08 Σεπτεμβρίου 2014

Ιδού η ελληνική πόλη που κάνει το περισσότερο σ@ξ

Για πολλούς ήταν έκπληξη – για κάποιους άλλους όχι: Το Ηράκλειο της Κρήτης καταλαμβάνει θριαμβευτικά την πρώτη θέση στο διαγωνισμό Durex Loveville για την ανάδειξη της πόλης που κάνει το περισσότερο σεξ.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΑΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ: Eκτιμήσεις για αναβάθμιση της Ελλάδας την Παρασκευή από την S&P

Στην αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας αναμένεται να προχωρήσει την Παρασκευή ο οίκος Standard & Poor’s, όπως επισημαίνει σε έκθεση της η Bank of America Merrill Lynch. Ο οίκος εκτιμά ότι η αναβάθμιση θα είναι κατά...

Ο κύβος ερρίφθη: Η κυβέρνηση αποφάσισε σταδιακή μείωση της έκτακτης εισφοράς και κατάργηση το 2016

Σε σταδιακή μείωση της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης, όπως εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη, προχωρά η κυβέρνηση, σύμφωνα με τα όσα αποφασίστηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Μέγαρο Μαξίμου.

Video: Η γκόμενα του Μπερλουσκόνι στη Μύκονο

Με κορυφαίο see-through λικνίζονταν με μια φίλη της, χωρίς να την νοιάζει τίποτα.

Η Μαροκινή Ruby Rubacuori που γνωρίσαμε από το σκάνδαλο του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι.. διασκεδάζει με see-through φόρεμα στην Μύκονο.

ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ! Το μυστικό της παραίτησης του Κώστα Κουκοδήμου

Η αλήθεια για την παραίτησή του, το σκάνδαλο που τον κυνηγά και η αντίδραση του Σαμαρά
 
Πίσω από τη σπουδή του κ. Κουκοδήμου να εγκαταλείψει το κυβερνητικό πόστο που του είχε ανατεθεί από τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, κατά τον πρόσφατο ανασχηματισμό, κρύβεται μια έρευνα των οικονομικών Αρχών για πιθανές παράνομες ενδοκοινοτικές συναλλαγές, εικονικά παραστατικά και επιστροφές ΦΠΑ στην επιχείρηση εμπορίας και εισαγωγής αθλητικών ειδών «Top Sport» που διατηρεί ο πρώην υφυπουργός με τον επί πενταετία συνέταιρό του, Γ. Νιώπα, στο Αιγίνιο Πιερίας.

Ιταλία: Η «μούσα» βουλευτίνα του Μπερλουσκόνι με μπικίνι

Μετά το τόπλες της υπουργού Παιδείας και τα μπικίνι της πρώτης κυρίας της Ιταλίας και της υπουργού Μεταρρυθμίσεων, η γερουσιαστής Μαρία Ροζάρια Ρόσι μαγνητίζει τα βλέμματα

Μετά τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις των εκπροσώπων της ιταλικής κεντροαριστεράς, η μπερλουσκονική δεξιά περνάει στην αντεπίθεση…

"Οι Φρουροί του Αιγαίου" έφθασαν στη Λήμνο! (ΦΩΤΟ)

Εντυπωσιακή άσκηση πραγματοποιήθηκε από το προσωπικό της 88ης Στρατιωτικής Διοικήσεως

Εντυπωσιακές φωτογραφίες αποδέσμευσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού από την Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) με τη χαρακτηριστική ονομασία «Φρουροί του Αιγαίου» που διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε από το προσωπικό της 88ης Στρατιωτικής Διοικήσεως της Λήμνου.

Η Ντόρα αποφάσισε να επιστρέψει στην Α’ Περιφέρεια Αθηνών

Στο πολιτικό γραφείο της Ντόρας Μπακογιάννη, στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου, τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια έντονη κινητικότητα, που δεν θυμίζει σε τίποτα τα προηγούμενα χρόνια. Κόσμος αρχίζει ξανά να μπαινοβγαίνει, ενώ και η ίδια όταν δεν λείπει στο εξωτερικό -όπως αυτή την εβδομάδα στο Παρίσι, για το Συμβούλιο της Ευρώπης- κάνει συνεχή ραντεβού με ανθρώπους πολλούς από τους οποίους είχε να δει από την περίοδο που ήταν βουλευτής στην Α’ Αθηνών, το 2009.

21 βουλευτές της ΝΔ ζητούν παραδειγματική τιμωρία του ΠΑΣΟΚου Καραβίτη για την προβοκάτσια με τον ΕΝΦΙΑ

Κι όλα αυτά ενώ ο Γραμματέας του κόμματος, Α. Παπαμιμίκος, ασχολείται με το να διαφημίζει ότι είναι υπερ του συμφώνου συμβίωσης ομοφυλοφίλων... όταν κατέβει εκλογές μην ξεχάσει να ζητήσει την ψήφο τους...

Πυρ και μανία εξακολουθούν να ειναι οι "γαλάζιοι" βουλευτές με τον ΕΝΦΙΑ και με όσους τον εμπνεύστηκαν. Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στην Κ.Ο της Νέας Δημοκρατίας είναι ότι σήμερα το πρωί 21 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή ζήτησαν την κεφαλή του εμπνευστή του ΕΝΦΙΑ Νίκου Καραβίτη επί πίνακι.

Γιατί λένε ότι δεν έχει συληθεί ο τάφος της Αμφίπολης

Πιο κοντά από ποτέ. Μ' αυτές τις λέξεις θα μπορούσε κανείς να περιγράψει την εξέλιξη των ανασκαφών στον μεγαλοπρεπή αρχαίο τάφο της Αμφίπολης.

Ένας μόνο τοίχος, ο τρίτος και τελευταίος χωρίζει τους αρχαιολόγους, με επικεφαλής την Κατερίνα Περιστέρη, από την αποκάλυψη του μυστικού που κρύβει ο τύμβος που ανακαλύφθηκε στο λόφο Καστά.

Στο αρχείο η υπόθεση της Μανωλάδας -Ο Αλέξης Κούγιας πανηγυρίζει

Στο αρχείο τέθηκε η μήνυση των 120 υπηκόων του Μπαγκλαντές εναντίον του κ. Νικολάου Βαγγελάτου για την υπόθεση της Μανωλάδας από την εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, κ. Τζίβα. Μάλιστα ο συνήγορος του κ. Βαγγελάτου. Αλέξης Κούγιας έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση.

Οι γκαφατζήδες της Μακρακώμης: Πήραν ψεύτικα όπλα και βγήκαν στο δρόμο για να κάνουν viral βίντεο

Πανικός προκλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο κέντρο της Μακρακώμης στη Φθιώτιδα, όταν κάτοικοι διέκριναν μέσα σε ένα αυτοκίνητο τρεις κουκουλοφόρους κι έναν ένοπλο νεαρό να κόβουν βόλτες στους δρόμους της πόλης.

ΤΙ ΑΛΛΟ Θ'ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΡΕ; Τουρκία: 35 οπαδοί της ομάδας Μπεσίκτας κατηγορούνται για απόπειρα πραξικοπήματος

Ένας εισαγγελέας της Κωνσταντινούπολης ζήτησε την παραπομπή ενώπιον δικαστηρίου 35 μελών μιας οργάνωσης οπαδών της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπεσίκτας της Κωνσταντινούπολης για τη συμμετοχή τους στις αντικυβερνητικές ταραχές του Ιουνίου 2013, αναφέρουν σήμερα τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Το Facebook δεν κατεβάζει βίντεο που δείχνει ασυνείδητους να βάζουν φωτιά σε γατάκι!

Δύο άντρες φαίνονται να περιλούζουν ένα μικρό γατάκι με πετρέλαιο και να του βάζουν φωτιά - «Δεν παραβιάζει κανένα κανονισμό το υλικό» απαντά το δίκτυο

Χαμός έχει γίνει με ένα εντελώς φρικιαστικό βίντεο που ανέβηκε στο Facebook και δείχνει κάποιους ασυνείδητους να έχουν εγκλωβίσει ένα μικρό γατάκι σε κουβά, να το περιλούζουν με πετρέλαιο και να του βάζουν φωτιά!

Σε «αποχή καθηκόντων» ο γιατρός του ΑΠΘ που πήρε «φακελάκι»

Σε αργία τέθηκε αναπληρωτής καθηγητής επίσης στο ΑΠΘ που κατηγορείται για πλαστογραφία

Σε αργία τέθηκε ο αναπληρωτής καθηγητής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) κατά του οποίου ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη για πλαστογραφία μετά χρήσης, απάτη και υπεξαίρεση στην υπηρεσία.

Όλα στο φως μετά από πιέσεις της τρόικας: Νόμος για τους "μυστηριώδεις" χρηματοδότες των κομμάτων

Το σχέδιο νόμου «Έλεγχος των οικονομικών των πολιτικών κομμάτων και των αιρετών αντιπροσώπων Βουλής και Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», εισάγεται το πρωί της Τρίτης (09/09) στην κοινοβουλευτική επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης προς συζήτηση και επεξεργασία. Εισηγητής από την πλευρά της ΝΔ, έχει οριστεί ο Σίμος Κεδίκογλου και από τον ΣΥΡΙΖΑ, η Όλγα Γεροβασίλη.

ΚΛΑΙΩ με Ψινάκη! Ξεσκέπασε νέα κομπίνα στο πρωτόκολλο του Δήμου Μαραθώνα-Γίνεται παντού στην Ελλάδα αλλά οι επόμενοι καλύπτουν τους προηγούμενους...

Πώς δύο υπαλληλοι «καπάρωναν» αριθμούς πρωτοκόλλου, για άσχετους λόγους, ώστε απλά να... υπάρχουν σε περίπτωση που θα έπρεπε κάποιες παρανομίες να καλυφθούν άμεσα

«Οσμή σκανδάλου» στο Δήμο Μαραθώνα… με τους άνδρες του τμήματος Ασφάλειας Νέας Μάκρης να ερευνούν από νωρίς το πρωί το Δημαρχείο Μαραθώνα.

Ο κομμουνισμός του Πούτιν στα καλύτερά του! Συνελήφθη μπλόγκερ που έγραψε το 1% όσων σέρνουν οι ψεκασμένοι στον Σαμαρά

Η Λίζα Μπογκότσκαγια εξαπέλυε δριμεία κριτική στον Ρώσο πρόεδρο μέσω των αναρτήσεών της - Είχε ταχθεί κατά της προσάρτησης της Κριμαίας στη Ρωσία

Στη σύλληψη γνωστής μπλόγκερ προχώρησαν οι ρωσικές αρχές στην Κριμαία, έπειτα από τη συμμετοχή της σε εκδήλωση Τατάρων στην περιοχή.

ΦΩΤΟ-Eβαλαν την Ελλάδα στον χάρτη του Ισλάμ ως... OROBPA των Βαλκανίων-Ποιος είναι ο «Γκέμπελς» των τζιχαντιστών

Δείτε τι τύπωσε και μοίρασε στους «μαχητές» του το «Ισλαμικό Κράτος» - Με μαύρο χρώμα αποτυπώνονται οι περιοχές που θεωρεί το ISIS ότι θα πρέπει να εμπεριέχονται στην ίδρυση ενός μελλοντικού ισλαμικού χαλιφάτου

ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! Σε αργία καθηγητής του ΑΠΘ για πλαστογραφία, απάτη και υπεξαίρεση

Σε αργία τέθηκε ο αναπληρωτής καθηγητής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), στον οποίο ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη για πλαστογραφία μετά χρήσης, απάτη και υπεξαίρεση στην υπηρεσία.

Συνδρομή της Ρωσίας για τον επαναπατρισμό των ρώσων τουριστών ζητεί η Αθήνα

Τη συνδρομή της ρωσικής πλευράς, προκείμενου να εξασφαλιστεί ο επαναπατρισμός των ρώσων τουριστών και να διευθετηθούν όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες που αφορούν τις ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις, ζητεί η Αθήνα μετά το νέο λουκέτο σε ρωσικό τουριστικό πρακτορείο. Τη σχετική επιστολή απέστειλε ο γγ. του ΕΟΤ Πάνος Λειβαδάς στο ρώσο επικεφαλής της Rostourism κ. Σαβόνοφ.

Σοκ: Το Facebook επέτρεψε ανάρτηση φωτογραφίας με κρεμασμένο ουκρανό στρατιώτη

Είναι γνωστό ότι το Facebook τηρεί πολύ αυστηρούς κανόνες όσον αφορά την ανάρτηση φωτογραφιών/ εικόνων μες ερωτικής φύσης περιεχόμενο, σε σημείο που να κατηγορείται από πολλούς για αγγλοσαξονική σεμνοτυφία.

To κομμάτι που λείπει από τον Διόδωρο τον Σικελιώτη, μπορεί να λύνει το μυστήριο της Αμφίπολης

Τι υποστηρίζουν οι εκδόσεις του Πανεπιστήμιου του Χάρβαρντ

Η Αμφίπολη έχει ήδη αλλάξει τα δεδομένα. Οι καρυάτιδες δημιούργημα της κλασικής Ελλάδας, πάνω σε έναν μακεδονικό τάφο, κάνουν ήδη το μνημείο μοναδικό δημιουργώντας νέα δεδομένα.

Ο άγνωστος επιδειξίας που φωτογραφίζεται κάνοντας κατακόρυφο γυμνός μπροστά από γνωστά μνημεία [εικόνες]

Αποτελεί έναν από τους πιο... καταζητούμενους επιδειξίες. Τα τελευταία πέντε χρόνια έχει ταξιδέψει σε 17 διαφορετικές χώρες και έχει τσιτσιδωθεί σε πασίγνωστα μνημεία με μόνο σκοπό να βγάλει μια γυμνή του φωτογραφία μπροστά τους.

ΧΑΡΤΗΣ: Σε ποιο "στρατόπεδο" κατατάσσει την Ελλάδα η Global Post

Μάλλον "ανήκομε εις την Ανατολή..." σύμφωνα με την αμερικανική έκδοση Global Post που επιχειρεί με έναν χάρτη να καταγράψει "φιλοαμερικανικές" και "φιλοκινεζικές" δυνάμεις την ώρα που το Πεκίνο φιλοδοξεί να αναβαθμίσει τον παγκόσμιο ρόλο του.

Σκάβουν και… έξω από τον τύμβο του Καστά

Του Λευτέρη Ζαβλιάρη
Μπορεί κάτω από τις σφίγγες της εισόδου του τύμβου στο λόφο Καστά Μεσολακκιάς προτεραιότητα να έχει το αρχαιολογικό πινέλο και οι λεπτές χειρουργικές κινήσεις, λίγα μέτρα παραέξω όμως τη σκυτάλη έχουν πάρει οι βαριές χωματουργικές εργασίες. Το άσημο χωριό κοντά στην Αμφίπολη άγγιξε τη χρυσόσκονη της δόξας των χρόνων του Μεγάλου Αλεξάνδρου και μετατράπηκε σε εργοτάξιο.

Αυτός είναι ίσως ο πιο γυμνασμένος άντρας του κόσμου! (video)

Φανταστείτε ακριβώς αυτό: Έναν διαγωνισμό τεσσάρων ημερών, με δυο ή τέσσερις προπονήσεις την ημέρα που περιλαμβάνουν τρέξιμο, κολύμπι, squats, push-ups, ανάβαση με σχοινί, εναέρια squats και ακόμα περισσότερα. Οι 43 συνολικά συμμετέχοντες διεκδικούν τον τίτλο του Fittest on Earth.

ΣΥΡΙΖΑ: Bασικό μισθό 1500 €, 50.000 έκτακτο βοήθημα, ένα SUV και μία 50άρα LED smart TV για κάθε Έλληνα (δηλ. επί 4 στην οικογένεια!) θα μοιράσει ο Αλέξης στη ΔΕΘ

ΚΛΑΙΩ με την ατάκα "γίνεται αγώνας δρόμου για να κοστολογηθούν τα 15-20 μέτρα που θα παρουσιάσει ο Τσίπρας"... άμα ακούσετε το κόστος έστω και 1 (ενός) μέτρου στη ΔΕΘ να με φτύσετε...

Γράφει ο καταδικασμένος για υποκλοπή προσωπικών δεδομένων της Τσέκου, Γιάννης Μακρυγιάννης

Στον ΣΥΡΙΖΑ ευελπιστούν ότι με την εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ και τις δεσμεύσεις που θα αναλάβει, θα παγιώσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά που φαίνεται να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στις πρώτες δημοσκοπήσεις του φθινοπώρου

Το Spiegel χρήζει τη Δούρου δελφίνο του Τσίπρα! «Ο Τσίπρας πήγε αργά και έφυγε γρήγορα από την ορκωμοσία της»

Το περιοδικό Der Spiegel φιλοξενεί στην έντυπη έκδοσή του ένα ολοσέλιδο πορτρέτο της Ρένας Δούρου και σύμφωνα με την Deutsche Welle  σημειώνει:

«Η Ρένα Δούρου αντιμετωπίζεται ως η νέα σταρ της Αριστεράς. Εάν πετύχει το πείραμα της Αττικής, θα μπορούσε να αποδειχθεί ότι έχει διοικητικές ικανότητες και ίσως να εξελισσόταν σε μια εσωτερική αντίπαλο του χαρισματικού προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα».

«Al Khansaa»: Ποια είναι η ταξιαρχία με τις αδίστακτες τζιχαντίστριες

Η γυναικεία οργάνωση που τιμωρεί τις μουσουλμάνες που επιδεικνύουν αντι-ισλαμική συμπεριφορά

Σε ρόλο... χωροφύλακα, η γυναικεία Ταξιαρχία "al Khansaa", που δρα στους κόλπους των τζιχαντιστών του "Ισλαμικού Κράτους", τιμωρεί τις μουσουλμάνες που επιδεικνύουν αντι-ισλαμική συμπεριφορά.

Κόβουν την γυμναστική απ'τα σχολεία

Από φέτος οι μαθητές των δημοτικών θα αθλούνται μόνο δύο για ώρες τη βδομάδα - Επίσης δύο ώρες για φυσική αγωγή προβλέπονται στο πρόγραμμα των γυμνασίων, ενώ οι μαθητές των λυκείων θα κάνουν μία ώρα γυμναστική (εκτός της Α' που έχει δύο ώρες)

ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ! Μπουτάρης: Έχετε δει Πρόεδρο της Δημοκρατίας με τατουάζ και σκουλαρίκι;

Για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας μίλησε ο Γιάννης Μπουτάρης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα Fm».

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη μητροκτονία στη Ρόδο: Μιλάει η αδερφή του δράστη

«Η αλήθεια είναι πως δεν νιώθω δικαιωμένη ακόμα, αφού δεν ξέρω αν έχουν τιμωρηθεί όλοι οι δράστες, μιας και με τον ετεροθαλή αδερφό μου, υποψιαζόμαστε πως υπάρχει και άλλο πρόσωπο που εμπλέκεται στη δολοφονία» ανέφερε χαρακτηριστικά η 29χρονη κόρη της άτυχης γυναίκας.

Επανέρχεται και δημοσκοπικά ο Καρατζαφέρης

Προβλέπεται αύξηση των ποσοστών του ΛΑΟΣ
 
Ετοιμάζονται για τις πρώτες τους δημοσκοπήσεις οι εταιρείες ερευνών, οι οποίες έκαναν διάλειμμα λόγω καλοκαιρού. Ωστόσο, ο καθηγητής....

Ελληνικά ομόλογα-Σε νέα ιστορικά επίπεδα υποχωρούν οι αποδόσεις

Σε νέα ιστορικά επίπεδα υποχωρούν σήμερα οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων. Το θετικό κλίμα που επικράτησε στην ελληνική αγορά ομολόγων μετά τις αποφάσεις που ανακοίνωσε την προηγούμενη Πέμπτη ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι, διατηρείται μέχρι και σήμερα.

Οι γυναίκες εκδικούνται τον Ολάντ -Βγάζει βιβλίο και πρώην υπουργός του-Γιατί τον κατηγορεί;

Ο τίτλος του βιβλίου θα είναι «Ανυπότακτη». Μετά το χαστούκι με το βιβλίο της Τριερβελέρ ο γάλλος πρόεδρος περιμένει νέο χτύπημα από την πρώην υπουργό Περιβάλλοντος της κυβέρνησής του Ντελφίν Μπατό, η οποία τον αποκαλεί «Πρόεδρο του κανενός».

Το Reddit μπλόκαρε την ιστοσελίδα με τις γυμνές φωτογραφίες διασήμων

Το Reddit μπλόκαρε τη σελίδα που φιλοξενεί τις προσωπικές φωτογραφίες των διασήμων που διέρρευσαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ στο δολοφόνο της σκυλίτσας στα Νέα Στύρα

Το πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ που επέβαλε όπως ορίζει η νομοθεσία το Υπολιμεναρχείο Καρύστου στον Κωνσταντίνο Λιάπη, επειδή στις 17 Ιουλίου κακοποίησε βάναυσα μια σκυλίτσα έξω από το κατάστημα του στα Νέα Στύρα, επιβεβαίωσε με απόφαση της η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Μ.Βορίδης: «Μπαίνει φραγμός στις άχρηστες προληπτικές εξετάσεις»-Τι κόβεται;

Στην πρώτη εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στα «Παραπολιτικά Fm 90,1» μίλησε ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης. Τι είπε για τις διαγνωστικές εξετάσεις που κόβονται στους βαριά πάσχοντες

A. Νεράτζη: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραποίησε τα λεγόμενα μου

[Η λογική όμως αν συνεχίσουμε έτσι επιμένει: Πριν 50 χρόνια ομοφυλοφιλία = κτηνοβασία = παιδοφιλία  = αρρώστια, τώρα ομοφυλοφιλία = υγεία και παιδοφιλία = κτηνοβασία = αρρώστια... σε 50 χρόνια θα είναι πάλι ίδια... δηλ. όλα καλά...]

Μετά το σάλο και τις έντονες αντιδράσεις που ξεσήκωσε η τοποθέτηση του βουλευτή  Αναστασίου Νερατζη για το  σύμφωνο συμβίωσης στο  αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, ο πρώην υφυπουργός δηλώνει στο «Π» πως ουδέποτε εξομοίωσε την κτηνοβασία με την παιδοφιλία και πως δέχεται στοχευμένη επίθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η "γαλάζια πολυκατοικία" σε ...συνέλευση

Σε εξέλιξη οι ζυμώσεις και οι μυστικές επαφές για την επιχειρούμενη κεντροδεξιά πανστρατιά... βέβαια όλα αυτά εν απουσία (άγνοια;) του Αντώνη Σαμαρά που στην ΔΕΘ δεν ασχολήθηκε καθόλου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι παρασκηνιακές ζυμώσεις και οι μυστικές συζητήσεις με φόντο τα σενάρια περί κεντροδεξιάς πανστρατιάς. Την ώρα που οι σχετικές δημόσιες τοποθετήσεις των εμπλεκομένων συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, τα δεδομένα αναδιαμορφώνονται συνεχώς, λόγω τόσο των παραγόντων που μπαίνουν μέρα με τη μέρα στην εξίσωση όσο και του τρόπου προσέγγισης της όλης διαδικασίας από τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στις διεργασίες.

Περίεργη δικαστική υπόθεση με Κιμούλη, Κραουνάκη και Τσακνή

Στα δικαστήρια στέλνουν επιχειρηματία οι Γιώργος Κιμούλης, Σταμάτης Κραουνάκης και Διονύσης Τσακνής.

Αιτία η απόφασή του να κατεβάσει την παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες», η οποία από τις αρχές του καλοκαιριού παίζεται στα ανοικτά θέατρα της χώρας.

Handelsblatt: Απαραίτητες για την πολιτική επιβίωση του Σαμαρά οι φοροελαφρύνσεις

Ο Σαμαράς υπόσχεται φοροελαφρύνεις» είναι ο τίτλος του σημερινού δημοσιεύματος της οικονομικής εφημερίδας Handelsblatt που αναφέρεται στις δηλώσεις του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ. Η εφημερίδα σχολιάζει:

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΝΦΙΑ ΛΕΜΕ! Γιατί στο Taxisnet φαίνονται 5 δόσεις στον ΕΝΦΙΑ με διπλή δόση στο τέλος Σεπτεμβρίου

Μην ακούτε αρλούμπεςΜε τα νεύρα των φορολογουμένων που επί 40 μέρες ακούν διαρκώς ότι ο ΕΝΦΙΑ αλλάζει, «παίζουν» στο υπουργείο Οικονομικών. Παρότι στην κυβέρνηση ισχυρίζονται πως η διάταξη που επρόκειτο να κατατεθεί στη Βουλή την περασμένη Πέμπτη «είναι ήδη έτοιμη», φαίνεται πως η κατάθεσή της ίσως δεν γίνει ούτε σήμερα, αλλά κάποια από τις επόμενες ημέρες.

Κατάρ: Υπό κράτηση δύο Βρετανοί που ερευνούσαν τα σκάνδαλα του Μουντιάλ

Νέες διαστάσεις έχει λάβει η υπόθεση διοργάνωσης του Παγκόσμιου Κυπέλλου στο Κατάρ καθώς οι Αρχές της χώρας επιβεβαίωσαν ότι συνέλαβαν δύο Βρετανούς που διεξήγαγαν έρευνες γύρω από τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων στα γήπεδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου αλλά και τις αναφορές για θανάτους εν ώρα εργασίας.

Η ΕΤΕπ λέει ναι στη γραμμή μετρό Γαλάτσι - Ευαγγελισμού

Την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα ο Χόιερ για να επιβεβαιώσει την χρηματοδοτική υποστήριξη του έργου

Mε δύο συμφωνίες που θα αλλάξουν σημαντικά το συγκοινωνιακό τοπίο κυρίως στην Αθήνα αλλά και στην Θεσσαλονίκη -όταν και εφόσον ολοκληρωθεί και η βασική γραμμή του μετρό- επισκέπτεται την επόμενη εβδομάδα την χώρα μας (στις 18 Σεπτεμβρίου) ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων κ. Βέρνερ Χόιερ.

Πλακώθηκε σε μπάρ στην Κροατία ο Μαραντόνα (VIDEO)

Πρωταγωνιστής σε ακόμη ένα αρνητικό επεισόδιο ήταν ο Ντιέγκο Μαραντόνα που ήρθε στα χέρια με Κροάτες έξω από μπαρ.

Αποκάλυψη: Η Μέριλιν Μονρόε είχε λεσβιακή σχέση με γερμανίδα καθηγήτρια υποκριτικής -Ζούσαν σαν ζευγάρι [εικόνες]

Πενήντα και πλέον χρόνια από τον αδόκητο θάνατό της, η Μέριλιν Μονρόε εξακολουθεί να γίνεται αντικείμενο αποκαλύψεων, μύθων και ερμηνειών γύρω από τις κρυφές πτυχές του ιδιωτικού βίου της. Μια πρόσφατη ανακάλυψη κάποιων προσωπικών εγγράφων της, την φέρνουν να είχε λεσβιακή σχέση με την προσωπική της δασκάλα υποκριτικής.

ΛΑΘΟΣ! ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΠΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ! Spiegel: Η Μέρκελ «διέσωσε» την Ελλάδα, ενώ οι γερμανοί έλεγαν το αντίθετο

Aντίθετα προς τη βούληση των Γερμανών είχε αποφασίσει η Μέρκελ σε ό,τι αφορά την ελληνική διάσωση, σύμφωνα με στοιχεία που αποκαλύπτει το περιοδικό Der Spiegel. Το ίδιο υποστηρίζει ότι η καγκελάριος λαμβάνει συχνά αποφάσεις με βάση τα ευρήματα μυστικών δημοσκοπήσεων.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ, ΑΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΞΗ: Δένδιας: Υπάρχουν 80 δισ. σε δάνεια που δεν εξυπηρετούνται

«Υπάρχει θέμα με τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια. Υπάρχουν 80 δισ. σε δάνεια που δεν εξυπηρετούνται» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Δένδιας, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, τονίζοντας ότι η διευθέτηση του ζητήματος είναι ένα κομμάτι του σχεδιασμού για την επαναφορά της ρευστότητας στην αγορά.