23 Αυγούστου 2014

Έχει βουίξει η Κύπρος από τα ερωτικά τετ-α-τετ μεταξύ Δήμητρας και Kate

Εσωτερικό δρομολόγιο μαθαίνουμε είχε κάνει τελευταία το ταξίδι Αθήνα – Λευκωσία, το γνωστό μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Ο λόγος είναι γυναίκα και λέγεται Kate Mass!

ΦΩΤΟ-Προκαλεί την κοινωνία ο Βενιζέλος: Πηγαινοέρχεται Σκιάθο με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος!

Οι άνθρωποι εκτός από αδιόρθωτοι είναι και προκλητικοί και τελικά θα την πληρώσει ο Σαμαράς!

“Αγκαζέ” είχε για ένα τριήμερο το πρωθυπουργικό αεροσκάφος ο αρχομανής Βενιζέλος (που εδώ και 20 μέρες παραθερίζει στη Σκιάθο με τη γυναίκα και την κόρη που έχει) που και πέρσι τέτοια εποχή, “έφαγε” τα μουστάκια του με τον Αβραμόπουλο σχετικά με το ποιος θα προλάβει να  πρωτοχρησιμοποιήσει  το Εμπράερ.

ΦΩΤΟ-Οι προκλητικές πόζες δεν την άφησαν να γίνει Μις Κολομβία

«Υφίσταμαι διακρίσεις», διαμαρτυρήθηκε η νεαρή Paola Builes Aristizábal όταν της πήραν πίσω το στέμμα της Μις Αντιόχεια και της αφαίρεσαν το δικαίωμα να διαγωνιστεί στα καλλιστεία για την ανάδειξη της πιο όμορφης Κολομβιανής

Ποια ηθοποιός βγήκε βόλτα χωρίς... σουτιέν στα 68 της χρόνια;

Οι παλιές συνήθειες δεν ξεχνιούνται...

Η ηθοποιός εξάλλου πάντα έδειχνε ιδιαίτερη φροντίδα στο σώμα της και έτσι στα 68 της χρόνια δε διστάζει να κάνει τέτοιες εμφανίσεις. Μιλάμε φυσικά για την...

ΦΩΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! Ο Αντώνης Βαρδής απαντάει στις φήμες με τον δικό του τρόπο

Εντάξει μαλακία να λένε ότι πέθανες, αλλά αν είσαι καλά το αντιμετωπίζεις με γέλιο και όχι με τέτοιες φώτο!!

Έξαλλος είναι ο γιος του Αντώνη Βαρδή, Γιάννης στις φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και τον ήθελαν να έχει φύγει από την ζωή.

Σε ποιον απευθύνει η Ελεονώρα Μελέτη το μήνυμα: «Προβάτεψε ακόμα μια φορά... μπεεεεεε»

Η Ελεονώρα Μελέτη συνηθίζει να σχολιάζει μέσω της προσωπική της σελίδας στο twitter πράγματα που την ενοχλούν ή της αρέσουν.

Η παρουσιάστρια βλέποντας όλο αυτό το σάλο με τα βιντέκια μπουγελώματος...

Τρελό γέλιο! Τσίπρας: Θα καταργήσουμε Μνημόνια και ΕΝΦΙΑ... θα ανακηρύξουμε τη μαλακία σε εθνικό σπόρ

Την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ προαναγγέλλει ο Αλέξης Τσίπρας σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές, σε συνέντευξή του στη Realnews, όπου και παρουσιάζει το πρόγραμμα του για τις πρώτες 100 μέρες.

Οι αστυνομικοί στο Μιζούρι... τρελάθηκαν - Νέο ρατσιστικό παραλήρημα

Σε παράκρουση φαίνεται πως βρίσκονται οι αστυνομικοί στο Μιζούρι των ΗΠΑ, το οποίο συνεχίζει να συνταράσσεται από διαδηλώσεις διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του 18χρονου Αφροαμερικανού Μάικλ Μπράουν από αξιωματικό της αστυνομίας, στις 9 Αυγούστου 2014.

Βομβάρδισαν το γήπεδο της Σαχτάρ

Ο εφιάλτης του πολέμου παραμένει ζωντανός στην Ουκρανία και από τη μανία του εμφυλίου δεν γλίτωσε ούτε το Ντόνμπας Αρίνα που βομβαρδίστηκε. Τρεις άμαχοι βρήκαν τραγικό θάνατο.

Δωράκι – πρόκληση Μεϊμαράκη στους υπαλλήλους της Βουλής εν μέσω θέρους

«Κρυφό» δωράκι προς τους υπαλλήλους της Βουλής περιλαμβάνει απόφαση του Προέδρου της Βουλής που εκδόθηκε εν μέσω θέρους.

Σύμφωνα με τροποποίηση παλαιότερης απόφασης οι υπάλληλοι του κοινοβουλίου αλλά και οι συνεργάτες των βουλευτών θα αποζημιώνονται με...

ΦΡΙΚΗ ΜΕ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟ! Έκανε σ@ξ με γυναίκα με νοητική στέρηση δίνοντάς της… τσιγάρα!

​Δελεάζοντάς την με ένα πακέτο τσιγάρα, ασελγούσε σε 50χρονη με νοητική στέρηση ένας 70χρονος στην Πάτρα!

Τις απεχθείς πράξεις του ηλικιωμένου σάτυρου αντιλήφθηκαν μέλη του προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι» που παρείχαν τις υπηρεσίες τους στην 50χρονη, όταν βρήκαν στο σπίτι της ανδρικά παντελόνια.

Άφωνοι οι αρχαιολόγοι από τη γεωμετρική τελειότητα του Τύμβου

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την είσοδο της αρχαιολογικής ομάδας για την είσοδο στον βασιλικό τάφο στο λόφο Καστά της Αρχαίας Αμφίπολης και η αγωνία κορυφώνεται.

Focus: Η Γερμανία κατασκόπευε την Τουρκία για 40 χρόνια

Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες του εξωτερικού κατασκόπευαν την Τουρκία για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες, αναφέρει το περιοδικό Focus, μια πληροφορία που μπορεί να εντείνει περαιτέρω τις σχέσεις μεταξύ των δύο συμμάχων του ΝΑΤΟ.

Καρατζαφέρης: "Πρέπει να φρενάρουμε τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ"

Σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ διαψεύδει τα σενάρια επιστροφής του στη ΝΔ επισημαίνει όμως τον προβληματισμό του για το αν, όπως τονίζει, θα έχει τον πρώτο ρόλο η Αριστερά.

Κοντά στα 7 εκατ. η αποζημίωση των παραγωγών μετά το εμπάργκο

Αλλάζουν τα δεδομένα στα όσα προσδοκούν για τις αποζημιώσεις τους οι παραγωγοί ροδακίνων και νεκταρινιών, αφού μετά και τη χθεσινή απόφαση της ΕΕ, τελικά από τα 29,7 εκατ. ευρώ που εγκρίθηκαν στη χώρα μας θα διατεθούν γύρω στα 7 εκατ. ευρώ σε οργανώσεις παραγωγών, καθώς και σε μεμονωμένες παραγωγούς.

Ψάχνουν στην Κρήτη συνδέσμους τζιχαντιστών;

Έρευνες υπό άκρα μυστικότητα πραγματοποιούν μετά από άνωθεν εντολή κλιμάκια των τοπικών Αρχών Ασφαλείας στην Κρήτη για τον εντοπισμό συνδέσμων και δικτύων τζιχαντιστών.

“Αστοχία” στην εκτόξευση δύο δορυφόρων Galileo - Δεν τέθηκαν στη σωστή τροχιά

Σε... λάθος τροχιά οι δορυφόροι. Κινδυνεύει να καθυστερήσει η λειτουργία του ευρωπαϊκού συστήματος πλοήγησης που έχει στόχο να ανταγωνισθεί το αμερικανικό GPS.

Μπαλτάκος: Φάγαμε 60 χρόνια το παραμύθι της Αριστεράς. Καιρός να τελειώσει…

Ο Τάκης Μπαλτάκος, σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία πρόθεση να δημιουργήσει ένα δεξιό σχηματισμό και εξέφρασε την άποψη ότι η ΝΔ πρέπει να προσεγγίσει τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.

Είναι αυτός ο δολοφόνος του Τζέιμς Φόλεϊ; (φωτο) - Που οδηγούν οι έρευνες των μυστικών υπηρεσιών

- Ένας 23χρονος Βρετανός κύριος ύποπτος για τη δολοφονία του Τζέιμς Φόλεϊ
- Η προφορά πρόδωσε τον νεαρό πρώην ράπερ
- Πως αναζητούν οι μυστικές υπηρεσίες τους πυρήνες με Βρετανούς τζιχαντιστές
- O ρόλος του "Τζον" και των "The Beatles" στον αποκεφαλισμό του δημοσιογράφου

Η Εφορία της Αυστραλίας «ψάχνει» για περιουσίες στην Ελλάδα

Προθεσμία έως τις 9 Δεκεμβρίου έχουν οι Έλληνες της Αυστραλίας να δηλώσουν στις αρμόδιες φορολογικές αρχές της Αυστραλίας τα περιουσιακά στοιχεία και εισοδήματά τους από την Ελλάδα, αν θέλουν να γλιτώσουν πρόστιμα και να μην θεωρηθούν φοροφυγάδες.

Συλλυπητήρια Σαμαρά για τον Εμμανουήλ Κριαρά

Θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια του καθηγητή Εμμανουήλ Κριαρά εκφράζει με δήλωσή του ο πρωθυπουργός.

Ο Αντώνης Σαμαράς χαρακτηρίζει τον εκλιπόντα ως εμβληματική προσωπικότητα του επιστημονικού και δημόσιου βίου της χώρας, με μεγάλη προσφορά στην πνευματική ζωή της Ελλάδας.

ΓΡΑΦΗΜΑ-Περιγραφή ενός μακεδονικού τάφου από τον Πλάτωνα

Δείτε το:

Κάποιες σκέψεις με αφορμή ένα τουιτ του Δημ. Παπαδημούλη

Νους ασθενής εν σώματι «χτισμένω»

Οι ένοχοι για τη δολοφονία των δύο ναζί στη Μάνη πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν αυστηρά. Καμιά ανοχή στη “μαφία” και τη δολοφονική βία». Οταν πρωτοδιάβασα το tweet του κ. Δημ. Παπαδημούλη, νόμισα ότι κάτι είχα χάσει. Οτι κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ωρών είχαν βρεθεί στοιχεία που να αποδείκνυαν ότι οι δύο νέοι που δολοφονήθηκαν στη Μάνη, εκτός από θύματα, είχαν υπάρξει και δράστες στυγερών εγκλημάτων, και μάλιστα με ιδεολογικά κίνητρα.

Το σχέδιο εκτουρκισμού της Ίμβρου

ΣΤΟ τελευταίο φύλλο της εβδομαδιαίας αρμενικής εφημερίδας «AGOS» δημοσιεύεται ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Uygar Gultekin με τίτλο «Στη δικαιοσύνη το ‘σχέδιο εκτουρκισμού της Ίμβρου’, στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

«Επί σειρά ετών η Άγκυρα προσπάθησε να εκτουρκίσει το νησί της Ίμβρου, προβάλλοντας ως πρόφαση τη ‘στρατηγική της θέση’.

ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΛΒΑΝΟΥΣ" ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΣΩΖΑΝ! Σπίτι τους έκατσαν οι Ρώσοι αφού δεν υπάρχει σάλιο

[Μέχρι τώρα οι στόκοι πατριώτες του κ@λου μας έλεγαν ότι οι Ρώσοι δεν έρχονται Ελλάδα επειδή δεν γλύφουμε τα παπάρια του Πούτιν αποκρύπτοντας ότι πέρσι οι "ομόδοξοι" προτίμησαν την Τουρκία που επισκέφθηκαν 4 εκ ενώ σε εμάς ήρθε μόνο 1,3 εκ... Τώρα που έρχονται τα στοιχεία και από άλλες χώρες φαντάζομαι οι ηλίθιοι θα καταπιούν τη γλώσσα τους: Οι πτωχεύσεις 6 τουριστικών γραφείων, η τεράστια υποτίμηση του ρουβλιού και οι μειωμένοι από 30-50% ρώσοι τουρίστες σε όλους τους ταξιδιωτικούς προορισμούς, φαντάζομαι ότι αρκούν για να πείσουν τον άνθρωπο με μέσο IQ περί της φούσκας του "Ρώσου τουρίστα"που θα μας έσωζε και κατέληξε το ανέκδοτο του 2014 όπως το αλβανός τουρίστας τη δεκαετία του 80... και μην πεταχτεί κανας στόκος να πει "δεν έρχονται Ευρώπη επειδή τους έχουμε σπάσει τ' αρχίδ@α!"... στην Κίνα (που δεν τους έκανε τίποτα) η μείωση είναι 27% και η "ναζιστική Γερμανία" εξακολουθεί να παραμένει στην 4η θέση προτίμησης των "ομοδοξων"]

Η κρίση στην Ουκρανία, οι κυρώσεις της Δύσης στη Ρωσία, τα αντίμετρα της Μόσχας αλλά και η διολίσθηση της ισοτιμίας του ρωσικού νομίσματος, έφερε τα πάνω κάτω στον παγκόσμιο τουρισμό, καθώς ο αριθμός των Ρώσων τουριστών έχει περιοριστεί αισθητά  σε όλους τους τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης.

Η ιστορία των ανασκαφών στην Αμφίπολη. Από το 1956 στο σήμερα

«Πρόκειται περί μεγάλου τεχνητού τύμβου, όστις πιθανώς καλύπτει μέγα ταφικόν οικοδόμημα. Δια της μελλοντικής ερεύνης του τύμβου θα ελεγχθεί η ορθότης της υποθέσεως ταύτης».

Όταν η Ελλάδα είχε 007 - Ο Βασίλης Ντερτιλής με τον Κάρατζιτς στη φλεγόμενη Βοσνία

Οι αποστολές του Βασίλη Ντερτιλή στα φλεγόμενα Βαλκάνια έχουν αφήσει εποχή . Οι ιστορίες που λέγονται γι΄ αυτές τις “μοναχικές” επιχειρήσεις του Έλληνα “007” είναι πολλές. Κανείς στην πραγματικότητα δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι γνώριζε ή γνωρίζει το περιεχόεμενο εκείνων των αποστολών. Ο Βασίλης Ντερτιλής ήταν πολύ καλός στη δουλειά του και αυτό σημαίνει ότι έλεγε πάντα όσα έπρεπε να πει. Κι εκεί που έπρεπε.

Ο μαρτυρικός θάνατος του Μητροπολίτη Σμύρνης Χρυσόστομου

Σαν σήμερα (χθες 22.08) πριν από 92 χρόνια ένας άγιος του ελληνισμού μαρτύρησε για την πίστη και το ποίμνιό του. Το τραγικό σκηνικό του μαρτυρίου ήταν η Σμύρνη στις φλόγες.

Θεοδώρα, η πόρνη που έγινε αυτοκράτειρα

Στην πολυτάραχη ιστορία του βυζαντινού κράτους είναι πολλές εκείνες οι μορφές, που εξάπτουν την περιέργεια του απλού αναγνώστη και κεντρίζουν το ενδιαφέρον των μελετητών με την αμφιλεγόμενη προσωπικότητά τους. Μια απ’ αυτές είναι η αυτοκράτειρα Θεοδώρα (503(;) – 547/48), σύζυγος του Ιουστινιανού Α’.

Τρέλα για την Φουρέιρα στην Premier League! (vid)

Στην κορυφή του... βαθμολογικού πίνακα των νέων WAGS της Premier League, η Ελένη Φουρέιρα λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφή του «Sam» στην Γουέστ Μπρομ. Η απόκτηση του Γιώργου Σαμαρά από την Γουέστ Μπρομ, αυτομάτως έριξε τα... βλέματα των Άγγλων πάνω στην Ελένη Φουρέιρα.

O ΕΝΦΙάλτης συνεχίζεται

Ο Μπάρμπα Μήτσος στο χωριό συνεχίζει να μουτζώνει...

Έπρεπε να δουν την καταστροφή να έρχεται στην κυβέρνηση για να αντιδράσουν... κάπως. Ο λόγος για τον ΕΝΦΙΑλτη με το φόρο ακινήτων που απειλεί ακόμη και σήμερα την κυβερνητική συνοχή. Κι έπρεπε να παρέμβουν πάλι οι...

Η Λούκα… λύνει και δένει στον ΣΥΡΙΖΑ

Προς το παρών προτιμά να δείχνει πως κρατά αποστάσεις από την πρώην «πράσινη» υπουργό Λούκα Κατσέλη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Π» κ. Κατσέλη φαίνεται πως λύνει και δένει στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αποτέλεσμα...

ΦΩΤΟ: Σύντροφε Βαρδή, επειδή ρωτάς ποιος «πέθανε» τον μπαμπά, να σου λύσουμε την απορία

Έγραψε ο γιός του Βαρδή στο twitter για τη μούφα είδηση που «πέθανε» τον πατέρα του: «Ρε παιδιά τι λέτε; Mια χαρά είναι ο πατέρας μου!Κάποιος να μου βρει τον κύριο που έγραψε ότι έφυγε ο πατέρας μου. Να μάθω ποιος ήθελε να πάρει ακόμα κ τώρα λάμψη από ένα φωτεινό άνθρωπο»

Αφού ρωτάει ο αριστερός νεαρός με τον αριστερό μπαμπά... να του πούμε ότι τον μπαμπά τον φάγανε...

Πώς απέτυχε η αμερικανική επιχείρηση διάσωσης του Τζέιμς Φόλεϊ

Τι αναφέρει στο Reuters μέλος οργάνωσης ακτιβιστών της συριακής αντιπολίτευσης

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 4ης Ιουλίου περίπου 24 άνδρες της Δύναμης Δέλτα -καταδρομείς του στρατού των ΗΠΑ- έφτασαν με βαριά οπλισμένα ελικόπτερα Black Hawk στην Ακρίσι, μια μικρή πόλη κοντά στη Ράκα, στις όχθες του Ευφράτη.

To τελικό σχέδιο για τον ΕΝΦΙΑ - Που θα γίνουν μειώσεις - Οι τιμές σε 475 περιοχές με τις οποίες θα υπολογιστεί ο φόρος ακινήτων

Γενικευμένο λίφτινγκ στον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων κάνει το οικονομικό επιτελείο μετά τις έντονες αντιδράσεις από τα λάθη που προέκυψαν με την έκδοση των εκκαθαριστικών σημειωμάτων.
Με την έναρξη των εργασιών της Βουλής την επόμενη εβδομάδα, ξεκινά το ουσιαστικό «ξήλωμα» βασικών σημείων του ΕΝΦΙΑ, έπειτα από τις κοινές αποφάσεις που έλαβαν χθες οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στη συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Οικονομικών, Γκ. Χαρδούβελη.

Σκέψεις για μειώσεις στους φόρους

Η κυβέρνηση εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να επεκτείνει το "πείραμα" της μείωσης του ΦΠΑ -από 23% σε 13%- στην εστίαση και σε άλλους τομείς της οικονομίας, προκειμένου να τονώσει την ανάπτυξη, αλλά και να περιορίσει τις φορολογικές επιβαρύνσεις στους πολίτες.

ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ: Αυτοί είναι οι καλύτεροι και οι χειρότεροι εραστές στον κόσμο

Πρόσφατη μελέτη έρχεται να επιβεβαιώσει τον μύθο των Λατίνων εραστών και να ρίξει στα τάρταρα τους πολυδιαφημισμένους Greek Lovers.

Στα πλαίσια της έρευνας που δημοσιεύθηκε στο OnePoll.com και την βρετανική Telegraph, ρωτήθηκαν 15.000 γυναίκες από 20 χώρες, οι οποίες διαμόρφωσαν τον παγκόσμιο χάρτη των προτιμήσεων σε ερωτικούς συντρόφους.

Η κυβέρνηση διορθώνει τώρα τα τερατώδη λάθη στον ΕΝΦΙΑ -Πώς θα υπολογιστεί

Λιγότερο από μια εβδομάδα έχει στη διάθεση της η κυβέρνηση για να διαπραγματευθεί με την Τρόικα περαιτέρω βελτιώσεις στο φόρο ακινήτων, καθώς το αργότερο έως την επόμενη Παρασκευή θα πρέπει να βρίσκεται στη Βουλή η νομοθετική ρύθμιση με όλες τις παρεμβάσεις.

Άδωνις: Ξέρω τον Καραμανλή. Δεν ασχολείται με τη μικροπολιτική

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης επανέρχεται στο θέμα της επιστροφής του Γιώργου Καρατζαφέρη στη Νέα Δημοκρατία, επισημαίνοντας μάλιστα ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν θα φέρει αντιρρήσεις.

Κτίρια φαντάσματα οι ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Σότσι μόλις 6 μήνες μετά τους αγώνες [εικόνες]

Εχουν περάσει μόλις 6 μήνες από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι και οι πανάκριβες εντυπωσιακές εγκαταστάσεις είναι ήδη εγκαταλελειμμένες θυμίζοντας πόλεις φαντάσματα.

Το κοραλλιογενές νησί που έγινε ξενοδοχείο -Σουίτες καταμεσής του Ωκεανού, στη μέση του πουθενά [εικόνες]

Ενας εντυπωσιακός επίγειος παράδεισος έγινε η βάση για το πιο «καλοκαιρινό» ξενοδοχείο στον κόσμο. Πρόκειται για το Ντουίτ Θάνι στις Μαλδίβες που είναι χτισμένο πάνω σε ατόλλη.

Σαμαράς ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας;

Να αναλάβει και το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, μετά την μετακίνηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, προσανατολίζεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες.

Πόσο ρομαντική είναι η ζωή ενός ζευγαριού με παιδιά μετά από 10 χρόνια γάμου -Η φωτογραφία που έγινε viral [εικόνες]

Καθώς τα χρόνια του έγγαμου βίου περνούν και στη ζωή του ζευγαριού μπαίνουν και ένα και δύο ή και περισσότερα παιδιά, είναι σίγουρο ότι τα ρομαντικά δείπνα, οι έξοδοι στα σινεμά, οι μεγάλες βόλτες στην παραλία και οι τρυφερές προσωπικές στιγμές λιγοστεύουν.

Οι 10 Ελληνες λατζιέρηδες που έγιναν κροίσοι στις Η.Π.Α.!!!

Στην άλλη όχθη του Ατλαντικού οι πλουσιότεροι Ελληνοαμερικανοί εξακολουθούν να ζουν το Αμερικάνικο όνειρο, να έχουν ισχυρούς φίλους σε όλους τους χώρους και να είναι η δεύτερη σε οικονομική επιφάνεια και ευρωστία εθνικότητα της Αμερικάνικης κοινωνίας. Στην λίστα που δημοσίευσε ο «Εθνικός Κύρηκας» -η πιο γνωστή εφημερίδα της ομογένειας-περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων...

Θέα που προκαλεί ίλιγγο -Η ντιζαϊνάτη γέφυρα που σταματά απότομα δεκάδες μέτρα πάνω από μια λίμνη [εικόνες]

Οταν η αρχιτεκτονική συνδυάζεται αρμονικά με τη φύση, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Το πιο εντυπωσιακό παράδειγμα ενός τέτοιου συνδυασμού είναι το Παρατηρητήριο Αουρλαντ στο Sogn og Fjordane της Νορβηγίας.

Παραδεισένιοι άγνωστοι και έρημοι προορισμοί -Τα 10 μέρη του κόσμου με τους λιγότερους τουρίστες [εικόνες]

Αν αναζητάτε μία απόδραση σε μία ανεξερεύνητη τοποθεσία, χωρίς πλήθος τουριστών, τότε αυτοί είναι οι ιδανικοί προορισμοί για σας, αφού κάθε χρόνο έχουν τους λιγότερους επισκέπτες παγκοσμίως. Μάλιστα, πρώτος στη λίστα βρίσκεται ένας μαγευτικός τροπικός παράδεισος.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΔΙΚΟ Σ'ΟΛΑ: Μεσογαίας Νικόλαος: Η κυβέρνηση αυτοκτονεί

[Αν εξαιρέσουμε τις γραφικότητες για την ομοφυλοφιλία -για την οποία δεν υπάρχει θέμα αφού παρά τις τσιρίδες της Αλ Σαλέχ δεν θα μπει τροπολογία για το σύμφωνο συμβίωσης- στα άλλα έχει δίκιο... ]

Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος παρενέβη με δήλωσή του για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, το οποίο έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στους κόλπους της Εκκλησίας, αλλά και πολιτικό πρόβλημα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας.

ΦΩΤΟ-Η Ραχήλ έβαλε το στράπλες και πήγε στον ΟΠΕΚΕΠΕ... μετά πήγε για καφέ

Το σκηνικό είναι το εξής... Ραχήλ σε παρατρεχάμενο: "πάρε το κινητό μου και βγάλε με μερικές φώτο καθώς θα περνάω δίπλα απ'την ταμπέλα του ΟΠΕΚΕΠΕ...

Δεν έγινε δεκτή η (όγδοη) αίτηση αποφυλάκισης του δολοφόνου του John Lennon

34 χρόνια μετά τη δολοφονία του John Lennon, ο δολοφόνος του, Mark David Chapman, κατέθεσε για όγδοη φορά αίτηση αποφυλάκισης, αλλά και αυτή δεν έγινε δεκτή από τη δικαιοσύνη, όπως και οι προηγούμενες.

Ο Βρούτσης έβαλε τέλος στην "αναγγελία" των ελέγχων για τη μαύρη εργασία, από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Με απόφαση του υπουργείου Εργασίας, μπαίνει τέλος στο ηλεκτρονικό «κάρφωμα» των ελέγχων και έτσι οι τυχόν παραβάτες της εργατικής νομοθεσίας δεν θα μπορούν να εντοπίσουν μέσω του συστήματος «Διαύγεια» την περίοδο που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν έλεγχοι στην περιοχή τους, άρα δεν θα μπορούν να καλύψουν έτσι εύκολα τα «νώτα τους».

ΒΙΝΤΕΟ-Ποιος Πρωθυπουργός μπουγελώθηκε στα πλαίσια του χαβαλέ που γίνεται

Ο Πρωθυπουργός της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι αποδέχτηκε την πρόκληση: έγινε μούσκεμα, ρίχνοντας στο κεφάλι του έναν κουβά παγωμένο νερό για να ενισχύσει τους σκοπούς φιλανθρωπικής οργάνωσης που προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για την καταπολέμηση της ασθένειας Λου Γκέρινγκ.

ΚΕΡΝΑΩ ΑΛΛΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! Οι οπαδοί της "εθνικής θρησκείας" ζητούν να μπουν στο αντιρατσιστικό οι "σφαγές Ελλήνων από χριστιανούς"

"Μύλος" γίνεται το αντιρατσιστικό για την συγκυβέρνηση. Μετά τους 38 βουλευτές της Ν.Δ και Ιεράρχες που ζητούν αναφορά για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων, τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που ζητούν να επεκταθεί το σύμφωνο συμβίωσης και στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, τους ΣΥΡΙΖΑίους που θέλουν μόνο αναφορές σε Ολοκαύτωμα και ναζί, τώρα προέκυψαν και οι Δωδεκαθεϊστές.

Μετά από διαφωνία της Ελλάδας η ΕΕ ετοιμάζει νέο κανονισμό για τις αποζημιώσεις των ροδακινοπαραγωγών

Νέο, διορθωτικό κανονισμό ετοιμάζει η Κομισιόν για την στήριξη των ροδακινοπαραγωγών, μετά τη διαφωνία της Ελλάδας για την προτεινόμενη κατανομή των χρημάτων. Ποιες οι ελληνικές προτάσεις

Συνάντηση των εμπειρογνωμόνων των κρατών-μελών της Κομισιόν πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (22/08) στις Βρυξέλλες με θέμα τα έκτακτα μέτρα στήριξης ροδακίνων και νεκταρινιών μετά το ρωσικό εμπάργκο.