20 Αυγούστου 2014

Χαμός με τη φοιτήτρια από τη Λαμία και το όργιο

Τρεις (τόσοι τουλάχιστον διακρίνονται στο βίντεο κακής ποιότητας) φοιτητές και μία φοιτήτρια, ονόματι "Κορίνα" (με το όνομα αυτό έχει "ανέβει" το βίντεο από τους "δημιουργούς" του), πρωταγωνιστούν σε ερωτικό βίντεο που κάνει εδώ και μερικές μέρες θραύση στο διαδίκτυο.

Ο Αϊχάν Καρά Γιουσούφ του ΣΥΡΙΖΑ ονειρεύεται τουρκικές πινακίδες στην Ξάνθη

Εκφράζει και την Κουμουνδούρου άραγε;

Αλωνίζει στη Θράκη το τελευταίο διάστημα ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καρά Γιουσούφ και, μάλιστα, τα λεγόμενά του ξεπερνούν πλέον κάθε όριο προκλητικότητας. Στα τέλη Ιουλίου ο βουλευτής πήγε σε εκδήλωση που οργάνωσε ο τομέας νεολαίας της «Ενωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής».

Ομπάμα: "Καρκίνος" το Ισλαμικό Κράτος

O πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα καταδίκασε σήμερα τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους που αποκεφάλισαν τον Αμερικανό δημοσιογράφο χαρακτηρίζοντάς τους «έναν καρκίνο».

Αυτά είναι τα πέντε ελληνικά χωριά που αναγνωρίστηκαν ως μαρτυρικά 73 χρόνια μετά τις θηριωδίες των ναζί

Εβδομήντα τρία χρόνια μετά τις γερμανικές θηριωδίες σε βάρος της χώρας μας την περίοδο της κατοχής το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε νόμιμο σχέδιο προεδρικού διατάγματος ώστε να αναγνωριστούν ως μαρτυρικά χωριά και πόλεις της Ελλάδας.

Κάνουν ό, τι μπορούν για να πέσει η κυβέρνηση

Δεν αντιλαμβάνονται ότι δεν πρέπει να κάνουν άλλες γκάφες και να βάλουν κι άλλα αυτογκόλ;

Μα καλά. Τι δεν καταλαβαίνουν στην κυβέρνηση; Τι δεν αντιλαμβάνονται όταν λέμε ότι δεν πρέπει να κάνουν άλλες γκάφες και να βάλουν κι άλλα αυτογκόλ;

ΓΟΝΙΔΙΑΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΧΩΡ! «Μάνη» έγραψε η Ουρανία... «μόνη» διάβασαν οι πατριώτες του κ@λου και έσπευσαν να την παρηγορήσουν

[Μεταξύ μας τώρα, παίζει και είναι πειραγμένη η φώτο... πάντως έχει πλάκα...]

Μια ανάρτηση που έκανε στο Facebook ήταν αρκετή για να μπερδέψει πολλούς υποστηρικτές της

Τελικά, η Ουρανία Μιχαλολιάκου είναι μόνη της, είναι στη Μάνη ή μήπως είναι... μόνη της στη Μάνη;

Σάλος με σκληρό ροζ βίντεο σαραντάρας Πατρινιάς!

Πρωταγωνιστεί σε "τσόντα" στο internet με 500.000 "χτυπήματα"

 Έναν πραγματικό εφιάλτη βιώνει εδώ και μερικές μέρες μια γυναίκα (ω την κακομοίρα!!) από την Πάτρα που είδε τις προσωπικές της στιγμές να κάνουν το γύρο του ίντερνετ.

Ο Γκιουλέκας ζητάει παρέμβαση Σαμαρά για τη γενοκτονία των Ποντίων

Ο βουλευτής της ΝΔ,  Κώστας Γκιουλέκας ζήτησε την παρέμβαση του πρωθυπουργού,  Αντώνη Σαμαρά αναφορικά με το ζήτημα της αναγνώρισης της γενοκτονίας του Ποντιακού ελληνισμού.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΤΑΤΑ: «Σε επείγουσες περιπτώσεις» η δέσμευση περιουσίας, διευκρινίζει το ΥΠΟΙΚ

«Σε επείγουσες περιπτώσεις» η δέσμευση περιουσίας, διευκρινίζει το ΥΠΟΙΚ
           
Σε δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών, θυρίδων και άλλων περιουσιακών στοιχείων θα προβαίνει η Αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος μόνον εφόσον κρίνει ότι είναι απαραίτητο και μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις που συνδέονται με τις αρμοδιότητές της.

ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ; Το ΤΑΙΠΕΔ ζητάει από την Intralot να ανεβάσει την προσφορά της... ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΑΚΟΜΑ...

Νέα ανεβασμένη προσφορά ζητάει το ΤΑΙΠΕΔ από την Intralot, η οποία διεκδικεί την άδεια του ιπποδρομιακού στοιχήματος.

Το ΤΑΙΠΕΔ θεωρεί πως για την 20ετή εκμετάλλευση του ιπποδρομιακού στοιχήματος, το ποσό των 5,25 εκατομμυρίων ευρώ που προσφέρει η Intralotείναι μικρό.

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς διαφημίζει την Ελλάδα! (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Χαμός σε Μύκονο και Σαντορίνη με την επίσκεψή του

Αν μη τι άλλο η Μύκονος φέτος έχει την τιμητική της. Πάρα πολλοί αστέρες της μουσικής, του κινηματογράφου, του αθλητισμού, αλλά και βαθύπλουτοι έχουν κάνει τα μπάνια τους στις φημισμένες παραλίες του νησιού.

Αθανασίου: Ισχύουν όσα έχω πει, οι γενοκτονίες Ελλήνων θα συμπεριληφθούν στο νομοσχέδιο

Με αφορμή τον προβληματισμό που διατυπώνουν βουλευτές για το αν στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο θα αντιμετωπίζεται ως αδίκημα η άρνηση των γενοκτονιών, τις οποίες το Ελληνικό κοινοβούλιο έχει αναγνωρίσει, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου δήλωσε τα εξής:

Νεκρός ο 27χρονος συνιδρυτής της... καμπάνιας «Ice Bucket Challenge»

Η «καμπάνια» με τα μπουγέλα ξεκίνησε πριν από λίγες εβδομάδες για τη συγκέντρωση χρημάτων με στόχο την καταπολέμηση της «αμυοτροφικής πλευρικής σκλήρυνσης» (ALS).

Αυτός είναι ο 2ος δημοσιογράφος που απειλούν να σφάξουν οι τζιχαντιστές

Ο Στίβεν Τζόελ Σότλοφ είναι ο δεύτερος δημοσιογράφος που απειλούν να εκτελέσουν οιτζιχαντιστές, μετά τον φρικιαστικό αποκεφαλισμό του Αμερικανού Τζέιμς Φόλεϊ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΗΛΙΘΙΑ! Η Τσαπανίδου μπουγελώνεται για χαβαλέ και προκαλεί τον Μπουτάρη

[Φυσικά η βλαμένη και όλοι οι εδώ καραγκιόζηδες παπαρίζονται και κάνουν μόνο χαβαλέ ενώ οι αμερικάνοι το κάνουν και δίνουν και καμιά δωρεά για την ασθένεια]

Όλο τον κόσμο έχει κατακτήσει το Ice Bucket Challenge, κοινώς το "πολυφορεμένο" τον τελευταίο καιρό μπουγέλωμα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Χορηγός ο ΔΕΣΦΑ για τις ανασκαφές στην Αμφίπολη

Ο δημόσιος φορέας Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου Α.Ε. ( ΔΕΣΦΑ) δια του Προέδρου του κ. Αντωνίου Νάτσικα και του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Κων/νου Ξιφαρά γνωστοποίησαν σήμερα στον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κώστα Τασούλα πως...

Την ουρά κάτω απ'τα σκέλια έβαλε ο Μέγας Πούτιν! Μερική άρση του εμπάργκο για να μην πεινάσουν!

Ούτε βιταμίνες δεν μπορεί να φτιάξει η "υπερδύναμη" του Πούτιν και οι Έλληνες στόκοι πιστεύουν ότι θα πάρει την Πόλη και θα τους την επιστρέψει ή ότι θα κόψει το φυσικό αέριο!! Ρε ηλίθιοι αν κόψει το φ.α. σε μια βδομάδα θα πεινάσουν οι άχρηστοι... ντιπ ηλίθιοι είστε και σας φταίει η Μέρκελ που είμαστε πάτος..

Υπό το φόβο να υπάρξει μεγάλη έλλειψη προϊόντων στη χώρα, η Ρωσία αποφάσισε να αίρει το εμπάργκο για ορισμένα είδη διατροφής που εισάγονται από δυτικές χώρες και είναι πολύ δύσκολο να υποκατασταθούν με άλλα.

ΕΓΓΡΑΦΟ-Δεν το φωνάζουν οι δημοσιοκάφροι: Στον εισαγγελέα ο Μαρινάκης για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης-Πήρε προθεσμία

Για την Παράγκα

Προθεσμία για τις 15 Σεπτεμβρίόυ ζήτησαν και έλαβαν οι 11 παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου για τη νέα υπόθεση «παράγκας» στο ελληνικό ποδόσφαιρο που σχετίζεται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, με τη έκρηξη στο φούρνο του πρώην διαιτητή Κωνσταντινέα. Μεταξύ των εμπλεκόμενων που προσήλθαν στην Εισαγγελία είναι και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης και ο πρόεδρος...

Ο Ανδρέας Ψυχάρης "καρφώνει" πολιτικό αρχηγό-Ποιον εννοεί;

Αντιμνημονιακού κόμματος...
 
Πολιτικό αρχηγό αντιμνημονιακού κόμματος "καρφώνει" μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Ανδρέας Ψυχάρης για ενόχληση μέσω e-mail. Ο βουλευτής της ΝΔ μάλιστα τον χαρακτηρίζει και ως "ανόητο" στο μήνυμά του...

Φαήλος: Ο χάρτης δείχνει το καθήκον

Δείτε στον χάρτη την Ανατολική Μεσόγειο. Θυμηθείτε τον άγραφο νόμο της ζωής και της Ιστορίας, ότι τίποτα -της ειρήνης συμπεριλαμβανομένης- δεν είναι δεδομένο.

Από όλες τις χώρες της περιοχής, είμαστε οι μόνοι που δεν έχουν ακόμη αγγίξει η φωτιά και η παράνοια όσων συμβαίνουν γύρωθεν.

Η Αμφίπολη ήταν το Ελντοράντο της αρχαιότητας -Ορυχεία χρυσού, πλούτος και μάχες [εικόνες]

Ο τάφος της Αμφίπολης εντυπωσιάζει σήμερα με το μέγεθός του. Ωστόσο η αρχαία Αμφίπολη ήταν μια πόλη ισχυρή, μεγάλη, με ψηλά τείχη -που σώζονται. Πέρασε στην κυριαρχία των Μακεδόνων και έγινε το «νομισματοκοπείο» του Φιλίππου του Β΄ και του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η Αμφίπολη ήταν το Ελντοράντο της αρχαιότητας.

Τουρκία: «Ιντιφάντα» προαναγγέλλει η σύζυγος του Γκιουλ

Τι είπε σε δεξίωση στο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα - Γιατί ο Γκιουλ προσπάθησε να «καρφώσει» ότι ο επόμενος πρωθυπουργός θα είναι ο Νταβούτογλου

Έξαλλη και ιδιαίτερα δυσαρεστημένη φέρεται να είναι η σύζυγος του απερχόμενου προέδρου της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιουλ, Χαϊρουνισά, για τον παραγκωνισμό του άντρα της από τον Ταγίπ Ερντογάν.

Η ΕΛΑΣ εξιχνίασε σε χρόνο ρεκόρ τη διπλή δολοφονία στη Μάνη! Δύο 19χρονοι οι δολοφόνοι

Οικονομικές διαφορές φαίνεται να είναι το αίτιο της δολοφονίας - Τι σχέση έχει το σενάριο για παράνομο εμπόριο αναβολικών

Δυο νεαροί ηλικίας 19 χρόνων συνελήφθησαν βάσει ενταλμάτων που εξέδωσε ο ανακριτής Καλαμάτας, μετά την ανάκρισή τους από την Ασφάλεια κατά την οποία προέκυψε ότι εμπλέκονται στη δολοφονία των Κωνσταντίνου Σγούρου και Γιάννη Κομμάτη.

Ηθοποιός του Χόλιγουντ «ξέφυγε»: Βλέπω πνεύματα -Καθόμουν σε ένα παγκάκι με τον Πάτρικ Σουέιζι [βίντεο]

Σε... άλλον κόσμο φαίνεται πως βρίσκεται γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ ο οποίος δήλωσε ότι επικοινωνεί με τους νεκρούς και, μάλιστα, κάνει παρέα με τον άλλοτε συμπρωταγωνιστή του Πάτρικ Σουέιζι, ο οποίος έχει πεθάνει από το 2009.

Γνήσιο το βίντεο λέει το FBI-Ποιος είναι ο τζιχαντιστής που αποκεφάλισε τον Αμερικάνο δημοσιογράφο-«Είμαστε υπερήφανοι για το γιό μας, μην αναπαράγετε το βίντεο»

Μόλις λίγες ώρες μετά το φρικιαστικό βίντεο με τον αποκεφαλισμό του James Foley που έκανε το γύρο του κόσμου, ειδικοί αναλυτές το επεξεργάζονται προσπαθώντας να μάθουν όσα περισσότερα μπορούν για τον τζιχαντιστή που εκτέλεσε τον Αμερικανό δημοσιογράφο.

Μητροπολίτης Πειραιώς σε Σαμαρά: Ανοίγετε τον ασκό του Αιόλου με το αντιρατσιστικό

Ὁ Σεβ. Μητροπολίτης Πειραιῶς κ. Σεραφείμ ἀπέστειλε πρός τόν Πρωθυπουργόν κ. Ἀ. Σαμαρᾶν τήν ἀκόλουθον ἐπιστολήν σχετικῶς μέ τό νομοσχέδιο: Τροποποίηση του ν.927/1979 (Α΄139) και προσαρμογή του στην απόφαση πλαίσιο 2008/913/ΔΕΥ της 28ης Νοεμβρίου 2008, για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του ποινικού δικαίου.

Ετσι ήταν ο κόσμος το 1994: Κινητά «παντόφλες», βιντεοκασέτες και αργοκίνητα φαξ [εικόνες]

Το κάθε πέρυσι και καλύτερα, μπορεί να ισχύει για αρκετούς τομείς της ζωής, αλλά όχι για την τεχνολογία. Εδώ η παρελθοντολογία μοιάζει... μουσειακή, αν σκεφτεί κανείς πως κάθε μέρα ανακαλύπτονται νέες τεχνολογικές μέθοδοι, ενώ η μια εταιρεία υπερφαλαγγίζει την άλλη σε βελτιώσεις προϊόντων.

Θάνος Τζήμερος για συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία


Του Θάνου Τζήμερου

ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ;

Με ρωτούν αρκετοί δημοσιογράφοι για την πρόσκληση συμμαχιών που θα απευθύνει η ΝΔ. Έγραψα αυτό το κείμενο ως απάντηση:

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.logiastarata.gr

Αχαϊα: Έδωσε εντολή να ανοίξουν στα πόδια της 500 σαμπάνιες - Δείτε το βίντεο που κάνει θραύση στο youtube!

Αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις στα social media και όχι μόνο, προκαλούν τα όσα έγιναν στο σημείο που βλέπετε...

Μπορεί καθημερινά ο Κοινωνικός Τομέας του δήμου Πατρέων και αρκετών άλλων δήμων της Αχαΐας, να δέχονται όλο και περισσότερους πολίτες που...

Χριστογιάννης: Θετικός θα είναι ο Πρωθυπουργός στην επιστολή των 38

«Πρόκειται για κάτι αυτονόητο» είπε ο βουλευτής Πιερίας της ΝΔ Δημήτρης Χριστογιάννης που είναι ένας εκ των 38 που απέστειλαν επιστολή προς τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, με την οποία ζητούν στο υπό ψήφιση αντιρατσιστικό νομοσχέδιο να εξομοιωθεί η Γενοκτονία των Χριστιανών της Ανατολής (Ποντίων, Μικρασιατών, Αρμενίων και Ασσυρίων) με το Ολοκαύτωμα των Εβραίων.

ΒΙΝΤΟ-Απίστευτο! Προσπαθούσε επί 4 λεπτά να κάνει μια αναστροφή

Όλοι πήγαιναν, γυρνούσαν κι εκείνη ακόμα εκεί!

Για τους περισσότερους οδηγούς τρεις κινήσεις είναι αρκετές για να στρέψουν  κατά 180° το αυτοκίνητο τους. Αυτή η κυρία όμως προκαλεί πολλά ερωτηματικά, για το τι ακριβώς σκεφτόταν σε κάθε της κίνηση - από τις πολλές- καθώς χρειάστηκε όχι ένα, όχι δύο, αλλά τέσσερα ολόκληρα λεπτά για να κάνει μια αναστροφή.

Αντώνη άλλος ο πόνος της Εβραίας μάνας κι άλλος της Πόντιας ή όχι;

Άλλη είναι η μάνα του Εβραίου που πονάει γιατί οι Γερμανοί έκαναν σαπούνι το παιδί της κι άλλη η μάνα του Πόντιου που του έκοψαν το κεφάλι οι Τούρκοι;

Αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί, όλες αυτές οι αυστηρές ποινές γιατί κάποιος αρνείται το Ολοκαύτωμα των Εβραίων είναι από φασιστικές μέχρι ανόητες. Είναι προφανώς ένα κατασκεύασμα των Ισραηλινών που το τηρούν πιστά σε όλο τον κόσμο. Άλλοι από φόβο κι άλλοι από ανησυχία μήπως θεωρηθούν αντισημίτες. Σίγουρα οι περισσότεροι όχι από σεβασμό στα εκατομμύρια θύματα της ναζιστικής θηριωδίας.

ΦΩΤΟ-ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ! 50άρα υπουργός κάνει topless ηλιοθεραπεία

Για πρώτη φορά στην ιστορία της ιταλικής Δημοκρατίας στέλεχος της κυβέρνησης φωτογραφίζεται να κάνει μπάνιο ημίγυμνο.

Πρόκειται για την Ιταλίδα υπουργό...

ΦΩΤΟ-Εντυπωσιάζουν οι λεπτομέρειες στις σφίγγες της Αμφίπολης

Συνεχίζονται από την ΚΗ Εφορεία Προϊστορικών κα Κλασικών Αρχαιοτήτων οι ανασκαφικές εργασίες στον Τύμβο Καστά, στην Αμφίπολη.

Τι ζητά από τον Αντ. Σαμαρά η Άννα Καραμανλή

Νέα παρέμβαση έκανε μέσα από το λογαριασμό της στο Twitter έκανε η κα  Άννα Καραμανλη διευκρινίζοντας τι ζητούν 38 βουλευτές από των πρωθυπουργό  Αντώνη Σαμαρά.

Πλεόνασμα 1,4 δισ. στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

Το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών παρουσίασε πλεόνασμα 1,4 δισ. ευρώ τον Ιούνιο του 2014, αυξημένο κατά 53% σε σχέση με τον Ιούνιο του 2013, κυρίως λόγω της ανόδου του πλεονάσματος του ισοζυγίου υπηρεσιών, καθώς και εκείνου των τρεχουσών μεταβιβάσεων.

O Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του δολοφόνου στο Άστρος Κυνουρίας -Καταγγέλλει ότι κατασκεύασαν ψευδή κατηγορία

Στην καταγγελία ότι η ασφάλεια Ναυπλίου κατασκεύασε ψευδή κατηγορία για την σύζυγο του 75χρονου που σκότωσε τον γιο του στο σπίτι τους στο Άστρος Κυνουρίας, έκανε λόγο ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση των γονέων του θύματος.

ΑΔΙΚΟ ΕΧΕΙ; Αμβρόσιος: Αγανακτώ με τις τιμές των μοναχών του Αγιου Όρους προς τον άθεο Τσίπρα

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος παρεμβαίνει στα δημόσια πράγματα, ενώ συχνές είναι και οι αναφορές του για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Αυτή τη φορά αφορμή για το δηκτικό, έως λάβρο, σχόλιό του ήταν η πρόσφατη επίσκεψη του κ. Τσίπρα στο Άγιο Όρος.

Σκιάθος: Ήρθε στην Ελλάδα χαμογελαστός και επέστρεψε στην Αγγλία όπως τον βλέπετε - Ο εφιάλτης του νεαρού και η επιστολή του!

Την περιπέτεια που έζησε στη Σκιάθο, εξιστορεί σε επιστολή του ο Άγγλος τουρίστας...

Ο Βρετανός τουρίστας νοίκιασε ένα ποδήλατο προκειμένου να εξερευνήσει το νησί και για να κάνει το χόμπι του σε κεντρικούς αλλά και σε μικρότερους δρόμους της Σκιάθου. Το Σάββατο στις 2 Αυγούστου, σύμφωνα με επιστολή του, ξεκίνησε με το ποδήλατο...

Χλιδή και κατάνυξη: Ρώσοι κροίσοι πάνε να προσκυνήσουν σε μοναστήρι της Κρήτης με ελικόπτερο [εικόνες]

Αίσθηση προκάλεσε πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την παραμονή της Παναγίας, η άφιξη ελικοπτέρου στην Ιερά Μονή Κουδουμά στη Μεσσαρά Ηρακλείου.

ΣΩΣΤΟΣ!! «Δεν ψηφίζω το αντιρατσιστικό αν δεν εξομοιωθεί το Ολοκαύτωμα με τις γενοκτονίες των Ελλήνων»

Εδώ και μέρες σέρνεται το θέμα και το κόμμα της ΝΔ είναι ακόμα σε διακοπές... ούτε μια κουβέντα δεν έχουν τολμήσει να πουν, φοβούμενοι ότι θα τους πουν φασίστες... ενώ αν κάνουν τις πάπιες δεν θα τους πουν

Ζήτημα συνείδησης έθεσε την Τετάρτη ο βουλευτής της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος κληθείς, σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5, να αποκαλύψει αν θα ψηφίσει το πολυσυζητημένο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση.

Ιταλία: Δείτε τη στιγμή της σύγκρουσης δύο μαχητικών αεροσκαφών στον αέρα

Τα δύο αεροσκάφη τύπου Tornado συνετρίβησαν στην περιοχή Άσκολι - Νεκροί οι δύο πιλότοι, αναζητούνται άλλοι δύο

Μία ημέρα μετά τη σύγκρουση δύο μαχητικών αεροσκαφών τύπου Tornadoστον αέρα στην περιοχή Άσκολι, δόθηκαν στη δημοσιότητα οι εικόνες από τη στιγμή της πρόσκρουσης.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ! Άγρια καψόνια σε γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου

Παίκτριες από τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Πανεπιστημίου του Νιου Μέξικο στις ΗΠΑ, δέχθηκαν από το προπονητές τους πολύ… άσχημα καψόνια. Σύμφωνα με τα Μέσα στις ΗΠΑ, οι κοπέλες αναγκάστηκαν να μείνουν γυμνές και αφού κατανάλωσαν με τη βία αλκοόλ, τις περιέλουσαν με… ούρα!

Απαγόρευση μετεγγραφών στην Μπαρτσελόνα!

Η ΦΙΦΑ απέρριψε την έφεση της Μπαρτσελόνα και στις επόμενες δύο μετεγγραφικές περιόδου οι Καταλανοί δεν θα μπορούν να αποκτήσουν κανέναν ποδοσφαιριστή.

"Αγαθό γίγαντα" αποκαλούσαν τον οπλίτη που δολοφονήθηκε στην Καρδαμύλη - ΦΩΤΟ

Ο Γιάννης Κομμάτης που δολοφονήθηκε άγρια μαζί με τον 26χρονο φίλο του κοντά στηνΚαρδαμύλη είναι οπλίτης πενταετούς θητείας. Διαβάστε πως τον αποκαλούσαν οι  συνάδελφοί του στο στρατόπεδο και τι έγραφε ο ίδιος στο προφίλ του στο facebook. 

ΒΙΝΤΕΟ-Βουλευτής τάζει διορισμό με πονηρό αντάλλαγμα

Το όνομα του βορειοηπειρώτη βουλευτή του Σοσιαλιστικού Κόμματος του Έντι Ράμα, Κώτσου Κοκδήμα, ο οποίος αποτελεί το... δεξί χέρι του Αλβανού πρωθυπουργού, βρίσκεται από χθες στην πρώτη γραμμή της Αλβανικής επικαιρότητας.

Η απίστευτη ιστορίας της σοκολάτας που αλείφεται -Πώς ο ιταλός Giovanni Ferrero έκανε με τη Nutella περιουσία 9,5 δισ. δολάρια [εικόνες]

H Nutella είναι ένα προϊόν που δεν μοιάζει με τα άλλα. Το 26% του παγκόσμιου πληθυσμού χρησιμοποιεί αυτή την γευστική σοκολάτα που αλείφεται.

75.000 τόνοι Nutella πωλούνται ετησίως στη Γαλλία, 70.000 τόνοι στη Γερμανία, 50.000 η Ιταλία. Αρχικά η Nutella ήταν ένα μπλοκ σοκολάτας, με την ονομασία Giandujot.

Τρελό “κράξιμο” στο βλάκα τον Άγγλο για τα σανδάλια!

Είναι πρωθυπουργός και έχει βρεθεί στο στόχαστρο των μέσων ενημέρωσης τηυ χώρας του τόσο για τις στυλιστικές του επιλογές, όσο και για την επιμονή του να... πηγαίνειδιακοπές τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο...

Δεν έχουν τέλος οι αλληλοβιασμοί γύφτων και αλβανών πιτσιρικάδων σε ίδρυμα στο Βόλο!

Σοκάρουν οι ιστορίες φρίκης σε Ίδρυμα στο Βόλο. Σύμφωνα με το 'Έθνος", θύματα ομαδικού βιασμού έπεσαν δύο ανήλικοι το περασμένο Σάββατο, μόλις έναν μήνα μετά την καταγγελία για επίσης ομαδικό βιασμό 14χρονου Αλβανού.

Περίεργη τροπή στην υπόθεση των 2 νέων που είχαν τατουάζ με σβάστιγκες και ο ένας ήταν ΕΠΟΠ καταδρομέας: Η Αστυνομία μιλά για ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Περίεργη τροπή πήρε η εξαφάνιση του 25χρονου Γιάννη Κομμάτη και του 26χρονου Κώστα Σγούρου, στην περιοχή της Μάνης, η οποία κατέληξε σε μια άγρια δολοφόνια που συγκλόνισε το πανελλήνιο.