29 Αυγούστου 2014

ΦΩΤΟ- Ρε Μητσάρα δε βαρέθηκες να σε δέρνει ο Άδωνις;

Βγήκε ο Παπαδημούλης πρωί πρωί να ενημερώσει ότι ρώτησε τον Γιούνκερ που θα βρει τα 300 δις για την ανάπτυξη και ποιο το χρονοδιάγραμμα και οι μηχανισμοί... για κακή του τύχη όμως εκείνη την ώρα ψαχούλευε το twitter ο Άδωνις ο οποίος τον ρώτησε το αμίμητο:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΤΟ! ΑΓΙΟ ΕΙΧΕ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ! Στα 37.000 πόδια «άνοιξε» το τζάμι στο πιλοτήριο του Εμπραέρ

Άμεση και απόλυτα ψύχραιμη η αντίδραση των πιλότων - Δείτε φωτογραφίες με το σπασμένο ανεξήνεμο του αεροσκάφους - Διαβάστε τί συνέβη στην πτήση από Αγκυρα για Μιλάνο

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρη στην άμεση αντίδραση των δύο κυβερνητών του Εμπραέρ σήμερα στο πρωί.

ΦΩΤΟ-Καλά ρε μαλάκ@ς τραβάγατε τον Άρη με πατερίτσες από τη Μύκονο στην ορκωμοσία; Λίγη ντροπή ρε!

Με νάρθηκα στο αριστερό πόδι και πατερίτσες εμφανίστηκε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, στην τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας, στο αμφιθέατρο του ραδιοφωνικού σταθμού "Αθήνα 9,84" στο Γκάζι.

Αλλάζει από την 1η Ιανουαρίου το έντυπο δήλωσης ΦΠΑ

Αλλάζει από την 1η Ιανουαρίου 2015 το έντυπο δήλωσης ΦΠΑ, μετά από απόφαση της γενικής γραμματέως Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνας Σαββαΐδου.

Μαζιώτης με σεντόνι κείμενο από τη μπουζού: Επιτίθεται στα ΜΜΕ και δημοσιογράφους ότι τον διαβάλλουν

[Ρε ηλίθιε που πιάστηκες σα βλάχος, γράφε ποιο μικρά κείμενα! Ποιος μαλάκ@ς εκτός του 200 καυλωμένους ΣΥΡΙΖΑίους νομίζεις ότι θα διαβάσει τα σεντόνια; Εντάξει κατανοούμε ότι ο ανθρώπινος οργανισμός έχει όρια και δεν αντέχει πάνω από 10 μαλακ@ες τη μέρα και σου μένει πολύ ελεύθερος χρόνος αλλά έλεος!]

Σφοδρή επίθεση στα ΜΜΕ και σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους και εκδότες εξαπολύει από τη φυλακή ο Νίκος Μαζιώτης σε κείμενό του που δημοσιεύθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

ΒΙΝΤΕΟ-Εικόνες-σοκ: Ισλαμιστές αποκεφάλισαν τέσσερις άνδρες στην Αίγυπτο!

Τους κατηγορούσαν ότι έδιναν πληροφορίες στα ισραηλινά στρατεύματα

Νέες εικόνες φρίκης με «πρωταγωνιστές» Ισλαμιστές αντάρτες βλέπουν τις τελευταίες ώρες το «φως» της δημοσιότητας, αυτή τη φορά από την Αίγυπτο, όπου ένοπλοι αποκεφάλισαν τέσσερις άνδρες, τους οποίους κατηγορούσαν ότι έδιναν πληροφορίες στα ισραηλινά στρατεύματα.

Συνταξιούχοι, σκληρά εργαζόμενοι της Εμπορικής Τράπεζας στο ΣτΕ για την καταβολή του εφάπαξ

Άλλαξε λέει ο οικογενειακός προγραμματισμός τους! δηλ. τι οικογενειακό προγραμματισμό έκαναν 65 χρονών άνθρωποι; Να προικίσει το κράτος και τα εγγόνια τους εκτός απ'τα παιδιά τους που τα πήγαιναν σε δικούς τους παιδικούς, σε δικές τους κατασκηνώσεις, σε δικούς τους γιατρούς και εισέπρατταν και επιδόματα ενηλικίωσης ή ξέρωγω τι άλλο; Ξέρω ξέρω τους τα κρατούσε από το μισθό τους ο οποίος τελικά ήταν μισθουλάρα... δηλ. τα δανεικά που πληρώνουμε σήμερα... Σα δεν ντρέπεστε ρε;

Στο ΣτΕ προσέφυγαν συνταξιούχοι της Εμπορικής Τράπεζας, ζητώντας να ακυρωθεί η απόφαση του Ταμείου Ασφάλισης Υπαλλήλων Τραπεζών και Επιχειρήσεων Κοινής Ωφελείας (ΤΑΥΤΕΚΩ), με την οποία άλλαξε ο τρόπος καταβολής του εφάπαξ.

Η Prof., Dr., Παναγιωταρέα MSc, PhD σκιάζεται κάτω από ομπρέλα στο χώρο ανασκαφών στην Αμφίπολη και γράφει ένα καρό μαλ@κίες

Η δημοσιογράφος Αννα Παναγιωταρέα αναρτά καθημερινά στο facebook λεπτομερείς περιγραφές από τις ανασκαφές στον τάφο της Αμφίπολης, σχολιάζει τα δημοσιεύματα του τύπου και είναι η μοναδική δημοσιογράφος που έχει πρόσβαση στην συναρπαστική ανακάλυψη αφού διατηρεί το προνόμιο, ελισσόμενη σαν χέλι (εδώ και δεκαετίες) να είναι άτυπη σύμβουλος (και αμισθί λένε αλλά ποιος τους πιστεύει) της ΠΑΣΟΚας...

Η νέα τρέλα με τα «δωμάτια απόδρασης» κατακτά και τη Θεσσαλονίκη -Εφτιαξαν το μεγαλύτερο σε όλη την Ευρώπη

Μετά την Αθήνα, η νέα τρέλα των «δωματίων απόδρασης», «Escape Rooms» κατακτά και τη Θεσσαλονίκη. Μέσα στον επόμενο μήνα θα λειτουργήσουν δύο τέτοιοι χώροι στη συμπρωτεύουσα, με τον έναν, μάλιστα, να είναι ο μεγαλύτερος σε όλη την Ευρώπη, αφού το... δωμάτιο θα έχει έκταση 400 τ.μ..

Πώς έγινε το πρόσωπο γυναικών που έτρωγαν επί 1,5 μήνα πεπόνια, καρότα, σπανάκι και μπρόκολο

Kαθώς αφήνουμε πίσω το καλοκαίρι,οι άδειες τελειώνουν και οι ώρες για ηλιοθεραπεία λιγοστεύουν, πολλές γυναίκες έχουν αρχίσει να... θρηνούν το μαύρισμά τους που σταδιακά εξαφανίζεται. Επιστήμονες, όμως, λένε ότι δεν θα έπρεπε αφού το μαύρο χρώμα που αποκτά το δέρμα δεν είναι τόσο ελκυστικό όσο η χρυσαφένια λάμψη που αποκτά με την κατανάλωση καροτενοειδών, μιας ειδικής κατηγορίας φρούτων και λαχανικών.

Αρνούνται λόγω ΧΑυγιτών, να μπουν στα κελιά τους οι γυναίκες κρατούμενες στις φυλακές Κορυδαλλού

Αναβρασμός επικρατεί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού καθώς οι γυναίκες κρατούμενες αναμένεται να προχωρήσουν σε διαμαρτυρία και να αρνηθούν να μπουν στα κελιά τους, σύμφωνα με όσα αναφέρουν σε έγγραφη καταγγελία τους.

Χαρακόπουλος: Οι σημερινοί διωγμοί ολοκληρώνουν τις Γενοκτονίες των Χριστιανών της Ανατολής

Τη συνδρομή της Ελλάδας στους Χριστιανούς της Μέσης Ανατολής ζήτησε ο Μάξιμος Χαρακόπουλος από τον Ευάγγελο Βενιζέλο με αφορμή τις εξελίξεις στη Συρία και το Ιράκ.

Ο Χάμιλτον με μια μοβ Pagani Zonda 760 LH, αξίας 1,9 εκατ. ευρώ, στο Μονακό

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 (2008), o Λιούις Χάμιλτον φωτογραφήθηκε πίσω από το τιμόνι της μιας και μοναδικής Pagani Zonda 760 LH που απέκτησε προσφάτως .

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ! Αερογέφυρα ζωής από το Embraer

Αερογέφυρα μεταξύ Ηρακλείου, Ελευσίνας και Θεσσαλονίκης στήθηκε σήμερα το πρωί για τη μεταφορά μοσχευμάτων ήπατος και νεφρών από 31 χρόνο που νοσηλευόταν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο εγκεφαλικά νεκρός.

Έχασε από τους εργαζόμενους η Coca-Cola

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθήνας απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε
καταθέσει η εταιρεία Coca-Cola σε βάρος των απεργών εργατών του εργοστασίου της
στην Θεσσαλονίκη με την οποία ζητούσε να τους απαγορευθεί να καλούν τους πολίτες σε μποϋκοτάζ του αναψυκτικού και άλλων προϊόντων της 3Ε.

Ποιοι πολεμούν τον Αναστάσιο;

Σ​​το επίκεντρο «βρώμικου πολέμου», υποκινούμενου από ακραίους εθνικιστικούς και ισλαμιστικούς κύκλους με τη βοήθεια των μυστικών υπηρεσιών, βρίσκεται στην Αλβανία ο Αρχιεπίσκοπος κ. Αναστάσιος.

ΒΙΝΤΕΟ-Αλ-Κάιντα: «Έτσι θα φτιάξετε βόμβες στην κουζίνα της μαμάς σας»!

Η τρομοκρατική οργάνωση αλ-Κάιντα τώρα και σε ρόλο... «μάγειρα». Η οργάνωση που ευθύνεται για τον θάνατο αθώων ανθρώπων, κυκλοφόρησε ένα φυλλάδιο στο οποίο ενημερώνει τον κόσμο για το πόσο εύκολα μπορεί κανείς να φτιάξει βόμβες στην κουζίνα του σπιτιού του.

ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΑΠ ΤΗ ΦΑΤΣΑ! Έκανε σεξ με τον αδερφό της παρασυρμένη από την ταινία "The Notebook"

Η 20χρονη Christopher Buckner και ο αδελφός της, Timothy Savoy, 25 ετών, συνελήφθησαν στην πόλη Guyton της Georgia των ΗΠΑ να κάνουν σεξ σε καρότσα αυτοκινήτου, έξω από μια εκκλησία.

«Έτοιμος» ο Γ.Βρούτσης για τη μάχη με την τρόικα για εργασιακά και Ασφαλιστικό

Την ετοιμότητα του υπουργείου Εργασίας να αντιμετωπίσει την τρόικα σε ό,τι αφορά τα εργασιακά θέματα και το Ασφαλιστικό, τόνισε κορυφαίος παράγοντας μετά τη σύσκεψη προετοιμασίας μεταξύ του υπουργού Εργασίας, Γ.Βρούτση και του υπουργού Οικονομικών Γκ.Χαρδούβελη.

Οι πόλεις με τα πιο καθαρά και τα πιο βρώμικα ξενοδοχεία-Που λέτε να βρίσκεται η Αθήνα;

Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν ταξιδεύουν επιλέγουν το ξενοδοχείο που θα μείνουν, βάσει ορισμένων σημαντικών κριτηρίων και σίγουρα ένα από αυτά είναι η καθαριότητα.

Ξεκίνησε η εποχή ακμής του Μαραθώνα... ορκίστηκε ο Ψινάκης και του ευχήθηκαν "και Πρωθυπουργός"

«Εδώ από την αφετηρία του Μαραθώνιου δρόμου, ξεκινά και η δική μου διαδρομή σήμερα για τα επόμενα πέντε χρόνια στο δήμο», με αυτά τα λόγια και εμφανώς συγκινημένος ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης ορκίστηκε σήμερα το μεσημέρι, παρουσία φίλων αλλά κατοίκων της περιοχής.

Η Πολωνία απαγόρευσε πτήση του Ρώσου υπουργού Άμυνας στον εναέριο χώρο της!

Η Πολωνία αρνήθηκε να δώσει άδεια για να περάσει από τον εναέριο χώρο της αεροπλάνο που μετέφερε τον Ρώσο υπουργό Άμυνας.

Ο Σεργκέι Σόιγκου επέστρεφε στη Ρωσία έπειτα από ταξίδι του στη...

ΒΙΝΤΕΟ-Χωρίς παρατράγουδα η ορκωμοσία του νέου ΔΣ της Αθήνας-Έφαγε "πόρτα" ο Παναγιώταρος!

- Ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αθηναίων
- Χωρίς προηγούμενο τα μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία
- Μεταφέρθηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης από τις φυλακές Κορυδαλλού

Ολοκληρώθηκε η τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου της πρωτεύουσας, η οποία ήταν επεισοδιακή. 

ΒΙΝΤΕΟ-Τζούντο: Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Ηλιάδης!

Το τρίτο χρυσό μετάλλιο και 6ο συνολικά της καριέρας του, πανηγύρισε ο Ηλίας Ηλιάδης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τζούντο στη Ρωσία!

Την παραίτηση Νικολόπουλου ζητούν οι Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές

Την παραίτηση του Νικολόπουλου από την ΚΟ των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών, ζητούν τα υπόλοιπα μέλη της, με αφορμή τις δηλώσεις του για τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου.

Δημοσκόπηση Κούλογλου: Μόνο με 8 μονάδες διαφορά προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ

Με 8 μονάδες διαφορά προηγείται στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ (25,8%) έναντι της ΝΔ (17,7%) που σημειώνει εντυπωσιακή πτώση, αποτέλεσμα και του φιάσκου του ΕΝΦΙΑ, όπως προκύπτει από άλλες ερωτήσεις της πρώτης δημοσκόπησης της εταιρίας Palmos Analysis για τη σελίδα του υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ!

Αυτά είναι τα τρία σπήλαια στην Ελλάδα με τις πιο παράξενες ιστορίες

Μυστήρια που δεν λύθηκαν ποτέ...

Το σπήλαιο της ΠεντέληςΤο σπήλαιο της Πεντέλης είναι ίσως το γνωστότερο από τα σπήλαια της Ελλάδας στα οποία λαμβάνουν χώρα παράξενα φαινόμενα λόγω του ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην πόλη των Αθηνών.
Το σπήλαιο ήταν ήδη γνωστό από την αρχαιότητα, από τότε που οι αρχαίοι Αθηναίοι έψαχναν το όρος της Πεντέλης για το παγκοσμίου φήμης πεντελικό μάρμαρο.

Δεκατέσσερα μοναδικά ξενοδοχεία που αν τα επισκεφθείτε δεν θα θέλετε να βγείτε από το δωμάτιο -Ανάμεσά τους και ένα στη Σαντορίνη [εικόνες]

Αν έχετε βαρεθεί κάθε χρόνο να κάνετε τις διακοπές σας στα ίδια μέρη και σε απλά ξενοδοχεία, τότε ήρθε η ώρα να τολμήσετε την αλλαγή.

Παρακάτω θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μία γεύση από τα πιο ξεχωριστά ξενοδοχεία που υπάρχουν στον κόσμο, ανάμεσα στα οποία υπάρχει και το ελληνικό ξενοδοχειακό συγκρότημα...

Μαρία Σόδη, η εντυπωσιακή ξανθιά πενηντάρα, νέα βουλευτής της ΝΔ με μόλις 293 ψήφους, είναι ιδιοκτήτρια των Μastic Spa

Μια νέα εντυπωσιακή ξανθιά γυναίκα θα έχει από σήμερα η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ. Ο λόγος για την Μαρία Σταυρινούδη Σόδη η οποία μπαίνει στη Βουλή στη θέση του Σταμάτη Κάρμαντζη, ο οποίος παραιτήθηκε γιατί αναλαμβάνει αντιπεριφερειάρχης Χίου.

Οι αρχαιοκάπηλοι "χτυπούν" την Αμφίπολη. Το θρίλερ με το χρυσό μακεδονικό στεφάνι που βρέθηκε στο μουσείο Γκετί μέσω Ελλήνων της Γερμανίας

Το 1992-1995 – έγιναν πέντε μεγάλες επιχειρήσεις κλοπής αρχαιοτήτων από την Ελλάδα. Ανάμεσα σε αυτές ήταν η μεταφορά το 1992 ενός χρυσού μακεδονικού στεφανιού, προϊόντος λαθρανασκαφής από την Αμφίπολη, αλλά και το λαθρεμπόριο 187 αρχαίων αντικειμένων που εντοπίστηκαν το 1994 στο Μπρίντιζι με την εμπλοκή των Ελλήνων μεταφορέων, Αχιλλέα Σακκά και Γιώργου Κλείδωνα.

Η γελοιότητα ενός βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Διόλου τυχαία δεν είναι η εικόνα που έχει διαμορφωθεί στην κοινή γνώμη για τους «εθνοπατέρες» ή τουλάχιστον για ορισμένους από αυτούς.

Δεν τιμούν ούτε την ψήφο του λαού που τους εξέλεξε, ούτε τη δική τους στη Βουλή κι ούτε (σε τελική ανάλυση) τα παντελόνια που φορούν!

«Ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη γιατί...

Τύμβος Aμφίπολης: Ο οκτάφυλλος ρόδακας φωτογραφίζει τον "ένοικο"

Ο διάκοσμος με τους ανάγλυφους ρόδακες

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού περί των τελευταίων ευρημάτων της ανασκαφής του Τάφου της Αρχαίας Αμφίπολης :

Και το ΚΚΕ μαζί με πατριώτες του κ@λου υπερ του Πούτιν: "Αναπολεί τον Στάλιν" λέει

Τα λέμε εδώ και μήνες: Τα αγάλματα του Στάλιν και του Λένιν προστατεύουν οι ρωσόφωνοι κρυφοκομμουνιστές του Πούτιν στην Ουκρανία και τα ζώα οι πατριώτες του κ@λου τους στηρίζουν... τώρα έρχεται να το επιβεβαιώσει και το ΚΚΕ

Mύδρους κατά των ΗΠΑ, της ΕΕ και του Κιέβου εξαπολύει με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ με αφορμή την ουκρανική κρίση, καταδικάζοντας «τις ξένες παρεμβάσεις στις εσωτερικές υποθέσεις».

H “Καθημερινή”… σκίζει πάλι τον ανεπαρκή Βασιλάκη Καΐλα του Παιδείας

Για δεύτερη μέρα η “Καθημερινή” μέσα από το βασικό της άρθρο “σκίζει” τον γελοίο Λοβέρδο που συνεχίζει να προκαλεί την κοινή γνώμη λειτουργώντας ως “τζάμπα μάγκας” υπουργός:

Europa League: Με ποιους κληρώθηκαν Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης

Δείτε αναλυτικά όλους τους ομίλους του Europa League

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ομίλων του Europa League το μεσημέρι της Παρασκευής με τις ελληνικές ομάδες να να γνωρίζουν αυτή τη στιγμή τους αντιπάλους που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν.

Κι άλλες φώτο της Ολγάρας με μαγιό στην Πάτμο (ΦΩΤΟ)

Εκθαμβωτική η Υπουργός Τουρισμού και στην παραλία... Δείτε κι άλλες φώτο από την παραλία της Πάτμου όπου την πέτυχαν οι παπαράτσι:

Peanuts! O ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΘΑ ΚΟΒΕΙ ΤΙΣ ΔΙΠΛΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ! Δάνεια 20 δις. ευρώ για τις ελληνικές επιχειρήσεις

Να μας πούνε όσοι υποστηρίζουν έξοδο από την ΕΕ και ποιος μαλάκ@ς θα δανείζει τις ελληνικές επιχειρήσεις

Ρευστότητα ως 20 δισεκατομμύρια ευρώ θα μπορούσαν να αντλήσουν οι ελληνικές τράπεζες από την Ευρωπαϊκή κεντρική Τράπεζα για να χρηματοδοτήσουν τις ελληνικές επιχειρήσεις.Όμως, η δυνατότητα αυτή σκοντάφτει στη χαμηλή ποιότητα των εγγυήσεων που που μπορούν να δώσουν εξαιτίας της χαμηλής πιστοληπτικής αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας και των κρατικών ομολόγων.

Ασαφής η Κομισιόν για την τουρκική στάση στο ρωσικό εμπάργκο

Δύο μέτρα και δύο σταθμά φαίνεται να έχει η Κομισιόν αναφορικά με την στάση των υποψήφιων χωρών προς ένταξη στην ΕΕ απέναντι στο ρωσικό εμπάργκο.

Alpha Bank: Επαχθείς έγιναν οι φόροι των νοικοκυριών– Ιδεολογικές αγκυλώσεις έφεραν τον ΕΝΦΙΑ

Ανάπτυξη 1,5% του ΑΕΠ το β’ εξάμηνο προβλέπει η Alpha Bank. Ζητά ριζικές αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ, ενώ ξεκαθαρίζει πως οι φόροι που πληρώνουν τα νοικοκυριά είναι πολύ υψηλοί. Τα πυρά για το πολιτικό σύστημα και η σύγκριση με την Αργεντινή.

Στο Μέγαρο Μαξίμου υπό άκρα μυστικότητα η επικεφαλής των ανασκαφών στην Αμφίπολη Κατερίνα Περιστέρη

Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, την προηγούμενη Κυριακή, η επικεφαλής της ανασκαφής στην Αμφίπολη, Κατερίνα Περιστέρη.

Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι της Ευρώπης -Στην Ελλάδα, ο Σπύρος Λάτσης [χάρτης]

Ο Ισπανός Amancio Ortega με τα γνωστά καταστήματα Zara, Pull & Bear, Massimo Dutti, Bershka, κρατά τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου της Ευρώπης. Στην Ελλάδα, ο πλουσιότερος άνθρωπος είναι ο Σπύρος Λάτσης.

Ενταση στην ορκωμοσία του περιφερειακού συμβουλίου Κρήτης όπου παρών ήταν κι ο Μπαρμπαρούσης

Επεισοδιακή ήταν και στην Κρήτη η ορκωμοσία του νέου περιφερειακού συμβουλίου. Η παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση και η ταυτόχρονη διαδήλωση της αριστερής «Ανυπόταχτης Κρήτης» που εκπροσωπείται στο συμβούλιο, δημιούργησε ένα εκρηκτικό μείγμα.

Eurostat: Στο 27,2% η ανεργία στην Ελλάδα

Η Ελλάδα συνεχίζει να έχει τα θλιβερά πρωτεία στην ανεργία στην Ε.Ε. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat διαμορφώθηκε στο 27,2% για τον μήνα Μάιο, ενώ η ανεργία στην Ευρωζώνη τον Ιούλιο παρέμεινε αμετάβλητη στο 11,5%, σε σχέση με τον Ιούνιο.

Βουλγαράκης: Τσίρκο οι ορκωμοσίες των τελευταίων ημερών και τα ΜΜΕ βλέπουν «κινήσεις υψηλού συμβολισμού»

Ο Γιώργος Βουλγαράκης σχολίασε με δηκτικό τρόπο στο Twitter τις ορκωμοσίες των νέων Περιφερειαρχών και δημάρχων.

«Οι ορκωμοσίες που είδαμε τις τελευταίες μέρες , οι αντιστάσεις της τελευταίας στιγμής απ τους απερχόμενους, τα ” αστέρια ” στο πέτο...

Παραίτηση του βουλευτή της ΝΔ Κάρματζη και στο ... βάθος ο Ν. Μηταράκης

Την παραίτησή του από βουλευτής, προκειμένου να αναλάβει αντιπεριφερειάρχης Χίου, ανακοίνωσε ο Σταμάτης Καρματζής.

Τη θέση του ως βουλευτή Χίου της Νέας Δημοκρατίας, αναλαμβάνει πλέον...

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΠΩΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ! Καταθέτει προσφορά ο ΟΠΑΠ για το ιπποδρομιακό στοίχημα

Η εισηγμένη θα καταθέσει προσφορά μαζί με την Global Family Partners για το ιπποδρομιακό στοίχημα στην Ελλάδα. Το τίμημα θα είναι τουλάχιστον 40 εκατ. ευρώ και όλοι περιμένουν να δούνε πόσο θα αποτιμήσει τώρα το ιπποδρομιακό στοίχημα ο Κόκκαλης που στην πρώτη φάση κατέθεσε 5,2 εκ!

ΑΝΘΙΜΟΣ ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ: ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΣΤ@ΡΙΟ

Casus belli τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια για τον Άνθιμο ο οποίος αφού έβγαλε τον Μπουτάρη δήμαρχο, βρίζοντάς τον και καλά και συσπειρώνοντας τους άλλους, ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο με τον ΣΥΡΙΖΑ...
Στην εκπομπή της ΝΕΡΙΤ "Έξι - Δέκα" και τη δημοσιογράφο Σταυρούλα Χριστοφιλέα μίλησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, κ. Άνθιμος.

Ο Κώστας Καραμανλής μαυρισμένος και χαλαρός στην Κω -Κοντά σε φίλους με την οικογένειά του [εικόνες]

O πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής αποδεικνύει κάθε χρόνο ότι αγαπάει την Κω και τους ανθρώπους της.

Όπως αναφέρει και το kosvoice.gr, ο πρώην πρωθυπουργός επέλεξε και φέτος το νησί της Κω για τις οικογενειακές του διακοπές. Σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στο νησί μαζί με την σύζυγο του Νατάσα Καραμανλή και τα παιδιά του.

ΑΞΙΟΣ! Γιάννης Ασμάνης: Από την Ολυμπιάδα Φυσικής πρώτος στο Πολυτεχνείο χωρίς φροντιστήριο-Γιατί είχε αναγκαστεί να αλλάξει 7 σχολεία

Ο Γιάννης Ασμάνης από το 2ο Γενικό Λύκειο Χίου αρίστευσε στην κυριολεξία στις πανελλαδικές εξετάσεις. Εγραψε σχεδόν 20 σε όλα τα υπό εξέταση μαθήματα και μπήκε με τα υψηλότερα μόρια στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

ΒΙΝΤΕΟ Σοκ: Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν και άλλο όμηρο

Φέρεται να είναι Κούρδος στρατιώτης που απήχθη στο Ιράκ - Απειλούν ΗΠΑ και Κούρδους ότι θα συνεχίσουν τις εκτελέσεις αν δεν σταματήσουν τις επιχειρήσεις κατά του Ισλαμικού Κράτους - Οι εκτελεστές είναι τρεις και μιλούν αραβικά

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ Ή ΑΥΤΗ ΒΛΑΜΕΝΗ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ; «Μπούκαραν» στο σπίτι της Γαληνέα και της έκλεψαν 70.000 ευρώ!

Τη φιλοξενεί η Ζωή Λάσκαρη!

Ακόμα σοκαρισμένη είναι η Νόνικα Γαληνέα,  η οποία επιστρέφοντας από διακοπές, διαπίστωσε ότι ληστές είχαν εισβάλλει στο πολυτελές σπίτι της και της άρπαξαν 70.000 ευρώ!

Χρύσανθος: "Δεν είναι δικό μου δημιούργημα ο ΕΝΦΙΑ ούτε τον θαυμάζω"

Διαψεύδει ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού ότι είναι ...θαυμαστής του νέου φόρου

«Έχω τρία παιδιά, ο ΕΝΦΙΑ δεν είναι δικό μου «παιδί» αν και μου τον έχουν χρεώσει. Ξεκαθαρίζω ότι ο ΕΝΦΙΑ δεν είναι δικό μου δημιούργημα» σημείωσε ο Χρύσανθος Λαζαρίδης μιλώντας σήμερα στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του mega.