28 Αυγούστου 2014

Μητέρα γνωστής Ελληνίδας παρουσιάστριας ήταν ιερόδουλη!

Η παρουσιάστρια δεν έχει μιλήσει ποτέ για την οικογένεια της!

Μεγάλωσε και πέρασε μεγάλο κομμάτι των παιδικών της χρόνων σε πόλη της Πελοποννήσου, όπου έμενε μόνο με τη μητέρα της, καθώς οι γονείς της ήταν χωρισμένοι.

Θ. Πλεύρης: Τιμή στη μνήμη των νεκρών ηρώων πού έσωσαν την Ελλάδα απ' τον Κομμουνισμό και τους συμμορίτες

Με ανάρτηση του στο twitter ο Θανάσης Πλεύρης αναφέρθηκε στις αυριανές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στον Γράμμο και το Βίτσι αναφέροντας:

Από πού πήραν την ονομασία τους τα ελληνικά νησιά -Ενα παιχνίδι με την Ιστορία [λίστα]

Για να βρούμε την ετυμολογία των ονομάτων των ελληνικών νησιών θα πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν μια σειρά παραγόντων όπως η ορθογραφία, η γραμματική, η μυθολογία των λαών της Ελλάδας, αλλά και τη γεωμορφολογία του κάθε τόπου.

Δολοφονία-Μάνη: Έμαθαν την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές... μέσα στην φυλακή οι δυο 18χρονοι

​Πριν από λίγες μέρες προφυλακίστηκαν για το διπλό φονικό στην Μάνη οι δυο 18χρονοι και σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα των επιτυχόντων στις πανελλαδικές εξετάσεις με τα ονόματα τους να είναι ανάμεσα σε αυτούς που θα ξεκινήσουν την φοιτητική ζωή.

Πρόταση για αλλαγή στον νέο Ποινικό Κώδικα μπορεί να αθωώσει τα μέλη της ΧΑ

Φωτιές ανάβει η πρόταση της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής για αλλαγές στο άρθρα του Ποινικού Κώδικα που αφορούν τόσο στην κατάργηση των ισοβίων του ν.1608/50 περί καταχραστών αλλά στο άρθρο 187 για την εγκληματική οργάνωση που θέτει ως προϋπόθεση για την στοιχειοθέτηση του αδικήματος τον προσπορισμό οικονομικού οφέλους.

Αντισυνταγματικό το "μπόνους" πολυτέκνων για εισαγωγή σε Στρατιωτικές Σχολές

Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών με δύο αποφάσεις του έκρινε ότι είναι αντισυνταγματικός ο νόμος 3966/2011 («νόμος Διαμαντοπούλου») που δίνει μπόνους στα τέκνα των πολυτέκνων και τριτέκνων οικογενειών για καθ' υπέρβαση εισαγωγή στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, όπως στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές.

Αιματηρή συμπλοκή αστυνομικών με ληστές στον Κολωνό-Νεκρός ο ένας ληστής

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό, έπειτα από συμπλοκή με την ομάδα ΔΙΑΣ

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ ληστών και αστυνομικών σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Πέμπτης, στη συμβολή των οδών Κηφισού 102 και Αγίου Παύλου.

ΒΙΝΤΕΟ-«Ο χαμένος τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου»

Οι ανασκαφικές εργασίες στο λόφο Καστά της Αμφίπολης βρίσκονται στο επίκεντρο της συζήτησης. Μαζί με την πορεία των εργασιών αλλά και το περιεχόμενο του τύμβου έχει ξεκινήσει συζήτηση για τον Μέγα Αλέξανδρο και το που μπορεί να βρίσκεται ο τάφος του. Μάλιστα δεν είναι λίγοι οι αρχαιολόγοι και οι ιστορικοί πως ο Αλέξανδρος βρίσκεται θαμμένος στην Αμφίπολη.

ΦΩΤΟ ΕΛΑΣ: Αυτοί είναι οι τρεις ληστές του Δίστομου. Μεταξύ τους και ο υπαρχηγός του Μαζιώτη, Γιώργος Πετρακάκος

Ανακοίνωση σχετικά με δημοσιοποίηση στοιχείων ταυτότητας και φωτογραφιών τριών ατόμων, που συμμετείχαν σε ληστεία υποκαταστήματος τράπεζας στο Δίστομο Βοιωτίας.

Βίντεο: Έτρεξε γυμνή για να πληρώσει τα δίδακτρά της χρονιάς

Ο τολμών νικά… Αυτό βάλθηκε να επιβεβαιώσει μια νεαρή Ολλανδέζα, που τόλμησε να βγει γυμνή στους δρόμους του Άμστερνταμ και κέρδισε, εκτός από τα βλέμματα θαυμασμού.

FVTO-Δείτε τη Μ.Ζαχαρέα και τη Σ.Τσιμτσιλή με μαγιό παρέα!

Η δημοσιογράφος και κεντρική παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR Μάρα Ζαχαρέα, συναντήθηκε με την παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha «Happy Day» στην Πάρο.

ΒΙΝΤΕΟ-Κτηνωδίας συνέχεια: Οι τζιχαντιστές εκτέλεσαν 250 σύρους στρατιώτες

Κτηνωδίας και φρίκης συνέχεια στις καθημαγμένες Συρία και Ιράκ... Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους εκτέλεσαν την Τετάρτη 250 σύρους στρατιώτες τους οποίους είχαν αιχμαλωτίσει όταν κατέλαβαν μια βάση της πολεμικής αεροπορίας στην επαρχία Ράκα, το περασμένο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με ένα βίντεο που αναρτήθηκε σήμερα Πέμπτη στο YouTube. Ένας μαχητής του ΙΚ επιβεβαίωσε ότι το βίντεο είναι αυθεντικό.

Xήρα 73 ετών ψάχνει το ταίρι της μέσω διαδικτύου με προκλητικές φώτο

Μπορεί να έχει πατήσει τα 73 της χρόνια αλλά συνεχίζει να αναζητά τη συντροφικότητα και των  έρωτα και μάλιστα με τα πιο μοντέρνα μέσα.

Σήκωσε ανάστημα η κυβέρνηση στην Τρόικα για το θέμα των πλειστηριασμών

«Φρένο» βάζει η κυβέρνηση στην απαίτηση της τρόικας να πλειστηριάζονται, από το 2015, τα ακίνητα στο 1/3 της αντικειμενικής αξίας τους.

Πιο φτηνό το εισιτήριο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς απο την Δευτέρα: Με 1 ευρώ την ημέρα απεριόριστες διαδρομές

Από τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου, θα τεθούν σε ισχύ οι αλλαγές του ΟΑΣΑ και του υπουργείου Μεταφορών σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων και των καρτών στα αθηναϊκά Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Κουτσούμπας για ΧΑ: Δεν είναι όλοι φασίστες αλλά έχουν προσωπική ευθύνη

[Βέβαια τα λέει ο Κουτσούμπας γιατί φοβάται για την πάρτη του... αν είναι να απαγορεύσουμε απολυταρχικά κόμματα η ΧΑ και το ΚΚΕ θα δούν κόκκινη κάρτα]

Η Χρυσή Αυγή πραγματοποιεί εγκληματικές ενέργειες οι οποίες πρέπει να διώκονται, τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, ενώ για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής υπογράμμισε ότι δεν είναι όλοι φασίστες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν φέρουν ευθύνη.

Νέα στοιχεία για το εξαφανισμένο Boeing αλλάζουν πάλι την περιοχή ερευνών

Αλλάζει η περιοχή ερευνών για τον εντοπισμό του εξαφανισμού αεροσκάφους που εκτελούσε την ΜΗ370 των Μαλαισιανών Αερογραμμών, μετά τα αποτελέσματα της ανάλυσης μιας προσπάθειας που είχε γίνει να καλέσουν το αεροπλάνο από δορυφορικό τηλέφωνο.

ΚΛΑΙΩ! Δραγασάκης με 50 δις στην τσέπη: Αυτά είναι τα πέντε πρώτα μέτρα που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ όταν γίνει κυβέρνηση

Για τα πρώτα μέτρα που θα λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ σε άμεσο χρονικό διάστημα, μίλησε ο επικεφαλής του Προγράμματος και αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δραγασάκης, ξεκαθαρίζοντας πως η αρχή πρέπει να γίνει από τον «τερματισμό του μνημονίου» που, όπως είπε, αποτελεί πηγή του προβλήματος.

Η Ράπτη, ο ΣΥΡΙΖΑίος και τα… πειράγματα!

Στο… δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης επέστρεψε η Έλενα Ράπτη καθώς παρακολούθησε από κοντά σήμερα την τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου.

Η τραγουδίστρια που σιχαίνεται τον ήλιο -Εκανε τις βουτιές της ντυμένη από την κορυφή ως τα νύχια [εικόνες]

Μπορεί η πλειοψηφία των σταρ να λατρεύει τον ήλιο και να βάζει μοναδικό σκοπό της ζωής της από την άνοιξη ως το φθινόπωρο να μαυρίζει, αλλά υπάρχει και άλλη μια μερίδα σελέμπριτις που απεχθάνονται τον ήλιο. Στην τελεταία κατηγορία ανήκει και η Kesha

Οι εταιρείες που θα εκμεταλλευτούν τους υδρογονάνθρακες σε Ιωάννινα, Πατραϊκό Κόλπο και Κατάκολο. Στα 18 δισ. ευρώ ο τζίρος

Κατατέθηκαν σήμερα στη Βουλή προς έγκριση και ψήφιση οι συμβάσεις για την έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στις τρεις περιοχές της Δυτικής Ελλάδας (Πατραϊκό κόλπο, Κατάκολο και Ιωάννινα) που υπογράφηκαν τον περασμένο Μάιο.

Ο άντρακλας Νικόλας προσπαθεί να δικαιολογήσει τα περί «πουτσ@ριών»

Νικολάκη κανένας δεν θέλει να μεγαλώσουν τα παιδιά του με τέτοια πρότυπα και στο χέρι του είναι να αναλάβει πρωτοβουλία και να τους δείξει τον πρέποντα τρόπο... αλλά με λογικές "πουσταριά" θα οδηγηθούμε αλλού. Ξαναλέω τη θέση μας εδώ: Κανένα πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους, πρόβλημα έχουμε με τα καραγκιοζιλίκια στυλ gay pride και ειδικά για τους πολιτικούς προτιμητέοι οι ομοφυλόφιλοι που το δηλώνουν και δεν είναι εκβιάσιμοι όπως όσοι το κρύβουν

Με αφορμή τον σάλο που ξέσπασε μετά τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς προς τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, Ξαβιέ Μπέτελ, ο Νίκος Νικολόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως "δεν μπορεί να μεγαλώνουν τα παιδιά μας με τέτοιες παραδοχές, ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά".

ΤΟΝ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ! ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ! Με νέο επικεφαλής του ΔΝΤ η συνάντηση των Παρισίων

«Επιλεγμένα στελέχη» του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, χωρίς τη συμμετοχή του Πολ Τόμσεν, αλλά με επικεφαλής τον Ρίσι Γκογιάλ, θα συμμετάσχουν στις συνομιλίες των ελληνικών Αρχών με την τρόικα στο Παρίσι, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Τζέρι Ράις.

Μεταστεγάζεται το ελληνικό προξενείο της Μαριούπολης

Εντολή να μεταφερθεί προσωρινά η έδρα του ελληνικού Προξενείου από τη Μαριούπολη στο Ντνιεπροπετρόφσκ της Ουκρανίας, λόγω «επιδείνωσης των συνθηκών ασφαλείας στην περιοχή της Μαριούπολης», έδωσε το υπουργείο Εξωτερικών.

ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΛΛΑ 20 ΜΝΗΜΟΝΙΑ! Η φωτογραφία από τη Μύκονο κάνει το γύρο του Internet…

Το ενσταντανέ αναρτήθηκε σε λογαριασμό στο facebook και έχει προκαλέσει σάλο! Mία Φιλιππινέζα, σε κοσμική παραλία του νησιού, κάνει...

ΔΕΙΤΕ: Ενα από τα 7 νέα θαύματα της φύσης, o ποταμός Puerto Prinsesa

Ο ποταμός Puerto Prinsesa βρίσκεται στο Palawan των Φιλιππίνων και πρόκειται για τον μεγαλύτερο υπόγειο ποταμό στον κόσμο. Ένας μικρός παράδεισος κάτω από τη γη που εκτείνεται σε 8 χιλιόμετρα, κάτω από μια οροσειρά.

ΦΩΤΟ-Τι στο διάολο! Δεν έχει δει τον εαυτόν της σε βίντεο η Ραχήλ;

Καραγκιόζη είδε χθες η Ραχήλ και ξετρελάθηκε! Δείτε τι έγραψε στο twitter:

Α7-Corsair, ο θρυλικός "κουρσάρος" πετά με την ελληνική σημαία. Αντιμετώπισε Τούρκους, Αμερικανούς και… εξωγήινους!

Η πτώση του Corsair στην Κομοτηνή αναζωπύρωσε τις συζητήσεις για το αν ο συγκεκριμένος τύπος αεροσκάφους θα έπρεπε να έχει ήδη αποσυρθεί.

Ευκαιρία όμως να γνωρίσουμε την ιστορία του διάσημου «κουρσάρου» που υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία σχεδόν 40 χρόνια και τα έβαλε κυριολεκτικά με όλους!

Τα κομμούνια πάνε και κλαίνε στον Γράμμο

[Το παρακάτω είναι άρθρο του ΑΠΕ με 5 γραμμές για έναν αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού που έσωσε την Ελλάδα από τον κομμουνισμό και το να είναι σήμερα οι Ελληνίδες, πουτ@νες στην Γερμανία και 155 γραμμές για διάφορα κομμούνια που πάνε στον Γράμμο και κλαίνε... ενδεικτικό της ιδεολογικής τρομοκρατίας που ασκεί ακόμα στην Ελλάδα η προδοτική αριστερά του συμμοριτοπόλεμου που έχει πιάσει καίριες θέσεις του κράτους...]

Δεκαεπτά χιλιόμετρα έξω από το Νεστόριο της Καστοριάς, στο χωριό Πεύκος, η άσφαλτος παραχωρεί τη θέση της σε έναν βατό χαλικόδρομο, που οδηγεί σε ένα σπάνιο φυσικό περιβάλλον, απερίγραπτης ομορφιάς, ευθεία μέσα στην "καρδιά" του βουνού.

Τελικά το «πουστ@ριό» σύμφωνα με τον αντρακλα Νικόλα μιλά ελληνικά και έχει σπουδάσει στο ΑΠΘ! Εξαφανισμένος ο Νικολόπουλος...

Ειρωνική απάντηση εισέπραξε από τον -ελληνομαθή- πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ ο γγ. του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, και νυν στενός συνεργάτης του Πάνου Καμμένου, Νίκος Νικολόπουλος για χθεσινό χυδαίο τουιτάρισμα εναντίον του για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ! Αρβελέρ: Οταν μου λένει ότι υπάρχει κρίση, γελάω

«Όταν μου λένε ότι υπάρχει κρίση, γελάω». Η βυζαντινολόγος, πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου της Σορβόνης και πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κέντρου Δελφών έδωσε το δικό της στίγμα σε σχέση με αυτό που αποκαλούμε σήμερα κρίση.

Τ. Σωτηροπούλου: Γιατί ανέβασε στο instagram τη φωτογραφία του υπουργού Δημ.Τάξης;

Τη φωτογραφία του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Βασίλη Κικίλια, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η ηθοποιός, Τόνια Σωτηροπούλου.

Και μπορεί αρχικά να φαίνεται παράξενο, αλλά μετά την εξήγηση που έδωσε η όμορφη ηθοποιός έγινε αντιληπτή η ανάρτησή της…

ΣΗΜΕΡΑ... ΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ; Χαϊκάλης: "Δεν ψηφίζω για Πρόεδρο"

Τα ...γυρίζει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ
 
Σε ανασκευή των δηλώσεών που ο ίδιος είχε κάνει προ καιρού σε τηλεοπτικό σταθμό αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει θετικά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας προχώρησε σήμερα από τη Βουλή ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Παύλος Χαϊκάλης υποστηρίζοντας τώρα ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει.

Το εξοχικό του Πάπα στα περίχωρα της Ρώμης -Κάπως έτσι πρέπει να μοιάζει ο Παράδεισος [εικόνες]

Εδώ και αιώνες αυτός ο μαγευτικός πύργος είναι το εξοχικό του εκάστοτε Πάπα. Το Castel Gandolfo έχει έκταση μεγαλύτερη από το Βατικανό, 55 στρέμματα νότια της Ρώμης, πάνω από τη λίμνη Αλμπάνο. Ετσι θα πρέπει να είναι ο Παράδεισος.

Πυρετός προετοιμασίας για Παρίσι – Τα ραντεβού

Με συνεχείς συσκέψεις προσπαθεί η κυβέρνηση να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές. Πώς διαμορφώνεται η ατζέντα των ραντεβού στο Παρίσι. Τι διεκδικεί η ελληνική πλευρά.

Μπατιστούτα: Ζήτησα να μου κόψουν τα πόδια-Κατουριόμουν στο κρεβάτι γιατί δεν μπορούσα να πάω τουαλέτα!

Σοκάρουν όσα λέει ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα σε συνέντευξη που παραχώρησε, στην οποία αναφέρθηκε στα τεράστια προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε.

Στόκος με περικεφαλαία ο Ολαντρέου... ακόμα του φταίει ο Ασσάντ

Απέρριψε κάθε πιθανότητα για συμμαχία με τον Μπασάρ Αλ Άσαντ στη μάχη κατά των τζιχαντιστών στη Συρία και το Ιράκ ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ.

Άδωνις: Παρά την ανέχεια ο κόσμος πληρώνει παρόλα αυτά απαραίτητη η μείωση φόρων

«Όσο η χώρα φεύγει από την ανάγκη των δανειστών τόσο μεγαλώνουν οι δυνατότητες διαπραγμάτευσης» επισήμανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης στην Κάτια Μακρή και στον RealFm 97,8 μιλώντας για τη συνάντηση στο Παρίσι.

Τα παράδοξα των βάσεων. Σπούδασε Εκκλησιαστική Μουσική με 1,5 και Ισπανική Φιλολογία με 4, 4

Εκπλήξεις έκρυβε η προσεχτική ανάγνωση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και φέτος. Άλλες σχολές εκτινάχτηκαν στα ύψη και άλλες προσγειώθηκαν στα "τάρταρα", βάσει των μαθητικών επιδόσεων, ενώ το χαρακτηριστικό γνώρισμα των φετινών πανελλαδικών είναι η εκρηκτική άνοδος των μορίων τμημάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ, κυρίως στην περιφέρεια.

Συμφώνησε με Μπάγερν ο Τσάβι Αλόνσο

Η Μπάγερν θα  αποτελέσει, εκτός συνταρακτικού απροόπτου,  τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Τσάβι Αλόνσο που ήρθε σε συμφωνία με την νταμπλούχο Γερμανίας και όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγηω ώρα από την τελευταία ταξιδεύει ήδη προς το Μόναχο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

ΒΙΝΤΕΟ-Φοιτητές της π@ύτσας την έπεσαν στον Πρύτανη του ΕΚΠΑ - Τι λέει για την ένταση ο νέος πρύτανης


Ενταση δημιουργήθηκε νωρίτερα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πανεπιστήμιου Αθηνών κατά την τελετή παρουσίασης του απολογισμού του πρών πρύτανη Θεοδόση Πελεγρίνη στην οποία ήταν παρών και ο νέος πρύτανης Θεόδωρος Φορτσάκης. Φοιτητές της πο@τσας άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα και να χειροκροτούν ειρωνικά κάνοντας μπάχαλο την όλη διαδικασία. 

Αποχώρησε από το Ποτάμι ο εκπρόσωπος Τύπου Κώστας Αργυρός

Την αποχώρησή του από την πολιτική και Το Ποτάμι ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Κώστας Αργυρός, ο οποίος επιστρέφει στη δημοσιογραφία.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΨΟΓΟΣ! Ο Μπακογιάννης άφησε τους ΣΥΡΙΖΑίους να ορκιστούν τελευταίοι και μόνοι τους στο σύνταγμα των Κορυσχάδων

Ένταση επικράτησε νωρίτερα στην τελετή ορκωμοσίας του νέου περιφερειακού συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, που έγινε υπό την παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμου.

Πάνω από 25 τόνοι ροδάκινα στις φυλακές

Περισσότεροι από 25 τόνοι ροδάκινα και νεκταρίνια, που έμειναν αδιάθετα λόγω του ρωσικού εμπάργκο, διατέθηκαν στις φυλακές της χώρας. Η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΣΥΕ) ευχαριστεί την Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Ομάδων Ροδακινοπαραγωγών νομού Ημαθίας και όσους βοήθησαν στη διάθεση σε φυλακές της χώρας 25 τόνων και πάνω φρούτων.

ΒΙΝΤΕΟ-Ισπανίδες έδεσαν τα σουτιέν τους σε διαμαρτυρία για τον ηλίθιο σεξιστή δημάρχο

Εκατοντάδες ήταν οι γυναίκες, αλλά και οι άνδρες, που συγκεντρώθηκαν στην μεγαλύτερη πλατεία της πόλης Βαγιαδολίδ, (πρωτεύουσα της Αυτόνομης Περιφέρειας της Καστίλλης), απαιτώντας την παραίτηση του δημάρχου Φρανθίσκο Χαβιέ Λεόν δε λα Ρίβα, κατηγορώντας τον για σεξισμό και οπισθοδρόμηση.

Ποροσένκο: “Έχουμε εισβολή ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία” - Συγκάλεσε Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Πέτρο Ποροσένκο δήλωσε ότι δυνάμεις της Ρωσίας έχουν εισβάλει στη χώρα του, ενώ το Κίεβο αναφέρει κατάληψη της παραθαλάσσιας πόλης Νοβοαζόφσκ. Εκτάκτως συνεδριάζει και ο Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη.

Τέλος το μπουγέλωμα... τώρα έρχεται το «χούφτωμα»... πάντα για καλό σκοπό

Οι γυναίκες προσφέρονται να νιώσουν το άγγιγμα ενός άντρα αλλά όχι δωρεάν αφού πρόκειται για φιλανθρωπικό σκοπό!

Μετά την επιτυχία Ice Bucket Challenge, από το  οποίο η οργάνωση ALS έχει καταφέρει να αυξήσει πάνω από $ 73.000.000 τα έσοδά της, οι γυναίκες άρχισαν μια νέα τρέλα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

ΦΩΤΟ-Τσακώνα -Μια από τις μεγαλύτερες τοξοτές γέφυρες του κόσμου, ένα θαύμα της μηχανικής στα σύνορα Αρκαδίας-Μεσσηνίας

Εντός του 2014 θα δοθεί στην κυκλοφορία η νέα μεγάλη γέφυρα στην Τσακώνα, στα όρια των νομών Μεσσηνίας - Αρκαδίας, όπως ανακοίνωσε χθες ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης.

H γέφυρα της Τσακώνας, όσον αφορά το άνοιγμά της, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη στην Ελλάδα μετά από αυτή του Ρίο-Αντιρρίου και συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων τοξωτών γεφυρών παγκοσμίως.

Αρχαιολόγος αποκαλύπτει: Ετσι μετέφεραν τα μάρμαρα από την Αλυκή Θάσου στην Αμφίπολη [εικόνες]

Μέρα με την ημέρα κρυφές, αλλά εξόχως ενδιαφέρουσες πτυχές του τάφου στην Αμφίπολη, έρχονται στο φως της δημοσιότητας και μπορεί να είναι παράπλευρες της μεγάλης ανακάλυψης και της αδημονίας για το ποιος βρίσκεται στα ενδότερα, ωστόσο καταδεικνύουν τις τεχνικές δεξιότητες των Μακεδόνων.

ΒΙΝΤΕΟ-ΖΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ! Η Εύα Καϊλή στην Μύκονο

Την Μύκονο επισκέφτηκε η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή.

Η κάμερα του Mykonos Live Tv την εντόπισε την κοσμική παραλία της Ψαρούς.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΟΝ! Σε αυτή την Ελλάδα ζούμε: Ο Χατζηγιάννης η λαμογιά η Φερράρι και τα 70 χιλιάρικα

Φερράρι ε; Η απόλυτη εκδήλωση της δηθενιάς σε μια Ελλάδα που υποφέρει. Το κυρίαρχο αυτοκίνητο του νεόπλουτου που πριν απο κάποια χρόνια έπαιζε στο χρηματιστήριο, έπινε καφέ στο Κολωνάκι πήγαινε διακοπές στη Νότια Γαλλία και πετούσε με ιδιωτικό αεροσκάφος για Λονδίνο μόνο και μόνο για καφέ και να ψωνίσει με τους φίλους του στα Harrods.