12 Σεπτεμβρίου 2014

Λετονές χορεύτριες μοιράζουν εγκεφαλικά!

Τέλεια καυτά  κορμιά, πολύ δουλειά, άριστος συντονισμός και όρεξη να προκαλέσουν πολλά εγκεφαλικά. Οι Λετονές χορεύτριες τα έχουν όλα και εκατομμύρια θαυμαστές που προκάλεσε αυτό το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

ΕΠΙΚΗ ΦΩΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΑΜΑΡΑ!

Στη χούντα του μνημονίου, οι Δημοκράτες αναγκάζονται να κρύβουν την ΑΥΓΗ μέσα στην Espresso...

ΒΙΝΤΕΟ-Η sexy διαφήμιση ομάδας των Συκεών με πρωταγωνίστρια την Πετρούλα!

Η Πετρούλα Κωστίδου είναι το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας της ομάδας χάντμπολ του Φοίβου Συκεών, για τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής σεζόν.

Το σημείο του τάφου που σταμάτησε τους τυμβωρύχους

Το μυστικό πίσω από τα σκαλοπάτια
 
Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ από την περιοχή πλησίον της ανασκαφής, πίσω από τις Κόρες βρίσκεται ένας ακόμη μεγαλύτερος, ως προς το ύψος του, θάλαμος, καθώς έχουν αποκαλυφθεί σκαλοπάτια.

ΠΑΝΑΡΑ ΠΕΣ "ΑΝΤΡΙΚΟΣ" ΝΑ ΔΩ ΚΑΤΙ! Νέα αγωγή μάζεψε ο Καμμένο! Πάλι θα τρέχει στα δικαστήρια να τα μπαλώνει

Σήμερα το πρωί στις 10.30 π.μ. ο εκδότης των εφημερίδων «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» και «Karfitsa», Νίκος Καραμανλής,συνοδευόμενος από τον νομικό σύμβουλο των εφημερίδων, κ. Αλέξη Κούγια, επισκέφθηκε την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κα Ευτέρπη Κουτζαμάνη, και κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. Πάνου Καμμένου.

Απίστευτη καταγγελία Λαγκάρντ: Δέχθηκα απειλές για τη ζωή μου από Έλληνες φοροφυγάδες

Σοβαρές καταγγελίες περί… απειλών για τη ζωή της έκανε η διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στους Financial Times!

Το ελληνικό F 16 που τραβά όλα τα βλέμματα πάνω του - ΒΙΝΤΕΟ

Εντυπωσιακή παρουσία στην αεροπορική επίδειξη «AIR14» που έγινε για να τιμηθούν τα 100 χρόνια της Ελβετικής Πολεμικής Αεροπορίας,τα 50 χρόνια του Patrouille Suisse και τα 25 χρόνια του PC-7 Team, στην Ελβετία πραγματοποίησε η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «ΖΕΥΣ» της Πολεμικής Αεροπορίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ! Ίδρυση εδρών ΑΕΙ για στρατηγικές σπουδές προωθεί το υπουργείο Άμυνας

Ότι ακριβώς έλειπε από τον Ελληνικό Στρατό!

Την ίδρυση εδρών ΑΕΙ, στις οποίες θα διδάσκονται «Στρατηγικές Σπουδές και Στρατιωτική Ιστορία», εξετάζουν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, σε συνεργασία με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο.

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ - Σκληρές κουβέντες μεταξύ Βενιζέλου και Χρυσοχοΐδη

Για επίσπευση της διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας έκανε λόγο ο υπουργός Μεταφορών

Εκτός ελέγχου βρίσκεται η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ, με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη να αμφισβητούν ευθέως τον πρόεδρο του κόμματος, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Περιστέρη προς αρχαιολόγους: Να με ρωτάτε πριν με "προστατεύσετε"-Η ανασκαφή διεξάγεται με τον καλύτερο επιστημονικό τρόπο

Χρέος μου να ενημερώνω το ευρύ κοινό - Να φροντίζετε να επικοινωνείτε προηγουμένως μαζί μου έτσι ώστε να έχετε την σωστή εικόνα της ανασκαφής πριν μιλήσετε γι'αυτήν, αναφέρει η επικεφαλής της έρευνας στην Αμφίπολη προς τους συναδέλφους της

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες-σοκ: Ο Πιστόριους βουτηγμένος στο αίμα μετά τη δολοφονία της Στέενκαμπ

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο από το σπίτι του Οσκαρ Πιστόριους, οι οποίες τραβήχτηκαν στον τόπο του εγκλήματος, έδωσαν στη δημοσιότητα οι αστυνομικές Αρχές της Νότιας Αφρικής την Παρασκευή, μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας του δικαστηρίου.

Δημοσκόπηση Metron analysis: Μόνο 2,6% η διαφορά και 3ο το ΚΚΕ

Στην 3η θέση το ΚΚΕ, κάτω του 1% η ΔΗΜΑΡ-Στην τέταρτη θέση υποχωρεί η Χρυσή Αυγή

Προβάδισμα 2,6 ποσοστιαίων μονάδων δίνει στο ΣΥΡΙΖΑ δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis, με το ΚΚΕ να «εκδιώχνει» από την τρίτη θέση τη Χρυσή Αυγή!

Προσωρινός πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ ο Πέτρος Μάης

Ο Πέτρος Μάης ανέλαβε καθήκοντα προσωρινού προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΝΕΡΙΤ, όπως αποφάσισε το Εποπτικό Συμβουλιο του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φορέα το βράδυ της Παρασκευής.

Τα ερωτικά παιχνιδάκια Κύπριας σ@ξι ηθοποιού με…γυναίκα – (φωτο)

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η ηθοποιός είναι μαζί με τη γυμνόστηθη φίλη της! Oι δυο γυναίκες ήρθαν αρκετά κοντά.

Πρόκειται για την Έλια Ιωαννίδου και την φίλη και συνάδελφό της Δέσποινα Κυριάκου και όλα αυτά για χάρη θεατρικής παράστασης στην Κύπρο.

ΕΠΕΣΕ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ! Alter: Νέες κακουργηματικές διώξεις σε Γιαννίκο για ξέπλυμα εκατομμυρίων μέσω offshore

Εικονικές συναλλαγές ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ του τηλεοπτικού σταθμού Alter με offshore εταιρίες διερευνά η Δικαιοσύνη, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε αφορά προς το παρόν δύο συγκεκριμένα πρόσωπα.

Ανοικτά την Κυριακή 2 Νοεμβρίου τα καταστήματα στην Αθήνα

Η αγορά της Αθήνας θα είναι ανοικτή την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Παναγής Καρέλλας, εφαρμόζοντας το νόμο που προβλέπει την λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων για επτά Kυριακές το χρόνο.

ΣΟΚ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ; Η παραλιακή πόλη της Μεσογείου που ζαλίζει με την «παρανοϊκή» της ομορφιά

Mπορεί για τους περισσότερους οι διακοπές να έχουν τελειώσει, ωστόσο, υπάρχουν οι λάτρεις του Σεπτεμβρίου, αυτοί που δεν σπαταλούν ούτε μια μέρα από την καλοκαιρινή τους άδεια για να πάνε σε κάποιο νησί που πήζει από κόσμο και περιμένουν τον πρώτο μήνα του Φθινοπώρου για να κάνουν τις εξορμήσεις τους.

Προσβολή της μνήμης του δολοφονηθέντος Φύσσα από τον “γορίλα” του Μιχαλολιάκου (συνομιλία)

Αηδία προκαλούν οι δύο συνομιλίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, στις οποίες, εμφανίζεται να μιλάει πρόσωπο κοντά στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, με οικείους του και να χρησιμοποιούν χυδαίους χαρακτηρισμούς για το νεκρό Παύλο Φύσσα.

Γήπεδο γκολφ δίπλα σε φυλακές; Ναι, λέει το ΤΑΙΠΕΔ!

​Αέρα πεντάστερου ξενοδοχείου φαίνεται πως θέλει να δώσει στις Αγροτικές Φυλακές Κασσάνδρας Χαλκιδικής, το ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο θεωρεί ότι οι κρατούμενοι, οι φύλακες και τα κελιά μπορούν να συνυπάρξουν με ένα γήπεδο γκόλφ, τουρίστες και χλίδες!

ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ! Χάθηκαν 14.000 από τους 21.000 πομποδέκτες TETRA μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας

Άμεση χαρακτηρίζει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας, την ανάγκη ύπαρξης αξιόπιστου εναλλακτικού τρόπου επικοινωνίας των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων για το μέλλον της υποδομής του ΤΕΤRA, που είχε αναπτυχθεί ενόψει της Ολυμπιάδας της Αθήνας.

ΦΩΤΟ-Πώς θα είναι η σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου εάν ανεξαρτητοποιηθεί η Σκωτία: 11 προτάσεις με φαντασία

Το Flag Institute, ο μεγαλύτερος οργανισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο που προσφέρει συμβουλές σχετικά με τις σημαίες και τη χρήση τους, διενήργησε μία έρευνα για το μέλλον του εθνικού συμβόλου σε περίπτωση που η Σκωτία ανεξαρτητοποιηθεί.

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Μόνο 2,6% η διαφορά-Περισσότερες θετικές γνώμες για την Κυβέρνηση-Εκλογή Προέδρου από την παρούσα Βουλή θέλει η πλεοοψηφία

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ, χαμηλότερο όμως του αναμενόμενου, εμφανίζει δημοσκόπηση της Metron Analysis που δημοσιεύει αύριο η εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Πιο συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ...

Αυτός είναι ο Βρασίδας...το ιγκουάνα που σήκωσε στο πόδι την Αργυρούπολη - ΦΩΤΟ κ VIDEO

Tον λένε Βρασίδα και είναι μακρινός ξάδελφος του Σήφη...Το ιγκουάνα που έκοβε βόλτες στην Αργυρούπολη τρύπωσε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας και λαχτάρισε για τα καλά τους ενοίκους. Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες του ερπετού. 

H S&P μοιράζει πόνο: Αναβάθμισε την ελληνική οικονομία

Όπως γράφει ο οίκος, η κυβέρνηση έχει επιτύχει σημαντική δημοσιονομική προσαρμογή και αναμένεται να διατηρήσει πρωτογενές πλεόνασμα περίπου 2% του ΑΕΠ για τα επόμενα χρόνια

Βρετανία: Ένας στους τέσσερις βουλευτές «βολεύει» τους συγγενείς του

Ρουσφέτι «made in Britain» - Σχεδόν 170 Βρετανοί βουλευτές έχουν προσλάβει τις γυναίκες ή τα παιδιά τους επιβαρύνοντας τους Βρετανούς φορολογούμενους, γράφει η εφημερίδα

Ένας στους τέσσερις βουλευτές στη χώρα του Ντέιβιντ Κάμερον έχουν προσλάβει συγγενικά του πρόσωπα, αποκαλύπτει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας "Daily Mail", που επικαλείται το πόρισμα της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής που έχει αναλάβει να ρίξει φως στις δαπάνες των μελών της Βουλής των Κοινοτήτων.

ΜΟΝΟ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ! Αυτά είναι τα πρατήρια που σίγουρα δεν κλέβουν

Και ενώ η συζήτηση για το λαθρεμπόριο καυσίμων καλά κρατεί με τα αρμόδια κλιμάκια να κάνουν διαρκώς ελέγχους σε πρατήρια υγρών καυσίμων για το σύστημα εισροών και εκροών, η κυβέρνηση δίνει στη δημοσιότητα όλα εκείνα τα πρατήρια που έχουν μπει σε αυτό το σύστημα και κατά συνέπεια αποκλείεται να κλέβουν τους καταναλωτές. 

Έχω λιώσει με την κλάψα του Αλέξη για τη ΝΕΡΙΤ... που δεν αναγνωρίζει: Βοήθεια μας φιμώνει η χούντα Σαμαρά

-Βούλτεψη: "Καμία ανάμειξη της κυβέρνησης στην κάλυψη της ομιλίας Τσίπρα από τη ΝΕΡΙΤ"
-Παρέμβαση Τσίπρα με γεύση από μελό ελληνικό κινηματογράφο 

Συνεχίζεται ο πόλεμος δηλώσεων μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης για την απαίτηση του Τσίπρα για κάλυψη τόσο της ομιλίας, όσο και της συνέντευξης Τύπου που θα δώσει στη ΔΕΘ... μια κάλυψη που ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κάνει η ΝΕΡΙΤ την οποία κατά τ'αλλα δεν αναγνωρίζει!

"Ότι είδατε, είδατε λιγούρια" σκέφτηκε η Σόδη και εγκατέλειψε το αβυσσαλέο ντεκολτέ

Την απόφαση να κάνει τη μεγάλη στροφή στις ενδυματολογικές της επιλογές πήρε η Μαρία Σταυρινούδη-Σόδη, μετά το σάλο που προκάλεσε το ντεκολτέ ως τον αφαλό που έβαλε την ημέρα της ορκωμοσίας της στη βουλή.

ΦΩΤΟ-Ρόμπα τους έκανε τους δημοσιοκάφρους ο Μάξιμος!

Σκύλιασαν χθες να λένε και να γράφουν ότι αντικαταστάθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ γιατί δεν ήθελαν να ψηφίσουν... δεν ήθελαν τάχα να ψηφίσουν τις διορθώσεις και τις βελτιώσεις του ΕΝΦΙΑ!! Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ μάλιστα παρόλο που η ΝΔ επίσημα ενημέρωσε για το λόγο που αντικατέστησε 5 βουλευτές της, επέμενε ότι ανεπίσημα αυτό ήξερε καλύτερα και...

Άννα Καραμανλή: Το «life story» της βουλευτού της ΝΔ που είπε «άντε γ...» στον Χαρδούβελη

Η «άλαλη» βουλευτής της ΝΔ που ύψωσε το -εντυπωσιακό- ανάστημά της στον υπουργό Οικονομικών - Τα «άλματα» από τον αθλητισμό στη δημοσιογραφία και από κει στην πολιτική

Η ένταση είχε «χτυπήσει» κόκκινο και οι φωνές δονούσαν την ατμόσφαιρα στα γραφεία της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή.

Βούλτεψη σε Αυγή: Είστε συκοφάντες, για να ξέρετε, πήγα και σούπερ μάρκετ το καλοκαίρι

Για εκστρατεία λάσπης και συκοφάντησης κατηγορεί την εφημερίδα Αυγή η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή δημοσίευμα σχετικά με το πόθεν έσχες της και τα ακίνητα που έχει στην κατοχή της.

Ενας απέραντος γαμηστρώνας η κυβέρνηση Ολάντ: Νέο ειδύλλιο αποκαλύφθηκε!

Πώς εμπλέκεται στην υπόθεση η... Βαλερί Τριερβελέρ;

Ειδύλλιο πίσω από την "ανταρσία" του πρώην υπουργού Οικονομίας της Γαλλίας αποκαλύπτει το γαλλικό περιοδικό "Paris Match".

Αιφνιδιαστική έλευση Τόμσεν στην Αθήνα στο τέλος του μήνα

Ο Δανός τεχνοκράτης αναμένεται να είναι ιδιαιτέρα πιεστικός προς την ελληνική κυβέρνηση καθώς όπως αναφέρουν πηγές, η τρόικα κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε στο Παρίσι με την ελληνική κυβέρνηση δεν έμεινε ικανοποιημένη από τις απαντήσεις που έδωσαν ορισμένοι υπουργοί

Ελεύθερος με εγγύηση ο Άλεξ Ρόντος

Ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ αφέθηκε μετά την απολογία του στην 4η ειδική ανακρίτρια Δήμητρα Αυγουστοπούλου ο Αλέξανδρος Ρόντος ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση της ΜΚΟ "Διεθνές Κέντρο αποναρκοθέτησης" .

ΣτΕ σε υπ. Οικονομικών: Δώστε μέσα σε 2 μήνες τα αναδρομικά στους ενστόλους

Εντολή να συμμορφωθεί με τις δικαστικές αποφάσεις επιστρέφοντας το μέρος του μισθού των στρατιωτικών που είχε παρακρατηθεί έδωσε στο υπουργείο Οικονομικών η Επιτροπή Συμμόρφωσης της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας

Ρεκόρ αφίξεων με 22,5 εκατ. τουρίστες στην Ελλάδα το 2014

Ο κύκλος εργασιών στον τουριστικό κλάδο αυξήθηκε για πρώτη φορά μετά από χρόνια κατά +4,8% το 2013 (2012: -17,2%, 2011: -7,4%, 2010:-8,2%), ενώ στο πρώτο εξάμηνο του 2014 παρουσίασε άνοδο κατά +17,2% σε ετήσια βάση, έναντι μείωσης κατά -1,9% στο πρώτο εξάμηνο του 2013

FAZ: Η Γερμανία χαρίζει στην Ελλάδα δισεκατομμύρια

Ολιγωρία στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών επιρρίπτει η εφημερίδα Frankfurter Allgemeine σχετικά με την πώληση ελληνικών ομολόγων.

«Η Γερμανία χαρίζει στην Ελλάδα δισεκατομμύρια» είναι ο τίτλος της Frankfurter Allgemeine Zeitung η οποία δημοσιεύει δύο άρθρα τα οποία αφορούν στην αγορά ελληνικών ομολόγων από την γερμανική τράπεζα ακινήτων Hypo Real Estate. H εφημερίδα αναφέρει:

Βίντεο: Τρομακτικό τροχαίο για αστυνομικό-συνοδό του πρίγκιπα Χάρι

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που μετέφερε τον βρετανό γαλαζοαίματο δεν σταμάτησε καθώς φοβήθηκε τρομοκρατική επίθεση

Τη στιγμή που μια μοτοσικλέτα από τη συνοδεία του πρίγκιπα Χάρι τράκαρε μετωπικά με ένα άσπρο αυτοκίνητο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Άδωνις: Δεν φοβάμαι ότι θα μείνω άνεργος, σαν την Άννα. Έχω προτάσεις από τον χώρο των media...

Το δηλητηριώδες σχόλιο για την Άννα Καραμανλή που ανησυχεί μήπως μείνει άνεργη λόγω ΕΝΦΙΑ - «Σέβομαι τη δύσκολη δουλειά του Χαρδούβελη» λέει ο κ. Γεωργιάδης και επιμένει ότι αν ο υπουργός Οικονομικών δεν μπορεί να εφαρμόσει κεντρικές πολιτικές επιλογές πρέπει να παραιτηθεί

ΓΚΡΑΝΤΕ ΜΑΛ@ΚΙΑ! ΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ! Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τη ΝΕΡΙΤ για «φίμωση»

Έντονη είναι η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ για την άρνηση της ΝΕΡΙΤ να μεταδώσει ζωντανά από την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, την εισαγωγική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Συνελήφθη ο Πρόεδρος του ΟΑΣΘ

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) Χρήστος Στεφανίδης συνελήφθη για μη έγκαιρη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών, ύψους 2,9 εκατ. ευρώ, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

ΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι-Ζάκυνθος: Αυτή είναι η γυναίκα που έσφαξε τον σύντροφό της - Το σατανικό της σχέδιο και οι αντιφάσεις που την πρόδωσαν!

Λέει ο βλάκας όταν κατακρίνουμε τις δολοφονίες των ζώων: "Γιατί οι Έλληνες δεν σκοτώνουν;" Ναι, σκοτώνουν ρε ηλίθιε αλλά όχι με την ίδια ευκολία όπως τα απολίτιστα ζώα... και σε τελική ανάλυση αν δεν θέλετε να παραδεχθείτε ότι άλλη αξία έχει η ζωή για τον Έλληνα και το σκέφτεται πριν την αφαιρέσει και άλλη για τον Αφγανό, δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Οι τελευταίες φωτογραφίες που ανέβαζαν στο facebook δεν έδειχναν με τίποτα τα όσα έμελλε να ακολουθήσουν - Η γυναίκα σκότωσε τον σύντροφό της και προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη...

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ! Διπλάσιο από τους στόχους το πλεόνασμα-Έρχονται κι άλλες φοροελαφρύνσεις

Στα 2 δισεκατομμύρια ευρώ διαμορφώθηκε το πρωτογενές πλεόνασμα κάτι που ανοίγει το δρόμο για μείωση φόρων, όπως υπαινίσσεται στην ανακοίνωση του ο Χ. Σταϊκούρας.

Αυτός είναι ο μισθός του Στουρνάρα στην Τράπεζα της Ελλάδος

Στα ίδια επίπεδα με τον μισθό που ελάμβανε ο προκάτοχος της θέσης του ανέρχεται ο καθαρός μισθός του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος είναι στα...

Δείτε νέες φωτογραφίες από Αμφίπολη: Ετοιμοι να μπουν στον τρίτο θάλαμο

Βρήκαν μαρμάρινο περιθύρωμα, ιωνικού ρυθμούΣυνεχίζονται οι ανασκαφικές εργασίες στον τύμβο Καστά Αμφίπολης, από την ΚΗ ́ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων.

Ως τώρα, η απομάκρυνση των αμμωδών χωμάτων στον χώρο, πίσω από τον διαφραγματικό τοίχο με τις Καρυάτιδες, έφτασε τα τρία μέτρα από το δάπεδο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΘΑ ΛΙΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ! Το "πότε θα κάνει ξαστεριά" τραγούδησε ο Πάνος Καμμένος

Μαζί με βουλευτές και στελέχη των ΑΝΕΛ

Αμέσως μετά τη συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ, ο Πάνος Καμμένος μαζί με όσους βουλευτές του κόμματος του έχουν απομείνει και ψεκασμένους που βρίσκονταν στην αίθουσα τραγούδησαν το γνωστό ριζίτικο τραγούδι "Πότε θα κάνει ξαστεριά"... μετά πήγαν για κοψίδια που επιβάλλονται την εποχή της μνημονιακής χούντας που ζούμε

Στα μαλακά ο Πιστόριους: Ενοχος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας

Ένοχος για την κατηγορία του φόνου εξ αμελείας της συντρόφου του Ρίβα Στέενκαμπ έκρινε την Παρασκευή τον παρολυμπιονίκη Οσκαρ Πισόριους η δικαστής κατά την ανακοίνωση της απόφασης.

Σύρος: Το δέσιμο του Blue Star Ithaki έκανε θέμα συζήτησης τον καπετάνιο του - Δείτε το βίντεο που κάνει θραύση στο youtube!

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το πιο γρήγορο δέσιμο πλοίου της χρονιάς - Το Blue Star Ithaki κάνει την εμφάνισή του στο λιμάνι και η κάμερα καταγράφει τα πάντα...

Όλα έγιναν στα τέλη του περασμένου Μαΐου στο λιμάνι της Σύρου. Το πλοίο κάνει την εμφάνισή του και το άραγμα που ακολουθεί κάνει τον καπετάνιο θέμα συζήτησης.

Ανάπλαση Πανεπιστημίου: Το γραμμικό πάρκο των 2 χλμ. που θα ρίξει τη θερμοκρασία κατά 3 βαθμούς -Ολες οι αλλαγές στο κέντρο [εικόνες]

Η ζωή των Αθηναίων στο κέντρο της πρωτεύουσας θα είναι καλύτερη μετά την ολοκλήρωση της ανάπλασης της Πανεπιστημίου, τονίζει ο γγ Δημοσίων Εργων, Στράτος Σιμόπουλος, περιγράφοντας, παράλληλα, καρέ-καρέ το πώς θα γίνει το έργο.

ΑΜΑ ΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ! Αυγή-Χρυσοβελώνη κάνουν λίγο ρόμπα την Βούλτεψη

[Όχι ότι είναι περίεργο να έχεις ένα σπίτι, ενα εξοχικό και 2-3 οικόπεδα αλλά αν έχεις ακίνητη περιουσία, μη λες παπαριές για τους άλλους... πες τους κατευθείαν την αλήθεια αν τολμάς: "Κι εγώ έχω ακίνητη περιουσία αλλά μπορώ και τη συντηρώ, όποιος δεν μπορεί την πουλάει γιατί απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ"... αλλά σιγά μη βγει κανείς να πει την αλήθεια στον ηλίθιο Έλληνα που έμαθε τις ζημιές του να τις καλύπτει το κράτος...]

Η «Αυγή» συνεχίζει την κόντρα της με την κυβερνητική εκπρόσωπο, Σοφία Βούλτεψη, και στο σημερινό της φύλλο δημοσιεύει το πόθεν έσχες της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα η κα Βούλτεψη διαθέτει: