06 Σεπτεμβρίου 2014

Πρωτοσέλιδα κυριακάτικων εφημερίδων 7-09-2014

Δείτε τα:

Άκου τα Ρεπούση. Μαρτυρία 96χρονης για τη Σμύρνη: "Ο κόσμος έτρεχε στα πλοία να σωθεί. Τους έκοβαν τα χέρια κι έπεφταν στη θάλασσα"

"Η Σμύρνη πήρε φωτιά, καίγεται... Εκεί, κορούλα μου, ήταν τα πλοία, τα γαλλικά και τα εγγλέζικα και πήγαινε ο κόσμος μπας και σωθεί. Και τους κόβανε τα χέρια και πέφτανε στη θάλασσα οι κοπέλες και τα παλικάρια".

ΕΝΩ ΕΣΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ! Λαφαζάνης: Ο Σαμαράς μοίρασε ψίχουλα

«Το μήνυμα ελπίδας έρχεται από την Θεσσαλονίκη», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης μετά την πορεία των εργαζομένων, εκφράζοντας την ικανοποίησή του από τη συμμετοχή του κόσμου.

To αστείο του Σαμαρά στον Καραμανλή (ΦΩΤΟ)

Η συνομιλία των δύο ανδρών
 
Ο Αντώνης Σαμαράς έσκυψε... μυστικά και κάτι είπε στο αυτί του Κώστα Καραμανλή. Εκείνος ξέσπασε σε απίστευτα γέλια , όπως φαίνεται στην φωτογραφία, που αποτυπώνει το καλό κλίμα μεταξύ των δύο ανδρών σήμερα στο Βελλίδειο. Ο πρωθυπουργός έκατσε δίπλα δίπλα με τον προκάτοχο του και συνομιλούσαν συχνά - πυκνά. Ο Κώστας Καραμανλής έδειχνε μάλιστα να έχει κέφια με τον πολύ κόσμο που τον πλησίαζε να του μιλήσει...

Το Ποτάμι ανοίγει διαδικτυακό ραδιόφωνο -Ζητάει λεφτά για να μαζέψει 9.000 ευρώ [εικόνα]

Διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό ετοιμάζεται να ανοίξει το «Ποτάμι», ο οποίος αναμένεται να εκπέμπει από τις 15 Σεπτεμβρίου.

Το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη ζητάει, μάλιστα, από όσους επιθυμούν να προσφέρουν οικονομική ενίσχυση για να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της δράσης.

Το περίεργο σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ με το όνομα «Ασημένια Δραχμή» και η εμπλοκή επιχειρηματιών και παραγόντων

Νέο σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη και το κοινό νόμισμα, στο οποίο συμμετείχαν επικεφαλής λόμπι από τις ΗΠΑ, αλλά και ντόπιοι παράγοντες έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Μάλιστα, η δικογραφία που βρίσκεται στα χέρια του ανακριτή Δ. Φούκα φέρεται να περιλαμβάνονται στοιχεία για την μυστηριώδη αυτή υπόθεση.

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στην Αμφίπολη - φωταγωγείται ο χώρος από Δευτέρα

Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζονται οι ανασκαφικές εργασίες για την αφαίρεση των αμμωδών επιχώσεων στο λόφο Καστά της Αμφίπολης, με τους αρχαιολόγους και την επιστημονική ομάδα, που πλαισιώνει την προϊσταμένη της ΚΗ' Εφορίας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, Κατερίνα Περιστέρη, να βρίσκονται επί ποδός το Σάββατο.

ΒΙΝΤΕΟ-Καταγγελία-βόμβα του Ψινάκη-Τι απαντά ο πρώην δήμαρχος

Στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του απευθύνθηκε ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης μετά από καταγγελία δημοτικού υπαλλήλου.

Σούπερ γιοτ απίστευτης πολυτέλειας «έδεσε» στη Σούδα

Μπορεί να φιλοξενήσει 12 τυχερούς επιβάτες σε έξι σουίτες, τους οποίους εξυπηρετούν τα 18 άτομα του πληρώματος - Δείτε φωτογραφίες

Ένα ακόμη γιοτ... απίστευτης πολυτέλειας «έδεσε» στα Χανιά και συγκεκριμένα στο λιμάνι της Σούδας.

H αφιέρωση του Αντώνη Σαμαρά στο Περίπτερο της Αστυνομίας (ΦΩΤΟ)

Δείτε τι έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών ο πρωθυπουργός

Στο Περίπτερο της Αστυνομίας ξεναγήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς στο πλαίσιο των εγκαινίων της ΔΕΘ.

Το σχόλιο του Βουλγαράκη για την ομιλία του Σαμαρά

«Προσεγμένη» χαρακτήρισε ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Γιώργος Βουλγαράκης την ομιλία του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ.

Η εξόντωση των Ελλήνων της Πόλης... οι γερμανοί φταίνε και γιαυτό

[Το εντυπωσιακό πάντως είναι ότι ο συγγραφέας όπως και όλοι οι σημερινοί κομπλεξικοί ελληναράδες σχεδόν φορτώνει την το πογκρόμ εναντίων των Ελλήνων σε Γερμανούς ναζί (προφανής ο συνειρμός με τη ναζί Μέρκελ)... 10 χρόνια μετά το τέλος των ναζί! Ενώ βάζει εκτός παρένθεσης το ότι οι Τούρκοι αξιωματικοί που σχεδίασαν το πογκρόμ εκπαιδεύτηκαν από αμερικάνους ανάμεσα στους οποίους ήταν ναζί (φήμη που κυκλοφορεί χωρίς να έχει αποδειχθεί) εκπαιδευτές, βάζει μέσα σε παρένθεση δηλ. θεωρεί μικρότερης σημασίας το ότι...

BINTEO-Απογευματινή βόλτα του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη

Βόλτα στη Θεσσαλονίκη έκανε στις 4 το απόγευμα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος αναζήτησε στιγμές χαλάρωσης, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης με εκπροσώπους τοπικών φορέων στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και πριν αναχωρήσει για την Αθήνα, μεταδίδει το ΑΠΕ.

Νέα θεωρία για την Αμφίπολη: Ο Πλάτωνας σχεδίασε τον τάφο; Τι αναφέρει γνωστός αρχιτέκτονας

Συνεχίζουν να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας διαφορετικές απόψεις και θεωρίες στην προσπάθεια να ριχθεί όσο περισσότερο φως γίνεται στο μυστήριο που καλύπτει τον τύμβο Καστά στην Αμφίπολη.

Αυτές είναι οι Ελληνίδες που «τσάκωσε» ο φακός να κάνουν τόπλες! – (φωτο)

Καλοκαίρι, ήλιος, θάλασσα και τόπλες!

Ποιες επώνυμες Ελληνίδες κατάφεραν να μας αναστατώσουν τα καλοκαίρια με τις αποκαλυπτικές βουτιές τους και σε ποια νησιά τις τσάκωσαν οι παπαράτσι γυμνόστηθες; Δείτε το αποκαλυπτικό μας αφιέρωμα!

Μιχάλης Χατζηγιαννης: Η Φερράρι η φόλα συναυλία και το χαστούκι στη Σύρο

Και να πώ ότι δεν τα έγραφα; Τα έγραφα. Όταν έσκασε το θέμα με την Φερράρι είχαν γράψει πώς το μεγάλο πρόβλημα του καλλιτέχνη Χατζηγιάννη και όχι του επιχειρηματία Μιχάλη είναι η ακραία εκδήλωση δηθενιάς χλιδής και πλούτου που θα κάνει κακό στην δουλειά του εν τω μέσω κρίσης.

ΒΙΝΤΕΟ-Θερμός χαιρετισμός Σαμαρά-Καραμανλή-Με χειροκροτήματα έγινε δεκτός ο πρώην Πρωθυπουργός

Θερμό χαιρετισμό είχαν στο Βελλίδειο ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κώστας Καραμανλής.

ΦΩΤΟ-ΑΜΑ ΓΥΡΝΑΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΜΠΑΡ ΜΕ ΤΗ ΓΚΟΜΕΝΑ: Λίγο έλειψε να κοιμηθεί ο Μπουτάρης

Ο  δήμαρχος Θεσσαλονίκης,  Γιάννης Μπουτάρης, ξεκίνησε από νωρίς τη μέρα του λόγω των  εγκαινίων της ΔΕΘ.

BINTEO-Ο μικροομολογιούχος που έκανε παράπονα στον Σαμαρά

Είναι 68 ετών,μικροομολογιούχος και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να υποβάλλει το παράπονό του στον Πρωθυπουργό όταν βρέθηκε μπροστά του, ενώ ο κ.Σαμαράς έβγαινε από το περίπτερο 14 της Διεθνούς Έκθεσης της Θεσσαλονίκης.

Χωρίς κάμερες η βόλτα Σαμαρά στη ΔΕΘ

Χωρίς κάμερες και δημοσιογράφους πραγματοποιείται αυτή την ώρα η ξενάγηση του πρωθυπουργού στους χώρους της 79ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Παρόλο που...

Δικαιωμένος ο Άδωνις ευχαρίστησε τον Σαμαρά

Δικαιωμένος αισθάνεται ο πρώην υπουργός Υγείας,  Άδωνις Γεωργιάδης όπως παραδέχθηκε μέσω Twitter.

Ο  κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, δεν δίστασε να λάβει δύσκολες αποφάσεις ως υπουργός Υγείας παρά...

ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ! Ο Υπουργός… τρελάθηκε, ο Στραγηγός… λούφαξε.

Πρωτοφανείς σκηνές και διάλογοι απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν την περασμένη Πέμπτη (04/09) σε σύσκεψη στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, όταν ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Βασίλης Κικίλιας φέρεται να… πέταξε έξω από την αίθουσα τον υποστράτηγο Αθηναγόρα Παζαρλή. Και οι δύο πλευρές αρνούνται το περιστατικό, που είχε όμως αυτόπτες και αυτήκοους μάρτυρες και άλλους υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., δημάρχους και βουλευτές της περιοχής.

Που θα διαμορφωθεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης

Σε 10 με 12 λεπτά το λίτρο αναμένεται να διαμορφωθεί η μείωση στη λιανική τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, με την περικοπή κατά 30% του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης που εξήγγειλε σήμερα ο πρωθυπουργός.

O Πάγκαλος… σκίζει τον “επαναστάτη” Τσίπρα για το Κόμο και τη συμμετοχή στην ιταλική Μπίλντερμπεργκ

O Πάγκαλος… σκίζει τον “αντισυστημικό” Τσίπρα για το Κόμο (photos)

D53E6D855CCECEC327CD3E0C25875342
Με φαρμακερά τουιταρίσματα σε ειρωνικό ύφος ο κ. Πάγκαλος δεν άφησε ασχολίαστο το ταξίδι στη γειτονική χώρα του προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο οποίος θα παρουσιάσει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αναπτυξιακή εκκίνηση της Ευρώπης στο διεθνές συνέδριο που διοργανώνει το ίδρυμα «Ambrosetti-The European House» στο πολυτελές ξενοδοχείο «Villa d’ Este» στο Τσερνόμπιο της Ιταλίας.

Βίντεο: 59χρονος κουστουμαρισμένος πετάει έξω απ'το σπίτι του τρεις ληστές!

Να "πετάξει" έξω από το σπίτι του τρεις ληστές που κρατούσαν λοστούς κατάφερε  ο 59χρονος Andrew Adamson από το Kettering της Μεγάλης Βρετανίας.

Η "μετάφραση" όσων είπε ο Σαμαράς στη ΔΕΘ για τους μισθούς στρατιωτικών: Θα τα πάρετε αλλά όχι όλα

“Κάτι θα πάρετε αλλά όχι αυτό που περιμένατε”. Αυτή είναι η ουσία όσων είπε -και δεν ήταν πολλά- για τους ένστολους ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από την ΔΕΘ. Προσθέτοντας κι ένα ευχαριστώ.

“Πόλεμος” στο Twitter για την ομιλία Σαμαρά στη ΔΕΘ

Η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στα σημερινά εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης προκάλεσε… πόλεμο στο Twitter, καθώς κατά τη διάρκεια της, πολλοί χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου έσπευσαν να τη σχολιάσουν, άλλοι θετικά και άλλοι αρνητικά.

Όλες οι αλλαγές στους φόρους – Τι ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

Τη μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης κατά 30% από αυτή τη σεζόν, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

ΒΙΝΤΕΟ-Σαμαράς για ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί μόνο 5 δισ. για την ανεργία; Βάλτε κάτι παραπάνω να κάνουμε χάζι!

Κατά μέτωπον επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο Αντώνης Σαμαράς, από το βήμα κατά την ομιλία του στο «Βελλίδειο». Ο πρωθυπουργός άσκησε έντονη κριτική για το πρόγραμμα της Κουμουνδούρου, διεμήνυσε ότι δεν θα... περάσει της αξιωματικής αντιπολίτευσης για πρόωρες εκλογές, ενώ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υπερασπίζεται τρομοκράτες. 

Εικόνα σοκ: Πρώην Μις Ελλάς πάσχει από νευρική ανορεξία;

Κάνει τους φίλους της να ανησυχούν!Η μελαχρινή Μις Ελλάς 2001 που έχασε τον τίτλο της Σταρ από την Εβελίνα Παπαντωνίου- θα μπορούσε κάλλιστα να τον είχε κερδίσει εκείνη- έχει εξαφανιστεί τα τελευταία χρόνια από τον χώροι της μόδας.

Αυτά είναι τα σπίτια των πλουσίων της Αμερικής: Νησιά, χλιδή, παλάτια και τιμές που ζαλίζουν [εικόνες]

Αν ο άνθρωπος είναι το... σπίτι που μένει, τότε οι πλούσιοι της Σίλικον Βάλεϊ είναι πολλοί... άνθρωποι μαζί! Και τούτο διότι τα σπίτια στα οποία διαμένουν είναι πολλών τετραγωνικών, έχουν πάμπολλες ανέσεις και απέχουν αρκετά από αυτό που λέμε... διαμέρισμα.

Γιατί πέρασε τη νύχτα στο τμήμα ο Ηλίας Ψινάκης;

Ακόμη δεν ανέλαβε καλά-καλά τα καθήκοντά του ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, και άρχισαν τα προβλήματα.  Ο κ. Ψινάκης, που ορκίστηκε πριν από λίγες ημέρες, πέρασε σχεδόν όλη τη νύχτα της Παρασκευής στο Αστυνομικό Τμήμα Μάκρης, καταθέτοντας στους αστυνομικούς για μία υπόθεση που αναμένεται να προκαλέσει τριγμούς στον καλλικρατικό δήμο του Μαραθώνα.

Ουραγός στην εκπαίδευση η Ελλάδα

Χαμηλές πτήσεις στην απόδοση του εκπαιδευτικού της συστήματος σημείωσε η Ελλάδα, καταλαμβάνοντας της 27η θέση ανάμεσα σε 30 χώρες-μέλη του ΟΟΣΑ. Με 60,04% αποδοτικότητα, η χώρα μας βρίσκεται πίσω στην εκπαίδευση από χώρες όπως η Τουρκία, η Πορτογαλία και η Ιταλία.

Ως το Νοέμβριο αλλάζουν χέρια 14 περιφερειακά αεροδρόμια -Παραχωρούνται ως και για μισό αιώνα

Το επόμενο δίμηνο αναμένεται να αλλάξουν χέρια 14 περιφερειακά αεροδρόμια, καθώς σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του ΤΑΙΠΕΔ θα ολοκληρωθεί η παραχώρησή τους έως και για 50 χρόνια.

Lady Gaga: «Θα σκάσετε; Παίζουμε τζαζ!», είπε στο κοινό της

Μπορεί να κάνει τα πάντα στη σκηνή. Το έχει αποδείξει άλλωστε πολλές φορές, συχνά... ξεφεύγοντας. Η ίδια ελευθερία κινήσεων όμως δεν ισχύει και για όσους πηγαίνουν στις συναυλίες της Lady Gaga. Εκείνοι πρέπει να την ακούν προσηλωμένοι, διαφορετικά την πιάνουν τα νεύρα της, όπως αποδείχθηκε.

Ωρες αγωνίας ζουν οι Ελληνες της Μαριούπολης

Πολλές αποθήκες σπιτιών στη Μαριούπολη έχουν γεμίσει με κονσέρβες, ξηρά τροφή, αποθέματα νερού, μπαταρίες και άλλα αγαθά τα οποία θεωρούνται σημαντικά για την επιβίωση σε περίπτωση πολέμου. Αρκετοί έχουν φύγει από την πόλη, ομάδες πολιτών συμμετέχουν σε οχυρωματικά έργα για την περίπτωση εισβολής. Οι τηλεπικοινωνίες, αν και με προβλήματα, εξακολουθούν να λειτουργούν κανονικά. Παρατηρούνται ελλείψεις σε καύσιμα, ρεύμα και νερό, όμως τα καταστήματα λειτουργούν κανονικά, κι εκεί μπορεί κανείς να βρει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Μητροπολίτης Πειραιώς για αντιρατσιστικό: Εξαίσια πτώματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Οξύτατη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει με δήλωσή του στο romfea.gr ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, με αφορμή την ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση ξεγέλασε την Εκκλησία. Χαρακτηρίζει δε τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ «εξαίσια πτώματα για κάθε συνειδητό, φιλόθεο, φιλάνθρωπο και πιστό Ορθόδοξο Χριστιανό».

ΚΛΑΙΩ! Κάνουν πλάκα στον Πούτιν οι Ευρωπαίοι: Επιβάλλουν κυρώσεις και στην Gazprom

Τι έγινε ρε ηλίθιοι πατριώτες του κ@λου; Ακόμα να τους κόψει το φυσικό αέριο ο τιτάνας Πούτιν; Τι το σκέφτεται ακόμα; Μήπως αν το κόψει πεινάσει πρώτα ο ίδιος και έχουμε και καμιά επανάσταση στη Ρωσία;

Ανεβάζουν την πίεση οι «28» στη Μόσχα για να κάνει κινήσεις αποκλιμάκωσης στην ουκρανική κρίση, απειλώντας και τον ρωσικό οικονομικό «γίγαντα» της Gazprom με το νέο πακέτο κυρώσεων.

Αυτή την ώρα τα εγκαίνια της ΔΕΘ - Μείωση της έκτακτης εισφοράς, ΕΦΚ και αύξηση των δόσεων για τα ληξιπρόθεσμα ανακοινώνει ο Σαμαράς

- Στο Βελλίδειο η ομιλία του Σαμαρά αμέσως μετά τα εγκαίνια της ΔΕΘ
- Αναμένεται να ανακοινώσει μείωση στον ειδικό φόρο κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης 
- Ρύθμιση στον ΕΝΦΙΑ για τα ξενοίκιαστα ακίνητα
- Διατήρηση του ΦΠΑ στην εστίαση 
- Στο χώρο της τελετής έφτασε ο Κώστας Καραμανλής - Δείτε φωτογραφίες
- "Φρούριο" η Θεσσαλονίκη - Διαδηλώσεις το απόγευμα

Η γυμνή της φωτογραφία της «έριξε» το Instagram (ΦΩΤΟ)

Πανικό προκάλεσε μέσω του Instagramη  Κιμ Καρντάσιαν αφού ανέβασε μία ολόγυμνη φωτογραφία της.

Σεπτεμβριανά 1955: Ένα ψέμα ξυπνά την τουρκική αγριότητα -Φωτό ντοκουμέντο

Νύχτα 6ης προς 7η Σεπτεμβρίου. Ένας εξαγριωμένος όχλος ξεχύνεται στους ρωμαίικους μαχαλάδες της Κωνσταντινούπολης και ρημάζει. Σπίτια, καταστήματα, εκκλησιές, σχολειά, περιουσίες, ζωές. Χτυπούν καταστηματάρχες και νοικοκυραίους, κατεβάζουν προθήκες, πετούν και τσαλαπατούν εμπορεύματα, πυρπολούν…

Δημοσκόπηση e-voice: Στο 2,5% μόνο η διαφορά

Την μεγάλη δημοσκόπηση της e-voice, με δείγμα 1.000 ψηφοφόρων, παρουσιάζει το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου η εφημερίδα « ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ»

Στο ερώτημα « Αν είχαμε αύριο εκλογές, ποιο κόμμα θα ήταν πιθανότερο να ψηφίσετε;» ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 20,2% έχοντας....

Ο Μιχελάκης νέος ΥΕΘΑ; Ποιοι λένε ναι και ποιοι όχι

Το όνομα του Γιάννη Μιχελάκη “παίζει” επιμένουν πολλοί για τη θέση του ΥΕΘΑ. Αυτοί υποστηρίζουν ότι ο πρώην υπουργός Εσωτερικών κάνει “γκελ” στους στρατιωτικούς αν και δεν προσδιορίζουν τα στοιχεία τα οποία τους οδηγούν σ΄ αυτή τη διαπίστωση.

Ηλίας Ψινάκης: Αυτός είναι ο λόγος που φορά συνεχώς γυαλιά ηλίου σε κλειστούς χώρους

Γιατί ο Ηλίας Ψινάκης όπου σταθεί και όπου βρεθεί φορά γυαλιά ηλίου, ακόμα και στη συνέντευξη τύπου ως νέος Δήμαρχος Μαραθώνα;

Ρόμπα κάνει τον Τέρενς η Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. για το ζήτημα «προσβολής» αστυνομικών από φυματίωση στο Κ.Μ.Ξάνθης

Με αφορμή την ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής κ. Τέρενς Κουίκ σχετικά με την προσβολή από φυματίωση και νοσηλεία δύο συναδέλφων που υπηρετούν ή υπηρέτησαν στο Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών στην Ξάνθη όπως επισημαίνει σε σχετικό δημοσίευμα, η Ομοσπονδία έγινε αποδέκτης έντονης ανησυχίας συναδέλφων και συγγενών τους σχετικά με τυχόν κρούσματα αλλά και με τις συνθήκες που επικρατούν στα κέντρα και ιδιαίτερα σε αυτό της Ξάνθης.

Σάλος με το βιβλίο της Βαλερί: Τι γράφει για την σκηνή στην κρεβατοκάμαρα

Οι Γάλλοι «μπήκαν» στην κρεβατοκάμαρα του Ολάντ - Σαν... τρελό πουλάει το βιβλίο-βόμβα: Αναμένεται να ξεπεράσει σε πωλήσεις και τις «Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι»

Σαν ζεστή... μπαγκέτα πωλείται στη Γαλλία το βιβλίο-βόμβα της πρώην ερωμένης του Φρανσουά Ολάντ, Βαλερί Τριερβελέρ - 80 έως 100 βιβλία την ώρα!

Ας είμαστε έτοιμοι για κρίση με την Τουρκία αλλά ας μην "ψαρώσουμε" - Τι δείχνει η στάση Ερντογάν

Μόνο να νομοθετούμε κατόπιν “συνεννοήσεως και αδείας του” δεν ζήτησε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν από τον Έλληνα πρωθυπουργό. Το “΄ζήτησε εξηγήσεις” για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο είναι ο …ευγενικός τρόπος για να περιγραφεί η συμπεριφορά σουλτάνου που έχει αναπτύξει ο κ. Ερντογάν όχι τώρα αλλά εδώ και τουλάχιστον δυο χρόνια. Κάποιος λοιπόν πρέπει να του υπενθυμίσει ότι η Οθωμανική αυτικρατορία έχει καταρρεύσει . Και επίσης να του επισημάνει και τα πολλά μηνύματα που από πολλές πλευρές φθάνουν και του επισημαίνουν ότι οικονομικά η χώρα που κουμαντάρει δεν πάει καθόλου καλά.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ-Ένστολοι στα κάγκελα του ΥΜΑΘ

ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ... Λες και με το που ανέβηκε ο βλάκας στα κάγκελα ο Σαμαράς βρήκε τα λεφτά... τα λεφτά που κατά τ'άλλα τα έχει κρυμμένα κάτω από το στρώμα του και δεν τα δίνει στους ένστολους για να τον βρίζουν... Και η σημαία τι δουλειά έχει; Την κουνάμε όταν είναι να πέσει το παραδάκι;

Στα κάγκελα του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης σκαρφάλωσαν λίγα λεπτά πριν τις 21:00 δυο ένστολοι, κρατώντας ελληνικές σημαίες στα χέρια.

Ικανοποιημένη η κυβέρνηση από την έκβαση της Συνόδου του ΝΑΤΟ

Σειρά επαφών με ηγέτες χωρών-μελών του ΝΑΤΟ είχε ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Νιούπορτ.

ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ Ή ΜΟΝΟ ΖΗΤΑΣ ΡΕ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ; Ράμα: Να καταργηθεί το «εμπόλεμο» - Να προχωρήσει η οριοθέτηση της ΑΟΖ

"Εσωτερικό θέμα της Αλβανίας" χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας τη νέα διοικητική διαίρεση της χώρας που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες της ελληνικής μειονότητας.

Στην Κω ο Ρομάν Αμπράμοβιτς με το θωρηκτό σκάφος Eclipse [εικόνες]

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς λατρεύει τα ελληνικά ύδατα και φυσικά τα ελληνικά νησιά. Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται τα μέρη μας, καθώς ο ρώσος μεγιστάνας είναι λάτρης του Αιγαίου Πελάγους.

Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΛ@ΚΑ Ή ΕΙΝΑΙ; Τι απαντάει ο δήμος Αθηναίων για την αθώωση των λαμόγιων

[Επειδή ο Καμίνης κάνει τον μαλά@α, θυμίζουμε ότι η ΕΔΕ του, τους αθώωσε.... φυσικά στην απάντηση του Δήμου δεν εξηγείται γιατί τους αθώωσε...Προσέξτε επίσης ότι οι ετεροχρονισμένες δηλώσεις γέννησης από τις 400+ επί λαμόγιων (τα οποία αθώωσε η ΕΔΕ Καμίνη) έπεσαν φέτος σε μονοψήφιο αριθμό!!]

Σχολιάζοντας σημερινά δημοσιεύματα για το Ληξιαρχείο Αθηνών, μετά την έρευνα που προκάλεσε η υπόθεση της μικρής Μαρίας, πηγές του δήμου Αθηναίων σχολίασαν ότι «η δημοτική αρχή, από την πρώτη στιγμή που προέκυψε...