30 Αυγούστου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτές τι άποψη να έχουν άραγε για τα μνημόνια, τους ψεκασμούς, τη Νέα Τάξη κ.λπ

Πάντως πολύ θα 'θελα να γνωρίσω αυτή στο 3:15... όχι για τίποτα άλλο, αλλά για να μου πει τι πιστεύει για τα μνημόνια και τους τοκογλύφους:

Με ποιο «έγκλημα» κ γιατί ο λαϊκιστής Φιλιππάκης της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ προσπαθεί να εκβιάσει τον Άδωνι;

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος (ο εκβιασμός προκειμένου να σιωπήσει) που σήμερα τόσο η Δημοκρατία όσο και η Espresso, δύο εφημερίδες που εκδίδει ο Γ. Φιλιππάκης, κυκλοφορούν με το ίδιο θέμα, την επίσκεψη για μπάνιο του Άδωνι και της οικογένειάς του στο Εκάλη κλάμπ...

Και φυσικά ο λόγος που γίνεται αυτή η επίθεση, από της ναυαρχίδα του δεξιού (ξεφτιλίζουν τη λέξη οι γελοίοι) λαϊκισμού ("Οι Γερμανοί θα μας πάρουν τα σπίτια") δεν είναι άλλος από το ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης θα είναι...

Αυτοκτόνησε Έλληνας αστυνομικός γιατί πίστευε ότι τον παρακολουθούν πράκτορες της… CIA

Ένα τραγικό γεγονός έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Θεσσαλονίκης, μια αυτοκτονία που συνέβη πριν μερικές εβδομάδες στη Νεάπολη αλλά μόλις τώρα αποκαλύφθηκαν οι λεπτομέρειές της.

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ! Νίκος Παππάς: Δεν αποκλείεται συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ

Ανοίγματα που θα φέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ, στην αυτοδυναμία, προαναγγέλλει ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 31.08.2014

Δείτε τα:

Ο Πολωνός πρωθυπουργός Ντόναλντ Τουσκ νέος πρόεδρος της Ε.Ε.

Ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Ντόναλντ Τουσκ (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα) και η υπουργός Εξωτερικών της Ιταλίας Φεντερίκα Μογκερίνι (Σοσιαλιστές) θα διαδεχθούν τελικά τον Χέρμαν φαν Ρομπέι στην Προεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και την Κάθριν Άστον στην κορυφή της ευρωπαϊκής διπλωματίας.

Το μεγάλο πείραμα της Ελλάδας στο Παρίσι

Σε τρία εικοσιτετράωρα στο Παρίσι, στο νούμερο 2 της οδού Andre Pascal, στο ουδέτερο έδαφος του στρατηγείου του ΟΟΣΑ, τρόικα και κυβέρνηση έρχονται face to face, για μια τριήμερη διαβούλευση μακριά από τους δρόμους της Αθήνας και τους διαδρόμους των ελληνικών υπουργείων. Αν και οι δύο πλευρές επιχειρούν να υποβαθμίσουν τη σημασία της συγκεκριμένης συνάντησης και να ψαλιδίσουν τις προσδοκίες, το πείραμα των Παρισίων, κατά πολλούς μπορεί να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για τις σχέσεις της Αθήνας με τους πιστωτές.

Στην ίδια πόλη θα μπορούν να φοιτούν τα αδέλφια

Υπουργική απόφαση με την οποία θα ορίζεται ότι το δεύτερο παιδί κάθε οικογένειας θα μπορεί να σπουδάσει στην πόλη όπου φοιτά και το πρώτο εκδίδει πιθανότατα τη Δευτέρα το υπουργείο Παιδείας.

O Bono απολαμβανει τις διακοπές του στην Ελλάδα

Ο τραγουδιστής των U2 χαίρεται τα νερά της Μυκόνου

Στη λίστα των επωνύμων που πέρασαν μερικές ημέρες από το καλοκαίρι τους σε ελληνικά ύδατα έρχεται τώρα να προστεθεί και ο Bono.

Από πού «κατάγονται» οι Σφίγγες της Αμφίπολης; -Μια βουτιά στη μυθολογία

Με τα μάτια όλου του κόσμου στραμμένα στην Αμφίπολη και την αγωνία να κορυφώνεται μέρα με την ημέρα για τα πολυαναμενόμενα ευρήματα, πολύ συζήτηση γίνεται για τις δύο -εντυπωσιακές- Σφίγγες που φυλάσσουν την είσοδο του τάφου που ερευνάται. Όλοι γνωρίζουμε ότι η... καταγωγή της Σφίγγας είναι αιγυπτιακή, ισχύει όμως για αυτές της Αμφίπολης; είναι αιγυπτιακές ή ελληνικές;

ΒΙΝΤΕΟ-Σαμαράς για Ουκρανία: Προσοχή και αποφασιστικότητα

Αποφασιστικότητα και σύνεση συνέστησε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς στο θέμα της Ουκρανίας, προσερχόμενος σήμερα στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Νέο βίντεο-σοκ με αποκεφαλισμό λιβανέζου στρατιώτη από τζιχαντιστές

Ο άτυχος άντρας έχει αναγνωριστεί ως ο Άλι αλ Σάγεντ, ένας σουνίτης μουσουλμάνος από το βόρειο Λίβανο

Με άλλο ένα βίντεο απίστευτης αγριότητας, το οποίο ανάρτησαν την Παρασκευή στο YouTube, οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, προσπαθούν να σπείρουν τον τρόμο και τον φόβο στη Δύση και να δείξουν πώς είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν την αιματηρή δράση τους.

Κρήτη: Καταζητούμενος επί ένα χρόνο, ζούσε σε κρύπτη στο σπίτι του

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (30/08) ένας 29χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ: Οικογένεια στο Κονγκό κρατάει όμηρο μια βρετανίδα λεσβία -Θέλουν να της θεραπεύσουν ομοφυλοφιλία

Η Κριστίνα Φόντες, ομοφυλόφιλη ακτιβίστρια υπέρ των LGBT ζει το τελευταίο διάστημα μια σοκαριστική κατάσταση ομηρίας από την ίδια της την οικογένεια. Την έχουν φυλακίσει με σκοπό να της θεραπεύσουν την... ομοφυλοφιλία!

Γίνεται 127 ετών και σπάει όλα τα ρεκόρ

Ο άνθρωπος που εχει ζήσει τα περισσότερα χρόνια θα γίνει μια γυναίκα από το Μεξικό η οποία αύριο κλείνει 127 χρόνια ζωής.

Η λάτρης της σοκολάτας Leandra Becerra Lumbreras γεννήθηκε στις...

ΦΩΤΟ-Η Πάολα και το κ@λοδάχτυλο!

Εδώ και λίγες ώρες κάνει τον γύρο των social media η φωτογραφία της Πάολα από το καμαρίνι της μαζί με φίλους και τον πρώην σύζυγό της με την ίδια να ποζάρει με μία άσεμνη χειρονομία.

Ηλιάδης: Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα και τους Έλληνες

Συγκινημένος, ενθουσιασμένος και δικαιωμένος ο Ηλίας Ηλιάδης, λίγες ώρες μετά τον θρίαμβό του ξεσπά από χαρά και ξετυλίγει το κουβάρι του θριάμβου του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Τσέλιαμπινσκ. Η εικόνα του στο βάθρο, η υπερηφάνεια και συγκίνησή του κατά την  ανάκρουση του εθνικού ύμνου έκαναν το γύρο του κόσμου και ο χαρισματικός αθλητής θριαμβευτής πλέον και ήρεμος μιλά στο επίσημο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο για τις χρυσές στιγμές, τα συναισθήματα και τις σκέψεις του:

«Έτσι σκότωσα τον Τζον Λένον»

Ο άνθρωπος που σκότωσε εν ψυχρώ το διασημότερο «σκαθάρι» έξω από την πολυκατοικία του στη Νέα Υόρκη στις 8 Δεκεμβρίου 1980, έμαθε ότι απορρίφθηκε για 8η φορά η αίτηση αποφυλάκισης του. Ο 50χρονος πια Μαρκ Τσάπμαν, θεωρείται ακόμη δυνητικά επικίνδυνος για τις αρχές, ενώ πρόσφατα διέρρευσαν και δημοσιεύθηκαν στον Βρετανικό Τύπο στοιχεία από την κατάθεση του για τη δολοφονία.

BINTEO-H Μενούνος διασκέδασε... αλά ελληνικά

Η Μαρία Μενούνος διασκέδασε με καλούς φίλους στην Αμερική σε ελληνική ταβέρνα.

Στην παρέα της ήταν ο Αποστόλης Τότσικας, η Ρούλα Ρέβη και ο Δημήτρης Γιαννέτος.

Προτάσεις για την εξόντωση του ISIS

Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την τρομοκρατική ομάδα ISIS, ή Ισλαμικό Κράτος, με τον τρόπο που η Μόσχα διαχειρίστηκε μια ομάδα του Λιβάνου που απήγαγε έναν σοβιετικό διπλωμάτη στη δεκαετία του 1980. Η KGB εντόπισε την οικογενειακή φατρία πίσω από την ομάδα και πήρε τον πρωτότοκο γιο του επικεφαλής όμηρο.

Οι NBAers του Μουντομπάσκετ! (ΓΡΑΦΗΜΑ)

Έντονο άρωμα… NBA έχει το Μουντομπάσκετ που ξεκίνησε το Σάββατο στην Ισπανία.

Συνολικά 50 παίκτες που αγωνίζονται στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ δηλώνουν παρών στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ.

Συγκινήθηκε όλη η Ελλάδα με το δράμα Ραγκούση: "Ούτε βίλα έχω ούτε εξαργύρωσα τις απόψεις μου"

Ο πρώην αντ'αυτού Πρωθυπουργός Γιάννης Ραγκούσης, που την εποχή της παντοδυναμίας του έστελνε σε συνεργασία με τους εκβιαστές Γκιόλια και Παπαγιάννη, bloggers στο αυτόφωρο, μ΄ ένα κείμενό του προσπαθεί να απαντήσει σ΄ όσους τον ξεβράκωσαν βγάζοντας στη φόρα ότι νοικιάζει κατοικία στην Πάρο την οποία παρουσιάζει σαν μόνιμη κατοικία του χωρίς να μας λέει σε ποια τρώγλη ζει ο ταλαίπωρος τώρα που την έχει νοικιάσει... Ευτυχώς που υπάρχουν...

Πρόκληση Ερντογάν για την καταστροφή της Σμύρνης: Η δύναμη του τουρκικού έθνους, νίκησε τους εχθρούς μας

Για εμάς είναι μια ιστορική στιγμή πένθους και πίκρας. Η καταστροφή της Σμύρνης το 1922 έχει εγγραφεί στο ελληνικό φαντασιακό ως μια δύσκολη και πονεμένη ιστορία. Για τους Τούρκους είναι μια ημέρα νίκης, καθώς στις 30 Αυγούστου γιορτάζουν την «Ημέρα της Νίκης».

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΝΘΙΜΟΣ: Γιατι δεν θέλω μουσουλμανικές σπουδές στο Α.Π.Θ.

Τους λόγους για τους οποίους τάσσεται απόλυτα κατά της διδασκαλίας του Ισλάμ στην θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ. εξηγεί στο dogma.gr ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος.

Video ντοκουμέντο: η στιγμή που οι Αμερικανοί βομβαρδίζουν φορτηγό των τζιχαντιστών στο Ιράκ – Σχεδίαζαν επίθεση με τον ιό της βουβωνικής πανώλης;

- Δεν έχουν τέλος οι εικόνες φρίκης από τη δράση των τζιχαντιστών στο Ιράκ
- Οι ΗΠΑ έδωσαν στη δημοσιότητα video με επίθεση κατά ανταρτών στην πόλη Ιρμπίλ
- Σενάριο τρόμου: οι τζιχαντιστές σχεδίαζαν επίθεση με βιολογικά όπλα
- Βρέθηκε σε υπολογιστή στη Συρία εγχειρίδιο για κατασκευή φορητών βιολογικών όπλων
- Προειδοποίηση από τη Σαουδική Αραβία: Κάντε κάτι αλλιώς έχουν σειρά η Ευρώπη και οι ΗΠΑ!

Ρένα... Περόν

Απ' όσα διαβάζουμε και ακούμε η παρουσία της Ρένας Δούρου στην ορκωμοσία της, ο τρόπος που κινήθηκε και ο τρόπος που εμφανίστηκε μπροστά στα κανάλια ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτηρίζεται ως... επαναστατικός.

Νικολόπουλος στα πουστ@ριά τους Ανεξάρτητους Βουλευτές: Εδώ και 2 μήνες είμαι ζευγάρι με τον Πανάρα

'Έχω φύγει εδώ και δύο μήνες από την Κ.Ο σας. Συνεργάζομαι με τον Καμμένο"
 
Νέο επεισόδιο στο σήριαλ Νικολόπουλου ήρθε να προστεθεί σήμερα με τον βουλευτή Αχαΐας να απαντά στην επιστολή των Ανεξαρτήτων Δημοκρατικών Βουλευτών, οι οποίοι αποδοκίμασαν την ομοφοβική επίθεση Νικολόπουλου κατά του Πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου και τον κάλεσαν νααποχωρήσει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα. Με σημερινή επιστολή του ο κ. Νικολόπουλος χαρακτηρίζει...

Το αγοράκι της τελετής έναρξης έγινε μαντράχαλος-Δείτε πως είναι σήμερα

Την επέτειο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας του 2004 είχαμε αυτές τις μέρες και όλοι θυμηθήκαμε στιγμές που μας συγκίνησαν. Μία από τις πιο ισχυρές ήταν φυσικά το αγόρι που μας χαιρετούσε μέσα από τη χάρτινη βαρκούλα του κατά την τελετή έναρξης.

Άγριο ξεβράκωμα των συνδικαλιστοπατέρων από την Coca-Cola

Ανακοίνωση με αφορμή δημοσιεύματα για την πρόσφατη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας για τα ασφαλιστικά μέτρα εξέδωσε η Coca-Cola Τρία Εψιλον.

Η απάντηση της Coca Cola για την απόφαση του Πρωτοδικείου :

Η έκκληση βοήθειας για τον θρύλο «Σαμψών» μέσα από το Facebook!

Δύσκολες ώρες βιώνει ο θρυλικός «Σαμψών», κατά κόσμον Γιάννης Κεσκελίδης ο οποίος αν και πλέον 85 ετών, βρίσκεται σε άθλια οικονομική κατάσταση και δεν παίρνει καμία σύνταξη.
Όπως αναφέρει και η ανάρτηση θαυμαστών του «Ο ΣAMΨΩΝ...ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ AΠΟ ΤOYΣ 10.924.020 ΕΛΛΗΝΕΣ» που αντιμετωπίζουν με σκληρότητα την άγρια οικονομική κρίση που έχει πλήξει τη χώρα μας.

ΠΑΛΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΓΡΑΦΑΝ! Το ΥΠΠΟ διαψεύδει δημοσίευμα της «Αυγής»

Ανακοίνωση σχετικά με το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ» δημοσίευσε το υπουργείο Πολιτισμού.

Συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής:

Κάτω από τη θάλασσα ο σταθμός του μετρό στον Πειραιά

Υποχρεωτικά μέσα από το λιμάνι θα περνούν οι οδηγοί που θα κινούνται μπροστά από το σταθμό του ΗΣΑΠ στον Πειραιά από τις 15 Σεπτεμβρίου, καθώς τον Οκτώβριο θα ξεκινήσει η κατασκευή του εργοταξίου για τη δημιουργία του σταθμού του μετρό.

Όγδοη στρατιωτική δύναμη η Τουρκία μαζί με τη Γερμανία

 Το περιοδικό Business Insider που θεωρείται από τα κορυφαία στον χώρο των επιχειρήσεων και της τεχνολογίας, δημοσίευσε μια λίστα με τους ισχυρότερους 35 στρατούς του κόσμου. Στην κορυφή είναι η Αμερική, ενώ η Τουρκία μαζί με την Γερμανία είναι στην 8η θέση.

Παπαμιμίκος: Οδικό χάρτη με στοχευμένες ελαφρύνσεις θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός

«Έναν συγκεκριμένο οδικό χάρτη με στοχευμένες ελαφρύνσεις βαρών, με διόρθωση αδικιών αλλά και με συνέχιση των μεταρρυθμίσεων» θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός στα εγκαίνια της ΔΕΘ, δήλωσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράρων στη Θεσσαλονίκη.

Το "καταραμένο" τζαμί στο Μοναστηράκι

Όπως βγαίνετε από τον σταθμό του μετρό, στον πεζόδρομο του Μοναστηρακίου, δεξιά δεσπόζει το μουσουλμανικό τζαμί. Το έχτισε το 1759 ο Τζισταράκης, που ήταν βοεβόδας, δηλαδή, διοικητής της Αθήνας. Ο Τζισταράκης, για να εξασφαλίσει τον απαραίτητο ασβέστη για την ανέγερση του τζαμιού, γκρέμισε έναν κίονα από τον διπλανό ναό του Ολυμπίου Διός.

Η εντυπωσιακή αστυνομικός για την οποία παραμιλάει το Διαδίκτυο -Της ζητάνε να τους συλλάβει

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει για δεύτερη φορά η φωτογραφία μιας νεαρής αστυνομικίνας από την Ολλανδία η οποία φαίνεται πως έχει μαγνητίσει τα βλέμματα όλων.

Ιλιγγιώδης η δαπάνη για μεταφορά νερού σε νησιά (ΓΡΑΦΗΜΑ)

Το ιλιγγιώδες ποσό των 68,4 εκατομμυρίων ευρώ έχει διαθέσει τα τελευταία εννέα χρόνια η Γενική Γραμματεία Αιγαίου για τη μεταφορά νερού στα άνυδρα νησιά. Πρόκειται για χρήματα που ουσιαστικά «εξατμίζονται», αφού δεν χρησιμοποιούνται για να λύσουν το πρόβλημα, αλλά για να ανακουφίζουν τις συνέπειές του. Επιπλέον, σημαντικό μέρος των πόρων αυτών χάνεται λόγω των μεγάλων απωλειών που έχουν τα δίκτυα ύδρευσης στα νησιά. Ολα δείχνουν ότι το πρόβλημα υδροδότησης των άνυδρων νησιών και παράκτιων περιοχών χρειάζεται νέα, συνολική προσέγγιση.

Η διασημότερη Ελληνοτουρκική αερομαχία στη Μικρά Ασία-ο άγραφος κώδικας τιμής των πιλότων

Γράφει ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΛΕΒΕΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Λοχαγός του Τουρκικού στρατού, Αχμέτ Μπαχατίν, έπιασε με τα δυο του χέρια το πηδάλιο του αεροσκάφους του. Το τράβηξε προς το μέρος του και το έστρεψε στα αριστερά, αυξάνοντας ταυτόχρονα το γκάζι στον κινητήρα. Το Γαλλικής κατασκευής διπλάνο τύπου Breguet 14 B2, που οι Τούρκοι είχαν εξασφαλίσει σαν βοήθεια από τη «σύμμαχο» της Ελλάδας, με λεφτά των Σοβιετικών, πήρε μια μεγάλη κλίση προς τα αριστερά. Η μύτη του υψώθηκε και ξεκίνησε να διαγράφει ένα αόρατο κύκλο στον γαλάζιο και δίχως σύννεφα ουρανό του Μπαλ Μαχμούτ.

Σύρος πετά στο γκρεμό γαϊδούρι (ΣΚΛΗΡΟ βίντεο)

Ένα φρικτό βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο χωρίς ωστόσο να υπάρχουν πολλά στοιχεία για το φρικτό περιστατικό που καταγράφει.

Η προέλευση του είναι από τη  Συρία ενώ σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ο δολοφόνος του γαϊδουριού είναι Σύρος στρατιώτης κάτι που είναι φυσικά αδύνατο να επιβεβαιωθεί.

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΧΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ! Παπαδημούλης: Γιατί Φώτη;

Αιχμές για την στάση του Φώτη Κουβέλη στο ζήτημα της ενδεχόμενης υποψηφιότητάς του για την Προεδρία της Δημοκρατίας αφήνει ο Δημήτρης Παπαδημούλης με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΕΛΙΟ! Οι Σκοπιανοί βρήκαν τον Μέγα Αλέξανδρο ... ακολουθώντας ένα αστέρι

Το παγκόσμιο ενδιαφέρον για την πορεία των ανασκαφών της ομάδας της Κατερίνας Περιστέρ είχε ως αποτέλεσμα να μπουν σε κλίμα.... Μεγάλου Αλεξάνδρου και οι γείτονές μας, οι οποίοι διατείνονται ότι έχουν βρει τον τάφου του στρατηλάτη και εργάζονται πυρετωδώς για να τον φέρουν στο φως.

ΣΟΚ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ! Με άντρα παντρεύεται η Ζωή... σε εκκλησία, με νυφικό και δεξίωση... όχι δημαρχεία και μαλακ@ες Δούρου ή Αλέξη

Μετά από δέκα χρόνια σχέσης η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, παντρεύεται τον αγαπημένο της, Απόστολο Μαντή, στα Λουτρά Αιδηψού από τα οποία κατάγεται η μητέρα της, συνταξιούχος δημοσιογράφος, Λίνα Αλεξίου.

Επιχείρηση αποδόμησης του ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το οικονομικό πρόγραμμα, τις βασικές αρχές του οποίου παρουσίασε ο κ. Γ. Δραγασάκης, εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία. Στόχος είναι να πολωθεί το πολιτικό σκηνικό προκειμένου να απαξιωθεί η οικονομική πρόταση της Κουμουνδούρου, προτού καν ανεβεί στη Θεσσαλονίκη και τη ΔΕΘ ο κ. Αλ. Τσίπρας, και, παράλληλα, να αυξηθεί ο βαθμός συσπείρωσης του «γαλάζιου» μηχανισμού που ταλανίζεται εν μέσω των εντάσεων για τον ΕΝΦΙΑ και ενόψει των διαπραγματεύσεων με την τρόικα.

Καρατζαφέρης: "Ο Αλέξης Τσίπρας είναι θεομπαίχτης"

"Παίζει με την ορθόδοξη πίστη"
 
Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα έκανε πριν από λίγο ο Γιώργος Καρατζαφέρης κατηγορόντας τον ότι "παίζει με την πίστη μας προς άγρα ψήφων".

Οκτώ πραγματικά παρανοϊκοί φόροι - Υποχρεωτικό κάπνισμα, γενειάδες, παράθυρα, καπέλα ακόμη και... αέρια

Η Ελλάδα τους τελευταίους μήνες «χορεύει» στον ρυθμό του ΕΝΦΙΑ με πάρα πολλούς πολίτες, αλλά και οικονομικούς αναλυτές να θεωρούν ότι πρόκειται για έναν παράλογο φόρο ο οποίος θα επιφέρει νέα προβλήματα στα ήδη χτυπημένα νοικοκυριά.

Το μετρό από μέσα: Φωτορεπορτάζ από τον σταθμό που παρουσιάστηκε στο κοινό της Θεσσαλονίκης

Χτες πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του σταθμού του μετρό "Πανεπιστήμιο" που είναι και ο πρώτος που παρουσιάζεται στο κοινό. Το "Πανεπιστήμιο" βρίσκεται στη συμβολή των οδών Εγνατίας και 3ης Σεπτεμβρίου και πρόκειται για τον σταθμό με το μεγαλύτερο βάθος, που φτάνει τα 35 μέτρα και αναπτύσσεται σε τέσσερα επίπεδα και μεσοπάτωμα.

Κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης από το 2015 σχεδιάζει η κυβέρνηση

Τους τελευταίους μήνες ζωής τους μετρούν, ύστερα από 36 χρόνια, τα τεκμήρια διαβίωσης, καθώς στην ατζέντα της κυβέρνησης είναι η κατάργησή τους από το 2015.

Ρωσικό αντιαεροπορικό σύστημα κατέρριψε ένα ουκρανικό μαχητικό αεροσκάφος

Ένα ουκρανικό μαχητικό αεροσκάφος Su-25 καταρρίφθηκε το πρωί της Παρασκευής στην ανατολική Ουκρανία αφού επλήγη από ένα ρωσικό αντιαεροπορικό σύστημα, ανακοίνωσε σήμερα ο διοικητής της στρατιωτικής επιχείρησης που διεξάγει στην περιοχή το Κίεβο.

ΚΡΥΟΚΩΛ@Σ! Ο Τασούλας ψάχνει την... Πόλα Ρούπα στην Αμφίπολη: Εκεί πιστεύουμε ότι κρύβεται αλλά μην το πείτε στον Κικίλια

Μέχρι εκεί φτάνει το χιούμορ του... στην τρομοκρατία που έχει δώσει δεκάδες θύματα...

Υπό... ασφυκτική πίεση φαίνεται πως βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ο υπουργός Πολιτισμού, Κώστας Τασούλας, τον οποίο βουλευτές και στελέχη της ΝΔ ρωτούν συνέχεια για την πρόοδο των ανασκαφών στην Αμφίπολη και τα μεγάλα μυστικά του τάφου.

Πως θα μοιραστούν 20 δισ. στους αγρότες

Μεγάλες αλλαγές στις αγροτικές και κτηνοτροφικές επιδοτήσεις φέρνει η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική, καθώς πλέον το σύστημα χορήγησης κοινοτικών κονδυλίων θα συνδέεται με την παραγωγή προϊόντων για την περίοδο 2014-2020.

ΒΙΝΤΕΟ-Λαζαρίδης: Ο πρωθυπουργός έγινε έξαλλος όταν έμαθε για τα λάθη στον ΕΝΦΙΑ

Ο άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τον πρωθυπουργό (σ.σ. το γραφείο του βρίσκεται δίπλα από του κ.Σαμαρά)  και ενημερώνεται εκ των έσω για τις τρέχουσες εξελίξεις είπε κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συνέντευξης ότι ο πρωθυπουργός όταν ενημερώθηκε σχετικά για τα προβλήματα του ΕΝΦΙΑ έγινε έξαλλος... αλλά δεν μας αποκαλύπτει με ποιον έγινε έξαλλος και γιατί δεν καμπάνιασε τον φταίχτη!

ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ «ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ» ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ: Δέκα δικαστικές νίκες της Μονής Βατοπαιδίου! Το δικαστήριο δέχεται ότι δεν υπήρξε απόκλιση στην αξία των ανταλλαχθέντων!

Μικρές νίκες, δέκα τον αριθμό, έναντι του Δημοσίου κατήγαγε στα αστικά δικαστήρια τον Ιούλιο η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, οι οποίες και δεν αποκλείεται να επηρεάσουν το ποινικό σκέλος του σκανδάλου ανταλλαγής ακινήτων - φιλέτων, με τη λίμνη Βιστωνίδα και παραλίμνιες εκτάσεις, που στην παρούσα φάση εκκρεμεί στον Άρειο Πάγο.