05 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ BINTEO-Ολόγυμνη μηχανόβια προκαλεί εγκεφαλικά!

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οδηγοί στη Ρωσία όταν διέκριναν από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου τους μια καλλίγραμμη κοπέλα να οδηγεί ολόγυμνη μια μηχανή μεγάλου κυβισμού.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠ΄ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ: Συνελήφθη ο Διοικητής της Τράπεζας της Αλβανίας

Τον Διοικητή της Τράπεζας της Αλβανίας, Αντριάν Φουλάνι, συνέλαβε η αστυνομία, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Φουλάνι συνελήφθη για την κλοπή 7,2 εκατομμυρίων δολαρίων από την τράπεζα.

ΔΗΛ. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ; Χαρδούβελης: Δεν είναι δικό μου δημιούργημα ο ΕΝΦΙΑ... δεν θα απολογηθώ

"Επειδή ο ΕΝΦΙΑ δεν είναι δικό μου δημιούργημα, δε θέλω να απολογηθώ" δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης στην ομιλία του στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη.

ΗΠΑ: Στη Τζαμάικα συνετρίβη το αεροσκάφος που δεν επικοινωνούσε με τον πύργο ελέγχου

Νεκροί ο Λάρι Γκλέιζερ, πρόεδρος μεγάλης εταιρείας κτηματομεσιτικών και η γυναίκα του Τζέιν - Το ίχνος του χάθηκε από τα ραντάρ βορειοανατολικά της Τζαμάικα - Δύο αμερικανικά F-15 που το συνόδευαν είπαν πως είδαν σημάδια πάγου στα παράθυρα της καμπίνας

Ποιας βουλευτού ο αστυνομικός συνελήφθη επειδή έκανε τον μπράβο Άραβα λεφτά;

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν δύο Αστυνομικοί για παροχή υπηρεσιών ασφαλείας, παράτυπα, σε Εμίρη κατά τη διάρκεια των διακοπών του  στη Ρόδο.

Ο 37χρονος Αρχιφύλακας, που ήταν συνοδός σε εκλεγμένη Βουλευτή...

Το μυστήριο του ανθρώπου που έζησε 256 χρόνια (λέμε τώρα...)

[Φυσικά και δεν υπάρχει καμία απόδειξη πέρα από τα στοιχεία γέννησης που έδωσε το ίδιο το άτομο το οποίο κατά τ'άλλα ήταν υπαρκτό (φώτο). Θεωρείται απίθανο να έζησε 256 χρόνια όπως υποστήριζε, ενώ το πιθανότερο είναι να πήρε την ιστορία κάποιου συνονόματου προγόνου του]

Μεγάλωσε 180 παιδιά ενώ οι 23 γυναίκες που είχε πέθαναν πολύ πριν από τον ίδιο...

Ο Li-Ching-Yun γεννήθηκε σε ενα μικρό χωριό της Κίνας (Szchewan) και μέχρι τα 10 του χρόνια πηγε σχολείο. Τοτε ηταν υπεραρκετό.

ΧΑΝΟΥΝ ΛΑΔΙΑ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ; Συζητήσεις για εκταφή του Αντώνη Βαρδή!


Αντικείμενο συζήτησης έχει γίνει το ενδεχόμενο εκταφής του Αντώνη Βαρδή μία ημέρα μετά την κηδεία του! Αφορμή στάθηκε μία από τις τελευταίες επιθυμίες του καταξιωμένου δημιουργού και το παράπονο μελών της οικογένειάς του.

ΒΙΝΤΕΟ-Ντινόπουλος: Κομμουνιστές ΣΥΡΙΖΑ... τέλος!

Ένα βίντεο με την τοποθέτηση του στην πρωινή εκπομπή του Mega για τον ΣΥΡΙΖΑ, την Ν.Δ. και τους κομμουνιστές ανέβασε στο youtube ο υπουργός Εσωτερικών  Αργύρης Ντινόπουλος.

Μάλιστα το τιτλοφόρησε...

Nymphomaniac Director’s Cut Teaser: Σοκαριστικά ακατάλληλο!

Αντέχετε να δείτε τα 23 σκληρά δευτερόλεπτα;
Το «Nymph()maniac: Director's Cut» αποκαλύφθηκε στην πεντέμισι ωρών εκδοχή του, στο φεστιβάλ της Βενετίας.

Ίδρυσαν κόμμα δύο βουλευτές που του 'φυγαν του Πανάρα!

Δύο βουλευτές που εκλέχτηκαν με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και πλέον συνεχίζουν τη θητεία τους στη Βουλή ως ανεξάρτητοι, είναι οι πρωτεργάτες της πολιτικής κίνησης Νόστος, η οποία έκανε σήμερα επίσημα την εμφάνισή της.

ΤΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση της αριστεράς θα επαναφέρει τους διαγραφέντες φοιτητές

Μπροστά στις διαγραφές φοιτητών που δρομολογεί το Υπουργείο Παιδείας, ο συντονιστής της Επιτροπής Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου Παιδείας και Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει πως η κυβέρνηση της αριστεράς θα επαναφέρει στα ΑΕΙ όσους από τους διαγραφέντες φοιτητές και φοιτήτριες επιθυμούν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους.

Με ένα κομπολόι στο χέρι εμφανίστηκε η Δούρου (ΦΩΤΟ)

Είναι η Ρένα γυναίκα φίνα ντερμπεντέρισσα

Μετά τις κόκκινες γόβες η Ρένα Δούρου έκανε και πάλι την έκπληξη με νέα εμφάνιση που άφησε τους πάντες άφωνους στην Περιφέρεια. Αυτή τη φορά η Ρένα εμφανίστηκε...

ΒΙΝΤΕΟ-Ποιος να το φανταζόταν!! Κατά του άρθρου για τις γενοκτονίες ο ΣΥΡΙΖΑ

«Συζητάμε για ένα πουκάμισο αδειανό» δήλωσε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης, με αφορμή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Μάλιστα τόνισε ότι υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις και πρόσθεσε ότι «υπάρχει καλοδεχούμενη καταγγελία του λόγου του μίσους, του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, όμως λείπουν η τιμωρία της πράξης καθ’ αυτής ως ειδεχθούς και με επιβαρυντικό τρόπο», ενώ διαπίστωσε και «έλλειψη προστασίας προς τα θύματα».

ΒΙΝΤΕO-Άδωνις σε Ματθαιόπουλο: “Διεκδικείτε το βραβείο του μεγαλύτερου ρουσφετιού”

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κατηγόρησε σήμερα, μιλώντας στη Βουλή, τον προφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Αρτέμη Ματθαιόπουλο ότι διεκδικεί το βραβείο του μεγαλύτερου ρουσφετιού.

O χάρτης των μεταναστών στην Ελλάδα: Πόσοι ήλθαν τα τελευταία χρόνια στη χώρα και από που κατάγονται

Μια μικρή ανατροπή σε σχέση με τα δεδομένα άλλων δεκαετιών κατέγραψε η απογραφή του 2011, καθώς, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΣΤΑΤ, έως το 1996 τα άτομα που έρχονταν στην Ελλάδα ήταν ομογενείς στην πλειονότητά τους, αλλά από το συγκεκριμένο έτος και μετά οι περισσότεροι επίσημοι μετανάστες είναι άτομα με ξένη υπηκοότητα.

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ! ΌΠΩΣ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΝ ΜΑΖΙΩΤΗ! Ενοχοι για ληστεία, αλλά όχι τρομοκρατία οι 6 συλληφθέντες στο Βελβεντό Κοζάνης -Τι πρότεινε ο Εισαγγελέας

Την ενοχή των 6 κατηγορουμένων για την ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης όχι ως τρομοκρατών αλλά ως δραστών του κοινού ποινικού δικαίου, πρότεινε ο εισαγγελέας της έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Γρηγόρης Πεπόνης, μετά από πολύμηνη ακροαματική διαδικασία.

BINTEO-Το Bollywood ανακάλυψε τα ελληνικά νησιά

Στην Μύκονο και την Σαντορίνη γυρίστηκε το τραγούδι της ταινίας "Bang Bang".

Πρόκειται για την ινδική εκδοχή μιας χολιγουντιανής ταινίας "Day and Knight" με τους Τομ Κρουζ και Κάμερον Ντίαζ.

ΜΑ ΑΦΟΥ ΠΕΙΝΑΜΕ, ΤΙ ΕΙΣΑΓΟΥΜΕ; ΕΛΣΤΑΤ: Μεγάλη αύξηση των εισαγωγών

Μεγάλη αύξηση των εισαγωγών και μείωση των εξαγωγών σημειώθηκε τον Ιούλιο εφέτος, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) για την πορεία των εμπορευματικών συναλλαγών της χώρας.

ΦΩΤΟ-ΜΗΝ ΚΡΥΩΣΕΙ Ο ΚΟΛΠΟΣ ΤΟΥ! Πρώην υπουργός αλλάζει το μαγιό του τυλιγμένος με μια πετσέτα

Στις παραλίες της Πάρου έκανε τα μπάνια του πρώην υπουργός ο οποίος προτίμησε να αλλάξει μαγιό με τη χρήση της πετσέτας και όχι με το να πηγαίνει στα αποδυτήρια ή στις τουαλέτες.

Ξεπέρασε και το ίνδαλμά του τον Στάλιν ο Πούτιν: Εβαλε τα κλάματα μπροστά στις κάμερες ακούγοντας τον εθνικό ύμνο της Ρωσίας

Τη στιγμή που στο Μινσκ διεξάγονταν δραματικές διαπραγματεύσεις μεταξύ Ουκρανίας και ρωσόφιλων αυτονομιστών για να σταματήσει το αιματοκύλισμα στην περιοχή, ο Ρώσος πρόεδρος βρισκόταν για επίσημη επίσκεψη στη Μογγολία.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ! Ελεύθερος ο γιατρός που πήρε φακελάκι

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση ύψους 10.000 ευρώ, αφέθηκε, μετά την απολογία του σε ανακρίτρια της Θεσσαλονίκης, ο διευθυντής της παιδοχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου "Γ. Γεννηματάς", που συνελήφθη, κατηγορούμενος ότι ζήτησε και πήρε "φακελάκι" από νεαρό, τον οποίο επρόκειτο να χειρουργήσει.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ! H φωτογραφία του Ολάντ με τους παγκόσμιους ηγέτες που προκαλεί γέλια – Ο άνθρωπος είναι αλλού

Με την καταιγίδα της Τριερβελέρ να τον πλήττει βάναυσα ο Γάλλος πρόεδρος συμμετέχει στη σημαντική Σύνοδο του ΝΑΤΟ ενώ όλοι μιλούν για το βιβλίο και τις αποκαλύψεις. Μια φωτογραφία που εμφανίστηκε σήμερα στο twitter δείχνει όμως την κατάστασή του και πως κυριολεκτικά ο Φρανσουά Ολάντ είναι... αλλού.

ΡΕ ΑΙ ΓΑΜ@ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ! Γκρούεφσκι: Μη αποδεκτές οι ελληνικές θέσεις για την ονομασία

Οι προϋποθέσεις που θέτει η Ελλάδα για την εξεύρεση λύσης στο ζήτημα της ονομασίας δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές από τα Σκόπια, ανέφερε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, ο οποίος επανέλαβε τον γνωστό ισχυρισμό ότι η ελληνική πλευρά, "λόγω των εσωτερικών πολιτικών και οικονομικών προβλημάτων" δεν είναι έτοιμη για να βρεθεί λύση στο θέμα του ονόματος.

Άλμα για την ελληνικό τουρισμό -Ήρθαν 21,5 εκατ. τουρίστες, που ήταν στόχος για το 2017!

Να και ένας τομέας στην ελληνική πραγματικότητα που δεν παρουσιάζει τους συνήθεις αναχρονισμούς. Στην περίπτωση του ελληνικού τουρισμού τα στοιχεία είναι τόσο εντυπωσιακά που ουσιαστικά έχουμε «κλειδώσει» τις προβλέψεις του 2017 από το φετινό καλοκαίρι.

Επίθεση από το Ποτάμι στο ΣΥΡΙΖΑ: Εχει στοιχεία ότι οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ εξυπηρετούν πολιτικές σκοπιμότητες;

Βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε το Ποτάμι, μετά την επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα γραφεία του ΣΔΟΕ.

Άννα Καραμανλή για Ρεπούση και ΣΥΡΙΖΑ

Την άρνηση του  ΣΥΡΙΖΑ και της  Μαρίας Ρεπούση να ψηφίσουν το άρθρο 2 που αφορά στις γενοκτονίες Ποντίων και ορθοδόξων της Ανατολής σχολίασε η κα  Άννα Καραμανλή.

ΒΙΝΤΕΟ-Τ'ΑΡΧΙΔ@Α ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ! Διαφοροποίηση Ρεπούση από την γραμμή ΔΗΜΑΡ για το αντιρατσιστικό

Η Μαρία Ρεπούση ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ότι διαφοροποιείται από την γραμμή της ΔΗΜΑΡ για το αντιρατσιστικό και καταψηφίζει το άρθρο 2 για τις γενοκτονίες.

Γαύδος: Διώχνουν από το Δ.Σ. όσους δεν ορκίστηκαν!

Νέα δεδομένα στον Δήμο Γαύδου προκαλεί η απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, με την οποία εκπίπτουν απο το αξίωμά τους οι δημοτικοί σύμβουλοι που αρνήθηκαν να ορκιστούν.

Ο Μουρμούρας κέρδισε

Τελικά, μετά από εκκρεμότητα εβδομάδων έκλεισε και τυπικά το θέμα για το ποιος θα είναι ο νέος υποδιοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος.

ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΠΕΣ! Βουλή: Συνήγορος του Καταναλωτή ο Λευτέρης Ζαγορίτης

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΗΛ. ΕΝΑ ΝΕΑΡΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΕ ΣΠΟΥΔΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ;;;;

Εγκρίθηκε από την επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της η τοποθέτηση του Λευτέρη Ζαγορίτη στη θέση του Συνηγόρου του Καταναλωτή. Υπέρ του διορισμού του τάχθηκαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, «παρών» ψήφισαν...

ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ; Ο Αβραμόπουλος και επίσημα Ευρωπαίος Επίτροπος -Ο Γιούνκερ ανακοίνωσε όλα τα ονόματα [λίστα]

Ο εκλεγμένος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ ανακοίνωσε την Παρασκευή τα ονόματα των 27 νέων Επιτρόπων που θα αναλάβουν καθήκοντα, στο πλαίσιο της αλλαγής ηγεσίας στις Βρυξέλλες μετά τις πρόσφατες ευρωεκλογές.

Τι έλεγε στον πρωθυπουργό η Κ. Περιστέρη για τον τάφο της Αμφίπολης

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όταν επισκέφθηκε τον Αύγουστο το σημείο των ανασκαφών στον λόφο Καστά, ενημερώθηκε από την υπεύθυνη αρχαιολόγο Κατερίνα Περιστέρη. Τον κ. Σαμαρά συνόδευαν ο υπουργός Πολιτισμού Κωνσταντίνος Τασούλας και η γενική γραμματέας του υπουργείου Λίνα Μενδώνη.

ΦΩΤΟ-Δίπλα δίπλα Σαμαράς-Ομπάμα... χρειαστηκε να σπρώξει τον αστείο Αβραμόπουλο που είχε κατσικωθεί δίπλα στον Ομπάμα!

Στον ίδιο χώρο με τον Αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, βρέθηκε ο Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, στο Νιούπορτ της Ουαλίας. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, ο Έλληνας Πρωθυπουργός...

Νεράντζης για σύμφωνο συμβίωσης: Μετά θα αναγνωρίσουμε την παιδοφιλία και την κτηνοβασία;

[Έχει δίκιο από την άποψη ότι και η ομοφυλοφιλία πριν 50 χρόνια είχε στάτους κτηνοβασίας... οπότε είναι σίγουρο πως η παιδοφιλία και η κτηνοβασία σε 50 χρόνια θα έχουν το σημερινό στάτους της ομοφυλοφιλίας... όλα τα άλλα ("δεν είναι έτσι, δεν είναι το ίδιο") είναι κουραφέξαλα...]

Το παράδειγμα του κόμματος των παιδοφίλων της Ολλανδίας έφερε ο βουλευτής της ΝΔ για να πει ότι δεν μπορεί να επεκταθεί το σύμφωνο συμβίωσης και στους ομοφυλόφιλους, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων

Πληροφορίες γιά έντονο διάλογο Σαμαρά-Ερντογάν

Τις πάγιες θέσεις της χώρας πρόβαλε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, στο Νιούπορτ.

ΕΠΙΚΗ ΦΩΤΟ!! Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς σουτιέν και... με εξάψεις

Η εμφάνιση της Μάνιας Παπαδημητρίου ξεπέρασε και την Μαρία Σόδη

Πιο s@xy και από την Μαρία Σόδη εμφανίστηκε η Γεσθημανή (όνομα κι αυτό!) Παπαδημητρίου, βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Η κυρία Μάνια (όπως τη φωνάζουν) ανέβηκε στο βήμα χωρίς στηθόδεσμο και αρκετά...

Απίστευτο κόλπο: Πώς να τσεκάρετε, χωρίς τον ειδικό μετρητή, αν μια μπαταρία είναι άδεια [εικόνα gif]

Στα συρτάρια όλων μας υπάρχουν μπαταρίες που κανείς δεν γνωρίζει αν είναι γεμάτες ή όχι. Ο μόνος τρόπος, σε περίπτωση που δεν υπάρχει το ειδικό μηχάνημα, για να τσεκάρει κανείς αν οι μπαταρίες είναι γεμάτες ή όχι είναι να αρχίσει τους... συνδυασμούς.

Έτσι ήταν ο Τύμβος της Αμφίπολης το 1831 (ΣΠΑΝΙΕΣ ΦΩΤΟ)

Δείτε γκραβούρες της εποχής

Ο Τύμβος Καστά το 1831 ήταν πλάι στα νερά του Στρυμόνα. Μια μεγάλη λίμνη σχηματιζόταν στο σημείο ακριβώς μπροστά από τον τύμβο από τα νερά του Στρυμόνα όπως βλέπουμε σε μία ζωγραφική αποτύπωση του 1831 από τον Γάλλο περιηγητή της εποχής Esprit Marie Cousinéry.

Ο Σημίτης… προσπαθεί να ξαναγράψει την Ιστορία. Και ξεχνάει

Προφανώς και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι την Ιστορία τη γράφουν οι εκάστοτε νικητές των μαχών, όποιο κι αν είναι το πεδίο της κάθε αναμέτρησης. Με την ηχηρή ωστόσο προσθήκη, ότι στην ιστορική συγγραφή υποβοηθάει και το εύρος της μνήμης κάθε κοινωνίας, κάθε λαού. Δηλαδή, κατά κύριο λόγο η ανοχή του στη… λήθη.

ΒΙΝΤΕΟ-Κριάρι τα βάζει με μη επανδρωμένο αεροσκάφος

Όταν ο άνθρωπος παρεμβαίνει στην φύση τότε η φύση εκδικείται, και αυτό το έμαθε για τα καλά ο χειριστής ενός μη επανδρωμένου αεροσκάφους που δέχθηκε επίθεση από ένα κριάρι. Το ζώο επιτέθηκε στο drone που το παρακολουθούσε ενώ στη συνέχεια έδειξε την ενόχληση του και στον χειριστή του αεροσκάφους χτυπώντας τον με τα κέρατα του.

Η πορεία των ανασκαφών στην Αμφίπολη

Τι έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη τις τελευταίες ώρες
 
Νέα ευρήματα απέφεραν οι ανασκαφικές εργασίες που συνεχίζονται στο ταφικό μνημείο στον Τύμβο Καστά από την ΚΗ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, στην Αμφίπολη.

Εurostat: Υποχώρηση 0,2% του ελληνικού ΑΕΠ το δεύτερο τρίμηνο

Μικρή υποχώρηση κατά 0,2% σημείωσε το ΑΕΠ στην Ελλάδα σε ετήσια βάση το δεύτερο τρίμηνο του 2014, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2013, σύμφωνα με τη δεύτερη εκτίμηση της Εurostat για την εξέλιξη του ΑΕΠ στα κράτη- μέλη.

Ειρήνη Παππά. Είχε σχέση με τον Μπράντο και γοήτευσε τον Μάρκες

Η Ειρήνη Παππά, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Ειρήνη Λελέκου, γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου του 1926 στο Χιλιομόδι Κορινθίας. Εκεί πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Οι γονείς της ήταν δάσκαλοι και είχε τρεις αδελφές.

Συνεχίζεται το ράλι στα ομόλογα του Νότου

Στο 1% το spread Ισπανίας και Ιταλίας με τα γερμανικά Bund. Αρνητικό επιτόκιο για διετή ομόλογα Γερμανίας, Ολλανδίας, Βελγίου, Αυστραλίας, Γαλλίας και Ολλανδίας. Στο 5,599% το ελληνικό 10ετές.

Τα γυρίζει η Άγκυρα: "Παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις Ερντογάν για τη Χάλκη"

"Έκπληξη" δηλώνει η Άγκυρα, από την ερμηνεία -όπως λέει- που έγινε από την Αθήνα των δηλώσεων του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σχετικά με το Κυπριακό, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου.

Αύξηση 1,8% στις εξαγωγές χωρίς τα πετρελαιοειδή τον Ιούλιο

Στα 2.456,9 εκατ. ευρώ ανήλθε η συνολική αξία των εξαγωγών τον Ιούλιο, παρουσιάζοντας μείωση 1,1% έναντι του αντίστοιχου μήνα του 2013. Χωρίς τα πετρελαιοειδή οι εξαγωγές εμφάνισαν αύξηση 1,8%, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Γελάει ο Πλεύρης με το «αξιόπιστο» πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Ο  Θάνος Πλεύρης με παρέμβαση του μέσω  twitter σχολίασε δηκτικά τις θέσεις του  ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τη θέση της Ελλάδα στο  ΝΑΤΟ.

Σαμαράς: Κανείς αναπληρωτής υπουργός ή υφυπουργός στη ΔΕΘ

Στόχος να μην υπάρξουν περιττά έξοδα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν την κοινή γνώμη και να μην δημιουργηθεί η εικόνα ενός περιφερόμενου... θιάσου που κάνει διακοπές - Τέλος και στις πολυπληθείς... κουστωδίες που κατέκλυζαν τα κέντρα διασκέδασης της πόλης

ΠΕΦΤΩ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Αθώους έβγαλε ο Καμίνης τους υπαλλήλοους του ληξιαρχείου Αθηνών σχετικά με τα πλαστά πιστοποιητικά

Αθώοι κρίθηκαν με ομόφωνη απόφαση τόσο η διευθύντρια όσο και η προϊσταμένη του ληξιαρχείου Αθηνών σχετικά με το θέμα των πλαστών πιστοποιητικών γέννησης που εντοπίστηκαν πέρσι μετά την αποκάλυψη της μικρής Μαρίας σε καταυλισμό Τσιγγάνων.

Δεν του επέτρεψαν να καταγράψει την πορεία των ερευνών
 
Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για την εξέλιξη των ανασκαφών στην Αμφίπολη. Διεθνή μέσα θέλουν να συλλέξουν όσο περισσότερες πληροφορίες μπορούν για την μεγάλη αρχαιολογική ανακάλυψη του τύμβου Καστά.

Συγκλονιστικό βίντεο: Η κάμερα στο κράνος μοτοσικλετιστή καταγράφει την στιγμή του θανάτου του

Ένας 38χρονος Βρετανός σκοτώθηκε επί τόπου όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο.

ΠΟΥΤ@ΝΑΡΙΟ!! Χαμός με φώτο της Ηλιάδη - "Βγάζεις το μο*ν* σου;"

Πώς αντέδρασε η τραγουδίστρια

"Καλημέρα" είπε η Αγγελική Ηλιάδη στα social media και προκάλεσε χαμό, καθώς δεν έλειψαν εκείνοι που την κατηγόρησαν για την φωτογραφία...

Παπαγεωργόπουλος: Θα πουν στον Σαμαρά πως με έβαλαν φυλακή;

[Τι νακάνει κι ο Σαμαράς ρε Βασίλη; Να πάρει τους δικαστές και να πει "βγάλτε τον έξω";]

Νέα επιστολή, μέσα από τις φυλακές των Διαβατών όπου κρατείται για την υπόθεση της υπεξαίρεσης – μαμούθ στα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης, απέστειλε ο τέως δήμαρχος, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, με αφορμή τα αυριανά εγκαίνια της 79ης Διεθνούς Εκθέσεως και την παρουσία του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, στην πόλη.

Επαιρναν δάνεια για τις επιχειρήσεις τους και έστελναν τα χρήματα σε προσωπικές καταθέσεις στο εξωτερικό

Οι τράπεζες προσπαθούν να εντοπίσουν τέτοιες περιπτώσεις, συγκεντρώνουν και σε πολλές περιπτώσεις ανταλλάσσουν στοιχεία, προκειμένου να ανακτήσουν μέρος των οφειλών. Αυτό, όπως αναφέρουν, είναι αρκετά σύνθετο, καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις οι επιχειρηματίες έχουν κινηθεί με τρόπο ώστε να μην αφήνουν ευδιάκριτα ίχνη.