09 Σεπτεμβρίου 2014

ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΠΕΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΤΕ! Ελληνίδα τραγουδίστρια μάλλον χωρίς εσώρουχο

Με μικρόφωνο πάνω στην πίστα και ανοιχτά τα πόδια, οπότε και είδαμε .. Το διαπιστώσαμε !! Δείτε και μόνοι σας..

Η τραγουδίστρια Βαλένθια Διγενή μάλλον ξέχασε να φορέσει το κάτω εσώρουχο, και σε μια πολύ καλή εμφάνισή της πάνω στην πίστα, κι ενώ ερμήνευε άνοιξε λίγο περισσότερο τα πόδια της... και όλα τα άλλα ίσως να είναι στην αχαλίνωτη φαντασία μας.

ΣΤΟΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑίος ΚΑΥΒΛΩΝΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ: «Των Μικρασιατών και των Ποντίων δεν ήταν γενοκτονίες»

Φυσικά ο παρακάτω στόκος ΣΥΡΙΖΑίος λέει παπαριές αφού ο νόμος δεν απαγορεύει την έκφραση γνώμης ("οι Πακιστανοί βρωμάνε") αλλά τιμωρεί την προτροπή σε ρατσιστική βία ("οι Πακιστανοί βρωμάνε γιαυτό όπου τους βλέπουμε τους δέρνουμε"). Αλλά στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας ο κάθε κομπλεξικός μπορεί να παραπληροφορεί....

Διαβάστε τι λέει ο γραφικός ανθέλληνας
 
Γιώργος Αναδρανιστάκης

πηγή: Αυγή

Να την πω, λοιπόν, γρήγορα -γρήγορα τη γνώμη μου γιατί μετά θα με πλακώσουνε στις μηνύσεις οι λογής μουλάδες  που κατοικοεδρεύουν στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, άσε που μπορεί να κινηθεί αυτεπαγγέλτως και ο εισαγγελέας.

Στρατηγός Φράγκος: Μοιράστε παντού το βιβλίο «Η γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου»

Σε μία φορτισμένη ομιλία του στην μνήμη των ηρωικών πεσόντων της Σάντας ο Στρατηγός εα Φραγκούλης Φράγκος ζήτησε απο την κυβέρνηση να μοιράσει το βιβλίο του Κώστα Φωτιάδη «Η γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου» λέγοντας:

«Πώς το δάχτυλο στον πρωκτό τής Βαλερί Τριερβελέρ βρέθηκε στο στόμα τού Ζαν-Μαρί Λεπέν»

Twitter, πρωκτός, Λεπέν, Τριερβελέρ. Θα μπορούσαν να είναι οι πιο «διακριτικές» λέξεις-κλειδιά σε μία απίθανη ιστορία, την οποία περιγράφει στο ηλεκτρονικό περιοδικό Slate ο γάλλος δημοσιογράφος Αλεξάντρ Ερβό και φέρει τον σχεδόν πορνογραφικό τίτλο «Πώς το δάχτυλο στον πρωκτό τής Βαλερί Τριερβελέρ βρέθηκε στο στόμα τού Ζαν-Μαρί Λεπέν».

Ολα άρχισαν από μία «μαθητική φάρσα που φούντωσε αστραπιαία», σύμφωνα με τον Ερβό, σύμφωνα με την Liberation που αφηγείται τη γκάφα.

Δυο Έλληνες οι ηθικοί αυτουργοί της ληστείας και 2 Βούλγαροι οι δολοφόνοι

Ένας από αυτούς έχει προσαχθεί στην Ασφάλεια και ανακρίνεται, ενώ ο δεύτερος αναζητείται

Μπορεί ως βασικοί ύποπτοι για την δολοφονία του 83χρονου Δημήτρη Αντωνιάδη μέσα στο σπίτι του στην Χαλκίδα να ανακρίνονται ένας 51χρονος Βούλγαρος και ο 26χρονος γιος του, όμως οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει στοιχεία και σε βάρος δυο Ελλήνων που φέρονται να οργάνωσαν τη ληστεία!

Η εξόριστη κυβέρνηση της Λιβύης βρήκε καταφύγιο σε ελληνικό φέρι

Το ελληνικό πλοίο ενοικιάσθηκε επί της ουσίας την τελευταία στιγμή από την εξόριστη κυβέρνηση η οποία βρίσκεται στο Τομπρούκ.

Ο "Έλυρος", όπως ονομάζεται βρίσκεται μαζί με το πλήρωμα του, Έλληνες όλοι, και λειτουργεί σαν ένα είδος πλωτού ξενοδοχείου για την νόμιμη κυβέρνηση της Λιβύης.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: Aυτά είναι τα δύο νέα iPhone -Τα πιο λεπτά που έχουν κατασκευαστεί ποτέ [εικόνες]

19 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί στις ΗΠΑ και θα κοστίζει από 99-399 δολ (ανάλογα τη χωρητικότητα) με συμβόλαιο 2 χρόνων

Επειτα από αρκετούς μήνες αναμονής, η Apple αποκάλυψε επίσημα το iPhone 6, που έχει νέες εκδοχές, ενώ είναι το λεπτότερο που έχει κατασκευάσει ποτέ η εταιρεία.

Υπόθεση Energa-Hellas Power: «Χασούρα» 256 εκατ. ευρώ και δέσμευση 120 εκ

Μεγάλη είναι η ζημιά για το Δημόσιο και τους ΟΤΑ από την υπόθεση της Energa-Hellas Power όπως προκύπτει από απάντηση που έστειλε το υπουργείο Δικαιοσύνης στη Βουλή απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Τριαντάφυλλου.

Πέρασε το αντιρατσιστικό από τη Βουλή

Όπως αναμενόταν υπήρχαν διαφοροποιήσεις εντός των κομμάτων, ιδιαίτερα για το άρθρο 2 που αφορούσε στις γενοκτονίες

Πέρασε από τη Βουλή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο μετά και τις ονομαστικές ψηφοφορίες που ζήτησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής επί των τριών πρώτων άρθρων.

Μπάχαλο τα έκαναν στη Βουλή με την ηλεκτρονική ψηφοφορία

Αγανάκτησε η Μαρία Κόλλια - Τσαρουχά
 
Την ώρα που στην Αμερική παρουσιάζεται το νέο i -phone 6, στην Βουλή ακόμη οι βουλευτές δεν έχουν εκπαιδευτεί να ψηφίζουν ηλεκτρονικά και δεν έχουν εξοικειωθεί με την νέα τεχνολογία που έχει εγκατασταθεί εδώ και καιρό στην Ολομέλεια.

NYT για Αμφίπολη: Ο σημαντικότερος αρχαίος τάφος που ανακαλύφθηκε στην Ελλάδα

Στα αρχαιολογικά ευρήματα στην Αμφίπολη αναφέρεται δημοσίευμα στη New York Times, υπογραμμίζοντας την ανακάλυψη των δύο Καρυάτιδων, «οι οποίες θεωρείται ότι προστάτευαν τους θησαυρούς του τάφου, που χρονολογείται κατά τον 4ο αιώνα π.Χ.» και ότι «αρχαιολόγοι τον χαρακτηρίζουν ως τον σημαντικότερο αρχαίο τάφο που ανακαλύφθηκε στην Ελλάδα».

ΒΙΝΤΕΟ-Την σάπισαν στο ξύλο για μια θέση πάρκινγκ

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα σοκαριστικό βίντεο, με δύο άνδρες να χτυπούν με χαστούκια, μπουνιές και κλωτσιές μια γυναίκα, η οποία πάρκαρε στη δική τους θέση. Οι σοκαριστικές αυτές σκηνές διαδραματίσθηκαν στην Κίνα.

Μ.Βορίδης: Εκτόξευση δαπανών για διαγνωστικές εξετάσεις στο α’ εξάμηνο

Την αναγκαιότητα διαρθρωτικής παρέμβασης στο ζήτημα διενέργειας διαγνωστικών εξετάσεων, επισήμανε ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης, αναφέροντας ότι αυτό πηγάζει τόσο από την εξέλιξη των δαπανών, οι οποίες έχουν εκτοξευθεί, όσο και από την ανάγκη εξορθολογισμού της πρακτικής των προληπτικών εξετάσεων.

Μετά την Εκκλησία ήρθε η ώρα ο Αλέξης να γυαλίσει τα άρβυλα στρατιωτικών

Το επόμενο βήμα της στρατηγικής του φαίνεται ότι αναπτύσσει πλέον ο Αλέξης Τσίπρας αφού μετά το άνοιγμα στην Εκκλησία τόσο με την επίσκεψη στο Άγιον Όρος όσο και με το "παρών" στην ψηφοφορία στη Βουλή για το αφορολόγητο των μοναχών, αποφάσισε να καλέσει στην ομιλία του στη ΔΕΘ έναν στρατιωτικό.

Χάκερ απειλεί να αποκαλύψει τον ιδρυτή του bitcoin

Ο χάκερ απέκτησε τον έλεγχο του λογαριασμού satoshin@gmx.com, ο οποίος αναφέρεται στο αυθεντικό έγγραφο που δημοσίευσε ο ιδρυτής του bitcoin τον Αύγουστο του 2008.

ΚΑΤΑ Τ"ΑΛΛΑ Ο ΣΕΒ ΓΛΥΦΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΑΥΞΗΣΗΣ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΙΣΘΟΥ! Προς κατάργηση 13ος και 14ος μισθός στον ιδιωτικό τομέα

Αναβρασμός στους υπαλλήλους που βλέπουν τα εισοδήματά τους να συρρικνώνονται παρά τις διαβεβαιώσεις για αλλαγές στα εργασιακά.

Στο υπουργείο Εργασίας κατατέθηκαν δύο επιχειρησιακές συμβάσεις στις οποίες υπάρχει «ρήτρα» για την αυτόματη κατάργηση των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα και του επιδόματος αδείας εφόσον υπάρξει νομοθετική ρύθμιση, από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους κάδους της εστίασης και των μεταφορών.

Λουκέτο στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ, λόγω χρεών στο ΙΚΑ. Ελέγχονται άλλα 7 ιδιωτικά κολέγια

Το κλείσιμο του εκπαιδευτικού ομίλου ΙΕΚ ΔΟΜΗ λόγω χρεών στο ΙΚΑ, ύψους 20 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτο Σπυρόπουλο.

Ελεύθερος ο Καπελέρης: Ο Παπακωνσταντίνου μου ζήτησε να ελέγξω μόνο δέκα από τη λίστα Λαγκάρντ

Ελεύθερος χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων, αφέθηκε μετά την απολογία του στους ανακριτές Διαφθοράς ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννης Καπελέρης, κατηγορούμενος στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

ΒΙΝΤΕΟ-Η Μαρία Σπυράκη καταγγέλει στο Twitter την Επίτροπο της Σλοβενίας

Η τύπισσα είναι κλασική κατάσταση ΣΥΡΙΖΑ και δείχνει την πορεία που θα ακολουθήσει ο Αλέξης αν γίνει πρωθυπουργός: Όσο ήταν αντιπολίτευση τραγουδούσε την μπαντιέρα ροσα (ή πως σκ@τά τη λένε αυτή τη μαλ@κία!) και τραγούδια εναντίον "της συμμορίας κλεφτών της ΕΕ", ενώ μόλις έγινε εξουσία θέλει να γίνει επίπτροπος της ΕΕ!!

Καταγγελία κατά της επιτρόπου της Σλοβενίας στην ΕΕ κάνει η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter. Όπως καταγγέλλει η κ. Σπυράκη, η Alenka Bratuska που έχει ορισθεί από την χώρα της ως εκπρόσωπος στην Κομισιόν, φαίνεται σε βίντεο να σιγοτραγουδά και να χειροκροτά ένα τραγούδι, οι στίχοι του οποίου....

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΡΟΙΚΑΣ!! Δείτε γιατί απέλυσαν 562 υπάλληλους: 1005 μέρες το ρεκόρ απουσίας απ'την υπηρεσία και 4 εκ το ρεκόρ υπεξαιρεθέντων

Εκατοντάδες είναι τα παραπτώματα ή και οι ποινικά κολάσιμες πράξεις που εντοπίστηκαν να διαπράττουν υπάλληλοι του Δημοσίου, όπως χρηματισμός, απάτη σε βάρος του Δημοσίου με έκδοση χρηματικών ενταλμάτων για δήθεν πληρωμή δήμων, αλλοίωση στοιχείων φορολογουμένου, πλαστογραφία μετά χρήσεως ξενόγλωσσου πτυχίου και σε υποβολή ψευδούς υπευθύνου δηλώσεως, απρεπείς χειρονομίες. Οι εν λόγω υπάλληλοι, ύστερα από διαδικασίες απόδοσης ευθυνών, απολύθηκαν φέτος.

Αμφίπολη άνωθεν: Δορυφορικές εικόνες από τη Google Maps!

Εκπληκτικές φωτογραφίες από το Διάστημα απεικονίζουν το ταφικό μνημείο

Σε παγκόσμια υπόθεση εξελίσσεται σταδιακή η εντυπωσιακή ανακάλυψη του ταφικού μνημείου στην αρχαία Αμφίπολη.

Γιατί οι αρχαιολόγοι δεν γκρεμίζουν τον τοίχο μπροστά από τις Καρυάτιδες στον τάφο της Αμφίπολης

Μπροστά και κάτω από τις Καρυάτιδες με την αφαίρεση των χωμάτων στην είσοδο του τάφου της Αμφίπολης αποκαλύφθηκε και η ύπαρξη ενός ακόμη τοίχου σφράγισης, σαν και αυτού που υπήρχε στην εξωτερική είσοδο μπροστά από της σφίγγες.

Αυτά είναι γλέντια! Ο κομμουνιστής νέος δήμαρχος Πάτρας ανακοίνωσε δωρεάν στάθμευση για τα λαϊκά στρώματα

Για το τέλος ενός ακόμη χαρατσιού στα λαϊκά στρώματα κάνει λόγο η νέα δημοτική αρχή της Πάτρας έπειτα από την απόφαση να είναι πλέον δωρεάν η στάθμευση σε όλο το κέντρο της πόλης.

Ο Ολάντ (στην περίφημη φωτο) δεν ήταν στον κόσμο του -Στα social media είχαν κάνει κολάζ στην φωτογραφία

«Πειραγμένη» αποκαλύπτεται πως ήταν η περίφημη εικόνα του Φρανσουά Ολάντ από τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στην οποία ο Γάλλος πρόεδρος δείχνει να είναι στον δικό του... κόσμο.

Τσιρίζουν κομμούνια και ψεκασμένοι για τη χρηματοδότηση των κομμάτων -Ψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο

Η διάταξη του νομοσχεδίου για τη χρηματοδότηση των κομμάτων που αφορά την ονομαστικοποίηση των κουπονιών, βρέθηκε στο επίκεντρο της έντονης κριτικής που ασκήθηκε στη συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Ένα ακόμη αρνητικό ρεκόρ για την Αθήνα

Ένα ακόμη ρεκόρ για την πολύπαθη πόλη μας. Σύμφωνα με μελέτη του Euromonitor International η Αθήνα είναι η πιο μηχανοκίνητη πόλη στον κόσμο!

Οι κάτοικοι σε πόλεις όπως η Αθήνα, η Κουάλα Λουμπούρ και το Βίλνιους, παρά το χαμηλό εισόδημά τους, προτιμούν για τις μετακινήσεις τους το αυτοκίνητο, ακόμα και με την τιμή της βενζίνης στα ύψη.

Διαδικτυακό φλερτ: Οι γυναίκες θέλουν... καρδούλες, οι άντρες στέλνουν φωτό με πέη!

Με αποτέλεσμα το ασθενές φύλο να «ξενερώνει» και να μην προχωρά στην πράξη της απιστίας - Προτιμούν ένα αισθησιακό βλέμμα (36%) από ένα πέος σε στύση (9%)

Πού αρχίζει και πού τελειώνει ένα διαδικτυακό φλερτ, όταν μάλιστα οι δύο... άγνωστοι είναι και δεσμευμένοι;

ΓΡΑΦΗΜΑ-Ιδού ο τάφος της Αμφίπολης: Η πρώτη σχεδιαστική αναπαράσταση από το ΥΠΠΟ

«Απεικονίζονται» οι Σφίγγες και οι Καρυάτιδες – Σε ποιο σημείο βρίσκονται οι ανασκαφές

Την πρώτη αξονομετρική σχεδιαστική αναπαράσταση του ταφικού μνημείου στο λόφο Καστά έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το υπουργείο Πολιτισμού.

ΕΝΦΙΑ: Αυτές είναι οι τελικές αλλαγές για τα μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα

20% έκπτωση στον ΕΝΦΙΑ για τα κενά μη ηλεκτροδοτούμενα - Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ για τα διατηρητέα - Δεν επιβάλλεται ΕΝΦΙΑ στην Κεφαλονιά και στα σεισμόπληκτα

Εκπτώσεις 20% στα κενά και μη ηλεκτροδοτούμενα διαμερίσματα, σε σχέση με την αρχική εκκαθάριση, αλλά και μειώσεις έως 90% ή και 100% στα εκτός σχεδίου ή σε σεισμόπληκτες περιοχές, προβλέπει η τροπολογία για τις αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ.

Βούλτεψη: Ο μόνος που προσφέρει άφθονο γέλιο είναι ο Τσίπρας

Σκληρή απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ για το σχόλιό του πως ο Αντώνης Σαμαράς «θα προσέφερε άφθονο γέλιο [...] αν δεν ήταν πρωθυπουργός της Ελλάδας» εξέδωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

Aνακρίνονται 2 ύποπτοι για την στυγνή δολοφονία του 83χρονου στη Χαλκίδα... Βούλγαροι φυσικά

Δύο άνδρες από τη Βουλγαρία έχουν προσαχθεί και ανακρίνονται από αστυνομικούς στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας για την υπόθεση της δολοφονίας ενός ηλικιωμένου το βράδυ της Κυριακής.

ΕΤΣΙ! ΠΟΥΤ@ΝΑ ΟΛΑ!! Άκυρες οι απολύσεις στην ΕΡΤ!

Μια πολύ σημαντική απόφαση εξέδωσε σήμερα το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών. Ακύρωσε τις απολύσεις στην ΕΡΤ και υποχρεώνει το Δημόσιο, που θεωρείται διάδοχος της ΕΡΤ να επανατοποθετήσει όσους είχαν προσφύγει στις θέσεις τους και με τον ίδιο μισθό.

Οι πιο ακριβοπληρωμένοι Έλληνες στην Ιταλία

Στη γειτονική χώρα αγωνίζονται συνολικά εννέα Έλληνες παίκτες, εκ των οποίων τρεις στη Ρομα, τρεις στην Ελλάς Βερόνα, δυο στην Ουντινέζε και ένας στη Τζένοα.

Οι Κώστας Μανωλάς και...

ΒΙΝΤΕΟ-Αράπη τόλμησες να ακουμπήσεις τον Ζλάταν; Τη γάμησ@ς!

Αναμφίβολα ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς είναι ένας παίκτης που απασχολούσε, απασχολεί και θα απασχολεί με τα καμώματά του. Όχι μόνο για τις μοναδικές ποδοσφαιρικές στιγμές που χαρίζει, αλλά και για τον εκκεντρικό χαρακτήρα του.

Ο φωτογράφος που έπεισε τα σούπερ μόντελ να βγάλουν τα ρούχα τους: Ζιζέλ, Λίμα, Αμπρόζιο στα «θύματά» του [εικόνες]

Ο Λένσμαν Ράσελ Τζέιμς έχει μάλλον μια από τις πιο ζηλευτές, αλλά και μισητές δουλειές στον κόσμο, καθώς, έχει την «τιμή» να συμμετέχει συχνά πυκνά στις επιδείξεις μόδας της Victoria's Secret και να έχει από κοντά τους «Αγγέλους» της.

Αστικοποιήθηκε ο Σταύρακας: Αντικατέστησε το σακίδιο με τσάντα

Με γεμάτη την τσάντα του, που αντικατέστησε το αγαπημένο του σακίδιο, έφτασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης στο ραντεβού με τον υπουργό Εργασίας. Ο Γιάννης Βρούτσης ενημέρωσε για όλη την προσπάθεια που καταβάλλει το υπουργείο στην αντιμετώπιση της ανεργίας και της αδήλωτης εργασίας αλλά και στον περιορισμό των «μαϊμού» συντάξεων.

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥΣ

Ο Θάνος Τζήμερος περιγράφει όσα...θαυμαστά βλέπει και ζει στις πρώτες του συνεδριάσεις στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής

Τρέμε Χίτσκοκ. Ντε Πάλμα, φάε τη σκόνη μας. Αυτό που ζήσαμε σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο ήταν το απόλυτο θρίλερ. Το στομάχι κόμπος, οι σφυγμοί 180, και στη χούφτα τα υπογλώσσια καθώς οι συνεχείς ανατροπές εκτόξευαν την αδρεναλίνη στα ύψη και έκοβαν την ανάσα. Από δω και κάτω σας συμβουλεύω να μην διαβάσετε.

Ούτε στον Καραμανλή δεν επέτρεψαν να επισκεφτεί την Αμφίπολη!

Εξακολουθεί η Αμφίπολη, τα ευρήματα και οι ανασκαφές, να αποτελεί «άβατο» για τον καθένα. Ακόμα κι αν κυβέρνησε την Ελλάδα επί 5,5 χρόνια και ηγήθηκε ενός πολύ μεγάλου κόμματος για 13,5 έτη συνολικά.

Άνοιξε πολιτικό γραφείο ο Θεοδόσης Πελεγρίνης! Πολύ δύσκολο κουίζ: Μαντέψτε με ποιο κόμμα θα πολιτευτεί!

Μια νέα σελίδα άνοιξε στην πορεία του ο πρώην πλέον πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεοδόσης Πελεγρίνης. Οπως και ο ίδιος έγραφε στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του, μετά το κεφάλαιο της πρυτανείας, «ένας νέος κύκλος ανοίγεται μπροστά». Και ενώ όλοι θα πίστευαν πως ο καθηγητής Φιλοσοφίας θα εννοούσε την ενασχόλησή του με το θέατρο και την υποκριτική, καθώς...

Αναστέναξε το ασανσέρ από το σ@ξ μεταξύ 83χρονου και 20χρονης

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην Πάτρα
 
Στην σύλληψη ενός 83χρονου και μιας 20χρονης από το Αγρίνιο προχώρησαν σύμφωνα με πληροφορίες του cityVoice.gr,  χθες οι αστυνομικές αρχές στην Πάτρα και αυτό διότι οι δύο τους επιδίδονταν σε ερωτικές πράξεις μέσα σε ασανσέρ πολυκατοικίας στο κέντρο της Πάτρας.

Ο Κασιμάτης γελάει με τη θέση ΣΥΡΙΖΑ για το ΝΑΤΟ και τον Κιμούλη: Ανόητος, πονηρός ή απλά ΣΥΡΙΖΑ

Είναι από αυτά που τα ακούς να εκφωνούνται στις ειδήσεις, με φωνή σοβαρή και αγέλαστη, και μένεις προς στιγμήν κι αναρωτιέσαι αν άκουσες καλά ή το φαντάστηκες: «Δεν είπαμε ότι θα φύγουμε από το ΝΑΤΟ, αλλά θα αγωνιστούμε ώστε να διαλυθεί μόνο του». Αφαιρείς το πλαίσιο των συμφραζομένων μέσα στο οποίο ειπώθηκε αυτό το περισπούδαστο και συλλογίζεσαι τι μπορεί να είναι στον κόσμο μας ο άνθρωπος που εκστομίζει κάτι τέτοιο και δεν ντρέπεται.

Η αξιωματικός που "έκλεψε την παράσταση" στο Μαξίμου! (ΦΩΤΟ)

Στην συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Πορτογάλο Πρωθυπουργό

Η κυρία των ενόπλων δυνάμεων έκλεψε την παράσταση στο Μέγαρο Μαξίμου κατά την διάρκεια της συνάντησης του Αντώνη Σαμαρά με τον πρωθυπουργό της Πορτογαλίας, Πέδρο Κοέλιο.

Μηδενίζει η Γερμανία τον νέο δανεισμό για πρώτη φορά από το 1969

Για πρώτη φορά έπειτα από 45 χρόνια, η Γερμανία μηδενίζει τον καθαρό νέο δανεισμό της χώρας, ενώ ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε επισημαίνει πως αυτός θα είναι πλέον ο νέος κανόνας για τη χάραξη των προϋπολογισμών.

Σαμαράς: Ούτε άλλα δανεικά ούτε μνημόνια – Θα ανακουφίσουμε τους Έλληνες από την ανεργία και την υπερφορολόγηση


Χωρίς νέα μνημόνια και νέα δανεικά θα προχωρήσει σύντομα η Ελλάδα εκτίμησε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς μετά τη συνάντησή του στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πορτογάλο ομόλογό του, Πέδρο Πάσος Κοέλιο.

Οι ΣΥΡΙΖΑίοι ξέρουν γιατί ο Καμίνης έβλε παγκάκια με κάγκελα στην Κυψέλη!

Παγκάκια με κάγκελα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στην Κυψέλη, εγκατέστησε πριν από λίγο καιρό ο Δήμος Αθηναίων. Σκοπός αυτής της κατασκευής είναι, σύμφωνα με τους ΣΥΡΙΖΑίους και το left.gr που τα ξέρουν όλα, να μην μπορούν να....

El Mundo: Η σκοτεινή ιστορία του Παρθενώνα

«Η ζωή στην Αθήνα του Περικλή δεν ήταν τίποτε άλλο από θρησκεία, φόβος και βία», όπως αποκαλύπτεται από μια δεύτερη ανάγνωση της Ζωφόρου του Παρθενώνα» αναφέρει σε άρθρο της η ισπανική εφημερίδα El Mundo βασιζόμενη στο βιβλίο της καθηγήτριας αρχαιολογίας και ιστορίας στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και φιλέλληνα Τζόαν Μπρέτον Κόνελι.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ! Ο Ασλάνης πέθανε πριν ένα χρόνο, αλλά μαζεύει ακόμη και τα δεσμευμένα απ'το κράτος ακίνητά του ρημάζουν!

Γιατί το ΑΦΜ του παραμένει ενεργό
Μπορεί να πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος από το θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη, όμως για το ελληνικό δημόσιο ο διάσημος μόδιστρος συνεχίζει να βρίσκεται ανάμεσα μας και να εργάζεται! Το ΑΦΜ του παραμένει ενεργό και “μαζεύει” χρέη, η βίλα του στη Μύκονο και το σπίτι του στο Κολωνάκι απλώς παραμένουν δεσμευμένα και οι εκκρεμότητες με τη φίρμα Aslanis άλυτες...

Το Facebook κοστολογείται στα 200 δισ. δολάρια

Το ποσό ρεκόρ είναι μόλις το ένα τρίτο από το μερίδιο αγοράς της Apple

Η αξιολόγηση του Facebook ξεπέρασε τα 200 δισεκατομμύρια δολάρια για πρώτη φορά χθες. Η μετοχή της εταιρίας έκλεισε στα 77,6 δολάρια, πετυχαίνοντας νέο υψηλό όλων των εποχών, φτάνοντας τα 200 δισεκατομμύρια δολάρια κεφαλαιακή αξία, σύμφωνα με το Google Finance.

Έπεσε απ'τα σύννεφα το Hollywood: 400 κιλά κοκαΐνης στο ράντσο της Paris Hilton

Το άτακτο κορίτσι του Hollywood, Paris Hilton, βρέθηκε για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με τον νόμο.

Όπως είναι γνωστό, η Paris Hilton έχει συλληφθεί στο παρελθόν για κατοχή ναρκωτικών, αλλά απ’ ότι φαίνεται η ίδια δεν πήρε το μάθημα της.

Στα καθήκοντά του επιστρέφει γιατρός που είχε πλαστά έγγραφα! Αθωώθηκε με βούλευμα αφού η υπόθεση παραγράφηκε

Μετά από δύο χρόνια παύσης, επανέρχεται στην καρδιοχειρουργική κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, γιατρός που είχε κατηγορηθεί για χρήση πλαστών εγγράφων για την απόκτηση τίτλου ειδικότητας.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΚΛΑΙΕΙ ΑΠ'ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ; «Είναι πια ένας μήνας που τα ροδάκινα δεν μυρίζουν... ροδάκινα» -Ρωσίδα περιγράφει τις συνέπειες που έχει στο πιάτο της το εμπάργκο στα ελληνικά προϊόντα

«Είναι ένας μήνας τώρα που δεν μυρίζω πια γη και αρώματα αληθινά στα προϊόντα που αγοράζω. Τα ράφια στα σούπερ μάρκετ της Μόσχας εξακολουθούν να είναι γεμάτα, άλλα τα ροδάκινα δεν... μυρίζουν ροδάκινα. Ούτε οι φράουλες, ούτε τα ακτινίδια». Σχεδόν έναν μήνα μετά την επιβολή του ρώσικου εμπάργκο στα αγροδιατροφικά προϊόντα, η Ρωσίδα δημοσιογράφος Μαρίνα Λεμάεβα μεταφέρει  την αίσθηση που έχει προκαλέσει στην ίδια και πολλούς συμπατριώτες της η απουσία «αρώματος και γεύσης Ελλάδας» από το... πιάτο της.

«Γιατί κατέδωσα τον ίδιο μου τον γιο ως δολοφόνο της μητέρας του»

Απάντηση στις δηλώσεις που έκανε χθες στο protothema.gr η κόρη του, έδωσε ο Γιάννης Μπατζακάκης, πρώην σύζυγος της αδικοχαμένης Ευαγγελίας Ιεροβασίλη, η οποία πριν από δύο χρόνια, έχασε την ζωή της από τα χέρια του ίδιου της του γιου, στο Γεννάδι της Ρόδου.

ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΘΑ΄ΝΑΙ! Ελληνοκύπριοι ξόδεψαν 7,5 εκατ. ευρώ με πιστωτικές σε Κατεχόμενα και Τουρκία... χω΄ρια τα μετρητά!

Σύμφωνα με στοιχεία της εταιρείας JCC, από τον Ιανουάριο μέχρι τον Αύγουστο διενεργήθηκαν με πιστωτικές κάρτες 54.166 συναλλαγές - 4,1 εκατ. στα κατεχόμενα και 3,3 εκατ. στην Τουρκία