05 Οκτωβρίου 2014

Εκρηκτική καλλονή -άλλη έκφραση για "σκυλί"- ο νέος έρωτας του ποδοσφαιριστή Γιώργου Τζαβέλλα

Καίει καρδιές ο Γιώργος Τζαβέλλας και βάζει... μπαρούτι με τις εξαιρετικές επιλογές του στο γυναικείο φύλλο.

Η πανέμορφη Αθηνά Πικράκη είναι ο νέος έρωτας του αμυντικού του Δικεφάλου. Υπήρξε Μις Ελλάς 2013 και οι αλλαγές που έκανε στην εμφάνισή της την έκαναν ακόμη πιο όμορφη και εξωτική.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΣΙΡΚΟ! Τατσόπουλος και Ραχήλ ξεκατινιάζονται στο Facebook

Για μια ακόμη φορά Πέτρος Τατσόπουλος και Ραχήλ Μακρή διασταύρωσαν τα ξίφη τους στα social media. Την αρχή έκανε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με ανάρτηση που έκανε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, όπου έγραψε μεταξύ άλλων:

ΒΙΝΤΕΟ-Η 19χρονη ηρωίδα που συγκλονίζει στον πόλεμο κατά των τζιχαντιστών

Το γύρο του κόσμου κάνει η ιστορία της 19χρονης που πολεμούσε σε μία κουρδική πόλη εναντίον των τζιχαντιστών.

Η νεαρή έχασε όλες τις συντρόφισσές της και όταν της τελείωσαν τα πυρομαχικά κράτησε την τελευταία σφαίρα για την ίδια, ώστε να μην πέσει στα χέρια των τζιχαντιστών.

Προφυλακιστέος ο οδηγός της νταλίκας-Τι είπε στην απολογία του;

Επί 23 χιλιόμετρα κινούνταν η νταλίκα στην Εγνατία οδό χωρίς φρένα.

Όπως κατέθεσε ο 39χρονος Ρουμάνος οδηγός ,στα διόδια Πολυμύλου στο ταμπλό είδε ένδειξη ότι είχε πρόβλημα στα φρένα. Προσπάθησε να σταματήσει το βαρύ όχημα που μετέφερε...

ΚΛΑΙΩ! Η Ουρανία πυροβολεί με όπλο... στο γάμο του καραγκιόζη

Ρε με την Ουρανία θα πάρετε την Πόλη;

Οι φωτογραφίες αυτές βρέθηκαν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή της Ουρανίας Μιχαλολιάκου, ενώ σε μια από αυτές απεικονίζεται η ίδια μαζί με άλλη γυναίκα , σε στάση πρηνηδόν, να εκτελεί βολές σε χώρο που μοιάζει είτε με οργανωμένο σκοπευτήριο, είτε με ένα εγκαταλειμμένο μέρος ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες της... εκπαίδευσης.

Τα τροχαία δυστυχήματα που συγκλόνισαν τη χώρα (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Το ανατριχιαστικό τροχαίο με τους 21 νεκρούς μαθητές στα Τέμπη, η αιματοβαμμένη επιστροφή των οπαδών του ΠΑΟΚ, το πολύνεκρο τροχαίο στον Μαλιακό, και οι οικογενειακές τραγωδίες στην Άρτα και τη Φαρκαδόνα είναι μόνο κάποια από τα δυστυχήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα πριν από τη σημερινή φονική καραμπόλα στην Εγνατία...

Στρατολόγος ηλιθίων ο ηλίθιος του Επαναστατικού Αγώνα της Πο@τσας! Πού ψάχνουν τους υπόλοιπους ηλίθιους

Τα βίντεο από την καταγραφή των εικόνων λίγο πριν τη μεγάλη έκρηξη του παγιδευμένου αυτοκινήτου στην Τράπεζα της Ελλάδος, στην οδό Αμερικής, τον περασμένο Απρίλιο, επίθεση για την οποία έχει αναλάβει την ευθύνη ο Νίκος Μαζιώτης, εξετάζουν εκ νέου οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής αναζητώντας τον... Αντώνη Σταμπούλο.

Ανεπανάληπτο! Πλήρωσαν με χρήματα... Monopoly Έλληνα κοσμηματοπώλη στη Γαλλία!

Απίστευτη κι όμως... αληθινή απάτη σε βάρος Έλληνα κοσμηματοπώλη στη Γαλλία, ο οποίος εισέπραξε έξι εκατομμύρια ευρώ για κοσμήματα σε χρήματα του... δημοφιλούς επιτραπέζιου παιχνιδιού Monopoly!

Ε ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΔΟΞΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ! Ρώσοι ακροβάτες προκάλεσαν ζημιές στον Παρθενώνα!

Αν ήταν ναζί Γερμανοί θα άλλαζε το πράμα... τώρα όμως δεν τρέχει κάστανο...

Απίστευτο κι όμως πραγματικό: νεαροί Ρώσοι που επισκέφτηκαν τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης προκάλεσαν ζημιές με αποτέλεσμα να καταρρεύσει μέρος ενός μεσαιωνικού τοιχίου στον Παρθενώνα!

Ένα βίντεο-ξεναγός στα μυστικά της Αμφίπολης!

Όλη η μαγεία του λόφου Καστά σε 10 λεπτά
 
Όταν ένα μνημείο τόσο εντυπωσιακό όσο η Αμφίπολη αποκαλύπτεται, προκαλώντας το ενδιαφέρον όλου του πλανήτη, είναι αναμενόμενο να οδηγήσει και σε εξαιρετικές "δημιουργίες" από θαυμαστές του.

Σύνοδος κορυφής Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου επί θύραις-Το κατάλληλο momentum γιά την ΑΟΖ

Πριν το τέλος του χρόνου θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδος, της Κύπρου και της Αιγύπτου, για να συνεχισθεί ο διάλογος, ο οποίος άρχισε μεταξύ των τριών κρατών.

Για ευρήματα παγκοσμίου ενδιαφέροντος μιλάει ο δύτης των Αντικυθήρων

Για ευρήματα, η ανακάλυψη των οποίων θα κάνει το γύρο του κόσμου, έκανε λόγο ο δύτης που συμμετέχει στις έρευνες στα Αντικύθηρα, κ. Αλέξανδρος Σωτηρίου, μιλώντας στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα και της Αγγελικής Λάζου στον Real Fm 97,8.

ΒΙΝΤΕΟ-Αγγλία: Βενγκέρ και Μουρίνιο πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο γήπεδο

Πρωτόγνωρες στιγμές έζησαν τα αγγλικά γήπεδα, όπου όλοι έχουν συνηθίσει τις τελευταίες δεκαετίες να μην συμβαίνει το παραμικρό εκτός των κανόνων, όταν οι προπονητές της Αρσεναλ και της Τσέλσι πιάστηκαν στα χέρια.

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-Νταλίκα έσπειρε τον θάνατο στην Εγνατία: 5 νεκροί -Τι προκάλεσε την φονική καραμπόλα

Χάος επικρατεί από το πρωί της Κυριακής στην Εγνατία οδό, έπειτα από την φονική καραμπόλα σχεδόν 40 οχημάτων που οδήγησε στον θάνατο πέντε ανθρώπων, ενώ, υπάρχουν περισσότεροι από 30 τραυματίες, οι δέκα από τους οποίους είναι σοβαρά.

Έκθεση Ρακιντζή: Χρυσές μπίζνες για λίγους στα κυλικεία των νοσοκομείων

Τον φάκελο των κυλικείων στα νοσοκομεία ανοίγει ο γενικός επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης με έγγραφο που απέστειλε στους συναρμόδιους υπουργούς.

Ακόμη και ο Στίβεν Κινγκ φοβάται -Τι δεν αντέχει ο μάστερ του τρόμου

Κόσμος και κοσμάκης έχει χάσει τον ύπνο του εξαιτίας των βιβλίων του και των ταινιών που ενέπνευσε. Αν και φαντασία του Στίβεν Κινγκ είναι αρκετά τρομακτική, αυτό δεν σημαίνει πως ο ίδιος δεν φοβάται τίποτα.

Ποιοι είναι και πόσα χρωστούν οι 12 μεγαλύτεροι οφειλέτες του ΙΚΑ

Σε εκκαθάριση του μητρώου οφειλετών τους προχωρούν τα ασφαλιστικά ταμεία προκειμένου να διαπιστωθεί το ύψος της πραγματικής οφειλής που μπορεί να ενταχθεί στην αναμενόμενη νέα ρύθμιση και να απομονωθούν οι «ανεπίδεκτες είσπραξης» οφειλές. Είναι ενδεικτικό ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας των δανειστών, στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ), ενώ έχουν διαβιβαστεί 84.721 οφειλέτες του ΙΚΑ με συνολικό ύψος οφειλών 8 δισ. ευρώ, μόλις οι ...

Αυτός είναι ο Έλληνας “ήρωας” του Ράσελ Κρόου

«Ο κάθε άνθρωπος έχει τον ήρωά του. Ο δικός μου ήρωας είναι ένας σύγχρονος Έλληνας. Είναι ο Νικ Πάπας» λέει ο διάσημος Αυστραλός ηθοποιός Ράσελ Κρόου για τον φίλο του, ομογενή δικηγόρο Νίκο Παπαναστασίου.Το 2002 ο Αυστραλός ηθοποιός μαζί με τον μεγιστάνα Πίτερ Χολμς α Κορτ αγόρασαν την ομάδα ράγμπι του Σίδνεϊ Ράμπιτος.

ΒΙΝΤΕΟ-Προφυλακίστηκε ο στόκος που κυκλοφορούσε με 50 κλειδιά

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον εφέτη ανακριτή, Ευτύχη Νικόπουλο, ο Αντώνης Σταμπούλος, που συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης, 2 Οκτωβρίου, στον Βύρωνα ως μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας.

Ο Γιούνκερ υιοθέτησε αδέσποτο από την Ελλάδα που είχε τεθεί υπό γερμανική επιτήρηση

Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ δηλώνει φιλέλληνας  και είναι ιδιαίτερα φιλόζωος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ελλάδα, στο γεύμα στο Μουσείο Μπενάκη, ο επικεφαλής της Κομισιόν μίλησε για την αγάπη του για τα σκυλιά στον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ενώ όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης, τους ανέφερε και τον... πόνο του, δηλαδή ότι έχασε πρόσφατα τα δύο αγαπημένα του σκυλιά.

Το κρυφό σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας το 2010 και γιατί ναυάγησε: Ο Παπανδρέου, η Deutsche Bank και η Μέρκελ

Το γαλλογερμανικό σχέδιο για τη στήριξη της Ελλάδας πριν από τον αποκλεισμό της από τις αγορές και τις αιτίες του ναυαγίου αποκαλύπτει σε συνέντευξή του ο πρώην κεντρικός τραπεζίτης της Γερμανίας, Γιόζεφ Ακερμαν.

ΓΛΕΝΤΙΑ! O Φ. Κουβέλης επανεξελέγη με 68,34% στην ηγεσία της ΔΗΜΑΡ

Ο Φώτης Κουβέλης επανεξελέγη πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, πριν από λίγα λεπτά, με ποσοστό 68,34%, όπως ανακοίνωσε η Εφορευτική Επιτροπή.

Έλαβε, συγκεκριμένα....

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Άρτι αφιχθείς από τη πόλη της Βέροιας έγινα αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου. Γύρω στις 10,00 αποφάσισα να αναχωρήσω από τη πόλη.

Λόγω όμως μιας εμμονής μου πέρασα από την εκκλησία του ΑΓ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ να ανάψω ένα κερί.

Αυτό ίσως και να μου έσωσε τη ζωή ,γιατί εξαιτίας τούτου...

Σημειώνει πρόοδο ο Σουμάχερ

Πρόοδο σημειώνει ο Σουμάχερ σύμφωνα με τον στενό του φίλο και πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας αυτοκινήτων (FIA), Ζαν Τόντ.

Επετειακή εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη για τα 40 χρόνια της ΝΔ

Επετειακή εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε σήμερα σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

ΒΙΝΤΕΟ-F1: Πολυ κρίσιμη η κατάσταση του Μπιανκί-Του κανουν εγχείρηση στο κεφάλι

Πολύ κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του Ζιλ Μπιανκί, ο οποίος είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, το οποίο οδήγησε στη διακοπή του γκραν και εκείνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Και τον Γλέζο έκαναν upgrade από v.2.2a σε 2.4b: Ναι στις ΑΠΕ... Όχι στις ΑΠΕ

Στις 23 Ιουλίου κατηγορούσε τους Ευρωπαίους ότι θέλουν να μας κάνουν ξενοδοχείο τους και γιαυτό δεν μας αφήνουν να αναπτύξουμε....

Αμφίπολη: Στην τελική ευθεία για τον μυστηριώδη 4ο θάλαμο (νέες εντυπωσιακές photos)

Βήμα-βήμα προχωρούν οι έρευνες στην Αμφίπολη με την αρχαιολογική ομάδα της κυρίας Περιστέρη να περιμένει για τη στιγμή εκείνη που θα μπορέσει να διακριβώσει το τι κρύβεται μέσα στον τέταρτο θάλαμο για τον οποίο υπάρχει η πεποίθηση ότι είναι κατωφερής.

Κλείτος. Ο στρατηγός του Μεγάλου Αλεξάνδρου που του έσωσε τη ζωή και ο Αλέξανδρος τον σκότωσε μεθυσμένος

Τον Μάιο του 334 π.Χ. τα στρατεύματα των Μακεδόνων και των Περσών στέκονταν αντικριστά στις όχθες του ποταμού Γρανικού. Το σύνθημα δόθηκε και η μάχη ξεκίνησε. Ο Αλέξανδρος ήταν επικεφαλής της δεξιάς παράταξης και οδήγησε την επίθεση εναντίον των Περσών αξιωματικών.

ΒΙΝΤΕΟ-«Κοκκίνισε» ο Βόσπορος από το αίμα των ζώων στη γιορτή των Μουσουλμάνων προς τιμή της προθυμίας του Αβραάμ να θυσιάσει το γιο του

Πάνω από 2 εκατ. προσκυνητές συμμετείχαν σε μία από τις τελικές τελετές του ετήσιου προσκυνήματος

Τα στενά του Βοσπόρου «βάφτηκαν» κόκκινα από το αίμα των θυσιασμένων ζώων που σφάζονται κάθε χρόνο για να γιορτάσουν οι Μουσουλμάνοι το θρησκευτικό φεστιβάλ «Έιντ αλ Αντά».

Μυθικό βίντεο για το Ηράκλειο!

Παρουσιάστηκε εδώ και λίγο καιρό η νέα προωθητική ενέργεια του Δήμου Ηρακλείου και είναι άκρως εντυπωσιακή με έξυπνη πλοκή και έντονο ρυθμό.

Το βίντεο, που σκηνοθέτησε ο Θοδωρής Παπαδουλάκης για το Ηράκλειο δείχνει με έξυπνο τρόπο την ιστορία και τα αξιοθέατα της πόλης!

Το άγνωστο τμήμα του Σινικού Τείχους -Εκεί όπου ο «δράκος» καταλήγει στο νερό και γίνεται ένα με τον ωκεανό [εικόνες]

«Η κεφαλή του παλιού Δράκου». Ετσι ονομάζεται το σημείο όπου καταλήγει το Σινικό Τείχος, εκεί όπου το πετρόχτιστο τείχος συναντά τη θάλασσα Μποχάι.

Χάνει έδαφος η Pepsico στην Ελλάδα-Ψάχνει να πουλήσει το σήμα και να αποχωρήσει

Αναζωπυρώνονται τα σενάρια που θέλουν την Pepsico να αναζητά αγοραστή για να μεταβιβάσει τις δραστηριότητες εμφιάλωσης αναψυκτικών στην Ελλάδα. Παρά τις διαβεβαιώσεις της αμερικάνικης εταιρείας ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση αποχώρησης από τη χώρα μας, πληροφορίες της αγοράς επιμένουν πως ο πολυεθνικός κολοσσός δεν έχει σταματήσει τις προσπάθειες πώλησης της Pepsico-HBH, η οποία συνεχίζει να χάνει μερίδια αγοράς και να συσσωρεύει ζημίες εκατομμυρίων ευρώ.

Ο μεγαλύτερος πράκτορας του αιώνα. Κατασκόπευσε ακόμη και τον πατέρα του!

Ο Κιμ Φίλμπυ γεννήθηκε την Πρωτοχρονιά του 1912 στις Βρετανικές Ινδίες. Πατέρας του ήταν ο Χάρρυ Φίλμπυ, ανώτατο στέλεχος της βρετανικής διοίκησης των Ινδιών. Μόλις ο νεαρός Φίλμπυ έφθασε στην κατάλληλη ηλικία στάλθηκε στη Βρετανία για να φοιτήσει στο Βασιλικό Γυμνάσιο του Ουέστμίνστερ.

ΕΤΣΙ! 70 χιλ. οι καταγγελίες στον ΣΔΟΕ: Ανθεί το «κάρφωμα» συγγενών και χωρισμένων συζύγων

Κάθε μέρα, διακόσιοι συμπολίτες μας σηκώνουν το τηλέφωνο για να «τα πουν» με τους ράμπο του ΣΔΟΕ.

Καθώς αυξάνεται ο αριθμός εκείνων που επιδιώκουν να βγάζουν τα φορολογικά άπλυτα των άλλων στην τηλεφωνική φόρα, τα στοιχεία δείχνουν πως αυτό που κυρίως ανθεί είναι το «κάρφωμα» συγγενικού τύπου.

Ένα (και πολιτικό) διαζύγιο που θα συζητηθεί

Η φυλακή μπορεί να είναι το μεγάλο πρόβλημα της οικογένειας Μιχαλολιάκου, αλλά δεν είναι και το μοναδικό.

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής μπορεί να βρίσκεται ακόμη στον Κορυδαλλό να κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει ζωντανό το κόμματου , αλλά τα οικογενειακά προβλήματα δεν λένε να τον εγκαταλείψουν.

Μιχελάκης: «Σπάσιμο» μεγάλων περιφερειών με αρχή από τη Β’ Αθηνών

Να «σπάσει» η Περιφέρεια της Β’ Αθηνών προτείνει ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.

Τρομακτική καραμπόλα με 3 ή 4 νεκρούς και πολλούς τραυματίες στην Εγνατία οδό -Νταλίκα έπεσε σε δεκάδες αυτοκίνητα

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό το πρωί της Κυριακής, στο ρεύμα από τη Βέροια προς τη Θεσσαλονίκη, όταν νταλίκα έπεσε πάνω σε δεκάδες αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα τουλάχιστον τρεις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.

O Τούρκος και ο Παρμενίων

Δεν συμβαίνει συχνά ο στρατιωτικός ακόλουθος της τουρκικής πρεσβείας να πλησιάζει τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Μιχ. Κωσταράκο και να τον συγχαίρει για την ακρίβεια των βολών των ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών.

Τα 40 χρόνια της ΝΔ έκρυβαν εκπλήξεις-Σήμα “στους Ντινόπουλους”

Της Μαρίνας Μάνη

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, δίπλα στον Κώστα Καραμανλή, χειροκροτεί τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Σαμαράς αναφέρεται ονομαστικά στον κ.Μητσοτάκη και επιχειρεί μία «απαλή» αναφορά στις πληγές του παρελθόντος – “και διαφωνίες μπορεί να υπήρξαν, αλλά πάντα τελικά κέρδισε η δύναμη και το χρέος αυτής της παράταξης”.

Δημοσκόπηση E-VOICE: Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ-Τόμπολα για ΠΑΣΟΚ και ψεκασμένους....

Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ, κατά 3,7% δίνει νέα δημοσκόπηση της E-VOICE για τον «Ελεύθερο Τύπο», η οποία αποκαλύπτει ότι οι Ελληνες είναι διχασμένοι για την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, αλλά οι περισσότεροι πιστεύουν ότι η διαδικασία της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας θα τους οδηγήσει τελικά σε αυτές. Πρόκειται για την πρώτη δημοσκόπηση που έγινε μετά από την απόφαση της κυβέρνησης να καταθέσει αίτημα ψήφου εμπιστοσύνης.

Σαμαράς: Δεν θα αφήσουμε να αυτοκτονήσει η χώρα

Το πολιτικό αφήγημα με το οποίο θα διεκδικήσει την ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, καταθέτει ο Αντώνης Σαμαράς με άρθρο του στην “Καθημερινή της Κυριακής”, μιλώντας για την υπέρβαση της κρίσης και την έξοδο από το Μνημόνιο, αλλά και την ίδια στιγμή για την αναγκαιότητα εθνικής συνεννόησης.

Υπέρ της αμφίπλευρης διεύρυνσης της ΝΔ ο Δένδιας

Υπέρ της αμφίπλευρης διεύρυνσης της Νέας Δημοκρατίας, τόσο προς τα δεξιά όσο και προς το κέντρο, τάσσεται ο Υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας, με συνέντευξή του στη “Real News” και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Κοραή.

ΒΙΝΤΕΟ-«Ντου» της Λουκά στο δελτίο του ΣΚΑΪ: Διαμαρτυρήθηκε για τον γερμανοτσολιά Σαμαρά

Εισβολή στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ έκανε για ακόμα μία φορά η Ελένη Λουκά, όταν σε ζωντανή σύνδεση έξω από τα γραφεία της ΝΔ η δημοσιογράφος Λήδα Μπόλα μετέφερε το ρεπορτάζ για τα όσα συνέβησαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά σε εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Στον ΟΤΕ το Τσάμπιονς και το Γιουρόπα Λιγκ

Αλλάζει το τηλεοπτικό σκηνικό στην Ελλάδα, όσον αφορά τα παιχνίδια του Champions League, αφού για την επόμενη τριετία (2015-2018) τα δικαιώματα για τους αγώνες της Τρίτης, απέκτησε ο OTE TV.

Δεν είναι στραβός ο γιαλός της Ε.Ε... "των μονοπωλίων και των τοκογλύφων"

​Είναι πραγματική τύχη να φεύγεις πια, έστω για λίγες μέρες, από την Ελλάδα. Να βλέπεις λίγο πιο ψύχραιμα τα πράγματα μακράν της ωραιότερης χώρας του κόσμου, στην οποία κατοικεί ο εξυπνότερος λαός του κόσμου, για να δανειστώ και μία αγαπημένη φράση του Στέφανου Κασιμάτη.

ΦΩΤΟ-Ο Ρουπακιάς σε πόζα "εκτελεστή" λίγες εβδομάδες πριν τη δολοφονία Φύσσα

Η Realnews της Κυριακής αποκαλύπτεται η φωτογραφία του Ρουπακιά σε πόζα "εκτελεστή" και τα λόγια στον περίγυρό του, λίγες εβδομάδες πριν δολοφονήσει τον Παύλο Φύσσα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 17ης Σεπτεμβρίου του 2013, στο Κερατσίνι.

ΦΩΤΟ Η ΠΛΑΣΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ! Ο κλαψομο@νης ήθελε να γίνει δημόσιος υπάλληλος! Είχε προσαχθεί και στα 19 του χρόνια... και προφανώς απελευθερώθηκε μετά από παράσταση ΣΥΡΙΖΑίων στη ΓΑΔΑ

- Για σταθερή γιάφκα προοριζόταν το διαμέρισμα στην Δροσοπούλου
- Θα χρησιμοποιούνταν για την αποθήκευση του οπλισμού του Επαναστατικού Αγώνα
- Το ασημί Hyundai που αναζητούν από το καλοκαίρι φαίνεται πως είναι η κινητή γιάφκα της οργάνωσης

Άγνωστες πτυχές της ζωής του 31χρονου Αντώνη Σταμπούλου, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής για την δράση του Επαναστατικού Αγώνα, έρχονται στην επιφάνεια τις τελευταίες ώρες.

Νέα Αμφίπολη το ναυάγιο των Αντικυθήρων - O... Ironman στο βυθό της θάλασσας! (ΦΩΤΟ)

Τα νέα συναρπαστικά ευρήματα ίσως οδηγήσουν σε ένα καινούργιο ανασκαφικό μέτωπο και προέκυψαν κατά τη διάρκεια της υπερσύγχρονης υποβρύχιας έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 15 Σεπτεμβρίου στο ναυάγιο των Αντικηθύρων.

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! Βραζιλία: Γυναίκα επέζησε με καρφωμένο μαχαίρι στο κεφάλι

Προσοχή! Ανατριχιαστικές εικόνες

Σοκ προκαλεί η εικόνα της 22χρονης με το μαχαίρι καρφωμένο στο μέτωπό της και τα αίματα να τρέχουν μετά από επίθεση που δέχθηκε από τον πρώην σύντροφό της.

ΥΠΟΙΚ: Ικανοποιητική η πορεία του ΕΝΦΙΑ το Σεπτέμβριο

Τα έσοδα τον Σεπτέμβριο κινήθηκαν ελαφρώς υψηλότερα από τους στόχους και 16% πάνω από πέρυσι τον Σεπτέμβριο. Ικανοποίηση στο οικονομικό επιτελείο από την πορεία του ΕΝΦΙΑ. «Πνίγηκαν» οι εφορίες στις προσφυγές.

Γερμανική παραδοχή: Η Ελλάδα έχει σημειώσει πρόοδο. Έχει καταβάλει μεγαλύτερες προσπάθειες από Ιταλία, Γαλλία

Συγκρατημένα αισιόδοξοι για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας είναι οι οικονομολόγοι του Ινστιτούτου Οικονομικών Μελετών Ρηνανίας Βεστφαλίας, RWI, στην πρόσφατη έκθεσή τους για τις διεθνείς εξελίξεις

ΗΛΙΘΙΟΣ! Ο Μπάιντεν απολογήθηκε επειδή «κάρφωσε» τη συνομιλία που είχε με τον Ερντογάν

Συνομίλησε απευθείας με τον Ερντογάν, ώστε να «διευκρινίσει» τα όσα είπε - Ζήτησε συγγνώμη για την «οποιαδήποτε επίπτωση» είχαν τα σχόλιά του στην Τουρκία

Να διορθώσει τα... αδιόρθωτα προσπαθεί ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν, αφού με τις δηλώσεις του κατάφερε να προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Τουρκία.

Είμαι περήφανη, λέει η σύζυγος του Βρετανού που αποκεφαλίστηκε από τους τζιχαντιστές

Τι δήλωσε η οικογένεια του 47χρονου οδηγού ταξί - «Καρφώνουν» την αγγλική κυβέρνηση - «Χρειαζόμαστε χρόνο, ώστε να συμβιβαστούμε με την απώλειά του» δήλωσε η σύζυγός του

Η οικογένεια του Αλαν Χένινγκ ανάφερε πως όλοι είναι «μουδιασμένοι από τη θλίψη», μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που αποδεικνύει πως ο άνθρωπός τους αποκεφαλίστηκε από τους τζιχαντιστές.

Ελέγχους made in USA ξεκινά η εφορία

Τους πρώτους φακέλους μεγάλων φορολογικών υποθέσεων που θα ελεγχθούν με το αμερικανικό σύστημα άρχισαν να ανοίγουν έναν προς έναν οι ελεγκτές της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.