04 Οκτωβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Όταν η Βίσση χοροπήδαγε σαν παλαβή και βγήκαν όλα στη φόρα

H Άννα Βίσση γυμνόστηθη!  Το πιο αποκαλυπτικό «ατύχημα» της σέξι τραγουδίστριας πάνω στη σκηνή. Δείτε το αποκαλυπτικό ατύχημα της γνωστής τραγουδίστρια που είχε γίνει πριν χρόνια αλλά ακόμη κερδίζει views στο youtube!

ΒΙΝΤΕΟ-Οταν το 1936 ενώθηκαν τα κομμάτια του Λέοντα της Αμφίπολης: Καρέ-καρέ το στήσιμο του μνημείου [βίντεο]

Ενα βιβλίο του Αμερικανοσουηδού συγγραφέα και αρχαιολόγου Oscar Broneer που εκδόθηκε το 1941, αλλά δεν μεταφράστηκε ποτέ στα ελληνικά, περιέχει σπάνια φωτογραφικά ντοκουμέντα.

Τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής (5 Οκτωβρίου 2014)

Δείτε τα:

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ: Ασπασμός Μουρούτη – Ρουσόπουλου

Αποχωρώντας από την εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, ο Θόδωρος Ρουσόπουλος είχε τετ α τετ με τον Γιώργο Μουρούτη, με τον οποίο είχε μία σύντομη συνομιλία.

Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού έσπευσε...

ΒΙΝΤΕΟ-ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΔ: Όταν ο Αντώνης Σαμαράς ευχαρίστησε δημόσια τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

22 χρόνια μετά την ρήξη στις σχέσεις του Αντώνη Σαμαρά με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, που έφερε τη πτώση της τότε κυβέρνησης, ο "πάγος έσπασε" με το δημόσιο "ευχαριστώ" του νυν πρωθυπουργού στον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, στις επετειακές εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια του κόμματος. 

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΙΦΟΝΙΑ! Mπουγάτσες από γαύρους στους παίκτες του ΠΑΟΚ!

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν την εμφάνισή τους στο γήπεδο του Ρεθύμνου για το ματς με τον Αλ Ριγιάντι και είδαν... μπουγάτσες να εκτοξεύονται από τους φίλους του Ολυμπιακού!

ΒΙΝΤΕΟ-Καταχειροκροτήθηκε ο Καραμανλής

Ο Κώστας Καραμανλής έγινε δεκτός με χειροκροτήματα κατά την άφιξή του στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, όπου πραγματοποιείται η εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΜΑ! Πανίκας σε Αννίτα: «Αν θέλετε να με φιμώσετε...»

«Εδώ ήρθα να μιλήσω. Αν θέλετε να με φιμώσετε...», διαμαρτυρήθηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στην Αννίτα Πάνια.

«Να φιμώσω εγώ άνθρωπο; Εγώ να φιμώσω;», απάντησε η παρουσιάστρια.

ΒΙΝΤΕΟ-Σαμαράς: Άνοιξε ο δρόμος για έξοδο από τα μνημόνια στο τέλος του '14-Πολύ σύντομα νέες φοροελαφρύνσεις

«Η μεγάλη δοκιμασία των τελευταίων ετών σύντομα τελειώνει», είπε κατά την ομιλία του για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προαναγγέλλοντας την έξοδο από τα μνημόνια.

Μήνυμα Άδωνι για την επιστροφή του Ρουσόπουλου στην ΝΔ

Την παρουσία του πρώην υπουργού των κυβερνήσεων Καραμανλή, Θεόδωρου Ρουσόπουλου στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια της ΝΔ, σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Εκ δεξιών του Σαμαρά ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Στη στέγη Γραμμάτων και Τεχνών διεξάγεται η εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας.

Το παρών δίνουν οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αλλά και ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

Άγνωστος μπαίνει στην συχνότητα της αστυνομίας και βωμολοχεί!

Η κατοχή και η χρήση ασυρμάτων μεταβλητής συχνότητας – πιο γνωστά και ως scanner – απαγορεύεται, ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν προμηθευτεί τις συσκευές αυτές που διατίθενται και στο εμπόριο ή ακόμη και μέσω διαδικτύου.

Λαγός: Ομολογεί βιασμό κοριτσιού σε τοπική της ΧΑ και γελάει με τον «κονφερανσιέ Κασιδιάρη» και τον «μαλ@κα Παππά»!

Σημεία και τέρατα για την δράση της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην Σπάρτη αποκαλύπτουν τα αποσπάσματα νέας τηλεφωνικής συνομιλίας μεταξύ του προφυλακισμένου βουλευτή του κόμματος, Γιάννη Λαγού και του Σωτήρη Δεβελέκου.

95 χρόνια ελεύθερη Ξάνθη (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Χωρίς απρόοπτα και με τη δέουσα επισημότητα γιορτάστηκαν το Σάββατο τα Ελευθέριαστην πόλη της Ξάνθης, παρουσία του Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Γιώργου Ντόλιου που εκπροσώπησε την κυβέρνηση.

Ένα… εγκεφαλικό το «δώρο» του Μπάιντεν στον Ερντογάν-Εξηγήσεις ζητάει ο σουλτάνος (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεσκέπασε τον Ερντογάν ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζον Μπάιντεν, δηλώνοντας πως ο Τούρκος πρόεδρος παραδέχτηκε, σε ιδιαίτερη συνομιλία τους, πως διέπραξε λάθη όσον αφορά το Ισλαμικό Κράτος, λάθη που επέτρεψαν στην ισλαμιστική οργάνωση να γιγαντωθεί.

«Καθαρά» τα διαμερίσματα σε Κυψέλη-Θησείο -Συνεχίζονται οι έρευνες με οδηγό τα κλειδιά του ηλίθιου

Eρευνες σε δύο διαμερίσματα, στην Κυψέλη και το Θησείο, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί μέλη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, με βάση τα στοιχεία για τις κινήσεις του 31χρονου Αντώνη Σταμπούλου, ο οποίος συνελήφθη στον Βύρωνα και κατηγορείται ως συνεργός του Νίκου Μαζιώτη.

Η Γεωργία Σαμαρά φωτογραφίζεται με την Νατάσα Καραμανλή

Η σύζυγος του πρωθυπουργού Γεωργία Σαμαρά προσκάλεσε σήμερα σε εκδήλωση στο σπίτι της, τις συζύγους των βουλευτών και των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Εντολές Ρένας σε Δημάρχους-Ακυρώνει ότι διαδικασία βρισκόταν σε εξέλιξη για τα σκουπίδια...

Τρεις προτεραιότητες για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική θέτει η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου μέσω επιστολής που απέστειλε στους Δημάρχους της Αττικής, μιλώντας για την ανάγκη συντονισμένης δράσης που θα συνδυαστεί με διαφανείς διαδικασίες.

ΚΛΑΙΩ! ΝΑΙ ΡΕ ΣΑΪΝΙΑ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ! ΠΩ΅ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ; Συλλαλητήριο της Θύρας 7 την Δευτέρα έξω από το ΣΚΑΙ!

Εντάξει κλαίω! Ο Μαρινάκης βάζει τους κάφρους να διαμαρτυρηθούν έξω από το ΣΚΑΪ λες και ο Αλαφούζος φταίει... εκτός αν εννοούν ότι έπρεπε να θαφτούν τα καμώματα του χοντρού τα οποία ερευνά ο εισαγγελέας ;)

Με αφορμή τις αποκαλύψεις ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ήταν στόχος τρομοκρατικής επίθεσης η Θύρα 7 εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει λόγο για στοχοποίησή του από ΜΜΕ και επιχειρηματίες και ανακοίνωσε ότι θα κάνει συλλαλητήριο την Δευτέρα το βράδυ έξω από το ΣΚΑΙ!

ΦΩΤΟ-Ο Ρουσόπουλος με τον Παπαμιμίκο στην εκδήλωση της ΝΔ

Στην εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας για την επέτειο των 40 χρόνων από την ίδρυση της βρίσκεται ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος. Ο πρώην υπουργός έφτασε στη «Στέγη γραμμάτων και τεχνών» όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση μαζί με τον...

Τουρκική φρεγάτα παρακολουθεί τη γεώτρηση στην κυπριακή ΑΟΖ

Οι ΗΠΑ έχουν δώσει διαβεβαιώσεις στη Λευκωσία ότι δεν τίθεται θέμα πρόκλησης προβλημάτων από τη Τουρκία

Η τουρκική πολεμική φρεγάτα "Gelibolu" παρακολουθεί στενά το υπό σημαία Μπαχάμων πλοίο γεωτρύπανο της SAIPEM-10000 το οποίο πραγματοποιεί γεώτρηση στο κοίτασμα "Ονασαγόρας" στην ΑΟΖ της Κύπρου.

ΦΩΤΟ-Ζωή "πέντε αστέρων" κάνουν οι τζιχαντιστές

Χλιδάτη ζωή φαίνεται πως κάνουν οι μαχητές της ISIS την ίδια ώρα που η φτώχεια "θερίζει" στη Συρία και τα νοσοκομεία κλείνουν με τους πολίτες να πεθαίνουν προσπαθώντας να φτάσουν στην Τουρκία για να θεραπευτούν.

Η φωτογραφία του στόκου που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ

Nέα φωτογραφία του Αντώνη Σταμπούλου έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. Ο συνεργός του Νίκου Μαζιώτη από την πρώτη στιγμή δεν έδειξε καμία διάθεση για συνεργασία με τους αστυνομικούς και για αυτό χθες οι αρχές δημοσιοποίησαν τη φωτογραφία του από την αστυνομική του ταυτότητα.

Ξαναρχίζουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του χαμένου Boeing της Malaysia

Νέα μέσα τελευταίας τεχνολογίας στη «μάχη» για την αναζήτηση του χαμένου  αεροπλάνου

Έτοιμες είναι να ξαναρχίσουν οι έρευνες στον Ινδικό Ωκεανό για το χαμένο Boeing της  Malaysia Airlines,  μετά από μια παύση τεσσάρων μηνών.

Daily Mail: Βρήκαν τον τάφο του Μέγα Αλέξανδρου ή μήπως της Ολυμπιάδας;

Τι οδηγεί τους μελετητές σε αυτό το συμπέρασμα - Πώς οι Σφίγγες και οι Καρυάτιδες ενδεχομένως να μαρτυρούν ποιος είναι ο «ένοικος» του τάφου

Έχει βρεθεί ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου; Ή μήπως στην Αμφίπολη είναι θαμμένη η μητέρα του; Σε κάθε περίπτωση, οι Έλληνες αρχαιολόγοι εμφανίζονται όλο και πιο σίγουροι πως ο τάφος-μυστήριο κρύβει τελικά ένα συγκλονιστικό μυστικό που θα αλλάξε τον ρουν την ιστορίας.

Το μήνυμα του Β. Κικίλια για την Παγκόσμια Μέρα των ζώων (ΦΩΤΟ)

O Βασίλης Κικίλιας δεν έχει διστάσει ούτε στιγμή να δείξει την αγάπη του στα ζώα και κυρίως στους τετράποδους φίλους μας, ενώ ως υπουργός Δημόσιας Τάξης έχει προβεί σε σχετική πρωτοβουλία.

Δικαιολογημένη η απογοήτευση! Τι λέει ο Γιώργος Βουλγαράκης για γενέθλια της ΝΔ

Με μήνυμα του στο facebook  o Γιώργος Βουλγαράκης  αναφέρεται στα  40 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι «είναι ΝΔ από τότε που ήταν παιδί». Ο πρώην υπουργός της ΝΔ αναφέρεται  στη προσωπική του διαδρομή  κάνοντας λόγο για τις επιθέσεις που έχει δεχτεί και εκφράζει την απογοήτευσή του για τη μη πρόσκλησή του στη σημερινή εκδήλωση.

Κοντά στον στόχο και χωρίς νέα μέτρα, "κλείνει" ο νέος προϋπολογισμός

«Έκλεισε», κατά τη σημερινή συνάντηση της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών με την τρόικα, το προσχέδιο του νέου προϋπολογισμού και, σύμφωνα με υψηλόβαθμο παράγοντα του υπουργείου Οικονομικών, το πρωτογενές πλεόνασμα για το 2015 προβλέπεται να είναι «πολύ κοντά στο 3% του ΑΕΠ, θα απέχει ελάχιστα από τον στόχο» και χωρίς νέα μέτρα.

Τον Ιανουάριο οι πρώτες δίκες για τους τυφλούς... "μαϊμού" της Ζακύνθου

Τις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου του 2015, αναμένεται να ξεκινήσουν, στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, οι πρώτες δίκες για τις υποθέσεις των παράνομων επιδομάτων τυφλότητας. Ενώπιον του δικαστηρίου θα βρεθούν δεκάδες Ζακυνθινοί με την κατηγορία της απάτης κατ΄εξακολούθηση.

Διαψεύδει η ΝΕΡΙΤ τις παραιτήσεις Τ. Καραπαναγιώτη και Σ. Σιμόπουλου

Με σχετική ανακοίνωση της, η ΝΕΡΙΤ διαψεύδει δημοσιεύματα που ήθελαν δύο μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου της, οι Τ. Καραπαναγιώτης και Σ. Σιμόπουλος, να έχουν υποβάλει την παραίτηση τους.

Ξανά υποψήφιος ο Κουβέλης παρότι όλοι οι βουλευτές του λένε να ξεκουμπιστεί! Δύο οι διεκδικητές της αρχηγίας στη ΔΗΜΑΡ

Σε φορτισμένο κλίμα και εν μέσω ζωηρών ζυμώσεων μεταξύ βουλευτών και στελεχών συνεχίζονται οι εργασίες του 3ου Συνεδρίου της Δημοκρατικής Αριστεράς στο Σινέ Κεραμεικός.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς πουλάει το πιο πολυτελές ακίνητο του Μαϊάμι για 17.000.000 δολάρια [εικόνες]

Ο Λεμπρόν Τζέιμς βγάζει στο σφυρί το σπίτι του στο Μαϊάμι όπου διέμενε όταν έπαιζε με τους Heat και αποτελεί το πιο πολυτελές σπίτι στη Νότια Φλόριντα.

Οπως αναφέρει το Business Insider η βίλα πωλείται για 17.000.000 δολάρια.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ' ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ: Οι κουρείς της Ιταλικής βουλής θα παίρνουν μόνο... 7.600 ευρώ το μήνα

Μία μάλλον εξοργιστική «μείωση μισθών» στα πλαίσια κίνησης λιτότητας έχει εξοργίσει τον λαό της Ιταλίας. Συγκεκριμένα οι κουρείς του ιταλικού κοινοβουλίου που αμοίβονταν με 136.000 ευρώ το χρόνο πλέον θα παίρνουν μόνο(!) 99.000 ευρώ.

15 χρόνια από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & VIDEO)

15 χρόνια πέρασαν από την 4η Οκτωβρίου 1999, όταν η οικογένεια του ΠΑΟΚ βυθίστηκε στο πένθος εξαιτίας του πολύνεκρου τροχαίου δυστυχήματος στα Τέμπη...

Έξι οπαδοί του "Δικεφάλου" έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη, σαν σήμερα πριν από 15 χρόνια, όταν επέστρεφαν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ² ! "Κόκκινα" δάνεια: Διαγραφή τόκων και κεφαλαίου έως 50% και εξόφληση έως 120 δόσεις

1. Διότι δεν φάγαμε για να μας χαρίσουν και 2. Γιατί θα πληρώσουμε μέσω του χρέους (στο οποίο μπήκαν τα 50 δις της ανακεφαλαιοποίησης) τις ζημιές που θα δημιουργηθούν στις Τράπεζες... άρα μαλάκ@ς²

Μικρές επιχειρήσεις, αυτοαπασχολούμενοι και ελεύθεροι επαγγελματίες με τζίρο έως 900.000 ευρώ, που έχουν καθυστερημένες οφειλές προς τις τράπεζες τουλάχιστον για έξι μήνες και μέχρι του ποσού των 500.000 ευρώ, μπορούν έως τις 30 Ιουνίου να υποβάλουν αίτηση υπαγωγής στο ειδικό καθεστώς για ρύθμιση των οφειλών τους προς τις τράπεζες, με διαγραφή τόκων αλλά και κεφαλαίου.

Χρύσανθος: Θα απογοητευτούν. «Δεν είμαι εύκολος στόχος»… δηλ. σαν πρώην κομμουνιστής ξέρω από πουτ@νιές

Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης βρέθηκε στο επίκεντρο σφοδρής κριτικής το προηγούμενο διάστημα, για τον ρόλο του στις διαπραγματεύσεις του οικονομικού επιτελείου με την τρόικα, και με συνέντευξή του στη “Real News” επιχειρεί να δώσει τις δικές του απαντήσεις.

"Βόλτες" στην Κλαυθμώνος έκανε ο κλαψομούν@ς που πιάστηκε με 50 κλειδιά πάνω του

Απίστευτοι μαλάκ@ς οι τρομοκράτες και γιαυτό κάνουν μόνο θρασύδειλα χτυπήματα που μπορεί να κάνει κι ο τελευταίος ηλίθιος. Δηλ. πόσο μαλάκ@ς πρέπει να είσαι για να κουβαλάς πάνω σου 50 κλειδιά;

Προσπάθεια ενημέρωσης των ασύλληπτων συντρόφων του θεωρούν στην Αντιτρομοκρατική το κείμενο που αναρτήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Indymedia, και φέρει την υπογραφή του... κρατουμένου Αντώνη Σταμπούλου.

Ο Φέτελ… ντρέπεται να πει ότι πηγαίνει στη Ferrari

Ο Γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής Σεμπάστιαν Φέτελ, δήλωσε σήμερα χαρούμενος για την πολυετή θητεία του στη Red Bull, από την οποία αποχωρεί, δεν προχώρησε ωστόσο στο… επόμενο βήμα, δηλαδή την παραδοχή της σχεδόν βέβαιης μετακίνησής του στη Ferrari.

4η Οκτωβρίου – Παγκόσμια ημέρα των ζώων

Η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων γιορτάστηκε για πρώτη φορά το 1931, σ” ένα συνέδριο περιβαλλοντιστών στη Φλωρεντία, ως ένας τρόπος για την ευαισθητοποίηση κοινού και ειδικών για τα υπό εξαφάνιση ζώα. Από τότε, η γιορτή διευρύνθηκε και περιλαμβάνει όλα τα είδη του ζωικού βασιλείου.

ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΛΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ! «Συνειδητά δεν πάω στην εκδήλωση της ΝΔ»

Έντονη ενόχληση εκφράζει, μέσω συνεργατών του, ο πρώην Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ και στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Γιώργος Σουφλιάς, για τις πληροφορίες που τον έφεραν... βαριά άρρωστο. Τα σενάρια αυτά διακινήθηκαν από γαλάζια στελέχη, σε μία προσπάθεια να αιτιολογηθεί η απουσία του ιστορικού στελέχους της Ν.Δ. από τις εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια της Ν.Δ.

Νέα σημαντικά ευρήματα στο ναυάγιο των Αντικηθύρων

Νέοι θησαυροί αλλά και σημαντικά ευρηματα που ίσως οδηγήσουν σε ένα καινούργιο ανασκαφικό μέτωπο προέκυψαν, κατά τη διάρκεια της υπερσύγχρονης υποβρύχιας έρευνας που συντελείται από τις 15 Σεπτεμβρίου στο ναυάγιο των Αντικηθύρων υπό την εποπτεία της διευθυνσης εφορίας ενάλιων αρχαιοτήτων, με την συμμετοχή διεθνούς ομάδας αρχαιολόγων.

Κείμενο από τον κλαψομούν@ που συνελήφθη στον Βύρωνα... ντεμέκ μέσα από τη ΓΑΔΑ: Διαμαρτύρεται για μερικές φάπες που έφαγε

Διαμαρτύρεται για τις φάπες που έφαγε... ενώ ετοιμαζόταν να εκτελέσει άλλους! Τέτοιες κότες είναι! Κάνουν τα λιοντάρια και μόλις συλληφθούν γίνονται γατάκια κλαψομούνηδες... όσο για το κείμενο η Κούρτοβικ που το έγραψε να΄ναι καλά...

Κείμενο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο και φέρει το όνομα του Αντώνη Σταμπούλου, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη στον Βύρωνα ως ύποπτος για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, αναφέρεται στις συνθήκες σύλληψης και κράτησής του από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Αεροπλάνο στη Σκιάθο ρίχνει όχημα στη θάλασσα κατά την προσγείωση [βίντεο]

Για τους κατοίκους της Σκιάθου τα αεροπλάνα σε χαμηλές πτήσεις πάνω από το λιμάνι, είναι ένα μάλλον συνηθισμένο φαινόμενο. Ωστόσο οι τουρίστες δεν γνώριζαν τι γίνεται αν παρκάρεις κοντά σε αεροδιάδρομο... μέχρι που το διαπίστωσαν.

Όσο υπάρχουν δανεικά, το “τέλος” ή το “σκίσιμο” των Μνημονίων είναι απλώς ένα παραμύθι…

Από το “Άρθρο της Κυριακής”

Είναι λογικό η κυβέρνηση να έχει την πολιτική ανάγκη να πείσει ότι η πολιτική της αποδίδει και πως η Ελλάδα θα βγει από το καθεστώς εξάρτησης στο οποίο εισήλθε εξαιτίας των δικών της λαθών πριν από 4 χρόνια.

Ο Δένδιας… καλωσόρισε τον Ρουσόπουλο στη ΝΔ

Ο Υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας, στέλεχος που πρόσκειται στο καραμανλικό στρατόπεδο και αναμένεται στις προσεχείς εκλογές να είναι υποψήφιος στη Β’ Αθηνών… καλωσόρισε τον Θόδωρο Ρουσόπουλο στη Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την επικείμενη παρουσία του άλλοτε πανίσχυρου Νο2 του Μαξίμου στη σημερινή “γαλάζια” επετειακή εκδήλωση.

ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΡΕ! Δεν κάλεσαν το Γιώργο Βουλγαράκη στα 40 χρόνια της ΝΔ!

Εγώ από εδώ έχω υποστηρίξει όλους τους συνεργάτες του Καραμανλή (εξαιρούνται τα σούργελα τύπου Αντώναρου ή Πάκη) οι οποίοι στοχοποιήθηκαν επειδή δεν μπορούσαν να ακουμπήσουν τον ίδιο, ειδικά όταν έπεσαν από την εξουσία και όλοι τους βάραγαν και το ίδιο θα κάνω με συνεργάτες του Σαμαρά όταν θα χάσουν την εξουσία και δεν θα τους "γνωρίζουν" οι "φίλοι" τους. Στην πορεία δικαιώθηκα αφού το σκάνδαλο Βατοπεδίου αποδείχθηκε ΠΑΣΟΚικό κατασκεύασμα... ούτε ο Ρουσόπουλος φέρει ευθύνες ούτε ο Βουλγαράκης τον οποίο έκαναν φύλλο και φτερό ακόμα και μέσω του ΣΔΟΕ. Αθωώθηκαν πανηγυρικά και οι δύο και έμειναν οι Καρχιμάκηδες με τη λάσπη για οφσόρ που ποτέ δεν υπήρξαν.

Όμως η λέξη ΝΤΡΟΠΗ είναι λίγη για όποιον αποφάσισε να στείλει πρόσκληση, ας πούμε στον υβριστή της ΝΔ Ανδριανόπουλο (ο οποίος τους έφτυσε κατάμουτρα και δεν θα πάει στην ομιλία), ή ακόμα και στον Ρουσόπουλο που σαν αριστερός βόλεψε ότι αριστερό κυκλοφορούσε στο ΑΠΕ και όχι στον Βουλγαράκη που...

ΦΩΤΟ-Τον Δραγασάκη τον έκαναν upgrade από v.2.2b σε v.2.4

Mόνο έτσι εξηγούνται οι αλλαγές θέσης εν ριπή οφθαλμού!!

Η απίθανη διαφήμιση των Peugeot 205 GTi και 208 GTi που θυμίζει ταινία του James Bond! (VIDEO)

Το 208 GTi 30th συναντάει τον πρόγονό του, το 205 GTi, και μαζί συμμετέχουν σε ένα κυνηγητό βγαλμένο από ταινία του James Bond.

Έχουν περάσει 30 χρόνια από το λανσάρισμα του θρυλικού Peugeot 205 GTi και η γαλλική εταιρία τα γιορτάζει με το επετειακό 208 GTi 30th. Παππούς και εγγονός συναντιούνται εδώ για ένα κυνηγητό βγαλμένο από τη μεγάλη οθόνη.

ΚΛΑΙΩ! Το ψευτρόνι ο Δημάδης κάνει τον συγγραφέα... επιστημονικής φαντασίας

Το άτομο είναι από τους μεγαλύτερους ψεύτες και παραμυθάδες δημοσιοκάφρους. Επειδή τον έχω κάνει ρόμπα επανειλημμένα με έχει μπλοκάρει στο twitter και φυσικά μου έχει απευθύνει τα γνωστά που ακούω εδώ και 7 χρόνια "είσαι υπάλληλος, τα παίρνεις απ'τη Συγγρού" κ.λπ. Λες και φταίω εγώ που καμάρωνε ότι είναι διαπιστευμένος δημοσιογράφος στο State Department και τον ξεφτίλισα με αποτέλεσμα να σβήσει τις φώτο με τη δήθεν κάρτα διαπίστευσης ή ότι μετέδιδε πως το State Department δεν έβγαλε ανακοίνωση για τη νίκη Σαμαρά τον Ιούνιο του 2012 και μετά το κράξιμο αναγκάστηκε να το παραδεχθεί ή ότι έγινε ρόμπα με τη δήθεν...

ΒΙΝΤΕΟ-Τα δυο ερωτήματα που βασανίζουν την αντιτρομοκρατική

Δύο είναι τα βασικά ερώτηματα στα οποία δεν μπορούν να δώσουν ακόμη απάντηση οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής, στον απόηχο της σύλληψης του Αντώνη Σταμπούλου, συνεργού του Νίκου Μαζιώτη στον Βύρωνα.

ΒΙΝΤΕΟ-Δείτε τους βομβαρδισμούς των Αμερικανών στο Ιράκ

Ο Αμερικάνικος Στρατός κυκλοφόρησε νέα πλάνα από τέσσερις θανατηφόρες αεροπορικές επιδρομές που πραγματοποίησαν αμερικανικά μαχητικά σε στόχους της εξτρεμιστικής οργάνωσης “Ισλαμικό Κράτος” στο Ιράκ και τη Συρία.

Κυριάκος: Δεν θα υπάρξει εισαγωγικός μισθό 586 ευρώ στο Δημόσιο όσο οι μαλ@κες πληρώνουν τους φόρους και τον ΕΝΦΙΑ

Σε αλλαγές στο νομοσχέδιο για την ανοιχτή χρήση των δημοσίων δεδομένων, που υπερψηφίστηκε στη δεύτερη ανάγνωσή του στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής, προχώρησε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η υφυπουργός Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Ο πολιτικός χρόνος του Τσίπρα τελειώνει

Αν ο Σαμαράς καταφέρει να αλλάξει το κλίμα μέχρι τις προεδρικές εκλογές, ο Τσίπρας δεν θα έχει λόγο ύπαρξης.

Πολύς λόγος γίνεται για το αν η επικείμενη ψήφος εμπιστοσύνης είναι ταυτόχρονα και πρόβα τζενεράλε για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Και να μας το θυμηθείτε, το βράδυ της ψηφοφορίας, όταν η κυβέρνηση θα έχει πάρει τη στήριξη που ζητά ο πρωθυπουργός, ο Τσίπρας θα βγει και θα πει ότι πάμε σε εκλογές αφού δεν θα βρεθούν οι 180 βουλευτές που απαιτούνται.

ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ: Στην Αυστρία η μεγαλύτερη συγκέντρωση πλούτου στην Ελλάδα η μικρότερη!

Συνεχώς ακούμε ΣΥΡΙΖοκομμουνιστικές μαλ@κίες ότι στην Ελλάδα οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι, ότι κατέχουν πλούτο, ότι υπάρχει ανισοκατανομή εισοδημάτων, ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές και ένα κάρο άλλες αηδίες από τους Μηλιούς και τους Δραγασάκηδες! Πάρτε τώρα την έρευνα στη μάπα να ηρεμήσετε...

Στην Αυστρία υπάρχει εξαιρετικά άνιση κατανομή πλούτου, καθώς τα δύο πέμπτα της συνολικής ιδιωτικής περιουσίας βρίσκονται στην κατοχή του πλουσιότερου 1% του πληθυσμού, όπως καταγράφεται στην έκθεση "Wealth Report Europe" της ελβετικής ιδιωτικής τράπεζας Julius Bär.