02 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτά είναι τα πιο hot κορμιά του καλοκαιριού

Απολαύστε τις: Jennifer Lopez, Rihanna, Adriann Lima, Heidi Klum και πολλές ακόμη celebrities με μαγιό

Το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του και εμείς είπαμε να θυμηθούμε μερικές από τις star που κάθε λίγο και λιγάκι ανέβαζαν στα ύψη τη θερμοκρασία με τις σέξι τους φωτογραφίες.

ΦΩΤΟ-Αυτή είναι η μελαχρινή Θεσσαλονικιά που κέντρισε το ενδιαφέρον του Παπανδρεου

Μάλλον όμως την έχει προλάβει ο γνωστός γόης Μιχαλάκης που την είχε πλευρίσει...

Η χθεσινή εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο με αφορμή την συμπλήρωση 40 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ να είχε πρωταγωνιστές της βραδιάς τον πρώην πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό εξωτερικών Ευ.Βενιζέλος, ωστόσο για τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ που έδωσε το παρών στο Ζάππειο η Ελένη Δομπράκη κέρδισε τις εντυπώσεις. 

Υπονοούμενα εναντίον του Καμμένου από τη Ραχήλ με αφορμή τον Βενιζέλο

Με ειρωνικό τρόπο σχολίασε την αποδοκιμασία του  Ευάγγελου Βενιζέλου στο Ζάππειο η βουλευτής των ΑΝΕΛ,  Ραχήλ Μακρή, υπονοώντας όμως ταυτόχρονα ότι ο Πανάρας της δεν πιάνει μία μπροστά του.

Η βουλευτής των ΑΝΕΛ, έγραψε στο  Twitter:

ΒΙΝΤΕΟ-Γι' αυτό αποδοκιμάσαμε τον Βενιζέλο

Οπαδοί του Γιώργου Παπανδρέου εξηγούν τους λόγους για τους οποίους τον υποστηρίζουν τόσο φανατικά και αιτιολογούν το κλίμα έντασης που επικράτησε στο Ζάππειο με τις αποδοκιμασίες κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ψηφίστηκε επί της αρχής το αντιρατσιστικό

Μόνο ο παραλογισμός ΣΥΡΙΖΑ: Οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ ψήφισαν το νομοσχέδιο που αντικατέστησε αυτό του δικού τους Ρουπακιώτη και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το ψήφισε γιατί θεωρεί ότι του Ρουπακιώτη ήταν καλύτερο!!

Υπερψηφίστηκε επί της αρχής, κατά πλειοψηφία, το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο από το Γ' Θερινό Τμήμα της Βουλής, μετά τις αλλαγές που κατέθεσε με τροπολογία ο αρμόδιος υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου.

Υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκαν οι...

Το ΣτΕ έκρινε συνταγματική την έκτακτη εισφορά στα φωτοβολταϊκά

Συνταγματική και σύμφωνη με το ευρωπαικό δίκαιο κρίθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας (Β' τμήμα) η έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης που επιβλήθηκε στους παραγωγούς ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά.

ΦΩΤΟ-Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν και τον αμερικανό δημοσιογράφο Στίβεν Σότλοφ

O άτυχος δημοσιογράφος είχε παρουσιαστεί από τους τζιχαντιστές στο βίντεο του αποκεφαλισμού του δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ - Λίγο πριν αποκεφαλιστεί απευθύνεται στον Ομπάμα: Γιατί πληρώνω με τη ζωή μου το τίμημα για την πολιτική σου;

Στον αποκεφαλισμό και του δεύτερου αμερικανού δημοσιογράφου που ήταν όμηρός τους προχώρησαν οι τζιχαντιστές σύμφωνα με το SITE.

ΒΙΝΤΕΟ-"Ξύλο" Άδωνι σε Ρεπούση στη Βουλή

Κατά τη συζήτηση στη Βουλή της τροπολογίας του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του ποινικού δικαίου, ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στη Ρεπούση είπε:

Πόσα χρήματα απέφερε το μπουγέλωμα στο εξωτερικό... γιατί εδώ οι μαλ@κες το έκαναν για χαβαλέ

Αυτό που μέχρι πρότινος ήταν ένα παιδικό ή εφηβικό παιχνίδι, έγινε μία παγκόσμια μανία. Πολιτικοί, μεγάλα «κεφάλαια» στις επιχειρήσεις, ηθοποιοί, τραγουδιστές, αθλητές... Οι πάντες πήραν από έναν κουβά γεμάτο με νερό και παγάκια και τον άδειασαν στο κεφάλι τους. Τι βγήκε όμως από αυτό;

Ο βουλευτής Ζωή Κωνσταντοπούλου έβγαλε ανακοίνωση για τον άντρα που θα παντρευτεί!

Από το πολιτικό γραφείο της Ζωής Κωνσταντοπούλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας και προς αποφυγή περαιτέρω παραπληροφόρησης και παραφιλολογίας, διευκρινίζεται ότι ο...

Συλλυπητήρια ΝΔ για το θάνατο του Αντώνη Βαρδή

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για το θάνατο του Αντώνη Βαρδή, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σάλπι» ο νέος αρχηγός της Εθνικής με την ψήφο των συμπαικτών του!

Από ψηφοφορία προέκυψαν οι νέοι αρχηγοί της εθνικής μας ομάδα με τα ονόματα των νέων αρχηγών να ανακοινώνονται από τον νέο ομοσπονδιακό προπονητή,  Κλαούντιο Ρανιέρι.

Κωφό βρέφος ακούει για πρώτη φορά (Απίστευτο βίντεο)

Έχει χιλιάδες κοινοποιήσεις στα social media
  
Ένα μωρό μόλις επτά εβδομάδων ακούει για πρώτη φορά και πλημμυρίζει με συναισθήματα χαράς και συγκίνησης τους γονείς του.

Βενιζέλος προς Πετσάλνικο: «Σ’ ευχαριστώ για την πολύ ωραία υποδοχή!»

[Για όσους δεν κατάλαβαν χθες ο πόλεμος δεν ήταν μεταξύ Παπανδρεϊκών-Βενιζελικών και λοιπές παπαριές. Ήταν μεταξύ ΠΑΣΟΚων που συμμετέχουν στην Κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚων που έχουν πάει στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι τελευταίοι ονειρεύονταν γιουρούσι στην εξουσία και βλέποντας ότι δεν τους βγαίνει εκτραχύνονται... αυτός είναι και ο λόγος που αποδοκίμασαν πχ. άγρια ακόμα και τον άσχετο Παπαμιμίκο που δεν έχει αποδοκιμαστεί ούτε σε συνέδριο του ΚΚΕ]

Η ειρωνεία του Ευ.Βενιζέλου προς τον Φ.Πετσάλνικο που υποσχόταν στην ηγεσία του κόμματος ότι στην εκδήλωση δεν θα σημειωθούν έκτροπα - Πώς αντέδρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μετά τις αποδοκιμασίες και τους σκαιούς χαρακτηρισμούς από τους παπανδρεϊκούς που τον θεωρούν... προδότη

Πέντε ρητές εντολές από τον Σαμαρά στους υπουργούς για τη διαπραγμάτευση με την Τρόικα

Με… ταξιδιωτικές οδηγίες του πρωθυπουργού στο Παρίσι η υπουργική αποστολή

Πέντε σαφείς εντολές για τα όρια και τις «κόκκινες γραμμές» της διαπραγμάτευσης με την τρόικα έχει δώσει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στους υπουργούς που βρίσκονται στο Παρίσι. Αυτή τη φορά, λόγω και της επιλογής του «εκτός έδρας»… αγώνα, ο ίδιος έχει βάλει στην προσωπική του ατζέντα τον στόχο να μην επιστρέψει ποτέ ξανά στην Αθήνα η τριάδα των εκπροσώπων των δανειστών, με τη μορφή που όλοι οι Ελληνες γνωρίζουν.

Όλγα - Τασούλας «τα συμφώνησαν»: One stop shop για την προσέλκυση κινηματογραφιστών

Απλοποιούν την διαδικασία και δίνουν οικονομικά κίνητρα στους παραγωγούς ταινιών που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την Ελλάδα ως σκηνικό του έργου τους - Συμφωνήθηκε ακόμα η από κοινού δημιουργία εφαρμογών για κινητά, που θα διευκολύνουν τους επισκέπτες της χώρας

Σε κοινές δράσεις των υπουργείων τους συμφώνησαν να προχωρήσουν η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Κώστας Τασούλας.

ΨΟΦΑ ΡΕ! Επιασαν επ' αυτοφώρω σκατόγερο που ασελγούσε σε βάρος 13χρονης στο Αίγιο

Ενας 67χρονος συνελήφθη επ' αυτοφώρω να ασελγεί σε βάρος 13χρονης, στο Αίγιο. Η Αστυνομία έκανε επιχείρηση σε κεντρική περιοχή της πόλης, έπειτα από πληροφορίες ότι ένας ηλικιωμένος ασελγούσε σε βάρος ανήλικων κοριτσιών.

«Μπλόφα» Κυβέρνησης: Με το καλημέρα ζητάει μείωσε ΕΦΚ πετρελαίου θέρμανσης και κούρεμα προσαυξήσεων και προστίμων της εφορίας

Μάλλον... στάχτη στα μάτια ήθελε να ρίξει ο Γκίκας Χαρδούβελης λέγοντας ότι δεν είναι στην ατζέντα των συζητήσεων με την Τρόικα το θέμα των φοροελαφρύνσεων, αφού οι πρώτες πληροφορίες από το Παρίσι αναφέρουν ότι το πρώτο θέμα που θα βάλει στο τραπέζι η ελληνική αντιπροσωπεία είναι η φορολογία του πετρελαίου θέρμανσης και οι «δίδυμες» ρυθμίσεις οφειλών.

Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ Παρισίων και οι... Μαρίες Αντουανέτες ας μοιράσουν παντεσπάνι

Με σκληρή γλώσσα σχολίασε η Σοφία Βούλτεψη στην απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να διοργανώσει εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στο Παρίσι στις 3 Σεπτεμβρίου, κατά των συναντήσεων με την Τρόικα.

Νέα όργια στο Μαγκαλούφ: 15 άντρες έγλειφαν σαντιγί από το στήθος έφηβης!

Έτσι επέλεξε να γιορτάσει τα 18α γενέθλιά της η Βρετανίδα, προκαλώντας πάλι σάλο στο θέρετρο της Μαγιόρκα - Οι διηγήσεις όσων έζησαν από κοντά το νέο σκάνδαλο είναι σοκαριστικές

Νέο σκάνδαλο στο περιβόητο Μαγκαλούφ της Μαγιόρκα:

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ! ΠΑΣΟΚόσκυλο με 6.000 μισθό στο ΥΠΟΙΚ

Εύγε Αντώνη! Και για τα 6.000 ευρώ μισθό και για το "Β'Αντιπρόεδρος" που σημαίνει ότι υπάρχει και Α'Αντιπρόεδρος και ενδεχόμενα Γ', Δ', Ε' κ.λπ Αντιπρόεδρος!! Εύγε, Εύγε και πάλι... μην ξεχάσετε να κατασχέσετε κανα λογαριασμό των 1500 ευρώ κανενός ταλαίπωρου...

Τροφή για συζήτηση έδωσε η αποκάλυψη κυριακάτικης εφημερίδας για τον διορισμό νομικού συμβούλου του υπουργού Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, στη θέση του Β' αντιπροέδρου της Επιτροπής Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων (ΕΛΤΕ).

ΦΩΤΟ: Συνεχίζονται οι τεχνικές εργασίες θωράκισης του ταφικού μνημείου της Αμφίπολης

- Εντατικές εργασίες μέσα κι έξω από τον αρχαίο τάφο στην Αμφίπολη
- Έργα αντιστήριξης και προστασίας από... βροχές και καταιγίδες
- "Φουντώνει" τα σενάρια ο Τασούλας και λέει πως ο τύμβος "θα μιλήσει" σύντομα
- Ποια στοιχεία δείχνουν ότι οι τυμβωρύχοι ίσως τελικά δεν... πρόλαβαν τουςαρχαιολόγους
- Δείτε τις νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε το υπουργείο Πολιτισμού 

Σε καθημερινή βάση οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο "φως" για την εξέλιξη των ανασκαφών στον τύμβο της αρχαίας Αμφίπολης, κεντρίζουν το -έτσι κι αλλιώς- ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον της κοινής γνώμης για τα μυστικά που κρύβονται στο εσωτερικό του.

ΑΛΕΚΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ! Επίθεση Παπαρήγα κατά Ηλία Ψινάκη για τους "ευυπόληπτους πλούσιους"

"Όπως λέει και ο δήμαρχος μας του Μαραθώνα, θα μας φέρει τους ευυπόληπτους πλούσιους. Εκεί που δεν έχουμε ούτε αποχέτευση, θα μας φτιάξει μαρίνες".

Η πρώην Μις Βέλγιο που θέλει να μάθει στους Βρετανούς τα πάντα για το σ@ξ...

Πρότυπό της η επιτυχία του τηλεοπτικού σεφ Τζέιμι Όλιβερ – Ζητάει να ενταχθεί μάθημα σεξουαλικής αγωγής στα σχολεία και οι μαθητές να δίνουν εξετάσεις!

Όλοι οι μαθητές στα βρετανικά σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα πρέπει να γνωρίζουν τα πάντα γύρω από το σεξ, να μαθαίνουν όσα πρέπει από τους “ειδικούς”, ακόμα και να υποβάλλονται στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς σε εξετάσεις ώστε να λαμβάνουν το σχετικό πιστοποιητικό εκμάθησης σεξουαλικής αγωγής (GCSE - General Certificate of Secondary Education).

ΒΙΝΤΕΟ-Οι ξεφτίλες που χειροκρότησαν τον Παπακωνσταντίνου

Ο πρώην υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου πραγματοποίησε χθες μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του, στην εκδήλωση του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου, και χειροκροτήθηκε από ορισμένους παριστάμενους.

ΚΛΑΙΩ! Δεν πήρε προσκλητήριο η Ραχήλ για να δει από κοντά τη Ζωή να ακούει «η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα»

Ενοχλημένοι είναι τόσο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όσο και η Ραχήλ Μακρή από το γεγονός ότι δεν έχουν λάβει ακόμα πρόσκληση από την Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον γάμο της, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης.

Έρχεται στην Ελλάδα η μνηστή του Κλούνεϊ για συνάντηση με… τον Αντώνη Σαμαρά!

Τον Πρωθυπουργό  Αντώνη Σαμαρά θα συναντήσει στις 11 Σεπτεμβρίου η μέλλουσα σύζυγος του Τζόρτζ Κλούνεϊ, Αμάλ Αλαμουντίν. Ειδικότερα, η κορυφαία δικηγόρος δραστηριοποιείται για την υπόθεση των...

Πώς ο Δραγασάκης σχεδιάζει τη χαριστική βολή...

του Κώστα Στούπα

Την εβδομάδα που πέρασε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δια στόματος του (όχι αδίκως) επονομαζόμενου και «Νέστωρα» του Οικονομικού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ λόγω της πιο ρεαλιστικής και ήπιας προσέγγισης της οικονομικής πραγματικότητας από τους λοιπούς νεομπολσεβίκους του κόμματος, του κ. Γιάννη Δραγασάκη, κοινοποίησε τα 6 πρώτα μέτρα που θα εφαρμόσει μόλις έρθει στην εξουσία.

Ερώτηση Μιχελάκη για την ίδρυση Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στο ΑΠΘ

Ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέα Λοβέρδο με αφορμή την απόφαση για ίδρυση Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών στη Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-Κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό ο Τραγάκης βλέποντας από ψηλά το ντεκολτέ της νέας βουλευτού

Δεν υπάρχει το βίντεο! "Ωχ Παναγία μου@ Ωχ Χριστέ μου" αναφωνούσε βλέποντας το ντεκολτέ της νέας βουλευτού Σταυρινούδη- Σόδη.!! Δείτε:

ΦΩΤΟ-Γελάει ο κόσμος: Ο Αλέξης πήγε στον ΓΑΠ

Τον βλέπετε τον Τσίπρα με τι χαρά κοιτάζει τον Γιωργάκη κρυμμένος ανάμεσα στους ΠΑΣΟΚους; Τι δεν τον βλέπετε; Για δείτε καλύτερα:

Ντοκουμέντο - Σμύρνη 2 Σεπτεμβρίου 1922 - Τι έγραφαν οι εφημερίδες για τη καταστροφή

Στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΑΘΗΝΑΙ, της 2ας Σεπτεμβρίου 1922, σε άρθρο με τίτλο "Αντί Αίματος Χυμός Λαχάνων" η εφημερίδα περιγράφει τα φρικαλέα επεισόδια που υπέστησαν οι Ελληνες απο τους Κεμαλιστές (όπως τους αποκαλεί η εφημερίδα) "...

Τόλκιν. Αποκάλεσε τον Χίτλερ βλάκα και αρνήθηκε στους Beatles να κάνουν ταινία το έργο του

Λίγους μήνες αφότου γεννήθηκε, στις 3 Ιανουαρίου του 1893, ο Τζον Τόλκιν έπεσε θύμα απαγωγής. Η οικογένειά του κατοικούσε στη Νότια Αφρική κι ένας από τους μαύρους υπηρέτες του σπιτιού γοητεύτηκε τόσο από το χαριτωμένο νεογέννητο, που θέλησε να το πάρει μαζί του για να το δείξει στην οικογένειά του.

Παραίτηση Κουκοδήμου και λάσπη Καρχιμάκη

Έντονο είναι το παρασκήνιο γύρω από την απόφαση του Κώστα Κουκοδήμου να υποβάλει ξαφνικά την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους. Αν και αρχικά φάνηκε ότι υπήρξε κόντρα με τον Α. Λοβέρδο σχετικά με τις αρμοδιότητες, διέρρευσε τελικά ότι η αιτία ήταν ότι ο κ. Κουκοδήμος είχε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα με επιχείρηση που διατηρεί στην Πιερία και η οποία έχει πέσει έξω.

Όμως, το παρασκήνιο λέει ότι η αρχή έγινε όταν έπιασε ξανά δουλειά ο... Κλουζώ του ΠΑΣΟΚ ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μιχάλης Καρχιμάκης.

ΤΡΟΜΑΞΕ Η ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ! Κατά του αντιρατσιστικού η Ρεπούση

Μήνυμα με νόημα την ώρα που γίνεται συζήτηση στη βουλή
 
Την αντίθεσή της στο υπό συζήτηση αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που έφτασε σήμερα στη Βουλή από το Υπουργείο Δικαιοσύνης εξέφρασε δημόσια η Μαρία Ρεπούση.

Τον παραίτησαν αφού δεν παραιτούνται παρά τα χάλια του! "Παραιτήθηκε" ο μητροπολίτης Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας

Την παραίτησή του για λόγους υγείας, υπέβαλε στη Διαρκή Ιερά Σύνοδο (ΔΙΣ) ο μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Κωνσταντίνος, η οποία έγινε δεκτή.

Σημειώνεται ότι την περασμένη Πέμπτη, η ΔΙΣ είχε αποφασίσει να ενεργοποιήσει τη διαδικασία...

Οι εταιρείες-κολοσσοί είναι πιο πλούσιες από τα κράτη -Το παράδειγμα της Apple και της Microsoft

Είναι μια καινούργια εκδοχή του καπιταλισμού του 21ου αιώνα: η υπερσυγκέντρωση πλούτου δεν έχει να κάνει μόνο με τα κράτη, αλλά και με τις εταιρείες και μάλιστα η σύγκριση να αποβαίνει μοιραία για τα πρώτα.

Σύννεφα πολέμου στον ΣΥΡΙΖΑ

Πολλοί ίσως θα αναρωτιέστε που χάθηκε ο Αλέξης; Βρίσκεται πίσω από τις λέξεις; Κάνει διακοπές ακόμη και δεν είναι σε φουλ φόρμα;

Που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και η σκληρή αντιπολίτευση τώρα που μπήκε το φθινόπωρο; Μήπως στην Κουμουνδούρου ετοιμάζονται για το μεγάλο γεγονός του κόμματος; Παντρεύουν το κορίτσι τους βρε παιδιά, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κι αν νομίζετε ότι «θυσιάστηκε» ο Μαρκογιαννάκης που είχε… καλή σχέση με τη βουλευτίνα κάνετε λάθος. Ίσως λοιπόν αυτή η σχετική… αφωνία να οφείλεται στο ότι ψάχνουν για το νυφικό της Ζωής και το γαμπριάτικο κοστούμι. Μπορεί, όμως, να μην έχουν και τι άλλο να πουν. Έχουν πει τόσες ανοησίες που τους βαρέθηκε κι ο κόσμος.

Τα βλέμματα πάνω στη νέα βουλευτή της Ν.Δ. με την εντυπωσιακή εμφάνιση (photos)

Λίγοι θυμούνται πια ότι η νέα βουλευτής της Ν.Δ. στη Χίο είχε μπει απλά στο τοπικό ψηφοδέλτιο του κόμματος, μόνο και μόνο για να το συμπληρώσει.

Reuters: Τον Οκτώβριο οι συζητήσεις για το ελληνικό χρέος

Σύμφωνα με το Reuters, που επικαλείται συνομιλία με υψηλόβαθμο στέλεχος της κυβέρνησης, η συζήτηση για το ελληνικό χρέος θα ξεκινήσει μετά τα μέσα Οκτωβρίου.

ΦΩΤΟ-Ο Κόλιν Φάρελ στη Βουλιαγμένη;

Στη Βουλιαγμένη φέρεται να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα της χώρας μας ο γνωστός χολιγουντιανός ηθοποιός Κόλιν Φάρελ. Σύμφωνα με ανάρτηση του δημοσιογράφου...

Ο Κ. Βελόπουλος γίνεται παρουσιαστής! Απόψε ξεκινάει!

Ένας θεός ξέρει μέχρι που θα φτάσουν τα «βέλη» του Κυριάκου Βελόπουλου, δημοσιογράφου και πρώην βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ που αναλαμβάνει απόψε τη σκυτάλη της ενημέρωσης.

Το σιθρού που έκανε το ΠΑΣΟΚ να ...παραμιλάει (ΦΩΤΟ)

Ποια κυρία το τόλμησε και εμφανίστηκε μ' αυτό στο Ζάππειο;

Η δημοσιογράφος Μαριάνθη Αλεξίου, σύζυγος του...

ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΛΑΚ@ΕΣ! Ο Λαφαζάνης λέει στους άλλους να μην πληρώνουν ενώ αυτός πληρώνει κανονικά

Σε ένα νέο είδος… πολιτικής ανυπακοής καλεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, μέσω δηλώσεών του σε ραδιοφωνική εκπομπή.

ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΧΡΕΟΚΟΠΟΥΜΕ; FT: Η Ελλάδα μπορεί να πετύχει 1% ανάπτυξη και να διαψεύσει την Τρόικα

Ο στρατηγικός στόχος της ελληνικής αντιπροσωπείας στο Παρίσι θα είναι ένας: να καταφέρει τους δανειστές να πουν ένα μεγάλο και ανακουφιστικό «ναι» για τη μείωση των φόρων μέσα στο 2015. Κάτι τέτοιο θα συμβεί για πρώτη φορά, έπειτα από έξι χρόνια σκληρής λιτότητας.

ΦΤΟΥ ΚΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ! 40μελής ομάδα ελέγχου προόδου κλειστών επαγγελμάτων

4 χρόνια τώρα στην μπρίζα από τρόικα και δεν έχει ανοίξει τίποτα ουσιαστικό... εκτός από κάτι ωράρια φαρμακείων...

Μια νέα επιτροπή–40μελής, με εκπροσώπους από όλα τα συναρμόδια υπουργεία και τις γραμματείες– συστήθηκε για την καταγραφή των «κλειστών επαγγελμάτων».

ΕΤΣΙ! Face control στο Πανεπιστήμιο Αθηνών: Με επίδειξη ταυτότητας θα μπαίνουν οι φοιτητές

Ο νεοεκλεγείς πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητής της Νομικής, Θεόδωρος Φορτσάκης προανήγγειλε σύστημα ελέγχου εισόδου στις σχολές και κτίρια του ιδρύματος. Μάλιστα μιλώντας στα Νέα τόνισε πως οι φοιτητές θα εισέρχονται μόνο με επίδειξη ταυτότητας σε κάποιους χώρους του ιδρύματος.

Σενιόρ Μίτσελ είσαι λάθος...

Αβραάμ, Μίτσελ και Μαρινάκης στο κάδρο με τον Ισπανό να έχει την ευθύνη για την φυγή του αρχηγού από τον Ολυμπιακό...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

Και φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντίθετος στο να μπουν οι γενοκτονίες Ελλήνων στο αντιρατσιστικό

Εννοείται ότι οι πατριώτες του κ@λου δεν θα σχολιάσουν μιας και γι'αυτούς "πρωδωταις" είναι μόνο η ΝΔ κι ο Σαμαράς

Σε αλλαγές στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, με στόχο την κάμψη των εσωκομματικών αντιδράσεων στη ΝΔ αλλά και αυτών του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ, προχώρησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου και αφού τις ανακοίνωσε πήρε το λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ για να πει πως διαφωνεί με οτιδήποτε προστατεύει το έθνος και την Ελλάδα.

Μετά τις διευκρινήσεις Αθανασίου μέσω των αλλαγών που κατέθεσε, ότι πέρα από τους αρνητές του Ολοκαυτώματος θα τιμωρείται πλέον και όποιος επιδοκιμάζει, ευτελίζει ή κακόβουλα αρνείται τις γενοκτονίες που έχει αναγνωρίσει η Ελληνική Βουλή, (των Ποντίων, των Αρμενίων, των Μικρασιατών κλπ). το λόγο πήρε η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκπτώσεις και απαλλαγές ΕΝΦΙΑ: Ενα εκατ. πολίτες γλιτώνουν το φόρο

Το υπουργείο Οικονομικών θα καταθέσει τις επόμενες ημέρες στη Βουλή νέα νομοθετική ρύθμιση με την οποία θα διορθωθούν τα λάθη και οι αδικίες που ο ΕΝΦΙΑ έφερε στα εκκαθαριστικά του νέου φόρου ακινήτων, αλλά και τα υπέρογκα ποσά που κλήθηκαν να πληρώσουν οι περίπου 600.000 φορολογούμενοι-ιδιοκτήτες οικοπέδων σε 4.000 οικισμούς που βρίσκονται εκτός του συστήματος αντικειμενικών αξιών.

Πόσο πιθανό είναι να γίνει τσουνάμι στη Μεσόγειο -Το τεράστιο κύμα που ρήμαξε τις ακτές της Μάλτας στο παρελθόν

Με τον όρο τσουνάμι, αποκαλούμε τα καταστροφικά τεράστια κύματα που προκαλούνται από υποθαλάσσιους σεισμούς και συνήθως εμφανίζονται στις ακτές της Ιαπωνίας ή στον Ινδικό Ωκεανό. Ωστόσο, νέα έρευνα αποδεικνύει ότι τεράστια παλιρροϊκά κύματα που προκλήθηκαν από σεισμούς είχαν ρημάξει στο παρελθόν τις ακτές της Ευρώπης. Και δυστυχώς εκφράζουν φόβους ότι κάτι τέτοιο μπορεί να επαναληφθεί.