03 Σεπτεμβρίου 2014

ΦΩΤΟ-Ρε πως έγινε έτσι η Πετρούλα;

Με διαφορετικό στυλ εμφανίζεται η Πετρούλα Κωστίδου!

Με διαφορετικό στυλ εμφανίζεται η Πετρούλα Κωστίδου!

Φανερά αλλαγμένη με...

ΕΠΙΚΟ Quiz: Πόσο ΠΑΣΟΚ είσαι; (Για να μην πω «μαλάκ@ς» και λέτε ότι βρίζω :Ρ )

Είσαι Πρασινοφρουρός, Παπανδρεϊκός, πίστεψες στην Αλλαγή ή είσαι από αυτούς που (λένε ότι) δεν ψήφισαν ποτέ ΠΑΣΟΚ. Υπάρχει το τεστ για να διαπιστώσουμε την αλήθεια

Σαράντα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ και μπορεί το κίνημα να μην είναι και στα καλύτερά του, αλλά έχει καταφέρει να καθιερώσει νοοτροπίες και συμπεριφορές, που μας επιτρέπει το παρακάτω ερώτημα.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Άδωνις για τον Παπανδρέου: «Ήθελε μόνο να αρπάξει την καρέκλα»

"Μπροστά στην ανάγκη να αρπάξει την καρέκλα δεν υπολόγισε τίποτα" δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Γιώργο Παπανδρέου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και ότι "πήρε την καρέκλα και μετά από ενάμισι χρόνο ζητούσε να δει που θα τη δώσει.

«Βούλιαξε» η Ζάκυνθος (όπως όλα τα νησιά) από ΕΛΛΗΝΕΣ τουρίστες κι ο άλλος λέει "το 63% των Ελλήνων δεν έκανε διακοπές"

Θεαματική αύξηση επισκεπτών κατέγραψε το Λιμεναρχείο Ζακύνθου για το μήνα Αύγουστο και με βάση τα στοιχεία που έγιναν γνωστά, τον φετινό Αύγουστο αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Ζακύνθου από την Κυλλήνη (και φυσικά με αμάξια κάνουν διακοπές ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι ξένοι...), 2.600 περισσότερα άτομα σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι.

ΦΩΤΟ-Λαλιώτης και Τσουκάτος στα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ

Στο Ζάππειο Μέγαρο για την εκδήλωση των σαράντα χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, βρίσκονται ο Θεόδωρος Τσουκάτος και ο Κώστας Λαλιώτης.

ΦΩΤΟ-Μεγάλωσε η Φωτεινή των Ολυμπιακών Αγώνων

Πριν από δέκα χρόνια μία μικρή κοπέλα, με ένα της φύσημα, έσβησε την ολυμπιακή φλόγα που έκαιγε μέσα στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο στην τελετή λήξεως των Ολυμπιακών Αγώνων. Η όμορφη κοπέλα είναι σήμερα 20 ετών.

Η κόρη του Βαρδή απαγορεύει στην Χριστίνα Μαραγκόζη να πάει στην κηδεία του!

Η Χριστίνα Μαραγκόζη αποκάλυψε πως δεν θα είναι αύριο στην κηδεία του Αντώνη Βαρδή μιας και η είσοδος θα της... απαγορευτεί.

Βενιζέλος: Ευτελείς κλακαδόροι με αποδοκίμασαν-Κάποιοι (ο ΓΑΠ;) δεν ψήφισαν ΠΑΣΟΚ πίσω απ'το παραβάν

Για ευτελείς συμπεριφορές, που δεν έχουν σχέση με τη δημοκρατία, τον πολιτισμό, αλλά και την παράταξη έκανε λόγο ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σχολιάζοντας από το βήμα της εκδήλωσης για τα 40 χρόνια του ΠΑΣΟΚ τα όσα συνέβησαν τη Δευτέρα στα εγκαίνια της έκθεσης του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου.

ΦΩΤΟ-Τα'δανε όλα οι βενζινοπώλες και οι μηχανικοί αεροσκαφών με το μίνι της Ραχήλ

[Βλέπω ο Πρόεδρος Πανάρας έχει κέφια και γελάει... παρόλο τις 50.000 αυτοκτονίες και τον γερμανικό ζυγό υπό τον οποίο ζουν οι έλληνες...]

Στη συνάντηση του αρχηγού των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, με τους απολυμένους τεχνικούς αεροσκαφών και με τους εκπροσώπους σωματείων βενζινοπωλών, έδωσε το παρών η  Ραχήλ Μακρή.

Η  βουλευτής των ΑΝΕΛ επέλεξε ένα κομψό μίνι φόρεμα και στις δύο περιπτώσεις και ανέβασε τις σχετικές φωτογραφίες στο  Twitter στα πλαίσια της επίδειξης μόδας που κάνει καθημερινά...

Έπεισε ο Βρούτσης την τρόικα: Παράταση για τις ομαδικές απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα

Εκ νέου αντιμέτωπη με την απαίτηση των δανειστών για πλήρη απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα βρέθηκε στο Παρίσι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας.

Δημοσκόπηση ALCO: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ με 3,6%... το καλύπτουμε χαλαρά

Το σταθερό προβάδισμα που διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νεάς Δημοκρατίας καταγράφει νέα δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία Alco για λογαριασμό της εφημερίδας «Το Ποντίκι».

ΒΙΝΤΕΟ-"Ο τύμβος της Αμφίπολης έχει συληθεί"

Την πεποίθηση ότι ο τύμβος της αρχαίας Αμφίπολης, έχει συληθεί τουλάχιστον μία φορά, εξέφρασε ο Παναγιώτης  Φάκλαρης, αναπληρωτής καθηγητής Κλασικής Αρχαιολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ.  Ο κ. Φάκλαρης, επισήμανε ότι «ο τάφος θα έπρεπε να έχει βρεθεί κενός από χώμα» και όχι θαμμένος μέσα σε αυτό.

Συνελήφθη παιδοχειρουργός σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

Στα χέρια των "αδιάφθορων" βρίσκεται παιδοχειρουργός που υπηρετεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και ο οποίος φέρεται ως εμπλεκόμενος σε υπόθεση...

Η Μαρία Σόδη απαντάει για τους 293 ψήφους: Κι ο Λεωνίδας είχε μόνο 300 και κατατρόπωσε τους Πέρσες

Σε πρόσωπο των ημερών αναδεικνύεται η εκ Χίου νέα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σόδη, και για το λόγο αυτό αποφάσισε να αυτοσυστηθεί στο ευρύτερο κοινό.

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΡΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΑΓΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ! ΕΛΣΤΑΤ: Οι αλλοδαποί είναι εργάτες και οι Έλληνες έμποροι και δημόσιοι υπάλληλοι

Δείτε πώς διαμορφώνεται ο χάρτης της απασχόλησης βάσει της απογραφής του 2011 - Ένας στους δέκα απασχολούμενους δεν κατάγεται από την Ελλάδα - Ο μέσος όρος των εργαζομένων ανά νοικοκυριό είναι 0,9

Σημίτης υπερ Βενιζέλου: «Θυμηθείτε πόσο μας κόστισε το λεφτά υπάρχουν»

Διχασμένα γενέθλια για το ΠΑΣΟΚ: Βενιζέλος - Σημίτης απαντούν στον Παπανδρέου

«Οι λαϊκίστικες υποσχέσεις οδηγούν στην αποτυχία», η θανατηφόρα ατάκα Σημίτη για τον Γ. Παπανδρέου - Διαβάστε την ειρωνική απάντηση Βενιζέλου στον Γιώργο Παπανδρέου - Παρίσταται το «όλον ΠΑΣΟΚ» - Συμμετέχουν και οι Παπανδρεϊκοί Πετσάλνικος, Βάρτζελη, Τσούρας

Σε παρεκλήσι στο σπίτι του θέλουν να κηδέψουν οι συγγενείς του τον Βαρδή!

Πολλοί ήταν οι απλοί πολίτες αλλά και καλλιτέχνες -ανάμεσά τους ο Γιώργος Μαργαρίτης και η Καίτη Γκρέυ - οι οποίοι πήγαν το πρωί στο νεκροταφείο της Παιανίας για να συνοδεύσουν τον Αντώνη Βαρδή στην τελευταία του κατοικία.

Τα δέκα πλωτά σπίτια του μέλλοντος -Φουτουριστικά σχέδια και χλιδή πάνω στο νερό [εικόνες]

Οσοι ζουν στη θάλασσα, λόγω επαγγέλματος, νοσταλγούν τη στεριά. Οι λίγοι που το κάνουν από επιλογή, είναι συνήθως εναλλακτικοί τύποι που έχουν μετατρέψει κάποιο σκάφος σε μόνιμη κατοικία. Ομως στο μέλλον τα πλωτά σπίτια θα γίνουν κανόνας.

Με Cern, Google, σοκολάτες και... ακροβατικά η φετινή ΔΕΘ

Μπορεί η 79η ΔΕΘ να δημιουργεί -με τους 1000 εκθέτες της- τη "μαγιά" για τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών και την προσέλκυση επενδύσεων, αλλά η επιχειρηματική της διάσταση δεν είναι η μόνη: χιλιάδες από τους αναμενόμενους 200.000 επισκέπτες της φετινής διοργάνωσης αναμένεται να την τιμήσουν για τις παράλληλες δράσεις της, έναν συνδυασμό εκδηλώσεων με αντικείμενο την καινοτομία, την τεχνολογία και την επιστήμη, τον πολιτισμό, τη ...γλυκιά γαστρονομία και τα απαιτητικά ακροβατικά, που θα γίνουν με ακροβάτες και μηχανές ακόμη και στο ύψος των πολυκατοικιών της οδού Αγγελάκη!

Ισλαμικό Κράτος: «Συγγνώμη, δημοσιεύσαμε το βίντεο νωρίς»

Συγνώμη ζήτησαν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους από τους υποστηρικτές τους, επειδή έκαναν λάθος στον προγραμματισμό της ανάρτησης του βίντεο με τον αποκεφαλισμό του δεύτερου Αμερικανού δημοσιογράφου

Ιρανή κάνει επανάσταση: Χορεύει έξαλλα πάνω σε αυτοκίνητο, πετάει την μαντήλα και «σαρώνει» στα social media [βίντεο]

Ένα εντυπωσιακό βίντεο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο και αποσπά ποικίλα σχόλια στα social media, καθώς, απεικονίζει μια γυναίκα από το Ιράν να «διαλύει» με τη μία σχεδόν όλους τους αυστηρούς ισλαμικούς νόμους.

ΒΙΝΤΕΟ-Φρουρός του Μπάκιγχαμ άρχισε τις...πιρουέτες

Είπε να σπάσει τη μονοτονία και επιδόθηκε σε... χορευτικές φιγούρες. Ο λόγος για έναν φρουρό του Μπάκιγχαμ ο οποίος εν ώρα υπηρεσίας αποφάσισε να πάει ενάντια στο πρωτόκολλο και να μην περπατάει απλώς μπρος-πίσω. Άλλαξε τον καθιερωμένο βηματισμό και άρχισε να κάνει ακόμη και πιρουέτες.

Πώς μπορεί ο Τσίπρας να είναι … Τσοβόλας και Καμμένος;!

Ένα μεγάλο ερώτημα πλανάται πάνω από την Κουμουνδούρου. Πώς μπορεί ο Τσίπρας να είναι ταυτόχρονα… Τσοβόλας και Καμμένος. Πώς γίνεται δηλαδή από τη μια να τάζει τα πάντα σε όλους και από την άλλη να ετοιμάζει κομπρεμί με τους Ανεξάρτητους Εξαρτημένους; Κι όμως γίνεται όταν...

Απίστευτη γκάφα της Malaysia Airlines με μακάβρια διαφημιστική καμπάνια

«Οι τελευταίοι μου προορισμοί πριν πεθάνω»: Αυτός ήταν ο... ατυχής τίτλος διαφημιστικής καμπάνιας της αεροπορικής εταιρείας Malaysia Airlines, ο οποίος άλλαξε μετά τις δύο αεροπορικές τραγωδίες στις αρχές του έτους που στοίχισαν τη ζωή σε 537 ανθρώπους.

Δείτε τους 16 εφευρέτες που έχασαν τη ζωή τους από τις ίδιες τους τις εφευρέσεις

Οι εφευρέσεις τονώνουν την οικονομική ανάπτυξη και παραγωγικότητα από τον καιρό που ο άνθρωπος πάτησε το πόδι του πάνω στη γη.

Ο «Σουλτάνος» της χλιδής -Μετά από το νέο προεδρικό αεροπλάνο, ο Ερντογάν επέλεξε και πολυτελή κατοικία

Συνεχίζει να προκαλεί ο Ταγίπ Ερντογάν, καθώς δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία στη χλιδή από τη στιγμή που εξελέγη πρόεδρος της Τουρκίας. Μετά από το νέο αεροσκάφος, που προκάλεσε πολλά σχόλια, επέλεξε να μην μείνει στο Προεδρικό Μέγαρο, αλλά προτίμησε μία πολυτελή κατοικία που είναι υπό κατασκευή.

Νέες φωτογραφίες από το «γυμνό σκάνδαλο» του Χόλιγουντ

Δείτε όλες τις φώτο ΕΔΩ

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ο σάλος που έχει ξεσπάσει στον λαμπερό πλανήτη του Χόλιγουντ με τις γυμνές φωτογραφίες περισσότερων από 100 σταρ. Και ενώ οι όμορφες κυρίες βλέπουν τους εαυτούς τους κυριολεκτικά όπως τις γέννησε η μαμά τους όλο και περισσότερο καυτό υλικό βλέπει το φως της δημοσιότητας μέσα από διάφορα σάιτ. Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες που γίνονται για να αποσυρθούν οι φωτογραφίες το υλικό παραμένει ενεργό.

Γιατί το Οικουμενικό Πατριαρχείο παρενέβη κατά του Δημοσίου και υπέρ της Μονής Βατοπαιδίου

Την ακύρωση της πρωτόβαθμης απόφασης για τα Χρυσόβουλα και τα Συγγίλλια ζητά και το Φανάρι, τονίζοντας την κυριότητά του σε τέτοιους τίτλους

Παρέμβαση κατά του Δημοσίου και υπέρ της ισχύος των Χρυσοβούλλων Λόγων και των Πατριαρχικων Σιγγιλίων της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου, κατέθεσε...

Reuters: Έκδοση 7ετούς ομολόγου μέχρι το τέλος του έτους

Στην έκδοση νέου επταετούς ομολόγου θα προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών μέχρι το τέλος του έτους, όπως μετέδωσε το Reuters επικαλούμενο δηλώσεις κυβερνητικού αξιωματούχου.

Στο ΕΣΡ απολογούνται οι καναλάρχες για απόκρυψη τροπολογίας που ρυθμίζει τα δάνειά τους

Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης κάλεσε σε απολογία τα κανάλια ΝΕΡΙΤ, Mega, ANT1, Alpha, Star, ΣΚΑΙ, E Channel και Μακεδονία TV προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για το ότι παρέλειψαν να μεταδώσουν την είδηση της τροπολογίας που εξυπηρετεί τα δάνειά τους. Οι καναλάρχες έχουν προθεσμία εντός πέντε ημερών για να απολογηθούν.

Εξώδικο γιατρών κατά υπ. Οικονομικών για το επίδομα βιβλιοθήκης ! Τι υποστηρίζουν

Μάκη κάνε τη μαγκιά και κόψτους το! Πες τους θα μου δηλώνετε τι βιβλία θέλετε και θα σας τα αγοράζω εγώ... αλλά παραδάκι για την τσέπη σας δεν σας δίνω...

Αναλυτικότερα, εξώδικο προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών απέστειλαν τα μέλη της Ομποσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας σχετικά με την αποζημίωση βιβλιοθήκης, την οποία ενώ η Ολομέλεια του Συμβουλίου Επικρατείας με την 2306/2014 ομόφωνη απόφαση της έκρινε ότι δεν αποτελεί φορολογητέο εισόδημα, εντούτοις το υπουργείο Οικονομικών αποφεύγει να προβεί σε ανάλογη νομοθετική ρύθμιση, παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις της ΟΕΝΓΕ.

Βραχυκύκλωσαν τον Τσίπρα οι βουλευτές της ΝΔ: Πέρασαν τροπολογία για τους μοναχούς και τον ανάγκασαν να ψηφίσει παρών

Ρελάνς στην επίσκεψη Τσίπρα στο Άγιο Όρος από τους βουλευτές της Ν.Δ.-Τροπολογία για απαλλαγή υποβολής Ε9 για την εκκλησία και αφορολόγητο 9.500 ευρώ στους μοναχούς-Παρών από τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν τόλμησε να καταψηφίσει
 
Αποδεκτή έγινε πριν από λίγο από τον Υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο βουλευτική τροπολογία 16 βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με ευεργετικές διατάξεις για τον κλήρο. Σύμφωνα με αυτή θεσμοθετείται...

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ-Οι τρεις γυναίκες που σφράγισαν τους παλαιοΠΑΣΟΚους, σημερινούς ΣΥΡΙΖΑίους

Αφού σήμερα γιορτάζουν τους αφιερώνουμε τις αγαπημένες τους

1. Στην κορυφή η αγαπημένη τους Μιμή:

Φαήλος: Η συμπαντική δύναμη της βλακείας

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Θα έλεγα πως «όλος ο κόσμος είναι ένα φρενοκομείο, όμως εδώ είναι τα κεντρικά» αλλά δεν ισχύει. Η καλπάζουσα παράνοια δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Απλά εδώ φωνάζουν πιο πολύ οι διάφοροι ψεκασμένοι, οι υστερικοί ψευτοπροοδευτικοί και οι συνωμοσιολόγοι κι από την άλλη το τουπέ της πολιτικά ορθής «προόδου» είναι πιο γελοίο απ’ ότι στην Εσπερία. Είδατε την ορκωμοσία της Ρένας του Άκη, της αυθάδους νέας Περιφερειάρχου;

ΚΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ; "Η δικαίωση του Άδωνι"

Γράφει: Αιμίλιος Νεγκής

Όχι άδικα κάποιες φορές, ο Άδωνις είχε ακούσει τα μύρια όσα. Εμείς τολμήσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως τον πιο… doer υπουργό Υγείας και ακούσαμε άλλα τόσα. Ήρθε η ώρα όμως να δικαιωθεί πρώτα εκείνος και έπειτα εμείς, γιατί στηρίξαμε από την αρχή μία επιλογή του: να προσλάβει ιδιωτικές ελεγκτικές εταιρείες για να ελεγχθούν οι νοσηλείες, που χρεώνουν στον ΕΟΠΥΥ οι ιδιωτικές κλινικές.

Τα σκάνδαλα ΠΑΣΟΚ: Από το καλαμπόκι στον Κοσκωτά και από το Χρηματιστήριο στον Άκη

Μην λέμε συνέχεια τα ίδια για τους ηλίθιους: ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ... ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ...

Είναι γνωστό ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν φανατικός θαυμαστής και θαμώνας στα λαϊκά κέντρα που τραγουδούσε η Ρίτα Σακκελαρίου. Στο θρυλικό κέντρο το κέντρο "Κουίν Αν" στην εθνική οδό, δεν ήταν λίγες φορές που ο ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ, εθέαθη να χορεύει το αγαπημένο του ζεμπέκικο: "Αυτός ο άνθρωπός αυτός".

Η ανιψιά του Kennedy απατούσε τον "Εξολοθρευτή" με σύμβουλό του

Η πρώην σύζυγος του Arnold Schwarzenegger φέρεται να απατούσε τον ηθοποιό και πρώην Κυβερνήτη της Καλιφόρνια με τον 53χρονο Matthew Dowd, που ήταν στρατηγικός αναλυτής της εκστρατείας του ηθοποιού, όταν αυτός έβαζε υποψηφιότητα για τη θέση του κυβερνήτη της Καλιφόρνια το 2006.

Νέες ολόγυμνες φωτογραφίες διασήμων!(ΦΩΤΟ)

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ο σάλος που έχει ξεσπάσει στον λαμπερό πλανήτη του Χόλιγουντ με τις γυμνές φωτογραφίες περισσότερων από 100 σταρ. Και ενώ οι όμορφες κυρίες βλέπουν τους εαυτούς τους κυριολεκτικά όπως τις γέννησε η μαμά τους όλο και περισσότερο καυτό υλικό βλέπει το φως της δημοσιότητας μέσα από διάφορα σάιτ. Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες που γίνονται για να αποσυρθούν οι φωτογραφίες το υλικό παραμένει ενεργό.

Μετά το κράξιμο πήγε για φιλέτο...

Οι αποδοκιμασίες του άνοιξαν την όρεξη
  
Δύσκολες ώρες, φάνηκε τουλάχιστον, να πέρασε ο Βαγγέλης Βενιζέλος στο Ζάππειο μετά τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε στην εκδήλωση του Γιώργου Παπανδρέου, από τους φίλους του Γιώργου Παπανδρέου. 

ΜΑΛΛΟΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΨΑΧΝΕΙ! Ελληνική εταιρία ζητά γραμματέα με αναλογίες μοντέλου! (ΦΩΤΟ)

Κι όμως συμβαίνει σε ελληνική επιχείρηση. Μέσα στα απαιτούμενα προσόντα που έχει αναρτήσει σε αγγελία, ελληνική επιχείρηση είναι και η περιφέρεια στήθους, περιφέρεια μύτης και περιφέρεια γοφών.

Ποιον υπουργό «χτύπησε» η κρίση;

Εν μέσω κρίσης ακόμα και ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε φέτος να νοικιάσει την εξοχική κατοικία του στην Τήνο προκειμένου να ανταπεξέλθει στα αυξημένα έξοδά του λόγω ΕΝΦΙΑ, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η κόρη πρώην υπουργού θα μας… επιστρέφει στο χωριό!

Μια εκπομπή που σκοπό έχει να μας ταξιδεύει κάθε βδομάδα σε διάφορα όμορφα μέρη της χώρας μας, να μας γνωρίζει τους κατοίκους τους, τα ήθη και τα έθιμά τους, τα τοπικά προϊόντα και την καθημερινότητά τους. 
Η καινούργια αυτή εκπομπή σκοπεύει να μας κάνει να επιστρέφουμε, έστω και μέσα από τις τηλεοπτικές οθόνες, στα χωριά και να μαθαίνουμε όσα συμβαίνουν εκεί.

Οι 10 αεροπορικές εταιρείες με τις ομορφότερες αεροσυνοδούς -Εχουν τα πιο «θρυλικά», εντυπωσιακά κορίτσια

Το επάγγελμα της αεροσυνοδού, όσο δύσκολο και να είναι, έχει μια αίγλη. Τα κορίτσια που το ασκούν είναι κάτι σαν... θρύλος. Και αυτό όχι τυχαία, αφού το πρόσωπο μιας αεροπορικής εταιρείας είναι άμεσα συνδεδεμένο με αυτό των αεροσυνοδών της και για αυτό πάντα το κορίτσια επιλέγονται βάσει αυστηρών κριτηρίων. Και πάντα πρόκειται για τις ομορφότερες. Παρακάτω παρουσιάζονται οι 10 αεροπορικές εταιρείες με τις πιο ελκυστικές αεροσυνοδούς.

ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ; Δημιουργείται ειδική ομάδα εντοπισμού περιπτώσεων υπερφορολόγησης: Ποιες οι αρμοδιότητες της

Ομάδα εργασίας με στόχο να εντοπιστούν οι περιπτώσεις υπερφορολόγησης, γραφειοκρατικών προβλημάτων και εν γένει φορολογικών ζητημάτων που δημιουργούν δυσλειτουργία στην αγορά, συστήνει ο υφυπουργός Οικονομικών Γ. Μαυραγάνης.

Ο Σαράντος Καργάκος υποστηρίζει ότι ο τάφος της Αμφίπολης ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο

Την άποψή του πως ο τάφος στον Τύμβο Καστά της Αμφίπολης ανήκει στον Μεγάλο Αλέξανδρο, εξέφρασε ο ιστορικός και συγγραφέας Σαράντος Καργάκος, την ώρα που συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες θωράκισης και συντήρησης του μνημείου.

Την ένταξη των ευρημάτων της Αμφίπολης στην παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO επιδιώκει η Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας

Διαδικασία ένταξης της αρχαιολογικής περιοχής της Αμφίπολης στην Παγκόσμια Κληρονομιά της UNESCO έχει ξεκινήσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

«Οι τελευταίες εξελίξεις στον λόφο Καστά καθιστούν άμεση προτεραιότητα την ένταξη της αρχαιολογικής περιοχής της Αμφίπολης στην Παγκόσμια Κληρονομιά της UNESCO» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης.

Ποιος είναι ο χάκερ «Original Guy» που έβγαλε στη φόρα τις γυμνές φωτογραφίες διάσημων γυναικών

Δείτε τις φώτο ΕΔΩ

Πρώτα ήρθε το σοκ, μετά η έκπληξη, στη συνέχεια η αδηφάγα περιέργεια και τέλος η αναζήτηση του... δράστη. Το σίγουρο είναι ότι η δημοσίευση των γυμνών φωτογραφιών αρκετών διάσημων γυναικών, έχουν προκαλέσει πάταγο εντός του διαδικτύου.

ΒΙΝΤΕΟ-Πάγκαλος: Το ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει

Την άποψη πως το ΠΑΣΟΚ «έχει τελειώσει» εξέφρασε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ! Στα 3,2 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα του επταμήνου και μειώθηκαν και οι οφειλές του δημοσίου

Στα 3,2 δισ. ευρώ ή στο 1,8% του ΑΕΠ έφτασε το πρωτογενές πλεόνασμα της Γενικής Κυβέρνησης την περίοδο Ιανουαρίου – Ιουλίου 2014, σύμφωνα με το Δελτίο Εκτέλεσης του Προϋπολογισμού.

Με τον Ζαγοράκη συναντήθηκε η Όλγα

Εγκάρδια φωτογραφία των δύο "γαλάζιων"

Συνάντηση με τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας είχε η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.