13 Σεπτεμβρίου 2014

ΦΩΤΟ-Η γ@@νή φωτογράφηση του… ασχημόπαπου από το “Κωνσταντίνου και Ελένης”

Έσπασε… ταμεία ως «Ματίνα Μανταρινάκη» στην πολύ επιτυχημένη κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Κωνσταντίνου και Ελένης», η οποία ακόμα συγκινεί το τηλεοπτικό κοινό, όταν προβάλεται σε επανάληψη.

ΦΩΤΟ-Άδωνις-Κουμουτσάκος γελάνε με το «ΤΖΑΜΠΑ ΟΛΑ» του Τσίπρα

Την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, από το βήμα της ΔΕΘ, σχολίασαν με καυστικό τρόπο ο Άδωνις Γεωργιάδης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, και ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ευρωβουλευτής της ΝΔ.

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 14-09-2014

Δείτε τα:

ΣΥΡΙΖΑ σουξου μουξου με ΝΕΡΙΤ για μεταδόσεις ομιλιών Τσίπρα... σε άλλα νέα συνεχίζει το εμπάρκο στη ΝΕΡΙΤ

Γελάει ο κόσμος με την υποκρισία ΣΥΡΙΖΑ που τσιρίζει επειδή δεν θα μεταδώσει η ΝΕΡΙΤ την ομιλία του και θα μεταδώσει μόνο τη συνέντευξή του που θα έχει μεγαλύτερο γέλιο. Καταγγέλουν την κυβέρνηση επειδή δεν θα παίξουν σε ένα κανάλι το οποίο, όπως λένε στα γίδια, μποικοτάρουν και άμα γίνουν κυβέρνηση θα το κλείσουν... τι; Όχι;

Αντιγράφω παλαιότερη είδηση ενδεικτική της υποκρισίας του ΣΥΡΙΖΑ:

9 Απριλίου 2014
Αντιφατική η στάση του ΣΥΡΙΖΑ για τη Δημόσια Τηλεόραση

Ενώ όπως διακηρύσσει δημοσίως η αξιωματική αντιπολίτευση δεν αναγνωρίζει τη Δημόσια Τηλεόραση και απαγορεύει στους βουλευτές της να συμμετέχουν στις εκπομπές της, ταυτόχρονα το Γραφείο Τύπου του κόμματος...

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΑΟΚ-Νίκη Βόλου 3-0

Δείτε το βίντεο:

Σούρλας σε Καμίνη: Τι θα γίνει ρε μεγάλε με 'κεινο με το άγαλμα του Μεγαλέξανδρου στην Αθήνα;

Με τα βλέμματα όλου του κόσμου στραμμένα στην Αμφίπολη και το σενάριο ο τάφος να είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου να μην έχει αποκλειστεί, ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας του υπουργείου Δικαιοσύνης, Γιώργος Σούρλας, ζητά την τοποθέτηση αγάλματος του Μακεδόνα στρατηλάτη στην Αθήνα.

ΆΚΥΡΗ ΗΔΗ ΜΙΑ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ! Προστασία από πλειστηριασμούς και το 2015

Σε παράταση της προστασίας της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς προσανατολίζεται η κυβέρνηση, η οποία επεξεργάζεται ήδη το νέο πλαίσιο ρυθμίσεων για τα κόκκινα δάνεια, σύμφωνα με "Τα Νέα Σαββατοκύριακο".

Αμερικανός καθηγητής επιμένει: Κι αν ο «ένοικος» του τάφου είναι ο Μ. Αλέξανδρος;

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της σύγχρονης αρχαιολογίας θα μπορούσε να λυθεί μέσα στις επόμενες ημέρες - και όλα τα μάτια της παγκόσμιας κοινότητας έχουν στρέψει την προσοχή τους στον τύμβο της Αμφίπολης.

Ο Ηλίας Ψινάκης βρήκε... στόχο -Δείτε προς τα πού έριξε τα βέλη του

Ο Ηλίας Ψινάκης έβαλε στόχο το δήμο Μαραθώνα και τον πέτυχε. Φαίνεται, όμως, πως έχει και άλλες... ικανότητες!

ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; "Ο Πούτιν θέλει να καταλάβει όλη την Ουκρανία και να ξαναφτιάξει τη Σοβιετική Ενωση"

Από το Κίεβο ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας εκπέμπει σήμα SOS προς τη διεθνή κοινότητα σημειώνοντας με δραματικούς τόνους: «Ο στόχος του Πούτιν δεν είναι να πάρει το Ντονέτσκ και το Λουγκάνσκ. Στόχος του είναι να καταλάβει όλη την Ουκρανία. Θέλει να εξαλείψει την Ουκρανία και να της αφαιρέσει την ανεξαρτησία της».

ΦΩΤΟ-ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΤΑ! Η Γιαταγάνα στην ομιλία του Τσίπρα

Η ανεξάρτητη βουλευτής, και πρώην βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Χρυσούλα Γιαταγάνα, δίνει...

ΒΙΝΤΕΟ-Η αγκαλιά του Τεόντοσιτς στον Γιαννάκη

Την εκτίμηση του για τον Παναγιώτη Γιαννάκη, έδειξε ο παίχτης της Εθνικής Ομάδας της Σερβίας, Μίλος Τεόντοσιτς, καθώς κατά την διάρκεια δηλώσεων του στις κάμερες, είδε τον πρώην προπονητής της Εθνικής Ελλάδος και έσπευσε να τον χαιρετίσει.

ΒΙΝΤΕΟ-Κοριτσάκι νίκησε στρατιώτη σε διαγωνισμό push-ups

Ο αμερικανικός στρατός φημίζεται για την πειθαρχία, την αφοσίωση και τις ικανότητες στη φυσική κατάσταση. Ωστόσο, όπως φαίνεται και στο βίντεο ένα νεαρό κορίτσι κατάφερε να κερδίσει σε διαγωνισμό push-ups, έναν γεροδεμένο δόκιμο του αμερικανικού στρατού.

ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΙΝΤΙΑΝΑ ΤΖΟΟΥΝΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ; Τσίπρας: Θέλω να πάω στον τύμβο της Αμφίπολης

Την πρόθεσή του να επισκεφθεί τα αρχαιολογικά ευρήματα στον τύμβο Καστά, στην Αμφίπολη Σερρών, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, αλλά, όπως είπε, η επίσκεψη δεν μπορεί να γίνει τώρα, λόγω των εργασιών που εκτελούνται εκεί.

Για επενδύσεις σε κυπριακές ΔΕΚΟ ενδιαφέρεται ο Στρος Καν

Πρόταση στην κυπριακή κυβέρνηση τόσο για την επόμενη έκδοση ομολόγων, όσο και για το θέμα των εκποιήσεων θα υποβάλει εντός ενός μηνός, η εταιρεία LSK, της οποίας προεδρεύει ο τέως Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ, Στρος Καν.

Επικός Τσίπρας! Με 2 δις όλα τζάμπα! Ακόμα και μπιμπερό στο Farmville ή γλυφιτζούρια στο Candy Crash!

[Φυσικά και δεν θα κάτσουμε να ασχοληθούμε με τον καραγκιόζη και να πούμε πως θα τα κάνετε όλα αυτά με 2 δις ρε μαλάκες όταν μόνο στους 1.262.920 συνταξιούχους που λαμβάνουν σύνταξη έως €700 ευρώ θα δώσε για δώρο Χριστουγέννων μόνο τα μισά]

Μέσα στα 2 δίς είναι υποθέτω και τα 5 δις που θα δώσει για να δημιουργήσει 300.000 θέσεις εργασίας.

Μόνο με 2 δις λοιπόν ο Αλέξης θα κάνει τα εξής:

Όταν οι κομμουνιστές πήγαιναν Αμφίπολη τα γατάκια έτρωγαν μπανάνες στα δέντρα

«Οι… κομμουνιστές πρώτοι πήγαν στην Αμφίπολη»! Τον ισχυρισμό αυτό διατύπωσε, αν αναρωτιέστε, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη ΔΕΘ ο γ.γ. Δ. Κουτσούμπας. Η επίσκεψη έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο και...

Ο φετβάς του ΣτΕ

Εχει κάτι από Παλαιά Διαθήκη η απόφαση της Ολομέλειας -μάλιστα!- του Συμβουλίου της Επικρατείας με πρόεδρο τον Σωτήρη Ρίζο και εισηγήτρια τη Μαρία Καρακανώφ για την κυριακάτικη αργία των καταστημάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του οιονεί συνταγματικού δικαστηρίου της ανεξίθρησκής μας χώρας διάβαζε περικοπές του Ευαγγελίου για να τεκμηριώσει «ηθική βλάβη των εμπόρων, υπαλλήλων κ.λπ.», διότι με το άνοιγμα των μαγαζιών τις Κυριακές «το δικαίωμα στην άσκηση της θρησκευτικής λατρείας παρίσταται αυτονοήτως δυσεπανόρθωτη».

Στη δημοσιότητα το προγαμιαίο συμβόλαιο Pitt-Jolie . Τι προβλέπει σε περίπτωση που την απατήσει ο Brad!

Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt παντρεύτηκαν πριν λίγες ημέρες με τις φωτογραφίες του γάμου τους να κάνουν τον γύρω του κόσμου.

Το ζευγάρι πριν από τον λαμπερό γάμο είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο. Σύμφωνα με πληροφορίες αν το ζευγάρι χωρίσει ξεκαθάρισε πώς θα μοιράσει τη περιουσία του αλλά και ποιος θα έχει τη κηδεμονία των παιδιών του. Σε περίπτωση λοιπόν χωρισμού η ηθοποιός θα πάρει...

Τι κάνει ο άνθρωπος! Απίστευτα κόλπα σε μπιλιάρδο

Ο Πολωνός βιρτουόζος του μπιλιάρδου Ziemowit Janaszek σκηνοθέτησε μια σειρά από εντυπωσιακά πλάνα μπιλιάρδου με μια φωτογραφική μηχανή GoPro από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Μαρία Μενούνος και Ελεονόρα... μετά το χάος: Δείτε τη s@xy φωτογράφηση της Menounos για γνωστό περιοδικό

Για το εξώφυλλο του αμερικάνικου περιοδικού SHAPE φωτογραφήθηκε η 36χρονη Maria Menounos και ομολογουμένως μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Και εκπαιδευτής του υπ. Παιδείας ο σύζυγος Γιαννακάκη – Δηλώνε τρία μεταπτυχιακά και πιστοποιούσε τα προσόντα ανέργων & εργαζομένων

Εκτός από καθηγητής στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ), ο κ. Γασπαρινάτος είναι και πιστοποιημένος εκπαιδευτής στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) του υπουργείου Παιδείας, προσφέροντας, όπως αναφέρει ο Οργανισμός «τη δυνατότητα σε εργαζόμενους και ανέργους να πιστοποιούν τα προσόντα τους, βελτιώνοντας έτσι τις προοπτικές απασχόλησής τους».

Τσίπρας: Πάνω απ' τη Λάρισα είμαι ΠΑΟΚ, αριστερά της Πίνδου ΠΑΣ, κάτω απ'τ'αυλάκι Παναχαϊκή, στον Πειραιά Ολυμπιακός, στην Αθήνα ΠΑΟ κ.λπ

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Αλέξη Τσίπρα στα περίπτερα της ΔΕΘ, καθώς έξω από εκείνο του ΠΑΟΚ του χάρισαν δύο φανέλες της ομάδας, για τα παιδιά του.

Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης για τα σκουπίδια (VIDEO)

Η απόφαση της δημοτικής αρχής Τρίπολης να δημιουργήσει σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων στην θέση Τουρκοδένδρι και σε έκταση του Δήμου, κοντά στο χωριό Τζίβα, έχει προκαλέσει την αγανάκτηση των κατοίκων των χωριών Τζίβα και Θάνα, που διαμηνύουν ότι δεν θα επιτρέψουν να γίνει η εγκατάσταση του σταθμού και θα κινηθούν νομικά.

Αλέξη κάνε κάτι: Εκτός Γιουροβίζιον η Ελλάδα. Τι ανακοίνωσε η EBU

Με ανακοίνωση της στο site oikotimes η ΕBU ανέφερε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να πάρει μέρος στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον από την στιγμή που η ΝΕΡΙΤ δεν έχει γίνει μέλος της EBU.

Οι Αμαζόνες του Κουρδιστάν: Ο στρατός γυναικών που πολεμάει την ISIS στη Συρία [εικόνες]

Στην ξερή και έρημη γη, στα βορειοανατολικά σύνορα της Συρίας, χιλιάδες νεαρές Κούρδες έχουν πάρει τα όπλα για να προστατεύσουν τους πολίτες τους από επιθέσεις από την κυβέρνηση του Ασάντ, αλλά και τους μαχητές της ISIS και της Αλ Κάιντα.

Tα θύματα της τραγωδίας στο Π. Φάληρο: 44χρονη μητέρα 2 παιδιών, 33χρονος πυροσβέστης που θα παντρευόταν σε ένα μήνα [εικόνες]

Οι αναθυμιάσεις από την τρομακτική πυρκαγιά που ξέσπασε στο Π. Φάληρο το βράδυ της Παρασκευής κόστισαν τη ζωή δύο ανθρώπων: μίας 44χρονης γυναίκας και ενός 33χρονου πυροσβέστη που προσπάθησε να τη βοηθήσει.

Στον τρίτο θάλαμο του τάφου στην Αμφίπολη -Τι είδαν οι ανασκαφείς

Επειτα από εβδομάδες σεναρίων και υποθέσεων, που τροφοδοτούνταν από τις αποκαλύψεις που έκαναν σταδιακά, με το κάθε τους βήμα οι ανασκαφείς, φαίνεται πως οι αρχαιολόγοι πλησιάζουν στη λύση του μυστηρίου που υπάρχει γύρω από το τάφο Καστά της Αμφίπολης. Για ποιον είχε δημιουργηθεί αυτός ο μεγαλοπρεπής τάφος, ο μεγαλύτερος που έχει αποκαλυφθεί στην Ελλάδα.

Κολοτούμπα Τσίπα: "Η φτώχεια θέλει καλοπέραση"

[Του χάλασε τη σούπα του Τσίπρα η εικόνα της Θεσσαλονίκης με τον κόσμο στους δρόμους και τις καφετέριες ήρθε κι ο Αντιδήμαρχος να τον αποτελειώσει λέγοντάς του "ο κόσμος βγαίνει έξω"... έπρεπε ο Κουράκης να είχε βρει 2 εθελοντές από τους χιλιάδες που αυτοκτονούν να τους κρεμάσει έξω απ'το δημαρχείο... θα επιβεβαίωνε τις κραυγές του Αλέξη ότι ο κόσμος πεινάει...]

Στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης συνέχισε την περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας. Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχθηκαν εκτός του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη… όλοι οι αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος.

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ALERT! ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΙ ΝΑΖΙ! Εντυπωσιακή αύξηση ξένων επενδύσεων σε εξοχικές κατοικίες: Ποιες οι τιμές, που η μεγαλύτερη ζήτηση

Η εξοχική κατοικία αποτελεί ίσως τον μοναδικό κλάδο, μαζί με τα ξενοδοχειακά ακίνητα, που συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες για έξοδο από την ύφεση τους επόμενους μήνες. Οι ειδικοί αισιοδοξούν για τη σταδιακή απορρόφηση του αποθέματος των απούλητων εξοχικών, που φθάνουν μεταξύ 30.000 και 40.000.

Χαρτόμουτρο ο ηγέτης της ακροδεξιάς

Η σουηδική δημόσια ραδιοφωνία SR αποκάλυψε χθες, δύο ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές στη χώρα, ότι ο ηγέτης της σουηδικής άκρας δεξιάς Γίμι Όκεσον δαπανά μεγάλα ποσά σε τυχερά παιγνίδια σε καζίνο στο Διαδίκτυο, κάτι το οποίο παραδέχθηκε και ο ίδιος.

Τα «ορφανά» μάρμαρα του Λέοντα της Αμφίπολης -Πώς βρέθηκαν και πού ήταν τοποθετημένα στην αρχαιότητα

Περίπου 400 μαρμάρινα αρχιτεκτονικά μέλη από θασίτικο μάρμαρο έμεναν για δεκαετίες «ορφανά» γύρω από τον Λέοντα της Αμφιπόλεως. Ευρήματα τα οποία, όπως ταυτοποιήθηκε μετά από τις τελευταίες ανασκαφές, είναι τμήματα του μαρμάρινου περιβόλου του μακεδονικού Τύμβου Καστά.

Είναι Σατανάδες οι περιπτεράδες;

Προφανώς θα το μάθατε. Η Ολομέλεια του ΣτΕ αποφάσισε την αναστολή της υπουργικής απόφασης να δοκιμαστεί έστω και πιλοτικά το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές. Δεν ξέρω, όμως, αν ακούσατε και τους λόγους που επικαλέστηκαν οι δικαστές. Εκριναν ότι οι εργαζόμενοι τις Κυριακές, όχι μόνον θα υποστούν ανεπανόρθωτη οικονομική βλάβη, αλλά και «δυσεπανόρθωτη ηθική βλάβη»!

ΦΩΤΟ-Θα κλαψετε με το αστείο του Τσίπρα! Ο άλλος του εξηγούσε τι κάνουν κι αυτός γελούσε...

Κατά την περιήγησή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στα περίπτερα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, έκανε μια στάση στο περίπτερο του ΕΚΑΒ.

Εκεί, παρακολούθησε μια σύντομη...

Αμβρόσιος: Τα παιδιά σας θα είναι σκλάβοι στους μουσουλμάνους

"Επίθεση" στον αντιρατσιστικό νόμο, εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος.

Σαμαράς: Δεν περνάει η τρομοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει ο Αντώνης Σαμαράς, με συνέντευξή του στη “Real News”, κάνοντας λόγο για “τρομοκρατία” της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αναφορικά με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο Πρωθυπουργός προαναγγέλλει ανασυγκρότηση της Νέας Δημοκρατίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Γέλαγε η Βούλτεψη με τον Κουρουπλή... αν και η υστερία της δεν κρύβεται

Του ξέφυγε η αλήθεια του Αυτιά: Να πει μια καλημέρα ο κ. Κουρουπλής, είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του... ΠΑΣΟΚ

Άγρια σύγκρουση μεταξύ της Σ. Βούλτεψη και του Π. Κουρουμπλή για το θέμα της μη μετάδοσης της ομιλίας του Α. Τσίπρα από την δημόσια τηλεόραση.

Ο Μαζιώτης με σεντόνι ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για την επίθεση στην Τράπεζα της Ελλάδας

Ο Νίκος Μαζιώτης με επιστολή του μέσα από τις φυλακές Διαβατών ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στην Τράπεζα της Ελλάδας στις 10 Απριλίου. Μάλιστα επειδή έχει άφθονο "ελεύθερο" χρόνο έγραψε ένα κατεβατό που δεν θα το διαβάσει κανείς. Πάντα απορούσα: Αυτοί οι μαλάκες οι αριστεροί γιατί δεν μπορούν να εκφραστούν μέσα από 10 γραμμές;

Κυνήγι θησαυρού στον Εβρο -Ψάχνουν λίρες και τιμαλφή στις Φέρες

Σε κυνήγι χαμένου θησαυρού επιδίδονται τέσσερα άτομα στην Ξάνθη, που πήραν άδεια για να κάνουν έρευνες στις Φέρες, ελπίζοντας ότι οι πληροφορίες που έχουν θα αποδειχθούν αληθινές.

Κάποιος απ'τη Google μας κάνει πλάκα: «Βάπτισε» την Κρήτη Οθωμανική

Για τρίτη ημέρα η σελίδα της google στην οποία φιλοξενούνται οι κυριότερες ειδήσεις (news.google.gr) στην στήλη των προγνώσεων καιρού συνεχίζει να εμφανίζει τον τίτλο «Οθωμανική» για την Κρήτη.

Η ανεξαρτησία της Σκοτίας και τα πετρέλαια της Βόρειας Θάλασσας – Ζωτικής σημασίας για την ευημερία ενός νέου κράτους

Tίποτα δεν θεωρείται πιο σημαντικό για το οικονομικό μέλλον της Σκοτίας από την πετρελαϊκή παραγωγή

Η ανακάλυψη των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου στη Βόρεια Θάλασσα τη δεκαετία του 1970 έσπειρε κατά πολλούς τον σπόρο της ανεξαρτησίας της Σκοτίας.

13 Σεπτεμβρίου 1986: Η ημέρα που άλλαξε την Καλαμάτα (βίντεο)

Σήμερα Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014, συμπληρώνονται 28 χρόνια από τις 13 Σεπτεμβρίου 1986, ημέρα Σάββατο, όταν η πόλη και μεγάλο μέρος της περιοχής της Καλαμάτας επλήγησαν από καταστροφικό σεισμό, στις 8.22 το βράδυ, ενώ οι ζημιές πολλαπλασιάστηκαν από τον - μικρότερου μεγέθους, αλλά επίσης πολύ ισχυρό – σεισμό της Δευτέρας 15 Σεπτεμβρίου 1986.

Η Βόρεια Ηπειρός είναι ελληνική

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Η Αλβανία συγκροτήθηκε ως Κράτος με τη Συνθήκη του Λονδίνου τον Μάιο του 1913 και τα σύνορά της καθορίστηκαν με το Πρωτόκολλο της Φλωρεντίας στις 17 Δεκεμβρίου 1913.
Οι τότε μεγάλες δυνάμεις – ΗΠΑ, Αγγλία, Γερμανία, Ρωσία, Γαλλία και Αυστροουγγαρία - συμπεριέλαβαν στο νεοσύστατο αλβανικό κράτος και το κομμάτι της Βορείου Ηπείρου. Να σημειωθεί πως κατά τον Α΄ Παγκόσμιο πόλεμο (1912-1913) το τμήμα της Βορείου Ηπείρου, είχε ελευθερωθεί από τον ελληνικό στρατό.

Αυτοί είναι οι συγγραφείς που έβγαλαν τα περισσότερα λεφτά φέτος

Συγγραφείς αστυνομικής, αισθηματικής και νεανικής μυθοπλασίας βρίσκονται και φέτος στις πρώτες θέσεις της λίστας με τους πλουσιότερους συγγραφείς που δημοσιεύει το περιοδικό Forbes κάθε χρόνο.

ΦΩΤΟ: Πάντως να το κοιτάξουμε λίγο αυτό με το «θύμα της Χρυσής Αυγής»

Μερικοί δεν μοιάζουν καθόλου θύματα αλλά θύτες που σε συνάντηση με ΧΑυγίτες τα σκάγια πήγαν προς τα πίσω... δηλ. μην τρελαθούμε ότι είναι "θύμα" ο επικεφαλής των ΚΝΑΤ του ΚΚΕ, Σ. Πουλικόγιαννης!! Δείτε τον λίγο σε δράση και τα ξαναλέμε:

Τα 50 "έργα τέχνης" του Μάικλ Τζόρνταν (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε σε ένα σπάνιο VIDEO, τις 50 καλύτερες φάσεις στις οποίες συμμετείχε ο Μάικλ Τζόρνταν κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Πάσες, ντρίμπλες, τρίποντα, καρφώματα. Όλα αυτά μέσα σε 15 λεπτά "μαγείας".

Αμφίπολη: Είδαν και τέταρτο τοίχο σε απόσταση 4,5 μέτρων

Μπροστά σε μία μεγάλη ανακάλυψη βρίσκονται οι ανασκαφείς του τάφου Καστά στην Αμφίπολη, καθώς μπήκαν την Παρασκευή στον τρίτο θάλαμο, που ίσως είναι και ο ταφικός και είδαν και τέταρτο τοίχο, σε απόσταση 4,5 μέτρων από τον τρίτο.

Ποιο το σχέδιο του ΥΠΟΙΚ για τη μισθολογική αποκατάσταση των ένστολων: Ποια τα ποσά ανά ειδικότητα (πίνακας)

Σταδιακά θα γίνει η αποκατάσταση των ένστολων, έπειτα και από τις σχετικές δικαστικές αποφάσεις. Οι νέοι μισθοί, με αύξηση έως 12,4%, θα τεθούν σε ισχύ από τον Οκτώβριο.

Εως το τέλος του μήνα θα είναι έτοιμη από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους η μελέτη για τα μισθολογικά των ένστολων, όπως δήλωσε υψηλόβαθμος παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών στον «Ελεύθερο Τύπο».

Βούλτεψη: Τι είναι ο Τσίπρας, ο Κάστρο; -Στο «κόκκινο» η κόντρα κυβέρνησης & ΣΥΡΙΖΑ

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ και το ζήτημα της τηλεοπτικής κάλυψης προκάλεσε νέο γύρο αντιπαράθεσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ, με την Σοφία Βούλτεψη και τον Παναγιώτη Κουρουμπλή να διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Οι αντοχές Σαμαρά τελευταίο ανάχωμα για την κυβέρνηση

Οι αντοχές του Αντώνη Σαμαρά και οι εφεδρείες εμπιστοσύνης και αναγνώρισης της προσπάθειας του, που καταγράφονται σε επίπεδο κοινωνίας, φαίνεται να είναι το τελευταίο ανάχωμα της κυβέρνησης, όπως δείχνουν τα ευρήματα της δημοσκόπησης της “Metron Analysis”.

Τουρκία: Στο «σφυρί» ελληνικό χωριό-φάντασμα

Η δημοπρασία θα γίνει στις 23 Οκτωβρίου - Το κόστος είναι περίπου 10,5 εκατομμύρια ευρώ και δύο εταιρείες έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον

Επενδυτή που ενδιαφέρεται να αγοράσει ένα χωριό-φάντασμα, στο οποίο κατοικούσαν ελληνικής καταγωγής πληθυσμοί, αναζητά η Τουρκία. Ειδικότερα, πρόκειται για το Λεβίσι, στα τουρκικά Καγιάκιοϊ, στα παράλια απέναντι από τη Ρόδο, το οποίο, σύμφωνα με το vima.gr θα βγει σε δημοπρασία από το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της γειτονικής χώρας. Η Τουρκία αναζητά επενδυτή που θα αναστηλώσει το χωριό και θα το εκμεταλλευτεί τουριστικά,

ΕΝΦΙΑ-Οι παγίδες του νέου φόρου-Απίστευτα γελοίοι! Θέλουν να συμπληρωθεί στα ημιτελή ότι είναι κενά!!

Εμένα που κατοικείται με τα τούβλα, χωρίς πόρτες, πατώματα και χωρίς ρεύμα, τι να συμπληρώσω ρε μαλάκ@ς;

Σε ρυθμούς ΕΝΦΙΑ θα κινούνται τους επόμενους μήνες περίπου 6,2 εκατ. φορολογούμενοι. Ο νέος φόρος ακινήτων θα συνεχίσει να ταλαιπωρεί όσους δικαιούνται εκπτώσεις στον φόρο ή θα πρέπει να προχωρήσουν σε διορθώσεις λαθών και παραλείψεων που έγιναν στο έντυπο Ε9.

Η θυσία του πυροσβέστη που όλοι μας θα ξεχάσουμε

Ο 33χρονος πυροσβέστης που έχασε τη ζωή του χθες το βράδυ στη πυρκαγιά στο Παλαιό Φάληρο απέδειξε ότι για την πλειοψηφία των ανθρώπων που υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας και στις ΕΔ, το καθήκον -την κρίσιμη στιγμή- υπερτερεί ακόμη και αυτού του αισθήματος επιβίωσης που σε κάθε άνθρωπο αυτόματα ενεργοποιείται, όταν κινδυνεύει.

Λαφαζάνης πρός Τσίπρα: Μην γίνεις Αναστασιάδης

Την ίδια στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζεται να πάει στη ΔΕΘ και να... μοιράσει μπουγάτσες ο εσωκομματικός του αντίπαλος, Παναγιώτης Λαφαζάνης τον κερνάει φαρμάκι...

Ουσιαστικά ο Λαφαζάνης προειδοποιεί τον Τσίπρα ότι δεν πρέπει να γίνει ο... Νίκος Αναστασιάδης της Ελλάδας αφήνοντας να εννοηθεί πως όταν η τρόικα απειλήσει δεν θα πρέπει να υποκύψει.