22 Σεπτεμβρίου 2014

Δείτε τις γυμνές φωτογραφίες που υπέκλεψαν άγνωστοι χάκερς - Διασυρμός, τέχνη ή πορνογραφία; Και ενώ οι όλοι πίστευαν ότι το σκάνδαλο με τη διαρροή γυμνών φωτογραφιών που συγκλόνισε το Hollywood δεν θα έχει συνέχεια, ο ίδιος χάκερ «ξαναχτύπησε» και από το Σάββατο νέες εικόνες από προσωπικές στιγμές διασήμων κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου. Αν θα μπορούσε κανείς να πει ποιο πρόσωπο έχει πληγεί περισσότερο από όλο αυτό, τότε μάλλον θα έλεγε ότι η Jennifer Lawrence είναι η διασημότητα που έχει χτυπηθεί περισσότερο. Μία συλλογή με περισσότερες από 60 φωτογραφίες με την Jennifer Lawrence γυμνή και με σέξι εσώρουχα είναι οι τελευταίες προσωπικές φωτογραφίες της ηθοποιού που διέρρευσαν αρχικά στις ιστοσελίδες 4chan and Reddit. Η ίδια δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο, όμως όλοι αναρωτιούνται μέχρι πού μπορούν να φτάσει ο χάκερ που μέσω iCloud απέσπασε ευαίσθητα δεδομένα, τα οποία με σκοπό το κέρδος μοιράζει ελεύθερα στο Ιντερνετ. Το επόμενο ερώτημα, επίσης, είναι τι άλλο υλικό έχει συγκεντρώσει; Ο ίδιος, μάλιστα, υποστηρίζει για την Jennifer Lawrence ότι έχει και sex tape στη διάθεσή του, το οποίο και «προσφέρει» έναντι ανταλλάγματος! Πέρα από την Lawrence, η διάσημη τηλεπερσόνα Kim Kardashian με τον Kanye West, η χολιγουντιανή ηθοποιός, Vanessa Hudgens, η συνάδελφός της Lake Bell και η Αμερικανίδα αθλήτρια Hope Solo, είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που συγκαταλέγονται στη λίστα των νέων θυμάτων του χάκερ των διασημοτήτων. Μία λίστα που έχει κυκλοφορήσει τον Αύγουστο κάνει λόγο για τουλάχιστον 101 ονόματα της διεθνούς σόου μπιζ, τα φωτογραφικά άλμπουμ των οποίων χάκερς τα έχουν στα αρχεία τους και απειλούν να τα δημοσιεύσουν. Συνεπώς, δεν είναι λίγες οι celebrities που τρέμουν μήπως ξυπνήσουν ένα πρωί και δουν όλα τα προσωπικά τους δεδομένα στη φόρα. Τόσο η Apple όσο και το FBI ερευνούν την υπόθεση, την ώρα που δεκάδες διασημότητες που βρίσκονται στη λίστα παρακολουθούν τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα.

Δείτε τις γυμνές φωτογραφίες που υπέκλεψαν άγνωστοι χάκερς - Διασυρμός, τέχνη ή πορνογραφία; 

Και ενώ οι όλοι πίστευαν ότι το σκάνδαλο με τη διαρροή γυμνών φωτογραφιών που συγκλόνισε το Hollywood δεν θα έχει συνέχεια, ο ίδιος χάκερ «ξαναχτύπησε» και από το Σάββατο νέες εικόνες από προσωπικές στιγμές διασήμων κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου. Αν θα μπορούσε κανείς να πει ποιο πρόσωπο έχει πληγεί περισσότερο από όλο αυτό, τότε μάλλον θα έλεγε ότι η...

ΚΛΑΙΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! Χώρισε ο Άρης με τη Νάνσυ... Γνωστός επαναστάτης ο Άρης αρνείται να αστικοποιηθεί και να παντρευτεί

Η απόφαση του Άρη Σπηλιωτόπουλου για το τέλος και οι προσπάθειες της Νάνσυς Λεονάρδου να σώσει τη σχέση

Φίλοι και κοινές παρέες τούς ήθελαν να επισημοποιούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα τη σχέση τους, όμως ο Αρης Σπηλιωτόπουλος και η Νάνσυ Λεονάρδου, ύστερα από περίπου...

Ποια είναι η Δούρου που αρνείται να σεβαστεί τους νόμους;

Αν αυτή είναι η πολιτική που θα ακολουθήσει η Δούρου, η πρακτική που κάποιοι την έλεγαν «κουτσογιωργακισμός» τότε έρχονται πολύ δύσκολες μέρες για την Ελλάδα, αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τι απαντάει το ΤΑΙΠΕΔ σχετικά με το Ναυτικό Οχυρό στην Κέρκυρα

Το ΤΑΙΠΕΔ προχωράει σε διευκρινήσεις μετά το πλήθος δημοσιευμάτων αναφορικά με το Ναυτικό Οχυρό στο ακίνητο στην Κασσιώπη της Κέρκυρας.

ΦΩΤΟ-Ο Έρογλου ύψωσε τη σημαία του ψευδοκράτους στο ξενοδοχείο όπου διαμένει στη Νέα Υόρκη!

Την σημαία του ψευδοκράτους ανήρτησε το ξενοδοχείο Plaza της Νέας Υόρκης όπου διαμένει ο κατοχικός ηγέτης Ντερβίς Έρογλου στα πλαίσια των επαφών που θα έχει.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ! Ο Χατζηνικολάου για το ανοιχτό προσκλητήριο για τα 40χρόνια της ΝΔ

«Προσωπικά, δεν περιμένω να δω φοβερές μετεγγραφές στη Νέα Δημοκρατία. Θα πρέπει η Νέα Δημοκρατία, βασικά, να φροντίσει τον «επαναπατρισμό» των ψηφοφόρων της», σχολίασε ο Νίκος Χατζηνικολάου για το προσκλητήριο της ΝΔ στα στελέχη της για τα 40 χρόνια από την ίδρυσή της.

Επιστημονική έρευνα: Αυτό είναι το μοντέλο που έχει το πιο τέλειο στήθος

Τα... κάλλη της Κέλι Μπρουκ τα έχουν θαυμάσει αρκετοί μέσα από φωτογραφίσεις και δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο, πλέον, αυτά επιβεβαιώνονται και με μαθηματική ακρίβεια.

Η ΕΛΑΣ ψάχνει δικαιούχους επιδόματος τυφλότητας με δίπλωμα οδήγησης

Από «κόσκινο» πέρασαν οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. δεκάδες περιπτώσεις επιδομάτων τυφλότητας, των οποίων οι δικαιούχοι ήταν κάτοχοι άδειας ικανότητας οδήγησης. Η έρευνα, που ξεκίνησε στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης, εστιάστηκε σε επιδόματα που «εγκρίθηκαν» από τις αρμόδιες προνοιακές υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης, με σκοπό να διαπιστωθούν τυχόν περιπτώσεις «μαϊμού» τυφλών.

Ο παγκόσμιος χάρτης του IQ εξηγεί γιατί οι Γερμανοί είναι από πάνω και οι πατριώτες του κ@λου από κάτω...

Ποιας χώρας οι πολίτες διαθέτουν το υψηλότερο IQ και σε ποιας το χαμηλότερο; Πόσο «ιδιοφυείς» είναι οι Έλληνες και σε ποια θέση βρίσκονται στην παγκόσμια κατάταξη; Ο χάρτης του targetmap.com δίνει την απάντηση.

Η κατάρα του Χόλιγουντ: Θάνατοι, ασθένειες και ανεξήγητα μυστήρια σε έξι ταινίες που χαρακτηρίστηκαν «στοιχειωμένες»

Για τους περισσότερους ανθρώπους που δεν είναι ηθοποιοί, το να βρεθούν σε ένα κινηματογραφικό πλατό είναι όνειρο. Το να βλέπει κανείς μπροστά στα μάτια του φανταστικές ιστορίες να παίρνουν σάρκα και οστά είναι το λιγότερο εντυπωσιακό. Τι συμβαίνει όμως αν τι ώρα που βρίσκεστε στο πλατό αρχίσουν να συμβαίνουν άσχημα πράγματα; Θα ήσασταν το ίδιο ενθουσιασμένοι, αν αποδεικνυόταν ότι το πλατό είναι καταραμένο;

ΒΙΝΤΕΟ-Επεισόδια μετά τη δίκη των χρυσαυγιτών

Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο μετά την ολοκλήρωση της δίκης των δύο χρυσαυγιτών για την αιματηρή επίθεση στο αναρχικό στέκι "Αντίπνοια" στα Πετράλωνα το 2008.

Αυτές είναι οι δέκα πιο ποθητές γυναίκες του πλανήτη [εικόνες]

Διαθέτουν τέλειες αναλογίες, αψεγάδιαστο και καλογυμνασμένο κορμί και καταφέρνουν να μαγνητίζουν με το βλέμμα τους.

ΜΠΑ! ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ:Χειροπέδες σε Ρώσο ιερέα για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών στην Κω

Επειτα από μήνες ερευνών, συνελήφθη ο Ρώσος ιερέας που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών στην Κω. Ο Γκλεμπ Γκροζόφσκι εντοπίστηκε από την Ιντερπόλ στο Ισραήλ.

Το Κατάρ χάνει το Μουντιάλ λόγω... καιρικών συνθηκών

Τη βεβαιότητα ότι το Μουντιάλ του 2022 δεν θα διεξαχθεί τελικά στο Κατάρ εξέφρασε το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΦΙΦΑ Τέο Τσβάντσιγκερ.

ΒΙΝΤΕΟ-Μια σπάνια σκηνή που αποθεώνει το ποδόσφαιρο από έναν παίκτη της Γ' Εθνικής

Είναι από τις εικόνες που δικαιολογούν όσους πιστεύουν ότι το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ. Είναι από τις σπάνιες (δυστυχώς) στιγμές που κάνει τον κάθε φίλαθλο να νιώθει περήφανος. Ένας παίκτης της Γ' Εθνικής, ο Γιάννης Χλωρός που αγωνίζεται με την Νέα Ιωνία δίδαξε ήθος και fair play.

Οκτώ πόλεις-φαντάσματα: Κάποτε γνώρισαν ακμή -Πλέον ερημωμένες θυμίζουν σκηνικό από ταινία τρόμου [εικόνες]

Θα μπορούσε να είναι σκηνικό από ταινία τρόμου, όμως όσο και αν σας φαίνεται απίστευτο, υπάρχουν πάρα πολλές πόλεις-φαντάσματα στον κόσμο, οι οποίες είναι εξαιρετικά τρομακτικές.

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ! ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΤΕ ΚΙ'ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ ΚΟΨΤΕ ΤΑ: Κόβουν το τηλέφωνο σε 1200 φορείς Δημοσίου που δεν έχουν μπει στο σύστημα Ενιαίων Πληρωμών

Χωρίς τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες κινδυνεύουν να μείνουν πολλοί φορείς του Δημοσίου οι οποίοι δεν έχουν συμμορφωθεί με την εντολή του υπουργείου Οικονομικών για να καταχωρηθούν στο Μητρώο του Ενιαίου Συστήματος Πληρωμών.

ΦΩΤΟ-Οι ζημιές από σφαίρες στο σκάφος του Λιμενικού από τη "ναυμαχία" της Ψερίμου

Ναυμαχία με πυροβολισμούς στα ανοιχτά της Ψερίμου σημειώθηκε ανάμεσα σε σκάφος του λιμενικού και τουρκικό δουλεμπορικό. Από την ανταλλαγή πυροβολισμών τραυματίστηκαν ένα στέλεχος του Λιμενικού και δύο λαθρομετανάστες.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ! Ο Ψινάκης λέει αυτά που θα πρεπε να λένε αυτοί: "Το πάρτι τέλος"

Ένταση επικράτησε στο δεύτερο δημοτικό συμβούλιο Μαραθώνα με αφορμή το θέμα της στέγασης των αθλητών του δήμου.

Επετειακό site και καρφίτσα για τα 40α γενέθλια της ΝΔ


Το επετειακό site της ΝΔ για τα 40α γενέθλια
Αφιερωμένο στην μεγάλη ιστορία της Κεντροδεξιάς παράταξης

Στον αέρα βρίσκεται εδώ και λίγα λεπτά το ξεχωριστό site που δημιούργησε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, το 1974.

Θίχτηκαν οι πίθηκοι! Διάβημα για τη χρήση του όρου «Σλάβοι» από τον Αμερικανό πρέσβη

Το υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ προχώρησε σε διάβημα προς την πρεσβεία των ΗΠΑ, λόγω αναφοράς περί «πλειοψηφίας Σλάβων» στη χώρα από το νέο Αμερικανό πρέσβη, Τζες Μπέιλι, σε ακρόασή του στην αμερικανική Γερουσία.

Τέλος ο Καρατζαφέρης για τη ΝΔ... μέχρι νεωτέρας

Τι ανέφερε κορυφαία πηγή του κόμματος για τα γενέθλια της ΝΔ
 
" Τα πρόσωπα από μόνα τους δεν σηματοδοτούν τίποτα. Ξεχάστε την ονοματολογία. Κάποιοι επιχειρούν να κάνουν σόου με αφορμή την 40στή επέτειο από την ίδρυση της ΝΔ. Αυτές οι πρακτικές ανήκουν στο παρελθόν ".

Νέο βέτο από ΗΠΑ για Καραμανλή στην Προεδρία της Δημοκρατίας

Ο αμερικανικός παράγοντας συνεχίζει τις πιέσεις και ανατρέπει τους σχεδιασμούς του Αντώνη Σαμαρά

Η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας δεν έχει εξελιχθεί απλώς σε πονοκέφαλο για την κυβέρνηση και προσωπικώς για τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, αλλά και σε αφορμή για να βρεθεί ο ίδιος υπό ασφυκτικές πιέσεις για ένα θέμα που ήγειρε άκαιρα.

Ταξιδέψτε σε όλη την Ελλάδα σε 97 δευτερόλεπτα με τη βοήθεια της Google

Το «ταξίδι» ξεκινά από την Αθήνα και καταλήγει σε κάποιο νησί του Αιγαίου

Ο Φιλέας Φογκ, κατά τον Ιούλιο Βερν, έκανε το γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες, κάπως έτσι σκέφτηκε και η Google και αποφάσισε να κάνει τον γύρο της Ελλαδάς σε 97 δευτερόλεπτα.

Βίντεο-ντοκουμέντο: Το ρήγμα στο πλοίο που προσέκρουσε σε νησίδα ανοιχτά της Κέρκυρας

Το «Europalink» του ομίλου Grimaldi δεν μπορεί να αποπλεύσει από την Κέρκυρα μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη - Ελεύθεροι ο πλοίαρχος και ο υποπλοίαρχος του επιβατηγού

Ψηφίστε Τσίπρα για να μάθετε...

Να ψηφίσουμε όλοι Αλέξη, να βγει πρωθυπουργός και σε έξι μήνες από τώρα να έχει διαλυθεί όλο αυτό το συνονθύλευμα των άθλιων κρατιστών και πρώην λαμόγιων του ΠΑΣΟΚ.

Δείτε πώς στρατολογεί πράκτορες η Μοσάντ

Η Μοσάντ χρειάζεται εσένα! - Με βίντεο-αγγελία και νέα ιστοσελίδα αναζητά νέους πράκτορες η μυστική υπηρεσία του Ισραήλ

Ψάχνετε για δουλειά; Θέλετε να κάνετε στροφή στην καριέρα σας; Σκεφτήκατε να εργαστείτε για τη μυστική υπηρεσία του Ισραήλ; Η Μοσάντ από σήμερα, Δευτέρα, αναζητά νέους πράκτορες για να ενταχθούν στο δυναμικό της μέσω μίας νέας ιστοσελίδας και με βίντεο που παραπέμπει περισσότερο σε ταινία κατασκοπείας ανάμεσα στο «The Bourne Identity» και τις «Τρεις Ημέρες του Κόνδορα».

Mαρτυρία-σοκ: Οι τζιχαντιστές βιάζουν μικρά κορίτσια πριν τις επιθέσεις αυτοκτονίας!

Στα «τάγματα αυτοκτονίας» συμπεριλαμβάνονται κυρίως νέοι ισλαμιστές που δεν μπορούν να μιλήσουν καλά αραβικά

Για τις φρικτές στιγμές που έζησε και τις τρομακτικές εικόνες που είδε μέσα στα στρατόπεδα εκπαίδευσης του Ισλαμικού Κράτους μιλά ο Σέρκο Ομέρ, ένας Κούρδος από το Ιράκ και πρώην τζιχαντιστής.

ΥΠΕΞ: Αν τολμά ο Μιλόσοσκι, ας φωτογραφηθεί με τον Ήλιο της Βεργίνας και στην ΠΓΔΜ!

«Ευχαριστούμε τον κ. Μιλόσοσκι που επισκέφθηκε τη χώρα μας, προκειμένου να φωτογραφηθεί, εντός της Ελλάδας, με τον Ήλιο της Βεργίνας, ένα ελληνικό εθνικό σύμβολο»

Τέλος ο ΕΝΦΙΑ, έρχεται νέος φόρος

Η πληγή στην τσέπη εκατομμυρίων πολιτών δεν θα κλείσει, όμως η κυβέρνηση προσπαθεί να κλείσει την πληγή που άνοιξε η ίδια με τον ΕΝΦΙΑ στα δημοσκοπικά της νούμερα και έτσι έρχονται σαρωτικές αλλαγές στον φόρο ακινήτων που ουσιαστικά από τον επόμενο χρόνο πάει για το καλάθι των αχρήστων.

Μ. Αλέξανδρος και Ηφαιστίων. Η φιλία, η πολιτική ταύτιση και οι ανιστόρητες ανοησίες για ομοφυλοφιλικές σχέσεις

Η αποκάλυψη του ενοίκου του “μεγάλου” τάφου στην Αμφίπολη πλησιάζει. Οι τελευταίες εικασίες και πεποιθήσεις αρχαιολόγων, ότι ο τάφος μπορεί να ανήκει στον παιδικό φίλο και Μακεδόνα στρατηγό Ηφαιστίωνα έχουν ιστορική βάση, καθώς ο Αλέξανδρος είναι πιθανόν να είχε δώσει εντολές για ένα τόσο μεγάλο και μεγαλόπρεπο ταφικό μνημείο για τον πιο αγαπημένο του φίλο και αφοσιωμένο του στρατηγό. Εγείρονται βέβαια ερωτήματα για τον τρόπο και τη μυστικότητα της μεταφοράς της σορού του Μακεδόνα στρατηγού, ο οποίος απεβίωσε δύο χρόνια πριν από τον Αλέξανδρο, το 325 π.Χ.

Συγκλονιστικό: Μόνο στους Δελφούς συνυπήρχαν Σφίγγες και Καρυάτιδες! (ΦΩΤΟ)

Μια αναπαράσταση του θησαυρού των Σιφνίων

Μια φωτογραφία από το βιβλίο "Το Αρχαιολογικό μουσείο Δελφών" - (Ίδρυμα Λάτση, σελ. 21) δείχνει το πόσο σημαντικό μνημείο είναι αυτό της Αμφίπολης.Η παρουσία των Καρυάτιδων στον Θησαυρό των Σιφνίων στους Δελφούς, συνυπάρχει με Σφίγγες!

ΒΙΝΤΕΟ-Η σφαλιάρα του Τουρέ στον Αζάρ

Λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια οι Τουρέ και Αζάρ στη φυσούνα. Ο Αφρικανός της Μάντσεστερ Σίτι αστειεύτηκε με... μια σφαλιάρα και ο άσος της Τσέλσι προς στιγμήν παρεξηγήθηκε.

Δείτε το βίντεο.

Άγριο κράξιμο από στρατιωτικούς Κ. Μακεδονίας-Θράκης σε Τσίπρα και Ομοσπονδία που τον γλύφει

“Αντιπολίτευση” για την επιστολή και το γλύψιμο στον Αλέξη Τσίπρα φαίνεται ότι βρήκε επιτέλους η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών. Οι στρατιωτικοί που συμμετέχουν στην Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Θράκης ήταν οι πρώτοι που έστειλαν επιστολή στον Τσίπρα για να του διαμαρτυρηθούν επειδή στην ομιλία του στην ΔΕΘ δεν είπε λέξη για τους στρατιωτικούς και τώρα απαντούν και στο γλύψιμο του Προεδρείου της Ομοσπονδίας τους στον Τσίπρα.

Η απίστευτη ατάκα του Σαμαρά για τον Μανιάτη στον Αζέρο πρόεδρο

Άφωνους τους πάντες άφησε ο Αντώνης Σαμαράς με την ατάκα που είπε στον Αζέρο πρόεδρο για τον Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος τον συνόδευσε στο ταξίδι του στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

«Από εδώ ο υπουργός Ενέργειας της Ελλάδας, είναι μεν...

ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ! Ο καραγκιόζης σκοπιανός αντιπρόεδρος της Βουλής ποζάρει στην κορυφή του Ολύμπου με τον Ηλιο της Βεργίνας

Νέο παραλήρημα έρχεται από τα Σκόπια με τον αντιπρόεδρο της Βουλής της πΓΔΜ, πρώην υπουργό Εξωτερικών και στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Νικολά Γκρούεφσκι, Αντόνιο Μιλόσοσκι να ποζάρει στην υψηλότερη κορφή της Ελλάδας με τη γνωστή κόκκινη σημαία με τον Ηλιο της Βεργίνας.

Πέθανε θρυλικός πράκτορας της Μοσάντ

Ο θρυλικός ισραηλινός μυστικός πράκτορας Μάικλ (Μάικ) Χαράρι, ο δημιουργός της μονάδας Kidon της Μοσάντ για την εξόντωση προσώπων, πέθανε σε ηλικία 87 ετών, μετέδωσαν τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

Παρών στην δολοφονία στο Ν.Ηράκλειο ένας εκ των συλληφθέντων στο Μελιγαλά

Το τρίτο μέλος της Χρυσής Αυγής, που φαίνεται στο βίντεο της εκτέλεσης του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελώνη στο Νέο Ηράκλειο, είναι ο ένας εκ των επτά συλληφθέντων κατά την διάρκεια των χθεσινών εκδηλώσεων στο Μελιγαλά.

ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ! Πιστολίδι μεταξύ γύφτων-Τέσσερις τραυματίες

Οι οικογενειακές διαφορές οδήγησαν σε άγριο πιστολίδι δύο ομάδες Ρομά στην Κυρά Βρύση Κορινθίας. Αποτέλεσμα είναι τέσσερις τραυματίες και τρεις συλλήψεις.

ΒΙΝΤΕΟ-Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους Γριβέας-Βάτσικα

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι Κυριάκος Γριβέα και Αναστασία Βάτσικα, μετά την απολογία τους για το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Μπραβιλίκια Λοβέρδου και συνεργάτη του σε ταβέρνα! Ποιος έιναι ο μπράβος του;

Ο υπουργός Παιδείας (και Θρησκευμάτων) Ανδρέας Λοβέρδος είχε σταματήσει, μαζί με συνεργάτες του, σε μια περιφερειακή ταβέρνα, στο δρόμο για ένα μοναστήρι. Εκεί που… ξαπόσταιναν, εμφανίστηκε ο ταβερνιάρης κι άρχισε να τα «ψέλνει» στον υπουργό για ένα οικοδομικό ζήτημα της περιοχής.

ΤΗΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ! Η κόρη του πρώην υπουργού Βασίλη Κοντογιαννόπουλου έγινε δασκάλα γιόγκα

Αυτή η όμορφη και μικρόσωμη κυρία με το λιλά μπλουζάκι, καθισμένη στο κέντρο της ομάδας, είναι η κόρη του πρώην υπουργού της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κοντογιαννόπουλου, Τίνα, δασκάλα σε κέντρο γιόγκα.

ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ! Ρόδος: 14χρονος μαθητής κουβαλούσε τσεκούρι για να σκοτώσει καθηγήτρια

Το μήκους 25 εκατοστών τσεκούρι βρέθηκε στην τσάντα του ανήλικου

Ανάστατοι είναι οι γονείς των μαθητών σε ένα Γυμνάσιο της Ρόδου από την αποκάλυψη ότι ένας 14χρονος μαθητής της Τρίτης Γυμνασίου έκρυβε στην τσάντα του ένα τσεκούρι και έλεγε ότι σκόπευε να... σκοτώσει την καθηγήτρια των Αγγλικών!

Εντόπισαν τον 37χρονο που παρέσυρε και εγκατέλειψε τη 15χρονη

Εξιχνιάσθηκε έπειτα από την επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Θέρμης, περίπτωση παράσυρσης ανήλικης πεζής.

Μπαλτάκος: Δεν επανεξετάζω τη στάση μου απέναντι στην ΧΑ

Την στάση που τήρησε απέναντι στην Χρυσή Αυγή υπερασπίστηκε ο Τάκης Μπαλτάκος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84.

Το στρώμα του όζοντος ανακάμπτει

Σύμφωνα με νέα έκθεση του ΟΗΕ, η διαβόητη τρύπα του όζοντος δείχνει να σταμάτησε να μεγαλώνει και στο μέλλον θα συρρικνωθεί, κυρίως χάρις στις προσπάθειες που ξεκίνησαν τη δεκαετία του ’80 να εξαλειφθούν συγκεκριμένα χημικά στοιχεία που χρησιμοποιούνται σε ψυκτικά και δοχεία σπρέι.

Βρούτσης: Νέα προγράμματα για 21.620 ανέργους

Θέσεις απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα για 21.620 ανέργους εξασφαλίζουν δύο νέα προγράμματα του υπουργείου Εργασίας, τα οποία θα υλοποιηθούν άμεσα από τον ΟΑΕΔ.

Καραμολέγκος: «Υιοθέτησε» τη γυναίκα και το παιδί του απαγωγέα του

«Άφησε με ελεύθερο και σου υπόσχομαι πως θα προσλάβω τη σύζυγό σου και θα φροντίσω το παιδί σου»…Με αυτά τα λόγια ο Μανώλης Καραμολέγκος, ο επιχειρηματίας που έπεσε πριν από λίγους μήνες θύμα απαγωγής, κατάφερε να πείσει τον απαγωγέα του να τον αφήσει ελεύθερο και να παραδοθεί.

Κομισιόν: Η Ελλάδα επλήγη από την κρίση, αλλά έγινε πρωταγωνίστρια στις μεταρρυθμίσεις

Ανάμεσα σε δύο σκέλη κινείται η έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα και έχει τίτλο «Η πορεία των μεταρρυθμίσεων στην Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ελλάδα».

Η κυρία έχει θράσος χιλίων πιθήκων

Με θράσος χιλίων πιθήκων, η Νο1 δελφίνος του Τσίπρα συνεχίζει να προκαλεί την κοινωνία και τα εκατομμύρια των φορολογουμένων, κάνοντας “αντάρτικο” (κυριολεκτικά του… κώλου) αρνούμενη να ελέγξει τα λαμόγια με τα πλαστά πτυχία που έχουν “παρκάρει” στους Δήμους οι βλαχοδήμαρχοι της χώρας.

Δικαστικό φινάλε με ανατροπές για το Βατοπέδι

Σε κρίσιμη καμπή βρίσκεται η δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης της Μονής Βατοπεδίου, καθώς το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να αποφασίσει ο Αρειος Πάγος για την τύχη του παραπεμπτικού βουλεύματος, που εξέδωσε περίπου πριν από έναν χρόνο το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών.