25 Αυγούστου 2014

ΦΩΤΟ-Η Μις Ισπανία αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλη μέσα από το Instagram

Η βασίλισσα ομορφιάς της Ισπανίας αποκάλυψε ότι διατηρεί σχέση με μία γυναίκα αναρτώντας μία φωτογραφία με την ερωμένη της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (Pics)

H 24χρονη Μις Ισπανία, Patricia Yurena Rodríguez αποκάλυψε ότι διατηρεί σχέση με μία γυναίκα, αναρτώντας μάλιστα μία φωτογραφία με την ερωμένη της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ένα εύγε στον Κυριάκο που προσέλαβε ρουσφετολογικά ΠΑΣΟΚο γενικό γραμματέα... να το θυμούνται οι ΝΔίτες ψηφοφόροι του

Και το θέμα δεν είναι τόσο το ΠΑΣΟΚος όσο το ότι το άτομο είναι κρατικοδίαιτο ρουσφέτι του ΠΑΣΟΚ χωρίς ιδιαίτερες σπουδές που απλά έτυχε να χωθεί το 2010 στο κράτος (μέχρι τότε έκανε μερεμέτια στον ιδιωτικό τομέα που κάνουν άλλοι 20.000 προγραμματιστές) και έκτοτε να γαντζωθεί σε διάφορες καρέκλες...

Αλλαγές προσώπων στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, καθώς, με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Θοδωρής Λιβάνιος αναλαμβάνει καθήκοντα ως νέος γενικός γραμματέας.

Κώδικας Δεοντολογίας: Αυτές είναι οι ρυθμίσεις για τα «κόκκινα» δάνεια

Το ακίνητο στην τράπεζα, διαμονή με ενοίκιο και leasing αντί δανείου στον Κώδικα των "κόκκινων" δανείων

Τα βήματα, τις προθεσμίες αλλά και λύσεις διευθύτησης περιλαμβάνει ο Κώδικας Δεοντολογίας για τη διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων που εγκρίθηκε σήμερα από την Εκτελεστική Επιτροπή της Τράπεζας της Ελλάδος.

Στις βραχυπρόθεσμες λύσεις ρύθμισης περιλαμβάνονται

ΦΠΑ: Δεν αλλάζει στα νησιά-Σενάριο για μείωση στο 13% κι άλλων κλάδων εκτός της εστίασης

Τη σκέψη του υπουργείου Οικονομικών για μια συνολική μεταρρύθμιση του συστήματος του ΦΠΑ, με το ενδεχόμενο επιβολής ακόμη και ενιαίου συντελεστή, αποκάλυψε ο υπουργός Οικονομικών κ. Γκίκας Χαρδούβελης κατά τη συνάντηση που είχε το μεσημέρι της Δευτέρας με το προεδρείο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ! Με τονκαταστροφέα της Ελλάδας σε πρώτο πλάνο η πρόσκληση του ΠΑΣΟΚ για τα 40ά του γενέθλια

Η πρόσκληση που τύπωσε το ΠΑΣΟΚ για την εκδήλωση του εορτασμού των 40 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος έχει έντονο… άρωμα Ανδρέα Παπανδρέου.

Οι οκτώ πιο υπερτιμημένοι τουριστικοί προορισμοί -Ανάμεσά τους μεγάλες εκπλήξεις

Μιας και οι καλοκαιρινές διακοπές οδεύουν σιγά σιγά προς το τέλος τους, η αμερικανική Huffington Post αποφάσισε να κάνει μια έρευνα -αποτίμηση για τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.

Η Huffington Post ζήτησε από τους αναγνώστες της να αποφασίσουν ποιοι είναι οι πιο υπερτιμημένοι προορισμοί διακοπών και τα αποτελέσματα προκαλούν έκπληξη.

Σκιώδης «τσάρος» τοποθετήθηκε ο Χρύσανθος Λαζαρίδης

Κοστούμι σκιώδους υπουργού Οικονομικών φορά εδώ και λίγο καιρό ο Χρύσανθος Λαζαρίδης. Ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών του Αντώνη Σαμαρά ανέλαβε εν μέσω θέρους μια άκρως ενδιαφέρουσα από πολιτικής πλευράς εργολαβία, η οποία χρήζει ιδιαίτερα προσεκτικών χειρισμών, καθώς ενέχει τον κίνδυνο της διατάραξης των ενδοκυβερνητικών ισορροπιών, εν μέσω της κρίσιμης συγκυρίας που διανύουμε.

Μετά την διεθνή κατακραυγή αρχίζουν τώρα και οι εργασίες συντήρησης στο στέγαστρο Καλατράβα

Υπεγράφη από τον υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας η έγκριση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Αττικής για την υλοποίηση έργων συντήρησης και επισκευής των στεγάστρων και μεταλλικών κατασκευών Καλατράβα στο ΟΑΚΑ.

Χρέη προς εφορία και Ταμεία θα ρυθμίζονται μαζί με τα «κόκκινα» δάνεια

Μεγάλης σημασίας το στοιχείο ότι παράλληλα με τη διευθέτηση των κόκκινων δανείων προς τράπεζες θα δίνεται η ευκαιρία για διευθέτηση των οφειλών μιας επιχείρησης προς την εφορία και τα Ταμεία

To σχέδιο Σαμαρά για απεμπλοκή από την τρόικα

Με το όνειρο της οριστικής εξόδου του ΔΝΤ από την ελληνική επικράτεια κινείται η δικομματική κυβέρνηση και ήδη έχει στα πλάνα της ένα σχέδιο οικονομικής στήριξης-διευκόλυνσης από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM).

Επιστολή της Εκκλησίας της Ελλάδος στον Κύριλλο για το ρωσικό εμπάργκο

Στο θέμα του ρωσικού εμπάργκο παρενέβη η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία συνεδρίασε την Δευτέρα. Η Ιερά Σύνοδος αποφάσισε να στείλει επιστολή προς τον Πατριάρχη Μόσχας, Κύριλλο, με την οποία θα ζητείται η παρέμβασή προς την ρωσική κυβέρνηση, για να υπάρξει ευνοϊκή ρύθμιση προς διευκόλυνση των ελλήνων παραγωγών, που πλήττονται από το εμπάργκο.

ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΑ; Επιμένει ο Χαϊκάλης: «Είμαι αντίθετος σε πρόωρες εκλογές»

"Δεν μπορεί να αποτελεί λύση μια τέτοια προσωπικότητα (Κουβέλης)" λέει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, επιμένει ωστόσο ότι δεν πρέπει να γίνουν πρόωρες εκλογές για τον Πρόεδρο δημιουργώντας ερωτηματικά με την επιμονή του και την απραξία του Καμμένου όταν ένας βουλευτής του εκφράζει τελείως αντίθετη θέση σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα... λες και ο Καμμένος του έχει δώσει...

ΑΤΙΜΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! Έκανε το βαθμό απολυτηρίου από 13... 18 και προσελήφθη!

Μία ακόμη περίπτωση ( η δεύτερη σε επίπεδο Κρήτης) που νοσοκομειακός υπάλληλος εντοπίζεται να έχει προσληφθεί στο δημόσιο, παραποιώντας το βαθμό του απολυτηρίου της, απασχολεί τις τελευταίες ημέρες τις διοικητικές υπηρεσίες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Λιοντάρι αρπάζει δασκάλα! (βίντεο)

Όταν η δασκάλα Roxana Guevara από το Περού επισκέφτηκε με τους μαθητές της το τσίρκο για να... θαυμάσουν από κοντά τα ζώα, δε μπορούσε να γνωρίζει τι την περίμενε...

Δείτε ποιος είναι ο κορυφαίος προορισμός των Ελλήνων, σύμφωνα με τη Trivago

Στη χώρα τους επέλεξαν να περάσουν τις διακοπές τους οι περισσότεροι κάτοικοι της Ευρώπης, σύμφωνα με έρευνα του trivago. Οσον αφορά στους Ελληνες, κορυφαίος προορισμός με βάση τις αναζητήσεις τους για το καλοκαίρι του 2014 ήταν η Σκιάθος.

ΦΩΤΟ-Αμφίπολη-Αποκαλύφθηκε η πρόσοψη του ταφικού μνημείου

Συνεχίζονται οι ανασκαφικές εργασίες από την ΚΗ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων στον Τύμβο Καστά, στην Αμφίπολη.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού, συνεχίστηκε η αφαίρεση των λιθόπλινθων από τον τοίχο σφράγισης και αποκαλύφθηκε σχεδόν ολόκληρη η πρόσοψη του ταφικού μνημείου, που...

Μπαλτάκος: Το αντιρατσιστικό θα προκαλέσει ρήξη ΝΔ-Εκκλησίας

Την άποψη πως εάν το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ψηφιστεί όπως είναι, η ρήξη ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και την Εκκλησία θα είναι οριστική, εξέφρασε ο Παναγιώτης Μπαλτάκος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

ΒΙΝΤΕΟ-Η Σκα Κέλερ προκαλεί τον Αλέξη να μπουγελωθεί αλλά να δώσει και κανα φράγκο και όχι για χαβαλέ

Η Γερμανίδα πολιτικός δεν δίστασε να λουστεί με έναν κουβά παγωμένο νερό και επέλεξε και εκείνη με τη σειρά της τα τρία άτομα από τα οποία ζητά να μπουγελωθούν για καλό σκοπό.

Ο «παράνομος του Instagram»: 17χρονος αψηφά τον κίνδυνο και βγάζει φωτογραφίες στα πιο απίθανα μέρη

Η Νέα Υόρκη είναι μια από τις ομορφότερες πόλεις στον κόσμο. Τουλάχιστον έτσι υποστηρίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι που την έχουν επισκεφθεί καθώς και οι μόνιμοι κάτοικοι της. Αν λοιπόν ανήκετε και εσείς σε αυτήν την κατηγορία, τότε η συλλογή των φωτογραφιών που έχει δημιουργήσει ένας παράτολμος έφηβος θα σας ξετρελάνει.

Ξεσηκωμός στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού: Για να περνάν ζωή και κότα οι ΧΑυγίτες μας στριμώχνουν σαν τα ποντίκια

Τις αντιδράσεις της δεύτερης πτέρυγας των κρατουμένων γυναικών στις φυλακές Κορυδαλλού έχει προκαλέσει η εντολή για μεταφορά τους, η οποία όπως λένε, προγραμματίζεται για το ερχόμενο Σάββατο, στον δεύτερο όροφο της πτέρυγας, ενώ στον πρώτο είναι οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Εγκρίθηκε ο Κώδικας Δεοντολογίας για τα “κόκκινα” δάνεια

H Τράπεζα της Ελλάδος ενέκρινε σήμερα τον Κώδικα Δεοντολογίας για τη διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων, ο οποίος αναμένεται να δημοσιευτεί σε ΦΕΚ (Εφημερίδα Κυβερνήσεως). Το οριστικό κείμενο του Κώδικα (το οποίο δεν δόθηκε στη δημοσιότητα) διαμορφώθηκε μετά από διαβούλευση στην οποία είχε υποβάλλει η ΤτΕ Σχέδιο του με την Ελληνική Ένωση Τραπεζών και με ενώσεις καταναλωτών.

Προφυλακιστέοι στις φυλακές Αυλώνα οι 18χρονοι για το διπλό φονικό

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, με την σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα Καλαμάτας, οι δύο 18χρονοι από τον Κάμπο Αβίας, για το διπλό φονικό στην Μεσσηνιακή Μάνη και θα οδηγηθούν στις Φυλακές Αυλώνα.

ΦΩΤΟ-Οι άγνωστες κόρες του Πούτιν -Η μυστηριώδης ζωή με την KGB στο πλευρό τους

Κανείς δεν γνωρίζει τίποτα για τις δύο κόρες του Πούτιν. Η ύπαρξή τους είναι καλυμμένη με τόσο μυστήριο που ακόμη και οι φωτογραφίες τους που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αμφισβητούνται για τη γνησιότητά τους.

Οι Κούρδοι ανακατέλαβαν χωριά από τους τζιχαντιστές

Οι Κούρδοι πεσμεργκά, υποστηριζόμενοι από την ιρακινή πολεμική αεροπορία, κατάφεραν να ανακαταλάβουν τρία χωριά στα βορειοανατολικά της Βαγδάτης από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους και απώθησαν δύο επιθέσεις σε μια άλλη περιοχή σήμερα.

Οι σύγχρονοι σκλάβοι του Αμπου-Ντάμπι: Χτίζουν φαραωνικά έργα σε άθλιες συνθήκες

Ενα φαραωνικό Μουσείο Λούβρου και ένα Μουσείο Γκουγκενχάϊμ χτίζει το Αμπου-Ντάμπι, τα οποία θα είναι έτοιμα ως το 2015 και για τον σκοπό αυτό έχει προσλάβει χιλιάδες σύγχρονους σκλάβους, όπως καταγγέλουν οι ανθρωπιστικές οργανώσεις.

Αυτό είναι το προφίλ στο Facebook κυκλώματος παιδόφιλων που δρα και στην Ελλάδα -Τι ζητά από τα παιδιά, πώς «χτυπάνε»

Τα προφίλ των παιδόφιλων στο Facebook που προσέγγισαν ανήλικη Ελλήνιδα, με το πρόσχημα ότι θα της προσέφεραν εργασία ως μοντέλο, εκ μέρους διάσημου μουσικού συγκροτήματος, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ..

Αυτό είναι το πιο απομονωμένο σημείο στη Γη: Ενα παραδεισένιο νησί στη μέση του πουθενά -Για να φθάσει κανείς πρέπει να ταξιδεύει έξι μέρες με πλοίο

Αν κάποιος βρεθεί στην Τριστάν ντε Κούνα θα πρέπει να γνωρίζει ότι η πιο κοντινή ακτή απέχει 1.500 μίλια. Θα πρέπει με απλά λόγια να ξέρει ότι βρίσκεται στη μέση του πουθενά, αφού το εν λόγω νησί είναι το πιο απομακρυσμένο κατοικημένο νησί του πλανήτη.

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ Υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ.

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ βρίσκεται Υποστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αλεξανδρούπολη, καθώς ελέγχεται για φορολογικές παραβάσεις.

Η ιστορία των φλίπερ. "Μη το κουνάς ρε, θα κάνει τίλτ"

Τη δεκαετία του ’80, στην Ελλάδα εμφανίστηκαν μαζικά τα νέα, μοντέρνα και τεχνολογικά βελτιωμένα φλίπερ. Κάθε «ουφάδικο» που σεβόταν τον εαυτό του, είχε τουλάχιστον δύο φλίπερς, πάνω από τα οποία γινόταν συνήθως ένας μικρός «χαμός». Παρά τον όγκο τους, τα βαριά μηχανήματα ποτέ δεν έμειναν στη θέση τους. Κάθε τρεις και λίγο μετακινούνταν, από τις αμέτρητες «σφαλιάρες» που έριχναν οι παίκτες. Το κίνητρο ήταν ισχυρό.

H ελληνική πόλη κάτω από τη θάλασσα της Ελαφονήσου

Η ιστορία της ελληνικής πόλης κάτω από τη θάλασσα της Ελαφονήσου. Την εντόπισε ο Φωκίων Νέγρης το 1904, αλλά την αποκάλυψε το 1967 ο Βρετανός καθηγητής Φλέμινγκ

Η εικόνα της υποβρύχιας πολιτείας που βλέπετε, δεν είναι σε κάποια εξωτική περιοχή της λατινικής Αμερικής αλλά δίπλα μας.

ΦΩΤΟ_Αυτά είναι τα 11 μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια (μικρές πολιτείες) του κόσμου

Παγοδρόμια, γήπεδα γκολφ, water parks, πολυτελή εστιατόρια, κλαμπ, θέατρα, σινεμά...

Ολα αυτά σε κρουαζιερόπλοια που μοίαζουν περισσότερο με πλωτές πολιτείες παρά με σκάφη. Είναι χαρακτηριστικό ένα από τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου που διασχίζει θάλασσες και ωκεανούς, έχει και μια... μικορογραφία του Central Park

Οι 10 πιο δυνατές μπύρες στον κόσμο

Μια ξανθιά ή μια μαύρη είναι ένα από τα δημοφιλέστερα ποτά σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι ευχάριστη, δροσιστική και εύκολη επιλογή για το σπίτι ή την έξοδο. Υπάρχουν όμως ορισμένες μπύρες με ιδιαίτερα αρώματα και παράδοξα συστατικά αλλά και το αλκοόλ να χτυπάει κόκκινο, οι πιο δυνατές μπύρες στον κόσμο…

Φούντα-ΔΗΜΑΡ: Με δικά μας λεφτά έχτισε ξενοδοχείο (400.000€) αγροτουρισμού... στην παραλία

[Κόστισε 400.000 ευρώ το ξενοδοχείο τ ης Νίκης Φούντα στη Βόνιτσα... το μεγαλύτερο μέρος του το πληρώσαμε εμείς (τα λεφτά του ΕΣΠΑ είναι λεφτά Ευρωπαίων φορολογούμενων μεταξύ άλλων και Ελλήνων) αφού εντάχθηκε σε πρόγραμμα "αγροτουρισμού"... αγροτουρισμού" στην παραλία, το είδαμε κι αυτό από την βουλευτίνα που η μαμά ήταν στο Πολυτεχνείο και υποψήφια του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και ο μπαμπάς ήταν ΠΑΣΟΚος τοπικός άρχοντας... Γνωστό το κόλπο από τον Καμμένο... το λειτουργούμε εικονικά για 1-2 χρόνια και μετά το κάνουμε εξοχικά για τα παιδιά θα σκέφτηκε η ΣΥΡΙΖΑία μαμά...]
Από τη Βουλή στη ...ρεσεψιόν η Βουλευτίνα της ΔΗΜΑΡ

Σε μόδα τείνει να εξελιχθεί το τελευταίο διάστημα η ενασχόληση πολιτικών με τον τουρισμό, προσφέροντας προς ενοικίαση τις παλιές εξοχικές τους κατοικίες. Το δρόμο «άνοιξε» ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, τον οποίο ακολούθησε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και στη συνέχεια ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

ΕΠΟΣ! ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΡΕ! Γνωστός πολιτικός με νάρθηκα, πατερίτσες και υποβασταζόμενος συνεχίζει τις διακοπές στη Μύκονοοοος

Ο γνωστός πολιτικός και η αρραβωνιαστικιά του βρέθηκαν στο νησί των ανέμων για τις καλοκαιρινές τους διακοπές!

Μετά την κρουαζιέρα  με την αγαπημένη του, ο...

Αποκάλυψη: Στημένο το βίντεο με τον αποκεφαλισμό του Φόλεϊ; Τι λένε ειδικοί

Ειδικοί αναλυτές βίντεο εκτιμούν τώρα ότι η δολοφονία του δημοσιογράφου από τους τζιχαντιστές μπορεί να έχει γίνει σε άλλο χρόνο και τόπο από αυτό που εμφανίζεται στο βίντεο. Τι υποστηρίζει η νέα θεωρία.

Στην Ίμβρο ο Οικουμενικός Πατριάρχης: «Άδικο και παράλογο να θεωρείσαι ξένος στον τόπο σου»

Ομάδα Κυπρίων είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, στη γενέτειρά του, την Ίμβρο. Της ομάδας, η οποία προηγουμένως επισκέφθηκε την Κωνσταντινούπολη και το Αϊβαλί (Κυδωνίες), ηγείτο ο εφημέριος του ναού, π. Μιχαήλ Σπανός. Οι Λεμεσιανοί επισκέπτες της Ίμβρου παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό της Αγίας Μαρίνας στο Σχοινούδι, το οποίο έως το 1964 κατοικείτο από 3.000 Έλληνες και ήταν το μεγαλύτερο χωριό της Τουρκίας.

«Πρωτοπαλίκαρο» του Μπιν Λάντεν ο πατέρας του δήμιου του Φόλεϊ!

O Adel Abdel Bari, πατέρας του «Τζιχάντι Τζον», κατηγορείται για τις βομβιστικές επιθέσεις των δύο αμερικανικών πρεσβειών, το 1998, στην Τανζανία και την Κένυα - Είχε πτυχίο νομικής και ειδίκευση στα Ανθρώπινα Δικαιώματα!

ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΜΕΓΑΛΕ! Μητσοτάκης: Οι απολύσεις που έχουν προγραμματιστεί θα γίνουν

Η εκπλήρωση του στόχου των απολύσεων θα μας επιτρέψει να μη γίνουν άλλες (εννοεί να μη χρειαστεί να φύγουν περισσότεροι αν οι απολύσεις γίνουν αργότερα), το επιχείρημα του υπουργού - Τι συζητήθηκε στη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Το 84,1% των τουριστών είναι ικανοποιημένοι από την Ελλάδα

Δείκτες άνω του 80% θεωρούνται ικανοποιητικοί διεθνώς, υποδηλώνοντας θετική εμπειρία - Παρά τη θετική εικόνα, παρατηρείται μικρή πτώση, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο

"Δεν έχω καμία σχέση με το νέο μισθολόγιο",υποστηρίζει ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος

Καμία εμπλοκή με το σχεδιασμό του νέου μισθολογίου δεν δέχεται ότι έχει το ΓΕΕΘΑ. Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος σύμφωνα με πληροφορίες του Onalert, επισήμανε σε συνεργάτες του ότι “όσα μου αποδίδουν για το νέο μισθολόγιο δεν ευσταθούν” και υποστήριξε ότι αυτό σχεδιάζεται αποκλειστικά και μόνο από το ΥΠΕΘΑ και την Γενική Διεύθυνση Οικονομικού.

Σεισμό 8 ρίχτερ μπορεί να δώσει το γιγάντιο ρήγμα του Αγίου Ανδρέα - Τι λένε οι ειδικοί

Το τεράστιο ρήγμα του Αγίου Ανδρέα στην Καλιφόρνια έχει μήκος 1.500 χιλιόμετρα και μπορεί να δώσει σεισμό μέχρι και 8 ρίχτερ, αφανίζοντας ολόκληρες πολιτείες. "Έχει κοινά χαρακτηριστικά με το ρήγμα της Ανατολίας" εξηγεί στο Newsit o καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας.

Η γη ξύπνησε για μια ακόμη φορά στην Καλιφόρνια. Ο σεισμός των 6,1 ρίχτερ, είναι ο μεγαλύτερος που έχει χτυπήσει την περιοχή τα τελευταία 25 χρόνια αφήνοντας πίσω του δεκάδες τραυματίες και τεράστιες καταστροφές σε δίκτυα και υποδομές.

ΝΕΡΙΤ: Δείτε ποια ετοιμάζουν για το κεντρικό δελτίο

Τη μετακίνηση του κεντρικού δελτίου στις 9 με παρουσιάστρια τη Βίκυ Φλέσσα και μετάδοση από τις εγκαταστάσεις της Κατεχάκη την 1η Σεπτεμβρίου φέρονται να δρομολογούν ο πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ, Αντώνης Μακρυδημήτρης και ο πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου, Θεόδωρος Φορτσάκης.

Χανιά: Με δαπάνη του Δήμου θα ταφεί την Τετάρτη ο Εμμανουήλ Κριαράς

Με δαπάνη του δήμου Χανίων θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης, στο Ακρωτήρι Χανίων, η ταφή του Εμμανουήλ Κριαρά, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο δήμος.

ΒΙΝΤΕΟ-Νέα ευρήματα στην Αμφίπολη-Τι λέει ο Σαράντος Καργάκος

Νέα ευρήματα έρχονται καθημερινά στο φως από την ανασκαφή στην Αμφίπολη. Οι αρχαιολόγοι πλησιάζουν με χειρουργικές κινήσεις στο μυστικό του τύμβου.

Αναφερόμενος στην ανασκαφή ο ιστορικός, Σαράντος Καργάκος, απηύθυνε...

Ταμήλος: Πάμε στα πανηγύρια για να μας κράξει ο κόσμος...

Ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλης Ταμήλος... ξαναχτύπησε!

Άφωνος έμεινε ο Γ. Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Γιώργος Σούρλας μετά την εκδήλωση που παρέστη στα Τρίκαλα για τα «Ελευθέρια 2014».

ΒΙΝΤΕΟ-Ποδοσφαιριστής… τα ‘κανε πάνω του από ένα τάκλιν!

Μια πολύ αμήχανη στιγμή έζησε εντός γηπέδου ένας ποδοσφαιριστής της Φλουμινένσε στον αγώνα κόντρα στην Σπορτ Ρεσίφε στο πλαίσιο του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος.

Βούλτεψη: Δεν θα ακολουθήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ στην ατζέντα του - Πρόωρο το θέμα προέδρου

«Δεν έχουμε ανοίξει κανένα θέμα. Αντιθέτως, λέμε ότι είναι πολύ πρόωρο αυτό το θέμα και στη στιγμή που ετέθη. Ο ΣΥΡΙΖΑ έθεσε θέμα προέδρου, με μοναδικό σκοπό βέβαια να επισπεύσει τις εκλογές, έναν χρόνο πριν από την προβλεπόμενη ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, αναφορικά με τα σενάρια ότι η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να προτείνει τον Φεβρουάριο τον Φώτη Κουβέλη ως πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Τρέχουν τα σάλια του μπαρμπα Φώτη! ΔΗΜΑΡ: Δεν του έχει γίνει πρόταση

Στη διάψευση του σεναρίου που ήθελε τον Φώτη Κουβέλη να προτείνεται από την Κυβέρνηση για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας προχώρησε η ΔΗΜΑΡ με ανακοίνωσή της.

Χάσμα μεταξύ υπουργών και βουλευτών

Καλεί την Κ.Ο ο Σαμαράς

Η τρίτη κυβέρνηση Σαμαρά δέχεται τις μεγαλύτερες πιέσεις, όχι όσον αφορά το κυβερνητικό πρόγραμμα αλλά όσον αφορά τις πιέσεις που δέχεται εκ των έσω. Τον τελευταίο καιρό η καινούργια “τάση” που έχει γεννηθεί στους κόλπους της γαλάζιας παράταξης, – αυτή των “μαζικών” υπογραφών, στις ερωτήσεις προς του υπουργούς- ή φαίνεται ότι έχει προβληματίσει ιδιαίτερα το Μέγαρο Μαξίμου.

ΦΩΤΟ-Βρετανός καθηγητής: Αυτοί είναι οι τρεις πιθανοί «ένοικοι» στον τάφο της Αμφίπολης

Για τον Νίκολας Σόντερς ο βίος, αλλά και ο θάνατος του Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι συνυφασμένοι με τη δική του πανεπιστημιακή και συγγραφική καριέρα. Ο Βρετανός καθηγητής αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ και συγγραφέας πολλών επιστημονικών βιβλίων και μελετών, δίνει τη δική του οπτική για το ποιος ενδέχεται να βρίσκεται μέσα στον τάφο της Αμφίπολης.