14 Σεπτεμβρίου 2014

Πάλι μέσα έπεσε η ΑΥΓΗ των φαρμακοβιομηχάνων: Πετάει αυτή την ώρα για Αμφίπολη ο Σαμαράς... για να καπελώσει τον Τσίπρα

Απίστευτο γέλιο οι προχθεσινές έγκυρες πληροφορίες του newsbomb.gr του Δημητράκη του Γιαννακόπουλου!!

Γελάστε με την ΑΥΓΗ των φαρμακοβιομηχάνων:

Ποντάρουν στον τάφο της Αμφίπολης για να «καπελώσουν» τον Τσίπρα

«Αδειάζει» Τσίπρα ο Ντράγκι: Το ότι τον συνάντησα δεν σημαίνει ότι συμφωνώ μαζί του

Κύκλοι του Μάριο Ντράγκι σχολίασαν τις αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη συνάντηση που είχε μαζί του τον περασμένο Ιούνιο

Σε «άδειασμα» του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος στη συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ ανέφερε ότι κατά την παρουσίαση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ στη συνάντηση με τον Μάριο Ντράγκι...

Στα κάγκελα ο Παπαδημούλη για να μη χάσουμε τη Eurovision 2015

Πυρά μέσω twitter από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
 
Τίποτα δεν αφήνει που να μην το χρησιμοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβερνήσεως. Αυτή την φορά η κριτική είχε θέμα την συμμετοχή της χώρας μας στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision το 2015. Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter:

"Κληρονόμος" με... ενετικό διάταγμα πούλησε 15.000 στρέμματα στη Ζάκυνθο - Το σκάνδαλο, το Ναυάγιο και ο Εμίρης του Κατάρ

Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας να στράφηκαν πριν από λίγους μήνες στην είδηση ότι πωλείται η παγκοσμίου φήμης παραλία του Ναυαγίου στη Ζάκυνθο, ωστόσο το σκάνδαλο είναι ακόμη μεγαλύτερο, καθώς αφορά σε μια αγοραπωλησία χωρίς τίτλους ιδιοκτησίας και πέρα ως πέρα παράνομη...

Ολο το σχέδιο της Όλγας για να γίνει η Ελλάδα το... στούντιο των ταινιών του Χόλιγουντ

Σε στοίχημα έχει αναγάγει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού την προσέλκυση αστέρων του κινηματογράφου, από το Χόλιγουντ αλλά και του ανεξάρτητου σινεμά, στην Ελλάδα.

ΚΟΥΡΑΓΙΟ! ΑΛΛΕΣ 20.000 ΜΕΝΟΥΝ! Καταργούνται 3.162 υπηρεσίες στο Δημόσιο

Ερχονται ανατροπές στο Δημόσιο το οποίο μικραίνει κατά 41%. Ο χάρτης της κεντρικής διοίκησης του Δημοσίου αλλάζει. από την 1η Νοεμβρίου και ύστερα από 30 χρόνια στασιμότητας και τρία χρόνια από την έναρξη της διαδικασίας αξιολόγηση.

Η πισίνα των ονείρων βρίσκεται στην Αθήνα -Η βίλα που «αιωρείται» από πάνω της και μοιάζει με «ιπτάμενο δελφίνι» [εικόνες]

Η βίλα-όνειρο που σχεδίασε το 314 Architecture Studio του Παύλου Χατζηαγγελλίδη στην Αθήνα έχει εντυπωσιάσει και τα πιο απαιτητικά αρχιτεκτονικά sites της Γαλλίας και της Βρετανίας.

Ο Κυριάκος ξήλωσε Μένιο και Άκη

Έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στην οδό Βασ. Σοφίας, επικρατούσε χαμός πριν λίγες με τους διαδηλωτές που τίθενται σε διαθεσιμότητα.

Εντός του κτηρίου, ωστόσο, και συγκεκριμένα στο γραφείο του υπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, είχαν μπει σκαλωσιές. Τι είχε συμβεί;

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Εθνική πόλο Νέων Γυναικών!

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νέων γυναικών ολοκληρώθηκε στην Όστια της γειτονικής Ιταλίας και η ελληνική ομάδα βρέθηκε για μια ακόμη φορά να πανηγυρίζει μια σπουδαία διάκριση! Περήφανοι για αυτά τα κορίτσια, που στην 3η συμμετοχή της Ελλάδας σε τελικό στη συγκεκριμένη διοργάνωση -και μετά το ασημένιο...

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Συνελήφθη 27χρονος κάφρος για τραυματισμό οπαδού, σε ποδοσφαιρικό αγώνα.

Ένας 26χρονος συνελήφθη ως δράστης επίθεσης και τραυματισμού 46χρονου, στον αγώνα Ηροδότου -Εθνικού Πειραιά.

Ο 46χρονος άνδρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και συμφωνα με τους γιατρούς φέρει βαρυτατα τραύματα από μαχαίρι και βαρυ βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις οι οποίες έχουν προκαλέσει εγκεφαλική αιμορραγία.

Φαντασθείτε τι θα δούμε όταν ο κ. Τσίπρας περάσει στις πραγματικές παροχές!

Εξοργισμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη ο αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλ. Τσίπρας γιατί τα μέσα ενημέρωσης, εμφάνισαν τα εξαγγελθέντα μέτρα όταν το κόμμα του ανέλθει στην εξουσία, ως παροχές, ενώ κατά τον ίδιο δεν είναι τίποτα άλλο από ανθρωπιστική βοήθεια!

Οταν το 1955 οι κάτοικοι της Αμφίπολης ξάπλωναν στους τάφους του αρχαίου νεκροταφείου [εικόνες]

Οι πρώτες ανακαλύψεις στην Αμφίπολη έγιναν το 1913, όταν ανακαλύφθηκαν τα κομμάτια του Λέοντα της Αμφίπολης. Χρειάστηκαν να περάσουν αρκετά χρόνια, ώστε να αναστηλωθεί το επιβλητικό γλυπτό με τις εργασίες να ολοκληρώνονται την άνοιξη του 1937. Το 1955, ο ο αρχαιολόγος Δημήτρης Λαζαρίδης ήταν από τους πρώτους που αντιλήφθηκαν ότι κάτι ακόμα πιο σημαντικό από αυτό υπήρχε εκεί.

Συλλήψεις υπευθύνων γνωστού νυχτερινού κέντρου για φορολογικές παραβάσεις

Δύο συλλήψεις πραγματοποίησε η Οικονομική Αστυνομία σε έλεγχο που πραγματοποίησε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε στον φορολογικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ...

H Βαλερί είναι έτοιμη να δημοσιοποιήσει τα sms με τον Ολάντ που αποκαλεί «ξεδοντιάρηδες» τους φτωχούς

Αποφασισμένη να προσκομίσει και τα sms στα οποία ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ φέρεται να περιφρονεί τους μη έχοντες αποκαλώντας τους «sans dents», ελληνιστί «ξεδοντιάρηδες» ή «φαφούτηδες» είναι, σύμφωνα με δημοσίευμα των Sunday Times, η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας Βαλερί Τριερβελέρ.

Βίντεο-Ντοκουμέντο: Δείτε πως ζούσαν οι μοναχοί στο Άγιο όρος το 1963 και πως γιόρτασαν τη Χιλιετία του Όρους παρουσία του Βασιλέα Παύλου

Ένα σπάνιο βίντεο έχει αναρτηθεί στο youtube

Στο βίντεο αυτό, που μαγνητοσκοπήθηκε τον Ιούνιο του 1963, οι μοναχοί του Αγίου Όρους γιορτάζουν τη Χιλιετηρίδα παρουσία του Βασιλέα Παύλου (σε κάποιο σημείο φαίνεται το πλοίο του ΠΝ που τον μετέφερε στο Άγιο Όρος και η υποδοχή του στη Δάφνη) και του Πατριάρχη Αθηναγόρα!

Ε ΝΑ'ΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΒΑΤΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ! Βούλτεψη:Μόνο ανάσταση νεκρών δεν έχει υποσχεθεί ο κ. Τσίπρας

Δριμεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει η Κυβερνητική Εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ.

"Μόνο ανάσταση νεκρών δεν έχει υποσχεθεί ο κ. Τσίπρας από

Αμφίπολη: Νέο σχέδιο αναπαράστασης του τάφου-Οι πρώτες φωτογραφίες του τρίτου ταφικού θαλάμου-Τα πρώτα προβλήματα της ανασκαφής!

Με προβλήματα φαίνεται πως θα έρθουν αντιμέτωποι οι αρχαιολόγοι που έχουν εισέλθει στον τρίτο ταφικό τάφο της Αμφίπολης, αφού σημαντικά σημεία παρουσιάζουν αποκολλήσεις, όπως «οι μαρμάρινοι ορθοστάτες περιμετρικά, στο ορατό τμήμα των κατακόρυφων τοίχων που παρουσιάζουν συστηματικά αποκολλήσεις τεμαχίων», όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού.

ΠΟΜΙΔΑ: «Παράδεισος ο ΕΝΦΙΑ σε σχέση με το νέο ΦΜΑΠ του ΣΥΡΙΖΑ-Χαίρε Τσίπρα, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν!»

«Οι εξαγγελίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη σε σχέση με τη σχεδιαζόμενη επιβολή νέου "προοδευτικού Φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας (ΦΜΑΠ)", δείχνουν ότι ο ΕΝΦΙΑ μπορεί να μας φανεί πραγματικός "παράδεισος", σε σχέση με την "κόλαση" ενός "προοδευτικότερου" και "δικαιότερου" ΦΜΑΠ σαν αυτόν που σκιαγράφησε ο κ. πρόεδρος», σχολίασε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ).

Τσίπρας: Εκνευρισμένος που γελάνε όλοι μαζί του αλλά επιμένει ότι... λεφτά υπάρχουν

Της Νίκης Ζορμπά

Εμφανώς εκνευρισμένος για την κριτική που δέχθηκε περί παροχολογίας κατά τη χθεσινή του ομιλία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διερωτήθηκε grosso modo από πότε η φιλανθρωπία θεωρείται παροχή. Ως εκ τούτου, επιχείρησε πολλάκις κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ, στο πλαίσιο της 79ης ΔΕΘ, να εμφανίσει ως αυτονόητες τις εξαγγελίες του.

ΜΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ! Βολές ΣΥΡΙΖΑ κατά Τζιτζικώστα για την παρουσία εκπροσώπου της ΧΑ σε εκδήλωση μνήμης -«Ψαρεύει σε θολά νερά»

Την «έντονη αντίθεσή» τους στην παρουσία εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής στην εκδήλωση μνήμης για τη μικρασιατική καταστροφή στην πλατεία Αγίας Σοφίας, εκφράζουν με κοινή τους δήλωση, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής και οι βουλευτές Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Αμανατίδης και Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ! Ομπάμα: Ο Άσαντ προστάτεψε τους χριστιανούς στη Συρία

Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, σε συνάντησή του με Ορθόδοξους Επισκόπους στον Λευκό Οίκο, παραδέχθηκε ότι «ο Μπασάρ αλ Άσαντ προστάτεψε τους Χριστιανούς», αφήνοντας άφωνους τους ηγέτες της μεσανατολίτικης Ορθοδοξίας, οι οποίοι εξέφρασαν την απορία: γιατί οι ΗΠΑ εξόπλισαν και χρηματοδότησαν τους ισλαμιστές σφαγείς των χριστιανών και ειδικότερα των ορθοδόξων.

Οι προθέσεις και η ανησυχία του Καραμανλή

Από απόσταση ασφαλείας, αλλά με ζωηρό ενδιαφέρον και συγκεκριμένη άποψη για το πώς πρέπει να κινηθεί η κυβέρνηση, παρακολουθεί ο πρώην πρωθυπουργός, Κων. Καραμανλής, τη συζήτηση για τον διάδοχο του Κ. Παπούλια στην προεδρία της Δημοκρατίας, η οποία άνοιξε πρόωρα και τον «εμπλέκει», παρά τη διαφαινόμενη, περί του αντιθέτου, δική του επιθυμία.

Στη Ραχήλ δεν άρεσε το πρόγραμμα Τσίπρα... του δωσε και μια «συμβουλή» αλλά λίγο μετά την έσβησε...

Η  Ραχήλ Μακρή σχολίασε μέσω  Twitter την ομιλία του  Αλέξη Τσίπρα από τη Θεσσαλονίκη και την 79η ΔΕΘ.

Η βουλευτής των ΑΝΕΛ, εστίασε στο κομμάτι που αφορά στο χρέος δίνοντας μια «συμβουλή» στον κ. Τσίπρα.

ΣΥΡΙΖΑ Βενεζουέλα: Μιλάμε για παράδεισο, όχι μαλ@κίες!

Ετήσιος πληθωρισμός:

Οι «άνθρωποι του μόχθου» το σημείο τομής Τσίπρα – ΓΑΠ

«Οι άνθρωποι του μόχθου, οι αγρότες, οι επαγγελματίες οι μικροί και μεσαίοι επιχειρηματίες, ο κορμός της πραγματικής οικονομίας βρίσκονται σήμερα αντιμέτωποι με μια λαίλαπα φόρων που υπερβαίνουν τις δυνάμεις τους» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της καθιερωμένης ομιλίας του, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, από το βήμα της 79ης ΔΕΘ.

ΒΙΝΤΕΟ-Δείτε τι απάντησε ο Τσίπρας στην ερώτηση «που θα βρείτε τα λεφτά»

"Σε βάθος επταετίας θα εισπράξουμε 20 δις από τις ανείσπρακτες οφειλές των φορολογούμενων" είπε ο Αλέξης. Ναι αλλά δείτε όμως πως το είπε:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ! Με εντολή Σαμαρά απαγορεύτηκε η μετάδοση της ομιλίας

Αντιγράφω από ανακοίνωση του κόμματος:

Με εντολή Σαμαρά απαγορεύτηκε η μετάδοση της...

ΦΩΤΟ-Ευτυχώς μας έσωσε το ΣτΕ αδέρφια!

Ευτυχώς που το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάσισε να μην εργαζόμαστε Κυριακή αφού είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο ότι η Οικονομικής και Ηθική βλάβη που προκύπτει από την κυριακάτικη εργασία είναι δυσβάσταχτη! Δείτε και την απόδειξη:

ΔΕΙΤΕ: Τα σφοδρότερα χτυπήματα μετεωριτών της Ιστορίας

Όταν το Σύμπαν πυροβολεί τη Γη με διαστημικές κοτρόνες!

Ο αγαπημένος μας μπλε πλανήτης βάλλεται από διαστημικά συντρίμμια όλη την ώρα, καθώς όμως τα περισσότερα καίγονται και διαλύονται στην ατμόσφαιρα αυτό δεν αποτελεί συνήθως πρόβλημα.

Οδηγός ... για τη φοιτητική ζωή στη Θεσσαλονίκη

Το γεγονός πως το Α.Π.Θ (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης) είναι ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας, φανερώνει το λόγο που η πόλη θεωρείται η Μέκκα της φοιτητικής ζωής. Η Θεσσαλονίκη, παρότι είναι η δεύτερη σε πληθυσμό πόλη της Ελλάδας, είναι πανεύκολη για να τη μάθεις.
Η ρυμοτομία της είναι τόσο εύκολη, που, αν χαθείς και πιάσεις την κατηφόρα, θα βρεθείς σίγουρα στη θάλασσα, κάτι που δεν μπορείς να πεις με σιγουριά για την Αθήνα.

Οι 13 νεκροί που διεκδικούν τον τάφο της Αμφίπολης

Ενώ το θρίλερ συνεχίζεται έως ότου αποκαλυφθεί ο "ένοικος" του τάφου της Αμφίπολης, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Ποιοι είναι οι 14 υποψήφιοι;

1. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

ΆΚΥΡΗ ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ: «Αρθρο 99» και για τα νοικοκυριά -Μοντέλο Ιρλανδίας για διαγραφή όλων των χρεών

Εναν πτωχευτικό κώδικα και για τα φυσικά πρόσωπα μελετά η κυβέρνηση. Πρόκειται για πλάνο για ολική διαγραφή των χρεών προς το Δημόσιο αλλά και τις τράπεζες, για νοικοκυριά που δεν μπορούν να καταβάλουν τις δόσεις των οφειλών τους ούτε καν όταν υπάγονται σε ρύθμιση.

Βουλγαράκης: Η Ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, σχολίασε τα όσα εξήγγειλε χθες στη ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας αποκαλύπτοντας μια μικρή συζήτηση που είχε, με έναν φίλο του.

ΒΙΝΤΕΟ-Πάλι φάπες έριξε ο Άδωνις... ο Μπαλάφας ήταν ο άτυχος σήμερα

Ένταση και υψηλοί τόνοι στην αντιπαράθεση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη και του μέλους της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μπαλάφα, με αφορμή τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ

Το success story των Ελλήνων της Αμερικής

Το μέσο ελληνοαμερικανικό νοικοκυριό σύμφωνα με στοιχεία του Γραφείου Απογραφής για το 2006-10, είχε ετήσιο εισόδημα 78.500 δολάρια, έναντι 60.700 του μέσου αμερικανικού νοικοκυριού.

Ενας στους έξι από τους 75.000 Ελληνες μετανάστες πρώτης γενιάς που είναι ενταγμένοι στο εργατικό δυναμικό των ΗΠΑ είναι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσοστό ιδιοκτητών επιχειρήσεων μεταξύ μεταναστών πρώτης γενιάς απ’ οποιαδήποτε άλλη χώρα.

Γελάει κι ο Τατσόπουλος: Ασυναγώνιστη η συνταγή «υπόσχομαι τα πάντα»

Μία ημέρα μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, o ανεξάρτητος βουλευτής ρίχνει τα... καρφιά του

Με μία αιχμηρή τοποθέτηση στο Facebook,  μία ημέρα μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, o ανεξάρτητος βουλευτής, Πέτρος Τατσόπουλος, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, η συνταγή "υπόσχομαι τα πάντα", παραμένει διαχρονικά ασυναγώνιστη».

«Τρύπα» εκατομμυρίων στο ταμείο της Εκκλησίας -Η περιουσία της σε όλη την Ελλάδα

Μείωση που φτάνει ακόμη και το 70% εμφανίζουν τα έσοδα της Εκκλησίας τα τελευταία πέντε χρόνια, με αποτέλεσμα να έχει καταγραφεί «τρύπα» εκατομμυρίων στο ταμείο της. Η οικονομική κρίση έχει αναγκάσει τους πιστούς να αφήνουν ελάχιστα χρήματα στο παγκάρι, ενώ η μείωση των μυστηρίων και των δωρεών διογκώνουν το πρόβλημα.

Ο Τσίπρας θέλει, η χώρα μπορεί; - Όσα δεν είπε στη ΔΕΘ

Μέχρι αργά χθες το βράδυ το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε σπεύσει να απαντήσει στο αναμενόμενο σχόλιο της κυβέρνησης δια της κ. Σοφίας Βουλτέψη, καθώς η ηγεσία του κόμματος και όχι μόνο απολάμβανε στη νύφη του Θερμαϊκού άκρως ικανοποιημένη την εμφάνιση και το περιεχόμενο της ομιλίας του προέδρου του κόμματος στην 79η ΔΕΘ.

Εκατέρωθεν πυρά Γεωργιάδη-Ζώη για τον…Τσίπρα (ΦΩΤΟ)

Εκατέρωθεν πυρά αντάλλαξαν μέσω twitter o κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής Χρήστος Ζώης. Αφορμή στάθηκε το σχόλιο του Χρήστου Ζώη για...

Kλινική αποκατάστασης η βίλα Σουμάχερ

Περίπου 15 ιατροί, νοσηλευτές και θεραπευτές θα βοηθήσουν στην αποκατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, που θα ωφεληθεί από την επάνοδό του στο οικογενειακό περιβάλλον

Τώρα νοθεύουν και το υγραέριο

H έκπληξη του οδηγού που έβαλε υγραέριο στο Πετρίτσι της Βουλγαρίας ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλη, όταν το αυτοκίνητό του, κάθε φορά που «ανέβαζε» στροφές πάνω από τις 3.500, περνούσε απότομα από το υγραέριο στη... βενζίνη. Ηταν τυχερός, γιατί το αμάξι ήταν διπλής καύσεως (δύο ντεπόζιτα βενζίνης - υγραερίου) με μπουτόν.

Μενεγάκη σε Λάτσιο: Δεν θα βγάλεις τα παιδιά μας από το σπίτι τους

Να γράψουμε τη βίλα στα τρία παιδιά - Λάτσιος: Να βγει στον πλειστηριασμό για να πάρω τα λεφτά μου

Αγριες διαστάσεις έχει πάρει η δικαστική διαμάχη μεταξύ της πιο διάσημης Ελληνίδας παρουσιάστριας και του διευθυντή Προγράμματος του ANT1.

Κορρές: Σύμβολο του θανάτου οι Καρυάτιδες

Ο καθηγητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Μανόλης Κορρές, ρίχνει φως στις μυστηριώδεις Καρυάτιδες. «Είναι οι κυρίες, Αθηναίες αρχόντισσες, κορίτσια που πηγαίνουν στον τάφο του ιδρυτή της πόλης με τις φιάλες και τον τιμούν. Γιατί κάτω από το Ερέχθειο είναι ο τάφος του Κέκροπα.

Ντόρα: Εικονική πραγματικότητα οι εξαγγελίες Τσίπρα-Να συγκληθεί η ΚΟ της Νέα Δημοκρατία

Σε νέα, ηχηρή πολιτική παρέμβαση προχώρησε σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη, με όσα είπε στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Αυτιά, σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα, αλλά και προχωρώντας σε μια πρόταση-έκπληξη για τη Νέα Δημοκρατία.

H ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ! Στο 12,2 ο μέσος όρος των μαθητών δημοσίων Λυκείων στις πανελλαδικές

Με 12, με άριστα το 20, βαθμολογείται το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα. Οι μαθητές των δημόσιων λυκείων στην κορυφαία στιγμή της δωδεκάχρονης εκπαιδευτικής τους διαδρομής, δηλαδή στις πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή στο πανεπιστήμιο, βαθμολογήθηκαν φέτος με μέσο όρο 12,2.

Κι άλλος αποκεφαλισμός από τους τζιχαντιστές! Φρικιαστικό βίντεο

Νέο φρικιαστικό βίντεο με τον αποκεφαλισμό αυτή τη φορά του 44χρονου Βρετανού Ντέιβιντ Χέινς που είχε απαχθεί το 2013 κυκλοφόρησαν οι τζιχαντιστές.

Το βίντεο με τίτλο “Ένα μήνυμα προς τους συμμάχους της Αμερικής”  ένας άνδρας με βρετανική προφορά που φορά μαύρα ρούχα κι έχει καλυμμένο το πρόσωπό του δηλώνει: «αυτός ο Βρετανός πρέπει να πληρώσει το τίμημα τις υπόσχεσής σου, Κάμερον, να προετοιμάσεις για μάχη τους Πεσμεργκά κατά του Ισλαμικού Κράτους».


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Η χθεσινή ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ

Δείτε τι εξήγγειλε χθες κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας:

«Άκουσε τον Αλέξη ο ΓΑΠ και αισθάνθηκε τσιγκούνης»

Με ειρωνικό τρόπο και πολλές αιχμές υποδέχθηκαν τις υποσχέσεις του  Αλέξη Τσίπρα από τη ΔΕΘ πολλά στελέχη της ΝΔ.

Ανάμεσα τους και ο βουλευτής....

Spiegel: Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και της Βρετανίας είχαν μετατρέψει σε ξέφραγο αμπέλι τη γερμανική Deutsche Telekom

Η Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ (NSA) και οι υπηρεσίες πληροφοριών της Βρετανίας είχαν αποκτήσει συγκαλυμμένη πρόσβαση στο δίκτυο πολλών εταιρειών τηλεπικοινωνιών της Γερμανίας, υποστηρίζει το περιοδικό Der Spiegel, σύμφωνα με έγγραφα του πρώην συμβούλου της NSA Έντουαρντ Σνόουντεν.

ΒΙΝΤΕΟ-Μετά τους διορισμούς δικών τους παιδιών, οι ΧΑυγίτες βουλευτές παίρνουν τώρα και άτοκα δάνεια

Εκτός από τους προνομιακούς διορισμούς ημετέρων στη Βουλή, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, κάνοντας χρήση των βουλευτικών προνομίων τους, εξασφαλίζουν για τους εαυτούς τους και άτοκα δάνεια.

Κορυφαία επιτυχία: Στα 500 καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου το Αριστοτέλειο και το Πανεπιστήμιο Κρήτης

Το να βλέπεις το ΜΙΤ στην πρώτη θέση των κορυφαίων πανεπιστημίων του κόσμου, είναι κάτι προφανές και δεδομένο. Όπως και να ακολουθούν στη δεύτερη θέση το Χάρβαρντ και στην τρίτη το Κέμπριτζ.

ΦΩΤΟ-Βρήκε και το φιλαράκι του τον ΧΑυγίτη ο Αλέξης

Κατά την είσοδό του στο Βελλίδειο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σταμάτησε για να χαιρετήσει τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρο Καρυπίδη. Οι δύο άνδρες είχαν μία ολιγόλεπτη συνομιλία, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες.

Γελάει κι ο Πάσχος με τον Αλέξη...

Με ανάρτησή του στο Twitter, o Πάσχος Μανδραβέλης σχολίασε με… σκωπτικό τρόπο τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα από τη ΔΕΘ.