07 Σεπτεμβρίου 2014

Ολόγυμνο (όχι παίζουμε :Ρ ) αφιέρωμα στη Σάσα Μπάστα (HOT φωτογραφίες)

Δεν χρειάζονται συστάσεις. Μπορεί να έχει σοβαρευτεί αλλά δεν παύει η Σάσα Μπάστα να έχει κάνει κάποια από τα καλύτερα γυμνά σε περιοδικά.

Η δικαστική διαμάχη της Ελεονώρας Μελέτη, με την βουλευτίνα με το καυτό ντεκολτέ!

Γιατί η παρουσιάστρια έκανε αγωγή στην πρώην εταιρία της Μαρίας Σταυρινούδη-Σόδη;

​Σε δικαστική διαμάχη με την βουλευτίνα με το… «καυτό» ντεκολτέ βρέθηκε στο παρελθόν η Ελεονώρα Μελέτη.

Ο Ινδός της τρόικας που έκανε την ελληνική αντιπροσωπεία να… αναπολήσει τον Τόμσεν

Οι Έλληνες υπουργοί που βρέθηκαν για τις συζητήσεις με την τρόικα, την προηγούμενη εβδομάδα στο Παρίσι, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα νέο πρόσωπο, τον Ινδό Ρισί Γκογιάλ, νέο επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΔΝΤ και αντικαταστάτη του «σκληρού» Πολ Τόμσεν.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι καρυάτιδες στον τύμβο της Αμφίπολης

Δύο εξαιρετικής τέχνης καρυάτιδες από θασίτικο μάρμαρο αποκαλύφθηκαν στον τύμβο της Αμφίπολης επιβεβαιώνοντας πως πρόκειται για εξέχον μνημείο, ιδιαίτερης σπουδαιότητας.

Ομπάμα: Ήταν λάθος να πάω για γκολφ μετά τη δολοφονία του Φόλεϊ

Σκληρή κριτική δέχθηκε ο Μπάρακ Ομπάμα για την απόφασή του να παίξει γκολφ αμέσως μετά την δήλωσή του για τον αποκεφαλισμό του Αμερικανού δημοσιογράφου, Τζέιμς Φόλει, από τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους.

ΒΙΝΤΕΟ-Μουντομπάσκετ τέλος για την εθνική, 90-72 από τη Σερβία

Όπως στο Μουντομπάσκετ του 2010 στην Τουρκία έτσι και στην Ισπανία, η εθνική μας ομάδα ολοκλήρωσε το ταξίδι της στη διοργάνωση στη φάση των «16».

Νονά η Νατάσα-Γιατί ο Κ. Καραμανλής έφτασε στο τέλος του μυστηρίου (φωτο)

To νεαρότερο μέλος της οικογένειας του τοπικού προέδρου του Δημοτικού Διαμερίσματος Κέλλης της Φλώρινας, Αθανάσιου Τάσκα, βάφτισε το απόγευμα του Σαββάτου η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

ΔΩΣΤΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΒΕΡΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟΜΑΝΗ ΕΛΛΗΝΑ! Αντισυνταγματικό τα «χαράτσι» των 200 ευρώ για την άσκηση έφεσης

[Ακύρωσαν οι δικαστές την προσπάθεια να μπει επιτέλους ένα φρένο στη δικομανία του Έλληνα, αφού η χαρά τους είναι να βαλτώνουν υποθέσεις και να γίνονται παιχνίδια με αναβολές λόγω φόρτου...]

Μια σημαντική απόφαση που τινάζει τα θεμέλια του νόμου 4055 του 2012 με τον οποίο προβλέφθηκε ότι για να μπορεί ο πολίτης στα αστικά δικαστήρια να ασκήσει έφεση θα πρέπει να καταβάλλει υποχρεωτικά παράβολο 200 ευρώ, εξέδωσε το μονομελές Εφετείο Ιωαννίνων.

Μοναδικό βίντεο: Ο ομογενής που μπήκε μέσα σε ηφαίστειο και έβγαλε και μία Selfie με τη λάβα

Τον λένε Γιώργο Κουρούνη, είναι ελληνοκαναδός και κυνηγός καταιγίδων και επιδίδεται σε "καταδύσεις" σε ενεργά ηφαίστεια.

Πριν λίγους μήνες έγινε ο πρώτος άνθρωπος που κατέβηκε στον κρατήρα Darvaza που είναι ευρύτερα γνωστός ως η "πύλη της Κόλασης".

Γιατί ο Βενιζέλος παραπονέθηκε σε μία δημοσιογράφο ότι δεν τον κοιτά στα μάτια -Γιατί είπε ότι δεν τον απειλεί κανείς

Ποιητική διάθεση είχε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε στο πλαίσιο της ΔΕΘ ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Κάτι που επεσήμανε μάλιστα ο ίδιος, κάνοντας και... παράπονο σε δημοσιογράφο ότι δεν τον κοιτάζει στα μάτια ενώ της απαντούσε.

Σάλος με τις φωτογραφίες της Πάρις Χίλτον -Η εικόνα με το μπικίνι πριν και μετά το photoshop [εικόνες]

«Φωτιές» άναψε η φωτογραφία με το λευκό μπικίνι από τις διακοπές της στην Ιμπιζα που ανέβασε η Πάρις Χίλτον στο Instagram.

Η κληρονόμος, η οποία αυτή την περίοδο συνδυάζει διακοπές και δουλειά, αφού κάνει τις διακοπές της στην Ιμπιζα και παίζει και μουσική σε κλαμπς του νησιού, ανάρτησε την περασμένη Τετάρτη στο λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία της με μαγιό στην οποία αυτό που τραβά το βλέμμα είναι η φανερά αδύνατη σιλουέτα της.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Γ. Σγουρός αποχώρησε από την πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου αφού τα ληγούρια της Δούρου τα'θέλαν όλα!

Αποχώρησε από την πρώτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής η παράταξη του πρώην περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού, καταγγέλλοντας την παράταξη της Ρένας Δούρου για «εκλογομαγείρεμα» κατά τη συνεδρίαση της εκλογής προεδρείου.

ΕΔΕ από τον Ιούλιο σε βάρος του διοικητή του ΑΤ Υδρας ο οποίος χαιρετά ναζιστικά

Σε εξέλιξη από τον Ιούλιο βρίσκεται Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διέταξε το αρχηγείο της ΕΛΑΣ σε βάρος του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ύδρας, ο οποίος φαίνεται σε φωτογραφία να χαιρετά ναζιστικά μπροστά από το τρένο της ναζιστικής Γερμανίας στο Μουσείο Συγκοινωνιών της Νυρεμβέργης.

Οικογενειακή Τραγωδία-Τι «όπλισε» το χέρι του πατέρα

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τα αίτια που «όπλισαν» το χέρι του 83χρονου ο οποίος σκότωσε την 54χρονη κόρη του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, στην περιοχή  Κουρνά Αποκορώνου στα Χανιά.

ΒΙΝΤΕΟ-«Βγήκαν τα μαχαίρια» μεταξύ ΚΚΕ και Χρυσής Αυγής: «Μιλάν κι οι ΚΚΕδες που έχουν κάνει εγκλήματα στο Μελιγαλά»

Επεισοδιακή ήταν η πρεμιέρα στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας λόγω της παρουσίας στο αυτοδιοικητικό όργανο εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής.

Έρευνα: Πόσο θα κοστίσει το πρώτο φετινό σχολικό «κουδούνι» και ποιος ο μέσος όρος ανά τάξη

Το πρώτο κουδούνι των σχολείων θα ηχήσει και οι γονείς έχουν ήδη βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να καλύψουν τα έξοδα των παιδιών τους, είτε αφορούν τις σχολικές ανάγκες, είτε τις πολυποίκιλες εξωσχολικές δραστηριότητες.

Κάνει και τον δύσκολο ο ΠΑΣΟΚος Χρηστάκης: Δεν συμφώνησα με ΝΕΡΙΤ

Καμία συμφωνία δεν υπάρχει ανάμεσα σε ΝΕΡΙΤ και του παιδιού της ΠΑΣΟΚαρίας του '80, Χρήστο Σωτηρακόπουλο, παρά την ανακοίνωση του καναλιού. Το βράδυ της Πέμπτης εστάλη δελτίο Τύπου, σύμφωνα με το οποίο ο γνωστός δημοσιογράφος αναλαμβάνει τις περιγραφές των αγώνων της Εθνικής και του Champions League που θα μεταδώσει η ΝΕΡΙΤ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-Αμφίπολη: Ανακαλύφθηκαν δύο καρυάτιδες που στόλιζαν τον τάφο ο οποίος μάλλον έχει ακόμα μία είσοδο

Όλα όσα έδειξαν οι ανασκαφές μέχρι στιγμής - Συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς οι εργασίες - Φωταγωγείται από το βράδυ ο λόφος Καστά

Νέα σημαντικά και εντυπωσιακά ευρήματα έρχονται στο φως από τις συνεχιζόμενες εργασίες στον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης, με κυριότερα δύο αγάλματα, δύο καρυάτιδες που αποκαλύφθηκαν, όπως επίσημα ανακοινώθηκε νωρίτερα την Κυριακή από το υπουργείο Πολιτισμού μετά την αφαίρεση των αμμωδών χωμάτων, στο χώρο μπροστά από τον δεύτερο διαφραγματικό τοίχο.

Αυτός είναι ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης - Λύθηκε το μυστήριο 126 χρόνια μετά (pic)

Το DNA που βρέθηκε πάνω στην εσάρπα από το αίμα του ενός από τα 5 θύματα και του δράστη οδήγησαν στην αποκάλυψη του μεγαλύτερου θρίλερ όλων των εποχών.

Η ΙΚΕΑ κάνει πλάκα στην Apple

Υπερ-λειτουργικά έπιπλα προτείνει η IKEA μέσα από το βίντεο στο οποίο παρουσιάζει τον κατάλογο της νέας σεζόν.

Με έξυπνο χιούμορ ο σχολιαστής μιλά για τις δυνατότητες του νέου bookbook, και σατιρίζει το διαφημιστικό σποτ της Apple για το νέο iPhone.

Χάρηκε ο Τζιτζικώστας που του μίλησε ο Καραμανλής!

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, δημοσίευσε στο twitter φωτογραφία που απεικονίζει τον πρώην Πρωθυπουργό, χαμογελαστό, να τον χαιρετά θερμά.

Η Ελληνίδα… Λάρα Κροφτ, φύλακας-άγγελος της βασίλισσας (BINTEO-ΦΩΤΟ)

Ισπανοί από την προσωπική της ασφάλεια και Έλληνες αστυνομικοί φύλασσαν διακριτικά τη βασίλισσα Σοφία. Από την ομάδα, όμως, ξεχώριζε μια εντυπωσιακή αστυνομικός. Αρχικά, πιστέψαμε ότι ήταν Ισπανίδα, αλλά την ακούσαμε να μιλά ελληνικά στη βασίλισσα. Ρωτήσαμε και μάθαμε ότι ανήκει στην ομάδα ασφαλείας υψηλών προσώπων (VIP) της ΕΛ.ΑΣ. Ηταν κυριολεκτικά ο φύλακας-άγγελος της Ισπανίδας βασίλισσας.

ΜΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΛΟΓΩ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΑΦΟΥ! Ποιες περιοχές της χώρας «τράβηξαν» τους Ελληνες φέτος -Τις επέλεξαν για τις διακοπές τους

Επιδόσεις... πρωταθλήτριας πέτυχε φέτος η Θεσσαλονίκη, σε ό,τι αφορά στην προσέλευση των Ελλήνων για τις διακοπές τους. Η συμπρωτεύουσα παρουσίασε τη μεγαλύτερη αύξηση, στους αεροπορικά προσβάσιμους προορισμούς, σε σύγκριση με την περασμένη χρονιά.

FAZ: Ρεκόρ χρεών στην Ελλάδα αλλά ο Σαμαράς υπόσχεται φοροελαφρύνσεις

«Η κυβέρνηση Σαμαρά πρέπει να κερδίσει την εύνοια των πολιτών που μαστίζονται από την κρίση, καθώς η αντιπολιτευόμενη συμμαχία της ριζοσπαστικής Αριστεράς προηγείται στην παρούσα φάση σε όλες τις δημοσκοπήσεις» αναφέρει η γερμανική Stuttgarter Zeitung

Ιγνατίου: “Νάνος” ο Γιώργος Παπανδρέου

Σφοδρή επίθεση κατά του Γιώργου Παπανδρέου εξαπολύει με άρθρο του στο “Έθνος της Κυριακής” ο Μιχάλης Ιγνατίου, χρησιμοποιώντας ως εφαλτήριο την προσφορά του Ανδρέα Παπανδρέου, και κάνοντας την αντιδιαστολή με τον γιο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

Υπουργική λιτότητα στο Παρίσι -Δίκλινο δωμάτιο και σάντουιτς με απόδειξη

Κατά γράμμα τήρησε ο Χρήστος Σταϊκούρας την εντολή του πρωθυπουργού για να αποφευχθούν οι σπατάλες κατά το ταξίδι στο Παρίσι. Σε σημείο που δεν δίστασε να κοιμηθεί σε καναπέ, σε δίκλινο δωμάτιο.

Η Μαρία Σταυρινούδη-Σόδη υπερασπίζεται το ντεκολτέ: Το ρούχο ήταν μία χαρά -Ηθελα να πάω με τζιν και μπλουζάκι

Οταν οι συγκυρίες την έφεραν στη Βουλή, η Μαρία Σταυρινούδη-Σόδη λογικά θα περίμενε ότι θα βρεθεί στο επίκεντρο. Οπως και έγινε όμως, όχι για τους λόγους που ίσως θα πίστευε. Τις προηγούμενες ημέρες έγινε το πρόσωπο της επικαιρότητας όχι επειδή ορκίστηκε βουλευτής, αλλά για τα ρούχα που επέλεξε για την περίσταση.

ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ: Ο ηγέτης που εξολόθρευσε τον λαό του, απαγόρευσε το γέλιο, κατήργησε τις πόλεις, τη βιομηχανία, το χρήμα, ακόμη και τους γονείς

Στις 17 Απριλίου 1975 οι κομμουνιστές αντάρτες της Καμπότζης, οι επονομαζόμενοι Ερυθροί Χμέρ, κατέλαβαν την πρωτεύουσα Πνομ Πενχ, φέρνοντας έτσι το τέλος ενός πενταετούς αιματηρού εμφυλίου στη χώρα.

Φωτογραφία χαμός! Ο Αλέξης Τσίπρας παρουσιάζει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την Ευρώπη

Εμφανώς επηρεασμένη πρόταση, από την τελευταία του επίσκεψη του στο Άγιο Όρος (όπου προσκύνησε την εικόνα της Παναγίας για 15 ολόκληρα λεπτά) ...

Συναγερμός στις μυστικές υπηρεσίες: 100 ύποπτοι της Τζιχάντ στην Αθήνα!

Σε ιδιότυπο κέντρο αφίξεων και αναχωρήσεων φανατικών τζιχαντιστών από και προς τη Συρία τείνει να μετατραπεί η Ελλάδα.

Δούρου: Η ώρα της μαγκιάς

Η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τους περιφερειάρχες και δημάρχους που εξελέγησαν με τον ΣΥΡΙΖΑ έγινε λίγο προτού ο πρόεδρος πάει να «βασανιστεί» στο πολυτελές ξενοδοχείο στο Κόμο.

Οι ΔΕΘ του Καραμανλή, της Αλλαγής και του «λεφτά υπάρχουν»

Κι όμως, όλα ξεκίνησαν τόσο σεμνά... Στην πρώτη ΔΕΘ που εμφανίστηκε Ελληνας πρωθυπουργός, το εισιτήριο ήταν μειωμένο: μόλις 2 δραχμές, γιατί εκείνη την εποχή θέριζε την Ελλάδα ο δάγκειος πυρετός και οι διοργανωτές σκέφτηκαν να βοηθήσουν το κοινό. Πληρώνοντας κι εκείνος 2 δραχμές, το 1928 ο Ελευθέριος Βενιζέλος έκανε μια στάση στη Θεσσαλονίκη στο δρόμο απ’ το Βελιγράδι. Και στο περίπτερο των ταπητουργών, οι εργάτες, με το που τον είδαν, ενθουσιάστηκαν τόσο, που του χάρισαν ένα χαλί!

Βούλτεψη για Τσίπρα: «Το Αμπροζέτι είναι εταιρεία συμβουλών που παράγει golden boys»

Για την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ τοποθετήθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, η οποία εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ντινόπουλος: Χάκερ στην ομαλότητα ο ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος με όσα είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, κάνοντας λόγο για… χάκερ στην ομαλότητα.

Τα 49 Πανεπιστημιακά τμήματα που είναι στη «μαύρη λίστα» -Απειλούνται με λουκέτο [λίστα]

Με λουκέτο κινδυνεύουν 49 τμήματα Πανεπιστημίων και ΤΕΙ και πιθανότατα δεν θα συμπεριληφθούν στο μηχανογραφικό για την επόμενη χρονιά. Πρόκειται για σχολές που παρουσιάζουν πρόβλημα βιωσιμότητας, σύμφωνα με την τελευταία Εκθεση της Αρχής Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΔΙΠ).

ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ! Σκωτία: Οριακό «ΝΑΙ» στην ανεξαρτησία δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Οι υποστηρικτές της ανεξαρτησίας της Σκωτίας είναι για πρώτη φορά μπροστά σύμφωνα με δημοσκόπηση που θα δημοσιευθεί την Κυριακή μόλις έντεκα ημέρες πριν από το κρίσιμο δημοψήφισμα. Η έρευνα έγινε από το ινστιτούτο YouGov για λογαριασμό των Κυριακάτικων Τάιμς.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ! Αλλάζει το καθεστώς των απεργιών-Τι ισχύει στις άλλες χώρες

Έχοντας να επιλέξει μεταξύ απόλυτης ελευθερίας στη λήψη αποφάσεων για απεργία που ισχύει στη Γαλλία ή στην Ισπανία κι ενός άκρως περιοριστικού πλαισίου που εφαρμόζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στη Βουλγαρία, η Ελλάδα καλείται από την τρόικα να αλλάξει τον τρόπο δράσης και λήψης αποφάσεων των συνδικάτων.

Κωνσταντινούπολη: 10 εργάτες σκοτώθηκαν από πτώση ανελκυστήρα σε υπό κατασκευή κτίριο 36 ορόφων

Τουλάχιστον δέκα εργάτες σκοτώθηκαν κατά την κατασκευή ενός κτιρίου 36 ορόφων στην Κωνσταντινούπολη όταν ο ανελκυστήρας που χρησιμοποιούσαν έπεσε ενώ βρισκόταν σε έναν από τους τελευταίους ορόφους, μετέδωσαν σήμερα τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Ποια τα νέα σενάρια για το ακατάσχετο της πρώτης κατοικίας: Πότε θα συζητηθεί, τι ισχύει

Στη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με την τρόικα, που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου, αναμένεται να τεθεί το θέμα παράτασης της προστασίας της κύριας κατοικίας οφειλετών με αποδεδειγμένη αδυναμία να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις προς τις τράπεζες.

Αυτά είναι τα κριτήρια για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα: Ποιους Δήμους αφορά, τα δικαιολογητικά

Σε 13 δήμους της χώρας θα ξεκινήσει πιλοτικά για ένα εξάμηνο η εφαρμογή του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος. Μέσα στο 2015, θα γίνει επέκταση στο σύνολο του πληθυσμού. Αρχικά, με την πιλοτική εφαρμογή, το κονδύλι θα φτάνει τα 30 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σε πλήρη εφαρμογή αναμένεται να ωφεληθούν από τη συγκεκριμένη παροχή 700.000 άτομα, από συνολικά 850 εκατ.-1 δισεκατομμύριο.

Ζημιές στα Εξάρχεια -Από μολότοφ που πέταξαν στα ΜΑΤ

Φθορές σε πολυκατοικία, αλλά και οχήματα, προκλήθηκαν από αγνώστους στα Εξάρχεια, οι οποίοι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ στα ΜΑΤ.

ΝΕΟ «Κωσταλέξι» στην καρδιά της Αθήνας: Φυλάκιζαν και βασάνιζαν 36χρονη ανάπηρη για 8 χρόνια!


Ένα σύγχρονο «Κωσταλέξι» βλέπει το φως της δημοσιότητας στην Καλλιθέα, όπου για οχτώ ολόκληρα χρόνια, μια ανάπηρη και ορφανή γυναίκα 36 ετών, είχε πέσει θύμα μιας 77χρονης Ρωσοπόντιας, η οποία είχε αναλάβει να τη φροντίζει.

«Χειρότεροι από τους ναζί οι τζιχαντιστές», υποστηρίζει ο αυστραλός πρωθυπουργός Τόνι Αμποτ

Οι φανατικοί τζιχαντιστές προβαίνουν σε θηριωδίες που δεν είχαν αποτολμήσει ούτε οι ναζί, υποστηρίζει ο αυστραλός πρωθυπουργός, Τόνι Αμποτ, ο οποίος κάλεσε την διεθνή κοινότητα να δράσει άμεσα κατά του Ισλαμικού Κράτους.

ΒΙΝΤΕΟ-Όλες οι αλλαγές σε ΕΝΦΙΑ, ληξιπρόθεσμες και τιμολόγια της ΔΕΗ, μετά τις εξαγγελίες Σαμαρά από τη ΔΕΘ - Πώς θα βάλουν "φρένο" στην υπερφορολόγηση

Ο Αντώνης Σαμαράς αναγνώρισε τα λάθη που έγιναν στον ΕΝΦΙΑ και τόνισε ότι θα αποδοθούν ευθύνες

Τη μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης κατά 30% από φέτος, ανακοίνωσε ο Αντώνης Σαμαράς από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

ΦΩΤΟ-Ο Σαμαράς παραλαμβάνει πιστοποιητικό γέννησης από τα ΚΕΠ

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε μια φωτογραφία στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Κέντρο Εξυπηρέτησης που στεγάζεται στην 79η ΔΕΘ.

Τριελβελέρ για Ολάντ: Ολα όσα έγιναν την τελευταία τους νύχτα -Μου ζητούσε να μείνουμε μαζί

Συνεχίζει να προκαλεί πολιτικό σεισμό στη Γαλλία το βιβλίο της Βαλερί Τριελβελέρ, πρώην συντρόφου του Φρανσουά Ολάντ, το οποίο έχει ήδη γίνει ανάρπαστο και «απειλεί» σε δημοφιλία ακόμη και το μπεστ σέλερ «50 αποχρώσεις του γκρι».

Η επανάσταση του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε χωρίς τον ... λαό!

Ο ελληνικός λαός έχει γίνει πιο σοφός και δε τρώει το κουτόχορτο που τόσα χρόνια του έδιναν οι συνδικαλισταράδες παρέα με τα «επαναστατικά» κόμματα της πλάκας.

Έρευνα της Κάπα Research: Πόσο άλλαξε η κρίση τη ζωή και τις αντιλήψεις μας

Καταλυτική επίδραση της πενταετούς οικονομικής κρίσης στις αντιλήψεις στην ελληνική κοινωνία δείχνει μεγάλη έρευνα της Kapa Research: Μετά το πρώτο σοκ, φαίνεται να ακολούθησε μία διαδικασία προσαρμογής, διαμορφώνοντας νέες αντιλήψεις για την οικονομία, το κράτος, την εργασία και την παραγωγή.

Ένας στους δύο Έλληνες φαντάζεται τον εαυτό του ως επιχειρηματία

Τι δείχνουν τα αποτελέσματα παγκόσμιας έρευνας για την επιχειρηματικότητα
Περισσότεροι από 2 στους 3 Έλληνες (69%) διατηρούν θετική στάση απέναντι στην επιχειρηματικότητα, ποσοστό που παραμένει στα ίδια επίπεδα με τον παγκόσμιο μέσο όρο του 70% παρά την ελαφριά υποχώρηση εν μέσω κρίσης, από το προηγούμενο έτος.

ΒΙΝΤΕΟ-Άλλος μαλ@κας αυτός! Ναζιστικός χαιρετισμός του Αστυνομικού Διοικητή της Ύδρας

Μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να χαιρετά ναζιστικά "καίει" τον αστυνομικό διοικητή της Ύδρας.

Σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής ο αστυνομικός διοικητής της Ύδρας ποζάρει μπροστά από τρένο της ναζιστικής Γερμανίας στο μουσείο συγκοινωνιών της Νυρεμβέργης, και χαιρετά ναζιστικά με φόντο τη σβάστικα.