24 Αυγούστου 2014

Μόνο ο βλάκας ο Αντώναρος θα καλοσώριζε τον “μαϊμού” Αβραμόπουλο στο Twitter...

"Θύματα" μιας ιδιαίτερα διαδεδομένης πρακτικής έπεσαν αρκετοί χρήστες του Twitter. Όλα ξεκίνησαν όταν το πρωί της Κυριακή έκανε την εμφάνισή του στο Twitter o... Δημήτρης Αβραμόπουλος.

"Ο κόσμος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι συναρπαστικός" ήταν το πρώτο tweet του.

ΦΩΤΟ-Η αγγελία που θα σας κάνει να λιώσετε από τα γέλια

Μια απίστευτη  αγγελία κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρω του διαδικτύου.

Στη φωτογραφία που δημοσιεύει το Ilialive από κτηνιατρείο του Πύργου ιδιοκτήτης...

Ανθιμος: Αν καίγανε τους νεκρούς όπως θέλει ο Μπουτάρης δεν θα υπήρχε λαχτάρα για τον τάφο της Αμφίπολης

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε σήμερα, 23 Αυγούστου 2014 η απόδοση της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή της ''Παναγίας του Έβρου'' στη Μάκρη Αλεξανδρουπόλεως.

Πρώτη η Ελλάδα στις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής

Η Ελλάδα υπήρξε φέτος το καλοκαίρι όχι μόνον ο πρώτος τουριστικός προορισμός για τους Αυστριακούς, όπως αναφερόταν στον απολογισμό για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές που παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα η αυστριακή εφημερίδα «Έστεραιχ», αλλά εξακολουθεί να είναι τώρα πρώτη και στις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής που γίνονται τις τελευταίες ημέρες, εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Αυστρία.

Γιατί οι Αρχαίοι Ελληνες δεν είχαν προβλήματα ως μεσήλικες

Αρκετά εκατομμύρια ανθρώπων της σύγχρονης εποχής βλέπουν το φάσμα των 50 ετών ως ένα σημαντικό ορόσημο της ζωής τους. Απέχουν περίπου ίση απόσταση από τη γέννησή τους, μέχρι το θάνατό τους. Το σώμα, πλέον, δεν μπορεί να ακολουθήσει το πνεύμα και η νεότητα έχει από καιρό χαθεί.

Ανοικτό το ενδεχόμενο τροποποιήσεων στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο

Μετά τις αντιδράσεις που σημειώθηκαν για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης διευκρίνισαν ότι ο υπουργός Χαράλαμπος Αθανασίου είναι ανοικτός στο διάλογο για το ενδεχόμενο τροποποιήσεων στο νομοσχέδιο και πως μελετά τις τροπολογίες που έχουν κατατεθεί.

Απελευθερώθηκε Αμερικανός δημοσιογράφος από τη Συρία

Απελευθερώθηκε την Κυριακή ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Πίτερ Θίο Κέρτις, ο οποίος αγνοείτο από το 2012 στη Συρία.

Τα χουν βρει ΓΑΠ και ΣΥΡΙΖΑ

Από την ερχόμενη κιόλας εβδομάδα το ΠΑΣΟΚ μπαίνει στα βαθιά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει ξεπεράσει και τους ύφαλους σε ό,τι έχει να κάνει με τα εσωκομματικά του, καθώς πληθαίνουν οι φωνές στελεχών που κλείνουν το μάτι προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Γιάκοβλεφ-Σάμινα: 17 και 14 χρόνια μετά οι συγγενείς των θυμάτων δεν έχουν αποζημιωθεί

Δεκαεπτά χρόνια μετά τη μοιραία πτώση του Γιάκοβλεφ 42 στα Πιέρια όρη και δεκατέσσερα χρόνια μετά την τραγική βύθιση του «Εξπρές Σάμινα» στην Πάρο, συγγενείς των θυμάτων ακόμη και εγγόνια παλεύουν με το Ελληνικό Δημόσιο και τη Δικαιοσύνη προκειμένου να πάρουν τις αποζημιώσεις τους.

BINTEO-Ίσως η πιο εντυπωσιακή γυμναστική που έχετε δει

Τρομερές ασκήσεις από έναν breakdancer, που κάνει κυριολεκτικά απίστευτα πράγματα.

Ο Simon Ata είναι ένας breakdancer από την Μελβούρνη της Αυστραλίας. Ο χορός και η γυμναστική είναι η ζωή του και αυτό αποδεικνύεται και από τις καθημερινές ασκήσεις που κάνει για να βρίσκεται σε φόρμα.

ΒΙΝΤΕΟ-Σεισμός 6,1 ρίχτερ στην Καλιφόρνια με πολλούς τραυματίες

Δεκάδες άνθρωποι τραυματίσθηκαν δύο από τους οποίους σοβαρά, από τον μεγέθους 6,1 βαθμών σεισμό που έπληξε την πόλη της Νάπα στην οινοπαραγωγό περιοχή της βόρειας Καλιφόρνιας, ανακοινώθηκε από τις δημοτικές αρχές της πόλης.

BINTEO-Μπουγελώθηκε… ολόγυμνη!

Το γνωστό μοντέλο από τη Γερμανία Micaela Schaefer δε θα μπορούσε να μείνει εκτός μπουγελωμάτων που υπαγορεύει το Ice Bucket Challenge.

ΒΙΝΤΕΟ-Δεύτερος ύποπτος για τον αποκεφαλισμό του Φόλεϊ

Μεγαλώνει η λίστα με τους υπόπτους για την ταυτότητα του τζιχαντιστή, που αποκεφάλισε τον 40χρονο Αμερικανό δημοσιογράφο Τζέιμς Φόλεϊ.

Gerard Butler: Τι έκανε σε δημόσιο χώρο;

Δε μπορούσε να πάρει τα χέρια του πάνω από την αγαπημένη του...

Είναι η δεύτερη φορά που ο φωτογραφικός φακός «συλλαμβάνει» τον κινηματογραφικό Λεωνίδα να μην μπορεί να συγκρατηθεί και να δίνει καυτά φιλιά σε γυναίκα - μυστήριο στο Μαλιμπού.

Πως ο Τόνι Μπλερ βγάζει εκατομμύρια από ύποπτες μπίζνες με δικτάτορες

Οταν, το 2007, η πολιτική του καριέρα έβαινε προς το τέλος της, ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τόνι Μπλέρ, δεν πτοήθηκε ιδιαίτερα, καθώς, στα επόμενα χρόνια θα κατόρθωνε να βγάλει εκατομμύρια κεφαλαιοποιώντας τις υψηλές γνωριμίες που είχε κάνει όταν ήταν στο πολιτικό προσκήνιο.

Άλλο ένα έργο Βρούτση: «Μηνιάτικο» 400 ευρώ μέσω του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος

Το μέτρο θα συνδυαστεί με ένα ευρύτερο πλέγμα δράσεων. Οι δικαιούχοι θα παίρνουν επίδομα θέρμανσης, θα εντάσσονται στο πρόγραμμα κοινωνικού παντοπωλείου και να λαμβάνουν μέρος σε επιδοτούμενα προγράμματα απασχόλησης.

Τα καλύτερα αμειβόμενα επαγγέλματα στην Ελλάδα

Τα στελέχη των επιχειρήσεων και των κρατικών υπηρεσιών, οι αρχιτέκτονες-μηχανικοί, οι λογιστές, οι εξειδικευμένοι χειριστές μηχανημάτων και οι φυσικομαθηματικοί βρίσκονται -ακόμη και μετά την πολυετή κρίση που έριξε τους μισθούς έως και 43%- στην κορυφή της λίστας των καλύτερα αμειβομένων μισθωτών.

Οι λίστες του πλούτου: 559 Έλληνες Κροίσοι με 76 δισ. δολάρια

Οι ανισότητες στην κατανομή του πλούτου παραμένουν γεγονός. Σύμφωνα με μελέτη της Boston Consulting Group, την οποία παρουσιάζει "Το Βήμα της Κυριακής", οι σούπερ πλούσιοι, που αποτελούν μόλις το 0,7% του παγκόσμιου πληθυσμού, ελέγχουν πλέον το 41% του πλούτου.

Α. Παπαμιμίκος: Έθεσε δίλημμα στους βουλευτές για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Με την ολομέλεια του Σώματος, την ανάγνωση των πορισμάτων- συμπερασμάτων και τις ομιλίες του προέδρου της ΟΝΝΕΔ, Σάκη Ιωαννίδη και του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Παπαμιμίκου, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Εθνικής Συνδιάσκεψης της ΟΝΝΕΔ.

Ανατριχίλα: Έβαλαν παιδί να αναπαραστήσει τον αποκεφαλισμό του Φόλεϊ! (φωτό)

Η δολοφονία του αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ έχει συνταράξει την παγκόσμια κοινή γνώμη. Οι τζιχαντιστές συνεχίζουν να προκαλούν, αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας έναν ανήλικο που απόκεφαλίζει κούκλα!

Μαγεύουν τα νέα ευρήματα στην Αμφίπολη-Αυτή είναι η «κλειστή» ομάδα των 12 που έχει αναλάβει να αποκαλύψει τα μυστικά του τάφου της Αμφίπολης

Μερικά βήματα πιο κοντά στο μεγάλο μυστικό του Τύμβου Καστά της Αμφίπολης βρέθηκαν σήμερα οι συμμετέχοντες στις ανασκαφικές εργασίες, καθώς αφαιρέθηκαν ακόμη δέκα λιθόπλινθοι στον τοίχο σφράγισης αποκαλύπτοντας ακόμη μεγαλύτερο κομμάτι από την είσοδο του τάφου.

Όλα όσα είδατε στο βίντεο αποκεφαλισμού τα επιβάλει το Κοράνι και η Σούννα (παράδοση)

Του καθηγητή ΜΑΡΙΟΥ ΕΥΡΥΒΙΑΔΗ

Με “πολιτικά ορθό ” λόγο και προσεγμένες διατυπώσεις Δυτικοί ηγέτες , ΜΜΕ και επιστήμονες στον Δυτικό κόσμο, εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους και ταυτόχρονα προσπαθούν να ερμηνεύσουν τον πρόσφατο αποκεφαλισμό του αμερικανού δημοσιογράφου Τζών Φόλεϊ, που οι τζιχαντιστές του λεγόμενου Χαλιφάτου (Ισλαμικού Κράτους) κρατούσαν αιχμάλωτο εδώ και δυο περίπου χρόνια.

ΠΑΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ! "Θα… εγκρίνει το ΠΑΣΟΚ την κεντροδεξιά επανένωση;"

Με άρθρο του στη σημερινή “Real News”, ο διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας Δημήτρης Μιχαλέλης, ουσιαστικά δηλ. ο Χατζηνικολάου αφού τον έντυπο εκφράζει τις θέσεις και απόψεις του εκδότη του, στέκεται στα σενάρια και τις ζυμώσεις επανασυσπείρωσης του χώρου της Κεντροδεξιάς και εκδηλώνει τον πανικό του μπροστά στην προοπτική αύξησης του ποσοστού της ΝΔ που θα σημάνει και αυτόματη απομάκρυνση του ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία.

Η υπονόμευση του Κολοκοτρώνη από τους οπλαρχηγούς της Πάτρας

Ποιοι στράφηκαν εναντίον του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, επειδή δεν ήθελαν να αποκτήσει περισσότερη δόξα. Τι τον "συμβούλευσαν" να κάνει

Στις 23 Σεπτεμβρίου του 1821, οι επαναστατημένοι Έλληνες κατέλαβαν την Τριπολιτσά, προδιαγράφοντας το τέλος της τουρκικής κυριαρχίας στην Πελοπόννησο. Η άλωση της πόλης, αύξησε το κύρος και τη φήμη του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη και τον κατέστησε αδιαφιλονίκητο στρατιωτικό ηγέτη της Επανάστασης.

Η ελληνικής καταγωγής "πριγκίπισσα", που χρηματοδοτούσε τον Χίτλερ

Ποια ήταν η ελληνικής καταγωγής γυναίκα, που θαύμαζε και στήριζε οικονομικά τον Χίτλερ, από τα πρώτα χρόνια της εμφάνισής του στην πολιτική

Οι περισσότεροι Έλληνες πολέμησαν με πάθος τον ναζισμό και τις ιδέες του Χίτλερ. Υπήρξε όμως, μια γυναίκα ελληνικής καταγωγής, που ήταν προσωπική του θαυμάστρια και τον στήριζε οικονομικά, από τα πρώτα χρόνια της εμφάνισής του στην πολιτική.

Όταν οι Ελληνες πολιτικοί «σαρώνουν» στο Twitter: Ο πρωταθλητής, οι μόνιμοι, οι «αόρατοι» και οι επικές μάχες

Στην εποχή της κυριαρχίας των social media ήταν αναμενόμενο έως και επιβεβλημένο οι Ελληνες πολιτικοί να προσαρμοστούν ταχύτατα και να αρχίσουν να εκφράζουν απόψεις, να ασκούν πολιτική και να διασταυρώνουν τα ξίφη τους μέσω Twittet και Facebook.

Απίστευτες καταγγελίες για τον άντρα της Καγιά: «Με έβριζε, με χτύπαγε, με απειλούσε»

Απίστευτες καταγγελίες από την πρώην σύζυγο του Ηλία Κρασσά, Λίλα Μπάρλα η οποία κατέθεσε και ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα αφορμή στάθηκε ένας διαπληκτισμός της με τον Ηλία Κρασσά στις 28 Ιουλίου 2014, δέκα ημέρες δηλαδή μετά τον κρυφό γάμο με την Βίκυ Καγιά.

Ο 18χρονος δολοφόνος της Μάνης: Εγώ πυροβόλησα, ο φίλος μου έκανε εμετό -Ημασταν τρομοκρατημένοι

Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες περιέγραψε στην ομολογία του ο ένας εκ των δύο 18χρονων την δολοφονία των δύο φίλων την Καρδαμύλη, του Κωνσταντίνου Σγούρου και του Γιάννη Κομμάτη, τα ξημερώματα της 19ης Αυγούστου.

Τεράστια απάτη με εικονικές εταιρείες: Τα συνεργεία καθαρισμού, οι γυμναστές και ο πονηρός λογιστής

Απάτη εκατομμυρίων σε βάρος του ΙΚΑ, με βασικούς πρωταγωνιστές τους ιδιοκτήτες αλυσίδας είκοσι και πλέον γυμναστηρίων ανά την Ελλάδα και τους υπευθύνους εταιρείας καθαριότητας, η οποία αναλαμβάνει έργα για λογαριασμό του ελληνικού Δημοσίου, αποκάλυψε έρευνα της Οικονομικής Αστυνομίας.

10 ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΠ'ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑ: Ενταση ξανά στην Ερμού -Διαμαρτυρία για τα ανοιχτά καταστήματα

Την άλλη Κυριακή δεν θα έχει επανάσταση στην Ερμού αφού θα ετοιμάζουν το Φεστιβάλ της ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗΣ...

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιεί αυτή την ώρα στην οδό Ερμού, το Συντονιστικό Δράσης ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας.

Σε "σκουπιδότοπο" μετατρέπεται βυζαντινός τάφος στην Κωνσταντινούπολη

Εικόνα εντυπωσιακής εγκατάλειψης δίνει ο περίφημος βυζαντινός τάφος στο Σιλιβρί της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της τουρκικής εφημερίδας Hurriyet.

ΕΝΩ Η ΕΡΤ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ; Παπαδημούλης στο Twitter: “Μαγαζί” της κυβέρνησης η ΝΕΡΙΤ

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης αποκάλυψε ότι καταθέτει ερώτηση στην Κομισιόν, για το θέμα της ΝΕΡΙΤ, και την αξιοποίησή της από την κυβέρνηση.

Σε ελληνοαυστριακά χέρια η ιστορική γερμανική αλυσίδα καταστημάτων Κάρσταντ

H εταιρεία Signa του Ελληνα εφοπλιστή Γιώργου Οικονόμου και του Αυστριακού συνεταίρου του Ρενέ Μπένκο απέκτησε τον πλήρη έλεγχο της αλυσίδας καταστημάτων Κάρσταντ, αγοράζοντας το μερίδιο του Βέλγου μεγιστάνα Νίκολας Μπεργκρουέν. Ηταν η 7η αλλαγή στο μάνατζμεντ και στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας τα τελευταία 10 χρόνια.

Αλγερία: Θάνατος παίκτη από αντικείμενο οπαδού της ομάδας του! (video)

Σε τραγωδία κατέληξε το παιχνίδι της Καμπιλί με την Αλζίερ για το πρωτάθλημα της Αλγερίας, καθώς παίκτης της πρώτης έχασε τη ζωή του από αντικείμενο που πέταξαν οπαδοί της ομάδας του!

Κλαίει όλη χώρα με το δράμα του χοντρού! "Δεν μπορούσα να χάσω 3 μέρες διακοπών για να τρέχω για 6 ώρες στις Βρυξέλλες... Χάρη σας κάνω"

Ευχαριστούμε τον Μπένυ για τις θυσίες που έκανε για εμάς... αλλά για να μην κάνει άλλες σαν τη συγκεκριμένη που θα την πληρώσουμε κοντά 40.000 ευρώ, μπορεί και να παραιτηθεί οπότε θα έχει 365 μέρες το χρόνο διακοπές και όχι μόνο 4 "εργάσιμες" όπως κλαίγεται... εκτός αν φοβάται πως αν σταματήσει να εκβιάζει και βγει απ' την κυβέρνηση δεν θα κάνει διακοπές στο σπίτ του αλλά κάπου αλλού

Σάλος από το δημοσίευμα και τις φωτογραφίες που αποκαλύπτουν ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης πήρε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να πάει από τη Σκιάθο στις Βρυξέλλες και επέστρεψε στο νησί των Σποράδων – Τι απαντά ο Βενιζέλος

Ένα άκρως αποκαλυπτικό δημοσίευμα σχετικά με τον τρόπο μετακίνησης του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στις Βρυξέλλες για το συμβούλιο των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ της 15ης Αυγούστου φιλοξενεί σήμερα το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! Καψής: Οι καραμανλικοί έχουν βαλθεί να… ξαναγράψουν την Ιστορία

Ναι ρε γελοίε! Ο Καραμανλής φταίει ενώ ΠΑΣΟΚ, Σημίτης με χρηματιστήρια, swap, ολυμπιακούς, νταβατζήδες, Άκης, Γιάννους, υποβρύχια δεν φταίει... για να μην πούμε για τον Αντρέα και τους Λαλιώτηδες...

Με άρθρο του στο “Έθνος της Κυριακής”, ο Παντελής Καψής εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο καταλογίζει “ελαφρότητα”, την ίδια στιγμή όμως βάλει και κατά των καραμανλικών, υποστηρίζοντας ότι θέλουν… να ξαναγράψουν την Ιστορία, αναφορικά με τις ευθύνες για τη χρεοκοπία της χώρας.

Ξαφνικό κώλυμα στον αντιρατσιστικό;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΟΥΛΑΣ

Σοβαρούς κλυδωνισμούς στην κυβέρνηση προκαλεί τις τελευταίες ώρες ο αντιρατσιστικός νόμος, γεγονός το οποίο εξηγεί και τη νέα καθυστέρηση που ανακοινώθηκε στην κατάθεσή του. Επισήμως το υπουργείο Δικαιοσύνης αιτιολόγησε την αναβολή σε «έκτακτο κώλυμα» του καθ’ ύλην αρμόδιου Χαρ. Αθανασίου. Μια σειρά, ωστόσο, διαρροών και δηλώσεων...

ΚΛΑΙΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ! Ο Τσίπρας κάνει (νέο) άνοιγμα στον Καραμανλή... που έχει ψηφίσει όλα τα μνημόνια!

Κάποιοι ηλίθιοι περαστικοί από τη ΝΔ νομίζουν ότι οι δεξιοί είναι τελείως πρόβατα σαν τους αριστερούς που ανακάλυψαν εσχάτως και τους πουλάνε συμβουλές... ρε ζώα εσείς που συμβουλεύετε τον Τσίπρα να λέει τέτοιες παπαριές έχετε καταλάβει ότι ο Καραμανλήςέχει ψηφίσει όλα τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους; Η ερώτηση είναι ρητορική και ισχύει και για τους καραγκιόζηδες τους ψεκασμένους που λένε τις ίδιες παπαριές...

Τη στρατηγική προσέγγισης των πιο μετριοπαθών ομάδων του εκλογικού σώματος συνεχίζει ο Αλέξης Τσίπρας, επιχειρώντας να απομακρύνει τυχόν ανησυχίες για το μέλλον του τόπου από μια μελλοντική έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, μετά από επικράτηση στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

ΜΟΝΟ Η ΝΔ! Ενώ το 75% πληρώνει λιγότερο ΕΝΦΙΑ κατάφεραν να τους βρίζει όλη η Ελλάδα-Το παρασκήνιο του ΕΝΦΙΑ

Ο φόρος-αυτογκόλ και τα παράλογά του

Αποτελεί κοινό τόπο ότι ο ΕΝΦΙΑ είναι το μεγαλύτερο αυτογκόλ της κυβέρνησης. Παρά το γεγονός ότι πάνω από το 75% των φορολογουμένων θα πληρώσει λιγότερο φόρο φέτος σε σχέση με πέρυσι, οι υπερβολές και στρεβλώσεις που παρατηρήθηκαν σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν εξοργίσει ένα μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης. Επίσης, στις δικαιολογημένες αντιδράσεις, προστέθηκαν και αυτοί που δεν ήθελαν τον ΕΝΦΙΑ.

Κλείνει ο ιστορικός ελληνικός κινηματογράφος της Μελβούρνης Astor Theatre

Ενας από τους πιο ιστορικούς κινηματογράφους της Μελβούρνης, που για δεκαετίες πρόβαλε ελληνικές ταινίες, θα κλείσει οριστικά το 2015.

Εκτελέστηκαν οι «εγκέφαλοι» της επίθεσης στην Τιενανμέν

Οκτώ άνθρωποι εκτελέστηκαν στην επαρχία Σιντζιάνγκ της δυτικής Κίνας μετά την καταδίκη τους στην εσχάτη των ποινών για υποθέσεις τρομοκρατίας, όπως μετέδωσαν χθες Σάββατο κρατικά κινεζικά μέσα ενημέρωσης.

Φυλακή στο σπίτι: Αυτός είναι ο νέος Ποινικός Κώδικας

Ανατροπή σε όσα συμβαίνουν στον χώρο της απονομής της ποινικής δικαιοσύνης με εξευρωπαϊσμό των ποινών και για τα εγκλήματα της διαφθοράς, πρόβλεψη νέων θεσμών, όπως η κοινωφελής εργασία, η έκτιση της ποινής κατ' οίκον αλλά και με ηλεκτρονική επιτήρηση, προβλέπει το σχέδιο του νέου Ποινικού Κώδικα που προτείνει η επιστημονική επιτροπή του υπουργείου Δικαιοσύνης, υπό τον επίτιμο αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Μακρή.

Πρωτοσέλιδα κυριακάτικων εφημερίδων 24.08.2014

Δείτε τα:

Οταν οι ΠΑΣΟΚοι και η Μελίνα τους, έβρισκαν τον Κολοσσό της Ρόδου... και γέλαγε μαζί τους ο πλανήτης

Ιούνιος του 1987, η Ελλάδα δεν έχει προλάβει να “συνέλθει” από την εθνική υπερηφάνεια που της προσέφεραν ο Γιαννάκης, ο Γκάλης και τα άλλα παιδιά – την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Eurobasket – και μαθαίνει ότι βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από την ανεύρεση του Κολοσσού της Ρόδου.

Δεν έχουν θέση στην παράταξη οι προδότες της και προπάντων οι καραγκιόζηδες

Πολύ συζήτηση έχει ανοίξει τελευταία για τη μεγάλη κεντροδεξιά. Την ενοποίηση όλων των κομμάτων και σχηματισμών πέριξ της ΝΔ και την ανασύνθεση της δεξιάς παράταξης για να αντιμετωπίσει τη… λαίλαπα του Αλέξη Τσίπρα.

Οι... ερωτικές επανασυνδέσεις των Κώστή Χατζηδάκη και Σίμου Κεδίκογλου

Έρωτες με άρωμα πολιτικής
  
Έρωτες με άρωμα πολιτικής, είναι ο τίτλος της Real Life που κυκλοφορεί σήμερα. Το ρεπορτάζ αναφέρεται στην επανασύνδεση του Κωστή Χατζηδάκη με την...

Οι επόμενες κινήσεις στην Αμφίπολη -Τι εμποδίζει την είσοδο στον τάφο

Οι εργασίες στον Τύμβο Καστά της Αμφίπολης συνεχίζονται με χειρουργικές κινήσεις και με αμείωτο ρυθμό.

Οι αρχαιολόγοι με επικεφαλής την Κατερίνα Περιστέρη, προχώρησαν την Παρασκευή με επικέντρωση σε στερεώσεις και συντηρήσεις κυρίως της καμάρας επάνω και δίπλα από τις Σφίγγες.

ΒΙΝΤΕΟ-Η στιγμή του χτυπήματος στην πολυκατοικία στη Γάζα

Το απόγευμα του Σαββάτου ισραηλινή αεροπορική επιδρομή κατέστρεψε μία πολυκατοικία 13 ορόφων στο κέντρο της Γάζας. Κάτοικοι της περιοχής είπαν πως στο κτίριο έμεναν οικογένειες, ενώ οι Ισραηλινοί αναφέρουν ότι η πολυκατοικία χρησιμοποιείτο ως κέντρο διοίκησης από μαχητές της Χαμάς.

Καθημερινή της Κυριακής: Ο Σαμαράς θέλει Κουβέλη για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Παρασκηνιακός «πυρετός» διεργασιών με αντικείμενο την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, παρατηρείται το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με την Καθημερινή της Κυριακής, όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αλλά και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, θεωρούν τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη ως την προσφορότερη επιλογή για το ύπατο αξίωμα της χώρας.

BINTEO--Σουηδία-Έφιπποι αστυνομικοί ποδοπάτησαν αναρχοάπλυτους σε συγκέντρωση της άκρας δεξιάς

Πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν, ο ένας σοβαρά, όταν έφιπποι αστυνομικοί επενέβησαν για να χωρίσουν διαδηλωτές και αντιδιαδηλωτές κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης της άκρας δεξιάς στην πόλη Μάλμε, όπως ανακοίνωσε η σουηδική αστυνομία.

ΒΙΝΤΕΟ-Το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα

Επτά δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για τη Λεβερκούζεν. Διότι τόσο χρόνο χρειάστηκε για να παγώσει το Βεστφάλεν απέναντι στη Ντόρτμουντ, με τον Μπελαραμπί να σκοράρει και πλέον να κατέχει το ρεκόρ με το πιο γρήγορο γκολ στην ιστορία της Bundesliga!