21 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτές είναι οι γυμνές φώτο της Rihanna!

Στο δεύτερο γύρο διαρροής γυμνών φωτογραφιών προστέθηκε ένα ακόμη “θύμα”. Πρόκειται για τη Rihanna η οποία επίσης είδε προσωπικές της φωτογραφίες να διαρρέουν στο διαδίκτυο.

H Lady Gaga πήγε βόλτα στα δισκάδικα των Εξαρχείων, αλλά έφαγε... άκυρο [εικόνες]

Μπορεί η 28χρονη ποπ σταρ να περιόρισε στο ελάχιστο τις εμφανίσεις της στην ελληνική πρωτεύουσα, καθώς, δεν πήγε ούτε καν στα «βασικά» τουριστικά μέρη της Αθήνας, ωστόσο, βρήκε λίγο χρόνο για να πεταχτεί μέχρι τα Εξάρχεια και να βιώσει μια έκπληξη.

BINTEO-Σταύρος Θεοδωράκης: Οι 21 θέσεις του Ποταμιού

Σε πορεία πολιτικού σχηματισμού που παίρνει τη θέση του στο πολιτικό σκηνικό με συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις μπήκε από σήμερα το Ποτάμι με το δικό του επίσημο «μανιφέστο». Έπειτα από έναν μαραθώνιο ομιλιών από τα 60 μέλη της Επιτροπής Διαλόγου ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης κατέθεσε το βράδυ τις 21 θέσεις τού κινήματος εφ' όλης της ύλης που θα «επουλώσουν τα τραύματα της χώρας». Ενός «μεγάλου κινήματος του ριζοσπαστικού Κέντρου» και «των αλλαγών».

Ακριβής μικρογραφία της Αλεξάνδρειας της Αιγύπτου, ο τύμβος της Αμφίπολης! (ΦΩΤΟ)

Η μαθηματική αναλογία με την πόλη που ίδρυσε ο Μέγας Αλέξανδρος το 331 π.Χ

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη, που δίνει ακόμα μία πολύ εντυπωσιακή διάσταση του τύμβου στην Αμφίπολη, φέρνουν στο φως τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ». Τα συγκεκριμένα στοιχεία προέρχονται από τον Μιχάλη Λεφαντζή, συνεργάτη της κυρίας Αικατερίνης Περιστέρη, και δείχνουν πως το χέρι που σχεδίασε τον τύμβο της Αμφίπολης γνώριζε πολύ καλά την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου,σημείο αναφοράς για τον Μ. Αλέξανδρο, που την ίδρυσε το 331 π.Χ., αφού ήταν η αγαπημένη του πόλη.

Η αρχαία είσοδος του τύμβου λύνει το γρίφο της Αμφίπολης: Ετσι θα μπουν οι αρχαιολόγοι στον τρίτο θάλαμο

Δέος και παγκόσμιο θαυμασμό προκάλεσαν για ακόμη μια φορά τα αγάλματα των Καρυάτιδων σε όλο τους το μεγαλείο, όπως αποκαλύφθηκαν στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Πολιτισμού την Κυριακή.

Deutsche Welle: Η Μέρκελ θα δείξει κατανόηση στην Ελλάδα

Η Γερμανίδα καγκελάριος θα δείξει κατανόηση στις ελληνικές θέσεις, ωστόσο το Βερολίνο, μολονότι δεν αντιμετωπίζει θετικά ενδεχόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θεωρεί πλέον «μπαμπούλα» τον Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζει ο αναλυτής Νιλς Καντρίτσκε

ΕΜΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ!! Άλεξ Σάλμοντ: Οι Βρετανοί μας ξεγέλασαν

Μετά το «όχι» στο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Σκωτίας ο υπό παραίτηση πρωθυπουργός της χώρας τα... ρίχνει στο Γουεστμίνστερ

Δ. Γαλαμάτης: Η πρόκληση για την κεντροδεξιά

Οι δύο μεγάλες ιδεολογίες, που καθόρισαν την μορφή του κόσμου μας, έχουν αποκαθηλωθεί.

Ο σοσιαλισμός κατέρρευσε και τυπικά το 1989, αφού είχε προλάβει να εξοντώσει εκατομμύρια ανθρώπους.

Στα συντρίμμια του, ο επευλαύνων νεοφιλελευθερισμός, διακήρυξε την είσοδο σε μια εποχή χωρίς ιδεολογικές συγκρούσεις με ελάχιστο κράτος , αρρύθμιστες αγορές και ξέφρενο καταναλωτισμό. Δύο δεκαετίες αργότερα, ήταν η σειρά του να αμφισβητηθεί. Η υπόθεση Lehman Brothers υπήρξε το σημείο καμπής.

Ο Δανός "συνάδελφος" του Έλγιν, που κατέκλεψε τις ελληνικές αρχαιότητες

Ο Δανός αρχαιολόγος, θεολόγος και φιλόλογος Peter Oluf Brønsted (1780-1842), φτάνει στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 1810, πραγματοποιώντας την πρώτη, ουσιαστικά, επίσκεψη Δανού περιηγητή στην χώρα.

Σ. Βούλτεψη: Ε καλά τώρα! Είναι γνωστό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει τη χώρα

Για υπονομευτική τακτική σε βάρος της χώρας κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη απαντώντας σε σχόλιο που έκανε νωρίτερα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφορικά με την επικείμενη συνάντηση, την Τρίτη, του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με την Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο.

Αναρτήθηκαν στο taxis τα νέα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ – 7 βήματα για να λύσετε τους γρίφους

- Στο taxis μία μέρα νωρίτερα τα νέα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ
- Μέχρι το τέλος του μήνα η πρώτη δόση
- Πώς θα ελέγξετε τα εκκαθαριστικά για λάθη

Αναρτήθηκαν στο taxis τα μεσάνυχτα του Σαββάτου τα νέα διορθωμένα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ. Έτσι μέχρι τέλος του μήνα 1,1 εκ. φορολογούμενοι θα πρέπει να τα τυπώσουν και να πληρώσουν την πρώτη δόση.

ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛ@ΚΙΑ Ο ΘΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΦΙΛΕΛΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ: Ο Τζήμερος απαξιώνει τις Καρυάτιδες της Αμφίπολης: Χοντροκομμένα αγάλματα, νεοπλουτίστικης αντίληψης

"Απάτριδες" σε καιρό ειρήνης... γιατί μόλις σφίξουν οι κ@λοι κομμένες οι μαλακ@ες

Ο Θάνος Τζήμερος δεν συμμερίζεται τον ενθουσιασμό για τις Καρυάτιδες της Αμφίπολης, ενώ τα εγκωμιαστικά σχόλια που ακούγονται από την ημέρα που αποκαλύφθηκαν στον τύμβο φαίνεται πως δεν τον εκφράζουν.

Έξαλλη η Πιπιλή στον Μεϊμαράκη

Δύο ώρες τον περίμενε την Παρασκευή έξω από το γραφείο του
 
Σε κατάσταση νευρικού κλονισμού έχουν περιέλθει ορισμένοι βουλευτές της ΝΔ με τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα. Χαρακτηριστική η περίπτωση της Φωτεινής Πιπιλή που αν μη τι άλλο στηρίζει τις επιλογές Σαμαρά.

Βέβηλοι επιτέθηκαν ξανά σε εκκλησία στην Κρήτη: Αφόδευσαν σε εικόνες του Χριστού και της Παναγίας [εικόνες]

Νέο χτύπημα βέβηλων σε εκκλησία στην Κρήτη, καθώς, άγνωστοι μπήκαν σε ναό στην περιοχή Γιούχτα και αφόδευσαν σε δύο εικόνες, του Χριστού και της Παναγίας.

Η "βίλα Αμαλία" γίνεται και πάλι σχολείο, μετά την ανακατασκευή της

Συνολικό εμβαδόν 2.141,70 τ.μ. θα έχει το σχολικό συγκρότημα που ανεγείρεται, στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Χέιδεν, και στο οποίο πρόκειται να εγκατασταθεί το 67ο Γενικό Λύκειο, που σήμερα φιλοξενείται σε κτίριο στη συμβολή των οδών Αγ. Μελετίου και Νεκταρίου και για το οποίο καταβάλλεται μηνιαίο μίσθωμα 11.200 ευρώ.

«Επιχείρηση» πλαστό πτυχίο: Γιατροί και καθηγητές με τίτλους σπουδών από πανεπιστήμια που δεν υπάρχουν

Σε σαφάρι, με εντυπωσιακά αποτελέσματα, έχει εξελιχθεί η έρευνα για τα πλαστά πτυχία που κάνει ο ΔΟΑΤΑΠ. Εκεί καταλήγουν τα αιτήματα των ελεγκτών του Δημοσίων για τους επίορκους υπαλλήλους, με πτυχία από ξένα πανεπιστήμια και από τη διαδικασία βγαίνουν λαβράκια.

Ο Χοντορκόφσκι ανακοίνωσε κίνημα για να… βάλει φυλακή τον Πούτιν!

Φυσικά δεν είναι… ακριβώς έτσι τα πράγματα, η ανακοίνωση από την πλευρά του Μιχαήλ Χοντορκόφσκι ενός κινήματος για την “ανοιχτή Ρωσία”, έχει ως τελική επιδίωξη την ανατροπή του Βλαντιμίρ Πούτιν από την εξουσία. Ή ακόμη και τη… φυλάκισή του.

Το υπέρτατο όπλο της Δύσης εναντίον του Πούτιν...

Ποιο θα μπορούσε να είναι το απόλυτο όπλο της Δύσης εναντίον του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πουτιν; Πιθανότατα η απάντηση να βρίσκεται σε έναν σχετικά άγνωστο οργανισμό, που στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό κτίριο σε μια δασώδη περιοχή ενός προαστίου των Βρυξελλών: την Εταιρεία Παγκόσμιων Διατραπεζικών Χρηματοπιστωτικών Τηλεπικοινωνιών ή, αλλιώς, Swift.

Τζήμερος: Οι Καρυάτιδες της Αμφίπολης είναι χοντροκομμένα αγάλματα νεοπλουτίστικης αντίληψης (!!!!)



Ο Θάνος Τζήμερος με μια ανάρτηση στο Facebook χθες το βράδυ εκφράζει την άποψή του για τις Καρυάτιδες της Αμφίπολης....

Διαβάστε στο www.logiastarata.gr

ΦΩΤΟ-ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ! «Λιοντάρι στο κλουβί» η Ραχήλ

Μιλάμε για τον άντρα της Ραχήλ, αυτόν που τον απέσπασε από τον ΟΣΕ σε πολιτικό γραφείο... την έχει στο νοσοκομείο και αναγκασμένος να της κάνει παρέα τα έχει δεί όλα και δεν βλέπει την ώρα να την ξεφορτωθεί για να την πέσει σε άλλους και να βρει την ηρεμία του...

Μια φωτογραφία από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται, έπειτα από εγχείρηση που υπεβλήθη, η Ραχήλ Μακρή ανέβασε ο σύζυγός της, Ανδρέας Τσεκένης, στο προφίλ του στο facebook.

ΝΕΕΣ ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟ ΤΖ. ΛΟΡΕΝΣ! Το «WikiLeaks» του Χόλιγουντ: Ολόγυμνη και η Kim Kardashian!

Η διάσημη ηθοποιός Kim Kardashian, η χολιγουντιανή ηθοποιός, Vanessa Hudgens και η Αμερικανίδα αθλήτρια Hope Solo, είναι τα νέα θύματα του χάκερ των διασημοτήτων, αφού γυμνές φωτογραφίες τους είδαν το «φως» της δημοσιότητας το Σάββατο και πλέον, κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου.

Ενας νέος έρωτας στη ΝΔ: Η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου και o Γιάννης Κεφαλογιάννης

Διαβάστε τη διάψευση της Ασημακοπούλου εδώ

Ο βουλευτής Γιάννης Κεφαλογιάννης κέρδισε την καρδιά της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου. Εκείνη χώρισε το σύζυγό της και εκείνος ακύρωσε τον αρραβώνα του, σύμφωνα με πληροφορίες.

ΒΙΝΤΕΟ-Γκατούζο τους βρίζει όλους...

Ξέσπασε ο προπονητής του ΟΦΗ, Τζενάρο Γκατούζο, μετά τον αγώνα των Κρητικών με τον Ατρόμητο. Αφορμή, δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας.

Δείτε το ξέσπασμα του Ιταλού τεχνικού:

"Έλληνας" (λέμε και καμιά μαλ@κία) σε στρατόπεδο τζιχαντιστών - Συναγερμός στην ΕΥΠ

Συναγερμό στη ΕΥΠ και σε άλλες κρατικές υπηρεσίες προκαλεί ένας 27χρονος Έλληνας που έχει μεταβεί στη Συρία, σε στρατόπεδο τζιχαντιστών.

ΒΙΝΤΕΟ. Τρομακτική σύγκρουση, για ένα Nissan 370Z, με 252 χλμ./ώρα

«Ότι συνέβη είναι πολύ άσχημο, αλλά ευτυχώς δεν έπαθα το παραμικρό», έγραψε, μεταξύ άλλων, στη σελίδα του στο Facebook, ο Αμερικανός οδηγός, που παίρνει μέρος στο  IMSA Continental Tire Sportscar Challenge.

ΟΡΓΗ ΝΔιτών κι οι κυβερνώντες στον κόσμο τους: Η ΝΔ έχει τις μεγαλύτερες απώλειες απευθείας προς τον ΣΥΡΙΖΑ!

Στο εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό του 61,3% κινείται η συσπείρωση της Νέας Δημοκρατίας, μερικούς μόλις μήνες μετά τις ευρωεκλογές του Μαϊου, όπως δείχνει η δημοσκόπηση της MRB για τη “Real News”.

Πιο συγκεκριμένα, η ΝΔ έχει συσπείρωση μόλις 61,3%, ενώ οι απώλειές της προσδιορίζονται ως εξής:

ΒΙΝΤΕΟ-Ο ηλίθιος Παππάς της ΧΑ εκπαιδεύει ανήλικο να χαιρετάει ναζιστικά

Σοκάρει το βίντεο που αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα της Καθημερινής και στο οποίο φαίνεται ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, να εκπαιδεύει ένα ανήλικο αγόρι να χαιρετάει ναζιστικά.

ΦΩΤΟ-27 προσαγωγές στον Μελιγαλά-Ένταση με τους χρυσαυγίτες

Ένταση προκλήθηκε νωρίτερα όταν η αστυνομία ήλεγξε πούλμαν που μετέφερε χρυσαυγίτες στο Μελιγαλά Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί προσήγαγαν 27 άτομα, ενώ ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης...

ΠΕΣΤΕ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ: «Φλερτ» του ΣΥΡΙΖΑ με ξένα funds

Η εκτίμηση ξένων funds που έχουν ήδη επενδύσει στην Ελλάδα ή ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σε επενδύσεις προσεχώς, πως «ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελέσει παράγοντα της εξίσωσης διακυβέρνησης της χώρας το επόμενο διάστημα», έχει ενεργοποιήσει έντονο «φλερτ» του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με εκπροσώπους των funds αυτών.

ΦΩΤΟ-Αμφίπολη: Δείτε ολόκληρες τις Καρυάτιδες

Φορούν ποδήρη χιτώνα και μακρύ κροσσωτό ιμάτιο με πλούσιες πτυχώσεις - Βρήκαν νέο, μαρμάρινο θύρωμα στον τύμβο

Νέες, εκπληκτικές φωτογραφίες από τις Καρυάτιδες που βρέθηκαν μέσα στον τύμβο Κάστα της Αμφίπολης έδωσε την Κυριακή στη δημοσιότητα το υπουργείο Πολιτισμού.

Αποκάλυψη: Ποιον προορίζουν για πρόεδρο της Δημοκρατίας

Το όνομα που ακουγόταν έντονα τους τελευταίους μήνες ήταν αυτό του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, που ήταν και το φαβορί καθώς υπήρχαν εκτιμήσεις ότι μπορεί να συλλέξει μια τέτοια υποψηφιότητα τους 180 βουλευτές.

Ωστόσο το σενάριο αυτό δείχνει να κάηκε και οι σκέψεις των κυβερνητικών εταίρων στρέφονται σε κεντροδεξιό υποψήφιο πρόεδρο. Όπως άφησε να εννοηθεί και ο Ευ. Βενιζέλος στη ΔΕΘ


Σήμερα σας αποκαλύπτουμε ποιον προορίζουν στη Νέα Δημοκρατία για υποψήφιο πρόεδρο της δημοκρατίας

"Τρεις άνθρωποί σας μας ζήτησαν μίζα"! Έγγραφο αποκάλυψη από ΗΠΑ

Μια επιστολή με περιεχόμενο βόμβα από τις ΗΠΑ προς την Γενική Διεύθυνση Εξοπλισμών αποκαλύπτει τι συνέβαινε μέχρι πολύ πρόσφατα στον ευρύτερο χώρο των εξοπλισμών. Η επιστολή είναι απάντηση στον επικεφαλής της ΓΔΕ επί Μεϊμαράκη και Βενιζέλου από την αμερικανική εταιρεία Pratt and Whitney.

Ελληνες ανάμεσα σε δύο στρατούς στην Ουκρανία

ΜΑΡΙΟΥΠΟΛΗ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Η πρόσβαση στην κοινότητα Σαρτανά από τη Μαριούπολη γίνεται περνώντας από ένα ή δύο σημεία ελέγχου του ουκρανικού στρατού, ανάλογα τον δρόμο που θα ακολουθήσει κανείς. Εμείς ακολουθούμε τον πιο σύντομο.

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: Δεν έχω σχέση με τον νεαρό βουλευτή

«Πέρα από ψευδές είναι και ένα χτύπημα κάτω από τη μέση» δηλώνει στο «Π» η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ

Η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου διαψεύδει το δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας που την θέλει, μετά το χωρισμό της, να διατηρεί σχέσεις με τον βουλευτή της ΝΔ...

O Πλεύρης εξηγεί γιατί ο Τσίπρας το έριξε στη θρησκεία

Ο  Θάνος Πλεύρης με παρέμβαση του στο  Twitter αναφέρθηκε στη «στροφή» του  Αλέξη Τσίπρα στη θρησκεία.

Ο κ. Πλεύρης με αφορμή της εξαγγελίες του κ. Τσίπρα αλλά και...

Αριστερός Πρόεδρος δίνει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Μιχαλολιάκο που φοράει χειροπέδες

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΟΥΛΑΣ

Μπορείτε να φανταστείτε τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο να μεταφέρεται με χειροπέδες στο Προεδρικό Μέγαρο και να παίρνει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης; Αν σας ακούγεται τρελό το σενάριο, αναλογιστείτε πόσο πιο παράλογο θα σας φανεί την εντολή αυτήν να την παίρνει από έναν αριστερό πρόεδρο ο οποίος θα έχει εκλεγεί λίγες μέρες νωρίτερα από τη μειοψηφία της Βουλής. Και όμως, όλα τούτα δεν είναι καθόλου απίθανο να συμβούν στη χώρα μας σε έξι μήνες.

ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΛΛΑΣ! ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΕΙΔΕ: Πρώτη και τελευταία χρονιά εφαρμογής του νόμου των μετεγγραφών φοιτητών -Θα καταργηθεί

Για μία μόνο χρονιά, τη φετινή, θα εφαρμοστεί ο νόμος για τις μετεγγραφές των φοιτητών, καθώς θα καταργηθεί. Αυτό ανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος, στη συνάντηση που είχε με τους πρυτάνεις των ΑΕΙ.

Από το ποντιακό χωριό στην κορυφή της Microsoft: Ο Ελληνας επιστήμονας του τεχνολογικού κολοσσού

Φέτος παρουσιάστηκε η ψηφιακή βοηθός της Microsoft, η Cortana, ωστόσο πίσω από αυτήν βρίσκεται ένας Ελληνας επιστήμονας, ο οποίος δηλώνει περήφανος για την ποντιακή του καταγωγή και ερωτευμένος με τη δουλειά του.

BINTEO-Βρήκαν μακεδονικά νομίσματα στην Αμφίπολη - Αποκαλύφθησαν οι Καρυάτιδες

Σήμερα στη νέα ενημέρωση από το υπουργείο Πολιτισμού αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα φωτογραφίες που θ' απεικονίζουν ολόκληρες τις δύο Καρυάτιδες...

Η Λίνα Μενδώνη, γγ του υπουργείου Πολιτισμού, μιλώντας την Κυριακή το πρωί στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο», σημείωσε μεταξύ άλλων ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις περί τετάρτου θαλάμου ενώ αναμένονται ανακοινώσεις εντός της ημέρας για την πορεία της ανασκαφής στην Αμφίπολη.

Χρ. Λαζαρίδης: Έρχονται φοροελαφρύνσεις και μείωση ΕΝΦΙΑ

Φοροελαφρύνσεις και σταδιακή μείωση του ΕΝΦΙΑ προανήγγειλε ο Χρύσανθος Λαζαρίδης με δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή του Mega.

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΙΓΑ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ!! Καμμένος: Δεν θα πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ

Να μην πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ, όπως έπραξε ο ίδιος, κάλεσε τους πολίτες ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Το σχέδιο Σαμαρά για έξοδο της τρόικας

Ο κ. Σαμαράς επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου από το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, ένα ταξίδι που πραγματοποίησε χωρίς τους στενούς του συνεργάτες. Ο κ. Χρ. Λαζαρίδης έμεινε στην Αθήνα προετοιμάζοντας τις θέσεις της ελληνικής πλευράς τόσο ενόψει της κρίσιμης συνάντησης με την κ. Αγκελα Μέρκελ, την Τρίτη στην Καγκελαρία, όσο και ενόψει Ιανουαρίου, οπότε η Αθήνα φιλοδοξεί να βάλει τέλος στην επιτήρηση της χώρας από την τρόικα.

Γιατί επισκέφτηκε ο Δημήτρης Σταμάτης τον Καραμανλή

Τον πρώην πρωθυπουργό και επί 12 1/2 χρόνια πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή επισκέφτηκε την Παρασκευή στην πλατεία Μαβίλη ο Υπουργός Επικρατείας και εξ απορρήτων του Αντώνη Σαμαρά Δημήτρης Σταμάτης, προκειμένου να διερευνήσει...

Αμφίπολη: Το επόμενο βήμα των αρχαιολόγων -Νέο σχέδιο εισόδου στον 3ο θάλαμο

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι εργασίες ανασκαφείς στον τύμβο της Αμφίπολης από τους αρχαιολόγους οι οποίοι έχουν βάλει σε εφαρμογή το εναλλακτικό σχέδιο εισόδου στον 3ο θάλαμο του τάφου. Μάλιστα αναμένεται την Κυριακή να δοθούν στη δημοσίοτητα και νέες φωτογραφίες μέσα από τον αρχαίο τάφο της Αμφίπολης, καθώς η αρχαιολογική σκαπάνη πρόκειται να αποκαλύψει ολόκληρες τις Καρυάτιδες.

BINTEO-Καρέ καρέ ο βομβαρδισμός τζιχαντιστών από γαλλικά μαχητικά

Στις 19 Σεπτεμβρίου ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ έδωσε εντολή να ξεκινήσει ο βομβαρδισμός θέσεων των τζιχαντιστών στο Ιράκ. Τα γαλλικά μαχητικά απογειώθηκαν και χτύπησαν τους στόχους.

Γιατί έχασε ο Κωσταράκος; Τα σενάρια

Δεν είναι λίγο αυτό που κατάφερε ο Α/ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος. Ήταν ο πρώτος Έλληνας υποψήφιος για την θέση του προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής του NATO. Όπως αποδείχτηκε δεν ήταν μια “διακοσμητική” υποψηφιότητα. Έχοντας όπως έδειξαν τα πράγματα απέναντί του τους αμερικανούς, ο Κωσταράκος κατάφερε να πάει την εκλογή σε δεύτερη ψηφοφορία κι εκεί να χάσει για ελάχιστες ψήφους από τον Τσέχο υποψήφιο.

Γιατί έχασε;

Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! Ρεκόρ εκκρεμών υποθέσεων στη Δικαιοσύνη: Ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο!

Γραφειοκρατία, πολύπλοκες υποθέσεις,έλλειψη προσωπικού και αύξηση των υποθέσεων που παίρνουν τον δρόμο της Δικαιοσύνης έχουν προκαλέσει τεράστιες καθυστερήσεις στον προσδιορισμό ημερομηνίας διεξαγωγής της δίκης και κατά συνέπεια και στην έκδοση των αποφάσεων.

ΕΝΦΙΑ: Ανέβηκαν τα νέα εκκαθαριστικά

Πάνω από ένα εκατομμύριο ιδιοκτήτες ακινήτων μπορούν να δουν εδώ και λίγα λεπτά τα καινούργια εκκαθαριστικά του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων.

Παρά το γεγονός ότι η γενική γραμματεία δημοσίων εσόδων είχε ανακοινώσει ότι τα νέα εκκαθαριστικά θα είναι διαθέσιμα από την Δευτέρα, πριν από λίγο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Taxis η σχετική ανακοίνωση. Τα νέα εκκαθαριστικά, αφορούν στους ιδιοκτήτες που ανήκουν σε μια από τις τέσσερις κατηγορίες:

Ο σοφέρ της Lady Gaga: Ποιος είναι ο 34χρονος Έλληνας που κέρδισε την εμπιστοσύνη της

Είχε την ευκαιρία να βλέπει και να μιλά με την τραγουδίστρια, μέχρι και λίγα λεπτά πριν την αναχώρησή της από την Αθήνα για τις Βρυξέλλες

Είναι ο άντρας που είχε την ευκαιρία να βλέπει και να μιλά με τη Lady Gaga μέχρι και λίγα λεπτά πριν την αναχώρησή της από την Αθήνα για τις Βρυξέλλες.

Αναβάλλει την Επανάσταση ο Αλέξης... last year η σύγκρουση με τους δανειστές

Γράφει ο καταδικασμένος για υποκλοπή προσωπικών δεδομένων της Τζέκου, ο γνωστός ΣΥΡΙΖΑίος Γιάννης Μακρυγιάννης

Η νέα στρατηγική της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι να προτάξει τα μέτρα ανακούφισης από την ανθρωπιστική κρίση και να αφήσει για αργότερα τις όποιες μεγάλες ρήξεις και ανατροπές - Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης διαβεβαιώνει ότι το κόμμα του είναι πλέον συνομιλητής της ηγεσίας της ΕΕ και οι θέσεις του δεν απειλούν το ευρωπαϊκό κεκτημένο

Νέο βίντεο με εκτέλεση Λιβανέζου στρατιώτη

Εκτέλεση Λιβανέζου στρατιώτηΈνα από τα παρακλάδια της Αλ Κάιντα, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ένα βίντεο, στο οποίο απεικονίζεται ένας Λιβανέζος αστυνομικός, ο οποίος εκλιπαρεί για τη ζωή του, ενώ την ίδια στιγμή παρακολουθεί έναν στρατιώτη που κρατείται μαζί του να εκτελείται με μία σφαίρα στο κεφάλι.