων στις κυρώσεις που επέβαλε η Δύση στη Μόσχα.

ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΚΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ! Δεν υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα -Στο 100% η πληρότητα των ακτοπλοϊκών δρομολογίων

Κορυφώνεται η κίνηση από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, σήμερα, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου και η πληρότητα των ακτοπλοϊκών δρομολογίων για πολλούς προορισμούς αγγίζει και το 100%.

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Η "Πάολα" Ρούπα αφεντικό και «μυαλό» του ΕΑ-Μαζιώτης: «Μείνε ελεύθερη να μεγαλώσεις το γιο μας»

Τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα διατηρούν αλώβητο το οπλοστάσιο και το ταμείο της οργάνωσης -  Ακολουθούν πρωτόγνωρο σχέδιο διαφυγής και εξαφάνισης στοιχείων - Μαζιώτης σε Ρούπα: «Μείνε ελεύθερη να μεγαλώσεις το γιο μας»

Σε νέα φάση περνά σύμφωνα με τους αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής ο Επαναστατικός Αγώνας μετά το μήνυμα της Πώλας Ρούπα ότι η οργάνωση δεν παραδίδει τα όπλα μετά τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη.

Απίστευτη γκάφα: Η Διαύγεια «καρφώνει» τους επιθεωρητές -Ανακοινώνουν online που πηγαίνουν για ελέγχους

Μόνο στην ελληνική πραγματικότητα συμβαίνουν αυτά. Μία ημέρα πριν από τους προγραμματισμένους ελέγχους που έχει σχεδιάσει το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας να πραγματοποιήσει στην περιφέρεια για να εντοπίσει ανασφάλιστα απασχολούμενους, η «Διαύγεια» καρφώνει τους ελεγκτές.

ΒΙΝΤΕΟ-Μύκονος: Λειτουργούσε 1,5 μήνα χωρίς άδεια... άρα συγχαρητήρια στον πατέρα που έβαλε 10 σε στη θάλασσα με 7 μποφόρ να τον κωλοσέρνει το ταχύπλοο

Συνεχίζουν να μαλακίζονται τα ΜΜΕ λες και είναι σημαντικότερο ότι τον Ιούνιο η επιχείρηση δεν είχε άδεια επειδή η Δήμαρχος Μυκόνου είναι γραφική και λόγω ήττας τον Μάιο τα παράτησε, από το ότι ένας ανεύθυνος πατέρας έβαλε το παιδί του να κάνει αυτή τη μαλακία και ένας μαλάκ@ς πιτσιρικάς οδηγός του σκάφους να το σκοτώσει... Δείτε το βίντεο με τον απίστευτο λαϊκισμό όλων

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για τη λειτουργία της επιχείρησης με τα θαλάσσια σπορ στην παραλία Καλό Λιβάδι στη Μύκονο, εκεί που τη Δευτέρα ένας 10χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια θαλάσσιου παιχνιδιού.