28 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΠΙΚΟ! Οι καλύτεροι κ@λοι στο Δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 (Φωτο)

Τα δελτία ειδήσεων το καλοκαίρι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, με την πρωτιά στα οπίσθια να κερδίζει επάξια ο ΑΝΤ1.. Δείτε 17 Φωτο

Όλοι το καλοκαίρι έχουμε πιο ανάλαφρη διάθεση, και τούτο το συμπεραίνουμε από τα «σφιχτά» ρεπορτάζ που έδιναν απλόχερα όλες τις σημαντικές πληροφορίες για τον τουρισμό στην χώρα μας.

Αποκλειστικό Ευαγγελάτου: Στην Ελλάδα ο Τζιχάντι-Τζον, ψάχνει τον Αμβρόσιο για να τον αποκεφαλίσει

Απίστευτη βλακεία τους δέρνει εκεί στο newsit.gr! 

Γράφουν ότι ο Αμβρόσιος στοχοποιείται από τζιχαντιστές επειδή η σελίδα http://www.jihadwatch.org αναφέρεται στις δηλώσεις του για το αντιρατσιστικό!

Φυσικά οι στόκοι δεν μπήκαν καν στον κόπο να ψάξουν...

Εν αναμονή νέων "Lawrence": Τρίτο κύμα διαρροών με γυμνές φωτογραφίες σταρ του Hollywood

Η ηθοποιός του Twlight Anna Kentrik στο στόχαστρο, όμως δεν λείπουν και φωτογραφίες του μοντέλου Cara Delevigne και σύμφωνα με πληροφορίες, «έρχονται» και νέες φωτογραφίες της Jennifer Lawrence

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ-Κύματα «σκεπάζουν» το Blue Star Ithaki καθώς πλέει με οκτώ μποφόρ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, τραβηγμένο από τη στεριά, που δείχνει τα κύματα να σκεπάζουν το πλοίο Blue Star Ithaki, στο στενό Τήνου- Μυκόνου, ενώ στο Αιγαίο έπνεαν σήμερα άνεμοι έως οκτώ μποφόρ.

Μοιράζει αγωγές ο δικομανής Πανάρας για το SMS που του στειλε η Ραχήλ

Αφορμή δημοσίευμα του Βηματοδότη στο Βήμα της Κυριακής το οποίο φέρεται να αποκαλύπτει ένα SMS της Ραχήλ Μακρή όταν πληροφορήθηκε την παραπομπή της στο πειθαρχικό του κόμματος, από δημοσιογράφους.

ΜΠΑ! ΠΩΣ ΚΙ ΕΤΣΙ; Συνταγματικό το κόψιμο του εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων

Του Παναγιώτη Στάθη

Συνταγματική και με τη «βούλα» του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι η περικοπή του εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων όπως έκρινε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, σε διάσκεψη κεκλεισμένων των θυρών η Ολομέλεια του Δικαστηρίου.

Η ανάλυση του Χρύσανθου Λαζαρίδη για την Αμφίπολη

Γνώστης της ιστορίας ο πρωθυπουργικός σύμβουλος
 
Πηγαδάκι για την Αμφίπολη είχε κάνει χτες το μεσημέρι ο Χρύσανθος Λαζαρίδης στο ξενοδοχείο της Χαλκιδικής, όπου ελάμβαναν χώρα οι εκδηλώσεις για τα 40α γενέθλια της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρωθυπουργικός σύμβουλος που είναι καλός γνώστης της ιστορίας, εντυπωσίασε με τις γνώσεις του στο θέμα και με την ανάλυση που έκανε.

Γελάει ο Φαήλος με τη «δημοκρατικιά» παράταξη του ΠΑΣΟΚ

Με ένα άκρως ειρωνικό σχόλιο απάντησε ο Φαήλος Κρανιδιώτης στα όσα είπε το ΠΑΣΟΚ μετά την ατάκα Σαμαρά ότι η ΝΔ είναι η πραγματική "δημοκρατική παράταξη" της χώρας. Ο Φαήλος αναρωτήθηκε:

ΒΙΝΤΕΟ-Η στιγμή της έκρηξης του ηφαιστείου στην Ιαπωνία

Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο από την στιγμή της έκρηξης του ηφαιστείου στην Ιαπωνία. Οι εικόνες που τραβήχτηκαν από το κινητό τηλέφωνο ενός ορειβάτη, φανερώνουν το μέγεθος της καταστροφής.

Απίστευτη η βαρεμάρα Αβραμό.. γιαυτό κάθεται και ασχολείται με το "ΧΩΝΙ"

[Βγάλε ρε μεγάλε μια ανακοίνωση "λέτε μαλακ@ες" και γράψτους στην παπάρα σου από το να κάνεις αστειότητες "μην δημοσιεύσετε κλπ" και να τους δίνεις δικαιώματα να μιλάνε για χούντες και ιστορίες για αγρίους...]

«Mέτωπο» άνοιξε με Το Χωνί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας με αφορμή το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας υπό τον τίτλο «Το ΤΑΙΠΕΔ "χαρίζει" τα νησιά μας στους Τούρκους μέσω Αβραμόπουλου».

ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΜΕΡΚΕΛ! “Πάρτι” παρανομίας κατέγραψε η οικονομική Αστυνομία

Φορολογικούς και ασφαλιστικούς ελέγχους πραγματοποίησε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και επιχειρήσεις στην Αττική.

ΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ... ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ: Πάνω από 40 δισ. κρύβονται στο υπέδαφος της Ελλάδας

[Κάτι τέτοιες ειδήσεις διαβάζουν οι ηλίθιοι και μπριζόνονται ότι οι Γερμανοί κι οι τοκογλύφοι θέλουν να κατακτήσουν την Ελλάδα... Σε κανένα σοβαρό κράτος το θέμα δεν είναι οι φυσικοί πόροι αφού όλοι ξέρουν ότι είναι πεπερασμένοι... στην Ελλάδα όμως τα μυαλά γυρνάνε ανάποδα...]

Μπορούν να λύσουν, άραγε, το πρόβλημα της Ελλάδας; Σίγουρα, μπορούν να το ελαφρύνουν αν κρίνει κανείς από τις πρώτες ενδείξεις των σπάνιων γαιών που έχουν βρεθεί στο υπέδαφος της χώρας. Τα μέταλλα φαίνεται σε πρώτη φάση μπορούν να κινητοποιήσουν αρκετούς επενδυτές και να αποφέρουν ουσιαστικά έσοδα.

Αρρώστεια στις ΗΠΑ: Τους σκότωσαν και έκαναν έρωτα πάνω στα πτώματα

Ζευγάρι από το  Illinois των Η.Π,Α κατηγορείται ότι σκότωσε δύο άνδρες και μετά έκαναν σεξ πάνω στα πτώματα, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να έρθουν σε οργασμό, σύμφωνα με την ανακοίνωση των Αρχών.

Δείτε στα πόσα κιλά λυγίσει ένα iPhone 6 Plus και ένα Samsung Galaxy Note 3 (βίντεο)

Η Apple επιμένει ότι το BendGate, δηλαδή το "σκάνδαλο" με το μόνιμο λύγισμα των νέων της κινητών iPhone 6 και iPhone 6 Plus, δεν υφίσταται και το ότι τα κινητά της στραβώνουν μετά από μόνιμη πίεση είναι ψευδές.

“Η Ελλάδα δεν χρειάζεται βοήθεια το 2015”

“Η Ελλάδα δεν χρειάζεται βοήθεια το 2015”, είναι ο τίτλος δημοσιεύματος στην ιστοσελίδα του γερμανικού ιδιωτικού ειδησεογραφικού τηλεοπτικού σταθμού N24, το οποίο αναφέρεται στις χθεσινές δηλώσεις του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ότι το 2015 η χώρα δεν θα χρειαστεί χρήματα από τους πιστωτές της.

ΜΑ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ'ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΗΛΕΥΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ; ΧΩΡΙΣ ΦΡΕΝΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΗΛΙΟ! Η μικρή Ελλάδα του Καναδά: Εκεί όπου ζουν 1.200 Ελληνες -Οι μισθοί και παροχές που έχουν κάνει τη Μανιτόμπα προορισμό μεταναστών

Στην περιοχή Μονιτόμπα του Καναδά ζει, εργάζεται σκληρά αλλά απολαμβάνει και όλες τις κοινωνικές παροχές που προσφέρει το καναδικό κράτος, μια μικρή... Ελλάδα. Τον τελευταίο χρόνο έχουν μεταναστεύσει στην περιοχή 50 οικογένειες Ελλήνων οι οποίοι θέλησαν να αναζητήσουν μια καλύτερη τύχη μακριά από τη χώρα μας. Συνολικά στην περιοχή ζουν 1.200 Ελληνες.

Μηνύματα στην Τουρκία μέσω… Αιγύπτου στέλνει η Ελλάδα

Η δημιουργία της τριμερούς (Ελλάδα - Κύπρος - Αίγυπτος), το χαστούκι για τη μη αναγνώριση του Ψευδοκράτους και η υπογραφή από τον Σίσι της συμφωνίας για τη συνεκμετάλλευση των υδρογονανθράκων, δημιουργούν νέα δεδομένα στο Αιγαίο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πολύ σοβαρές εξελίξεις και σε ότι αφορά την ελληνική ΑΟΖ.

ΚΑΛΑ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠ'ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! Κατηγορηματικό «όχι» των Ελβετών σε δημόσια ασφάλιση δείχνουν τα exit polls

Ξεκάθαρο «όχι» σε πρόταση για την ίδρυση δημόσιου συστήματος ασφάλισης για την υγεία έδωσαν με δημοψήφισμα οι πολίτες της Ελβετίας, όπως δείχνουν τα πρώτα exit polls.

ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ Σ'ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ! Τελικά ό Άρης δεν χώρισε-χώρισε αλλά...

Λίγο πριν γιορτάσουν την πέμπτη επέτειο της σχέσης τους. ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και η Νάνσυ Λεονάρδου σε μια προσπάθεια επαναπροσδιορισμού της, αποφάσισαν να ζήσουν ένα διάστημα μακριά ο ένας από τον άλλο.

Σε όσους βρωμάει ο Γιακουμάτος: Υπομονή λίγο... Αυτή θα είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με Ζωή υπ. Δικαιοσύνης και Λαφαζάνη να φέρνει ανάπτυξη με δραχμή

Πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της «Καθημερινής της Κυριακής» αναφέρεται στα στελέχη που θα αναλάβουν υπουργεία σε μία, υπό τον Αλέξη Τσίπρα, κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ως προς τα ονόματα, ο Γ. Δραγασάκης εμφανίζεται ως...

Του έκλεψαν... τη βαλίτσα του ΓΑΠ ή ξέχασε που την άφησε;

Περιπέτεια στη Νέα Υόρκη...

Φόρεσε κοντομάνικο, διαδήλωσε στους δρόμους της Νέας Υόρκης αλλά η βαλίτσα... πουθενά!

Το πυρηνικό καταφύγιο-νοσοκομείο στο 424 ΓΣΝΕ

Για άλλους τα πυρηνικά καταφύγια είναι συνυφασμένα με απόρρητα μυστικά, με το κλίμα φόβου του Ψυχρού Πολέμου και ιστορίες μεταξύ μύθου και πραγματικότητας, για άλλους αποτελούν και σήμερα στοιχεία ενός αναγκαίου συστήματος θωράκισης από πυρηνική απειλή και για όσους ζουν κοντά σε πυρηνικά εργοστάσια, είναι μέρος της καθημερινότητάς τους.

Η σύζυγος του προέδρου της Κύπρου αγαπάει τα σιθρού -Πού είχε ξαναβάλει την εντελώς διάφανη μπλούζα που φόραγε όταν φωτογραφήθηκε με τον Ομπάμα [εικόνες]

Μπορεί η ίδια να προσπάθησε μέσω κύκλων της να πείσει τους πάντες ότι η μπλούζα την οποία φορούσε όταν πόζαρε πλάι πλάι με τον Μπαράκ Ομπάμα δεν ήταν διάφανη, αλλά φωτογραφίες της που έρχονται στο φως με το ίδιο ρούχο, αποδεικνύουν όχι μόνο ότι το ρούχο είναι σιθρού πέρα για πέρα, αλλά ότι είναι και το... αγαπημένο της. Ο λόγος φυσικά για την πρώτη Κυρία της Κύπρου Αντρη Αναστασιάδη.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός κάτω από αυτοκίνητο ΧΑυγίτη στη Νέα Ιωνία ήταν… GPS

Ένα ύποπτο πακέτο που βρέθηκε κάτω από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο στη Νέα Ιωνία, προκάλεσε αναστάτωση στις αρχές.

Στο επίκεντρο «πετρελαιάδων» τα 20 «οικόπεδα»

Το τελευταίο τρίμηνο συγκροτείται στην Αθήνα μια νέα ομάδα ξένων «μεταναστών». Οι καταστηματάρχες των περιοχών όπου εγκαθίστανται τους αποκαλούν «οι πετρελαιάδες». Πρόκειται για μερικές δεκάδες μεσαία στελέχη πετρελαϊκών εταιρειών που έχουν έρθει στην Αθήνα με αποστολή να αποτελέσουν τον μόνιμο δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των εργοδοτών τους και των παραγόντων που εμπλέκονται στην αξιοποίηση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στον ελλαδικό χώρο. Εχουν συναντήσεις με το ΥΠΕΚΑ, τις πρεσβείες τους στην Αθήνα, το υπουργείο Εξωτερικών και στελέχη εγχώριων επιχειρήσεων.

Ο Τύμβος Καστά είναι μόνο το «δόλωμα»

Οσο αποκαλύπτονται σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα εντός του Τύμβου Καστά, έξω από το μνημείο φορείς και κάτοικοι οραματίζονται την επόμενη μέρα και συνδέουν την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη του τόπου τους με τη νέα ανακάλυψη. Παρόλο που η ανασκαφή είναι ακόμη σε εξέλιξη, ο επίκουρος καθηγητής Μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Λέστερ της Αγγλίας και σύμβουλος Μάρκετινγκ και Branding Τόπων, Μιχάλης Καβαρατζής, εκτιμά πως δεν είναι καθόλου νωρίς να ξεκινήσει η μελέτη της επόμενης ημέρας, που θα καθορίσει και τη χάραξη μιας στρατηγικής για τη συνολική και ορθολογική ανάδειξη της περιοχής και την προσέλκυση επισκεπτών.

Σε λειτουργία πλέον κινητά και tablets στα αεροπλάνα

Οι ηλεκτρονικές συσκευές, όπως τα κινητά και τα tablets, δεν αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια των πτήσεων, όπως ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Αεροπλοϊκής Ασφάλειας (EASA), οπότε μπορούν να παραμένουν σε λειτουργία κατά τη διάρκεια των πτήσεων.

Επίτιμη διευθύντρια Αρχαιοτήτων για Αμφίπολη: Ο τάφος έχει συληθεί

Βέβαιη για τη σύληση του τάφου στο λόγο Καστά, είναι η επίτιμη διευθύντρια Αρχαιοτήτων, Κατερίνα Ρωμιοπούλου, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Έχουν βγάλει τόσα χώματα έξω από τον τάφο, κιβώτια ολόκληρα, τα οποία ξέρω καλά ότι τα κοσκινίζουν. Τίποτα δεν βρήκαν, κάποιες ενδείξεις; Γιατί δεν μας λένε; Δεν βρήκαν ούτε καρφιά; Τα καρφιά είναι πραγματικό στοιχείο. Όταν βρίσκεις καρφιά, και μάλιστα μεγάλα, αμέσως λες “έχουμε ξύλινο φορείο”».

Φεστιβάλ Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ: «Κουλτούρα και χόρτο να φύγουμε»

Αν δεν το θυμάστε ο ΣΥΡΙΖΑ έχει και Νεολαία η οποία διοργανώνει και Φεστιβάλ. Το ίδιο θα κάνει και την ερχόμενη εβδομάδα στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου με πλήθος εκδηλώσεων για την… ανατροπή που ετοιμάζει ο Τσίπρας ο οποίος θα μιλήσει κιόλας. Κι αν διαβάσει κανείς το πρόγραμμα θα καταλάβει αυτό που έλεγε κάποτε ο Χάρι Κλιν «κουλτούρα να φύγουμε».

ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ! Απούσα η Μέρκελ από το λεύκωμα της Νέας Δημοκρατίας

Η Γερμανίδα καγκελάριος δεν βρήκε θέση στις φωτογραφίες με τους ξένους ηγέτες, αφού οι φωστήρες της Συγγρού νομίζουν ότι τους ψηφίζουν ψεκασμένοι που για όλα τους φταίει η Μέρκελ... ακόμα να καταλάβουν ότι τους ψηφίζουν άνθρωποι που έχουν καταλάβει ότι για το χάλι μας φταίμε εμείς και εμείς θα το αλλάξουμε...
 
Στη χθεσινή εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στη Χαλκιδική για τα 40α γενέθλια του κόμματος, δόθηκε στους συνέδρους και ένα επετειακό λεύκωμα με φωτογραφίες που αφορούν όλους τους διατελέσαντες προέδρους της Νέας Δημοκρατίας.

Όσα απερίγραπτα είπε ο Κράμερ στον τελικό του Μουντιάλ όταν υπέστη διάσειση

Τηλεοπτική εκπομπή του γερμανικού καναλιού ZDF αποκάλυψε όσα είπε ο Κριστόφ Κράμερ κατά τη διάρκεια του τελικού του Μουντιάλ Γερμανίας-Αργεντινής στο Ρίο, όταν υπέστη διάσειση αλλά παρέμεινε εντός αγωνιστικού χώρου. Ο μέσος της Γκλάντμπαχ καλεσμένος της εκπομπής έσκασε στα γέλια όταν άκουγε τις μαρτυρίες των Λαμ, Νόιερ και Μίλερ...

Spiegel: Καλές οι προοπτικές για το ελληνικό χρέος

Το χρέος της Ελλάδας θα μπορούσε να μειωθεί τα επόμενα χρόνια περισσότερο απ’ ό,τι έχει αρχικά προβλεφθεί, σύμφωνα με σύντομο άρθρο που δημοσιεύεται στην έντυπη έκδοση του περιοδικού Der Spiegel τη Δευτέρα.

ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΠΕΣΑΝ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ! Χωρίς νέες περικοπές στις επικουρικές συντάξεις θα κλείσει το 2014

Πιο κοντά στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ) βρίσκονται οι ένστολοι – ασφαλισμένοι του ΤΕΑΠΑΣΑ (Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Απασχολουμένων στα Σώματα Ασφαλείας), καθώς οι πρώτες ενδείξεις από τις συνεχείς διαβουλεύσεις με κυβερνητικούς παράγοντες, στελέχη των Ταμείων και αναλογιστές δεν είναι ενθαρρυντικές για τη δημιουργία Επαγγελματικού Ταμείου.

Πώς η Ελλάδα «καίει» τις επενδύσεις της -Καθυστερήσεις, εμπόδια και προτάσεις στον αέρα

Την ώρα που η χώρα έχει ανάγκη την προσέλκυση επενδυτών, χρηματοδοτημένες προτάσεις πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ παραμένουν στον αέρα. Η γραφειοκρατία- είτε πρόκειται για το ελληνικό φαινόμενο, είτε για την ευρωπαϊκή- και ο χρόνος που χρειάζεται για να τελεσιδικήσουν οι δικαστικές αποφάσεις «παγώνουν» τα σχέδια.

57χρονος αυτοπυρπολήθηκε στη Νίκαια, έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του

Σοκαρισμένη η κοινωνία της Νίκαιας, όπου ένας 57χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του, βάζοντας φωτιά στα ρούχα του.

Νεκρός νοσηλευτής μετά από καβγά τροφίμων σε ξενώνα στην Παλλήνη. Έκτακτη παρέμβαση Βορίδη

Την πιο τραγική κατάληξη είχε για 55χρονο νοσηλευτή και πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, ο άγριος τσακωμός τροφίμων στον Ψυχιατρικό – Θεραπευτικό Ξενώνα Εφήβων «Σπίτι» στην Παλλήνη.

Η προπαγάνδα του Πενταγώνου στις πολεμικές ταινίες του Hollywood

Ποιος δεν έχει δει μια από τις παρακάτω ταινίες: Top Gun, Black Hawk Down, Perl Harbor, Wind Talkers, We were Soldiers.

Είναι μόνο μερικές από τις πολλές εντυπωσιακές αμερικανικές πολεμικές ταινίες, που «έσπασαν» ταμεία. Και όμως.

Ποιοι είναι οι 14 πιθανοί «ένοικοι» του τάφου της Αμφίπολης;

Οι «διατυπωθείσες θεωρίες» για την ταυτότητα του νεκρού στον Τύμβο Καστά της Αμφίπολης, που έως σήμερα «ανάγονται σε 14» είναι -ανεξαρτήτως επιστημονικής βάσης ή δημοφιλίας- οι εξής:

Πώς μπορεί ο καθένας με τρεις κινήσεις να αχρηστεύσει το κινητό του μετά την κλοπή

Mε τρεις απλές κίνηση, τον εντοπισμό του ειδικού, μοναδικού αριθμού της συσκευής, τη δήλωση κλοπής στην αστυνομία και την ενημέρωση της εταιρείας-παρόχου κινητής τηλεφωνίας, θα μπορεί ο κάθε κάτοχος κινητού τηλεφώνου να το... αχρηστεύει, σε περίπτωση που του το κλέψουν.

ΦΩΤΟ-Σοκ! Γνωστή Ελληνίδα μοντέλο αυτοκτόνησε

Σοκαρισμένος βρίσκεται ο κόσμος της μόδας με την είδηση της αυτοκτονίας του γνωστού μοντέλου.
Η Ασημένια Μυρωδιά σύμφωνα με το newsrebel βρέθηκε κρεμασμένη τη Παρασκευή μέσα στο σπίτι της. Τα αίτια που την οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή της δεν έχουν γίνει γνωστά.

Εllo: Το κοινωνικό δίκτυο που δεν θα σε "πουλήσει"

Όλο και πιο γνωστό φαίνεται να γίνεται το Ello- ένα ιδιαίτερο, ad-free και invite-only ανεξάρτητο κοινωνικό δίκτυο, το οποίο συχνά χαρακτηρίζεται ως "anti-Facebook".

Τα βασανιστήρια των ηθοποιών στον "Εξορκιστή" και ο ρόλος της Ρίτας Σακελλαρίου

Ο «Εξορκιστής» είναι μία από τις πιο πετυχημένες ταινίες τρόμου όλων των εποχών, αλλά τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τα βασανιστήρια που υπέστησαν οι ίδιοι οι ηθοποιοί και συντελεστές της ταινίας.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΥΧΗ :) Η Ελληνίδα που είναι συνεχώς δίπλα στην Ανγκελα Μέρκελ -Η καγκελάριος χρειάζεται τη βοήθειά της

Μία Ελληνίδα είναι πάντα δίπλα στην Ανγκελα Μέρκελ. Η Μαρία Σταύρακα είναι η «σκιά» της καγκελάριου όταν εκείνη συνομιλεί με Ελληνες αξιωματούχους.

ΚΡΥΦΟ ΤΑΛΕΝΤΟ! Ηλιάκη: Έχω χωρίσει σύντροφό μου επειδή δεν έκανε καλό σεξ

Η Μαρία Ηλιάκη, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα Άγκυρατης νέας εκπομπής της στον ΣΚΑΙ, παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις σχέσεις, τον έρωτα και το σeξ.

Πόσο καιρό έχεις να ερωτευτείς; «Αρκετό καιρό».

Στο Ποτάμι τα “ορφανά” του Σημίτη…

Στο Ποτάμι επιχειρούν να στεγαστούν πολλά από τα λεγόμενα “ορφανά” του Κώστα Σημίτη, δηλαδή στελέχη που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, την περίοδο 1996-2004, στη συνέχεια ωστόσο παραμερίστηκαν από τον Γιώργο Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ.

ΑΦΟΥ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ; Κανένας άνεργος γιατρός δεν καταδέχεται την Κω-γιατί οι γιατροί αποφεύγουν την παραμεθόριο

Οι τεράστιες ελλείψεις στον τομέα της Υγείας παρουσιάζουν τα ελληνικά νησιά, όταν η Κως, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων, δεν έχει παιδίατρο εδώ και δύο χρόνια, ενώ ακόμα και η Πάτμος, αλλά και η Σύρος έχουν κενές θέσεις τις οποίες κανείς δεν φαίνεται διατεθειμένος να καλύψει.

Τι προβλέπει η ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο και τα Ταμεία: Ποιους αφορά

Τη μείωση των προσαυξήσεων έως και 100% για τους οφειλέτες που θα καταβάλουν εφάπαξ τα χρέη τους στο Δημόσιο ή στα ασφαλιστικά ταμεία προβλέπει η διάταξη νόμου που προωθείται εντός της εβδομάδας στη Βουλή.
Σε ποσοστό 8,49% ανήλθε η συμμετοχή στην απεργία που πραγματοποίησε η ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

“Σφαγή” στη Β’ Αθηνών για τη Νέα Δημοκρατία

Στα όρια της “σφαγής” οδηγείται η κατάσταση που διαμορφώνεται για τη Νέα Δημοκρατία στη Β’ Αθηνών, με πολλούς εν ενεργεία υπουργούς και κορυφαία στελέχη να διαγκωνίζονται για μια θέση στην επόμενη Βουλή.

Σχέδιο επανένωσης Βόρειας και Νότιας Κορέας -Δύο συστήματα σε μία χώρα

Την επανένωση της Βόρειας και Νότιας Κορέας έχουν θέσει ως βασικό στόχο οι βορειοκορεάτικες αρχές, σύμφωνα με τα όσα είπε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Ρι Σου Γιονγκ, μιλώντας στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

ΦΩΤΟ-Τρεις ελληνικές πόλεις στις αρχαιότερες του κόσμου

Το Telegraph Travel παρουσίασε σε ένα αναλυτικό αφιέρωμα τις 20 αρχαιότερες πόλεις στον κόσμο. Εκείνες που κατοικήθηκαν πρώτες στη Γη και που αξίζει και σήμερα κάποιος να τις επισκεφτεί. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν δύο ελληνικές και μια κυπριακή πόλη: