01 Σεπτεμβρίου 2014

ΦΩΤΟ-Της έπεσε μικρό το μπικίνι της δημοτικής συμβούλου!

Έχει ένα απίστευτο σώμα όμως δεν υπολόγισε σωστά το νούμερο του μαγιό!

Ο λόγος για την Στεφανία Σταματάκη,η οποία είναι δημοτική σύμβουλος στους Δήμους...

ΒΙΝΤΕΟ-Μούτζες και συνθήματα κατά του Βενιζέλου στο Ζάππειο-«Γιώργο γερά να φύγει η Δεξιά» φώναζαν στον Παπανδρέου στο Ζάππειο

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Ευάγγελου Βενιζέλου στο Ζάππειο, στο πλαίσιο της εκδήλωσης του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

Καταγγελίες εναντίον Κουκοδήμου για αποσπάσεις λίγο πριν παραιτηθεί!

Απέσπασε 26 εκπαιδευτικούς σε χρόνο ρεκόρ!
 
Αυτή η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας διακρίνεται – κυρίως – για τη συνέπεια λόγων και πράξεων!

Η μοναδική παραλία στον κόσμο με πράσινη άμμο -Εξωπραγματική ομορφιά, σαν πίνακα ζωγραφικής

Παραλίες με ροζ και μαύρη άμμο υπάρχουν λίγες μεν, αλλά σίγουρα είναι περισσότερες από μια. Αλλά με πράσινη άμμο υπάρχει μόνο μια, στο Μεγάλο Νησί της Χαβάης.

Γιατί η Αλάσκα είναι από τα πιο επικίνδυνα μέρη του κόσμου για μια γυναίκα - «Κόλαση» βιασμών και βίας στους πάγους

Mια παγωμένη νύχτα του Φεβρουαρίου, η 13χρονη Μακένζι Χόουαρντ βρέθηκε νεκρή, χτυπημένη μέχρι θανάτου, στην πίσω αυλή μιας μικρής εκκλησίας στο χωριό Κέικ της Αλάσκα. Σε ένα από το πιο επικίνδυνα φυσικά περιβάλλοντα του κόσμου, στην Αρκτική, οι μεγάλοι κίνδυνοι για τις γυναίκες δεν προέρχονται από τις πολικές αρκούδες ή τα κομμάτια πάγου που ξεκολλούν αλλά από τους άνδρες που ζουν ανάμεσά τους.

Η βίλα του Λάγκερφελντ στη Γαλλική Ριβιέρα θυμίζει το Παλάτι της Κνωσού και «μυρίζει» Ελλάδα [εικόνες]

Η αγάπη του Καρλ Λάγκερφελντ για την Ελλάδα είναι γνωστή. Ετσι ήταν αναμενόμενο το εξοχικό παλάτι του στη Γαλλική Ριβιέρα να αναβιώνει την αρχαία Ελλάδα.

Ο σχεδιαστής δηλώνει, σύμφωνα με τη γαλλική έκδοση του Madame Figaro, ερωτευμένος με τη γνωστή «Villa Kérylos» που στα ελληνικά σημαίνει η βίλα της Αλκυόνας. 

ΚΛΑΙΩ! Με σύνθημα "το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ με τον Γιώργο αρχηγό" υποδέχθηκαν τον ΓΑΠ! Αποδοκίμασαν τον Μπένυ

Με συνθήματα όπως «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ με τον Γιώργο αρχηγό» υποδέχτηκαν τον Γιώργο Παπανδρέου - Χειροκροτήματα για Πετσάλνικο και Γ. Παπακωνσταντίνου

Αποθεωτικό για τον Γιώργο Παπανδρέου και έντονα επικριτικό προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο είναι το κλίμα στην πρώτη εκδήλωση για τη συμπλήρωση των 40 ετών από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.

Απάντηση από Ελλάδα και Κύπρο στον Eρντογάν

Την έντονη αντίδραση του υπουργείου Εξωτερικών προκάλεσαν οι δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν, τις οποίες έκανε κατά την επίσκεψή του στα κατεχόμενα.

ΒΙΝΤΕΟ-Aπό τον Ανένδοτο στο... ανέκδοτο! - Εκδήλωση του ΓΑΠ στο Ζάππειο με σημαίες του ΠΑΚ!

Χωρίς ίχνος ντροπής οι άνθρωποι που οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή συγκεντρώθηκαν στην εκδήλωση του ΓΑΠ και «αυτοχειροκροτήθηκαν» - Αυτό που συνέβη στο Ζάππειο δεν έχει προηγούμενο.

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ!

ΕΟΠΥΥ: Δεν υπάρχει «μαύρη τρύπα» στα οικονομικά του οργανισμού

Χωρίς νέα ελλείμματα «έκλεισε» ο προϋπολογισμός του 2013 - Η φετινή διαφορά των περίπου 370 εκατ. ευρώ θα καλυφθεί από τα ταμειακά διαθέσιμα, υποστηρίζει η διοίκηση του Οργανισμού

«Μέσα» στο αντιρατσιστικό οι γενοκτονίες Ποντίων και χριστιανών της Ανατολής

Ρύθμιση που καλύπτει ποινικά και τη γενοκτονία των Ποντίων αλλά και άλλων χριστιανικών πληθυσμών της Ανατολής περιλαμβάνεται, τελικά, στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης που συζητείται αύριο Τρίτη στη Βουλή.

Εξι μήνες με αναστολή για κατοχή εκρηκτικών στην Θέμιδα Σκορδέλη

Ένοχη για τα δυναμιτάκια, αθώα για τα πλαστά cd και dvd αλλά και τις «μαϊμού» τσάντες που είχαν βρεθεί στο σπίτι της κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη η Θέμις Σκορδέλη. Η υποψήφια βουλευτής της Χρυσής Αυγής καταδικάστηκε σε ποινή 6 μηνών με αναστολή για κατοχή εκρηκτικών υλών.

Εκπτώσεις στον ΕΝΦΙΑ για ξενοίκιαστα και μη ηλεκτροδοτούμενα-Κατατίθεται τροπολογία

Εκπτώσεις στον ενιαίο φόρο των ακινήτων για τους ιδιοκτήτες των ξενοίκιαστων και μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων θα προβλέπονται στην τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών για τον ΕΝΦΙΑ, που αναμένεται να κατατεθεί από την κυβέρνηση στη Βουλή την Παρασκευή.

Την αρχηγία του ΝΑΤΟ θέλει ο Μιχάλης Κωσταράκος

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ υποψήφιος πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής
 
Για πρώτη φορά, στα 62 χρόνια που η χώρα μας είναι μέλος του ΝΑΤΟ, ένας Ελληνας αρχηγός είναι εκ των υποψηφίων για τη θέση του προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής της Συμμαχίας (ΝΑΤΟ, Military Committee) κατά την προσεχή ψηφοφορία, που θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα της Λιθουανίας, Βίλνιους, στις 21 Σεπτεμβρίου, στη διάρκεια της φετινής Συνόδου.

Τι αλλάζει για τις επιχειρήσεις με το "λευκό μητρώο"

Με την ανάσχεση της διαρροής των καλύτερων μυαλών της Ελλάδας στο εξωτερικό (brain drain), την απαλλαγή από το άγχος των ελέγχων των επιχειρήσεων με «Λευκό Μητρώο» οι οποίες έχουν δείξει υποδειγματική συμπεριφορά ως προς τις υποχρεώσεις τους, τη δημιουργία μόνιμου μηχανισμού διάγνωσης των αναγκών της αγοράς εργασίας, τη περαιτέρω μείωση των ασφαλιστικών εισφορών καθώς και την υλοποίηση του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020 για την ενίσχυση της απασχόλησης, το οικονομικό επιτελείο εκτιμά ότι θα ανακόψει την ανεργία και θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες απασχόλησης.

Τον πούλο ο Κατσανέβας! Έχασε τη διαμάχη με τη Wikipedia για το «όνειδος» του Παπανδρέου και πληρώνει και τα δικαστικά έξοδα

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθωνών απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο Θεόδωρος Καστανέβας κατά συντάκτη της Βικιπαίδεια επειδή είχε γράψει στην σελίδα του ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου τον αποκαλούσε «όνειδος».

Η φωτιά στην Αρχαία Μεσσήνη φανέρωσε νέα τμήματα της αρχαίας πόλης

Μικρές ζημιές στο μνημείο
 
Μετά την αγωνία ο ενθουσιασμός, καθώς η πυρκαγιά που σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες στην περιοχή της Αρχαίας Μεσσήνηες και απείλησε τον αρχαιολογικό χώρο έφερε, τελικά στο φως νέα ευρήματα τα οποία και αναμένεται να εξετάσουν οι επιστήμονες άμεσα.

Αντίδημαρχος του Μπουτάρη έκανε «ποδαρικό» στο Αστυνομικό Τμήμα

Ο λόγος για την αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Παιδείας, Έλλη Χρυσίδου, η οποία μεταφέρθηκε στο Α.Τ και αφέθηκε ελεύθερη λίγο αργότερα

Με μια... βόλτα από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου ξεκίνησε η θητεία αντιδημάρχου της διοίκησης Μπουτάρη! Η αιτία; Μια εξέδρα που στήθηκε στην πλατεία Λευκού Πύργου!

Ακόμα περιμένουν τον αντικαταστάτη του γιατρού-μαϊμού στη Σκύρο [βίντεο]

Εν αναμονή του νέου Διευθυντή του πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Σκύρου, βρίσκονται οι κάτοικοι του νησιού, τέσσερις μήνες μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου με τον διοικητή ιατρό-μαϊμού με τη Ferrari και το ιδιωτικό ελικόπτερο.

Το Twitter ακύρωσε λογαριασμούς που δημοσίευσαν γυμνές φωτογραφίες

Για δεύτερη φορά μέσα σε μερικές μέρες, και πιο συγκεκριμένα μετά τη διαγραφή λογαριασμών που είχαν δημοσιεύσει φωτογραφίες από τον αποκεφαλισμό του Αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ, το Twitter προχώρησε...

«Δεν έβγαλα όσα ήλπιζα από τις γυμνές φωτογραφίες», λέει ο χάκερ των σταρ του Χόλιγουντ

Εξηγεί πώς διακίνησε τις φωτογραφίες με τη βοήθεια του bitcoin - Τα πράγματα πήραν περίεργη τροπή και αναγκάστηκε να αποσυρθεί, λέει ο εφιάλτης της Jeniffer Lawrence και των άλλων celebrities

Λίγες ώρες μετά τη διαρροή εκατοντάδων γυμνών φωτογραφιών δεκάδων σταρ του Χόλιγουντ, ο άνθρωπος που φέρεται να είναι πίσω από όλα αυτά, μίλησε για την πράξη του στην ιστοσελίδα «4Chan».

Στο Βελλίδειο η ομιλία Σαμαρά στη ΔΕΘ -Ζήτησαν μεγαλύτερη αίθουσα για να υπάρχει περισσότερο ακροατήριο

Στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» και όχι στην αίθουσα «Corona» της ΔΕΘ θα γίνει η τελετή εγκαινίων της 79ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης από τον πρωθυπουργό, καθώς και η ομιλία του στις 10.30 το πρωί του Σαββάτου 6 Σεπτεμβρίου.

Οι «ροζ» περιπέτειες ενός ηγέτη των Ουκρανών αυτονομιστών -Πρωταγωνιστεί σε πορνογραφικό, ομοφυλοφιλικό βιβλίο

Σκληρό ύφος, αδιάλλακτη στάση, ένα όπλο στο χέρι, έτοιμο να πυροβολήσει ανά πάσα στιγμή. Αυτή είναι μία πλευρά του Ιγκόρ Στρέλκοφ. Ο ηγέτης των Ουκρανών αυτονομιστών όμως έχει και μία άλλη, πολύ διαφορετική, καθώς «πρωταγωνιστεί» σε βιβλίο πορνογραφικού περιεχομένου, με ομοφυλοφιλικές σχέσεις.

Μέχρι κι ο Αντώναρος γελά για τις βλακείες Κακλαμάνη

Τα σενάρια περί υποψηφιότητας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή για την προεδρία της Δημοκρατίας σχολίασε ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο θίασος του Αλέξη ανεβάζει την παράσταση «ο Μαυρογιαλούρος» στη Θεσσαλονίκη

Ο περιφερόμενος θίασος του ΣΥΡΙΖΑ ανηφορίζει αυτές τις μέρες προς Θεσσαλονίκη μεριά, για να δώσει δύο παραστάσεις με μεγάλο πρωταγωνιστή τον γνωστό θιασάρχη Αλέξη που κάνει θραύση σε Βενεζουέλα και Αργεντινή.

Επτά πανάκριβα τουριστικά αξιοθέατα που «έπεσαν έξω» και έκλεισαν

Ξενοδοχεία που δεν λειτουργούν πια, καζίνο που δεν κατάφεραν να προσελκύσουν τους «λάτρεις του τζόγου» και θεματικά πάρκα που παραμένουν κλειστά... Τι έφταιξε και εφτά από τα πιο ακριβά τουριστικά αξιοθέατα του κόσμου απέτυχαν να προσελκύσουν επισκέπτες;

Τρελός πιλότος σε τζετ σκι

Δείτε το βίντεο:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΒΛΑΞ! Ποιος υπουργός έχασε το αεροπλάνο για Αθήνα;

Δεν εξηγείται αλλιώς, αφού ήθελε μέσα σε λίγη ώρα παραμονής του στη Θεσσαλονίκη για την κηδεία του μεγάλου Έλληνα Εμ. Κριαρά να κάνει στη συνέχεια και επισκέψεις αιφνιδιαστικά σε διάφορα...

«Αν υπάρχει ευτυχία εγώ θα κάνω σεξ με την Παπαρήγα»

Ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε πώς ορίζει τις έννοιες ευτυχία και επιτυχία.

Ο Μάνος...

Άρθρο Ν. Παπανδρέου: Κλαίει την 3η του Σεπτέμβρη

Άρθρο του Νίκου Παπανδρέου, συγγραφέα, οικονομολόγου

Τον Σεπτέμβρη του 1974 δεν ήμουν ακόμη ούτε 18. Το Καστρί είχε πλημμυρίσει με κόσμο.

ΒΙΝΤΕΟ-Απίστευτο: Κι όμως, αυτός ο άντρας γεννήθηκε με το κεφάλι ανάποδα

Εχει καταφέρει να γίνει πηγή έμπνευσης για εκατοντάδες ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας

Από την ημέρα που ήρθε στη ζωή, η καθημερινότητα του Κλαούντιο Βιέρα ντε Ολιβέρια είναι μια συνεχής μάχη για επιβίωση, ένας αγώνας ενάντια στα προγνωστικά, που μέχρι στιγμής κερδίζει.

ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! Κακλαμάνης: O Καραμανλής με εξουσιοδότησε να πω ότι δεν έχει βλέψεις για Πρόεδρος

Ανέφερε ότι πριν τον Δεκαπενταύγουστο συναντήθηκε με τον πρώην αρχηγό της ΝΔ και πως για το συγκεκριμένο θέμα του είπε ότι...

O Κώστας Καραμανλής δεν έχει βλέψεις για Πρόεδρος, σύμφωνα με τον ανεξάρτητο βουλευτή Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος σε δηλώσεις του τη Δευτέρα αποκάλυψε ότι ο πρώην Πρωθυπουργός τον εξουσιοδότησε να πει ότι δεν τον ενδιαφέρει η Προεδρία.

ΦΩΤΟ-H Kate Upton ψάχνει (!) να δει αν είναι αυθεντικές οι γυμνές φωτογραφίες που διέρρευσαν

Δείτε τις φώτο εδώ

Η πληθωρική καλλονή έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω αντιπροσώπου για το σκάνδαλο με τις γυμνές φωτογραφίες που έχει αναστατώσει ολόκληρο το Hollywood

ΔΩΣΗΛΟΓΗ ΠΡΩΔΟΤΕΣ! 11 νέοι άνεργοι από τον Λαγκαδά βρήκαν δουλειά στο Βερολίνο με ειδικό πρόγραμμα

Ανάμεσα στους περίπου 500.000 νέους που ξεκινούν στις 2 Σεπτεμβρίου ανά τη Γερμανία την επαγγελματική τους εκπαίδευση είναι και 11 νέοι και νέες που μόλις έχουν έρθει από το Λαγκαδά. Η πρωτοβουλία γι' αυτό το εγχείρημα ανήκει στην περιοχή Στέγκλιτς του Βερολίνου, με την οποία ο Λαγκαδάς είναι αδελφοποιημένος εδώ και 20 χρόνια.

Διάδοχος ή αντιβασιλέας βρίσκεται στον τάφο της Αμφίπολης -Τι λέει βρετανός ερευνητής

Όσο δεν αποκαλύπτεται ποιος ή ποιοι βρίσκονται θαμμένοι μέσα στον υπέρλαμπρο τύμβο της Αμφίπολης, τόσο φουντώνουν οι θεωρίες, οι εικασίες, αλλά και οι επιστημονικές τοποθετήσεις επί του θέματος.

Τελευταία υπόθεση γύρω από το επίμαχο θέμα του «ενοίκου» του τάφου είναι αυτή του βρετανού ερευνητή Μάικλ Γουντ. Μιλώντας στο Έθνος, δηλώνει καταρχάς συνεπαρμένος από την προσωπικότητα του Μέγα Αλέξανδρου, κάτι που φανερώνει και το γεγονός ότι τόσους αιώνες μετά τον θάνατό του, η παγκόσμια κοινότητα εξακολουθεί να ασχολείται έντονα με τη ζωή του.

Ο Μάικλ Γουντ

Όσο για το... εσωτερικό της Αμφίπολης και για το ποιον, ενδέχεται, να βρίσκεται θαμμένος, ο κ. Γουντ δίνει τη δική του διάσταση: «Νομίζω ότι όλοι είμαστε κατάπληκτοι από το μέγεθος του τάφου και τη διακόσμησή του στο εσωτερικό, από ό,τι έχουμε δει μέχρι στιγμής», λέει ο Γουντ, που υποστηρίζει ότι πιθανότατα ο τάφος της Αμφίπολης, που η ανακάλυψή του έχει προκαλέσει τεράστιο διεθνές ενδιαφέρον, να είχε σχεδιαστεί για «παραπάνω από ένα πρόσωπα» και ενδεχομένως να μην ανήκει στο άτομο ή τα άτομα που ενταφιάστηκαν τελικά εκεί.

Οχι η οικογένειά του

«Ο Μέγας Αλέξανδρος σχεδίαζε περισσότερους από έναν τάφους για τον εαυτό του και εν πάση περιπτώσει η επιθυμία του ήταν να ταφεί στη Βαβυλώνα και όχι στην Αλεξάνδρεια. Προσωπικά υποθέτω, και φυσικά είναι μόνο υπόθεση, ότι ο τάφος αυτός είναι κάποιου από τους διαδόχους ή τους αντιβασιλείς του Μεγάλου Αλεξάνδρου και δεν ανήκει σε μέλος ή μέλη της άμεσης οικογένειάς του». Μια άλλη εικασία του Γουντ είναι πως ίσως το επιβλητικό λιοντάρι της Αμφίπολης να είναι μέρος ενός τύμβου για τον «Αγνωστο Στρατιώτη», ώστε να τιμηθούν οι νεκροί των πολέμων.

Ντοκιμαντέρ για τον Μ. Αλέξανδρο

Το 1998 ο Γουντ δημιούργησε το βραβευμένο ντοκιμαντέρ του BBC «Στα ίχνη του Μεγάλου Αλεξάνδρου», που ξεκινάει από τη Βεργίνα για να καταλήξει «Στην άκρη της γης», όπως τιτλοφορείται το τέταρτο και τελευταίο επεισόδιο. Εκεί έχει φτάσει και ο ίδιος αναζητώντας την ιστορία μέσα από τα ευρήματα των αρχαιολόγων. Αυτόν τον μήνα αναλαμβάνει την έδρα του καθηγητή της Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ και ως το τέλος Σεπτεμβρίου θα διοργανώσει εκδήλωση για τον Μέγα Αλέξανδρο παρουσιάζοντας σχετικά ευρήματα από τη Συρία και το Ιράκ.

Ψάξτε το μυστικό στα μουσεία

Σχετικά με τον προβληματισμό των αρχαιολόγων αν ο τάφος έχει συληθεί, ο Μ. Γουντ πιστεύει πως οι ερευνητές πρέπει να στραφούν σε ιδιωτικές συλλογές και μουσεία ανά τον κόσμο. «Αν ο τάφος είχε συληθεί, τότε αντικείμενά του θα είχαν βρεθεί σε συλλογές καθώς και σε μουσεία στις ΗΠΑ. Νομίζω, το Λούβρο έχει αρνηθεί πως έχει αρχαιότητες από την Αμφίπολη», ισχυρίζεται ο Γουντ.

Nτόρα: Ο ΕΝΦΙΑ είναι εκτός τόπου και χρόνου

Πυκνώνουν οι φωνές -ακόμα και εντός της Νέας Δημοκρατίας- για τις στρεβλώσεις που έχει προκαλέσει η επιβολή του ΕΝΦΙΑ. Μάλιστα, η τοποθέτηση της Ντόρας Μπακογιάννη τη Δευτέρα -αρκετά αιχμηρή, το δίχως άλλο- αποκτά και ένα ιδιαίτερο σημασιολογικό βάρος.

Η Φωτεινή Πιπιλή τα... χώνει πάλι στους «ελληναράδες» που κάνουν τις παραλίες σκουπιδαριό [εικόνα]

Η Φωτεινή Πιπιλή έχει αποδυθεί σε μια μάχη, μέσω Facebook, κατά των «ελληναράδων» που μετατρέπουν τις παραλίες σε χώρους συλλογή... σκουπιδιών ή σε ιδιωτικό πάρκινγκ.

Φωτογραφία που βγαίνει μια φορά στο εκατομμύριο -Κεραυνός χτυπά αεροπλάνο ενώ περνά από ουράνιο τόξο

Η φωτογραφία που έβγαλε ο Μπεργκ Μόμπιους είναι από αυτές που βγαίνουν μια στο εκατομμύριο. Αποτυπώνει τη μοναδική στιγμή που κεραυνός χτυπά αεροπλάνο την ώρα που αυτό περνά μέσα από ένα ουράνιο τόξο.

Φωτιές άναψε στις παραλίες και τα σοκάκια της Μυκόνου η Μπαρ Ραφαέλι -Τα φιλιά και οι αγκαλιές με τον σύντροφό της [εικόνες]

Τις διακοπές της στην Ελλάδα απόλαυσε το διάσημο μοντέλο Μπαρ Ραφαέλι. Βρέθηκε στο νησί της Μυκόνου και όπως ήταν αναμενόμενο κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα αντρικά βλέμματα.

ΦΩΤΟ-Η Λόρενς απαντά για τις γυμνές φωτογραφίες της

Δείτε τις φώτο εδώ

Η ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς είναι έτοιμη να κινηθεί νομικά εναντίον του χάκερ που παραβίασε τον προσωπικό της λογαριασμό.

«Κατάργηση υποβολής επικυρωμένων αντιγράφων στο δημόσιο»-Ερωτήσεις και απαντήσεις

Οδηγίες για το νέο καθεστώς που ισχύει στην εφαρμογή της ρύθμισης για κατάργηση υποβολής επικυρωμένων αντιγράφων στο δημόσιο, τον νέο τρόπο υποβολής εγγράφων, αλλά και τις υποχρεώσεις των δημόσιων υπηρεσιών και φορέων απέναντι στους πολίτες, δίνει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Τι ειπώθηκε στη σύσκεψη του Μαξίμου

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε το πρώτο Συμβούλιο Κοινωνικής Απασχόλησης, υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στο οποίο μετείχαν οι πολιτικές ηγεσίες των συναρμόδιων υπουργείων και τα προεδρεία Κοινωνικών Εταίρων.

Παρίσι-Επτά οι νεκροί από την κατάρρευση του κτιρίου

Σε επτά ανήλθε σήμερα ο αριθμός των νεκρών από την κατάρρευση του τετραώροφου κτιρίου σε προάστιο του Παρισιού χθες Κυριακή, ύστερα από έκρηξη που σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ οφείλεται σε διαρροή φυσικού αερίου, ανακοίνωσαν οι γαλλικές αρχές.

Κομισιόν: Αξιοσημείωτη βελτίωση της δημοσιονομικής θέσης της Ελλάδας

Τη μεγάλη δημοσιονομική πρόοδο που έχει καταγράψει από το 2009 μέχρι και σήμερα η Ελλάδα αναγνωρίζει η Γενική Διεύθυνση Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG ECFIN) σε ειδική αναφορά που έκανε σήμερα Δευτέρα μέσω της ιστοσελίδας της.

Κουκοδήμος: Δεν παραιτήθηκα για πολιτικούς λόγους, ούτε για να ασχοληθώ με τις επιχειρήσεις μου

Διαψεύδει ότι παραιτήθηκε για να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις του - Διαβάστε τι αναφέρει στην επιστολή που απέστειλε στον πρωθυπουργό - Επικαλείται προσωπικούς λόγους

Κατηγορηματικά διαψεύδει, με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Κώστας Κουκοδήμος ότι πίσω από την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας υπάρχει κάποιου είδους δυσαρέσκεια για τις αρμοδιότητες που του είχαν ανατεθεί.

Πανεπιστήμιο Αθηνών: Φοιτητές του κ@λου εισέβαλαν στον αγιασμό

«Θα μείνετε, όσο σας το επιτρέπει ο νόμος» είπε ο Φορτσάκης στους φοιτητές
Διαμαρτυρία φοιτητών κατά των διαγραφών πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στην διάρκεια της τέλεσης του καθιερωμένου αγιασμού για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του νέου πρύτανη του ΕΚΠΑ Θεόθωρου Φορτσάκη στην παλαιά αίθουσα της Συγκλήτου.

«Μη μας κάθεστε στο σβέρκο» το μήνυμα της κυβέρνησης στην Τρόικα

Στο Παρίσι θα βρίσκεται την Τρίτη η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας προσδοκώντας να πείσει την Τρόικα να αποδεχτεί τις ελληνικές θέσεις, προκειμένου να κλείσουν τα ανοιχτά μέτωπα στο εργασιακό και στο ασφαλιστικό. Το μήνυμα της κυβέρνησης προς τους εκπροσώπους των δανειστών είναι σαφές: όχι άλλα μέτρα, μην επιμένετε στη λιτότητα.

ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ! Ποιος είναι ο μέλλων σύζυγος της Ζωής

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου παντρεύεται τον αγαπημένο της, Αποστόλη Μαντή, μετά από δέκα χρόνια σχέσης

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τις τελευταίες εβδομάδες η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και να ενώσει τη ζωή της με τον αγαπημένο της Αποστόλη Μαντή.

Η ΜΟΥΦΑ ΤΩΝ 6.500 ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ! Όλα όσα θα παρουσιάσει ο Μητσοτάκης στην Τρόικα στο Παρίσι

Πρόκειται για τις μεταρρυθμίσεις που βρίσκονται σε φάση υλοποίησης και έχουν ως στόχο την αναβάθμιση του δημοσίου, την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη, τη διευκόλυνση της επιχειρηματικότητας και την ενίσχυση, την αξιοποίηση και ορθολογική διαχείριση του έμψυχου δυναμικού-Θα προσπαθήσει να παραμυθιάσει τους ξένους ότι τα πειθαρχικά συμβούλια και ο έλεγχος της παράνομης μετατροπής σε συμβάσεις αορίστου χρόνου θα οδηγήσουν σε 6.500 απολύσεις που είναι υποχρεωμένος να κάνει! Μιλάμε για άθλο αν...

Αναθεωρήθηκε ελαφρά η ύφεση στο α' εξάμηνο της χρονιάς

Στην επί τα χείρω αναθεώρηση των στοιχείων για το ΑΕΠ του πρώτου και του δευτέρου τριμήνου 2014 προχώρησε  η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) λόγω της ενσωμάτωσης νέων στοιχείων βραχυχρόνιων στατιστικών, αλλά και της επικαιροποίησης στοιχείων της γενικής κυβέρνησης.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΝ! Ατομικό φακέλωμα για κάθε φορολογούμενο: Tι αρχεία θα κρατά η Εφορία

Ατομικό φάκελο με τα εισοδήματα, όλα τα περιουσιακά στοιχεία καθώς και τις δαπάνες δημιουργεί η Εφορία, γεγονός που οδηγεί στο τέλος των τεκμηρίων διαβίωσης από το 2015.