04 Σεπτεμβρίου 2014

ΦΩΤΟ-Βραχυκύκλωσε τον ΣΥΡΙΖΑ ο γάμος του βουλευτή Ζωής Κωνσταντοπούλου

Ορκίζεται με πολιτικό όρκο αλλά παντρεύεται με θρησκευτικό γάμο... άντε και στης Ρένας, μπεεε

Φαίνεται ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου βρήκε το ...δάσκαλό της. Παντρεύεται και μάλιστα με παπά και με κουμπάρο. Το γεγονός του θρησκευτικού της γάμου έχει ...

Φαντάσματα εκατομμυρίων στις Ένοπλες Δυνάμεις-Κάντε την πρόσθεση

Τι πραγματικά συμβαίνει με τα αντισταθμιστικά ωφελήματα και πόσο μας έχουν κοστίσει δεν το γνωρίζουν απ΄ ότι φαίνεται καλά καλά ούτε όσοι κατά καιρούς αλλά και σήμερα έχουν την ευθύνη αποφάσεων. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που γνωρίζουν καλά το θέμα και γράφουν στο Onalert.

Η απάντηση του Μ.Μορς στον κουρέα

Η ιστορία του Έλληνα κουρέα Σπύρου Πρίφτη που το τελευταίο διάστημα «παλεύει» για το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων είναι λίγο πολύ γνωστή.

Η υπόθεση του έφτασε μέχρι τον τροικανό Ματίας Μορς που απάντησε με e-mail...

GOODBYE LENIN, GOODBYE Mr. TSIPRAS

Αντιμέτωπος με τη σκληρή αλήθεια βρίσκεται πλέον ο κ.Τσίπρας. Την αδυναμία προβολής του ως αντίπαλον δέος απέναντι στον κ.Σαμαρά. Ο κ.Τσίπρας μετά από τις αλλεπάλληλες ήττες σε κάλπες, Βουλή και κοινωνία και τη συνεχή αποτυχία στα μεγαλεπήβολα σχέδιά του αναζητεί κάποιον άλλον πλέον να κάνει τη δύσκολη δουλειά για αυτόν. Να κυβερνήσει την Ελλάδα.

Τζιμάνι ο κρατούμενος! Απέδρασε από τα δικαστήρια του Πειραιά και κρύφτηκε σπίτι του

Λίγα λεπτά απροσεξίας από τους φρουρούς ήταν αρκετά προκειμένου να βρεί χρόνο να αποδράσει από τα δικαστήρια Πειραιά, κρατούμενος ο οποίος είχε συλληφθεί για παραβίαση των περιοριστικών όρων.

Συγκλονιστικό βίντεο: Κατέρρευσε η οροφή σε γήπεδο γεμάτο κόσμο!

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από γήπεδο του Βιετνάμ κάνει το γύρο του ίντερνετ. Την ώρα που διεξάγονταν ένας αγώνας μπάντμιντον για το Yonex Sunrise Vietnam GP Open 2014, η οροφή του γηπέδου κατέρρευσε!

Τρόικα: Είχαμε παραγωγικές συναντήσεις σε ορισμένα κομβικά θέματα με τις ελληνικές αρχές

Με τον διπλωματικό αυτό τρόπο οι εκπρόσωποι της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ αφήνουν να εννοηθεί ότι υπάρχουν ακόμα ανοιχτά ζητήματα ενόψει της επικείμενης αξιολόγησης

Επιστροφή στο σπίτι (;) για τον Σουμάχερ τα Χριστούγεννα

Επικαλούμενο πηγές από το περιβάλλον του Μίκαελ Σουμάχερ, το εβδομαδιαίο γερμανικό περιοδικό Bunte αναφέρει ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες ο «Σούμι», που βρίσκεται σε κλινική της Λωζάνης στην οποία αναρρώνει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τον περασμένο Δεκέμβριο, να διακομιστεί στο σπίτι του, στη Γενεύη.

ΦΩΤΟ-Συνομιλία Σαμαρά-Μέρκελ

Με την Καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, βρήκε την ευκαιρία να συνομιλήσει ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, κατά την διάρκεια της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, στην Ουαλία. Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία ο Αντώνης Σαμαράς συνοδευόταν από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Ελληνικό ποδόσφαιρο: "Μου είπε θα σκοτώσει την οικογένειά μου αν δεν στήσω τον αγώνα"

ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ από τον Ολιβιέ Καπό σε συνέντευξή του σε γαλλική ιστοσελίδα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού κατήγγειλε ότι "ο πρόεδρος της ομάδας με απείλησε ότι εάν δεν στήσω παιχνίδι θα σκοτώσει τα παιδιά μου".

Μητροπολίτης Σεραφείμ εναντίον Δούρου για τον πολιτικό όρκο: «Βέβαιη η αποτυχία της»

Οργισμένος με την επιλογή της νέας Περιφερειάρχη Αττικής  Ρένας Δούρου να δώσει πολιτικό και όχι θρησκευτικό όρκο είναι ο Μητροπολίτης Πειραιώς  Σεραφείμ.

Αυτό είναι το νέο, 1.000 δωματίων, «παλάτι» του Ερντογάν [εικόνες]

Αναβαθμίζεται γενικά ο Ταγίπ Ερντογάν, αφού εκτός του ότι έγινε πρόεδρος της Τουρκίας, αποφάσισε και να μετακομίσει σε ένα μεγαλύτερο κτίριο, ένα «παλάτι» 40.000 τ.μ με 1.000 δωμάτια.

Στην ΕΠΟ ο χοντρός μετά από 2 αγωνιστικές χωρίς πέναλτι!

Επίσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ πραγματοποίησε την Πέμπτη ο Βαγγέλης Μαρινάκης και αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού.

Δημοσκόπηση κόλαφος για τον Τσίπρα και την Αντιπολίτευση

Ο Τσίπρας έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα. Αν στην χειρότερη στιγμή της κυβέρνησης παίρνει μόνο μια τόσο μικρή διαφορά και δεν μπορεί να ξεπεράσει σε δημοφιλία τον Σαμαρά, τότε το μέλλον του είναι μαύρο. Θα το καταλάβουν στο Μαξίμου για να κάνουν τις κινήσεις που πρέπει ώστε να κυριαρχήσουν πολιτικά για τα επόμενα χρόνια;

Τα ελληνικά νησιά στα δέκα πιο «μαγευτικά» μέρη στον κόσμο

Κι όμως, ο παράδεισος υπάρχει, είναι στη Γη και σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, δε θα τον βρείτε σε ένα, αλλά σε δέκα «παραδεισένια» μέρη στον πλανήτη!

Γάλλος αρχιτέκτονας: Η Αμφίπολη είναι τόσο σπουδαία, όσο και η Βεργίνα-Αυξάνεται η αστυνομική φρούρηση στην Αμφίπολη -Στόχος να προστατευθούν τα ευρήματα

Όσο οι ανασκαφικές εργασίες στην Αμφίπολη προχωρούν, τόσο μεγαλώνει και το ενδιαφέρον του επιστημονικού κόσμου για το ποιος ή ποιοι μπορεί να είναι οι «ένοικοι» του τάφου.

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου αντιγράφει την Δούρου ...στο στυλ (ΦΩΤΟ)

Φόρεσε και η ίδια κόκκινες γόβες στην ορκωμοσία της

Στη μόδα, εκτός από τους πολιτικούς όρκους στις ορκωμοσίες, φαίνεται ότι είναι και οι κόκκινος γόβες. Μετά την Ρένα Δούρου που μας γοήτευσε με τις κόκκινες γόβες στιλέτο που φορούσε, έκανε και τη Ουρανία Μιχαλολιάκου μια προσπάθεια... να τις φορέσει.

ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ Η ΝΔ: Παρών στην ομιλία του Σαμαρά στη ΔΕΘ ο Καραμανλής

Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα παραστεί στην τελετή εγκαινίων της 79ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) και στην ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, που θα ακολουθήσει, στις 10.30 το πρωί του Σαββάτου, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

ΦΩΤΟ-Αφιέρωμα σε διάσημα topless

Όλες οι διάσημες έχουν φωτογραφηθεί κάποια στιγμή topless (58 photos)

Στα πλαίσια των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, εκτός της πασαρέλας, θα πρέπει να δείχνουν και το καλογυμνασμένο τους κορμί.

Το “ωχ…” του Άδωνι για την Ευγενία (εικόνα)

Έκανε ότι δεν… γνώριζε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τη συνεργασία της συζύγου του Ευγενίας Μανωλίδου με τον Γιώργο Λιάγκα, στο πλαίσιο της καθημερινής εκπομπής που θα παρουσιάζουν από τις 15 Σεπτεμβρίου, στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών».

Φωτο από αυτές που βγαίνουν μια φορά στην Ιστορία -Πιλότος πέταξε πάνω από το ηφαίστειο της Ισλανδίας που εκρήγνυται

Κάνοντας μια μικρή... παράκαμψη πιλότος αεροπλάνου που πετούσε πάνω από την Ισλανδία, έδωσε την ευκαιρία στους επιβάτες του να δουν ένα εξαιρετικά σπάνιο θέαμα, από αυτά που έχει τη δυνατότητα να δει κανείς από μια έως καμία φορά στη ζωή του.

ΑΥΤΟΣ ΚΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ-Ευρωβουλευτής κοιμόταν και η τύχη του δούλευε -Εγειρε την ώρα της συνεδρίασης

Μετά τις ευρωεκλογές πολλοί περίμεναν ότι οι ευρωσκεπτικιστές θα δημιουργήσουν πολλές αναταραχές μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο. Ναι, αλλά μέχρι να το κάνουν, ένας ύπνος δεν βλάπτει.

“Λαγούς με πετραχήλια” τάζει ο Τσίπρας: Επαναφορά 13ου και 14ου μισθού!

«Λαγούς με πετραχήλια» είναι έτοιμος να υποσχεθεί από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Τσίπρας, ο οποίος θα μεταβεί στη συμπρωτεύουσα μία εβδομάδα μετά τον πρωθυπουργό...

Παρουσιάστρια τρέλανε τους θεατές με τα πόδια της (ΦΩΤΟ)

Κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες

H παρέα του Happy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Ελένη Τσολάκη γυρίζουν το τρέιλερ μιας και στις 15 Σεπτεμβρίου κάνουν πρεμιέρα.

ΦΩΤΟ-ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! Στο Άγιο Όρος ο παλιοημερολογίτης Πάνος Καμμένος

Το Άγιο Όρος επισκέπτεται ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος αν και γνωστός παλαιοημερολογίτης.

ΠΑΣΟΚ: Δεν διαγράφουμε τον ΓΑΠ, δεν πρόκειται να συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ

Με τον πλέον επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο, το ΠΑΣΟΚ διέψευσε το ενδεχόμενο αποπομπής του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος και κατέστησε σαφές ότι δεν τίθεται κανένα θέμα συνεργασίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Παρούσα στην κηδεία Βαρδή η Μαραγκόζη-Αυτός είναι ο λόγος που δεν ήθελε η κόρη του Βαρδή

Παρά την απαγόρευση από την οικογένεια του Αντώνη Βαρδή, η πρώην σύζυγος του, παρευρεθεί στην κηδεία για να πει το δικό της αντίο στον άνθρωπο που , όπως η ίδια έχει δηλώσει , αγάπησε πολύ!

ΠΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΕ; Σταθάκης: Τα μέτρα που εξαγγέλλει ο Τσίπρας είναι κοστολογημένα

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης ανάπτυξης, Γιώργος Σταθάκης, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τα μέτρα που εξαγγέλλει ο Αλέξης Τσίπρας, το σχέδιο για την φορολογία αλλά και τις ενδεχόμενες κυβερνητικές συνεργασίες.

Το παιδάκι που χαιρετάει τον Κωνσταντίνο Καραμανλή είναι σημερινός υπουργός

Το στιγμιότυπο είναι από το μακρινό 1978. Ενα μικρό παιδάκι χαιρετάει ντροπαλά τον τότε Πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή, ο οποίος το παρατηρεί μάλλον βλοσυρά.

Στο ΣΔΟΕ ο ντεντέκτιβ Αλέξης-"Ψάχνει" την λίστα Λαγκάρντ

Στο ΣΔΟΕ βρίσκεται από το πρωί το Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να συναντηθεί με την υπηρεσιακή και την πολιτική ηγεσία του Σώματος.

Δείτε την Ελλάδα από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό! (VIDEO)

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο
 
Οι εικόνες την Ελλάδας από τη Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, μαζί με εικόνες από άλλες χώρες και πολλές πόλεις από όλο τον κόσμο κάνουν το γύρο του ίντερνετ τις τελευταίες ώρες.

ΤΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΤΟΥ ΔΕΛΑΤΟΛΑ: Το Ποντίκι αποκαλεί τον Ηλία Ψινάκη «νούμερο, βλαχοδήμαρχο και τυρόγαλο τρίτης κατηγορίας»

Προτιμάει Δημάρχους και πολιτικούς που θα του κανονίζουν δάνεια από Τράπεζες που δεν θα χρειάζεται να ξεπληρώνει...

Σφοδρή επίθεση στο νέο δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη εξαπολύει η εφημερίδα Ποντίκι μέσα από τη στήλη Ποντίφιξ, μετά τα όσα είπε στην ορκωμοσία του ο γνωστός μάνατζερ. Ο συντάκτης χαρακτηρίζει, βλαχοδήμαρχο και τυρόγαλο τρίτης κατηγορίας τον Ηλία Ψινάκη και μιλάει για πρωτοφανή αγένεια αλλά και για αγωνία να ψελλίσει στοιχειωδώς τα ελληνικά.

Oι "199 συγκλονιστικές λέξεις της Μέριλ Στριπ" (μη χέσ@) δεν ήταν δικές της -Αλλος ο συγγραφέας [εικόνες]

Το γύρο του διαδικτύου έκανε τις τελευταίες μέρες ένα συγκλονιστικό κείμενο με τίτλο «Δεν έχω υπομονή», το οποίο φερόταν να ανήκει στην Μέριλ Στριπ, συμπυκνώνοντας σε 199 λέξεις όλο το νόημα της ζωής.

Έπεσαν οι τόνοι κατά Καραμανλή από ΠΑΣΟΚ-Κατάλαβαν ποιος είναι ο μαλ@κας;

Ελάχιστες αναφορές από Σημίτη και Βενιζέλο
 
Έπεσαν απότομα οι τόνοι της συνήθους σκληρής  κριτικής Σημίτη  στον Κ. Καραμανλή για τη διακυβέρνηση της περιόδου  2004-2009.

Και τώρα ... τα γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας

To ΠΑΣΟΚ γιορτάζει πρώτο γενέθλια γιατί ο Αντρέας είχε το νου του τις πρώτες μέρες που ήρθε Ελλάδα, να κάνει κόμμα ενώ ο Καραμναλής προσπαθούσε τους πρώτους μήνες να οργανώσει τη χώρα... τις επόμενες μέρες θα σας γράψω πότε ήρθε η κότα ο Αντρέας στην Ελλάδα και ποια γκόμενα έστειλε πρώτη να του βρει γαμηστρ@να!
  
Και μετά τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ, έχουμε και αυτά της Νέας Δημοκρατίας. Στις 4 Οκτωβρίου το κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής κλείνει κι αυτό τα σαράντα χρόνια.

Το μυστήριο με τους δακτυλίους του Κρόνου

Ο Κρόνος με τους δακτυλίους του δημιουργούν μία από τις πιο εντυπωσιακές εικόνες στο Ηλιακό Σύστημα, η οποία εξάπτει την περιέργεια των αστρονόμων από το 1610 όταν και παρατηρήθηκαν για πρώτη φορά από το Γαλιλαίο.

ΦΩΤΟ-Και αυτός ο μπούφος θέλει λίγη δόξα...

... απ'τον Αντρέα:

Η μυστική ιστορία των γυναικών πρακτόρων της CIA!

Από «παγιδευμένα» φορέματα μέχρι και κατασκοπευτικά καθρεφτάκια, θα έκαναν τον Τζέιμς Μποντ υπερήφανο!

Αδημοσίευτες συνεντεύξεις και ανέκδοτο υλικό με βετεράνους πράκτορες της CIA, γένους θηλυκού, ρίχνουν φως στις καριέρες των γυναικών μέσα στην ανδροκρατούμενη και σεξιστική μικροκοινωνία των μυστικών υπηρεσιών.

Ο προικοθήρας Ελευθέριος Βενιζέλος

Στις 15 Σεπτεμβρίου του 1921, ο Ελευθέριος Βενιζέλος, σε ηλικία 57 ετών, παντρεύτηκε τη νεότερή του κατά μια δεκαετία, Έλενα Σκυλίτση.

Η 47χρονη ήταν κόρη πλούσιας οικογένειας από τη Χίο, με δραστηριότητα στην Τουρκία και την Αγγλία.

ΦΩΤΟ-Αυτές είναι οι όμορφες κόρες των ισχυρών αντρών του πλανήτη

Για μερικούς ανθρώπους η ζωή φαντάζει πολύ εύκολη, όχι μόνο γιατί έχουν δισεκατομμυριούχους γονείς, αλλά και για το αψεγάδιαστο παρουσιαστικό τους.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν, απεικονίζονται τα παιδιά μεγιστάνων του κόσμου των επιχειρήσεων, της μόδας, των καζίνο, του αθλητισμού.

Αυτοί είναι οι έξι πραγματικοί κρυμμένοι θησαυροί [λίστα & εικόνες]

Από το κλεμμένο χρυσό των Αζτέκων μέχρι τα μεγάλα ευρωπαϊκά έργα τέχνης που έχουν χαθεί, σύγχρονοι κυνηγοί θησαυρών αναζητούν να ξεμπλέξουν το κουβάρι γύρω από τον μύθο που έχει καλλιεργηθεί για αυτούς τους θησαυρούς.

1.Ο θησαυρός της Θλιμμένης Νύχτας (La Noche Triste)

Θύματα τροχαίου η μητέρα και η αδελφή της τραγουδίστριας Πένυς Σκάρου που έχασε το πόδι της από ατύχημα

Λαχτάρησε η τραγουδίστρια Πένυ Σκάρου από την είδηση του τροχαίου ατυχήματος στο οποίο έπεσαν θύματα η μητέρα της και η μικρή της αδελφή.

Στην Ελούντα κάνει διακοπές ο πρίγκιπας του Μπαχρέιν -Τι του έκανε μεγάλη εντύπωση [εικόνες]

Πρίγκιπες πάνε και έρχονται φέτος στην Κρήτη. Κάποιοι μάλιστα συνδυάζουν το τερπνό με το ωφέλιμο και ψάχνουν για αγορές παρακείμενων νησιών ή επιχειρηματικές ευκαιρίες. Άλλοι έρχονται απλώς για διακοπές θεωρώντας πως η Ελούντα μπορεί να τους προσφέρει τα πάντα.

Αν έχεις τύχη διάβαινε: Πεζή γλιτώνει για χιλιοστά τον αποκεφαλισμό (Video)

Ένα συγκλονιστικό τροχαίο ατύχημα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στη Λευκορωσία, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν σε διασταύρωση την ώρα που διέσχιζαν τον δρόμο τρεις πεζοί.

Πανικός στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου από έκρηξη βόμβας τα ξημερώματα - Ποιοι μιλούν για προβοκάτσια με στόχο τον τουρισμό [εικόνες]

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από τα ξημερώματα της Πέμπτης έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου για την εξιχνίαση μιας εξαιρετικά περίεργης υπόθεσης.

Ο Καραμανλής στη ΔΕΘ θα συμβολίσει το συμπαγές της ΝΔ

Πληροφορούμεθα ότι και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής θα δώσει το «παρών» στη φετεινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Η παρουσία του εκεί και δη στο χώρο της εκλογικής του περιφερείας είναι σαφές ότι θα...

ΔΗΛ. ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ; Λαφαζάνης: "Φλερτ με τον Παπανδρέου; Ας σοβαρευτούμε ρε παιδιά"

Απέκλεισε κάθε περίπτωση συνεργασίας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
 
«Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι αυτός που θα αλλάξει τη χώρα. Σε αντίθεση με το σύνθημα που ακούστηκε «Γιώργο γερά να φύγει η δεξιά», ο Παπανδρέου είναι ο πυρήνας της δεξιάς.

Εξηγήσεις ΥΠΟΙΚ στο ΣτΕ για τις αποδοχές των ενστόλων

Εξηγήσεις για την μη συμμόρφωση της διοίκησης με την απόφαση της Ολομέλειας του Συμβούλιο της Επικρατείας που έκρινε ως αντισυνταγματική την αναδρομική μείωση των αποδοχών των εν ενεργεία στρατιωτικών των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας θα δώσει αύριο, Παρασκευή το υπουργείο Οικονομικών μέσω των νομικών εκπρόσωπων του στο ΣτΕ.

Ο Πούτιν έχει υποστεί μεγάλη ήττα…

Μπορεί να φαίνεται αυτή την στιγμή κερδισμένος ο Πούτιν, καθώς έχει καταλάβει Κριμαία, Ντονμπάς και Λουχάνσκ. Όμως, αν αναλύσουμε ψυχραίμως, έχει υποστεί πολύ μεγάλη ήττα! Έχασε την Ουκρανία!

Βούλτεψη: Είδαμε πού οδήγησαν οι μαγκιές τύπου Αργεντινής

«Δεν συζητούμε για μονομερείς ενέργειες, τους λεονταρισμούς και τις μαγκιές τις έχουμε δει, με τελευταίο παράδειγμα την Αργεντινή», ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βουλτεψη το πρωί της Πέμπτης κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης.

Οι τελευταίες ημέρες της πράσινης Πομπηίας

Ούτε 5% δεν έχει το ΠΑΣΟΚ και καμιά παρέμβαση στην κοινωνία. Μήπως παρα-ασχοληθήκαμε με το πτώμα που ζέχνει από μακριά;
«Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ». Αυτή ήταν η ατάκα που χρησιμοποίησε ο Βενιζέλος για να απαντήσει σε όσους έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ, στους παπανδρεϊκούς εννοείται και τον πρώην πρωθυπουργό που βρισκόταν σε... σεμινάριο και δεν παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

BINTEO-Παρίσι: Ικανοποίηση δανειστών-Για το τέλος της διαπραγμάτευσης άφησε η ελληνική αντιπροσωπεία το θέμα των φοροελαφρύνσεων

«Η διαπραγμάτευση είναι δύσκολη το κλίμα είναι καλό αλλά όχι χαλαρό» διαμηνύουν πηγές του υπουργείου Οικονομικών που συμμετέχουν στη διαπραγμάτευση με την τρόικα στο Παρίσι.