31 Αυγούστου 2014

Σαρώνει: Το ροζ video μέσα σε καμαρίνι τραγουδιστή με 40άρα Πατρινιά

Τι άλλο θα δούνε τα ματάκια μας. Όχι μόνο τα δικά μας αλλά και περισσότερα από 300 χιλιάδες ζευγάρια μάτια εδώ και μερικές ώρες.

Η πρωταγωνίστρια αγνώστων λοιπών στοιχείων είναι από Πάτρα και δείχνει ν΄ απολαμβάνει το σεξ με τραγουδιστή που τον φωνάζει Άρη.

ΦΩΤΟ ΣΟΚ! Βυθίστηκε το χωρίο της Ραχήλ Μακρή!

Εκτός κι αν εσείς βλέπετε κανα χωριό που δεν βλέπω εγώ:

BINTEO-Περίπατος του ΠΑΟΚ στα Χανιά, 4-0 τον Πλατανιά

Η εμπειρία της ομάδας και η κλάση κάποιων από τις μονάδες της έκαναν τη διαφορά για τον ΠΑΟΚ, που πέρασε με 4-0 από τα Χανιά απέναντι στον Πλατανιά και πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα.

ΦΩΤΟ-Τελικά αυτή ήταν "Η ΦΩΝΑΡΑ" του The Voice

Και δεν της φαινόταν...

Η Χριστίνα μας είχε εντυπωσιάσει και τον χειμώνα, όταν συμμετείχε στο «The Voice», ωστόσο τώρα που την είδαμε με μαγιό, σιγουρευτήκαμε πως είναι... σούπερ!

ΒΙΝΤΕΟ-Φοροελαφρύνσεις ακόμα και κόντρα στην τρόικα: Μείωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης και αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ

- Ποια μέτρα εξετάζει η κυβέρνηση για την οικονομική ανακούφιση των νοικοκυριών
- Την Τρίτη αρχίζουν στο Παρίσι οι συζητήσεις με τους δανειστές - Κυβερνητικά στελέχη: "Θα προχωρήσουμε ακόμα κι αν δεν συμφωνεί η Τρόικα
- Τρόικα: Μην τολμήσετε να πάρετε αποφάσεις μονομερώς

Μειώσεις φόρων, ρυθμίσεις οφειλών σε πάρα πολλές μηνιαίες δόσεις και παροχή κινήτρων επαναφοράς κεφαλαίων στη χώρα μας προωθεί η κυβέρνηση, σε μία προσπάθεια να ανακάμψουν τα νοικοκυριά και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

ΚΛΑΙΩ! Ορκίζεται ο Δήμαρχος που κορόϊδεψε τους ΣΥΡΙΖΑίους και τον νταβατζή της Ιερισσού

Εκτός από τον «θεσμοθετημένο» όρκο, ο νέος δήμαρχος Αριστοτέλη, στη Χαλκιδική, Γιάννης Μίχος, θα πρέπει στη σημερινή επίσημη τελετή ανάληψης των καθηκόντων του στην Ιερισσό να... ορκιστεί και ενώπιον εκείνων που αντιδρούν στην εξόρυξη χρυσού ότι δεν θα υποστείλει το λάβαρο των κινητοποιήσεων για τη διακοπή των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων στις «πολυτάραχες» κατά το παρελθόν Σκουριές.

Στον πρωθυπουργό, πλέον, οι ελπίδες των στρατιωτικών

Πυρετώδεις διεργασίες ενόψει της εκδίκασης στις 5 Σεπτεμβρίου

Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση των στελεχών που υπηρετούν στις Ενοπλες Δυνάμεις με την κυβέρνηση, με αφορμή την ανεκτέλεστη μέχρι τώρα απόφαση της  Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας, σύμφωνα με την οποία η κυβέρνηση θα πρέπει να αποκαταστήσει τις  μισθολογικές αδικίες σε βάρος των στρατιωτικών.

ΦΩΤΟ-Άτιμο μνημόνιο!! Επίδειξη υψηλής ραπτικής από Ραχήλ κι ο κόσμος πεινάει!

Τι κι αν 50.000 χιλιάδες Έλληνες έχουν αυτοκτονήσει και αλλά 5 εκ πεινάνε όπως λένε οι ψεκασμένοι... η Ραχήλ αλλάξει τις τουαλέτες σαν τα σώβρακα. Έτσι εμφανίστηκε με ολόλευκο φόρεμα στην...

Ικανοποίηση Τέρενς για το μπλόκο της κυβέρνησης σε αίτημα ΣΥΡΙΖΑίων να διδάσκονται τα τούρκικα σε νηπιαγωγείο

Ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ και περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Τέρενς Κουίκ σε δηλώσεις του, από την Ξάνθη εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του για το γεγονός ότι «η τουρκική γλώσσα δεν θα μπει στα νηπιαγωγεία της Θράκης, όπως πιέζει ο ΣΥΡΙΖΑ.»

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ! Συνεχίζουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι το μπαράζ ενστάσεων για τον περιφερειάρχη Β. Αιγαίου

Ένα ακόμα επεισόδιο στη δικαστική κόντρα για την καρέκλα του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου έρχεται να γραφτεί καθώς οι ενστάσεις του ΣΥΡΙΖΑ διαδέχονται η μία την άλλη.

Βούλτεψη: Εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Άγρια κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε με αφορμή τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα που ξεκινούν την Τρίτη στο Παρίσι.

Την ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση πως ακολουθεί τις... κ

Όταν οι Άγγλοι συνέλαβαν τον Ελληνόψυχο Σ. Μουστάκα για τη συμμετοχή του στην ΕΟΚΑ

[Στη φώτο ο Μουστάκας με τη γυναίκα του (οι δυό τους πέθαναν σε διάστημα 3 μηνών το 2007) και την κόρη του]

Ο Σωτήρης Μουστάκας ήταν ένας γνήσιος κωμικός ηθοποιός. Παρόλο που στην καριέρα του ερμήνευσε και κλασικούς ρόλους, είχε ταυτίσει το όνομά του με το γέλιο. Ήταν ένα από τα βασικά ονόματα της επιθεώρησης, που δε δίσταζε να τσαλακώνει την εικόνα του. Οι ρόλοι και οι μεταμφιέσεις του άφησαν εποχή.

Οι περισσότεροι που τον θαύμαζαν στο θέατρο και τον κινηματογράφο, δεν γνωρίζουν ότι ο Μουστάκας, που καταγόταν από την Κύπρο...

Έχουν λυσσάξει οι ΠΑΣΟΚο-ΣΥΡΙΖΑίες με την Περιστέρη και ξεκίνησαν κομματικό πόλεμο εναντίον της

Υπάρχουν αρχαιολόγοι που αμφισβητούν τη σπουδαιότητα του τύμβου της Αμφίπολης

Διαρκώς φαίνεται πως ξεσπούν αντιθέσεις μεταξύ των αρχαιολόγων που ως ιδεαλιστές διαπληκτίζονται σαν μικρά παιδιά.

Χάνει το «δεξί του χέρι» ο Γιάννης Μπουτάρης

Χάνει το ένα από τα δύο δεξιά του χέρια ο Γιάννης Μπουτάρης. Ο λόγος για τον αστυνομικό, που τον φρουρούσε όλα αυτά τα χρόνια της πρώτης του θητείας στη διοίκηση του δήμου και ο οποίος αποφάσισε πως δεν θα είναι ο «φύλακας άγγελος» του κυρ Γιάννη για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Σαμαράς-Γιούνκερ συμφώνησαν: Αφορολόγητο στα 11.500 ευρώ και μείωση φόρου 2% για όλους

Της Έλλης Τριανταφύλλου

Για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια θα ανακοινωθούν μειώσεις φορολογικών συντελεστών στην Ελλάδα. Η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στις Βρυξέλλες και οι συναντήσεις των υπουργών με την τρόικα, στην οδό Αντρέ Πασκάλ, στα γραφεία του ΟΟΣΑ στο Παρίσι, ανοίγουν οριστικά τον φάκελο «Μειώσεις Φόρων στην ελληνική οικονομία, με στόχο την ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας».

Ιράκ-Έσπασε η πολιορκία της Αμερλί από τους τζιχαντιστές

Oι ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας, με τη στήριξη χιλιάδων σιιτών πολιτοφυλάκων, έσπασαν σήμερα τη δίμηνη πολιορκία της πόλης Αμερλί από τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους και εισήλθαν στην πόλη του βορείου Ιράκ, πετυχαίνοντας μια σπάνια νίκη στη μάχη εναντίον των τζιχαντιστών, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Πάλι… αδιάβαστος ο βλάκας ο Χρυσοχοϊδης

Ένιψε τας χείρας του ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε ιδέα για το Προεδρικό Διάταγμα της 13ης Αυγούστου που δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες και στους μετόχους των ΚΤΕΛ να απολύουν οδηγούς χωρίς καμία απολύτως αιτιολογία.

Αποδοκίμασαν τον Νταβλούρο οι γνωστοί ηλίθιοι που τους φταίνε μόνο οι πολιτικοί και δεν βλέπουν τα μούτρα τους

Δεύτερη λεκτική επίθεση στον βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Θανάση Νταβλούρο μέσα σε λίγες ημέρες. Αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια πανηγυριού στο χωριό Αρλα Αχαΐας.

Σαμαράς: Εναλλακτική πηγή ενέργειας το υγροποιημένο φυσικό αέριο

Την ικανοποίηση τους για τις αποφάσεις στις οποίες κατέληξαν χθες στις Βρυξέλλες οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

Νέες εντυπωσιακές φωτο από τον τάφο στην Αμφίπολη-Υπονοούμενα του ΥΠΠΟ ότι ο τάφος μπορεί να είναι ασύλητος

Στην ανακοίνωσή του το ΥΠΠΟ αφήνει υπονοούμενα ότι ο τάφος μπορεί να είναι ασύλητος - Τα κενά ανάμεσα στους τοίχους σφράγισης υποστηρίζουν οι αρχαιολόγοι ότι μπορεί να είναι μέρος του σχεδιασμού σφράγισης του τύμβου

Συνεχίζονται οι ανασκαφικές εργασίες στον λόφο Καστά, στην Αμφίπολη, από την ΚΗ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων.

Στο στόχαστρο και των αμερικανικών αρχών η παράνομη μίσθωση πολυτελών κατοικιών στην Ελλάδα

Η παράνομη μίσθωση κατοικιών έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό με τον τζίρο να ανέρχεται σε πολλά δισεκατομμύρια ευρώ, προκαλώντας πονοκέφαλο στις αρμόδιες αρχές.

ΜΗΤΣΑΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΥΣ! Ο Παπαδημούλης ζητά εξηγήσεις από το ΚΚΕ...

Αριστερή κόντρα για... τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια
 
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης καλεί, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, την ηγεσία του ΚΚΕ να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους διαφωνούν με το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλόφιλων.

BINTEO-ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ: "Ορκίστηκε" κι ο Μήτρογλου!

Δεν ήταν μόνο η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη που έδινε... ερυθρόλευκο άρωμα στην ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου στον Πειραιά. Εκεί βρέθηκε και ο Κώστας Μήτρογλου.

ΜΠΑΧΑΛΟ! Δύο τάσεις στους Ανεξάρτητους Ελληνες

Πριν καν ξεκινήσει ουσιαστικά η συζήτηση για την προεδρική εκλογή, ένα από τα κόμματα του συνταγματικού τόξου είχε τις πρώτες εσωτερικές διαφωνίες...

Πρόκειται για τους Ανεξάρτητους Ελληνες, όπου έχουν διατυπωθεί διαφορετικές απόψεις για το εάν και κατά πόσο το κόμμα θα πρέπει να συνταχθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και την άποψη των πρόωρων εκλογών.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΜΠΑΤΣΟΙ": ''Ο Υπαστυνόμος της Ομάδας ΔΙΑΣ έσωσε τη ζωή της κοπέλας μου" [ΦΩΤΟ]

Οι Έλληνες Αστυνομικοί αποδεικνύουν τη λεβεντιά τους ακόμα και εκτός υπηρεσιας

Σας παρουσιάζουμε μία επιστολή αναγνώστη του Policenet, όπου περιγράφεται η αυτοθυσία ενός αξιωματικού της Ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος δεν δίστασε ούτε μία στιγμη να κάνει το καθήκον του!!

Ανθελληνικό παραλήρημα από κατσαπλιά Αλβανό συγγραφέα της πο@τσας...

Ένα βιβλίο με απύθμενο ανθελληνικό μένος για την Ελλάδα και τους Έλληνες, έκανε την εμφάνισή του στα βιβλιοπωλεία του Αργυροκάστρου και των γύρω περιοχών.

Από τον τίτλο και μόνο, «Έλληνα ο Έλληνα γκορτσοκεφάλα έλα και φίλα με στην κωλ@ρ@» (Greke o greke kokegorrice ec me puth ne prapanice), καταλαβαίνει κανείς...

Ημερολόγιο αιχμαλώτου 1974: Η συγκλονιστική μαρτυρία από τις τουρκικές φυλακές μέχρι την απελευθέρωση

Το ημερολόγιο του έφεδρου στρατιώτη Παναγιώτη Γεωργίου -22 ετών τότε, από τη Μύρτου- αποτελεί μια από τις πρώτες αυθεντικές μαρτυρίες αιχμαλώτων της τουρκικής εισβολής του ’74 που δημοσιεύθηκαν στον κυπριακό Τύπο. Συγκεκριμένα, είδε το φως της δημοσιότητας λίγες μέρες μετά την απελευθέρωσή του Π. Γεωργίου, στην εφημερίδα «Τα Νέα», ημερ. 2 Νοεμβρίου 1974.

Η Ραχήλ ξεκίνησε την επανάσταση με Τσε... μετά πήγε για ύπνο

Επαναστατικά αποφάσισε να καληνυχτίσει τους ιντερνετικούς φιλάθλους της η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, που παλιότερα φιλούσε κατουρημένες ποδιές ΠΑΣΟΚων για να παίρνει μετατάξεις όταν ήταν δημόσια υπάλληλος. Προφανώς η Ραχήλ πήρε θάρρος από τη συνέντευξη Παππά όπου προαναγγέλλει συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να συγκυβερνήσουν και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter, ευχήθηκε...

Αυτή είναι η νέα κοπέλα του πρίγκιπα Χάρι: Αθλήτρια και πρώην Μις Εδιμβούργο [εικόνες]

Φαίνεται πώς επιτέλους ο πρίγκιπας Χάρι βρήκε το άλλο του μισό, στο πρόσωπο της εντυπωσιακής αθλήτριας και πρώην Μις Εδιμβούργο. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι έχει το ίδιο όνομα με τη μητριά του Καμίλα κι αυτό, σε μία βασιλική οικογένεια δεν περνάει απαρατήρητο.

Καραμανλής: Ηχηρό χαστούκι ο ΕΝΦΙΑ για την κυβέρνηση

"Ηχηρό χαστούκι" είναι σύμφωνα με τον πρώην Πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, η υπόθεση του ΕΝΦΙΑ για τον κυβερνητικό συνασπισμό, όπως αναφέρει το "Βήμα της Κυριακής".

Μολότοφ και «μάχη» αστυνομικών με ομάδα αγνώστων στα Εξάρχεια

Επεισοδιακό ήταν το βράδυ του Σαββάτου στα Εξάρχεια, καθώς για μία ακόμη φορά οι αστυνομικοί έδωσαν «μάχη» με άγνωστους που εκτόξευσαν εναντίον τους βόμβες μολότοφ.

ΜΠΕΕΕ ΠΡΟΒΑΤΑ! Βόλεψε άλλα δύο ξαδέλφια στη Βουλή... και τα γίδια κατακρίνουν την οικογενειοκρατία και τα ρουσφέτια των άλλων

Σε γραφείο ευρέσεως εργασίας για το σόι του αρχηγού της έχει μετατραπεί η Χρυσή Αυγή. Παιδιά, ανίψια, κουμπάροι, ακόμη και λογιστές των στελεχών του νεοναζιστικού μορφώματος έχουν βολευτεί από τα στελέχη του σε κάποια θέση σε Βουλή, Ευρωβουλή και κόμμα.

Αποκλεισμένη από τις διεθνείς αγορές η "υπερδύναμη" του Πούτιν

Το κόστος των κυρώσεων της Δύσης στην οικονομία της Ρωσίας βρίσκεται στο επίκεντρο τεταμένων συζητήσεων, οι οποίες, ως επί το πλείστον, διεξάγονται χωρίς επαρκή στοιχεία, όπως αναφέρει το αμερικανικό επιχειρηματικό περιοδικό Forbes. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν αντιπαρέρχεται τις κυρώσεις ως μία τετριμμένη πηγή ενόχλησης. Πολύ δύσκολα θα παραδεχθεί πως ο τυχοδιωκτισμός του στην Ουκρανία πλήττει την τσέπη των Ρώσων, τις επενδύσεις για τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων και την εξυπηρέτηση του χρέους τους, επισημαίνει το περιοδικό.

Με δολοφονία αστυνομικού συνδέονται οι δράστες της ληστείας στο Δίστομο -«Μίλησαν» DNA, κάλυκες και αποτυπώματα

Με τη δολοφονία ενός αστυνομικού, άλλες ληστείες, όπως και διαμέρισμα στο οποίο έκανε πρόσφατα έφοδο η Αντιτρομοκρατική συνδέουν τους δράστες της ληστείας στο Δίστομο το DNA, οι κάλυκες αλλά και τα αποτυπώματα που βρέθηκαν.

Η σφήνα ΟΠΑΠ στην κούρσα απόκτησης του Ιπποδρόμου και το κλάμα Κόκκαλη

Με ασυνήθιστο τρόπο γνωστοποίησε ο ΟΠΑΠ την περασμένη Παρασκευή το ενδιαφέρον του για την άδεια του Ιπποδρομιακού Στοιχήματος.

Με ανακοίνωσή του προς το Χρηματιστήριο Αθηνών, όχι μόνον γνωστοποίησε ότι τίθεται επικεφαλής....

Ο προφήτης Δανιήλ και ο τάφος του Μεγαλέξανδρου

Τι σχέση μπορεί να έχει ο προφήτης Δανιήλ, που έζησε τον 6ο αι. π.Χ., με τον Μεγαλέξανδρο (4ος αι. π.Χ.) και το τέμενος El Nabi Danial της Αλεξάνδρειας στην Αίγυπτο; Με αφορμή όσα λέγονται και γράφονται για τις ανασκαφικές έρευνες στο λόφο Καστά στην Αμφίπολη, όπου πολλοί ελπίζουν ότι θα βρεθεί εκεί ο τάφος του Μεγαλέξανδρου...

ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΑΝΤΑ ΕΛΚΟΝΤΑΙ! Πολιτικός «έρωτας» ταβερνιάρη-Μιχαλάκη

Ένας νέος πολιτικός «έρωτας» έχει προκύψει μέσα στην κυβέρνηση και μάλιστα είναι … «ανίερος».

Όπως διαβάζουμε στον Βηματοδότη, ο «σαμαρικός» υπουργός Επικρατείας Δ. Σταμάτης και ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ υπουργός...

ΚΛΑΙΩ! Ότι πιο αστείο μέχρι τώρα: Η Μαρία Δαμανάκη για Πρόεδρος... κι εγώ για NASA...

Με έντονο τρόπο συνεχίζονται οι διεργασίες για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η κυβέρνηση εκτός από το όνομα του Φώτη Κουβέλη εξετάζει άλλη μια υποψηφιότητα από την Κεντροαριστερά, αυτή της Μαρίας Δαμανάκη λέει...

Σημαντική αύξηση των τουριστικών εισπράξεων

Η σημαντική άνοδος της τουριστικής κίνησης στο πρώτο εξάμηνο του 2014 συνοδεύεται και με ανάλογη αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων κατά +13,4%, έναντι αύξησής τους κατά +17,5% στο πρώτο εξάμηνο του 2013.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ Η ΤΡΟΙΚΑ: Στις διαπραγματεύσεις του Παρισιού και η αλλαγή των συνδικαλιστικών νόμων

Σε μία λεπτή γραμμή καλείται να ισορροπήσει η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας τους επόμενους μήνες. Τα ζητήματα που καλείται να διαχειριστεί ενόψει Παρισιού αλλά και του ελέγχου που θα ακολουθήσει είναι σημαντικά και μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις τόσο στην πολιτική σκηνή της χώρας όσο και στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Υπεύθυνοι δημόσιοι υπάλληλοι... πριν τους εκμαυλίσει το ΠΑΣΟΚ

Βαβουγυιός ήταν γενικός διευθυντής στα ταχυδρομεία. Ο Σωκράτης Διδασκάλου δίδαξε 33 χρόνια στα σχολεία, ενώ ο Χρήστος Γκούμας πέρασε όλη του τη ζωή στην υγειονομική υπηρεσία. Σαν να ήταν σε άλλη χώρα δημόσιοι υπάλληλοι ή σε κάποια άλλη ζωή, που άξιζε τον κόπο αυτό που έκανες.

Ο πρίγκιπας Παύλος μπουγελώθηκε με τη κόρη του

Βρίσκονται στην Ελλάδα με τη Μαρί Σαντάλ για τις διακοπές τους
 
Ο πρίγκιπας Παύλος με την μεγάλη του κόρη θέλησαν να πάρουν μέρος στον φιλανθρωπικό αγώνα, με αφορμή το μπουγέλωμα για το "Ice Bucket Challenge".

Διαβεβαιώσεις του Σαμαρά στον Ιερώνυμο για το αντιρατσιστικό

Ο Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο αρχές της εβδομάδας για να… καταλαγιάσουν οι φωνές διαφόρων Μητροπολιτών για το αντιρατσιστικό.

Οι... χρυσαφένιες παραλίες της Μυκόνου και οι αυθαιρεσίες

Μία καλοκουρδισμένη μηχανή παραγωγής χρήματος κρύβεται πίσω από τις κοσμικές παραλίες της Μυκόνου και τις προνομιούχες, πολυτελείς ξαπλώστρες για την ενοικίαση των οποίων δίδονται, συχνά, ομηρικές μάχες και, προφανώς, υψηλό αντίτιμο.

Το υπουργείο Οικονομικών αποφασίζει για το κτίριο της ΕΡΤ3...

Το μπαλάκι στη ΝΕΡΙΤ πέταξε το υπουργείο Οικονομικών για τη χρησιμοποίηση του κτιρίου της ΕΡΤ 3 στη Θεσσαλονίκη. Το κτίριο της ΕΡΤ 3 παραχωρήθηκε από την ειδική διαχειρίστρια στη ΝΕΡΙΤ αλλά...

Λαϊκισμός και σημειολογία η περίπτωση του κ. Βενιζέλου

Τάσος Καραμήτσος

Μας είπε λαϊκιστές ο κύριος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης γιατί τον ψέξαμε επειδή πήρε ένα κυβερνητικό αεροπλάνο για να πάει σε μια έκτακτη Σύνοδο Κορυφής.

Για την ακρίβεια, το έστειλε στη Σκιάθο όπου έκανε διακοπές να τον παραλάβει, να τον πάει στη δουλειά του που ήταν στις Βρυξέλλες και να τον ξαναπάει πίσω στις διακοπές του. Αλήθεια, πόσοι υπουργοί Εξωτερικών...

Το τρίτο πρόσωπο στο διπλό φονικό τη Μάνης

Την ύπαρξη συνεργού είχαν υποστηρίξει από την πρώτη στιγμή οι γονείς του δολοφονημένου Κωνσταντίνου Σγούρου, καθώς κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι οι δύο απόφοιτοι της Γ’ Λυκείου μπόρεσαν να στήσουν από μόνοι τους τη φονική ενέδρα.

Αγριος ξυλοδαρμός εκδότη εφημερίδας στη Ρωσία μετά από ξεβράκωμα Πούτιν και ρεπορτάζ για δύο στρατιώτες που σκοτώθηκαν στην Ουκρανία

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας Ρώσος εκδότης και πολιτικός. Αφορμή για την εις βάρος του επίθεση φαίνεται πως ήταν η δημοσίευση ρεπορτάζ για τις κηδείες δύο Ρώσων στρατιωτών, οι οποίοι πιθανόν να έχασαν τη ζωή τους σε μάχες στην Ουκρανία.

Ωραίος ο Τάκης! Με τον πρώην του Μπεγλίτη και νυν του Τσίπρα θα κάνει δεξιό κόμμα

[Είναι γνωστό πως ο Ζιαζιας ήταν καραΠΑΣΟΚος και έγινε Α/ΓΕΣ από τον Μπεγλίτη μετά από βαθιά βουτιά στην επετηρίδα και ενώ είχε φανεί ότι πέφτει ο Γιωργάκης ... ακόμα πιο γνωστή είναι η παραίτησή του στις 2 τη νύχτα μερικές μέρες μετά τις εκλογές του Ιουνίου του 2012.. ποια ήταν η αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ στα δύο γεγονότα; Όταν προσπέρασαν 8 αξιωματικούς για να τον κάνουν Α/ΓΕΣ μούγγα και όταν παραιτήθηκε μόνος του τσίριζε για πολιτική παρέμβαση... αυτός είναι ο Ζιαζιάς και δείτε τι πρόταση δέχθηκε από τον Τσίπρα για να καταλάβετε με ποιους θα φτιάξει "δεξιό" κόμμα ο Μπαλτάκος]

Ραντεβού Μπαλτάκου - Ζιαζιά με “ατζέντα” πολιτικοστρατιωτική. Ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά και ο πρώην Α/ΓΕΣ συναντήθηκαν πριν από μερικές ημέρες στο καφέ μεγάλου και γνωστού ξενοδοχείου. Γνωρίζονταν και είχαν συνεργασία την εποχή που ο στρατηγός Ζιαζιάς ήταν Α/ΓΕΣ.

H Ελλάδα μπαίνει στο κλαμπ των "υπερ-γερασμένων" χωρών

Μέχρι το 2020, 13 χώρες θα είναι υπερ-γερασμένες – με πάνω από 20% του πληθυσμού τους να είναι άνω των 65 ετών – σύμφωνα με μια έκθεση της Υπηρεσίας Επενδυτή της Moody’s. Αυτός ο αριθμός θα έχει ανέβει σε 34 κράτη μέχρι το 2030. Σήμερα, μόνο τρεις χώρες ανήκουν σ’ αυτή την κατηγορία:

ΒΙΝΤΕΟ-Στη Μύκονο ο Ζαν-Πολ Γκοτιέ

Ο διάσημος Γάλλος σχεδιαστής μόδας επέλεξε για ακόμη μια χρονιά την Μύκονο για τις διακοπές του γυρίζοντας την πλάτη στα κοσμοπολίτικα θέρετρα του εξωτερικού.