29 Σεπτεμβρίου 2014

Η θεά Αθηνά του kick boxing!(ΦΩΤΟ)

Η 24χρονη Αθηνά Ευμορφιάδη είναι μια δυναμική γυναίκα που ξεχωρίζει στον χώρο των δυνατών αθλημάτων. Ξεκινώντας από τις πολεμικές τέχνες και κάνοντας για οκτώ χρόνια πρωταθλητισμό στο καράτε (έχει κατέβει σε ογδόντα αγώνες), αποφάσισε να δοκιμάσει τις ικανότητές της και στο σπορ του kick boxing.

Ποια γνωστή δημοσιογράφος πήγε στο πάρτι των καθαριστριών του ΥΠ.ΟΙΚ. ; – ΒΙΝΤΕΟ

Παρούσα στο πάρτι της νίκης των απολυμένων καθαριστριών, που δόθηκε έξω απο το Υπουργείο Οικονομικών, με παρόντες πολλούς επωνύμους ήταν και η γνωστή πολιτική συντάκτρια που καλύπτει το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ...

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΩ! Με δικηγόρο θα πάει η Ραχήλ στην Επιτροπή των ψεκασμένων

Toν πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνο Καμμένο προκαλεί η Ραχήλ Μακρή. Μετά την παραπομπή στην Επιτροπή Δεοντολογίας για αντικομματική συμπεριφορά με το ερώτημα της διαγραφής η βουλευτής των ΑΝΕΛ ανάρτησε στη σελίδα της στο Facebook τη φράση "Είμαι τέντι γκερλ. Κουρέψτε με".

"Ναι" απάντησαν Σαμαράς και Τσίπρας στο "αίτημα" του Θεοδωράκη

Αποδεκτά έγιναν τα δύο αιτήματα του Σταύρου Θεοδωράκη για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.

BINTEO-Τα "ατυχήματα" στο δελτίο του MEGA

Πρεμιέρα σήμερα για την Μαρία Σαράφογλου στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του MEGA και τα απρόοπτα δεν έλειψαν.
Με το "καλημέρα" τα πράγματα πήγαν στραβά, καθώς είχε γίνει λάθος στο μοντάζ στο πρώτο βίντεο του δελτίου.

Ετσι δημιουργήθηκε η «φούσκα» των ακινήτων: Αύξηση 300% στη δεκαετία 1993-2004

Εως και 300% φαίνεται πως έχουν αυξηθεί οι τιμές των ακινήτων στην Ελλάδα τα τελευταία είκοσι χρόνια με τη μέση αύξηση να φθάνει το 238,4% κάτι που κατατάσσει τη χώρα στη δεύτερη θέση πανευρωπαϊκά πίσω μόνο από την Ιρλανδία.

Η απάντηση της ΝΕΡΙΤ για τις “σπατάλες” στη Χαλκιδική!

Ανακοίνωση με την οποία απαντά σε δημοσιεύματα σχετικά με την κάλυψη της πρόσφατης ομιλίας του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά στη Χαλκιδική εξέδωσε η ΝΕΡΙΤ. Η κρατική τηλεόραση θυμίζουμε πως κατηγορήθηκε για σπατάλη επειδή έστειλε 26 συνολικά άτομα για να καλύψουν τις εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια της ΝΔ.

ΣΠΑΝΙΑ ΦΩΤΟ-Ο νεαρός Σαμαράς ακούει ομιλία του Εθνάρχη

Σπάνια φωτογραφία από την αρχή της πορείας του πρωθυπουργού
 
Μία σπάνια φωτογραφία φιλοξενείται στο site της Νέας Δημοκρατίας για τα 40 χρόνια από τη δημιουργία του κόμματος. Ο νεαρός τότε Αντώνης Σαμαράς ακούει με θαυμασμό τον Κωνσταντίνο Καραμανλή σε ομιλία του , σκάζοντας και ένα χαμόγελο. Δίπλα του ακριβώς ο Γιάννης...

Ο ένας διαψεύδει τον άλλο στον ΣΥΡΙΖΑ: Απάντηση στην "απόσυρση" Γ.Δραγασάκη μέσω ISKRA

Απάντηση στον Γιάννη Δραγασάκη και στα όσα υποστήριξε στη συνέντευξή του στη Realnews δίνεται από την Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη μέσω της ιστοσελίδας Iskra.

Το Ελ. Βενιζέλος απαντά στους ηλίθιους: Φυσικά και δεν χρωστάμε 600 εκ αλλά 12 αμφισβητούμενα εκ. και είμαστε ελληνική εταιρία με το 55% να ανήκει στο δημόσιο!

Στην αντεπίθεση περνά η διοίκηση του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών υποστηρίζοντας πως οι αναφορές ότι χρωστά 600 εκατομμυρίων ευρώ είναι εξοργιστικά εσφαλμένες και ανυπόστατες.Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία ισχυρίζεται ότι η πρόσφατα εκδοθείσα απόφαση του Διοικητικού Εφετείου «αφορά σε μέρος της συνολικής διαφοράς ποσού 12 εκατομμυρίων Ευρώ που έχει καταλογισθεί για τις χρήσεις 2004-2009, εκ των οποίων το 50%...

Έκανε κι ο Τόλης κ@λο και θα γαμ@σει τον κόσμο όλο...

Στο χωριό μου λένε μια παροιμία την οποία μάλλον στα μέρη του Απόστολου Τζιτζικώστα δεν την ξέρουν. Λένε λοιπόν «έκανε και η μύγα....» τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.

ΑΟΖ: Ελλάδα, Κύπρος και Αίγυπτος, τελικά προχωρούν μαζί…

Ιδιαίτερα σημαντική πρέπει να χαρακτηριστεί η συνάντηση που είχαν, χθες, στη Νέα Υόρκη, οι υπουργοί Εξωτερικών της Ελλάδας και της Κυπριακής Δημοκρατίας, με τον Αιγύπτιο ομόλογό τους Σαμέχ Σούκρι. Οι κ.κ. Βενιζέλος και Κασουλίδης συναντήθηκαν με τον Αιγύπτιο υπουργό στο περιθώριο της συνόδου του ΟΗΕ.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ζητάει δημόσια συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα

Δημόσια συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα ζήτησε ο Πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, που επιθυμεί να ανοίξει το διάλογο πάνω σε θέματα που θεωρεί κομβικά, προκειμένου να είναι σε θέση πριν τις εκλογές να πει με ποιόν θα συνεργαστεί.

Πέφτουν οι υπογραφές: Η πρώτη πίστα Formula 1 στην Πάτρα

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με στρατηγικό επενδυτή από το εξωτερικό, με στόχο την έναρξη της κατασκευής του Αυτοκινητοδρομίου μέσα στον χρόνο και την έναρξη λειτουργίας του το 2018, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας Α.Ε.

Η ΟΝΝΕΔ για την ενημερωτική καμπάνια ασφαλούς πλοήγησης παιδιών στο διαδίκτυο (ΦΩΤΟ)

Ανακοίνωση σχετικά με την εκκίνηση της ενημερωτικής καμπάνιας που οργανώνει η Μαθητική Ανεξάρτητη Κίνηση (ΜΑΚΙ), εξέδωσε το γραφείο Τύπου της ΟΝΝΕΔ.

Γλίτωσε το διασυρμό ο γαύρος: Αναβάλλεται η αγωνιστική του Σαββατοκύριακου

Υποκριτική η αναβολή αφού ανακοινώθηκε την ώρα που παίζεται ο αγώνας Καλλονής-Πανθρακικου! Δηλ. σήμερα πέθανε ο άτυχος φίλαθλος και παίζεται αγώνας κανονικά και θα αναβληθεί για άγνωστη ημερομηνία η επόμενη αγωνιστική! Η αγωνιστική και ο αγώνας ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ θα γίνει μετά τα μέσα Νοεμβρίου και αν, αφού αναβάλλεται η συγκεκριμένη αγωνιστική και δεν πάνε όλες οι αγωνιστικές μια βδομάδα πίσω... Φυσικά με την αναβολή δεν λύνεται κανένα πρόβλημα. Η υποκρισία είναι ότι δεν ανακοινώθηκε ούτε ένα μέτρο εναντίον των κάφρων

Ο θάνατος του οπαδού του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη, ήταν ο λόγος για να αναβληθεί όλη η αθλητική δραστηριότητα στη χώρα το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Αποβλήθηκε από το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης ΧΑυγίτης

Έξω από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης«πέταξε» ο πρόεδρος Παναγιώτης Αβραμόπουλος,  νεαρό ο οποίος φορούσε μαύρη μπλούζα με στάμπα της ναζιστικής εφημερίδας «Der Stumer»

Ζωή μέσα από το θάνατό του, θέλουν να προσφέρουν οι συγγενείς του 47χρονου Κώστα Κατσούλη

Έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στην ζωή ο Κωστας Κατσούλης, ο 47χρονος φίλαθλος του Εθνικού που τραυματιστηκε σοβαρά στο κεφάλι σε επεισόδια (14/09) στον ποδοσφαιρικό αγώνα της Γ Εθνικής, ωστόσο η οικογένειά του, έχει εκφράσει την επιθυμία να προσφέρει σε δωρεά τα όργανά του.

Κι όμως, υπήρξε περιστατικό νεκροφάνειας στη χώρα μας!

Στην Ελλάδα υπάρχει ένα καταγεγραμμένο περιστατικό ενός 53χρονου άνδρα όπου δύο λεπτά μετά την παύση της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης επανήλθε στη ζωή

Ο όρος «νεκροφάνεια» κυριάρχησε στην επικαιρότητα την περασμένη εβδομάδα με αφορμή το περιστατικό με την 49χρονη από τη Θεσσαλονίκη που φερόταν με βάση καταγγελίες να ζητάει βοήθεια για να βγει έξω από τον τάφο.

Πωλείται το σπίτι του Νίκου Καζαντζάκη στην Αντίμπ – Εκεί είχε γράψει τα βιβλία Αλέξης Ζορμπάς, Καπετάν Μιχάλης, ο Χριστός Ξανασταυρώνεται

Στο σφυρί βγαίνει το σπίτι του Νίκου Καζαντζάκη στην γαλλική Αντίμπ, στο οποίο ο κορυφαίος συγγραφέας, εμπνεύστηκε και έγραψε τα καλύτερα βιβλία του («Αλέξης Ζορμπάς», «Καπετάν Μιχάλης», «Ο Χριστός ξανασταυρώνεται»).

ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΖΙΩΤΗ ΣΕ ΣΥΡΙΖΑ: Χρειάζεται «ένοπλος αγώνας» αλλά δεν βλέπω «δράση»

Νέες απειλές για συνέχιση του «ένοπλου αγώνα», εκτοξεύει μέσα από την φυλακή ο Νίκος Μαζιώτης, που συνελήφθη πρόσφατα με κινηματογραφικό τρόπο μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών στο Μοναστηράκι.

ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ; Αλεξάνδρεια -Είχε στο σπίτι του πάνω από 1.000 αρχαία νομίσματα και κοσμήματα [εικόνες]

Μουσείο θύμιζε το σπίτι ενός 72χρονου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Εκεί είχε μαζέψει πάνω από 1.000 αρχαία νομίσματα και κοσμήματα, ενώ ο ηλικιωμένος που συνελήφθη είχε και... αίθουσα οπλοστασίου, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν πιστόλια, περίστροφα και κυνηγητικές καραμπίνες.

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για τις μετεγγραφές των φοιτητών -Τι προβλέπει

Η τροπολογία του Υπουργείου Παιδείας για τις μετεγγραφές των φοιτητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κατατέθηκε τη Δευτέρα στη Βουλή. Η τροπολογία εντάχθηκε στο νομοσχέδιο για τις θρησκευτικές κοινότητες.

ΣτΕ ΟΛΑ ΚΑΛΩΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΚΩΣ: Νόμιμες οι περικοπές στους υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών

Νόμιμα περικόπηκαν οι αποδοχές των υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών κατ'εφαρμογήν του νόμου 4024/2011, έκρινε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, απορρίπτοντας αίτηση ακύρωσης υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών που ζητούσαν να ακυρωθούν τα φύλλα μισθοδοσίας τους.

Μπόμπολας-Βαρδινογιάννης-Ψυχάρης συνεδριάζουν στα γραφεία του Πήγασου για τις ειδήσεις στο Μega -Xωρίς διαφημιστικό τρέιλερ βγαίνει (εκτός απροόπτου) απόψε το δελτίο

Στα γραφεία του Πήγασου στη Μεταμόρφωση συνεδριάζουν από νωρίς το μεσημέρι οι τρεις μέτοχοι του Μega (Γ. Μπόμπολας, Σταύρος Ψυχάρης και Β. Βαρδινογιάννης) προκειμένου να λύσουν το γόρδιο δεσμό των ειδήσεων του καναλιού.

Αυτή είναι η περιουσία που δήλωσε ο Αβραμόπουλος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Τα περιουσιακά τους στοιχεία κλήθηκαν να δηλώσουν οι υποψήφιοι κοινοτικοί επίτροποι, ανάμεσά τους και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, πριν ξεκινήσει από σήμερα, Δευτέρα, η διαδικασία των ακροάσεών τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Παπαμιμίκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ πανηγύριζε και πριν από τις εκλογές του 2012

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθήνα 9.84″ και τη δημοσιογράφο Νόνη Καραγιάννη για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις τους καρφώνει και τους δυο! "Δεν μου αρέσει η εικόνα δύο υπουργών να διαφωνούν"

Και τον βλάκα τον Ντινόπουλο με τις ΣΥΡΙΖΑϊκες παπαριές και τον Κυριάκο που βγήκε να μας πει ότι είναι ιδιωτικό θέμα το τι κάνει ο καθένας με τις καταθέσεις του όταν ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε ανυπακοή και ο Λαφαζάνης σε μη πληρωμή του ΕΝΦΙΑ... 

Την κόντρα μεταξύ των Υπουργών Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αργύρη Ντινόπουλου και Κυριάκου Μητσοτάκη σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

ΓΙΓΑΝΤΑΣ!! Ξάνθη: "Σκουπιδιάρης" βρήκε 4.200 ευρώ και τα παρέδωσε!

Τα είχε χάσει ένας ηλικιωμένος

​Μια πολύ συγκινητική και αξιοθαύμαστη κίνηση έκανε ένας υπάλληλος καθαριότητας πριν από 10 ημέρες.

Δυο ακόμη επίπεδα κρύβει στα έγκατά του ο τάφος στην Αμφίπολη

Δύο ακόμη επίπεδα κρύβει στα έγκατα του ο Τάφος στην Αρχαία Αμφίπολη σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dikaiologitika.gr. Δεν είναι τυχαίο που αυτές τις ημέρες αυξάνονται οι αναφορές δημοσιευμάτων σχετικά με την ύπαρξη πολλών θαλάμων αλλά και χώρων στο Λόφο Καστά.

ΧΕΣ@ ΜΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΤΟΛΗ! Ο Τζιτζικώστας ζητά την παραίτηση Σαμαρά και κυβέρνηση εθνικής ενότητας!

Μανιάτικο φαίνεται πως κρατάει ο Απόστολος Τζιτζικώστας το γεγονός πως η Νέα Δημοκρατία δεν τον στήριξε στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές. Μετά το post "βόμβα" μέσω του Facebook ήρθε και η πρόταση για κυβέρνηση εθνικής ενότητας και παραίτηση του Αντώνη Σαμαρά.

Δούρου: Γιατί να τρέχουμε Κίνα όταν έχουν δίπλα μας τον κ. Μπόμπολα;

Δήλωσή της υπό τον τίτλο «Περί ψευδούς δημοσιεύματος σχετικά με τη διαχείριση των απορριμμάτων» η κυρία Δούρου σημειώνει:

ΈΤΣΙ!! Άρειος Πάγος νίπτει τας χείρας του για τις εφόδους σε σπίτια φορολογουμένων που χρωστάνε

Η διοικητική Ολομέλεια της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου έκρινε πως δεν είναι αρμόδια να αποφανθεί αν η έφοδος στην κατοικία ή την επαγγελματική έδρα των φορολογουμένων που έχουν οφειλές προς το δημόσιο, μπορεί να διενεργείται από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα χωρίς την παρουσία εισαγγελικού λειτουργού.

Οι πλουσιότεροι Έλληνες το 1979 (και τότε η φοροδιαφυγή οργίαζε)

Το 1981 η εφημερίδα «Ακρόπολις» έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα των πλουσιότερων Ελλήνων, σύμφωνα με τις φορολογικές τους δηλώσεις τις οποίες κατάφερε να βρει. Πριν διαβάσετε τα ποσά, καλό είναι να έχετε υπ’ όψιν, ότι σημασία έχει η αγοραστική αξία και τότε ο πληθωρισμός έτρεχε με 30%. Πρώτος στη σειρά, εμφανιζόταν ο ιδιοκτήτης...

Και ο Θεός έπλασε την... Μπριζίτ Μπαρντό

Μύθος του ευρωπαϊκού σινεμά, σύμβολο του σεξ και μια από τις ομορφότερες γυναίκες των δεκαετιών 1950 και 1960, η Μπριζίτ Μπαρντό έκλεισε την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 80 χρόνια ζωής. “Η αιώνια ενζενί” η Μπεμπέ όπως έγινε γνωστή,  γεννήθηκε στο Παρίσι, στις 28 Σεπτεμβρίου 1934, στο νούμερο 5 της Πλατείας Βιολέ, στο 15ο διαμέρισμα της πόλης.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: Ένας Πολιτικός Χώρος Χωρίς Ιδεολογία

Η αριστερά στην Ελλάδα είναι ένας πολιτικός χώρος χωρίς ιδεολογία, αλλά με περίσσεια ιδεοληψιών. Είναι ένα φίλτρο που μπαίνει στα μάτια των οπαδών της και επιτρέπει να βλέπουν μόνον σε μαύρο ή άσπρο.

Ο ΣΥΡΙΖΑίος Κορτζίδης καλείται να επιστρέψει στα ταμεία του Δήμου 423.000 ευρώ... για αρχή γιατί έρχονται κι άλλα 800.000

Μπορεί σε πειθαρχικό επίπεδο να έπεσε στα "μαλακά" για τα γνωστά "ΕΝΤΕΛΕΣΘΕ", με 10ήμερη αργία ο τ. Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Χρ. Κορτζίδης,  η συνέχεια όμως της υπόθεσης αυτής κάθε άλλο παρά ανώδυνη φαίνεται πως θα είναι.

Κομμουνιστής συγγραφέας: «Είχα φάει τρελό ξύλο επί Καραμανλή, αλλά ήταν ο τελευταίος σοβαρός πολιτικός που είχαμε»

«Οι αριστεροί έφτιαξαν τη Χρυσή Αυγή, εξορίζοντας την έννοια της πατρίδας από το λεξιλόγιό τους»

Ο Διονύσης Χαριτόπουλος, συγγραφέας και της βιογραφίας του Άρη Βελουχιώτη, έχει άποψη για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τους ανθρώπους που τις στελεχώνουν. Το κείμενό του για όσους υπηρετούν στις Ειδικές Δυνάμεις ,γραμμένο πολλά χρόνια πίσω το ΄χουμε αρκετές φορές αναδημοσιεύσει. Κι είναι ένα κείμενο που όσοι δηλώνουν “αντιμιλιταριστές” θα πρέπει να διαβάσουν.

ΦΩΤΟ-Η ψιλοξεβράκωτη Αγγελική Ηλιάδη της ημέρας

Όσο πάει και με λιγότερα ρούχα... και κάθε μέρα φώτο
 
Η Αγγελική Ηλιάδη έβγαλε και "ανέβασε" μια νέα φωτογραφία της όπου είναι καθιστή με τα πόδια απλωμένα στο κρεβάτι και φοράει μόνο το μπουρνούζι της...

ΦΩΤΟ-ΚΛΑΙΩ! Γελάει η Ραχήλ με τον Πανάρα: Είμαι τέντι γκερλ, κουρέψτε με!

Σε εσωκομματικό πόλεμο εξελίσσεται το πειθαρχικό εναντίον της Ραχήλ Μακρή. Η απόφαση του Πάνου Καμμένου να την παραπέμψει χωρίς ωστόσο να έχει ενημερωθεί η ίδια, όπως καταγγέλλει όλες τις τελευταίες ημέρες χωρίς να έχει διαψευσθεί, έχει πυροδοτήσει ένα ανελέητο πόλεμο.

Πολιτικό σκορποχώρι ο ΣΥΡΙΖΑ. Άδειασε και τις δύο πλευρές (Δραγασάκη-Σταθάκη και Λαφαζάνη) ο Βούτσης!

Εσωκομματικό διμέτωπο αγώνα, ξεκίνησε η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, «αδειάζοντας» τόσο τη… Δεξιά (Δραγασάκης-Σταθάκης) όσο και την Αριστερή πτέρυγα (Λαφαζάνης) του κόμματος.

ΠΑΟΚ: Η selfie του Αναστασιάδη!

Το κλίμα στον ΠΑΟΚ είναι κάτι παραπάνω από πανηγυρικό και ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν θα μπορούσε να… απουσιάζει από τα… μεθεόρτια.

Ρε τη μουσίτσα!! H Tζένη... αφεντικό του Κωστόπουλου!

Στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου «Domus», στη Λεωφόρο Κηφισίας, επικρατεί μια «γλυκιά» αναστάτωση. Πίσω από τα μεγάλα γυάλινα χωρίσματα εύκολα κάποιος μπορεί να διακρίνει ότι μια ομάδα, μια παρέα ανθρώπων, καταξιωμένων, αλλά και νεότερων δημοσιογράφων, «στήνει» μια καινούργια ιδέα του Πέτρου Κωστόπουλου, ενώ παράλληλα δουλεύει στα sites του εκδότη και πρώην παρουσιαστή του πρωινού του Mega.

Μαζί στο Ηρώδειο ο Άδωνις με τον Σάκη Ρουβά (photo)

Μαζί βρέθηκαν στο Ηρώδειο, το σαββατόβραδο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. με το διαχρονικό ίνδαλμα τριών γενεών γυναικών Σάκη Ρουβά.

ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΟΥ ΤΣΑΒΕΣ Ή ΜΕΤΑ; Ρένα Δούρου: Τα σκουπίδια της Αττικής εξαγωγή στην Κίνα

Αφού κλείνουν «την επόμενη εβδομάδα» οι ΧΥΤΑ Φυλής και Λιοσίων..
 
Την ανακοίνωση ότι κλείνει «την επόμενη εβδομάδα» οι ΧΥΤΑ της Φυλής και των Λιοσίων έκανε στους συνεργάτες της η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, σε κλειστή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ! Mίνι ανασχηματισμός, με αφορμή την αντικατάσταση Αβραμόπουλου

Διορθωτικές κινήσεις στην κυβέρνηση αναμένεται να κάνει ο Πρωθυπουργός, με αφορμή την αντικατάσταση του Δημήτρη Αβραμόπουλου στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, ο οποίος στα τέλη Οκτωβρίου αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Μεγαλείο ψυχής Πανάρα: Αν μου ζητήσει συγγνώμη η Ραχήλ που με έκανε ρόμπα, θα το σκεφτώ...

Προσπαθεί ο Πανάρας να εμφανιστεί σαν έχων το πάνω χέρι, το οποίο έχει χάσει προ πολλού, αφού η Ραχήλ παρακαλάει να τη διαγράψουν μιας και έχει εξασφαλισμένη θέση και εκλογή στον ΣΥΡΙΖΑ. Τελικά μετά τις επόμενες εκλογές θα επιβιώσει μόνο η Ραχήλ να μας θυμίζει το γέλιο που ρίχναμε με τους ψεκασμένους αφού ο Πανάρας έχει τελειώσει και μένει το τυπικό της κηδείας... Ασχετο: ο περιπτεράς Παπαδάκης αμοίβεται με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να μας ενημερώνει ότι η Public Issue λέγεται Πάμπλικ Ίσους

Να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά της κάλεσε τη Ραχήλ Μακρή ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, διαμηνύοντας πως αν το πράξει, τότε θα μπορέσει να παραμείνει στο κόμμα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΡΩΔΩΣΗΑ! ΟΥΓΚ! Δεν άφησαν τον Μπαρμπαρούση να κανονίσει με τους Ρώσους την ημερομηνία κατάληψης της Πόλης!

Επεισόδιο σημειώθηκε νωρίτερα στη Λευκάδα με πρωταγωνιστή το βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση.

Αφορμή στάθηκε η απόφαση του κ. Μπαρμπαρούση να πάει απρόσκλητος σε διεθνές φόρουμ και, συγκεκριμένα, στη σύσκεψη του δημάρχου, των φορέων της Λευκάδας με τους Ρώσους αξιωματούχους, που βρίσκονται στο νησί, με αφορμή τη ρώσικη εβδομάδα στα Ιόνια νησιά.

Ο Ρόντος έδινε εντολή για λεφτά στον κολλητό του ΠΑΣΟΚο

Στη… γωνία περιμένουν οι συγκατηγορούμενοί του‒για τα αδικήματα της έκδοσης ψευδών βεβαιώσεων της απάτης και της απιστίας σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου, τα οποία αφορούν τη σκανδαλώδη επιχορήγηση συνολικού ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ στη ΜΚΟ «Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης»‒ τον Άλεξ Ρόντο, άλλοτε «δεξί χέρι» του Γιώργου Παπανδρέου στο υπουργείο Εξωτερικών.

Μουνοπαγίδα η δύναμη και το status του άντρα, γυναικοπαγίδα το χιούμορ και η εξυπνάδα

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό: «Επιθεώρηση Προσωπικότητας & Κοινωνικής Ψυχολογίας» λύνει το μυστήριο σχετικά με τον ποιον άνδρα μια γυναίκα θεωρεί ιδανικό για να τον παντρευτεί, ποιον άνδρα για να κάνει μια εφήμερη σχέση και ποιον εντελώς ακατάλληλο και για τα δυο.

ΨΗΝΕΤΑΙ Η ΑΟΖ! Κοινό ανακοινωθέν Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου

Οι τρεις χώρες δηλώνουν τη δέσμευσή των αντίστοιχων Κυβερνήσεών τους να συνεργαστούν στενά και να ενισχύσουν τη συνεργασία τους σε όλους τους τομείς αμοιβαίου οφέλους.
Κοινό ανακοινωθέν Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου *Οι θέσεις για κυπριακό και Μέση Ανατολή

Μισέλ Καμπρέρα, η "κολλητή" δημοσιογράφος του Τσίπρα!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τη βρίσκει πάντα μπροστά του όταν πάει στο εξωτερικό...
 
Το όνομα Μισέλ Καμπρέρα δεν είναι γνωστό στους Έλληνες. Είναι όμως γνωστό στους Έλληνες πολιτικούς και δη στον Αλέξη Τσίπρα...

ΒΙΝΤΕΟ-Μενδώνη: Μνημείο του 4ου αιώνα ο τάφος της Αμφίπολης

«Το μνημείο χρονολογείται στο τελευταίο τέταρτο του 4ου αιώνα», δήλωσε η Γενική Γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το θέμα της Αμφίπολης.

Ο Κύρτσος που αγαπάμε: Ο Σαμαράς λέει μαλ@κίες! Δεν θα καταστραφεί η χώρα με ΣΥΡΙΖΑ

Αυτά παθαίνεις Αντώνη άμα βάζεις καραγκιόζηδες στο ψηφοδέλτιο τους οποίους ο λαός ψηφίζει λόγω αναγνωρισιμότητας

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κύρτσος πήρε αποστάσεις από τη ρητορική περί “καταστροφής” της χώρας στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές και αναδειχθεί κυβέρνηση.