25 Σεπτεμβρίου 2014

Τι σκέφτεται ένας άνδρας όταν κοιτά το γυναικείο στήθος; (28 ΦΩΤΟ)

Η κοινή πεποίθηση που θέλει την εμμονή των ανδρών με το μεγάλο γυναικείο στήθος δεν ισχύει. Δείτε 28 φωτο

Η κοινή πεποίθηση που θέλει την εμμονή των ανδρών με το μεγάλο γυναικείο στήθος να είναι φυσιολογική, αναμενόμενη και πατροπαράδοτη δεν ισχύει.

Αυτή είναι δηλ. 69 ετών;

Πασίγνωστη ηθοποιός και πολύ αγαπημένη….

Η Έλεν Μίρεν είναι μια αγαπημένη ηθοποιός και όλο το Hollywood συζητά για την άψογη σιλουέτα που διατηρεί παρά τα 69 της χρόνια! Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στη παραλία όπου φόρεσε ένα κόκκινο μπικίνι και εξέπληξε τους πάντες με τους κοιλιακούς της και γενικά με το κορμί της.

«Έντυσαν» με χιούμορ τις γυμνές φωτογραφίες των celebrities

H Arianna Grande, η Teresa Palmer, η Victoria Justice, η Jennifer Lawrence και η Kate Upton έπεσαν «θύματα» καλλιτεχνών που... βάλθηκαν να ντύσουν τη γύμνια τους!

Η φαντασία κάποιων καλλτεχνών πολλές φορές ξεπερνά τις προσδοκίες των περισσοτέρων που εμμένουν στα κλισέ.

Βούλτεψη: Θα είχε ενδιαφέρον ο ΣΥΡΙΖΑ να καθοδηγεί την ΕΥΠ μεταξύ κουκουλοφόρων

«Ευτυχώς, αυτό είναι ένα… αστυνομικό μυθιστόρημα που δεν θα δούμε ποτέ!», τόνισε

«Ο κ. Τσίπρας ανέπτυξε σήμερα το “όραμά” του για την ΕΥΠ. Επανέλαβε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που συστηματικά αμφισβητεί τη δημοκρατική νομιμοποίηση της Υπηρεσίας, υποσχόμενος ότι θα την… εκδημοκρατίσει!», σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τη συνδικαλιστική ηγεσία της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ).

Αυτή είναι η πιο... πετυχημένη selfie!

Μία 40χρονη κτηνοτρόφος φωτογραφήθηκε με την πριγκίπισσά της, μια χαριτωμένη αγελαδίτσα!

Η Anne-Marie Cotterell, ως «καθαρόαιμη» κτηνοτρόφος είχε βγάλει ένα κοπάδι αγελάδων να βοσκήσει στο Somerset, όταν ξέσπασε σφοδρή καταιγίδα.

Αυτοί είναι οι 10 πιο καλοπληρωμένοι προπονητές ποδοσφαίρου για το 2014-15

Στον χώρο του αθλητισμού συνήθως και κυρίως του ποδοσφαίρου, οι παίχτες είναι οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές που λατρεύονται ως είδωλα και οι αμοιβές τους ανέρχονται σε αστρονομικά ποσά. Παρολαυτά, υπάρχουν κάποιοι προπονητές που κλέβουν την παράσταση καθώς είναι οι πιο πετυχημένοι και για αυτό άλλωστε αμείβονται αδρά για τις παροχές τους.

Η Apple ήξερε για το κενό ασφαλείας μήνες πριν κυκλοφορήσουν οι γυμνές φωτογραφίες!

Το πρόβλημα εντόπισε ο Ιμπραήμ Μπάλικ που ενημέρωσε την ασφάλεια της εταιρείας ότι βρήκε τρόπο με τον οποίο κανείς μπορεί να επιτεθεί και να χακάρει λογαριασμούς στο iCloud

Μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διέρρευσαν δείχνουν ότι η Apple γνώριζε για τα κενά ασφαλείας στο iCloud μήνες πριν εκατοντάδες γυμνές φωτογραφίες διασημοτήτων που εκλάπησαν από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς δημοσιευτούν στο Διαδίκτυο!

ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟ! Πρόστιμο €100.000 για «φακέλωμα» 5 εκατ. πολιτών -Στην Εισαγγελία η υπόθεση

Πρόστιμο 100.000 ευρώ στην εταιρεία PANEPP και 15.000 στην εταιρεία ΑDD ONE επέβαλε η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφορικά με την δημιουργία αρχείων που πωλούντο σε πελάτες αναφορικά με προωθητικές ενέργειες.

ΥΠΕΞ: Ο παραιτηθείς πρέσβης δεν εισηγήθηκε αναβολή επίσκεψης Σαμαρά

Ο εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ ξεκαθάρισε ότι «ουδεμία εισήγηση με τέτοιο περιεχόμενο είχε υποβληθεί από την Πρεσβεία Βερολίνου»

Διαψεύδει το υπουργείο Εξωτερικών τις πληροφορίες περί εισήγησης της πρεσβείας της Ελλάδας στο Βερολίνο, να αναβληθεί το ταξίδι του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά στη γερμανική πρωτεύουσα.

Αυτή είναι η θέση που έχει "ελπίδες" σε μια αεροπορική συντριβή (ΦΩΤΟ)

Υπάρχει ασφαλής θέση σε ένα αεροπλάνο!

Ο τελευταίος εκτός από την πόρτα που κλείνει είναι και ο πιο... τυχερός!

Τουλάχιστον έτσι λένε τα στατιστικά στοιχεία από τα οποία...

CNBC: Τελειώνει ο «μήνας του μέλιτος» της Ελλάδας με τις αγορές- Το πολιτικό ρίσκο

Ο προϋπολογισμός του 2015 και η εκλογή προέδρου επαναφέρουν τις ανησυχίες στις αγορές, εκτιμά το CNBC. Η απειλή των πρόωρων εκλογών και οι φόβοι για κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί οι επενδυτές ανησυχούν για στασιμότητα στο μέτωπο των μεταρρυθμίσεων.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ! Σταθάκης vs Τόλιος και στη μέση το “κούρεμα” του χρέους

Γιάννης Τόλιος εναντίον Γιώργου Σταθάκη ή τούμπαλιν. Οτι και να συμβαίνει η ουσία είναι ότι τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν το πρωί της Πέμπτης την ίδια ακριβώς ώρα υποστηρίξει σχεδόν εκ διαμέτρου αντίθετες για το θέμα του χρέους.

ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΚΙ Ο ΟΗΕ! Μετά τον Μπένυ μίλησε κι η Βικτόρια Μπέκαμ.... Μόνο ο Στρατούλης έλειπε!

[Ο μαυρούκος γιατί έχει λιώσει στο γέλιο πίσω της ενώ η Βικτόρια τα δίνει όλα στην ομιλία της;]

Πρέσβειρα καλής θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών με σκοπό να βοηθήσει στη συγκέντρωση χρημάτων για την αντιμετώπιση του AIDS χρίστηκε την Πέμπτη η Βικτόρια Μπέκαμ.

ΚΑΝΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΘΑ'ΝΑΙ: Ο πρώτος Κύπριος που θα αγωνιστεί στα κατεχόμενα

Η πρώτη μεταγραφή Κύπριου ποδοσφαιριστή σε ομάδα των Κατεχομένων είναι γεγονός. Ο 35χρονος Δημήτρης Βασιλείου με καριέρα σε αρκετές ομάδες της Κύπρου υπέγραψε στην ομάδα Değirmenlik που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα που διοργανώνουν οι Τουρκοκύπριοι.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! Αθώοι δύο γιατροί για το θάνατο 13χρονης

Αναισθησιολόγος καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών, με 3ετή αναστολή, καθώς το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, τον έκρινε ένοχο για το θάνατο από αμέλεια 13χρονης, κατά τη διάρκεια χειρουργικής διόρθωσης σκολίωσης.

Ταυτοποιήθηκε το θύμα του άγριου φόνου στο Αιγάλεω

Τα στοιχεία του ηλικιωμένου άντρα, το πτώμα του οποίου βρέθηκε τεμαχισμένο την Τετάρτη τα ξημερώματα μέσα σε σακούλα δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στο Αιγάλεω, έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί.

Το Ηράκλειο θα γεμίσει όμορφες αστυνομικίνες από όλο τον κόσμο [βίντεο]

Με την παρουσία τους και τον αέρα τους αναμένεται να ομορφύνουν την τοπική ΕΛ.ΑΣ., έστω και για λίγες ημέρες, όσο διαρκέσει το συνέδριο στο οποίο θα παρευρεθούν.

Ο λόγος για τις αστυνομικίνες που θα επισκεφτούν το Ηράκλειο για να...

Ο εφτάψυχος ΠΑΣΟΚος Νίκος Καραβίτης που επιβίωσε και του Σαμαρά... παραμένει στο ΔΣ του ΟΤΕ

Ο Πειραιώτης "υπηρέτης πολλών αφεντάδων", που κρύβεται πίσω από τον ΕΝΦΙΑ, αποκαλύπτεται

Είναι ο «αρχιτέκτονας» του ΕΝΦΙΑ και ο άνθρωπος που έδειξε η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ως εκείνον που θα πρέπει να οδηγηθεί στο «ικρίωμα της καρατόμησης» για έναν άδικο νόμο, ο οποίος κοστίζει πολιτικά στην κυβέρνηση. Ο μοιραίος άνθρωπος που έκανε τα στατιστικά, κατά τη διάρκεια της παντοδυναμίας του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ, που οδήγησαν τη χώρα στην πλήρη ανυποληψία και τους Ευρωπαίους εταίρους μας στο να κατηγορούν την Ελλάδα για «μαγειρέματα», με συνέπειες που ακόμα πληρώνουμε.

Περιστέρη: Στην Αμφίπολη δουλεύουμε μπροστά από τις δύο Καρυάτιδες

[Πρόλαβε να πει 2 προτάσεις η κακομοίρα πριν εμφανιστεί, όπως πριν μερικές μέρες, ο νταβάς Παναγιωταρέα και πει "Τέλος! Όχι άλλες ερωτήσεις"...]

«Προσπαθούμε να ελαφρύνουμε όλο τον λόφο στην κορυφή από το βάρος των χωμάτων που έχει και από τις παλιές ανασκαφές. Δεν έχουμε μπει στον τρίτο θάλαμο. Κάνουμε ισόρροπες αποχωματώσεις από τους υπόλοιπους. Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε μπροστά από τις Καρυάτιδες».

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ: Μπάχαλο στη Βουλή, το ΠΑΣΟΚ μπλόκαρε τρεις νομοθετικές πρωτοβουλίες

Απρόοπτη εξέλιξη σημειώθηκε στη Βουλή, με τους (συμπολιτευόμενους) βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να μπλοκάρουν  τρεις τροπολογίες που είχαν καταθέσει οι Υπουργοί Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Ανάπτυξης και Οικονομικών και αντίστοιχα αφορούσαν την:

Πόσο είναι τα σπρεντ;

Είχαμε ξεχάσει τα σπρεντ, αλλά τώρα, μετά την προεκλογική εξαγγελία του κ. Αντώνη Σαμαρά για πρόωρη έξοδο από το πρόγραμμα, πρέπει ξανά να αγχωθούμε. Κι αυτό διότι δεν θα πρέπει να καλύψουμε με ακριβό επιτόκιο από τις αγορές μόνο το χρηματοδοτικό κενό του 2015, αλλά και τα υπόλοιπα 12 δισ. του ΔΝΤ, τα οποία έχουν συνομολογηθεί τα προηγούμενα χρόνια. Ετσι, χθες, (24.9.2014) το ελληνικό δεκαετές ομόλογο άνοιξε στις αγορές με 6,1%, επιτόκιο που δεν είναι μόνο τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες παραπάνω απ’ όσο μας δανείζουν οι «τοκογλύφοι εταίροι», αλλά είναι και μισή μονάδα επιπλέον από το επιτόκιο της 8ης Σεπτεμβρίου, τότε που τα ελληνικά ομόλογα άρχισαν πάλι να παίρνουν ελαφρώς την ανηφόρα και συνεχίζουν.

ΓΕΛΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΚΟ! Τσουκαλάς: "Μιλήσαμε με την ΕΥΠ, όχι όμως για τον Σκουρλέτη"

Τι ειπώθηκε στην συνάντηση με τους συνδικαλιστές στην Κουμουνδούρου η οποία παραδέχεται επίσημα ότι δεν υπάρχει θέμα με τις καταγγελίες Σκουρλέτη για τηλεφωνική παρακολούθηση της συσκευής του
 
Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, προκειμένου να συναντηθούν με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Δημήτρη Τσουκαλά και τον Κώστα Ήσυχο, βρέθηκε η συνδικαλιστική ηγεσία της ΕΥΠ.

ΦΩΤΟ-ΑΠΟΛΥΜΑΝΘΗΚΕ Η ΕΣΤΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ: Τι έμεινε από τη Βίλα Αμαλία

H δ/νση Σχολικών Κτιρίων του δήμου Αθηναίων ανακοίνωσε ότι το πρώην κατειλημμένο κτίριο μετατρέπεται και πάλι σε σχολικό κτίριο.

Το σχολικό συγκρότημα που ανεγείρεται, στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Χέιδεν, και στο οποίο πρόκειται να εγκατασταθεί το 67ο Γενικό Λύκειο που σήμερα φιλοξενείται σε κτίριο στη συμβολή των οδών Αγ. Μελετίου και Νεκταρίου, θα έχει συνολικό εμβαδόν 2.141,70 τ.μ.

ΦΩΤΟ-Μυθομανής η γυναίκα με το τρίτο στήθος

Εθισμένη με τη δημοσιότητα είναι η γυναίκα που δημοσιοποίησε την επέμβαση που έκανε για να αποκτήσει τρίτο μαστό. Τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου υποστηρίζουν ότι ο Jasmine Tridevil που το πραγματικό της όνομα είναι Alisha Hessler έχει τραβήξει και στο παρελθόν τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της λέγοντας ψέματα.

Μεγάλο θέμα στον Καναδά η διαμάχη Ελλήνων ομογενών με επιχειρηματία

Η Eλληνοκαναδική κοινότητα της Μισισάουγκα βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον επιχειρηματία Τζέρι Φαραντάτο, όπως αναφέρεται με εκτεταμένο ρεπορτάζ σήμερα η μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα «The Star» του Τορόντο.

ΗΠΑ: Στην επίσκεψη του Αντ. Σαμαρά στο Αζερμπαϊτζάν αναφέρεται το «Forbes»

Kατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Αζερμπαϊτζάν, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αντώνης Σαμαράς, προώθησε τον ρόλο της χώρας ως «μεταφορέα» φυσικού αερίου, «καθώς είναι αποφασισμένος να καθιερώσει έναν σταθερό ρόλο για την Ελλάδα ως ενεργειακού παράγοντα στην ανατολική Μεσόγειο», αναφέρει το περιοδικό «Forbes».

ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΤΑΡΡΑΜΕΝΗ! Jumbo: Αύξηση 36,89% στα καθαρά κέρδη στο έτος

Σύμφωνα με τους πατριώτες του κ@λου οι Έλληνες πεινάνε και τα 550 εκ τα ψώνισε ο Λάτσης...

Οι πωλήσεις της Jumbo αυξήθηκαν στα 541,85 εκατ. ευρώ έναντι 502,18 εκατ. το προηγούμενο έτος. Τα EBITDA ανήλθαν στα 146,52 εκατ. ευρώ,

Στα 101,25 εκατ. ευρώ ανήλθαν τα καθαρά κέρδη του Ομίλου της Jumbo για την χρήση Ιούλιος 2013-Ιούνιος 2014, καταγράφοντας αύξηση 36,89%.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΠΟΥΡΔ@ΛΟ! Εως και 80% το ποσοστό των αιτούντων μετεγγραφή από σχολές της επαρχίας

Υπένθυμίζεται ότι την Παρασκευή λήγει η διορία εγγραφής των πρωτοετών φοιτητών στις σχολές τους.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου Παιδείας, το σύστημα των μετεγγραφών θα ανοίξει περί τα τέλη της επόμενης εβδομάδας, ενώ η διορία που θα δοθεί στους δικαιούχους, δεν θα ξεπεράσει τις πέντε ημέρες, όπως έχει καταστήσει σαφές ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος.

ΕΜΑΣ ΙΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΑΕΠ! Οι Ισπανοί πανηγυρίζουν: Το λαθρεμπόριο και η πορνεία αύξησαν το ΑΕΠ της χώρας κατά 10 δισ. ευρώ

Το λαθρεμπόριο ναρκωτικών και η πορνεία αύξησαν κατά σχεδόν 10 δισ. ευρώ το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν (ΑΕΠ) της Ισπανίας το 2010, σύμφωνα με αναθεωρημένα στατιστικά στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το Εθνικό Ινστιτούτο Στατιστικής (INE).

Γελάει το σύμπαν με τη φώτο Μπένυ-Πήρε φωτιά το photoshop

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τη φωτογράφηση του αντιπροέδρου της ελληνικής κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου με το ζεύγος Ομπάμα.

Ενώ από τη Χαριλάου Τρικούπη απέστειλαν προς δημοσίευση το σχετικό φωτογραφικό στιγμιότυπο, διαπιστώνουμε ότι αυτό...

Στην Ελλάδα ο αντικαγκελάριος της Μέρκελ

Φτάνει αύριο Παρασκευή στην Αθήνα ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας Ζίγκραμ Γκαμπριέλ.

Όπως έγινε γνωστό από το ΥΠΕΚΑ, θα συναντηθεί  με τον υπουργό Ενέργειας Γιάννη Μανιάτη και αναμένεται να συζητήσουν για θέματα της πολιτικής της Ένωσης στην ενέργεια, αλλά και την κλιματική αλλαγή, στο πλαίσιο του προγράμματος 2030.

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ! Αυξήθηκαν κατά ένα δισ. ευρώ οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες

Περαιτέρω μείωση εμφάνισαν οι χορηγήσεις δανείων σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά τον Αύγουστο

Περαιτέρω μείωση εμφάνισαν οι χορηγήσεις δανείων σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά τον Αύγουστο, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Τράπεζα της Ελλάδος.

Τα 10 ακριβότερα σκάφη και οι δισεκατομμυριούχοι ιδιοκτήτες τους -Διαθέτουν ελικοδρόμια, σουίτες ακόμα και υποβρύχια

Μόλις πιάσουν λιμάνι αμέσως γίνονται το νούμερο ένα αξιοθέατο. Διαθέτουν ελικοδρόμια, σουίτες, πισίνες, γυμναστήρια, τζετ σκι ακόμα και υποβρύχια για να περνούν ευχάριστα την ώρα τους οι ιδιοκτήτες τους και οι καλεσμένοι τους. Πρόκειται για τα 10 πιο ακριβά και χλιδάτα σκάφη που οργώνουν τις θάλασσες και φυσικά ανήκουν στους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου.

10. Το Al Mirqab αξίας 250 εκατομμυρίων δολαρίων

Ρέμος: «Ο Σαμαράς είναι προσωπικός μου φίλος»

Ο Αντώνης Ρέμος παρακολουθεί τα πολιτικά δρώμενα γιατί θέλει να είναι ενημερωμένος για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα.

«Βεβαίως και παρακολουθώ την πολιτική. Δεν γίνεται να μην την παρακολουθώ. Οφείλουμε όλοι να γνωρίζουμε τι γίνεται. Πρέπει...

Αυτά είναι τα προϊόντα που επιτρέπεται να πωλούν τα σχολικά κυλικεία -Αναλυτικά οι τιμές τους [λίστα]

Μόνο συγκεκριμένα τρόφιμα επιτρέπεται να διατίθενται από τα κυλικεία και τις σταθερές καντίνες, που λειτουργούν εντός των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων, ενώ ισχύουν και ανώτατες τιμές ανά είδος, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕΠΚΑ).

Η λίστα των προϊόντων

ΑΠ'ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ! Στα 62 στη σύνταξη οι αγρότες -Οι όροι και οι προϋποθέσεις

Ψηφίστηκε η τροπολογία που δίνει τη δυνατότητα στους αγρότες να βγαίνουν στη σύνταξη εφόσον έχουν σημειώσει 40 χρόνια ασφάλισης με τελευταίο ασφαλιστικό φορέα τον ΟΓΑ και εφόσον έχουν συμπληρώσει το 62ο έτος της ηλικίας τους αντί του 67ου που ίσχυε μέχρι σήμερα.

Ζωγράφος σε Σαμαρά: "Μην δεις τώρα την Μέρκελ"

Ο Έλληνας Πρέσβης δεν ήθελε να πραγματοποιηθεί η συνάντηση με την Καγκελάριο
 
Αρνητικός να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με την Άνγκελα Μέρκελ ήταν ο Παναγιώτης Ζωγράφος, όπως αποκαλύπτεται στο γερμανικό Τύπο.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΠΡΟΣΛΑΒΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Με πλαστά πτυχία ή πιστοποιητικά 63 υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων: Απολύθηκαν 35 ακολουθούν οι υπόλοιποι

Εκτός υπηρεσίας έχουν τεθεί οι 35 από τους 63 υπαλλήλους του Δήμου Αθηναίων που έχουν βρεθεί με πλαστά πτυχία ή πιστοποιητικά, ενώ σύντομα αναμένεται να απολυθούν και οι υπόλοιποι 28.

Παπαχρήστος - «Αυγή» σημειώσατε... 1

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών (με προεδρο τον Βασ. Παπαιωάννου) με την υπ΄αριθμον 1929/2014 απόφαση καταδίκασε την «Αυγή» και τον διευθυντή της Ν. Φίλη για συκοφαντική δυσφήμιση του δημοσιογραφου Γιώργου Παπαχρήστου, επιδικάζοντας στον ενάγοντα 8.000 ευρώ.

Το έλλειμμα ηγεσίας και ο ρόλος της δεξιάς παράταξης

Του Μπετόβλακα

Ηγέτης είναι αυτός που χαράζει ένα δρόμο, ξεκινά, και ο λαός συντάσσεται πίσω του και τον ακολουθεί. Στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης, ο λαός χαράσσει το δρόμο με βάση την ιδιοσυγκρασία του, τα βιώματα του, τις αλήθειες και τα ψέματα του και οι κυβερνώντας τον ακολουθούν.

Σε αυτήν την ήδη χαραγμένη πορεία, βρίσκονται διάφοροι τυχάρπαστοι, που προσπαθούν να μπουν μπροστά απόν τον λαό και να προσποιηθούν τους ηγέτες. Κλασικό παράδειγμα ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Η ναυμαχία της Σαλαμίνας και η φράση "πάταξον μεν, άκουσον δε" του Θεμιστοκλή

Η ναυμαχία της Σαλαμίνας είναι ίσως η πιο καθοριστική μάχη των περσικών πολέμων γιατί οι Έλληνες απέτρεψαν την κατάληψη του ελλαδικού χώρου από τις στρατιές του Ξέρξη, που είχαν περάσει από τις Θερμοπύλες και είχαν κάνει στάχτη την Αθήνα.

Ο ι ακέφαλες Σφίγγες και οι Καρυάτιδες της Αμφίπολης σε ακροκέραμο της Αρχαίας Πέλλας

Αρχαιολογικό εύρημα -προ 200 ετών- στην Πέλλα, μας δείχνει σε μικρογραφία τα δυο σημαντικότερα από τα ευρήματα που έχουν βρεθεί μέχρις στιγμής στην Αμφίπολη.Δηλαδή τις ακέφαλες δίδυμες Σφίγγες και τις Καρυάτιδες!

ΕΠΙΚΕΣ ΦΩΤΟ! Ο Αλέξης στην πενταήμερη αγκαλιά με το γκομενάκι.. την Περιστέρα

Ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας έχει φωτογραφηθεί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του από τα φοιτητικά του χρόνια, όχι όμως από την περίοδο που πήγαινε σχολείο.

Ο 11ος Μήτσος: Ο ήρωας του Λαζόπουλου τα ξέρει όλα, φοβάται τα πάντα, καταγγέλλει το σύμπαν, δεν φταίει για τίποτα

Ανδρέας Πετρουλάκης

O Λάκης Λαζόπουλος είναι αναμφίβολα ο σημαντικότερος σατιρικός ανατόμος της κοινωνίας μας στη σύγχρονη εποχή. Πήγε πολύ πιο πέρα από τον Χάρρυ Κλυνν, του οποίου η σάτιρα εστιαζόταν περισσότερο στους γραφικούς και άνοιξε όλη τη βεντάλια της ελληνικής κακοδαιμονίας. Έψαξε και έφτιαξε Μήτσο-Μήτσο όλο το ψηφιδωτό της μικροαστικής Ελλάδας έτσι που η ιστορική αυτή εκπομπή μπορεί να πει κανείς ότι ήταν το τηλεοπτικό ντιβάνι του ψυχαναλυτή από όπου ανάβλυζαν όλα τα συμπτώματα που είχαν σημαδέψει την εφηβεία της κοινωνίας μας.

ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ: Το τηλεφώνημα του Σαμαρά στον Καραμανλή

Με τη συμμετοχή του Κώστα Καραμανλή αλλά και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα πραγματοποιηθούν οι επετειακές εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΝΕ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ! Πάπας: Εγώ δεν ξέρω κανέναν πολιτικό Τσίπρα

Για ιδιωτικού χαρακτήρα συνάντηση, κάνει λόγο ο εκπρόσωπος της Αγίας Έδρας - Ο Πάπας Φραγκίσκος συνομίλησε με τον Αλ.Τσίπρα και τον Αυστριακό κομμουνιστή Βάλτερ Μπάγερ ως ανθρώπους που ασχολούνται με θέματα «ανθρωπιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα»

Δεν είχε πολιτικό χαρακτήρα η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάπα Φραγκίσκο, επισημαίνεται από το Βατικανό και διευκρινίζεται ότι ο προκαθήμενος της καθολικής εκκλησίας δέχθηκε τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ ως άνθρωπο που ασχολείται με θέματα «ανθρωπιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα».

ΒΙΝΤΕΟ-Πέπλο προστασίας του Άδωνι στο εσωτερικό της Ν.Δ.-Άγριο ξύλο στον Στρατούλη... τον "τιμητή των τραπεζιτών"

Διευρύνονται καθημερινά οι υποστηρικτές του Άδωνι Γεωργιάδη, επί της δήλωσής του ότι «αν πέσει η κυβέρνηση θα βγάλω τα χρήματα μου στο εξωτερικό».

Σε απόλυτη παράκρουση στον ΣΥΡΙΖΑ, στέλνουν τον Σταθάκη στο ΔΝΤ και… πανηγυρίζουν!

Το σύνδρομο του… μικρομέγαλου έχουν στον ΣΥΡΙΖΑ και αναζητούν τρόπους να το κατευνάσουν. Μετά την επίδοση διαπιστευτηρίων από δύο στελέχη του στο Βερολίνο και τη χθεσινή παρόμοια κίνηση της Δούρου προς τον γερμανό πρέσβη βρήκαν τώρα άκρη να στείλουν –δια της πλαγίας οδού- τον Σταθάκη στη σύνοδο του ΔΝΤ και «πετούν τη σκούφια» τους!

Ρουσφέτι Χρυσόγονου σε Χατζηνικολάου: Ερώτηση στην Ευρωβουλή για τα πρόστιμα ΜΟΝΟ του Real FM

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος, κατέθεσε σήμερα ερώτηση στο ευρωκοινοβούλιο, σχετικά με την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα με αφορμή τα παράλογα πρόστιμα που επιβλήθηκαν στον Real Fm 97,8.

ΒΙΝΤΕΟ-ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΣΥΛΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ ΤΟΝ ΖΟΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ-Συνέντευξη με έναν κανίβαλο: Μιλάει για τις τρομακτικές συνήθειες του

Κατά το τελευταίο έτος, έχουν υπάρξει αυξανόμενες αναφορές για κανιβαλισμό στην Ουγκάντα. Σχετικά περιστατικά έχουν καταγραφεί τουλάχιστον από το 2011. Η Vocativ έστειλε τον Αμερικανό σκηνοθέτη Μάθιου Γκολντμαν στην χώρα για να μιλήσει ο ίδιος με τους ανθρώπους που εφαρμόζουν αυτή την αποτρόπαια πρακτική.

Ο Ελληνας πρέσβης στη Γερμανία για τα σενάρια παραίτησής του

Η είδηση για την παραίτηση του Έλληνα πρέσβη στο Βερολίνο άρχισε να κυκλοφορεί σε ελληνικές ιστοσελίδες από την Τετάρτη το απόγευμα.  Σε επικοινωνία με τη Deutsche Welle λίγο αργότερα ο Παναγιώτης Ζωγράφος επιβεβαίωσε ότι όντως έχει υποβάλει την παραίτηση του το πρωί της ίδιας ημέρας και ότι η απόφαση του είναι οριστική.

Η Περιστέρη ξεμπροστιάζει την φιλοσκοπιανή Παλαγγιά: "Αποκλείεται ο τάφος να είναι ρωμαϊκός"

Για παραφιλολογίες και συμφέροντα κάνει λόγο η αρχαιολόγος

Την πεποίθησή της πως ο τάφος στην Αμφίπολη δεν είναι ρωμαϊκός εξέφρασε η κα. Κατερίνα Περιστέρη, επικεφαλής της αρχαιολογικής ομάδας στην Αμφίπολη, μιλώντας στην εφημερίδα της Αυστραλίας "Νέο Κόσμος.

Οι χώρες που επιλέγουν οι Ελληνες για σπουδές στο εξωτερικό -Από την Αγγλία μέχρι την... Αλβανία! [λίστα]

Παρά την οικονομική κρίση και το υψηλό κόστος διδάκτρων και διαμονής, το Ηνωμένο Βασίλειο παραμένει στις πρώτες επιλογές των Ελλήνων που πηγαίνουν για σπουδές στο εξωτερικό.

Συνελήφθη ο δράστης που εξαπάτησε την πρώην πεθερά του Μάκη Βορίδη

Χαρούμενη είναι η κ. Ζωή Ράπτη πρώην σύζυγος του υπουργού Υγείας κ. Μάκη Βορίδη, η οποία σε δηλώσεις της στο protothema.gr ευχαριστεί την Ελληνική Αστυνομία για την εξιχνίαση της υπόθεσης εξαπάτησης της μητέρας της πριν από ένα χρόνο στο ίδιο της το σπίτι

Πριν από ένα χρόνο ένας νέος εμφανίστηκε στο σπίτι της οικίας των πρώην πεθερικών του κ. Μάκη Βορίδη στην Φιλοθέη όπου κατάφερε και εξαπάτησε την πρώην πεθερά του κλέβοντας της το ποσό των 25.000 ευρώ.

Φθηνότερο φυσικό αέριο για τις χιλιάδες μικρές βιομηχανίες

Πρόσβαση σε φθηνό αέριο για τις χιλιάδες μικρές βιομηχανίες που μέχρι σήμερα ήταν αποκλεισμένες από τις δημοπρασίες της ΔΕΠΑ, προβλέπει ρύθμιση που προωθεί ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Ασημάκης Παπαγεωργίου.